nyufó: sajnálom a migrédes rohamod, az nagyon nagyon szar tud lenni. évek óta szenvedek tőle én is. igazi hányós fájdalmak
a baba óta sokkal jobb a helyzet. az elmúlt 4 honapban kb 4szer fájt, de egyiknél sem jutottam el a 10/10 fájdalomig, szóval nem háyncsiztam, de nagyon át tudom érezni, amit éreztél tegnap és nagyon sajnálom. sok-sok folyadékot kell inni és a vérnyomásra ügyelni, főleg ha már érzi az ember, hogy mászik fel a fájdalom a nyakban vagy a szemeknél.. az egészben a legszarabb arra kelni reggel hogy nem múlt el. remélem idáig nem jutottál és sikerült kialudnod ezt a sz*rt.
a palacsintasütés előtt le a kalapommal
drukkolok az integrálthoz
anka: nagyon aranyosak a képek amiket feltöltöttél! a nyufó által készitett táblázaton kivül van még egy nem publikus is, amit mindenki maga tölt, látszik kinek mekkorára nőtt a babája az idők alatt. ha szeretnél csatlakozni, küldj egy email cimet nekem privátban.
nono: mit tanácsolatk placenta ügyben? hogyan kell óvnod magad, mivel segithetsz esetleg hogy jobb helyre másszon?
Rebeka, várjuk a pocakképet, bár még én nis jövök 1el. de mostmár lesz is mit mutogatnom nektek
yuhiiii
Bettike. magatok fogtok kifesteni vagy hivtok valakit? a pakolászáshoz lesz segitséged? minden felujitós-épitkezős panaszt, nyűgöt át tudok érezni
t.timi ti is festetek? mindenki fest?
krisz: régen én sem birtam a vérvételt, mindig le kellett feküdnöm hozzá, de mára már egész megszoktam, kifejlesztettem a megffelelő túlélő technikát. a dolog ugy kezdődik hogy nem szabad előtte nap már ezen hergelned magad hogy húúú, mi lesz. aztán a dolog hasonló mint nyufónál, elforditoom a fejem és lélegzem jo mélyeket, nézelődöm a másik irányba
ha jön a vatta odafordulok és már kész is
utána még kicsit levegőzök, ücsörgök és nem nézegetem a karom. korábban már a gondolátátol is fájt a karom
ma meg ügyesen túlélem. persz ehhez elengedjhetetlen egy jó nővérke
Csill: a nagymama és mások néha nem gondolják végig mit okoznak egy-egy ilyen megjegyzéssel. az ember egy életre el tud fordulni az ilyen emberkéktől, pedig nem biztos hogy bántásból mondta. a párodat is meg lehet érteni de lassan reméljük felenged és teljes vállszélességgel tud majd támogatni.
Avrenim megy a drukk. ez a kocsi dolog meg kiakasztó.
nlzs: megétem a lányka utáni vágyad, úgylátszik a fiukák szeretnek nálatok érkezni. figyi, következő baba már nem tervezhető esetleg? Czeizellel rá lehetne készülni hogy a neme is oké legyen
persze a 4 az durván sok még főleg hogy a 3.at várod. remélem hamar helyrejössz, de nem fogunk sürgetni, csak együttérzünk. puszi neked. a pocakdudorra mit mondott a doki?
krisz sajnálom a vérvételes dolgot
viszont a dinnyelés tempózás irtó cuki gondolat!
negativ a vércsoportod? ilyenkor nézik a toxémiát ugye? én még nem hiztam, mindig reggel mérem és uigyanannyi., estére biztos több lenne a súlyom
a terülés ismerős és a jópasi is
:)
dalmicsek: nekem tetszik a menyes vigaszod. bár először kicsit kikerekedett a szemem, de amikor megmagyaráztad, végülis neked tökk igazad van és jó hogy igy állsz hozzá! persze nem bizti hogy az összes választottját szeretni fogom a gyerekeimnek az évek során, de tuti lesz aki közel tud kerülni és ez jó!
zsuzs: melyik eredményedet mondják meg személyesen? titkolózós nép
örülök hogy mentek kicsit kikapcsolodni a hétvégén. mi az egészet végig-dolgozzuk majd, van néhány behoznivaló
de majd gondolok rád, mikor lógatod a lábad
betiike: aranyos a csikos pocakod
nálunk a tegnapi családi babázás jol sikerült van egy eg yés egy 3éves gyerköc, imádom öket. Ábel a 3 éves mindig bujik hozzám és meg tudnám zabálni olyankor, lehet hogy készült is róla kép, majd utánajárok
imádom hogy magátol odajön és ölelget meg puszilgatjuk egymást, tiszta szerelem, aztán megy egy kört és kérés nélkül visszatér
jaja, ez a szerelem
viszont tegnap kijött az aranyerem. yupii, még sosem volt, azt sem tudtam hogy ez igy néz ki, tök befordultamtöle. persze ma a körzeti (EKG volt) nyogtatgatott hogy tök gyakori terhességi tünet meg minden, de nem nagyon örülök neki
majd megpróbálom visszatornázni vhogy akis "aranyost"