Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
Bogi SAJNOS ÉL MÉGGGGGG!!!!!!! :x :x :x :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, OOOOOooooo, hogy a looo rugnaaaa meg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy egy tehen!!! Vagy a szomszed!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


inkább egy bika taposná meg.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Csajok szoritsatok mert most nagyon mensis elojelem van!!!!! Ugyan ugy faj a hasam, mint eddig barmikor mensi elott.
Raadasul nekem mensi elott 2 nappal folyasom van viszont ez elott a ket nap elott 2-3 napig de inkabb 3 napig total szarasag uralkodik. Es tegnap ota szaraz vagyok.
Viszont pe-tol tegnapig feher folyasom volt ami eddig meg nem volt. Eddig pe utan is voltak szaraz napjaim most pedig nem. Esetleg valakinek hasonlo eset es terhes volt?
Vendég
 


Nita, kuldd ra a falu bikajat!!!! Minden faluban van egy falu bikaja!:):) Hatha jo nagy darab pasi es kipurcan alatta a venasszony!!!!! hihihi De az is lehet, hogy mar a latvanyatol kinyuuul!! :lol:
Vendég
 


:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD

Bogárka látom formában vagy :)
nem csinálok ma tesztet :):)):majd holnap :)

nika70
Salgótarján
 
 


bogárka

nekem pé után végig fehér volt ezért is csodálkoztam h mi is van mert mensi előtt nem szokott lenni semmi.

jól vagyok amúgy,semmi különös.ma megyünk swzönyeget nézni a picinek a szobájába meg a nappaliba :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!!!

Beze: Panka kap egy pótkerekes bringát, amit a férjem újított fel egy elég rossz állapotú gyerekbringából..., kap puzzlet, kifestőt, festékeket, nagyszülőktől pedig legot, mert az a kedvenc játéka. :)

Pociso, hogy bírjátok a meleget? Nekem már elegem van belőle... :( Fővök a levemben. Viszont megérkezett tegnap a szuper szopipárnám és nagyon kényelmes vele a pihenés :)

kovacszsuzsi
 
 


Nika, nagyon kivancsi vagyok a holnapi tesztre!!! Aztan meg arra, mi lesz a vegeredmeny, fiu vagy lany!!!! :) Dehogy vagyok formaban :wink: , Nita adja az otleteket!:):)

Bettike, majd dobj fol fotokat a szonyegekrol!!! Meg a pocidrol is mert mar biztosan sokat nott! Bezevel adosok vagytok!!!!!! :wink:
Egyebkent en is csodalkoztam a folyason csak most meg azon is csodalkozom, hogy elmult. :? Ez igy mar nem buli. :? A cicim is tegnap meg sokkal nagyobb volt, mara lentebb lohadt es mar nem is faj annyira. :( :cry:

Zsuzsi, most latom, hogy Panka 3 eves lesz!!!! Nagyon klassz sok hasznos dolgot kap, nem mindenfele draga holmikat aminek valojaban nem veszi hasznat a gyerek. Sok hasztalan kutyu van jo dragan a szulok pedig megveszik. :?
Mikor unnepeltek? Melyik nap lesz a buli? :)
Vendég
 


Bogárka nekem menzi előtt mindíg barnás folyásom volt vagy fehér.az lett gyanus menzi előtt egy nappal hogy még mindíg semmi.rá 2 napra teszteltem pozit!!!!

Bogi drága ne figyeld magad ennyire mert be fogsz golyózni!!!!!!!!és a végén pszihésen is beképzeled már a tüneteket!!!!!!

tudom könnyen beszélek de hidd el csak jót akarok...........jönni fog az a baba!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na hi mindenkinek!

túl vagyok a konyha eufórián.

bogár: fel a fejjel! nem lesz ott mensi!!!! nekem nemigen volt folyásom. nekem most van. ma meg is említem a dokinak. egyébként 6ra megyünk. te mikor mész vissza? már írtad, de feledékeny vagyok! apucid már nagyon várhat.
a falu bikás beszóláson jót röhögtem!

zsuszi: melyik nap van panka szülinapja? kb vasárnap? nekem pénteken. majdnem egy napon születtünk. csak én egy picikét hamarabb. szupi dolgokat vettetek neki. valami csajos torta? vagy te sütöd? a babához mit szól? mitek is lesz?

betti: ne is foglalkozz, mit mondanak. én nem érezlek byafogósnak. szerintem én többet nyafogok és jobban el vagyok foglalva magammal, mint te. egyébként, mint észerevetted és aztán nem használok nagybetűket. ez egyszerű lustaság nem pedig inteligencia. aki ezt nem látja, annak nem túl magas. és milyen színű szőnyeget vesztek? fiúsat vagy lányosat? és a nappaliba? mi nemrégen vettünk a nappaliba. olyan nagyszőrűt. sörét és világosbarna és krémszínű kombinációja. nagyon szép.

nika: kár, h pont ma nem csinálsz tesztet. szterintem ma lehet az lh csúcsod, ha tegnap picikét tért csak el. de te tudod!

beze: örülök, h jól vagytok!!!!! lexike mit szól a tesóhoz? nem irígykedik?

csillag: remélem jó a nyaralás és nem sokat gondolsz ránk, hanem kikapcsolódsz inkább!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati nem teszel ki vonalzót.????lássuk hol tart a pocaklakód!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: ha ma minden rendben lesz, akkor teszek, addig nem. nagyon izgulok, h fejlődött-e két hetet a babucim. nektek mindig napra fejlődött az uhok szerint?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Okes, nem figyelem magam!!:) Igzabol nem figyelem csak ezek a dolgok feltunnek. Az, hogy pl. eddig folyasom volt most meg semmi ez eszreveheto es a cicim is ma jol elfer a melltartoban, tegnap meg meg "kilogott" hihihi, szooooval ezek feltuntek. :?

Kati, 6ra mesz, ez jooo, hamarosan indultok!! salalaaaaa!!:):) Majd gyere es meselj!!!
Holnap Pestre megyek, ott leszek 1 hetig es 28an megyek vissza esti geppel. Apa mar nagyon var, szamolja a napokat!! Olyan cukimaaa'!:)
Vendég
 


bogár: igen, nemsokára indulunk, mert még előtte megyünk függönyt nézni. nemsokára indulás zuhanyozni. de most megyek eszek valamit

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Ugye kapunk kepet a fuggonyrol??? PLIIIIZ!!!:) Biztosan szepet valasztotok!!
Kati, Te voltal aki a multkor ugy tudott volna fuggonyt vasarolni ha az egeszet elhozza???!! :shock:
Vendég
 


igen, én voltam. azóta nincs függönyünk. igen, hozok képet. szerintem a hétvégén fel is lesz rakva, majd akkor fotózok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Jövő kedden, 27-én lesz Panka szülinapja. Lesz torta, de nem én sütöm, mert nem akarok ebben a melegben nekiállni. Egy lány készíti nekünk: www. jepatojtavan.blogspot.com
Hello Kitty lesz a főmotívuma :D
A bulit 31-én tartjuk.

kovacszsuzsi
 
 


Ja, Kati, nem tudjuk még a pici nemét...

kovacszsuzsi
 
 


Ez a jepatojtavan nagyon tetszik!!:) Talaloooo!:) Mire is joook a viccek!:):) Hello Kitty.. ajulok el!!!!!!! :wink: :D :) Nem semmi a kis csaj!!!!!!!!!
Vendég
 


Kati, engem szemely szerint nagyon erdekel a fuggony, varom a fotot!!! De mindenek elott a mai uh elmenyt!!! :D
Vendég
 


Kati rendben:)
minden oké lesz!!!!!!!!
nekem mindíg rendesen fejlődött:)

Bogi pesten hol fogsz tartózkodni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajszikáim!

Én is élek még, csak eddig annyi minden volt! Jó sűrűek a napjaim! Voltunk a Tiszán is :)

Bogár- olvasom h már pesten leszel, kár! Akkor már nem talizunk ugye? :(
Amúgy szerintem tuti h korai volt a teszt, a tünetek meg csak később indulnak lehet... mindenesetre druuuuuuk!!!

Kati -biztosan minden okés lesz, ja és hozz képet mindenképpen! A függöny nagyon érdekel, hová veszitek? A konyhában még nekünk sincsen függöny...olyan régóta tervezem már, de még nem találtam szépet.

Kép
pampalini
 
 


Nita, baratosnomnel es unokatesoimnal leszek. Mar vaaarom!!!:):) Ti 7vegen mentek Balcsira? Vagy nem jol emlekszem, hogy ez a program? :?

Pampi vegre irtal!!! Cisztaval mizus? Errol tessek regelni valamit!!!! Igen, mar megyek Pestre holnap es nem is jovok Egerbe.

Kati most van orvosnal, talan mar vegez, vegzett is!!:):) Biztosan nagy a boldogsaaag!!:):)
Vendég
 


Bogár-a dokkerhez nem jutottam el, most meg szabin van asszem a héten, úgyhogy fogalmam sincs mi van odabent. De apát nem hagytam unatkozni! :) Úgy voltam vele h lesz ami lesz, a természet úgyis eldönti.

Kíváncsi vagyok mi van Katival, biztos potyognak a könnyei a boldogságtól!
pampalini
 
 


Bogárka, én annyira drukkolok neked, hogy azt elmondani nem tudom!!!++++++++
Köszi, jól vagyok, de igazad van, a meleget nagyon nehezen viselem. Ezt nem nekem találták ki. :( Pocitól függetlenül is nagyon tudok tőle szenvedni.
Puszi neked is!
Egyébként ugyanaz volt nálam is ,amit Nita írt, mensi előtt kb fél napig mindig barnáztam, most nem volt semmi, még örültem is, hogy anélkül jön. Hát, nem jött. :)

Zsuzsi, tök jó dolgokat kap Panka, biztosan nagyon fog örülni nekik! :wink:

kati, mondtuk már többször, hogy úton a kisöcsi, de ő még nagyon pici, nem érti. Amúgy nem irigy, engem és az apját is rendszeresen megetet a kajájából. :lol: Majd vigyáznom kell, hogy Marci szájába ne akarjon becsempészni semmit. :roll:
Dokinál mi volt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kati írj mindenképpen!!!!
Bogárka pénteken vizsgázom, aztán tényleg befejezem most már a tanulást egy időre....nagyon fárasztó...

Vettem ma cipőt a ruhámhoz :)

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze: Köszi :)

Mona: Csodaszép a cipőd! Nagyon jól megy a rucihoz! :)

Pampi: Jó, hogy jöttél. Remélem, minden oké lesz!!! A ciszta szerintem kiment...

kovacszsuzsi
 
 


Köszönöm Zsuzsi!!! Hogy vagytok? Pankának előre is Nagyon - Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Hahóóóóóó!!!

Megérkeztünk!!! Minden a legnagyobb rendben van!!! Gyönyörű szívverés, 17mm-es babóka. Napra pontosan két hetet fejlődött.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati GRATULÁLOK, ez nagyon jó hír!!!!! Volt öröm pityergés???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: gyönyörű a cipőd! Én sajnos képtelen vagyok magassarkút hordani. talán csak kettő olyan cipőm van. rögtön fáj a lábam, és ami a legfontosabb: nem érzem jól magamat benne. drukk a vizsgához!!! aztán most máár pihenjél.

Pampi: szupi, h itt vagy te is. reméljük apával eredményes voltál. de ha nem, legalább jól éreztétek magatokat/egymást. :oops:

beze: szetem lexi érti, h lesz kistesó, csak nem úgy fejezi ki, mint egy nagyobb gyerkőc. mi mindig azt mondjuk, hogy a kicsik nem hülyék, csak kicsik. szóval szerintem beszéljetek csak neki róla!!!

nita: itt a vonalzóm. remélem nem volt korai kiraknom. a doki szerint minden okés.

szóval, ahogy már írtam: minden rendben, ahogy a nagykönyvben meg van írva. (a doki így fogalmazott), mivel kereken a két hetet fejlődte. legközelebb 3 hét múlva kell menni, aznap van vérvétel és nekem csak utána kell mennem a védőnőhöz. szerintetek? többször rákérdeztem, de így mondta! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Es nagyon boldog babavarast kivanok Nektek!!! :D :D :D
Es szupi a vonalzod!!!!

Beze, koszonom a drukkot!!!! Draga vagy!!! Te pedig tarts ki, 2 nap vagy csak 1 es kis lehules ismet ha nem hazudott a rtl josa! :wink:

Mona, penteken gyere es meselj mi volt vizsgan. Elhiszem, hogy faradt vagy! Aztan jon a fellelegzes! Figyusz, ezt a penteki vizsgat siman kirazod!!!!!!!

Pampi, az jo hir, hogy jol ereztetek egymast es tok igazad van, a termeszet ugyis eldonti. :wink:

Betti, ne tunj el megint!! Milyen az uj szonyeg???
Vendég
 


mona: képzeld, nem pityeregtem, egyszerűen csak megnyugodtam. de nagyon boldog vagyok. remélem ez nem baj. én csupán boldogságot éreztem, nem meghatottságot.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogár: köszi! tesztelj egyet holnap, légyszííííí! ha elfogyna a teszted, rendelek neked!!! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona, igazan kis finom, noies, elegans cipot valasztottal!! Szep!

Kati, nem baj, ha holnap nem tesztelek??? Majd holnap utaaaaan!!! Nnnnnaaa, egyezz ki velem egy holnaputanbanokes????

Az a fura, hogy szombaton megduzzadtak a melleim es elkezdtek fajni ott honalj alatt most pedig vagyis ma, visszaestek eredeti allapotukra de fajni meg mindig faj ott honalj alatt. Aztan: pe utan allandoan vizesedek, ez igy volt most is, ma viszont kipisiltem magam rendesen es lelohadt a hasam is, ujra be tudom gombolni magamon az osszes szoknyat es terdgatyot!! Eddig ilyen nem volt, mindig csak mensi utan mult el rolam a vizesedes. Ez lehet esetleg jel????
Vendég
 


bogár: okés, péntek reggel!!!++++++++++
a vizesedést nem tudom, én még azt soha nem figyeltem, vagyis nem tűnt fel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi nem hiszem hogy megyünk mert car időt mond!!!!!!!!

Mona szuper izlásed van.nagyon szupi a cipő:))))))

Kati ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))
a dokid jól mondta.akkor már 12 hetes leszel.előbb nem lesz már vizsgálat......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, én sem szeretem egyébként az ilyen cipőket, de ez annyira megtetszett, és kényelmes is!!! Örülök, hogy megnyugodtál!!! Tényleg nagyon örülök a boldogságodnak! A férjed is bent volt az UH-n???
Nagyon szép a vonalzód!!!

Bogárka írok péntek délután, Te pénteken mész a kinezes nőhöz, ugye? Szorítok Neked a teszthez is, és ahhoz is, hogy jókat mondjon a kineziológus!!!

Jó éjt mindenkinek!! Pusz!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati: nagy nagy grtaula :):):):): annyira jó ami veled veletek történik :):):

MOna: gyönyörű a cipő tényleg menni fog a rucihoz :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!
jó reggelt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most kaptam a hirt uramtol, hogy az occse 1 oraval ezelott meghalt. Tudjatok, rakos volt. Az volt a durva, hogy a rakbol kikezeltek es tudogyulladas vitte el.
Vendég
 


Bogár
Mennek a drukkok a pénteki tesztre! :)

Kati
Gratulálok a szép eredményhez.

Ez a meleg engem is megvisel. Már épp eltűnőben volt a rosszullétem, és most tegnap óta megint előjött, de sokkal jobban mint eddig.
Jéghideg vizet iszogatok. Már be is tettem a következő adagot. Jó sok fogy ebben a melegben. Jó hogy már szombaton jön a lehülés, bejelentkeztem a fodrászhoz. Már nagyon látszanak az ősz hajszálak. De az első 12 hétben nem akartam festetni. Úgyhogy most már rámfér.

Ma meg lehet lemegyek a faluba a dokihoz EKG-ra. Ilyenkor nincsenek olyan sokan. Csak ez a meleg, nehezen veszem rá magam. De jövő héten meg már nem érek rá annyira.
Vendég
 


kati

én pont 11 hetesen voltam védőnőnél,bőven elég akkor hiddel.elöször ugyis csak az adataidat irja,fel,meg súly,vérnyomás.meg ad a 12 hetesre beutalót ha még nem kaptál.de nekem pl már volt.holnap én is megyek afp-s beutalóért.

minden rendben a picurral hála az égnek,igy kell ezt csinálni :)

mi nem nagyszörűt vettünk,csak ilyen sima olcsóbbat,azt sztem könnyebb takaritani is meg majd ha picit nagyobb lesz a gyerek akkor keni mindennel,és nem sajnálom kidobni pl.de szépen ki lehet kefélni is belőlle.tetszettek nekem a nagyszörűek is.igy a 2 szobába 38000volt,300ftal volt olcsóbb mint általában.diegoban.ti hol vettétek?
a diégos fiúk tényleg mindig kitalálnak valamit :D :D :D elmondom miért.:bementünk,szétnéztünk,mondtuk melyiket kérjük..erre az eladó fiúcska kitalálja h most nem tudják levágni mert árú jött és nincs idejük rá :shock: :shock: :shock: menjünk ár vissza ma,vagy esetleg jővőhéten :shock: mondom mi van :?: :?: :?: nehogymár naponta szaladgáljak a szőnyegért,aztán ha másnap is kitalálnak valamit na akkor mi van.én meg odaszoltam neki h vágják már le 5 perc kb,azt akkor nem kell szaladgálnunk állandoan.hát nagy nehezen,kegyesen levágták,de külön kérvényt kellett benyujtani érte.és voltak legalább 6an eladók...és ennyire nehezükre esett...
még az volt a vicc,miután segitett kipakolni,nekiált cigizni...ó mondom,de sürgős lehet a kipakolás :shock:

na de kiharcoltam,a párom már rá akarta hagyni,á mondom nem,ez a dolguk,nem cserepet vagy téglákat kértünk h ott kell idő a kiszállitásra,hanem szőnyeg,ami nagy tulzással kb 5 perc volt,csak nem akarásnak nyögés lett a vége.

a nagybetűs irásról,sztem sem tanulatlanság,én is sokszor lustaságból nem irok nagybetűvel meg hiányzik az egyik billentyűm és igy nehezebb sokkal a nagybetűs irás.nekem soha megsem fordult a fejemben h emiatt valakit tudatlannak nevezzek.


bogárka

már kész a kép,de még fel kell tenni.csak annyi dolgom van,mosni is kéne,takaritani,porszivozni,főzni nem,van kaja tegnapról.

még mindig megy a drukk és ne aggódj azon ha nem fáj a cici egyfolytában.nekem mostanság nem is fáj egyáltalán.meg az elején az első pár napban fájt is mint állat,és egyszercsak vége lett,kb 3 napig,aztán ujra elöjött.

zsuzsi

szép kis ajándék lesz és praktikus is :)

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka őszinte részvétem!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka: nagyon nagyon sajnálom és tényleg ez milyen hogy végül is nem a betegségében halt meg :( hanem egy tüdőgyulladásban :(:(:(:(:(:( részvétem

nika70
Salgótarján
 
 


15 hetes babalak :)
Kép

KépKép
bettike83
 
 


Betti nagyon szépen gömbölyödsz:))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

alakulgat :) :) :)

KépKép
bettike83
 
 


betty: már nagyon szépen látszik hogy ez bizony egy babalak :):):):)

csináltam tesztet de még halványabb mint két napja volt.de nem volt tojásfehérjésem sem semmi szóval szerintem még nem volt pém :(:)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?