Új privát üzeneted érkezett!

Az a helyzet, hogy engem borzasztóan megviselt a tegnapi vérvétel. Egyszerűen úgy érzem, soha nem tudnám megszokni. Délután már fájt a hasam is, ami nem szokott. Most meg iszonyatosan magam alatt vagyok, a hasam hatalmas.

Egy védőnő ismerősöm mondta, hogy a terhesgondozáson a pecsét feltétele az, hogy megjelenj. Nem, hogy adhat pecsétet, nem tagadhatja meg, hogy adjon, ha odamentél.

Egyébként meg ha valaki egyáltalán nem jár terhesgondozásra, akkor az egyszeri anyasági támogatástól esik el.

A GYED jövedelem után jár.

Kép
krisz0923

dalmicsek ezt a menyes dolgot te se gondolod komolyan :wink: :lol:

Kép
krisz0923

nlzs teljesen megértelek. Biztos imádni fogod a pici fiad, de most csalódott vagy és ez normális. Én is kislányt szerettem volna, ha két kisfiam lenne. Sőt így is inkább affelé hajlottunk, de első babánk lesz a kis kukacmatyi, majdnem mindegy volt a neme.

Kép
krisz0923

krisz de, teljesen komolyan gondolom. nlzs-t szeretném jobb kedvre deríteni és én elhiszem, hogy ha nem is a sajátodként, de szeretni lehet a fiad / lányod szerelmét. Én ebben hiszek aztán vagy igazol az élet vagy sem.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

krisz: ne aggódj kell idő mire megszokja az ember a vámpírkodást. A lányommal az összeset végigbőgtem, a fiamnál a vércukros szuriig bőgtem, nehezen viseltem nagyon de utána ami jött már ment. Most a 3. bébinél más olyan lazán mentem. Ami rossz volt h éhgyomorra hányingerrel az első na az közérzetileg nem volt vmi jó de apa eljött velem, most meg ma voltam az afp-n végig röhigcséltem mert ismi szívta. Jó sosem lesz de meg lehet szokni....khm a 3. gyereknél. 8)

nlzs: sajnálom. Ezek az érzések nagyon rosszak, nehéz velük mit kezdeni nem irányíthatóak. Remélem elmúlik nemsokára és el tudod fogadni. Addig meg kitartás. Egészséges lesz attól ne félj, az érzéseid is helyre állnak majd. Lassan.

dalmicsek: ezen a menyes dolgon én is jót kuncogtam. Sztem sem túl jó bíztatás..... :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Nono akkor én nem fogom megszokni, mert nem tervezünk nagy családot. Szerintem januárban nálunk kialakul a végleges családi felállás. Képzeld el, én most nem sírtam! Csodálkoztam is magamon. A párom azt mondja, hogy amikor kijöttem mosolyogtam. Mondjuk ez nálam alap.

Kép
krisz0923

jólvanna, csak próbálkoztam :lol:
ha nem hát nem

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

nyufó

hú nekem is napok óta nagyon fájt a fejem,de most görcs nem volt,úgy látszik csak a hidegfrontra jelez a pici :) majd sütök de tényleg megvárom mig hidegebb lesz,bár az még most valahogy hihetetlen.nagyon meleg van,az ember már a bőrét is lehuzná :D

15 hetes babalak :)
Kép

KépKép
bettike83

Csini a pocakod nyufo!

Nem tudom, miért, de az én pocóm van, hogy kétszer ekkora, pl most. Máskor visszamegy a helyére :D

Kép
krisz0923

Jaj Bocs! Bettike pocakja az!!!! :D

Kép
krisz0923

köszi krisz :D

amúgy nálam is,főleg mikor jól belakok dinnyével :D

KépKép
bettike83

Nálam még mindig nagyon megy a dinnyézés. Minden nap megeszem az adagom. Anya szerint a fiam nem magzatvízben, hanem dinnyelében tempózik :D

Kép
krisz0923

Nyufó köszi a drukkot. Én várok türelemmel, de egyébként is nehéz dió, nem adja ki olyan könnyen az érzéseit. Meg persze Ő nem olyan „felvilágosult”, nehéz neki elmagyarázni, hogy sok más kismaminak is ugyanúgy fáj a pocak, mint nekem és ez nem feltétlenül bajt jelent, hanem egy természetes folyamat.
Vmelyik nap nekem is migrénes fejfájásom volt, amit erős hányinger kísért. Amikor úgy éreztem, hogy most már a szemem is kiesik, bekaptam egy fél panadolt. Remélem nem lesz bajom tőle, de az orvos azt mondta végszükség esetén lehet…
Ha mégis mentek vmikor a Zöld Piramisba, feltétlenül írj róla. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen…

Nlzs szerintem nincs ember, aki emiatt elítélne, a legtöbben ugyanígy éreznénk…Legalábbis én tuti…

Krisz nekem talán annyival szerencsésebb a vérvétel, hogy éveken keresztül jártam véradásra. Azért az megedzi az embert. Viszont a párom az totál rosszul van tőle, pedig most miattam neki is menni kell, mert negatívos lettem…

Bettike szépen gömbölyödsz :D
Nekem tegnap mondta a védőnő, mikor szívhangot nézett, hogy még milyen kis pocakom van :shock:
Pedig nem is :D

Kép
csill79

Sziasztok lányok!

Bocs, amiért eltüntem, csak elég sokat melozunk apával, és estére úgy kifáradok...netezni sincs kedvem. Ma takarítás van napirenden, mert este elutazunk, és tisztán szeretném itthagyni a lakást. A hétvégét anyunál töltjük, aminek nagyon örülök. Találkozni fogok a barátnöimmel is, elég régen láttam már öket, így lesz téma a csajos délutánon. :)
Kedden kell visszamennem a kórházba, mert csak személyesen mondhatják meg az eredményt, így berendeltek. Majd csütörtökön nögyógyász idöpont, remélem láthatom majd a babócát.

Igérem visszaolvasom majd az utóbbi napok történéseit, csak most takarítás, pakolás... stb. elég nehezen megy a höség miatt.

Addig is hagyok nektek egy kis nevetnivalót:
http://www.youtube.com/watch?v=YEhHqH6SWFQ

Mindannyiótoknak szép hétvégét, sok pihenést, és jó pocinövögetést!

Kép
zsuzs35

krisz

de legalább a dinnye nem hizlal,és ha jól esik akkor enni kell amennyit akarsz :)

KépKép
bettike83

Bettike! Mostanában nem megy annyira a zebe-zaba, a meleg miatt reggel eszem valami napindítót (zsemle, szalámi, sajt) aztán napközben barack, dinnye, víz, de a gyümölcsből sem sokat. Este még vagy eszem, vagy nem. Ha igen, általában dinnyét, krémtúrót. Szóval most szerencsére nem hízom olyan ütemben, mint az elején. Így is több vagyok egy 6-ossal, mint kellene.

Te mennyiről indultál és mennyit híztál?

És a többiek?

Sokszor olyan tepedtnek érzem magam...

Kép
krisz0923

krisz

a kaja nekem sem megy annyira,inkább a gyümölcs,meg rengeteg folyadék.

eddig nem jött fel rá egy kiló sem,de nem is indultam kevésről sajnos,a hormonproblémák miatt nem tudtam lefogyni.hát igy +15kilóval indultam,azért nem rosz,mert a végére kéne max igy kinéznem.de örülök eddig is h nem hiztam,aztán a végére majd meglátom.csak nem jön fel már olyan sok.

KépKép
bettike83

Én úgy gondolom, hogy ha rám még feljön 8kg elfér. Most vagyok 62, akkor szülés után leszek kb 60. Szeretném szoptatni a gyerekem, kell a zsír, aztán majd elkezd leolvadni rólam a maradék, meg majd visszatérek a sporthoz, ahogy lehet.
Amikor kiderült, hogy baba lesz, akkor kezdtem el még egy teremben órákat tartani. Múlt héten mondta a főnökasszony, hogy számítanak rám, akár vigyáznak is addig Kendére.

Az a legnagyobb bajom, hogy apuka meg eljár edzeni, figyel a kajára, baromi jó pasi. Én meg csak terülök mellette. De éhezni nem fogok a gyerekemmel a hasamban az tuti!

Kép
krisz0923

nyufó: sajnálom a migrédes rohamod, az nagyon nagyon szar tud lenni. évek óta szenvedek tőle én is. igazi hányós fájdalmak :( a baba óta sokkal jobb a helyzet. az elmúlt 4 honapban kb 4szer fájt, de egyiknél sem jutottam el a 10/10 fájdalomig, szóval nem háyncsiztam, de nagyon át tudom érezni, amit éreztél tegnap és nagyon sajnálom. sok-sok folyadékot kell inni és a vérnyomásra ügyelni, főleg ha már érzi az ember, hogy mászik fel a fájdalom a nyakban vagy a szemeknél.. az egészben a legszarabb arra kelni reggel hogy nem múlt el. remélem idáig nem jutottál és sikerült kialudnod ezt a sz*rt.
a palacsintasütés előtt le a kalapommal :)
drukkolok az integrálthoz

anka: nagyon aranyosak a képek amiket feltöltöttél! a nyufó által készitett táblázaton kivül van még egy nem publikus is, amit mindenki maga tölt, látszik kinek mekkorára nőtt a babája az idők alatt. ha szeretnél csatlakozni, küldj egy email cimet nekem privátban.

nono: mit tanácsolatk placenta ügyben? hogyan kell óvnod magad, mivel segithetsz esetleg hogy jobb helyre másszon?

Rebeka, várjuk a pocakképet, bár még én nis jövök 1el. de mostmár lesz is mit mutogatnom nektek :D yuhiiii :)

Bettike. magatok fogtok kifesteni vagy hivtok valakit? a pakolászáshoz lesz segitséged? minden felujitós-épitkezős panaszt, nyűgöt át tudok érezni :)

t.timi ti is festetek? mindenki fest? :)

krisz: régen én sem birtam a vérvételt, mindig le kellett feküdnöm hozzá, de mára már egész megszoktam, kifejlesztettem a megffelelő túlélő technikát. a dolog ugy kezdődik hogy nem szabad előtte nap már ezen hergelned magad hogy húúú, mi lesz. aztán a dolog hasonló mint nyufónál, elforditoom a fejem és lélegzem jo mélyeket, nézelődöm a másik irányba :) ha jön a vatta odafordulok és már kész is :) utána még kicsit levegőzök, ücsörgök és nem nézegetem a karom. korábban már a gondolátátol is fájt a karom :) ma meg ügyesen túlélem. persz ehhez elengedjhetetlen egy jó nővérke ;)

Csill: a nagymama és mások néha nem gondolják végig mit okoznak egy-egy ilyen megjegyzéssel. az ember egy életre el tud fordulni az ilyen emberkéktől, pedig nem biztos hogy bántásból mondta. a párodat is meg lehet érteni de lassan reméljük felenged és teljes vállszélességgel tud majd támogatni.

Avrenim megy a drukk. ez a kocsi dolog meg kiakasztó.

nlzs: megétem a lányka utáni vágyad, úgylátszik a fiukák szeretnek nálatok érkezni. figyi, következő baba már nem tervezhető esetleg? Czeizellel rá lehetne készülni hogy a neme is oké legyen ;) persze a 4 az durván sok még főleg hogy a 3.at várod. remélem hamar helyrejössz, de nem fogunk sürgetni, csak együttérzünk. puszi neked. a pocakdudorra mit mondott a doki?

krisz sajnálom a vérvételes dolgot :( viszont a dinnyelés tempózás irtó cuki gondolat! :D negativ a vércsoportod? ilyenkor nézik a toxémiát ugye? én még nem hiztam, mindig reggel mérem és uigyanannyi., estére biztos több lenne a súlyom :) a terülés ismerős és a jópasi is :):)

dalmicsek: nekem tetszik a menyes vigaszod. bár először kicsit kikerekedett a szemem, de amikor megmagyaráztad, végülis neked tökk igazad van és jó hogy igy állsz hozzá! persze nem bizti hogy az összes választottját szeretni fogom a gyerekeimnek az évek során, de tuti lesz aki közel tud kerülni és ez jó!

zsuzs: melyik eredményedet mondják meg személyesen? titkolózós nép :) örülök hogy mentek kicsit kikapcsolodni a hétvégén. mi az egészet végig-dolgozzuk majd, van néhány behoznivaló :) de majd gondolok rád, mikor lógatod a lábad :D

betiike: aranyos a csikos pocakod :D

nálunk a tegnapi családi babázás jol sikerült van egy eg yés egy 3éves gyerköc, imádom öket. Ábel a 3 éves mindig bujik hozzám és meg tudnám zabálni olyankor, lehet hogy készült is róla kép, majd utánajárok :) imádom hogy magátol odajön és ölelget meg puszilgatjuk egymást, tiszta szerelem, aztán megy egy kört és kérés nélkül visszatér :D jaja, ez a szerelem :)
viszont tegnap kijött az aranyerem. yupii, még sosem volt, azt sem tudtam hogy ez igy néz ki, tök befordultamtöle. persze ma a körzeti (EKG volt) nyogtatgatott hogy tök gyakori terhességi tünet meg minden, de nem nagyon örülök neki :) majd megpróbálom visszatornázni vhogy akis "aranyost" :)

Kép
spumilla

krisz

majd edzel akkor ha meg lesz a pici és persze szoptatni is kell a picit.

a párod meg tudja h egy kis csodával ajándékozod meg és nem fogja érdekelni h picit hizol.de a képeid alapján jó vékony vagy még most is.

KépKép
bettike83

Bettike hol láttad te a képeim? :D

Borzasztóan ég a gyomrom. Van valami tuti tippetek ellene? A hideg víz se segít.

Kép
krisz0923

spumilla

igen,mi akarjuk festeni,vagyis a párom.elég szépen megszokta csinálni,nem mellesleg elég sok pénzt meg lehet vele sporolni.máskor a festés,a 2 szoba festése 2 nap alatt meglett,plussz a pakolászás.

remélem lesz aki segit mert seggbe rugom a családot :twisted: :D már szoltam nekik h jó lenne ha segitenének.

az aranyér nem túl frankó,sok kismama panaszkodik rá :?

nálad még ne tudni a baba nemét?

KépKép
bettike83

Kép Ilyen voltam még akkor [/img]

Kép
krisz0923

krisz

nem láthattam? :shock: pedig úgy rémlett mintha te tettél volna fel pár nappal,de akkor lehet mellé fogtam :oops: :D

KépKép
bettike83

krisz

és most,pocakkal? :) te is tegyél képet :)

kevertelek valakivel,ő krisztin :D

KépKép
bettike83

Bettike! Képzelj rám 12 kilót! :D Még mindig nincs pocakos képem, de majd elkérem anyáék gépét és készítünk pár bombasztikus giga fotót! :lol: :lol:

Lehet te írtad, hogy Krisztin kisfia is Kende lesz, mint az enyém.

Tegnap nagyon megbántott valaki, amikor elmondtam neki, a gyerek nevét. Most már keményebb leszek és akinek nem tetszik megmondom, hogy a saját gyerekét mindenki úgy nevezi el, ahogy akarja. Volt már, aki tippeket is adott a Kende helyett...

Kép
krisz0923

krisz: szerintem korpás keksz az égő gyomorra
nagyon csinooooos!!!!!
a név-piszkálókkal ne törödj, mi is egy nagyon különleges névvel kacérkodunk, de még nem akarom lelőni. nekem tetszik a Kende. ennyi. :)

bettike: a sporolással egyetértek, mi a parkettázást csináljuk magunk :) a festést egy lakással korábban már eljátszottuk, és ez most sok is lenne.
biztos mutogatja már magát, de én csak másfél hét mulva megyek a 18 hetes UHra, szoval addig már nem nézem meg, igy 5 hetet birtam ki megnézés nélkül. biztos hatalmas élmény lesz, meg nagy baba :D
addig meg sunyitok tovább ahogy nlzs meg nyufo szokta mondani :)

Kép
spumilla

spumilla: köszi szépen! valahonnan majd szerválok kekszet.

Kép
krisz0923

Megjött az integrált eredményem!
Down-kór előfordulására: 1:31 000
Kockázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) elıfordulására: kevesebb mint 1:50 000
Azt mondták hogy igen jó ez az eredmény :lol: :lol: :lol:

Krisz én írtam hogy Krisztinnek is Kende lesz :lol: Ne hagyd magad, neked kell tetszeni a névnek, nem másnak. Faterom volt Reginél ilyen, hogy amikor kérdezte mi lesz a neve és mondtam hogy Regina, közölte hogy hát nincs elájulva tőle, tök szarul esett. Mindenki másnak meg tetszett a családban. De nem foglalkoztam vele, akkor is Regina lett :D Különben a megszokás dolgot nem tudhatod még, így hogy első gyerkőc, lehet hogy szülés után 1-2 évvel már ti beszélgettek arról hogy egy tesó jó lenne, soha se mond hogy soha. Egy barátnőm is most várja az elsőt, egyet tervez, de ő is úgy van vele, ki tudja még mit hoz az élet. Hááát, izéééé, súly, 58 voltam húsvétkor, most egy tizessel több :oops: Regiel is híztam sokat, pár hónap ráment mire leadtam. Mondjuk már most vizes is vagyok a nagy melegben. Meg az első három hónapban nagyon erős hányingerem volt és úgy tudtam csak csillapítani, ha ettem, szóval három hónapig ettem, akkor szedtem fel vagy 8 kg-ot. A kettőt meg az itthoni jó kajálásokban. De most már azért nem hízok úgy. Szóval én is tepedt vagyok :lol: Apa csak megérti most ezt az állapotodat ha szeret, nem? Csak nem olyan pasi aki a külsőségekre megy! Húúú de csinos vagy a képen, nem semmi! Berakhatom a képed a tablóba, ha már így felvállaltad magad? 12 kg szerintem neked nem olyan sok, az a gyanúm hogy szép magas vagy, nem?

Bettike nagyon csini pocid van már :D Nagyon meleg van az biztos, már úgy várom azt a vasárnapi 23-28 fokot!!!!

Csill rendben lesz apa nálad csak idő kell neki! Panadolt lehet bevenni, nekem is van otthon, de még azt se akartam, de este lehet hogy már kellett volna. Azt mondják hogy van hogy már az rosszabb a babának ha szenvedsz mint ha beveszel gyógyszert. Mindenképpen tűzön vizen elmegyek a Piramisba, ha még egyszer leszavazzák, akkor megyek apával, Regivel, nem ő volt most se a program megtorpedózója. Van még két hetem rá :lol: A vércsoportod negatív? Hogy is van, az nem jó ha apa is negatív? Akkor lehet valami gond? Nem is emlékszem már miért kell figyelni erre, mert én pozitív vagyok.

Zsuzs örülök hogy te is vagy! Jó hétvégét itthonra! Vigyázzatok az úton, ilyenkor nagy kánikulában sok a hülye. Aranyos a dinnyebaba.

Spumilla óóó te szegény! Anyu ilyen migrénes-hányós, mindig úgy sajnáltam. Én sosem jutottam el idáig, mert mindig vettem be gyógyszert és mindig segített is, de most nem akartam és teljesen eldurvult. Ittam egy csomót, de csak átmenetileg segített, utána meg sokkal rosszabb lett, este már a wc-t ölelgettem. Még ma is tompa fejfájással keltem, most is fáj gyengén, de a tegnapi naphoz képest ez rmár szuper! Nagyon jó lett az integrált eredményem, úgy örülök! Még Regivel nekem is kijött az aranyér, azóta hol visszahúzódik, hol kijön, mikor hogy, háát, ez van :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8

Szépen kerültök elő, de még mindig van pár hiányom, lányok merre???

Balimamika, Bolygó, Krisztin, Irbil, Illda

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: gratulálok az integrált eredményedhez, tényleg nagyon nagyon jó eredmény :D

krisz: nem hinném hogy 12kg-mal is kövér lennél. szerintem is szép magas lehetsz. majd pocakos képet is rakhatsz fel ha gondolod
amugy a gyerek nevét valóban nektek kell kiválasztani, abba nem szabad hagyni beleszólni. meg szerintem is tök szép név a Kende. ne hagyd elrontani a kedved

spumilla: akkor jól sikerült a családi összejövetel? tényleg nagyon édesek ezek a gyerekek. én a bátyáim fiaiba vagyok szerelmes :D olyanok mint egy kis energiabomba
szegényke, nagyon rossz lehet ez a migrénes fejfájás. a mi családunk is fejfájós, de szerencsére nekem a gyógyszer el szokta múlasztani. csak ugye most nem vehetek be. pedig gyakran fáj az én fejem is a melegben.

bettike: azért növöget a te pocid is rendesen. :D nagyon csini

a hízás: hát az elég kényes téma nálam is, mert a családomban még mindenki elhízott terhesen, meg én is hajlamos vagyok a hízásra, de szerencsére eddig fél kg-t híztam csak. még mindig minuszban vagyok a sok rosszullét miatt. de azért félek tőle hogy sokat fogok felszedni. amugy sem vagyok egy manöken alkat

a fotót nem felejtem, este készíttetek magamról egyet a párommal

KépKép
Kép
rebeka85

Nyufó nagy-nagy gratula az integrálthoz :D :D
A vércsoporttal kapcsolatban idézem: tulajdonképpen mindegy, milyen a vércsoportunk, de van két élethelyzet, amikor sorsdöntő lehet: a vérátömlesztés és a terhesség. Csak az Rh-negatív kismamáknak van aggodalomra okuk - ha az apa Rh-pozitív (ez a gyakoribb), nagy az esélye, hogy a magzat is Rh-pozitív lesz.
Ha egy Rh-negatív nő Rh-pozitív babával terhes, az első terhességnél még semmi nem történik. De a második babánál már gondok lehetnek, a harmadiknál még több. (Tudod, nekem ez a második baba). A szülésnél a magzat véréből egy kevés átjut az anya vérkeringésébe - ez az 1-2 ml ugyanolyan hatással van az anya szervezetére, mint egy Rh-faktor szempontjából hibás vérátömlesztés. Ekkor az anya szervezetében ellenanyagok termelődnek a bejutott magzati vörösvértestek ellen. A szülés időtartama alatt nem termelődik olyan mennyiség, ami az első csecsemőt károsítani képes. Az anya immunrendszere azonban "megtanulja a feladatot". A következő Rh-pozitív magzat jelenlétére már gyorsabban és hevesebben reagál, az ellenanyagképzés a terhesség alatt felgyorsul. Az anyai ellenanyagok megtámadják a magzati vörösvértesteket, azok így szétesnek, elpusztulnak. Az anya ellenanyag-termelő képessége terhességről-terhességre fokozódik, és az újszülöttek egyre betegebbek lesznek.
Azt hiszem súlyban egyezünk :D Nekem 54 kg volt a versenysúlyom, de tavaly óta nekem is felszaladt egy 10-es. Azóta meg +4 kg. Viszont a páromnak kimondottan tetszik, hogy híztam :D

Spumilla hát nem irigyellek aranyér ügyben. Nekem is volt éveken keresztül, de most még nem „jött elő”. Remélem nem is fog…Azt hiszem idáig a terhesség minden kellemetlen velejáróját sikerült kifognom, ez már tényleg nem hiányzik. De jó neked, hogy nem hízol, nagyon szerencsés vagy ám :D Én most lehet rakok fel pocifotót (a trükk, fotózás előtt 2 nagy tányér zöldbab főzelék)

Krisz nagyon csini vagy :D Érthető, hogy miért van baromi jó pasid :D

Kép

Kép
csill79

csill: húú de nagy már a pocid :D nagyon szép kerek :D nekem még nincs ilyen :(

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

Nlzs, ne szégyelld az érzéseid, szerintem természetes, ha 2 fiú után lányt szerettél volna! De meglátod, őt is imádni fogod, én biztos vagyok benne! Ne tűnj el, inkább gyere, majd felvidítunk. :wink:

Nyufó, gratula a tökéletes eredményhez, nagyon örülök!

Csill, szép nagy pocak!

Krisz, én a helyedben a cukros vérvételt nem hagynám ki, ha terhességi cukrod van esetleg, akkor nagyon keményen kell diétázni, különben bajok lehetnek. Persze neked kell döntened.
Nekem tetszik a Kende név, de a ti fiatok lesz, nektek kell döntenetek!

Hú, annyit írtatok, hogy a többit elfelejtettem, bocsi. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Én ma elintéztem a fogorvost, volt 2 fogkövem, illetve be van gyulladva az ínyem, más nincs. Legalább hamar végeztem. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

csill bettike nagyon szépek a pocakok! Én most úgy felfújódtam, mint egy lufi, de az oka az, hogy megettem 2 tányér zöldbablevest, és szörnyű fájdalmaim vannak.. alig bírtam hazajönni. Görcsöl a hasam. :(

Vércsoport: én hétfőig abban a hitben éltem, hogy 0 negatív vagyok, hát most a vérvételen kiderült, hogy pozitív! Nagyon örülök, bár úgy tudom, hogy nem para a negatív sem, szülés után adnak egy injekciót, hogy a következő terhességnél ne okozhasson bajt a különböző vércsoport.

Én a védőnői méredzkedés alapján egy kilót híztam az elmúlt hónapban. Igazából az első hetekben jött fel pár kiló, elsősorban a sok fehérlisztes, zsíros kajától.

nyufó én is gratulálok az eredményekhez, tényleg jók! Még nem jelentkeztem integráltra, de tervezem. Holnap megyek a kórházba a leletért, mert csak neten néztem meg legutóbb, és inkább elmegyek személyesen, hátha tudok beszélni a dokival.
Ja, a védőnő szerint felesleges az integrált, merthogy úgyis megyek AFP-re. De nem arra mondják, hogy milyen baromi megbízhatatlan?

krisz a Kende név nagyon szuper, én is elgondolkodtam korábban rajta, de a mi családnevünkkel nem hangzik jól.

[/b]nlzs teljesen megértelek. Én kisfiút szeretnék, de elegem van abból, hogy mindig lehurrognak, hogy "csak egészséges legyen". Miért, mit gondolnak, nekem nem az a lényeg? Grrrr. A másik, ami felbosszant, hogy ha bármilyen formában célzok rá, hogy szeretnék fitt maradni, letámadnak, hogy önző vagyok, és nem szabad a baba kárára tenni. Nem bírják megérteni, hogy nem koplalni akarok, vagy kick-boxolni, hanem egészséges maradni, és lehetőleg nem felhizlalni magam.
Nyilván én is mindent feladnék, csak egészséges legyen a babám. De ha nem ártok neki, miért ne figyelhetnék magamra?

Jövő héten nekiállok valami kismamatornát keresni. Ti jártok valamire?

Kép
salsifraga

Nlzs
tökéletesen megértem mit érzel, nálunk Balónál a 18. hétig azt mondták lány lesz és úgy is éreztem, mikor a 20. héten kiderült 4d-n hogy fiú és két teljes hétig meg voltam zakkanva:S nem bírtam elfogadni, és apát is rugdaltam volna meg mert bár állította hogy a kislányak is örült volna de miután kiderült hogy fiú vigyorgott mint a vadalma…nekem is lelkiismeret furdalásom van hogy sajnálom hogy nem lány…ezért ne szégyelld magad mindenkinek van favorit és két fiú után pláne érthető hogy csalódott vagy hogy ő sem lesz kislány…de a lényeg ha megszületik imádni fogod és kb egy-két hét múlva is csak fel kell dolgozni…

nyufó
hú nekem csak néha fáj a fejem de nem migrénesen (kopkop) rémes lehet főleg ilyen melegbe(( gratula az integrálthoz tök jó hogy mindenkinek ilyen szép eredményei lettek

spumilla
mi is festünk augusztus elején apa szobafestő ő nyalja körbe a lakást..de nem tudom még milyen színre

krisz 0923
háztartási keksz jó rá, legalábbis nekem bevált gyomorégésre meg ha soka gyomorsavad…mekkora bunkóság már fikázni más nevét..jó mondjuk ha Joky lenne az kicsit necces de a Kende szép név…nekem is tetszik, de apa kizárt hogy benyelné meg tavaly annyian adták…:S valahogy nekem számít hogy hány gyereknek adtak egy nevet…tudom hülyeség, de már most utálom hogy ha elkiabálom magam hogy Balázs a játszón akkor vagy 3 gyerek fut hozzám:S ezért is találtam ki a Baló becenevet, ez saját kreálmány:)

csill
wow nagyon szép a pocid én csak azért nem rakom fel mekkora lettem mert az első képem is nagy vihart kavart két hét alatt akkorát nőttem hogy teljesen belegömbölyödtem a kismama halászgatyómba....

KépKép

KépKép
msi22

nyufó: szegénykém most esett le h migrén....ez a meleg kisüti az agyam. Nekem is van és mióta trehes vagyok nekem 4-5 naponta van a hányós fajta....szerencsére megáll a fájdalom a 9nél és nem jut el a 10 ig h hányjak is de ez sem segít sokat. egyforma az integrált eredményünk!

elnézegetem itt az első babás kismamik pocakfotóját...aztán ránézek a görögdinnyémre és jót kuncogok. Első babánál nekem a 20. hétig nem mondta meg kívülálló h babás vagyok. Mostmeg......voltunk Balcsin, kérdi a szállodás h mikorra várom, 1-2 hónap? Áááááá :oops: :oops: 5 hónap múlvára. Nézett nagyot h elnézést.

salsifraga: lehet kövezni. nekünk itt a sor vége 3 baba ez volt a vágyunk és utána nekem plasztika. Has és ha egybe megy cickó is. Alapvetően sovi vagyok és a +20 kg ami mindkétszer feljött gondolom most sem lesz másképp nagyon tönkretette a hasam/cicóm. Még csak 28 vagyok és nem szeretnék lógó 2 számmal nagyobb bőrben élni. A lányommal úgy vigyáztam mint a fene mégis feljött a fiammal semmire nem ügyeltem a középső trimeszter kívánóssága heti 5 tábla(!) milka csokti jelentett és szintén 20 kg volt az eredmény. a lányomnál citromot ettem kg szám és vizet és nem kívántam édeset se sósat vagy zsírosat és mégis hájas lettem. A torna ezen nem segít. Mondja nekem Rubint Réka is h torna így meg úgy de első útja a plasztikára vezetett.....36 hetes se volt és kivették mindkét babáját a rossz nyelvek szerint, bár gyanúsan rövid volt mind2 terhessége. Hiába ugrálok én mint a veréb a nagyobb bőr nem fog eltűnni. Sajna. A kajára is figyelek, amúgy nem vagyok hízékony (kopp kopp kopp) és nálam nem ezen múlt.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

krisz: húúúú, cicababa voltál/vagy! 8) Biztos vonzod a jó pasikat, apa nem féltékeny nagyon?

dr_nono

nono a plasztikával tökéletesen egyetértek, mi is megbeszéltük még korábban, hogy ha szükség lesz rá, megcsináltatjuk. Hát én még zöldfülű terhes vagyok, de sejtem, hogy nem leszek a régi... :roll: Igazából nagyobb önkontroll kéne nekem, nagyon falánk voltam mindig is (csecsemőként is) :lol: , az a csoda, hogy mégis átlagos alkat vagyok (egyelőre).
Milka csoki, te jó ég, hogy megkívántam!!! Rengeteg édesség van itthon, hajjaj! :lol: :lol:

Kép
salsifraga

Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! Nem is fogom hagyni, hogy fikázzák a fiam nevét, már most anyatigris vagyok és qrvára érzékenyen érint bármilyen a gyerekkel kapcsolatos negatív megjegyzés. De biztos ti is így vagytok ezzel. (Amúgy a sógornőm mondta a név hallatán, hogy: ÚRISTEN!!! mekkora tukkó az ilyen)
Egyébként pont 1,60 "magas" vagyok :) apa 1,88.

nyufó gratulálok a klassz eredményekhez!!!

Csill nagyon klassz a pocakfotód, kísértetiesen hasonlítunk alakra mostanság :lol:

nono apát néha figyelmeztetni kell, hogy terhes ruhában pocakkal nem biztos, hogy belémkötnek az utcán :lol: (érdekes, mert nem így van)

Kép
krisz0923

msi én is mindig azt nézegettem, hogy milyen sok van némelyik névből, de ezt sajna nem tudjuk kivédeni. Kende tavaly 80 született, Bence 1700!! MIkor mentek legközelebb babalesre? Hátha megmutatják magukat a picikék.

Ebben a melegben nagyon dagadok. MIndkét lábfejem, bokám bucira

Kép
krisz0923

spumilla

én is kb 2 hét múlva megyek babalesre.nagy kedvem sincs ebben a nagy melegben,meg addigra meglesz az afp eredmény is.

akkor ti is ügyik vagytok,sokat lehet sporolni a saját kezes munkákkal :)

csill

szép nagy pocid van már,alakulgat :)

KépKép
bettike83

sziasztok!

csak beköszönök estére mert már nagyon fáradt vagyok. csak felrakom a képet amit ígértem :D hát ahogy említettem nem vagyok egy manökenalkat pedig eddig sosem volt hasam :lol:
Kép

szép estét nektek, majd holnap jelentkezem

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka szép a pocakod, nagyon csini vagy! :wink:

Kép
salsifraga

Mindenkinek köszi a gratulációt :D :D :D

Rebeka nem semmi hogy még mindig nem híztál, ügyes vagy!!! A pocimérettel ne keseredj, Regivel nekem se volt még ekkora félidősen se, többedik babánál hamarabb látszik már, Csill pocija is azért ilyen szép nagy már :lol: Nagyon jó kis alakod van, nem tudom miért írod hogy súlyproblémás vagy, a pocakod meg nagyon szép, már látszik rendesen :D :D :D

Csill köszi hogy így leírtad, így most már emlékszem, olvastam erről, de aztán már elfelejtettem! Mikor derül ki apa vércsoportja? Akkor most mi a jó, ha neki mi van? Nagyon szép a pocid, nekem is valami ilyesmi van már :lol:

Salsifraga te is ügyi vagy hogy ennyire nem híztál még! Az AFP-ről én is úgy tudom hogy nagyon elavult és sok a téves eredmény. Az integráltért fizetned kell, de 94 %-os az eredmény, a legmegbízhatóbb!!! És a kombinált ultrahangját és vérvételét nézik össze az új vérvétellel, csak azt kell kifizetni. Viszont be kéne jelentkezned, mert a betöltött 15. hét a legoptimálisabb ideje a második vérvételnek.

Msi na most rámhoztad a szívbajt, pedig tényleg, emlékszem hogy mesélted már ezt. De hááát, én 6-án megyek 4D-re, eddig kislányt mondtak, nagyon beleéltem magam, biztos lehervadok ha kisfiú, akkor nekem is bizony meg kellene bírkóznom a hírrel. Akkor azért nektek is lesz meló, a festésre előkészíteni a lakást. Akkor a költözés tuti nem jön most össze? Rakj fel pocakfotót kérlek, engem nagyon érdekel hogy ikrekkel mekkora a poci és szerintem nem vagyok egyedül!!!!! A Baló jó kreálmány, nekem nagyon tetszik!

Nono Te szegény, nem én, nekem most egyszer volt, de ezt 4-5 naponta, azért az nagyon kemény!!!! Ez ki is tart neked a 9 hónapban, vagy lassan vége lesz? Azért ez nagyon durva :shock: Akkor neked is nagyon jó lett az integrált :lol:

Nono, Salsifraga nekem már gyűjti apa a cicipénzt. Első terhességnél teljesen tönkrement a mellem, megbeszéltük, hogy a második után megcsináltathatom. Implantátum ellenes vagyok, azt nem is vállalom be, de egy jó kis felvarratás, khhmmm, hát igen, mához két hétre töltöm a 31-et és hát azért szeretnék még kinézni valahogy :oops:

Krisz a fotó alapján esküdtem volna rá hogy magas vagy :D De a lényeg a lényeg, hogy nagyon csinos vagy! Én is bevizesedtem rendesen. Állítólag a sót meg kéne vonni, de én nem bírom :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó köszi az infót az integrálttal kapcsolatban, én azt hittem, hogy a 16. héten kell. Holnap a kórházban megtudakolom, hogy nálunk hol, hogyan van rá lehetőség.
Igazából a védőnő megnyugtatott, de továbbra is zavar azért ez az eredmény... Mi a fenétől lehetett ilyen magas a HCG-m? Számít, hogy a 13. héten voltam?
(Bocs mindenkitől, hogy még mindig ezen pörgök, de nyugtalanító. Csak kell az az integrált... )

Jólesik hallani, hogy nem csak én gondolkodom plasztikán. Akiknek eddig mondtam, "úri huncutságnak" tartják, meg hogy "úgyse azon fogsz már gondolkodni, ha ott lesz a gyerek". :shock: :evil:

Hozzáteszem, távolról sem vagyok nevezhető nyafka cicababának.

Kép
salsifraga

Tényleg, nyufó, mikor mentek megnézni a Zöld Piramist? Ma este esett az eső itt, kicsit talán lehűl holnapra a levegő! :wink:

Kép
salsifraga

rebeka

szépen kerekedsz te is,ez már igazi babás poci
:)

KépKép
bettike83

Dr nono
nem hiszem hogy bárkinek is joga lenne kövezni amiért tetszeni akarsz magadnak. Nekem volt jópár plasztikám igaz nem kifejezettem esztétikai, bár annak lehetne nevezni épp has és mell plasztika. koraszülött voltam és baromira összevagdaltak annak a hegeit javítgatták…jó lett mi több ahhoz képes ami volt isteni, de senkit nem álltatnék azért azzal hogy nem fog látszani a heg mondjuk, persze ez a technikától is függ. Nekem nincs implantátumom, csak közel egy méretre hozták a két cicim…akkor azt mondtam hogy nem akarok implantátumot, Baló szülése után fogytam sokat és lógnak, most már nem vagyok benne biztos hogy az ikrek után nem csináltatnám-e meg…csak apa van nagyon ellen azt mondja neki így is tetszem ( persze higgyem is el csak félt a műtéttől meg a szövődményektől)

krisz
hát szerintem a +10 kilóval se lehetsz kevésbé bombázó:D ha jól látom nem vagy 140 cm…azért apáról is dobhatnál egy képet, ha már olyan jó pasi;) nálunk az egész család nekifeszült az akaratomnak, nagyon konzervatívak és nem tudták benyelni a Donát vagy Zétény neveket(( mondjuk apa se, ha legalább ő nem a Sándort és Pált akarná…(((((((

rebeka
aranyos kismamás pocid van..

nyufó
nyugi attól hogy mi megkukacosodtunk ti még maradhattok csajok..nálunk az a gép szar volt amelyiken mondták hogy lány…én se láttam hol a feje vagy a lába…költözés idfén tuti nem, ha meglesznek a babák és letudtuk a szocpolt akkor nézelődünk megint, de nem sok reményt fűzök hozzá….anya is jön segíteni és jobbára csak dirigálni fogok festéskor…apa nyüszög mert hogy ANNYI meló van vele…mondtam így járt

KépKép

KépKép
msi22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?