Új privát üzeneted érkezett!

Bettike
igen szenvics bámikor jöhet..tegnap negyed 11kor ettem este:S annyira éhes voltam hogy nem bírtam megállni…apa meg nem megy el 3 napja nekem palcsintáért!!!:(((( na de majd ma a strandon!!

krisz
Már 10 cm?? Huha mondjuk mi utoljára 12 hetesen mértük a babókat de akkor még 6 cm volt a legnagyobb….kíváncsi leszek nálunk mekkorák lesznek már)gratula és érthető hogy büszke vagy))) én azt halottam hogy ha rendszeresen mozogtál a terhesség előtt is akkor lehet kicsit óvatosabban mozogni, de pl a kerékpározást pont nem ajánlották, arra nincs kismama torna pl? azt mondják ha nem tornáztál ne most kezd el, de amúgy jót tesz a babának is a mozgás…

beze
megértelek én is kivagyok a Baló utáni futkorászásbade most rám tört hogy mindenképp játszani kell vele, meg nagyon foglakozni vele mert ha meglesznek az ikrek nem lesz rá annyi időm és nagyon félek hogy, hogy viseli majd, meg én is most se vagyok nagyon türelmes, hát mi lesz akkor mikor az ikrek kiakasztanak, nem akarom hogy Balón csattanjon…

timi
neked is gratula a szép méretekhez és a jó eredményekhez is. Ha nem bízol a dokidban még most vált hogy meg tud jól ismerni az új dokidat is….még sok idő van azért hátra, lehet most kellemetlen elmenni a dokitól de ha egy másikban jobban megbízol akkor hajrá, az a lényeg neked legyen jó…

anka
üdv közöttünk mindenkit szeretettel várunk! Csak pár hónap van a babócáink között, te hogy bírod a kismanóval? Otthon van veled vagy bölcsi?

dr nono
gratulálok jól rémlik hogy lányt is szerettél volna? Na most nem értem én ott ragadtam le hogy nincs a placenta a méhszájadon…vagy régebben értettem férre valamit? Mintha azt mondtad volna….

fél9 és Baló még alszik…lassan benézek mozog-e még…ő aki 6kor szokott kelni de max 7 és akkor már nagyon hálás vagyok neki…

KépKép

KépKép
msi22

nyufó: a csemegekukoricával telejesn ugyanigy jártam. két cső, mennyei volt :D
nekem nem volt gond, hogy a kombináltnál nem nézhettem meg a babát, hisz előző napon voltam 12. UH-on, ott még le is videóztuk :) kedvesek voltak, végezték a dolgukat (ingyenes down mérés) amiért mentem. szóval nekemnem volt gond ez.
A mellem nekem is nőtt megint, a bimbóudvar meg elképesztően nagy és barna :)

anka: üdv köztünk!!

nonó: gratulálok a kislányhoz!! méreteket tudsz irni? olyan kiváncsi vagyok, hogy mekkora lehet? szépen megmutatta magát?

Kép
spumilla

sziasztok

dr.nono: gratulálok a babádhoz. olyan jó, hogy már tudod a nemét. de a lényeg hogy egészséges a picid. gondolom nagy az öröm a kislány miatt (nekem is mindegy lenne valójában a neme, de már egy picit én is hajlok a lány felé, valószínű azért mert apa szerintem azt szeretne, csak nem mondja)

krisz: drukkolok a vérvételhez, hogy ne legyél rosszul

anka: üdv közöttünk, olyan jó hogy még mindig jönnek újak. mesélj még magadról. mikorra vagy kiírva és mit szeretnél kisfiút vagy kislányt?

nlzs: neked is szorítok a dokihoz. láthatod a picikéd. ha lesz képed mindenképpen oszd meg velünk :)

nyufó: tudom hogy volt már a történelemben ilyen, de tuti nem nő ki a fütyije :lol: nem szoktak azért felelőtlenül ilyet állítani. na meg a név is megvan. minden összeállt egy kislányhoz
drukkolok az integrált eredményedhez. a mellem nekem is fáj, már nőtt vagy egy méretet és sajnos csak melltartóban tudok aludni. mondjuk nekem most napok óta a hasam fáj. asszem most kezdett el növekedni a pocim. most már én is látom. úgyhogy este vagy holnap már rakok fel nektek képet is

bettike: igaza van spumillának, vérvétel előtt igyál sok vizet és akkor tuti le tudják venni. nekem is volt ilyen problémám, azóta én is mindig iszom előtte. próbáld ki

timi: nagy nagy gratula a babához. nem semmi mennyit nőtt! örülök hogy mindent rendben találtak nálad is. sok sikert kívánok az orvos váltáshoz. mindenképpen tedd meg mert ez a doki nem teljesen ok...

mindannyiótoknak szép napot, majd jelentkezem

KépKép
Kép
rebeka85

köszi lányok a tippet,na majd akkor jővőhéten alkalmazom is :)

msi

akkor te is éhezel :D én is,de sokszor nincs kedvem semmit enni,vagy amihez lenne az nincs itt,de boltba nincs kedvem menni,igy inkább nem eszek semmit :D
én valamelyik nap fánkot sütöttem,olyan finom,könnyű lett :)
akkor kéne majd sütni palacsintát is,de olyan meleg van,még egyenlőre nem vettem rá magam.
nálatok hány darab megy el?sütni nem szoktál?

nono

jaj de jó,pici lány :) gratulálok :)

KépKép
bettike83

anka

én is üdvözöllek itt és gratulálok a pocakalkódhoz :)

nyufó

a görcsök hála az égnek elmúltak úgy nagyjából.amikor volt ez a front akkor jött elő nagyon,de pici fekvés után jobb lett sokkal.

KépKép
bettike83

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:26-kor.
szonce82

szonce, juj de jó!! ezek közül melyik a hossza? :oops:
a rosszkedv engem is el szokott kapni, de most nekem is épp jókedvem van . hello hormonok :D puszi neked is

na lelépek családi bulira, ott lesz kisgyerek is kettő :):)

Kép
spumilla

Sziasztok!

Minden UH-s kismaminak szívből gratulálok! Irigy vagyok, mert nekem hétfőig várnom kell.
Tegnap ültünk apával és mintha egy kicsit éreztem volna a babát, azóta is ritkán, de érzem. Ez olyan más érzés, mint a bélmozgás, bár ahhoz hasonló. Lehet, hogy csak halucinálok? :)

anka üdv a csapatban, kellemes pocakosodást!

nyufó apa holnap vizsgázik, szóval remélem hamar munkába tud állni. A kosárlabdát én csak nézni szeretem (alacsony vagyok hozzá :)), amúgy kézilabdáztam.

Tegnap voltunk ház / lakásnézőben Maglódon, hát nagyon bejöttek a kis ikerházak. Annyi épül most ott és olyan kedvező az áruk.
Csak péntekre tudtuk leszervezni az ingatlanost, aki a kislakást eladja. Érdekel a véleménye, hogy mennyi idő alatt tud túladni rajta. Szerettem itt lakni, de még egyetemista koromban, most már nagyon szűk. De bíztató, hogy azért vannak olyan lakások, amik megfelelnek az igényeinknek, tisztára feldobódtam miatta :)

nono gratula a kislányhoz! Mi lesz a neve?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Sziasztok!

Most van egy pici időm és írok pár sort, de ma megint hosszúzni fogok, este érek csak haza.

anka: Üdv közöttünk, örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk :)

szonce: Gratulálok a jó eredményekhez, örülök, hogy minden rendben van :)

nono: nagyon gratula a kislányhoz :lol: szuper, hogy már tudod!! én is annyira kiváncsi vagyok rá mi is lesz!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a gratuláciokat is! Aranyosak vagytok :) :)
Mindenképpen váltok dokit ezt már eldöntöttem, ma fogom felhívni időpontért, majd megírom mi volt.

nyufó: igen kevesebbet jövök, mert nem sok időm van, meg ha otthon is vagyok akkor meg mindig van mit csinálni, még mindig csinálja a srác a plafonunkat, mert megint megrepedt és máshogy csinállja meg, aztán még jön a másik szoba utána a festés.. de tök jót kitaláltam milyenre lesz kifestve :) szóval nem sokat vagyok otthon ha igen van dolgom, vagy már fáradt vagyok és örülök, hogy nem kell csinálni semmit, de egyébként minden oké, nem vagyok rosszul és jól bírom a hosszú napokat is :) még egyenlőre.
Jövőhéten még lesz két hosszú nap aztán 2 hét szabira megy a doktornő és akkor kicsit nekem is pihi lesz, mert akkor már fél 4-kor otthon leszek, akkor majd többet írok nektek is, de így is olvaslak titeket mindig, csak nem írok olyan sürün.
Neked mikor lesz eredménye az integráltnak? Drukkolok!

Most megyek, valoszínű majd csak holnap írok megint, de jövők mindenképp nem veszek el :)

KépKép

KépKép
t.timi

szonce

de jó h jöttél.gratulálok a kiskukishóz :)

dalmicsek

éppen lehet érezted a picurt,sokáig állitólag összetévrszthető a bélmozgással :)

KépKép
bettike83

Bettike
igen éhezem nagyon, éhes vagyok de incs kedvem azt enni ami ithhon van:S és ettől vagyok igazán sárkány, apa csak lesett mikor este 11kor még azon morogtam hogy nem hoz nekem palacsintát)) de már beígérte hogy hétvégén süt anyósomnál de szerintem reméli hogy az anyja összedobja nekem…én sütnék de vagy én vagyok béna vagy a villanysütőm szar de itthon nem megy, anyáéknál gázon papírvékonyát tudok (apám panaszkodik is mindig hogy olvasni lehet alatta olyan vékony) de itthon vagy tocsog a zsírtól vagy odaragad…sok próbálkozásnak sok sírás és idegbetegség lett a vége így feladtam….hát nálunk nem számolom, az uram vékonydongájú emberke amíg van eszi úgyhogy…de szerintem most én is benyomnék párat…

szonce
gratula az uh-hoz, wáá nagyon irigy vagyok nekem még két hét kell hogy láthassam őket!!!!

dalmi
ti már nézitek az újat….hú de jó nektek szorítok hogy gyorsan el tudjátok adni a régit és találjatok egy klassz otthont!!

KépKép

KépKép
msi22

msi

akkor nem egyszerű a sütés.sokáig én is elrontottam,de aztán mikor elkerültem otthonrol rákényszerültem h magam csináljam és szépen sikerül azóta is.csak otthon könnyebb volt,majd anyu :D :D :D meg a kelt tésztákkal is csak a baj volt,de mostmár szuper :)

most kaptam vagy 20 cső csemege kukoricát,majd délután megfőzöm :)
nemsokára elmegyünk szönyegeket nézni,nagy akciók vannak,és a nappaliba meg a gyerek szobába kell venni.aztán festés :? hú de nincs kedvem hozzá,pedig meg kell azt is csinálni még a nyár végéig,max ősszel.könnyebb a takaritás is.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Túlvagyok a vérvételen, köszönöm a drukkot! Nem volt kellemes, de valahogy átvészeltem. Azt mondta a párom, hogy nagyon büszke rám. Én magamra nem annyira... :( nem tudom, hogy lehetek ennyire érzékeny béna.

Nono gratulálok a kiscsajcsihoz!!!!

Egyre többen tudjuk már, hogy kinek ki lakik a pocakjában :)

Kép
krisz0923

kösz csajok, én is örülök.
Ismi kimegy Bécsbe és tud pár jó helyet körülnéz, és behozza a babakocsit amit szeretnék márha ha jó áron lesz.

msi: nekem csak érintette a plac a méhszájat most rajta van, lehet h vmit félre értettél anno. sajna ez a helyzet bár neked lenne igazad és nem félreértés lenne.

nevünk még nincs ill ami van az sem bizti úhogy várok még vele h közhírré tegyem. 8)

spumilla: méretek: 16+2 naposnak felelt meg (15+6 voltam) de sztem ez nem oszt nem szoroz, pláne h más a kora a fejecske alapján és más a súlya alapján. Súlya: 148gr; bpd: 3,44

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

A mi babónk tegnap volt 10,7 cm és 15 hetes 6 napos voltam. Nem tudom, csak sejtem, hogy picit nagyobb a koránál a mérete, de nem tudom, hogy mekkorának kellene lennie.

Kép
krisz0923

mindjárt teszek képet melyik szekeret szeretném Kép Kép

színre is ez, azért tetszik mert nem kell külön mózes hozzá hanem a sportrész átalakítható mózessé és vissza. Már csak egy pp hordozó kell hozzá és komplett is az egész.

Még bejön u.ennek a verziónak a zöld-fehér buborékos meg a krém-fekete buborékos színe is de ez a legjobb.

ez meg a hordozója csak a csíkok helyett buborékok lennének rajta.

http://global.pegperego.com/babyproduct ... o+Tri-Fix/

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Nagyon szép babakocsi! Nekem fogalmam sincs, hogy milyen irányba induljunk, annyit tudok, hogy én is olyat szeretnék, ami mózes+sport+hordozós.

Kép
krisz0923

dr.nono: nagyon szép ez a babakocsi, én is ilyesmit szeretnék majd. csak várok még, mert sok a pici a családban és lehet kapunk :)

krisz: örülök hogy túlvagy a vérvételen. megértem milyen érzés, én is mindig rosszul vagyok tőle, de erről nem mi tehetünk. ilyennek születtünk. a lényeg hogy nem lettél rosszul

bettike: olyan jó dolog a lakás szépítése, pláne hogy a pici szobáját is csináljátok. biztos vagyok benne hogy szép szőnyeget fogsz kiválasztani. ha lesz képed majd rakd fel. kíváncsi vagyok rá

msi: nagyon aranyos a párod, hogy csak kiejted a szádon a palacsintát és máris felajánlja, hogy süt neked :D szerencséd van vele. amugy gázon tényleg sokkal könnyebb sütni. villanyon nekem sem megy

dalmi: sok sikert a lakás kiválasztásához, szorítok hogy minél előbb sikerüljön eladni a régit.

spumilla: jó bulizást, érezd jól magad

szonce: nagy gratula a tegnapi UH-hoz, meg a jó kombinált eredményedhez is. na és persze a kisfiadhoz!!!

már én is nagyon szeretném tudni mi lesz. kedden megyek dokihoz, bár még akkor csak 15+2 leszek. nem hiszem hogy látni fogja

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok Lányok!

Gratulálok minden uh-s és vérvételes kismaminak az eredményekhez :D

Én jövő hét kedden megyek a quartett tesztre. Remélem megmutatja már magát az ultrahangon, hanem akkor még 2 hét és újra ultrahang :D
Voltam ma védőnéninél és végre hallhattam a kisbabám szívverését :D :D :D 140-et vert percenként és egyszer belém is rúgott…
Egy pár napja már én is érzem a mocorgását, általában a köldököm alatt... :D Nem is tudom elmondani mennyire jó érzés :D
Én azt szoktam csinálni, hogy mikor nagyon nyugis helyzetben vagyok, egy kicsit megbököm az ujjammal a köldök alatt és néha olyan mintha visszabökne :D :D
A reggeli nyújtózkodásom is megszűnt, viszont van helyette minden hajnalban haskeményedés. Azt mondta a védőnő, ha napi 10-nél több, akkor van gáz. Hát én reggel letudom mindjárt 3-al, 4-el :D Hihetetlen mennyi új élmény ér egy pár hét alatt :D
Ami nem annyira kellemes, az a férjem hozzáállása. Nem akar még nevekről beszélni, nem akar még babaholmikat vásárolni és úgy egyáltalán nem tudom bevonni semmilyen tervbe a jövőt illetően. Félreértés ne essék, nagyon szeretné Ő is a babát, csak még mindig nem meri hinni…Tavaly amikor elveszítettem a babánkat, azt mondta a nagymamája, hogy úgy látja gyenge vagyok én ahhoz, hogy kihordjak egy babát. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy valaki képes ekkora baromságot mondani. Egy hétig lelkibeteg voltam miatta. Sőt azóta megromlott a kapcsolatunk is. Viszont úgy látom a férjemet nagyban befolyásolja ez a elhangzott mondat…Sebaj, én meg majd azért is megmutatom, hogy minden okés lesz :D

Kép
csill79

köszi a drukkot mindenkinek :)

rebeka ha kukija van, az úgyis hamarabb látszódik szerintem. Nekem már a 12 hetesen is lehetett látni egy kis pöcköt a lába között, de lehet, hogy csak megviccelt és kipróbált valamit a kislány :)
Én hétfőn már 16+2 leszek, nagyon remélem, hogy még mindig ott lesz a pöcök, mert nagyon fiút szeretnénk :)

nono ez a babakocsi nagyon király, szép. Én is valami hasonlóban gondolkozom

krisz ne is mondd ezt a vérvételt én is tökre rettegek tőle, nekem kedden lesz. Az a fura, hogy amíg nem voltam terhes, addig nem is volt semmi bajom vérvételnél.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Szia Csill!

Képzeld el, az én párom se akart nevekről beszélni, egyszer nem vette a kezébe az utónévkönyvet. kérdezgettem, hogy tetszik e neki egyik-másik név, de arra se nagyon reagált. Már megfordult a fejemben az is, hogy lehet nem is akarja igazán??? vagy mi van?? aztán az ultrahangok, beszélgetések valahogy elkezdték apává érlelni. Nekünk ő az első gyermekünk. Szerintem idő kell nekik, hogy elhiggyék és elfogadják az új helyzetet.
Nálunk szerencsére helyére kerültek a dolgok, nevén nevezi már pár hete és tervezget, hogy itt ez lesz Kendének, majd én játszom Kendével. amig edzést tartasz stb. De elég lassan jutottunk el idáig.

Ja és a nevét is úgy választottuk, hogy egyszercsak azt mondta a Kende neki is nagyon tetszik :D

Kép
krisz0923

csill mit jelent hogy 10x keményedik a has? Én ezt nem tudnám számolni. Vagy nálam mást jelent a haskeményedés? vagy félreértek valamit?
Aha én is köldököm környékén érzek valamit és mivel egyidősek vagyunk, kezdem elhinni, hogy az a babám :)
Sajnálom, hogy a férjed nem tervez még, de biztosan csak fél, nehogy újra veszteség érjen benneteket.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Nekem a 12 hetesen már egyértelmű volt, hogy fiú! Azóta is minden alkalommal megmutatja milye van :D

Kép
krisz0923

csill, krisz: az apukáknak szerintem idő kell. azért mi sokkal korábban és sokkal intenzívebben éljük át kezdetben ezt a csodát, pláne első babánál. az én férjem is szerintem még mindig nem fogja fel hogy apa lesz, mert nekem is mindig azt mondja hogy a vásárlással is még bőven ráérünk. mondjuk a neveket már nézegeti. csak valahogy fiú nevet nem talál :?: ebből gondoltam inkább kislányra vágyik. szóval szerintem egy két hét és ők is jobban kiveszik a részüket a babavárásból.

krisz: nekem a 12 hetesen még semmi nem láttak. már én is gondoltam rá hogy lehet nincs mit? mármint nincs kukac. na de jövőhéten hátha többet mondanak. szorítsatok nekem

dalmicsek: ha ennyiszer megmutatta már a pöcköt akkor az tuti ott van :lol:

KépKép
Kép
rebeka85

Dalmicsek hát meséltem a védőnőnek, hogy reggelente félálomban olyan mintha összerándulna a hasam. Ez a feszítő érzés eltart 5-10 másodpercig, aztán "elernyed". Olyan mint amikor befeszíted az izmaidat, csak ez nem tudatos, hanem a tested reakciója. Nagyon furi... :D Nekem kb. egy hete kezdődött és mindig csak hajnalban-reggel.
Tuti a babádat érzed, csak most még olyan kis finom mozdulatok, hogy nem is meri elhinni az ember...:D
Drukkolok én is a lakáshoz! Tök jó, maglód csak 30 km-re van tőlünk. Egyébként szerintem is jó választás lenne. Anno, én is fűztem volna a páromat, hogy menjünk oda, de nagyon drágák a telkek :?

Krisz persze, idővel biztos másképp áll majd a dolgokhoz, főleg, ha már megtudjuk, hogy fiú lesz v. lány. És ha már ő is érezheti a mocorgását. Azért én ezen a téren könnyebb helyzetben vagyok :D
Viszont a nevekkel tuti bajban leszünk, sajnos nagyon eltérő az ízlésünk... :D

Kép
csill79

így már értem csill nekem nincsen ilyen (remélem nem is lesz).
Maglód nagyon tetszik nekünk, majd félúton találkozunk és tologatjuk a babakocsikat :) A szülésnél úgyis találkozunk a kórházban :)

Mi a fiú nevekkel vagyunk hadilábon, hétfőn még a Zsombor tetszett, tegnap már a Márk. Nem tudom holnap mi lesz :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

nálunk a név mindig nehéz ügy....most is. Ezen itt nem változtatott semmit h 3. bébi.

csill: hány hetes voltál mikor elvesztetted a babát? Hülyeség h nem tudod kihordani. Nekem 3 nyanya is azt mondta a hasam alapján h fiú...és mégsem. éreztem h nem az. MIndegy is, csak tudom a bogarat beleteszik az ember fülébe. Amúgy a 16. hét még nagyon nagyon korai h az ember vásárolgasson. Persze más egy alkalmi vétel is de én semelyik gyerkőnél nem kezdtem ilyen korán. Most sem lesz már korán, mert 2 hét múlva megy Bécsbe a barátnőm és akkor még nem hozza el mert ha mégsem csaj akkor ez túl csajos szekér neki és megvárom a köv uh-t ami még odébb van azért és mire a barátnőm ismét megy az kb 2-3 hónap, szval addigra már leszek 25 hetes min. Rucikat sem érdemes most nagyon venni hisz téli babák lesznek más persze a használt. de sztem ráér még a vásárlás, pedig hidd el mindegy hanyadik baba az ember zsebe már ég h költhessen rá. :wink:

dr_nono

Sziasztok Lányok!

Hát már rég jártam erre, feltöltődtem kicsit a hétvégén, azért most mindenki lichtosan nyomja ebben a melegben a számítógépet is.
Nekem is minden nap vannak keményedéseim/görcseim. Valószínű a mozgásra a méhfal így reagál, meg nő is folyamatosan a babó. Jah erősebben becsaptam a sütő ajtaját nagyot csattant, és utána kicsit görcsöltem, megfogtam a pocakomat,jót tesz neki a meleg tenyerem, és mondogattam a babámnak:nyugi van, itt a mami, nincs semmi baj!bizti megijedt, rúghatott egyet, vagy behúzódott a méh másik oldalára és azért kezdtem görcsölni. Már örülök hogy csak szemptemberig dolgozok, azért nem kellemes minden nap „érezni” a pocakot. Anyum azt mondja ez nem normális ő sose érezte fájdogálni a hasát/szerintem már elfelejtette, vagy a 4.nél már máshogy mennek a dolgok/ Mozgást még nem érzek, de nem is vagyok sovány se valószínű ezért se.

Szia Anka üdv köztünk, írj még többet magadról!

Csill: El se hiszem milyen rokonság van… :evil: hát én bizti megmondtam volna az öreglánynak, hogy menjen a francba és nem így kéne a másik embert vigasztalni…nem is ez lehetett a célja..sógornőmnek is elment két baba és mi mindig avval vígasztaltuk,hogy nem az ő hibája, bizti beteg lett volna, vagy nem tapadt jól meg!Nem szabad magadat hibáztatni!

gratulálok a friss Uh-khoz!

dr.nono: De jó neked hogy kiscsaj lesz! Tényleg könnyebb egy lányzót öltöztetni, olyan csini rucik vannak!

Nyufó: Nagyon jó lett Regi dobálós képe! :lol: A beszédfejlődéssel ráér még, 2éves még nincs lemaradva lányzóként. Bővebben www.okosbaba.hu A többieknek is ajánlom rengeteg hasznos dolog, cikk van.

Bettike: Nagyon gyorsan repül az idő! Lassan 20 hetesek leszünk és pont félidőben a terhességhez. Jujj majd én is csinálok hétvégén fánkot most hogy így említetted. Felavatom az új gáztűzhelyem, vettem a Mediamarkban régi készüléket bedatuk így került 33.000 Ft-ba, de a régit már fakanállal támasztottam ki, életveszélyes volt, egyszerre csak egy helyen főzhettem mert két kanállal kitámasztani már nem lehetett…szóval több idő volt a főzés is.

Msi: Apa nem tud palacsintt sütni? Nálunk ez totál férfimeló, apum sütötte, most meg párom csinálja. én is tudok sütni, egyszerre két serpenyővel is dobálom a palacsintákat, apu megtanított, ő mindig 1kg lisztből kevert be tésztát, mire megsütötte…de voltunk rá 6an

Spumilla: nah neked mikor derül ki a neme? :?: ? Jaj a napocskát majd lesem, csak most megint alakulnak a dolgok, már lehetne fent is a sorskereke…telekprobléma, kocsi megint elromlott…nem tudom mit csinálok rosszul, próbálok pozitivat szuggerálni, reggel-este, de főleg a babómmal kapcsolatban járnak csak a dolgok a fejemben, hogy vele minden rendbe legyen, és egészséges legyen.

Csajok holnap nekem is drukk, melózok és megyek lesekedni UH-ra a lába közé hátha kiderül mi lesz, én fiúra számítók de tök jó lenne a kiscsaj is, /a sok lánytesó után a természet kiegyenlíti magát általába fiúk születnek a családba/ párom kislányt szeretne, anyumék is lányokhoz vannak szokva, após meg naná fiú legyen hogy vigye tovább a nevet…majd utána én is elárulom a neveket :wink:

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim: én mind2 gyereknél éreztem végig a hasam és nem volt vmi jó érzés. Most van olyan nap h egész nap mintha még pocakom sem lenne. Én nem is hittem h ezt így is lehet néha már megijedek h nem fáj semmi nem húzódik és biztos baj van....pedighát ezt hívják úgy h áldott állapot. Mondjuk én inkább várandósnak érzem magam. most a 20. hetet várom. Mindig vmit várok..én már csak ilyen vagyok. Aztán majd a 26ot aztán a 30, apró célok és micsoda öröm mikor ott vagyok. így visszanézve 8 hetes is voltam...de rég volt és mikor 8 hetes voltam azt mondtam hej de messze még a 16 most meg.... hej de messze még a 20. pedig az idő repül. Néha túl gyorsan is....sajna.....olyan jó h a gyerekeim még kicsik de már önállóbbak...és nem akarom h így repüljön az idő és egy kamasz feleseljen velem. 8) :roll:

dr_nono

Sziasztok!

Igyekszem 'felzárkózni' az írásban, bár én mindig estére jutok ide Peti miatt. Mellette nem nagyon lehet gépezni, mert meg vannak a saját kis igényei :D még nem jár bölcsibe, majd augusztustól fog menni. A nyarat nem akartam elvenni magunktól, hiszen még most lesz az elő közös nyaralásunk hármasban. Illetve négyesben)))

A vonalzóm picit csalóka, doki szerint a méretek alapján még kb. most érhetem el a 12hetet. Holnap megyek genetikai UH-ra, pénteken meg kombináltra. Nagyon kíváncsi vagyok már hogy fiú lesz vagy lány, de ez még gondolom odébb lesz. Január 28-ra vagyok kiírva.

Csill, az első babánál mi sem vásároltunk. A szülés előtt 2hónappal szereztünk be mindent. Elhiszem hogy már izgalomban várja az ember és örömmel nézegeti hogy mit venne, de én is csak a nyugalom kedvéért vártam vele. Sőt, nem is engedtük a rokonságot sem elővásárlásba kezdeni. Meglátod a 18.hét után párod is könnyebben veszi a dolgokat))) és örömmel fog menni veled később kiválasztani a cuccokat. A pasikkal mindig nehéz, nekik máshogy sikerül feldolgozni hogy apák lesznek.)))

Kép

Kép
anka10

Sziasztok!

Nono, gratula a kiscsajhoz! Szép a babakocsi, tetszik!
Nekünk ágyon kívül nem kell venni semmit, mert minden megvan, Lexinél zömmel igyekeztem unisex ruhákat venni, mert tudtam, hogy lesz fiam is, de azért van jó pár csajos is. :wink:

Szonce, gratula a tököshöz!

Msi, pont azt vacsoráztam tegnap és ma, férjem meglepett vele. Én is tudok sütni, de mivel ő olyan lelkes, hagyom, hogy ő csinálja. :lol: Neki villanyon is jól sikerül!

Avrenim, drukkolok, de biztosan rendben van!

Csill, h.e öregasszonnyal nem kell foglalkozni! :evil:

Dalmicsek, drukk a vásárláshoz!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Anka, üdv köztünk!

Avrenim, szerintem a hasfájás normális, mondjuk most nekem is jobb, kevesebbet fáj, mint Lexivel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ez a kis családom))

Kép

betyár fiam
Kép

Kép

Kép
anka10

Sziasztok!
nono gratulálok a kislányhoz! Szép babakocsit választottál neki! :)

anka üdv a fórumban! Én is szabolcsi vagyok! És valahonnan ismerősnek tűnsz... :?:

Kép
salsifraga

sziasztok

anka
te viheted a gyereket bölcsibe hogy terhes vagy????nálunk szociális alapon kell könyörögni hogy had maradjon bölcsis baló hamár felvették mert ikreink lesznek:S amúgy nagyon szép család vagytok és tündéri a kisfiad:D

avranim
megy a drukk az uh-hoz:D amúgy apa most fog megtanulni sütni:)) önként úgy döntött:))

KépKép

KépKép
msi22

sziasztok

hát lányok én megint úgy keltem fel mint akit összetörtek. mondjuk biztos azért mert tegnap este én is nagyon begörcsöltem, már két magne b6-ot vettem be de nagyon feszült a hasam alja. mondjuk kezdeget növögetni a poci, így annak tulajdonítom be. remélem nincs semmi baj.
most meg kezdhetek melózni :( olyan nehezen megy. alig várom az október végét, hogy ne kelljen jönni. eddig a hányinger kínzott most a pocakfájás, fejfájás. nem tudok rendesen koncentrálni a munkámra. ráadásul a főnökeim elvárják hogy ugyanúgy 200%-on teljesítsek, ami persze lehetetlen. annyira sajnos nekem nincs szerencsém ezzel a céggel. na nem panaszkodom :lol:

avrenim: gratulálok az új sütőhöz és szorítok neked mára az uh-hoz. hátha kiderül ki lakik odabenn. te amugy mit szeretnél? kisfiút vagy kislányt?

anka: nagyon szép család vagytok :D

msi: azért ez pofátlanság, hogy ikrek mellett még neked kelljen megindokolnod miért akarod Balót bölcsibe járatni? fura nagyon. jó kevés a bölcsöde de azért két pici mellett egy kicsi is, azért nem lenne egyszerű

vásárolni még én sem vásároltam semmit, egyenlőre nem is tervezek. most azt várom kiderüljön fiú vagy lány és majd utána. de nem sietem el, mert ahogy említettem nagyon sok a pici a családban és valószínű kapunk majd ezt-azt. annyival is kevesebb kiadás lesz :D

KépKép
Kép
rebeka85

Jó reggelt mindenkinek!

anka: nagyon aranyos a képed :) Szép kis család vagytok :)
Mennyi idős vagy? És most kislányt vagy még egy kisfiút szeretnétek?

nyufó: merre vagy? hogy vagy? meddig lesztek még itthon?

Képzeljétek beszéltem a dokival kedden megyek hozzá 15 órára, már alig várom, hogy kiderüljön tényleg mi van, de szerintem tuti úgy számol ahogy mindenki más és akkor már 14 hét 1 napos vagyok ma :) de kedden minden kiderül, már nem sokat kell várni :)

monka: mizújs?? te mikor mész dokihoz megint? most minden oké volt úgye?

Nagyon irigylem azokat akik már tudják mi lesz a baba neme :) én ANNYIRA KIVÁNCSI VAGYOK RÁ!!!! (már mindegy mi csak tudjam :)
De persze azért kislányt szertnék még mindig, talán egyre jobban :oops:
Bár tegnap beszélgettük apával, hogy szerinte mi, én azt mondta egyértelműen lányt mondok,érzek, de lehet már csak azért, mert annyira azt szeretném. Apa is nagyon kislányt akar, de ő meg azt mondja nem tudja elhinni, hogy nekünk lányunk legyen, mert az ő apukájának is 4 fia van, meg abban a családban akik az ő nevét vitték tovább szinte csak fiú van, 13 gyerekből 1 lány...de miért ne lehetnénk mi a következők :) :) én bízom benne!!!!!! de már nem olyan soká kiderül, ha a sima Uh nem is akkor a 20-21 hetesen mikor 4D-ra megyek akkor biztos látszani fog :)

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó: elfelejtettem, az új adatokat mondani neked, ami a táblázatba kell, de mindegy inkább várjuk meg a keddet mit mondd az új doki és akkor azt írjuk be, jó ?:) :)

KépKép

KépKép
t.timi

Jó reggelt Lányok!

Nono 8 hetes voltam. Tudom, ilyen korai időben még nem alakul ki szoros kötődés.
Minket mégis azért rázott meg nagyon, mert nem is gondoltunk rá, hogy ez velünk is megtörténhet…A mostani terhességemet már teljesen másképp fogom fel.
A vásárlással kapcsolatban, még nem igazán ruhákra és a kiegészítőkre gondoltam, hanem inkább kis apróságok, mint pl. az egyik barátnőm most vett egy kis plüss „kacsacsirkét” a babájának. Felhúzható és egy nagyon kis aranyos dalt játszik. Gondoltam veszek egyet én is és majd rárakom a hasamra… :D
Az általad kiszemelt járgány, tényleg nagyon szép. Ha valóban lánykád lesz, nagyon vagányul fog kinézni benne :D

Dalmicsek a Zsombor név nekem is nagyon tetszik. És a lány nevekkel, hogy álltok?

Avrenim először is drukk a mai uh-ra. Másodszor, teljesen igazad van a – nem is ez lehetett a célja- kijelentéseddel. Vannak emberek, akiket az tesz boldoggá, ha a másik padlón van és erre még jól belerúghatnak…Ez a rokonság se egy főnyeremény, viszont 14 év alatt megtanultam kezelni őket és ha tehetem inkább kerülöm a társaságukat.

Anka nagyon helyesek vagytok :D
Szerintem mi is csak 2-3 hónappal előtte kezdünk el vásárolgatni. Viszont vár ránk majd egy szobafestés. Szerintem még a rossz idő beállta előtt kellene kimázolni, de persze még erre is van pár hónapunk…

Msi nálunk hétvégén lesz palacsinta. Semmi kedvem ebben a melegben sütögetni, de vendégeink lesznek és ez volt az óhaj :D Szerencsére nekem mindig jól sikerül, teszek bele egy ici-pici sütőport, azt hiszem ez a titka... :D

Kép
csill79

nono

szép babaszekér :) :) :)

krisz

de akkor ügyes voltál,kibritad,nem vagyunk egyformák és ezért nem kell magad hibáztatni.túl élted és tök jó,nincs gond :)

rebeka

sztem is tök jó a felujitás,de valahogy annyira nincs kedvem hozzá,rengeteg munka van vele.mire három szobát kipakolunk,festés,takaritás,visszapaokolás..sok lesz azt hiszem.de muszáj.mire jön a picur addigra szép legyen minden.gondolom olyan augusztusban csináljuk ,még januárig sok idő,de muszáj még a jó időben csinálni.meg nagy pocakkal azért már nem kellemes.

anka

aranyosak vagytok a képen :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike! Túléltem hál' isten, de már a következő mumus jön. Két védőnő szívja a vérem, a területileg illetékes és a centrális. Összeveszés lesz a vége, mert én nem megyek cukorterhelésre.
A pecsétet meg kell adniuk, mert a terhestanácsadáson való megjelenés a feltétele. Ezt jó, ha mindenki tudja. Semmire nem lehet kötelezni senkit.

Kép
krisz0923

Sziasztok!

krisz a cukorterheléses vizsgálat nem kötelező?

timi szerintem a legjobb, amit tehettél, hogy váltottál, mert az a régi doki szerintem nem volt 100-as

csill a lánynevet csak akkor írom le, ha kiderül, hogy lány lesz, addig tartogatom :)

rebeka szerintem, ha majd egyértelműen látszani fog rajtad a terhesség, akkor majd leszállnak rólad a munkahelyeden

anka szépek vagytok :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Hali Lányok!

Tegnap voltunk uh, MÉG MINDIG FIÚ. CRL:12 cm Teljes hossz: kb. 16 cm
Képet nem kaptunk, nagyon méreteket se mondott, csak a nemét kutatta.

Bocs, ha valakit bánt vagy megbotránkoztat, de nagyon magam alatt vagyok, annyira szerettem volna 3.-ra lányt, még mindig bíztam benne.
Próbálom elfogadni, de még nagyon nehezen megy, mégha tudom mindenki azt mondja rá: csak egézséges legyen. Hát persze, ez természetes. nem vagyok bőgös, de most mindig könnyezem, ha rágondolok, s közben kérem a bocsánatokat a babától, de őt úgyse tudom átvágni, hogy minden happy.
Majd jelentkezem, ha már nem leszek depis, így csak rossz hatással vagyok rátok, addig is minden jót mindenkinek

Kép
nlzs

nlzs: én megértem amit mondasz, és semmiképp nem ítéllek el, elhiszem, hogy nehéz lehet elfogadni ha az ember teljesen mást szeretett volna. én még nem tudom mi lesz a mi babánk, de én is nagyon kislányt szeretnék, és én sem tudom mit fogok érezni, hogy fogok reagálni ha esetleg azt mondják kisfiú. Persze az biztos, hogy akkor is imádni fogom, de nehéz lesz elfogadni, hogy "fiús anyuka leszek". Én is félek ettől amikor a doki meg fogja mondani micsoda, próbáltam nem bele élni magam a kislányba hanem kivárni mi lesz és annak örülni, de az érzéseim a szívem kislányra vágyik, azt meg nem tudom iránítani.
Kitartás neked és próbálj pozítivan gondolni rá, szegény baba nem tehet róla, de őt büntesd! És gyere sokat, mert jó ha te is köztünk vagy, és mi majd felvídítunk :) :)

KépKép

KépKép
t.timi

az utolsó mondatot elírtam.
Javítom: szegény baba nem tehet róla, NE őt büntesd! a többi úgyan az :) Bocsi!

KépKép

KépKép
t.timi

krisz

miért nem mész terheslésesre?

timi

én is gondolkodtam már ezen,mi van ha fiú éppen..de ő is az enyém :) és engem már nem érdekel mi lesz,csak szépen megszülessen.elsőre azt mondják mindegy.bár én is titkon lányt szeretnék,de nem agyalok rajta.nem veszek ruhákat,majd ha tudom már mi lesz.kb 2 hét múlva :)

nlzs

dehogy vetünk meg emiatt,ez természetes,sőt gondolni lehetett h a fiúk után szeretnél egy lányt is és sajnálom h nem sikerült dehát ez van ,fiúcsak akart jönni hozzátok :)

KépKép
bettike83

nlzs: én is megértelek, persze hogy ilyenkor csalódott egy kicsit az ember, ha másra vágyott. ez természetes. de meglátod később ez az érzés teljesen elmúlik és ha majd a karodban tartod akkor biztosan úgy fogsz rá gondolni, hogy neked nem is kell más csak ő. :)

dalmicsek: én is ebben bízom, hogy ha majd nagy lesz a pocim tudatosul bennük hogy babát várok és hagynak egy kis nyugalmat. az lesz vicces, hogy ugye most a cég nagy része még nem is tudja hogy terhes vagyok, mert ugye nem látszik és nem mentem oda mindenkihez, hogy "figyu terhes vagyok". na augusztus elején elmegyek 2 hét szabira, az alatt valószínű szépen kigömbölyödöm és majd nagyokat néznek a kollegáim amikor visszajövök :lol: :lol: :lol:

krisz: én is úgy tudtam hogy a cukorterhelés kötelező... :?: viszont nekem már a 2. lesz 2-án sajnos. mondjuk annak oka van. most 3szor fognak vért venni, pedig én is képes vagyok elájulni egy után is :(

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Tegnap olyan erős migrénes fejfájásom volt, este már öklendeztem is, teljesen kész voltam. Most meg sütöttem 6 főre palacsintát, szakad rólam a víz! Holnap akartunk menni a Zöld Piramisba, de a nagy meleg miatt leszavazták.

Anka üdv köztünk! Szép a családod! Van egy táblázatunk, amit időnként feltöltök, ha megadsz nekem pár adatot, téged is beírlak. Kellene a korod, a pontos terhességi időd, utolsó uh időpontja és crl méret, kisfiút vagy kislányt szertnétek. Azt láttam hogy írtad mikorra vagy kiírva, meg akkor a második baba lesz. A másik kérdésem hogy berakhatom a tablónkba a fényképet amit feltöltöttél? Most olvasom hogy holnap mész genetikai UH-ra, akkor tudsz nekem írni holnap friss méreteket, aztán beraklak a tábliba.

Nono sajnálom hogy ott van a placenta! Akkor neked feküdnöd is kéne nem? Drukkolok hogy elvándoroljon! Beírom a tábliba hogy kislány, ha már lesz nevetek is, azt is írd meg. Csinos a kocsi amit kinéztél. Tényleg rohan az idő, nemrég nyitottad a topikot, én írtam rá rögtön és akkor bizony még csak négy hetesek voltunk, most meg már mindjárt félidő. Regin is látom hogy olyan gyorsan nő, hihetetlen!

Msi Spumillának már 12+4-nél 7,6 cm volt, mondta is hogy már 14 körülinek felel meg, szóval ő sunyít itt :D

Spumilla bimbóval én is így voltam Reginél hatalmas lett és úgy is maradt :cry: , egész fekete lett, az mondjuk visszavilágosodott. Most úgy látom az nem nőtt tovább, de érdekes is lenne.

Rebeka a próféta szóljon belőled, remélem tényleg kislány! Miből gondolod hogy apa a kislányra hajlik? Jöhet a pocakkép :lol: Sajnálom hogy ilyen nyűgös most a munkahely. Ha lemegy ez a nagy kánikula, biztos könnyebb lesz egy pindurkával :cry: Nagyon durva hogy nincsenek rád egy kicsit se tekintettel :evil:

Bettike most olvasom hogy akarsz sütni palacsintát, én most sütöttem 6 főre, szakadt rólam a víz, pedig a ventillátort beleállítottam a fejembe szinte. Várd meg az enyhülést vele ha javasolhatom :lol: Lehet hogy te tényleg frontra fogsz akkor szülni ha így megérzi a pocid. Nekem a fejem érezte meg ezt a melegfrontot tegnap, nagyon gáz volt. Két napja ettünk csemege kukoricát, húúú de finom volt, nyami, jó is az. Elhiszem hogy nincs kedved a festéshez, de az a jó ilyen melegben hogy legalább gyorsan kiszárad :lol:

Szonce örülök hogy megvagy te is, hiányoltalak. Gratulálok a kisfiúhoz, néztem a tábliban hogy mindegy volt. Jók lettek az eredmények is :lol: A BPD a fejkörfogat? Mert ha nem kaptál már CRL méretet akkor azt írom be a tábliba.

Dalmicsek akkor hamar kiderül hogy összejön-e a meló apának. Milyen tanfolyamot végzett, ha meg szabad kérdezni? Drukkolok hogy elmenjen hamar a lakás! Nem hajt a tatár, még van öt hónapotok kitalálni mi legyen a neve :lol:

T.timi Köszi a hiányolást :lol: Elhiszem hogy most nem tudsz úgy jönni, ennyi minden mellett. Milyenre lesznek kifestve a szobák? Ma délután hívnak az integrált eredménnyel, majd megírom. Aug. 7-én megyünk vissza. Drukkolok a keddhez, majd írd meg az eredményeket és beírom a táblázatba. Az 5,9 cm-et beírtam már :lol: Nagyon drukkolok a kislányhoz!!!!!

Msi hehe, te is említed a palacsintát, küldenék szívesen, itt áll halomba :lol: A palacsintának kell a nagy gáz, mert különben leragad, villanyon el tudom képzelni hogy nem megy úgy.

Krisz én se bírom a vérvételt, csak úgy hogy végig nem nézek oda, úgy rendben van. De múltkor vettek 4 csővel és a nő az orrom előtt kezdte összeszedni a csöveket, hogy egy ennek, egy annak, én meg fordultam le a székről. Beülök a székbe, egyből elfordítom a felem az ellenkező irányba, aztán amikor kész és már a vattát ragasztják fel, akkor fordulok vissza, úgy okés egyedül.

Csill jó hogy jöttél te is, már hiányoltalak. Nagyon sajnálom hogy a párod nagymamája ilyen hülyeséget mondott :cry: Nagyon rosszul eshetett. De sok ember ilyen, amíg saját maga nem megy át hasonlón, addig könnyen ítélkezik és beszél hülyeségeket. Ha vele történt volna, akkor biztos hogy más lenne a hibás. Így van, minden rendben lesz, lassan félidősek vagyunk. Lehet hogy apának még kell idő, amíg már akkora a baba, hogy ha megszületne már megmaradna, lehet hogy csak a 30. hét körül fog felengedni. Rossz lehet hogy nem tud így melletted állni és bíztatni, drukkolok hogy kezdjen most már hinni a babóban hogy minden rendben lesz!!!!

Avrenim jó hogy jöttél te is. Hát remélem is hogy nincs lemaradva a beszéddel, hisz minden nap tanul új szót és még csak most múlt másfél éves!!! A kettő még odébb van, majd november végén leszünk, addigra már szerintem folyékonyan fog csacsogni, ahogy most fejlődik. Akkor a szerződésed nem hosszabbították? Mondtad hogy majd a főnővérrel lehet hogy tudtok még finomítani hogy mindenkinek jó legyen. Sajnálom hogy már megint elromlott a kocsi :cry: , most csinálták meg, hogy-hogy???? :twisted: Megy a drukk hogy megmutassa a lába közét :lol:

Salsifraga bejelentkeztél ingegráltra?

Nlzs sajnálom hogy fügyis maradt, tudom hogy meg fogsz tudni barátkozni idővel a nemével, ne szégyeld magad az érzéseid miatt. Szerintem kevés az aki őszintén nem hajlik semerre, főleg két fiú után!!! Várunk vissza! Ha fiú lenne nekem másodszor mégis még akkor is csalódnék, pedig már van egy kislányom. Neked meg ott a két fiú, jogos hogy vágysz egy másik neműre is! Sok ölelés neked!

KépKép

KépKép
nyufó8

nlzs mivel nekem ez az első babám, így nem tudom beleélni magam a helyzetedbe. én mindig is úgy terveztem, hogy egy fiú, egy lány és el sem tudom képzelni, mi lenne, ha a másodiknál kiderülne, hogy azonos nemű. ezen nem gondolkodtam. Megértem, hogy szomorú vagy, szerintem senki nem vethet meg emiatt, hiszen van már két fiad. Gondolj arra, hogy a fiaid 3 mennyel fognak megajándékozni, akiket ugyanúgy szerethetsz majd, mint a sajátodat.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Balimamika, Bolygó, Krisztin, Irbil, Illda, Zsuzs merre vagytok????

KépKép

KépKép
nyufó8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?