Sziasztok!
Itt vagyok én is. Tegnap olyan erős migrénes fejfájásom volt, este már öklendeztem is, teljesen kész voltam. Most meg sütöttem 6 főre palacsintát, szakad rólam a víz! Holnap akartunk menni a Zöld Piramisba, de a nagy meleg miatt leszavazták.
Anka üdv köztünk! Szép a családod! Van egy táblázatunk, amit időnként feltöltök, ha megadsz nekem pár adatot, téged is beírlak. Kellene a korod, a pontos terhességi időd, utolsó uh időpontja és crl méret, kisfiút vagy kislányt szertnétek. Azt láttam hogy írtad mikorra vagy kiírva, meg akkor a második baba lesz. A másik kérdésem hogy berakhatom a tablónkba a fényképet amit feltöltöttél? Most olvasom hogy holnap mész genetikai UH-ra, akkor tudsz nekem írni holnap friss méreteket, aztán beraklak a tábliba.
Nono sajnálom hogy ott van a placenta! Akkor neked feküdnöd is kéne nem? Drukkolok hogy elvándoroljon! Beírom a tábliba hogy kislány, ha már lesz nevetek is, azt is írd meg. Csinos a kocsi amit kinéztél. Tényleg rohan az idő, nemrég nyitottad a topikot, én írtam rá rögtön és akkor bizony még csak négy hetesek voltunk, most meg már mindjárt félidő. Regin is látom hogy olyan gyorsan nő, hihetetlen!
Msi Spumillának már 12+4-nél 7,6 cm volt, mondta is hogy már 14 körülinek felel meg, szóval ő sunyít itt
Spumilla bimbóval én is így voltam Reginél hatalmas lett és úgy is maradt
, egész fekete lett, az mondjuk visszavilágosodott. Most úgy látom az nem nőtt tovább, de érdekes is lenne.
Rebeka a próféta szóljon belőled, remélem tényleg kislány! Miből gondolod hogy apa a kislányra hajlik? Jöhet a pocakkép
Sajnálom hogy ilyen nyűgös most a munkahely. Ha lemegy ez a nagy kánikula, biztos könnyebb lesz egy pindurkával
Nagyon durva hogy nincsenek rád egy kicsit se tekintettel
Bettike most olvasom hogy akarsz sütni palacsintát, én most sütöttem 6 főre, szakadt rólam a víz, pedig a ventillátort beleállítottam a fejembe szinte. Várd meg az enyhülést vele ha javasolhatom
Lehet hogy te tényleg frontra fogsz akkor szülni ha így megérzi a pocid. Nekem a fejem érezte meg ezt a melegfrontot tegnap, nagyon gáz volt. Két napja ettünk csemege kukoricát, húúú de finom volt, nyami, jó is az. Elhiszem hogy nincs kedved a festéshez, de az a jó ilyen melegben hogy legalább gyorsan kiszárad
Szonce örülök hogy megvagy te is, hiányoltalak. Gratulálok a kisfiúhoz, néztem a tábliban hogy mindegy volt. Jók lettek az eredmények is
A BPD a fejkörfogat? Mert ha nem kaptál már CRL méretet akkor azt írom be a tábliba.
Dalmicsek akkor hamar kiderül hogy összejön-e a meló apának. Milyen tanfolyamot végzett, ha meg szabad kérdezni? Drukkolok hogy elmenjen hamar a lakás! Nem hajt a tatár, még van öt hónapotok kitalálni mi legyen a neve
T.timi Köszi a hiányolást
Elhiszem hogy most nem tudsz úgy jönni, ennyi minden mellett. Milyenre lesznek kifestve a szobák? Ma délután hívnak az integrált eredménnyel, majd megírom. Aug. 7-én megyünk vissza. Drukkolok a keddhez, majd írd meg az eredményeket és beírom a táblázatba. Az 5,9 cm-et beírtam már
Nagyon drukkolok a kislányhoz!!!!!
Msi hehe, te is említed a palacsintát, küldenék szívesen, itt áll halomba
A palacsintának kell a nagy gáz, mert különben leragad, villanyon el tudom képzelni hogy nem megy úgy.
Krisz én se bírom a vérvételt, csak úgy hogy végig nem nézek oda, úgy rendben van. De múltkor vettek 4 csővel és a nő az orrom előtt kezdte összeszedni a csöveket, hogy egy ennek, egy annak, én meg fordultam le a székről. Beülök a székbe, egyből elfordítom a felem az ellenkező irányba, aztán amikor kész és már a vattát ragasztják fel, akkor fordulok vissza, úgy okés egyedül.
Csill jó hogy jöttél te is, már hiányoltalak. Nagyon sajnálom hogy a párod nagymamája ilyen hülyeséget mondott
Nagyon rosszul eshetett. De sok ember ilyen, amíg saját maga nem megy át hasonlón, addig könnyen ítélkezik és beszél hülyeségeket. Ha vele történt volna, akkor biztos hogy más lenne a hibás. Így van, minden rendben lesz, lassan félidősek vagyunk. Lehet hogy apának még kell idő, amíg már akkora a baba, hogy ha megszületne már megmaradna, lehet hogy csak a 30. hét körül fog felengedni. Rossz lehet hogy nem tud így melletted állni és bíztatni, drukkolok hogy kezdjen most már hinni a babóban hogy minden rendben lesz!!!!
Avrenim jó hogy jöttél te is. Hát remélem is hogy nincs lemaradva a beszéddel, hisz minden nap tanul új szót és még csak most múlt másfél éves!!! A kettő még odébb van, majd november végén leszünk, addigra már szerintem folyékonyan fog csacsogni, ahogy most fejlődik. Akkor a szerződésed nem hosszabbították? Mondtad hogy majd a főnővérrel lehet hogy tudtok még finomítani hogy mindenkinek jó legyen. Sajnálom hogy már megint elromlott a kocsi
, most csinálták meg, hogy-hogy????
Megy a drukk hogy megmutassa a lába közét
Salsifraga bejelentkeztél ingegráltra?
Nlzs sajnálom hogy fügyis maradt, tudom hogy meg fogsz tudni barátkozni idővel a nemével, ne szégyeld magad az érzéseid miatt. Szerintem kevés az aki őszintén nem hajlik semerre, főleg két fiú után!!! Várunk vissza! Ha fiú lenne nekem másodszor mégis még akkor is csalódnék, pedig már van egy kislányom. Neked meg ott a két fiú, jogos hogy vágysz egy másik neműre is! Sok ölelés neked!