Salsifraga ez a hiatalos az integráltnál "A második vizsgálat újabb vérvétellel jár, ajánlottan 15. vagy a 16. héten, de a terhesség 22. hetéig elvégezhető." Nekem is a betöltött 15 után volt rögtön, de a 16 is optimális még. Én is a 13. hétben voltam az inegrált elsőn, mert úgy értünk haza, 13+6-ig lehet, szerintem az nem indokolná hogy ilyen magas a HCG, főleg hogy: "Az első vizsgálat ajánlottan a terhesség 12. hetében (de a 10. és 13. között bármikor) végezendő, amely alkalmával vérvétel és ultrahang vizsgálat történik" Biztos nincs semmi gond különben, de én biztos az integrálttal kiegészíteném a helyedben, hátha megnő azért az arány
Nekem itt van Regi és mégis utálom hogy úgy néz ki a mellem mint egy 80 éves maminak. Most persze nem, mert megtelt megint, de azért csak a 30-as éveim elején vagyok. Én se vagyok cicababa, sőőt, de azért önértékelési problémákat tud okozni. Biztos aki eddig nem értett meg, azért nem mert neki nincs gondja. Azok értik meg, akiknek van gondja és hasonlóban törik a fejüket, ne törődj senkivel! Elhalasztottuk jövő hét csütörtökre a Zöld Piramist, mert lefújták a nagyszülők, hogy nagyon meleg lesz. De ha jövő csütörtökön is meleg lesz, akkor is mi megyünk, legfeljebb ők itthon maradnak.
Msi nekem is ezt mondja apa hogy így tetszem, de én is úgy vagyok vele hogy csak udvarias
Én számítok rá hogy látszani fog a heg, de még mindig jobb, mint így. Az implantátum ellen meg azért vagyok nagyon, mert tudom hogy nagyon zavarna, hogy idegen test van bennem, meg amennyi hülyeséget lehet hallani, hogy vissza kellett vonni, meg megszúrta a darázs és kidurrant, vagy elesett és kidurrant, vagy nem fogadta be a szervezet, stb. szóval azt én tuti kihagyom. Annyira pasi neveket írsz, lehet hogy lemaradtam és kisfiúk lesznek? Vagy mert te szeretnél fiúkat azért fiú neveken gondolkodsz? Nekem nagyon jó UH gépen nézték és átkapcsolt a doki 4D-re is, akkor van remény
Jó hogy akkor lesz segítség a festéshez!!! A jövő évi költözéshez meg megy a drukk, ne állj már most ilyen negatívan hozzá!!!!
T.timi nehogy megerőltesd magad, csak óvatosan a pakolással!!! Fotókat nagyon várok majd a babaszobáról ha készlesz, nagyon jól hangzik! A nagy szoba szintén izgi, arról is jöhet a fotó bútorostúl. Erős narancssárga lesz? Biztos szép lesz, szeretem a fiatalos színeket, a fehér már olyan snassz. Ügyi vagy!