Új privát üzeneted érkezett!

Nono
Basszus... :shock:

Orsi
Na látod milyen jó dolgod van! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Pécel:ismerem,oda jártam gimibe.Anno szerettem..de azért azóta látom h nem minden kóser ott tényleg :roll:

Én totál kivagyok ettől a hőségtől :shock: ...kiváncsi leszek amikor mi megyünk nyaralni milyen lesz az idő..tuti rossz idő lesz :evil:

Nono!

És nem ütötted meg a hasad?Nem semmi sztori :roll:

Mi szoktunk menni a gyerekek nelkül is néha 2-3 napra ketten apával nyaralni..tavaly is voltunk Hajdúszoboszlón Welneselni és nagyon szuper volt kicsit feltöltődni....sztem muszáj hogy bírja tovább az ember lánya a kiképzést a srácokkal:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Csak bekukk, a Balatonon voltunk a héten, rettenetes volt :shock: .

Röviden: ezer fok meleg, a szállásadónk "elfelejtett" szólni, hogy tetőtéri az apartman, rossz szúnyoghálókkal... éjjel 40 fok, ablakot nem lehetett nyitni, az első este megpróbáltuk, 50 szúnyog jött be, s további 100 várakozott kint, hátha ők is bejöhetnének. Jól megfőttünk...Hatalmas szívás volt. Pedig gyönyörű, gyerekbarát apartmanunk volt, 3 szobás, gyerekvécével, trambluinnal, kisházikóval, homokozóval. :?
Csak épp nem lehetett megmaradni a hőségtől... éjszakánként 3-4 órákat aludtam, próbáltam szellőztetni, szúnyogot vadásztam, szoptattam... Tegnap este 11 körül bementem a gyerekekhez, s álmukban pólót cseréltem rajtuk, mert olyanok voltak, mint akikre egy vödör vizet öntöttek. :x

KépKépKépKépKép
uxi
 
 

 
 

uxi
Sajnálom, ez elég gáz! Sajnos kifoghatja az ember. Fel a fejjel! Itt ma esett 10 perc eső. :D Hátha ott is fog és hűti a levegőt.

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Uxi
Hát ez elég gáz... az ilyen helyeken illő lenne a klímát bevezetni. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Megnéztem a filmet, amirol beszéltem, a kisbabakrol.
Feltétlenul nézzétek meg, ha van ra modotok. Osszefoglalva: elgondolkodtato, meghato, megdobbento, nagyon érdekes, sokszor mulatsagos. és mivel szoveg nincs benne, hanem csak a csaladok anyanyelvi szovege, az ember egész végig gondolkodik, amit lat, nekem nagyon nagyon nagyon tetszett és mivel van egy pici babam, igy valszinu még jobban. azt hiszem a legkiegyensulyozottabb baba a namibiai volt, pedig, ha latnatok milyen korulmények kozott no fel, a la nature, és mégis mindenki olyan boldognak latszik.

bemasolom nektek a film bemutatojat, ha nem mukodik keressetek ra a Bébés szora, videot. elsore kijon:

http://www.youtube.com/watch?v=UrPWtPPp954
s.orsi
 
 


háj csajok, megjöttünk a Balcsiról. Nagyon szuper volt. Olyan volt ak onyhája a hotelnek h 3 nap alatt 3kg plusz van rajtam....3 kört mentem a reggelinél, meg a vacsinál.....a kölök bennt sztem jól összehúzta magát mert konyha-függő lettem. Az ebéd volt a ráadás a medence partján. Szval klassz volt.

uxi: mi vittünk vape konyektorba dugdosható szúnyogírtót. Bevált. Különben mi is szúnyogeledel lettünk volna. Jó volt h lehűlt a levegő egy kcisit, bár megint kezd túlmelegedni minden.

sorsi: én láttam a kisfilmet, ill a hosszabb bemutatóját, érdekes.

ja a konyhában itthon szerencsére hátra estem és nem előre így nem volt egyáltalán gáz. inkább a meglepetés h hogy kerül 40 fokba 2cm víz a padlóra.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


holnap van uh, remélem megmutatja magát h milyen színben gondolkodjak.

milyen babakocsitok van? kéne vennünk de nem tok dönteni. A peg perego milyen? volt vkinek? bébé confortunk van de elég tré állapotban és a pp tetszik. de nem tom....

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


nekem a bébé confort mar a 3. kibirja, esetleg sportkocsit veszunk majd neki masikat, hogy legalabb az ne kék legyen
s.orsi
 
 


Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike
 
 


sorsi: bbc szekérből melyik bírja nálatok ennyire? Nekem Thropy van de elég tropa....mondjuk földúton is rengeteget használtuk. Meg a tesófellépő miatt is. loola up volt de olyan instabilnak éreztem úhogy azt eladtam. a bbc nak olyan kicsi a mózese mármint a windoo típusu. nem tom....a 3 kerekűje nem jött be meg nagy is....a sima lola lehet h bejönne....de elég drága kompletten. a thropy jó volt és ha nem lenne ekkora böszme vennék hozzá mózest de 3 gyerekkel nem fér be a kocsiba már, a peg perego viszont esernyőre csukható...bár az is kicsit instabil volt....na mindegy. csak úgy hangosan agyaltam.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,
nekem azt hiszem urban van és ahhoz a legnagyobb mozes, ami volt. a mozessel nagyon meg vagyok elégedve, a vaz kezd faradni, de remélem nem torik ki a kereke, mert most ugye vidéken lakunk. én nem hasznaltam tesofellépot sem. a 3 kerekuje nekem se jott be, eloszor olyan volt, de aztan kicseréltuk egy varosi vazraa, ami konnyu és kicsire osszcsukhato.
mi most épp a kocsira keresunk tetocsomagtartot, mert mar most latom, hogy nem férunk be babakocsistol meg utazoagyastol, pedig nagy a kocsi csomagtartoja!

teszek egy képet a picirol.

Kép
s.orsi
 
 


Jaj, de cuki! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sorsi: nagyon szép a kislányod!

No csajok megjöttem az uh-ról, egészséges, ép és mindene megvan és kiscsaj!
Nagyon örülök neki (bár én örültem volna a másik nemnek is, dehát a rózsaszín a kedvenc színem, ismét kiélhetem magam úgy látszik)
Sajna a plac eddig csak érintette a méhszájat mára totál fedi de bíztattak mehet még odébb. Remélem nem kell kipróbálnom a csaszit jó lenne simán szülni, már úgyis belejöttem de nagyon. 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Gratula a csajszihoz! :D Nevetek van már? Hát másszon is arréb a lepényke, nem a méhszájon van a helye. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Most nézem, hogy nincs itt amit írtam 2napja, hát nem tudom hova küldtem, ezek szerint lehet, hogy a holdra :lol: na, akkor majd megpróbálom pótolni valahogy röviden...

Uxi,
Sajnálom, hogy a nyaralást, de azért remélem, hogy volt benne jó is.
Mondjuk aki kiad egy apartmant nem tudom, hogy miért nem ruház be ennyire minimálisan mint szunyogháló!!!!!, mert amint olvastam azon kívül elég sok mindennel fel volt szerelve, na meg egy klíma, hisz tetőtérről van szó!

Orsi,
Nagyon édes Elisa!

Ervick,
Szép méretei vannak Vincének. Eszter most 12-én volt 9080gr

Egcsi,
Felmentősereg megérkezett?

Nono,
Gratula a kislányhoz!!!!
Nekünk is bbc babakocsink van. Még Bálintnak vettük, mondjuk nekünk 3kerekű, kart típus én nagyon szeretem, mondjuk nagy helyet foglal. Mózest sokáig tudtam használni, nagyon bevált.
3 kiló :lol: , még jó, hogy mi apartmanba megyünk, mert szállodában én is mindig így járok, és most épp lefele küzdök a kilókkal.

Rólunk,
Beteg mindhárom. Bálint már pénteken lázas lett, majd ez hétfőre rendeződött, majd észrevettük, hogy a fején ronda kiütések vannak. Először bárányhimlőre gondoltunk, bár be vannak oltva, majd kiderült, hogy a szúnyog vagy valami csípés elfertőződött. Márkkal vasárnap voltunk a fülészeten, be van gyulladva a füle, Eszter meg csak belázasodott, de nem kicsit. Egyedül ő nem szed gyógyszert. A gyógyszertől vagyis remélem attól hasmenésük lett mostanra a fiúknak.
Mentünk volna most 2 hétig minden nap úszni, na ez most elmarad vagy esetleg még marad augusztus, bár nem tudom, hogy nyaralás előtt jó ötlet-e.....
Nekem ez az első menstruációm a szopi befejezése óta, eddig minden jól ment, most meg meg volt 4 napig(rendesen)maj 1 nap szünet, ma megint megvan, remek :twisted: már épp örültem, hogy milyen jól visszaálltak a dolgok, amúgy is esedékes a prof meglátogatása, most meg már még indokoltabb.....

Ma úgy volt, hogy jön a húgom, hát nem jön, mert nem akar beteg lenni....pedig már beleéltem magam, jó lett volna egy kis társaság, mostanság abból nem sok van. Zoli nagyon sokat dolgozik, későn jön, korán megy, sebaj már csak 1 hónap és megyünk nyaralni.

Megyek, mert Eszterkét hallom, hogy felébredt, előkészítem a tápszert, meg a fiúknak valami reggelit adok.


Szép napot!
Edina

nedinabp
 
 


Nono,
Remélem a lepény felvándorol hamar, még bőven van rá idő, gondolom a 25.hétre már feljebb megy.
Császár: nem csodálom, hogy elkerülnéd, én sem rajongtam érte. Nekem most hosszában volt és ez jobban fájt mint a fiúkkal. Szurkolok, hogy nem kerüljön erre sor!!!!!

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Nono, gratula a kislányhoz! Nekem már nem lesz több, pedig szerettem volna, dehát fiúk jöttek, negyediket meg már nem szeretnénk.

Edina, megütötte valami a szemem: a szopit már befejeztátek, és tápszert adsz.
Leírnád, hogy választottad el Esztert?

Mert nekem eddig csak a két végletben volt részem, Emi nem tudott rendesen szopni, 7 hónapig kínlódtunk, leginkább fejtem, meg táppal is kellett pótolni, aztán 7 hnapos kortól már csak tápos volt, arról ő 11 hónaposan elválasztota magát egyedül. Beni meg szopott volna a végtelenségig, 21 hónaposan azért kellett hirtelen elválasztanom, mert 5. hétben voltam Samuval, és véreztem.

MOst viszont nem szeretnék megint ilyen sokáig cuptatni, de Samu még sosem kapott tápot, meg a kanalasakat sem nagyon fogadja el... úgy gondoltam, 10-12 hónapig szoptatnám, de akkor gondolom kell majd legalább reggel-este tápszert is adni, nem?

Hogy vezetted be Eszternél a tápit?

Szoptatnám én még, de annyira tropára ment már a hátam, meg rajtam van egy csomó fölösleg, 5 éve egyfolytában terhes vagyok, vagy szoptatok, mostanra elegem lett. :oops: Nem lehet rendesen tornázni, fogyózni, nem aludtam hason 4 éve, elegem van az XXL-es testből :cry: .Szóval ezek miatt úgy döntöttem, inkább előbb kéne befejezni a szopit. Na persze a menstruálás nem hiányzik újra...még nem jött meg.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi,
én az elso kettot 13,5 hoig szoptattam és utana egybol tehéntejre alltunk at. illetve az utolso par honapban kaptak tejbegrizfélét, amit tappal készitettem meg gabonapehellyel. szerintem ha szoptatsz, akkor nem kell tobb tap, mert olyankor mar fog kapni zoldséget meg hust.
egyébként egyénfuggo ez a szoptatas és sulyfelesleg dolog. neked nincs szerencséd! én minden szulés utan 1-2 ho alatt visszafogytam az eredeti sulyomra és ezt mindig a szoptatasnak tudtam be. az mas kérdés, hogy igy sem tudom milyen furdoruhat vegyek majd fel, ha megyunk nyaralni, vmi "apol és eltakar" kéne.

Nono,
gratula a kiscsajhoz. nalunk is rozsaszinben uszik minden. olyan jol lehte oltoztetni majd! meg mar most is!
hogy alltok a koltozéssel?

Edina,
jobbulast a gyerekeknek!

Fanetta,
minden ok?
s.orsi
 
 


Orsi, annyiban azért jó, hogy amint abbahagyonm a szopit, olvadnak lefelé a kilók, nem kell érte semmit sem tenni. Vagyis eddig úgy volt.. Érdekesmód mindig akkor kezdtem visszafogyni, amikor visszatért a ciklusom, úgyhogy valsz horminális lehet a dolog. :roll:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Edina
Jobbulást mindenkinek! :? Hogy hogy most hosszában vágtak? :shock: Felmentősereg itt van, bár egyenlőre nem nagyon aktivizálja magát főzés terén... :roll:

Ma voltunk fogorvosnál Bercivel, ellenőrzásen, most nincs lukas foga...el sem hiszem... :roll: Kapott 3 kis labdét ajéndékba, egyet adott Bencének, egyet megtartott magának, a harmadikat odaadta nekem, hogy őrizzem meg az új babának. Olyan édes volt. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én várom már azt a hidegfrontot. Melegem van. A gyerekek elaludtak a nappaliban a kanapén, én meg kikapcsoltam a klímát, hogy nehogy megfázzanak.
Úgy néz ki gyógyulunk, szerencsére. Bár a fiúk éjjel köhögtek :twisted:

Uxi,
Eszter magát választotta el egyik napról a másikra. Okát nem tudom, mert nem is volt épp meg, meg addig nem zavarta.
Nekem mindhárom gyereknél voltak gondok tej ügyben. Nekem soha nem volt nagyon sok, most Eszternél volt a legtöbb. Őt 6hónaposan kezdtük hozzátáplálni. Persze eleinte nem lelkesedett az ötletért, 1 hónap alatt sikerült 1 étkezésnyit elérni, utána pedig már nem volt gond. De lassan haladtunk. 10 hónapos volt amikor nekem megjött először, akkor ott tartottunk, hogy 1 főzelék vagy pép, és 1 gyümölcs volt, a többi anyatej. Viszont a tejem annyira lecsökkent, hogy a gyerekorvos írt fel tápszert, mert estére nem maradt. Ezért növeltem a hozzátáplálást. Viszont minden hónapban a menstruáció csökkentette nagyon a mennyiséget, annyira, hogy mértem néha és reggelre a kettőben volt 100 az meg neki már semmi. Rendszeresen tápszert kb június óta kap reggelente, és este kb 3 hete, amióta befejezte a szopit.

Mit próbálsz Samunak adni? Mi almával kezdtünk. A tejpépet is elég hamar elfogadta már utána. Én úgy gondolom, hogy amint nő az egyéb étkezések száma, onnantól elég gyorsan megy a leszokás a ciciről. Mondjuk azt azért el kell mondjam, hogy úgy altattam, hogy szoptattam, ettől nagyon féltem, hogy ez majd hogy alakul, de ezzel sem volt gond.

Az, hogy meddig kap majd tápszert még nem tudom, a tejet ellenzi a doktornő. A glutént és a joghurtot is 1 éves kor után lehetett bevezetni. A glutént hamarabb sikerült, de nem sokkal kb 11 hónapos volt.

Egyébként én is fogytam amióta nem szoptatok. Pontosan nem tudom mennyit, de már van olyan ruhám amit tudok hordani megint. Sajnos rajtam is van rendesen kiló amitől meg kell szabadulnom, de szeptembertől fogok járni tornázni, és úgy azért könnyebb lesz. Nekem 2003 óta ez a 2. nyár, hogy nem szoptatok, és terhes sem vagyok(az első 2008-ban volt) az én szervezetem is megviselődött már. A hajam is hullik, mást nem is részletezek, de igencsak meglátszik rajtam a 4 szülés.......

Ezt elküldöm, mert sok lesz egyszerre,

nedinabp
 
 


Egcsi,
Örülök, hogy nincs rossz fog!!! Új baba :lol: tényleg nagyon megható! Készülnek rá? Nálunk Bálint várta jobban, és Márk foglalkozik vele többet.

Császár azért volt hosszában mert amikor Ákoska született 2 császár után spontán, akkor komplikáció lépett fel velem. Kivérzett sokkos állapotba kerültem, nem bírták uralni a vérzést, és ahhoz, hogy megmaradjon a méhem, lekötötték az egyik artériát, és ehhez csak úgy fértek hozzá, hogy hosszában vágtak. Sajnos keloidos heggyógyulási hajlamom van. A heg csúnya lett most a terhesség alatt, és 1 helyen be is gyulladt. Így megbeszéltük, hogy mivel ilyen előzményekkel úgyis csak császár lehet a szülés, így akkor hosszában vágtak, és kivágták a régi heget. De ez sokkal fájdalmasabb volt. Már maga a műtét alatt is volt fájdalmam, de utána is lassabban épültem fel.

Hozzám is jön majd elvileg a felmentősereg, de még nagyon kérdéses, hogy mikor. Főzés :?
Én már kimozdulni szeretnék gyerekek nélkül :oops: Mi nem megyünk nélkülük nyaralni, de valami felnőttes program jó lenne.......

Le kell ismét vágnom a füvet, mit mondjak, semmi kedvem hozzá, de legalább most a nap nem süt.
Ma végre vettem a bevásárlókocsiba takarót, így Esztert már bele tudom rakni. A fiúknál nem volt ilyenem, de amióta tudom, hogy van, nem bírtam beleültetni a kocsiba Esztert :roll:

Edina

nedinabp
 
 


Edina
Aha, értem. És most szépen gyógyult a sebed? A hidegfront ide is jöhetne, de csak szeptemberben lesz némi enyhülés, addig 45 fok nap mint nap. Kilépek az utcára, és mintha kemencébe lépnék.:roll:
Annyira nem beszélünk a kistesóról mostanában, de régebben téma volt, amikor győzködtem apjukot. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


nedina: arra nem gondoltál h mivel van vágás a hasadon meg ki is nyúlt a bőr h plasztikáztasd? Akkor lehúzzák a feles bőrt lefelé tehát a függőleges vágás mérete akár 1/4-re csökken és van rá vmi gyógyi meg krém h ne keloidosan gyógyuljon. Én szeretnék hasfalplasztikát, nekem elég csúnya lett ráadásul nem vagyok duci termetű és mikor kibújtak a kölkök hamar visszaállt a régi súlyom (jó sosem a lánykori de nem is akarnék már gebe lenni) de a bőr szétrepedt, most köldöksérvem is van és nagyon nagyon ráncos.(a 20 kg ingadozást nem viselte a hasam, amúgy is car bőröm van) Nem simán hurkás hanem ráncos mint egy kis öregemberé és engem eléggé zavart. És ha meglesz a 3. baba szeretném helyrehozatni. Nem kell műmell meg minden extra csak ne legyen ennyire ráncos zebrás a pocakom. Apa is belemegy megérti h zavar h még csak 28 vagyok de ilyen lett. Na nem bánom nem azért írom és ha nem lehetne megcsinálni sem esnék kétségbe de azért jól esne ha összejönne. Most már van pocakom nem is kicsi ahhoz képest h 16 hetes vagyok még csak és még mindig nincs kisimulva a bőr annyira ráncos volt.

egcsi: 36 volt vmelyik nap de annyira rosszul vagyok már h az elmondhatatlan. Szédelgek a vérnyomim ma sem ment 90/40 fölé fáj a fejem de a kv nem segít csak a ulzusom viszi feljebb és még hányingerem is van. ehhez a vérnyomihoz 110es pulzus társul. Szegény kisszívem nehezen bírja a strapát. Pedighát nem is nagy cucc a billentyűhiba és mégis. Jól jön h hétvégén lehülés lesz. Apa húzza a száját h köv héten is az lesz pedig mennénk de mondtam nem érdekel elég volt már ebből, egész nap pihegek és semmi. Klíma nicns mert 2 éve nem vettünk azóta áruljuk a lakást h minek vegyünk ha eladjuk...hát most nem bánnám.....de mire kijönnének most már ősz úhogyidén se lesz és bízunk benne jövőre már máshonnan netelek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr_nono 2010.07.23 08:52-kor.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


egcsi: de azé augusztusban elindul a baba projekt nem?

nedina milyen takaró van a bevásárlókocsiba? tennél képet ha tudsz még nem is hallottam róla.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Tényleg mi a helyzet a lakásvásárlással? Babaproject indul, apjuk a múltkor érdeklődött, hogy akkor most mikor is akarok terhes lenni? :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: visszaléptünk mert a szerződési feltételeket nem voltunk hajlandóak elfogadni, iszonyat rázós ügy volt és inkább maradunk mint a híd alól nézzük a Duna szépségét.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


holnap hidegfront!!! Juhééé!!!!! Már alig várom, kiborít ez a meleg, leheth csak 25 fok lesz a hétvégén. Huh, már nagyon várom. Ma meg túlélés......eh.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Igen, ide már meg is jött! :D
El bírnám viselni, hoyg egész nyáron max 25 fok legyen, tegnap már nagyon szenvedtünk mi is. :roll:

Ó, NOno, mintha az én hasamról írtál volna. Bele sem gondolok, ilyen lesz, ha szoptatás után visszafogyok, máár most is ronda. Ja, köldöksérvem is van, majd meg kell műteni, ha vége a szopinak. Remélem egyúttal meg lehet csináltatni a hasfalat is, nekem az is szétnyílt.

Érdekes, az első gyerek után még semmi nem látszott, a második tette ennyire tönkre a hasamat, a harmadik meg csak befejezte a dolgot, Samunál szana-szét repedt a hasbőröm. :x
Na egy mellfelvarrást sem bánnék, meg egy kisebbítést sem. Asszem nekem már újra kéne magam teljesen szabatni. Tegnap volt a házasági évfordulónk, néztem a menyasszonyi képeket :( :( . Olyan alkom már sosem lesz. Nem mintha visszacserélném a 3 gyereket egy olyan alakra, csak nosztalgiáztam.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Amúgy ez a has-dolog általános lehet, a többgyerekes baránőim közül szinte mindenkinek ilyen, hiába van köztük olyan, akinek bomba az alakja, lánykori súlyával, a hasa már nem a régi. És ugye a bőrnek mindegy, tornázunk- e. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


uxi: nálam is pont így volt, az elsőnél még egész pofás maradt a fiam gallyra vágta szétrepedt (pedig egy striám nem volt az első után) most meg majd gondolom befejeződik a rongálás. A mellkissebbítés és felvarrást nagyon sok kaszabolással jár. Már kérdeztem. Lesz egy vágás alul hosszában egy a bimbó udvar körül és egy a bimbótól lefelé függőlegesen. Én is azt kérdeztem a fiam után a dokitól h ezt h lehetne kisebbre venni és formásra. Így. Na ez megijesztett....ez túl sok kaszab. A hasam szeretném nagyon de a cicóm miatt félnék h ez így durva lenne úhogy az asszem kimarad a buliból.

Ebayen licitálok egy babaszekérre, én vezetek és nincs is más ajánló és holnap du zárul a bazár. Hátha megnyerem. Baromi jó ár és ha mégsem lány itthon haszonnal el tudom adni olyan szuper szekér.

A hidegfront itt annyit tesz h most már 26 fok van és egy kis szél de 7ágra süt a nap. elmaradt a dörögés meg az eső... :? pedig de jó lett volna.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Na igen, egy erős melltartó csodákat tehet... engem leginkább az ár tartana vissza ezektől. Gondolom szoptatás végével marad a 90 D-s mellem helyett egy 90 D-s méretű bőrzacskóba csomagolt 75 b-s tartalom. Majd feltekerem, és úgy teszem tartóba. :wink: :mrgreen:

Egyéb területek miatt nem aggódom, azok tornával kezelhetők. Jövő hónapban első lépésként veszünk egy szobabicót, szeptembertől meg újra elkezdhetek tornára járni, ha a nagyok elmennek oviba. Három gyereket mégsem hagyhatok a megőrzőben. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Mennyivel egysezerűbb lenne, ha az ember tojást rakna, és kiköltené :wink: :D .

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


uxi: a tojással csak az a bajom h h adok közben kaját a kölköknek? Ha én egész nap kotlok akkor ezek éhen halnak. Meg elönt a szemét. 8)

Megvették a régi babkocsim. Hurrá. Ideje volt. Közben még tart a licit az ebayen holnap jár le meglátom megnyerem e...jó lenne.

nekem is olyan volt most terhesség elött mint a lógó kutya füle. a push up melltartó sem tesz sajna csodát, ha lehajolok kicsúszik és máris kutyafüle. 8) Bezzeg mikor terhes vagyok...hm, az anyukák múltkor úgy köszöntek szia nagymellű. :lol: aztán jön a szopi már ha tudok és aztán ismét kutyafül. :?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Milyen jó témára jövök. :lol: Nekem a hasam okés, nincs rajta csík, talán a harmadikkal is megúszom...a mellem az gáz, de hát ugyi a szoptatás nem a legjobb formatartó módszer. 8) Mellplasztikát nem csináltatnék, pontosan a Nono által leírtak miatt. Sok kaszab és állítólag baromira fáj a műtété után. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


nekem a hasam ok, csikok nincsenek sehol. mellugyben mar elore félek. minden gyerek utan elvesztettem egyméretet. tehat a C-bol B lett, aztan a B-bol A és most az A-bol mi lesz? Vasalodeszka!
s.orsi
 
 


Ma szétszívattak (volna) a gyerekek fektetéskor. A nagyok alig akartak elaludni, így megelégeltem, és jól befenyítettem őket. Azóta csend van. :wink:

Samu meg tök fáradt volt, mikor hozzáfogtam az esti szoptatáshoz (úgy fektetem, hogy megfürdik, utána szopi és alvás, általában szopi közben bealszik ,csak le kell tenni utána. Na most szopott vagy 3/4 órát, aztán egyszercsak kipattant a szeme, elkezdett vigyorogni, hogy ő akkor kipihente magát, újult erővel áll a nap további része elé. :shock:

Én meg mondtam, hogy na ja, ahogy azt te elképzeled, fiacskám, s beraktam az ágyába. Egy darabig rikoltozott, aztán elkezdett kicsit sírni, majd hallottam, hogy bekapta az ujját. Gyorsan elmentem zuhanyozni, utána még kis nyekergés volt, aztán elaludt. Lám, megy ez egyedül is. Lehet jobb is, ha nem szokja meg teljesen a cicin elalvást. Persze ha elalszik, nem fogom felköldeni, de úgy látszik, nem kell addig szoptatnom, míg el nem alszik. Mert pár napja ezt csinálja, elalszik látszólag, berakom, aztán sír. Csak eddig mindig újra szoptattam.
Hát ezentúl nem fogom, csak ha nagyon muszáj. 8)

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Én nem bánnék egy méretvesztést. Most D-s... csak sajna attól tartok, a bőr mérete nem fog csökkenni... :cry:
De ne is tudom már, milyen volt régen, gyakorlatilag 2005 január óta terhes vagyok, vagy szoptatok. Egyetlen szünet 2006 június és október között volt, akkor rövid ideig egyiket sem míveltem, de 2006 október óta egyfoyltában... :roll:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi,
akkor Samu nagyon ugyes!
nekem Elisa egy honapos koraig minden este elaludt cicin. azota nem, sot nagyon zaklatottan szopik, pedig tej van. sétalgatnom kell vele, mig teljesen megnyugszik, de nem mindig tud elaludni egyedul. ma pl nem. érdekes modon éjjel, ha véletlenul felébred, ahogy berakom az agyba szopi utan, elalszik magatol. csak egyszer fordult elo, hogy nem aludt vissza. hétfon lesz 8 hetes.

egyébként nem ujsagoltam, egyre tobbet alszik egy huzamban 8 orat! holnaptol félek egy kicsit. hazajonnek (végre) a nagyok + unokatesok. olyan zaj lesz, hogy borzaszto. kivancsi vagyok, mit fog hozza szolni, a két hét csend utan?
s.orsi
 
 


a méretvesztést ne ugy érds, hogy kisebb, de feszes stb. aaa. nem. ahogy Nono mondta, kutyafule. de nekem a push up melltartok bejottek, csakhat amikor le kell vetkozni, akkor van pofaraesés.
s.orsi
 
 


érds = értsd
néha miket irok, ijeszto
s.orsi
 
 


utolso vihar elotti bejelentkezés. mar leszallt a gép a bandaval és uton vannak hazafelé. nagyon varom, hogy lassam a két gézenguzt! anyam megprobalta felhizlalni oket, a jo magyaros kajakkal. kivancsi vagyok. Mind a ketto csont, bor és izom. egy gramm zsirréteg nem bir rajuk rakodni, annyit mozognak.

Kivancsi vagyok Elisa meg fogja-e oket ismerni?
s.orsi
 
 


Képzeljétek, Samut megszoptattam most délután, még nem akartam lefektetni, nem is aludt el. Aztán később fogtam, és beraktam az ágyába. Szépen elaludt egyedül :D

Emi anno el tudott aludni így, de csak cumival, Beni meg csak cicin.
Ja, és este kapott még egy kis tápi pótlást szopi után, nem sokat, szerintem 30 ml körül evett, de most nem ébredt 1 körül, ahogy szokott, csak 4-kor! :D

Kezdek optimiska lenni, ha sikerülne, hogy egyedül aludjon el, talán nem kell megint majdnem két évig szoptatnom. :wink:
NEm tom mi van, tényleg nagyon herótom lett, pedig tkp nem is nagyon eszik mást, de már alig várom, hogy vége legyen. BEninél bezzeg megsirattam, mikor elválasztottam. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Sziasztok!

Uxi,
Samu nagyon ügyes, csak így tovább az alvással!!! Nekem az a véleményem a szoptatásról, hogy már Samu elmúlt 6hónapos. Mostmár szerintem addig szoptass amíg neked is jó. Na most nem drasztikus elválasztásra gondolok. Hogy álltok a hozzátáplálással? Mit eszik?
Nekem van szobabiciklim, hát elmesélem a történetét. Mikor Bálint megszületett, a férjem addig nem hagytam nyugodni, amíg meg nem vettük. Most már kint van a garázsba, mert eddig a nappaliban volt, és ruhafogast akasztottam rá.... Egyébként szerintem először ne vegyél, hanem bérelj, én ha most tehetném ellipszistrénert vennék.
http://www.kondiotthon.hu/arak.php#
Én is járnék szeptembertől tornázni, de itt nincs lehetőség gyerekmegőrzésre :(

Nono,
Hol adtad el a babakocsid? Teszvesz? Nekem is el kellene adni, van egy bbc iker babakocsink, és nálunk már nem bővül a család....
Én ezt a bevásárlókocsi takarót vettem, de van több fajta is, több árkategóriában
http://www.teszvesz.hu/item1158337827_b ... cskas.html

Orsi,
Gondolom nagy az öröm otthon :) Mit szólt Elisa?

Ezt gyorsan elküldöm,

nedinabp
 
 


Amire még nem írtam:
Szóval a terhességek után a hasamon nincs repedés, vagyis 1 van, az Márknál keletkezett. A mostani császár után sem lett szép a hegem. Ez a heg köldöktől lefele díszíti a hasam, kb. a mutató ujjam vastagságú(ezt jól megmondtam, mert honnan tudnátok, hogy milyen vastag az újjam :lol: :lol: ) Műtét után most egy másik méregdrága krémmel kentem, de szerintem nem használt, bár már előre mondta az orvosom, hogy nem fog használni, de azért én próbálkoztam. A bőr nem lett csúnya rajta. Ami gondom van, az a cicim. De én nagyon elzárkózok a plasztikától, főleg ilyen heggyógyulási hajlammal. Meglátom mit hoz majd az elkövetkező 1 év fogyás terén. Fogok majd járni akkupunktúrára is, de azt is csak szeptembertől.

Eszterke reggelre ismét belázasodott, 39,7-et mértem neki popsiba. Semmi más baja nincs, szerencsére. Lázcsillapítóztam, hűtőfürdő, majd lement nemi, aludt, most délután már ismét ment fel :( Holnap ismét orvos. Gondolom most már kap majd valami antibiotikumot is, mert legutóbb még nem kapott.
Fel akarok íratni a fiúknak bronhovaxomot. Tavaly szedték, mert amint megkezdték az ovit 1 héten az egyik, utána a másik volt itthon, és Eszter is többször elkapta. Csak most már jó lenne augusztusban elkezdeni, hátha idén jobb lesz.

Megyek, lejárt a mosógép

Szép napot!
Edina

nedinabp
 
 


Eszternek jobbulást! :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


nedina: vaterán adtam el egy régi bbc thropy de sztem gyönörű állapotban még a huzat sem bolyhos és kopott csak a tolókar egy kicst karcos a sok kocsiba ki be rakással. Anno hordozóval és mózessel együtt (5 éve) 250ezer volt ma már csak a sportrész volt meg esernyővel 8sosem használtam ) és esővédővel ezt sem használtam sosem és így 20 ezer volt. Bakfitty de eladtam egy concorde ülést is meg még egy másikat és így összejött 80 ezer és ebből vettem ebayen egy szinte totál új babakocsit. Mindjárt teszek képet melyiket. Peg perego skate. Egyben van a mózes mega sport dönthető az ülés és mózes lesz belőle. Nagyon szupi. Itthon használtan is ez a szín 100 ezer felett van.

Kép Kép

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


még hordozót veszek majd hozzá u.ebben a piros-buborékos színben de még nem találtam olyat amit akarok. Meg veszek egy mózes állványt hozzá h a mózest külön is használhasasm ne kelljen behozni a babakoscit a lakásba. a kicsi nem kap egy darabig kiságyat mert egyszerűen nicns hely és szorítok h elmenjen végre a lakásunk. Így összességében kb 100ezret szántam most rá de két év múlva ha eladom a fele visszajön és akkor jól jártam. Meghát tul.képp a meglévőket cserélgettem be és így végeredményben 20 ezret költök csak és van egy tök modern álom babakocsim. :) Apa azt mondta karira mgvenné az újat nekem ha akarom de mondtam neki h 170ért nekem ne vegyen. Anno nagyik vették a másikat a horror áron. Akkor az volt a legjobb csak nem volt még rutinom h külfölödn féláras.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


a héten szervízben lesza gépem ma viszi apa úhogy tuti megvonásom lesz nem leszek val.leg remélem péntekre már lesz vagy kapok kölcsön de ha nem akkor oda tűntem!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?