Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Jó reggelt!

Megint jelentkezem, elolvastalak titeket, de sajnos tegnap délután megint nem tudtam jönni, mert pakolni kellett, a nagy szobából a kisszobába a sok cuccot, mert most hétvégén a nagy szoba plafont kezdi a srác, annyira melegem volt mire végeztünk, pedig én csak a "kacatokat" vittem egyik szobából a másikba. De apa egyedül huzogatta a bútorokat, szegénykém :( Kis erős a szívecském :)
És most még nem is megy a számítógép, mert azt is át kellett vinni,de melóból jeletkezem.
Már jó lesz ha végez a srác aztán jön a festés aztán a hatalmas nagy takarítás, de szép lesz a végére, már alig várom :) :)

nyufó: a baba szoba napsárga lesz és ha minden igaz festettetünk rá mesefigurákat az egyik falra, ha az nem jön össze akkor láttam ilyen térhatású matricákat kb 20 cm nagy egy darab és olyannal rakom tele azt a falat ahol a kiságy lesz, majdha egyszer meglesz küldök róla képet :)
A nagy szoba pedig olyan lesz, hogy a fal felső része fehér a közepétől pedig narancssárga és ahol összeér a két szín ott lesz egy széles dekorcsík ami szintén narancssárgás mintájú :) Ezt nem rég találtam ki és nekem nagyon tetszik, és apa si azt mondta jó ötlet, így nem olyan szokványos, a felső része meg azért nem egyhangú fehér lesz, mert azért van kép a falon meg ilyesmi, majd azt is lefotozom. És veszek két narancssárga relax széket, meg az ágyunk is sárga, ezért lesz ilyen színű a fehér meg csak ráadás, hogy ne minden narancs legyen. Előszőr kék-narancsot akartam, de az túl Plus-os.. tudod olyan színe volt a Plus árúháznak.
Az integrálthoz nagyon nagy gratula!!! :) :)
Kedden köszi a durkkot, én is kiváncsi vagyok mit mondd a doki!

KépKép

KépKép
t.timi

Salsifraga ez a hiatalos az integráltnál "A második vizsgálat újabb vérvétellel jár, ajánlottan 15. vagy a 16. héten, de a terhesség 22. hetéig elvégezhető." Nekem is a betöltött 15 után volt rögtön, de a 16 is optimális még. Én is a 13. hétben voltam az inegrált elsőn, mert úgy értünk haza, 13+6-ig lehet, szerintem az nem indokolná hogy ilyen magas a HCG, főleg hogy: "Az első vizsgálat ajánlottan a terhesség 12. hetében (de a 10. és 13. között bármikor) végezendő, amely alkalmával vérvétel és ultrahang vizsgálat történik" Biztos nincs semmi gond különben, de én biztos az integrálttal kiegészíteném a helyedben, hátha megnő azért az arány :lol: Nekem itt van Regi és mégis utálom hogy úgy néz ki a mellem mint egy 80 éves maminak. Most persze nem, mert megtelt megint, de azért csak a 30-as éveim elején vagyok. Én se vagyok cicababa, sőőt, de azért önértékelési problémákat tud okozni. Biztos aki eddig nem értett meg, azért nem mert neki nincs gondja. Azok értik meg, akiknek van gondja és hasonlóban törik a fejüket, ne törődj senkivel! Elhalasztottuk jövő hét csütörtökre a Zöld Piramist, mert lefújták a nagyszülők, hogy nagyon meleg lesz. De ha jövő csütörtökön is meleg lesz, akkor is mi megyünk, legfeljebb ők itthon maradnak.

Msi nekem is ezt mondja apa hogy így tetszem, de én is úgy vagyok vele hogy csak udvarias :lol: Én számítok rá hogy látszani fog a heg, de még mindig jobb, mint így. Az implantátum ellen meg azért vagyok nagyon, mert tudom hogy nagyon zavarna, hogy idegen test van bennem, meg amennyi hülyeséget lehet hallani, hogy vissza kellett vonni, meg megszúrta a darázs és kidurrant, vagy elesett és kidurrant, vagy nem fogadta be a szervezet, stb. szóval azt én tuti kihagyom. Annyira pasi neveket írsz, lehet hogy lemaradtam és kisfiúk lesznek? Vagy mert te szeretnél fiúkat azért fiú neveken gondolkodsz? Nekem nagyon jó UH gépen nézték és átkapcsolt a doki 4D-re is, akkor van remény :lol: :lol: :lol: Jó hogy akkor lesz segítség a festéshez!!! A jövő évi költözéshez meg megy a drukk, ne állj már most ilyen negatívan hozzá!!!!

T.timi nehogy megerőltesd magad, csak óvatosan a pakolással!!! Fotókat nagyon várok majd a babaszobáról ha készlesz, nagyon jól hangzik! A nagy szoba szintén izgi, arról is jöhet a fotó bútorostúl. Erős narancssárga lesz? Biztos szép lesz, szeretem a fiatalos színeket, a fehér már olyan snassz. Ügyi vagy!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: én sem akarok semmiképp inplantátumot. És a cicó is attól függ h a hasam milyen képet hoz majd rólam. Mert azt mondta a doki ha lapos a has a cicók kinézetén is sokat dob az összkép. A cickók nem vészesek csak jó lenne de nem akarok túl sok vágást meg ilyeneket és az tényleg csak ha nagyon muszáj lenne. Persze nem muszáj majd meglátom.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

sziasztok lányok

megvan az afp eredményem, jó lett. örülök nagyon.

1,47 a MOM érték, akit esetleg érdekel. :)

a szépészeti beavatkozásokról: sztem mindenki tegye a testével amit csak szeretne, ő él benne, neki kell jol éreznie magát. :) liberális vagyok :)
persze látni eltúlzott dolgokat meg zsömlének kinéző melleket, dehát majd meglátjuk kinek mit hoz a jövő, mennyire deformálódunk el..

Kép
spumilla

sziasztok

spumilla: gratulálok az afp eredményedhez. nagyon jónak számít, elhiszem hogy nagyon örülsz

timi: nagyon szépek lesztek. szeretem én is a narancs színt. az olyan jó kis meleg hangulatot áraszt. de tényleg csak csínnyán a dolgokkal, nehogy megerőltesd magad

a plasztikai műtétet én sem ítélem el. mindenki maga tudja. én most úgy érzem nem csináltatnám, de lehet csak azért mert első baba és még nem tudom mennyire viseli meg a testem a terhesség. de ezt tényleg mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy hogyan érzi jól magát a testében. tehát aki úgy érzi szüksége van rá, mert úgy érzi szebbnek magát az nyílván megcsináltatja és ez teljesen elfogadható. 30-40 évesen senki nem akar 50-60-nak kinézni és a testünk sem egyformán reagál a változásokra

ma megint nagyon meleg van :(

KépKép
Kép
rebeka85

Spumilla: gratulálok afp-hez :D

Nyufó:kicsit megkésve,de tényleg nagyon cuki Regi a levegőben a képen :D Örülök,hogy jó lett integrált eredményed is :D

Nagyon aranyosak a pocakos képek,már mindenki szépen kerekedik :D

Ha Valaki negatív vércsoportú mindegy mi az Apuka vércsoportja úgyis nézik ellenanyagot :D Szülés után egy anti-D szuri ha pozitiv a baba és semmi gond...
lenojo

Sziasztok!

Spumilla már meg is van az eredmény?!! Gratulálok hozzá! Én még nem is néztem utána mi számít jó értéknek.

Aug. 9-én megyünk a genetikai ultrahangra, babamozival összekötve.

Jaj majdnem elfelejtettem a legfontosabbat! Képzeljétek el, tegnap este epiláltam a hasam alját és eszembe jutott, hogy már tuti hallja a bébim. Megfogtam a pocóm és többször megrúgott, vagy ütött és nagyon mocorgott. Nem a beleim voltak, mert ott már nincsenek. Úgyhogy abba is hagytam, mert szerintem nagyon megzavartam a nyugalmát.
Tapasztaltatok hasonlót?

Kép
krisz0923

rebeka, nyufó: örülök, hogy tetszik nektek is az ötletem :)
A képeket mindenképp küldöm, bár az még odébb van, főleg a baba szobás, de nem felejtem el :)
Nem erőltetem meg magam vigyázok, meg apa nem is hagyná, hogy nagyon pakolásszak meg ilyesmi, vigyáz rám :) :)

spumilla: gratulálok :)

KépKép

KépKép
t.timi

Nekem kb. 8 éve volt a -65 kg fogyás után hasplasztikám, mert a megmaradt még egy embernyi bőrt orvosi utasításra le kellett vágni, mert orvosi problémákat okozott. HÁT NEM VOLT EGY LEÁNYÁLOM!!! A műtét után mikor felébredtem a doki mondta, holap felvarja a cicieimet is, reakcióm: míííííííííí, szó sem lehet róla, először ezt éljem túl. Oké, mondta, de aztán visszajön és megcsináljuk, hát azóta is megyek. Bár azt mondta akinek nem olyan szatyornyi nagyságú bőrfeleslege van nem annyira fáj.
Meghát én akkor még maximalistán az utolsó deka zsírt is letornásztam, így aztán tenyleg feszes bőrt tudott varni rám, persze azóta már nyúlt vissza kicsit. Most mikor megtudtam, hgy terhes vagyok, felhívtam, azt mondta: valószínű ez az elvékonyodott bőr jobban ki fog nyúlni, de majd utánna megint felvarjuk, hát övé a könnyebb része ( egyébként láttam hasplasztika után visszahízott kinyúlt, hát elég csúny ahogy ráesik a hegre. Azóta én nagyon vigyáztam, hogy ne hízzak vissza, csak 3-4 kiló mozgott fel-le, de most majd kiderül mi lesz ezután. )
Hát ez is nehezíti a dolgom, ha legalább lány lenne, könnyebben feladnán a 10 év megfeszített koplalásom és tornászásom. Most is tudnék kajálni, de folyamatosan a szénhidrátot számolom, mégis híztam már 4-5 kg.-ot, pedig főtt kaját szinte nem eszem és este 6 után már nem is nagyon merek enni, max gyümölcsöt kicsit.
Nem vagyok valami feldobódott, bocsi a riogatásért, csak a tapasztalataim akartam leírni.
Remélem elmúlnak ezek a rossz gondolatok.

Kép
nlzs

Nono hát én biztos hogy megcsináltatom, ha merem, mert azért egy kicsit félek tőle :cry: Már Regi után elhatároztam, csak terveztük a másodikat is és gondoltam majd ha végzünk a gyerekgyártással, mert egy újabb terhesség, aztán megint ott vagyok. Nekem B-ről DD-re nőtt Regivel is a mellem, szerintem most is így lesz és amikor visszamegy, a bőr marad csak :cry:

Spumilla gratulálok a jó eredményhez, hát persze hogy érdekel :D :D

Rebeka én is szenvedek, már várom az enyhülést. Hát én kb. 80-nak nézek ki és én is szülés után buktam ki hogy nézek ki, előtte se volt tökéletes, de akkor azért nem zavart, eszembe se jutott régebben.

Lenojo köszi :lol:

Krisz aranyos lehetett a pocaklakód, hogy már így reklamál :D :D :D

Nlzs elhiszem hogy a kislányért szívesebben feláldoznád ezt a sok évnyi küzdelmet :cry: Annyira fájt a hasplasztika :shock: ? Nem semmi. De most ha esetleg szükség is lesz rá, most már biztos hogy nem lesz olyan rossz, főleg ha így vigyázol!

KépKép

KépKép
nyufó8

Krisz nem írtad hogy berakhatom-e a képed a tablóba!

Anka épp hogy jöttél, nem ér eltűnni, várom az adatokat a táblába, meg kérdés hogy a te képed is berakhatom-e a tablónkba!

KépKép

KépKép
nyufó8

spumilla

nem akarok hűlyeséget mondani,de pont most olvastam róla hogy akinek az afpje 1.3 felett van annak fia lesz,aki olyan 0.6 körül van annak meg lánya.és sok esetben bejött úgy átlagban fórumon...érdekes,jó lenne tudni h tényleg igaz e.

ti tudtok rola valamit?

KépKép
bettike83

egyik fórumról:

"Tudom mir gondolsz.Ha az eredmény 1,5 alatt van akkor általában lány,fölött pedig fiú.Az ismereteégi körömben lévő össze kismamánál bejött.Az egyiknél 0,8 volt,és lán lett,a másiknál 1,6 é fiú stb...Talán van benne valami."

KépKép
bettike83

nlzs: tudom miről beszélsz. Barátnőmnek csinálták egy hétig nem tudott felegyenesedve járni. De elmúlik az a nehéz 1-2 hét és utána ami lesz az már klassz és nekem megéri.

A fájdalom. Nos aki nem szült még az nem tudja. Aki meg szült tudja h a vajúdásnál nagyobb nincs. A vajúdás fáj úgy h ha csak egy hajszállal fájna jobban meghalnék. Nekem így volt és ez a hasonlat sokak szerint megállta a helyét. ennek ellenére sosem féltem szülni és mindig elfelejti az ember milyen is volt pontosan. A fogfájást nem fogjuk sosem elfelejteni de ezt valahogy igen és ez így van jól. Persze azt mondják aki scaszival szül sem ússza meg mert annak utána fáj veszett. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

én pl nagyon rettegek a szüléstől :?

KépKép
bettike83

Persze, a szülési vajudás fáj, bár nekem már rég volt fakultak az emlékek.
A vesegörcs az hasonlít még a vajudásra. az még egy nagyon szar dolog, de én mindennel úgy vagyok, hogy túl leszek rajt, mindig ezt mondogatom magamnak, ezt 16 évesen az első pacemacerműtétnél kezdtem, azóta is próbálom gyakorolni, bár minnél többször kell annál kevésbé hat, biztos a kor, de egyre jobban félek a műtétektől.
A második fiamnál a császár előtt az epidurált 3.-ra a második dokinak sikerült beadnia, az elég szar volt, utána a veseműtétemnél nem is mertem epidurált kérni, altatást kértem, most is félek az epiduráltól, de majd csak túl leszek rajt.

Bettike, akkor ez az AFP nálam nem jön be, az enyém 1 lett és mégis fiú, de én mindig kilógok a sorból.

Kép
nlzs

nyufó ! Persze, hogy beteheted az albumba. Nem mondtam, de bólintottam :lol:

Az én cickóim is nagyon megnőttek. lassan külön személyit kap mind a kettő :D Ha csak a bőr marad belőle, én is kitömetem valamivel. De lehet várok vele, hátha lesz még egy kör :)

9-én lesz afp eredményem, vagy legalábbis akkor tudom meg, akkor meglátjuk nálam bejött e a fiú-lány dolog

Kép
krisz0923

az én cicim is,nem is nőtt,hanem duzzadt inkább,persze az uramnak nagyon bejön :oops: :D

KépKép
bettike83

Bettike nálunk is menők a nagy cicik! Bár ezek már inkább dudák! :D Mondta is apa, hogy nem bánná, ha maradna belőlük szoptatás utánra is.

Kép
krisz0923

Sziasztok Lányok!

Nyufó ha apa is negatívos lenne, állítólag jó lenne :D :D :D , de igaza van Lenojonak, csak egy szúri és nincs fennakadás…remélem…

A plasztikázással kapcsolatban egyetértek, nálunk se új keletű a téma, hogy mi lesz a szülés(ek) után. A cicim már nekem is 3 méretet nőtt, ha ilyen maradna örökre, én lennék a világon a legboldogabb :D :D :D
Nekem 13 éves korom óta ingázik a súlyom, ami meglátszik a bőrömön rendesen. pl. olyan csíkos vagyok, mint egy zebra (comb, fenék, csípő, cici) a pocak még nem :D Tartok tőle, hogy ez csak rosszabb lesz :((((

Rebeka a Te pocid is nagyon szép kerek már :D :D :D

Krisz az epilálással kapcsolatban: szerintem most hagyd ki ezeket az érzékeny területeket. Én is csak a láb, hónalj részeket merem…

Spumilla gratulálok a jó eredményedhez :D

T.Timi én is csak ajánlani tudom a sárga színt :D már csak azért is, mert minálunk is a konyha, nappali, folyosó, előszoba mind-mind sárga színt kapott. A napraforgó sárgától a világos vajsárgáig minden árnyalat megtalálható. Ehhez narancs és barna lapok vannak lerakva. Imádom, mert télen is „nyár” van a lakásba :D

Nlzs nekem minden évben van vesekövem (kb.6 éve. Idén még nem volt, remélem nem is lesz), és sokan mondják, hogy a görcsök a szülési fájdalomhoz hasonlítanak. Ebben reménykedem én is, mert akkor talán nem fog olyan sokként érni, ha eljön az idő...

Kép
csill79

KépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

nekem még végülis jók a 80as melltartómi ami előtte is volt,de nem vettem 85öst is és az ajd jó lesz később ha még dagadnak :D

voltam ma védőnőnél,nincs gond a véremmel,nem hiztam semmit,nem vagyok vérszegény...szoval minden jó.

KépKép
bettike83

bettike: hát ezt az afp-s dolgot én még nem hallottam, de kíváncsi leszek a többségünknek bejön-e
amugy ügyes vagy hogy még nem híztál, örülök hogy minden rendben van

csill: akkor te is ilyen ingázós vagy testsúlyilag. sajnos ez rám is jellemző, a combom nekem is tiszta csík pedig ilyen 5 kg mozog fel és le, nem tudom mi lesz nagy pocival. de mindenesetre kenegetem a bőröm, hátha segít

a cicik: hát nekem is nagyon növöget. tegnap vennem kellett új fürdőruhát mert a fél mellemre sem volt elég a régi :D

nono: én is nagyon félek a szüléstől, valami borzalmasnak képzelem el, ugye nálunk még első baba. de remélem szerencsém lesz és olyan szülésem lesz mint barátnőmnek. ő most szült a héten és 2 óra alatt minden komplikáció nélkül meglett neki a közel 5kg-os baba. szerencsés

nlzs: nem semmi min mentél keresztül a plasztika miatt... meg mennyit küzdöttél a súlyoddal az évek során. hát minden elismerésem, nem lehetett könnyű

KépKép
Kép
rebeka85

Rebeka én még bele se nagyon merek gondolni a szülésbe. Általában olyan borzalmasnak írják le, hogy úgy érzem sok jóra nem számíthatok.
Valamennyire megnyugtató, hogy már van szülésznőnk is.

Kép
krisz0923

Sziasztok!
Kértem a kórházban csekket integráltra, azt mondták, 16. héten az AFP-vel együtt leveszik.

Sikerült beszélnem egy orvossal, amniocentézist javasolt....

Ismertek valakit, akinek volt? Félek.

Kép
salsifraga

Én ismerek valakit, akinek volt, állítólag nem olyan borzalmas, csak utána 2 hét fekvés, meg hát azért rizikós... :(

Kép
krisz0923

Mármint a baba miatt félek, nem magam miatt.

Kép
salsifraga

:( Nem tudom, mit tegyek.. Végül is negatív az eredmény. A neten meg összevissza írnak, pro és kontra.

Kép
salsifraga

Na igen. Azt lenne jó tudni, hogy a negatív az negatív és pont? A pozitívnál pedig megvan rá az esély??

Nagyon nem ástam bele magam ebbe. Melyik teszten voltál?

Kép
krisz0923

lányok a netes dolgokkal ne törödjetek mert annyi mindennel riógtják az embert.pl nem szabad nyujtozkódni,vagy ne egyél halat..meg még sok dolog..de végülis a kismamaság nem betegség,nem az a lényeg h jól érezd magad végig és ne azon aggódj h mi van ha baj van,mert ezt olvastam a neten stb stb..ez a legrosszabb,ezt a baba is megérzi.úgy kell élni az életet ahogy eddig,csak kicsit vigyázva,de végülis sztem mindeki tudja meddig mehet bizonyos dolgokkal.én is ha úgy érzem csinálom a dolgomat és ha elkezd fájni valami akkor pihi van kicsit.

szülés:attól én is rettegek,de csak valahogy túl leszünk rajta,szedni kell mindenféle homeos szülést segitő dolgokat,a többit meg rábizni a természetre meg a picurra,mert rajta is sok minden múllik :)

én még nem is probáltam fel a bikini felsőt,de csak jó :shock: :)

KépKép
bettike83

salsi: az én orvosom megkérdezte hogy ha rossz lenne az AFP eredményem, elmennék e amniocentézisre. hümmögtem-hümmögtem és anélkül hogy pontosan utánaolvastam volna, azt mondtam igen. Ő Budapest legforgalmasabb klinikáján dolgozik, azt mondta, hogy hetente 60 nőnek csinálnak kb, ebből 2 vetéléssel végződik. A kvadrát tesztet javasolta erre az esetre, de mi nem beszéltünk akkor még konkrét számokról, csak elviekben beszélgettünk.
Szerintem érdemes mindennek alaposan utánajárni. A babát nem bánják ezzel a vizsgálattal, de egyátalán nem kockázatmentes. A vizsgálat nem fájdalmas, inkább fura a tű miatt. Nemsokára 16 hetes leszel, jön az AFP-d, amivel szintén a down-t szűrik (meg a velőcsőzáródási rendellenességet) .
Tudom, hogy könnyű mondani de próbálj minél kevesebbet stresszelni ezen, én lehet hogy megvárnám a zafp eredményt és utána döntenék, persze ez attól is függ, mennyire bízol meg az orvosodban...

Kép
spumilla

krisz a 12 hetes kombináltnak lett elég pocsék, 1:380 az eredménye Down-kórra. A HCG-m volt baromi magas. :( Nyaki redő 2 mm, orrcsont látható, szóval azzal nem volt baj, ez végül is megnyugtató.

spumilla én is azon gondolkodom most, hogy megvárom az AFP-t. A saját orvosomat nem tudom elérni sajnos, nem tudom, ő mit mondana. Ez a 60-ból 2 elég riasztó! Nekem ez a doki, akivel ma beszéltem, azt mondta, hogy 30 év alatt egy páciense se vetélt el emiatt.
Próbálok nyugodt maradni.

Kép
salsifraga

salsifraga: én is megvárnám az afp meg az integrált eredményét először. ha az sem jó akkor meg felkeresnék egy jó genetikust és annak kérném ki a véleményét. itt Pesten tudok egyet ha gondolod szívesen megadom a számot. állítólag az ország egyik legjobb genetikusa. azért a nőgyógyászak annyira nem látják át ezt. én a helyedben előbb mindennek utánajárnék. persze ezt tényleg neked kell eldönteni mennyire bízol az orvosodban, csak jótanácsnak szántam és nagyon nagyon szorítok hogy semmi baj ne legyen. próbálj meg megnyugodni, a negatív mégiscsak negatív

KépKép
Kép
rebeka85

salsi

a nyakiredő 3mmig jó.volt az egyik csajszinak h 2mm volt és tovább vizsgálódtak,és egészséges volt a pici.
tényleg probálj megnyugodni,reméljük nincs baj.

KépKép
bettike83

mára elbúcsúzom lányok. nem tudom hétvégén tudok e írni mert vidékre megyünk. holnap meg kirándulni. de ha netközelben leszek jelentkezem.

addig is kellemes hétvégét és boldog pocakosodást nektek

KépKép
Kép
rebeka85

salsi, igen 3mm ig jó, a down-os babáknak nagyon vastag a nyaka, szoval látszódna ha baja lenne. most hogy ezt mondtad, már tuti megvárnám az afp-t előszöris

lányok, köszönöm a mai hozzá(m)szólásokat :)

Kép
spumilla

Sziasztok!

Nem tűntem el...

Lányok, tegnap baromira elöntött a vér... kibuktam. :cry: Szerencsére a bébi jól van, egy4x25mm haematómám volt/van ami kirepedt, és bevéreztem. 24órás fekvés legalább 2hétig,semmi emelés, gyógyszer és bízzunk a legjobbakban. Várjuk hogy felszívódjon a vérömleny.
Próbálom magam nem rágni miatta...

Salsifraga, te is nyíregyházi?? létezhet, hogy ismerjük valahonnan egymást. Voltam már itt is más néven, másik fórumon is jártam már))) vagy esetleg látásból ismersz?

Nyufó írom az adatokat:
- 33 éves vagyok
- a 12+6-ot beírhatod, szűken de megfelel az elvártaknak.
- bébike: BPD:21
CRL: 56
TAD:17
FL:7,5
TR:1,1

ha valamit elfelejtettem volna, szólj. a fényképet is felteheted, de kutathatok másikat is.

Úgyhogy genetikai UH letudva, és a vért is levették ma a kombináltra. Egyenlőre nem lesz több vizsgálatom))

Vasárnap készültünk a Balcsira... fogalmam sincs mi legyen mert a fiam nagyon várja már...

Valaki kérdezte a bölcsit. Itt se vennék be csak úgy, de elvileg papíron dolgozom még, kaptam volna munkáltatóit. De most hogy veszélyeztetett terhes lettem pláne hogy be kell vegyék, orvosi igazolás alapján. Itt sem könnyű kiharcolni a férőhelyeket.

Ne féljetek a szüléstől))) mindig az agyban dől el minden. Ha ráparázik az ember, tuti káosz lesz)) én is természetes úton szültem a fiamat és alig 2óra alatt meg volt. Csak a vajúdás volt baromi hosszú, de azt itthoni környezetben más volt elviselni. 5perces fájásokkal száguldott be a párom velem a kórházba))

Jó pihenést és jó hétvégét mindannyiótoknak! :-)

Kép

Kép
anka10

anka: jo hogy jöttél, nekem is volt heamatómám korábban. szigorú fekvés!!! nekem elmúlt. neked is el fog, ha nem kelsz fel, csak pisilni és enni. semmi főzés, takaritás, ilyesmi.. :? balaton az utazás miatt necces. én körülvettem magam könyvekkel és néha jött a bnőm főzni meg anyukám. hát igy túl lehetett élni.

Kép
spumilla

Anka óóóó te szegény!!!! Hogy fogsz bírni feküdni a kétévesed mellett???? Van segítséged??? 5,6 crl mikor volt (terhességi hét+napban kéne)? Január 28-ra vagy kiírva ha jól emlékszem? Mit szeretnétek inkább, kislányt, kisfiút, vagy mindegy opció is van. Még ezeket írd meg :D

Spumilla hááát, izééé, azért Ankának ott a kétévese, amellett már nem olyan egyszerű, hacsak nem költözik oda valaki és foglalkozik a gyerekkel folyamatosan :cry:

Salsifraga először mindenképpen megcsináltatnám az ingegráltat a helyedben, ha annak az eredménye sem megnyugtató, csak utána max. csináltatnám az amniocentézist mert azért nem veszélytelen!!! De semmiképp se sima AFP-t csinálj, mert az állítólag elavult és megbízhatatlan már, az integrált a legmodernebb, 94 %-os. Az integráltnál nézik az AFP-t is, de sok mást is, meg összevetik a 12. heti eredményeddel.

KépKép

KépKép
nyufó8

Lányok aki még nincs benne de elég bátor vállalni magát, az rakjon fel fotót :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Helló lányok!
Semmi gondom nincs csak hát nyaralunk, meg zajlik az élet. Levették a kombináltat csütörtökön az afp-t hétfőn akkor adatokkal is szolgálhatok. A nemét még mindig nem mutogatja. Bocsi, hogy most csak ennyit de a nagyok itt lógnak rajtam. a napokban megpróbálok párat vissza olvasni, bár elég necces!! Aztán küldöm a kis fiamról az Ígért képet! aztán vigyázni mindenkinek a frontokra!!! Kép Kép

Mindenkinek szép napot!!

KépKép
Kép
krisztin76

igaz, nyufo, kisgyereket nem kombináltam a kéthetes fekvős számításaimba, de az ágynyugalmat mindenképp ki akartam hangsulyozni.

krisztin: nagyon helyesek a képek!

jó hétvégét lányok

Kép
spumilla

Krisztin örülök hogy minden okés nálad is!!! Nagyon jók a képek, szépen gömbölyödik már a pocid neked is, köszönjük, küldj még :lol: .

Spumilla persze, azt értettem, hogy az ágynyugalmat hangsúlyozod, csak belegondoltam hogy nekem kéne Regi mellett feküdni, háát azért is estem kétségbe, mert esélytelen. Egyből beindult a családi kombinálás, hogy akkor maradjak itt, stb. Emelni se szabadtott pár hétig, amíg kiderül mi újság, de jó párszor amikor jött és könyörögte fel magát, nem jutott az eszembe, csak már amikor felemeltem hogy nem szabad. Reméljük Ankának tud valaki segíteni :cry: Tényleg, különben te azóta teljesen rendben vagy?

KépKép

KépKép
nyufó8

krisztin

nagyon aranyos család vagytok :)

anka

nagyon sajnálom,de ha pihensz csak nem lesz gond,drukkolok

KépKép
bettike83

nyufo: teljesen. 8 mm volt.
persze. én ebbe nem gondoltam bele. nekem még nem született gyerekem ezelőtt, nincs meg a hozzá kapcsolódó élethelyzet. el tudom képzelni, de nem ez az első ami eszembe jut. bytheway, már leírtam amit leírtam :)

Kép
spumilla

Spumilla ez különben hajlam, kijöhet újra még a terhesség alatt, vagy elmúlt és már vissza se jön? A 8 mm nagynak számít? Nem is tudom mitől alakulhat ez ki.Bocsi a sok hülye kérdésért, nem értek hozzá :oops: Nekem is csak Regi miatt jutott egyből az eszebe hogy feküdni, oké, de hogy. Bár lehet hogy egy több mint kétévesnek már jobban el lehet magyarázni hogy játsz szépen anya ágya mellett, nem tudom, még ott mi nem tartunk, azt az élethelyzetet meg még én nem ismerem :D . Regi akkor lesz annyi idős mint Anka gyerkőce, amikor az új baba születik :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

asziszem a kétévesek világával együtt jön a dackorszak is, ugyhogy talán nem ez a legjobb időpont a fekvésre valóban :) sztem a 8 mm nem számit nagynak, de azt tudom ha növekszik és nem nem csökken akkor lesodorhatja a babát. ezért kell feküdni meg Cvitamint nyomatni, mert csak ezek segitik elő a felszivódást, minden más ronthat a helyzeten. nem tudni mitől alakul ki az ilyesmi de bármikor előfordulhat, tartózkodni kell a megerőltetésektől. (cipekedés, emelgetés, túlzások) a hajlam érdekes felvetés, lehet benne valami. remélem nem jön ujra elő, bár megeshet. nem törvényszerű. én sem vagyok expert a témában, ennyit tudtam meg erről amig foglalkoztatott.
éppen utaztunk amikor előfordult velem ez (barnás majd egyre pirosasabb vérzés formájában) igy két orvos is látott, mindkettőugyanazt mondta, fekvés-fekvés-fekvés. igy a nagyokra támaszkodva énis csak ezt tudom szajkózni :)

Kép
spumilla

Lányok hogy én hogy élvezem ezt a lehűlést, kint vagyok a kertben, fúj a szél, nagyon jóóóóó, hogy vártam már!!!!

Spumilla én rendszeresen cipelem Regit, 11 kg. Tegnap is nagyon hehezen akart elaludni nap közben, vagy fél órát dajkáltam kézben, szerintem az időjárást érezte, mert normális esetben azért elalszik magától szépen. Azt mondta az orvosom hogy ha rendben van a terhesség akkor nyugodtan emelgethetem, meg anyósom is mesélte hogy a nagy pocakján cipelte a másik gyerkőcöt, de ugyanakkor meg azért csak bennem van nehogy gond legyen. Dackorszak, ne is mond, ez eszembe se jutott nekem, látod, pont azért mert szerencsére még nem tartunk ott. De jó lesz majd ha jön a kistesó pont akkorra lesz dackorszaka Reginek esetleg :shock: Arra emlékszem hogy te becsülettel végigfeküdted és meg is lett az eredménye, úgyhogy tuti hogy ez a jó módszer. Ahogy olvaslak téged és Ankát, akkor ezek szerint ez vérzéssel indul, van jele. Remélem én megúszom, Ankának meg olyan szépen elmúlik mint neked.

KépKép

KépKép
nyufó8

igazad is van nyufó: én is cipelném. valoszinüleg nem tudnám és nem is akarnám megállni hogy felvegyem és babusgassam. :)

Kép
spumilla

Spumilla hát igen, ahogy hozzád szalad, nekidől a lábadnak, szinte lábujjhegyre áll, néz fel rád, a két is karjával csápol felfele, a tenyerét is ki be nyitja, úgy könyörög hogy vegyem fel, tényleg képtelenség neki ellenállni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?