Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Kismamik!

Henne- Nagyon csinos vagy a fotón, tök jól nézel ki :D Örülök, hogy jól sikerült a 2 hét pihenés :wink:

Vikoo- Nagyon szép pocid van még mindig :D Ma szerintem én is csinálok pocakfotót és majd felteszem :wink: Vigyázok az úton , igazából csak a forgalomtól tartok, hogy ne kelljen dugóban aszalódni, mivel gondolom egy csomóan mennek haza péntek délután és ilyenkor fullon van a határfelé minden, de bízakodom hátha megússzuk :D

Köszönöm csajok a szex-el kapcsolatos válaszokat, most megnyugodtam, hogy akkor ez normális....Valahogy a hormonjai az embernek átrendeződnek és most nem annyira van rá igény, ezt el kell fogadnom :D

Sophie- Nagyon ügyes vagy a 3 kg hízással, én már 4,5 kg-nál járok, de szerintem még az sem annyira vészes :wink: Nekem is augusztus 12-e a következő időpont a nőgyógyászomnál és Anyukám szülinapja is egyben :D

Rabbe- Aha, most már értem ezt a klíma kivezetést :D Sajnos akkor nálunk ez nem megvalósítható, mert albérletben lakunk így szerintem a tulaj kitérne a hitéből ha egy bazi nagy lyukat csinálnánk a falra :D De irigykedem ám rendesen :lol: Örülök, hogy kisfiad jól van, most már nem lesz semmi baj!

Telokin- Kislányod nagyon kis cukorfalat :wink:

Szisssz- Ez a kismama agy , egyértelműen :D Jó lett párodnak a rövidgatya?

Dorka- Nagyon szégyenlős a kiscsajod, egyen meg a szívét :D Akkor nincs is olyan képed amit fel tudnál nekünk tenni???Én is azt hallottam, hogy a görög faluban szuper bulik vannak :D Most mi egyébként Balatonboglárra megyünk, szóval a szembe partra....Bár álítólag egész jövő héten kaka lesz az idő , így még képlékeny a dolog.....Nagyon jó lenne elmenni, mert sosem voltunk még Apjukkal sehol nyaralni mióta együtt vagyunk :roll:

Rodi- Szerintem se izgulj, tartsd be amit a doki mond és akkor nem lesz baj!!!!Bent marad még Kittike legalább 15 hetet :wink: Hallottam én is sok olyan esetről akik simán kíhúzták megrövidült méhnyakkal, csak oda kell figyelni!!Minden rendben lesz!!!!!

Eta- Nekem a 31. délelőtt is jó lenne ( bár annyira korán nem tudnék menni, mert 8.40-re van UH időpontom, de utána tudnék menni) :wink:

Csajok a tegnapi napom úgy elment, hogy észre sem vettem :D Neteztem, rendelgettem, főztem, mostam.....Ma felhívott a főnököm, hogy minden létező papíromat vigyem be a központi irodájukba Linzbe.....Kérdezem, hogy minek???Mert elhagyták :shock: :shock: :shock: Ezek full hülyék, ők hagyják el és én kocsikázzak 30km-t???Na neeeeee :evil: Majd postán elküldöm aztán viszlát!!!Komolyan mondom, hogy bolondok az emberek :D Most viszont megyek strandtürcsit nézni, mert kettőnknek van összesen egy darab, az is olyan szép, hogy alig merem a táskából elővenni :D

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el,olvasok szorgosan,csak nem volt agyam írni.:(

Sajna ma megint be kell mennem a dokimhoz,mert találtam egy "kis" bibit. :cry:
A múltkori cukimérésen volt egy eredmény a papíromon(eozinofil granulocita)abszolút és %-os érték is,ami a felsőérték 3x szorosa lett.De az aszisztens nő a gondozóban,azt mondta,h,ne foglalkozzak vele,mert valószínű,h van egy kisebb gyulladás a szervezetemben,de ez nem mérvadó és terhesen ez gyakori,h magasabb.
Na most nekem persze,első dolgom volt,h megnézzem a neten ,h mit is jelent és kiderült,h bélférgességet :cry: :shock:
....és este elmentem wc-re és,mint egy hülye görnyedtem a budi felett(bocsánat,nem akarok ocsmánykodni),de ,mint kiderült nem hiába,mert valóban gond van.
Telefont elő,egyből hívtam a dokimat és bőgtem,teljes kétségbeesésemben elhüppögtem neki,mi a gondom,erre ő:
-"jajjj.csak ennyi?ezért hívott?hát én meg már azt hittem,h valami nagy baj van!!"
-Hát anyádat!-gondoltam.Én nem vagyok orvos,nyílván megijedtem,mert életemben nem találkoztam ilyennel,és jó lett volna annyit hallani,h,nyugodjak meg,kapok rá gyógyszert és ami a legfontosabb,h nem lesz a babámnak baja tőle.Ehelyett majdnem lecseszett,h ilyen apróságokkal zargatom.
Szóval ma megyek be egy órára a gondozóba és megkapok a további instrukciókat.Volt már valakinek hasonló észrevétele akár a terhesség alatt,akár előtte?

Ne haragudjatok,h ennyire őszintén írtam a nyavajáimról,de guszta,nem guszta,ebből a többi kismama is tanulhat,én sem gondoltam volna soha,h ilyen bajom lesz.

:cry: :(

Délután jövök és akkor megpróbálok reagálni az eddig leírtakra is.
Szép napot mindenkinek!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska,
engem egyáltalán nem zavar a téma, nyugodtan írjad, ezek a tények.
A doki eredjen a p@csába, ez marha nagy gondatlanság! :twisted: :twisted:
Sajnos én nem vagyok járatos a témában, gondolom adnak majd valami féreghajtó löttyöt, amitől jól rádjön a cifra :roll: :roll: :( :(
Remélem nem lesz semmi következménye és hamar elmúlik.
Kitartást neked. De a véleményedet azért mondd el, meg hogy legközelebb vegyenek komolyabban! Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Gyancsi,
köszi szépen a kérdést, múlt kedden vettük meg a ventillátort, és azóta minden szuper! :D Nagyon jót tudok aludni ha van egy kis légmozgás.

NEked meg Lucuzsnak még lógok homeopátiás recepttel, de mivel csak a 35. héttől kell kezdeni, eddig ludta voltam lemásolni elnézést kérek :oops: :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!
Nem tűntem ám el, csak felpörgött az élet körülöttem.
Lovas napköziket csinálunk, múlt nyáron én találtam ki, és nem mertem visszamondani...bár a férjem nagyon aggódik miattam. De legalább a mazsolám gyermekzsivajban meg kacagásban van. Na nem én lovagoltatok, csak a kézműves dolgokat csinálom, meg a logisztikát. :)
Ma délután meg megyünk baba mozizni. Szerintetek nem gáz, ha a párom mellett még anya és a keresztanyám is bejön? Elvégre fizetős a dolog. De mondjátok, ha gáz!
A Balcsin is voltunk közben, dobok fel egy pocis képet arról:)

Hízás téma: Ki hol tart?
Szexi téma mi úgy vagyunk, mint ti vörösmaccsék!!! A párom fél:)

na pussz
Kép


Kép
ebba
 
 


Ebba: az nem a badacsonyi hegy a háttérben? :?: Nagyon csini vagy!Jó lett ez a kép. :wink:

Eclipse:aranyos vagy,hidd el,nem teszik zsebre amit ma kapnak.Azt röhögje ki akit a világra hozott. :twisted:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Kismamik!

Rodina: kb 1 hónappal ezelőtt, már nekem is 2000-es volt a méhszájam, de a doki nem mondott semmit…. Ne aggódj nem lehet semmi baj!!! Ma megyek dokihoz, majd mesélek mi volt, mert ha nem romlott a méhszájam állapota, miért is romlott volna?, szóval, akkor nem kell izgulni, mert mi aztán Boldival éltünk, mint marci hevesen… :-)
Próbálj meg pozitív lenni, minden fejben dől el..

Dorka: nem teszel fel képeket a bújócskázós babóról???

Vörösmaccs, jól vagytok? Mikor lesz meg a vizsgálat eredménye??

Aranyoska: én még nem hallottam ilyenről, de ha a doki így reagált, mindamellett, h tényleg nem épp a legjobban reagálta, de legalább azt jelenti, h tényleg nincs olyan nagy baj… és ez a lényeg… Majd mesélj, h pontosan mi okozta, és, h mit lehet rá szedni.

Ebba: sztem nem gáz, h mennek veletek többen is. Hiszen még a nevében is benne van, h moziiiii, a Kárpát u.-i rendelőben pl vagy 10 szék ki van téve, és a kismami mellől lehet mozizni. Nagyon csini vagy, szép a POCAK is!!!
Én most nem tom pontosan hol tartok hízás téren, mert elátkoztam a mérleget Bendi után és el is romlott. Ugye, én alapból plusz 4-5 kg-val többel indultam, így nem volt jó érzés szembesülni vele. Engem a védőnő mázsál, majd augusztus elején megyek… A baj nálam 1ébként nem a kg-kal van, hanem a narancsbőrrel, BLŐŐ!

Ancsi: várom a poci fotót, és tényleg ügyi vagy a mindössze 4,5 kg-os hízással, az semmi!!!

Estére drukkoljatok, megyek dokihoz és vagy 1000 hülye kérdésem van, amit mind át akarok rágni. Arról nem is beszélve, h már úgy szeretném látni Boldi pofiját.

Mindenkinek szép napot!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Csajok!

Nekem már megint eszméletlen melegem van, és nincsen egyszerűen levegőm, pedig tegnep ellógtam a takarítást, ma neki kell állnom!

Rodina, én ehhez nem értek, de látod a csajok azt mondják, h. ez nem gáz, és nem lesz semmi gond!!!!
Nem is lesz, az tuti fix!!!De azért pihengess, és gyere, ha bármit tudsz!!

Sophie, mikor mentek u.h-ra?

Rabbe, örülök, h. kezdesz megnyugodni, és biztosan nincs és nem is lesz gond, és tuti profi módon csináltad a kötést:)
A lila szín nekem is nagyon tetszik, de Andrisnak sajnos nem....
Torokgyulladás: az remek, gyógyulj meg mielőbb, biztos a stressz is közrejátszott!

Eta, nekem a 30. délután is jó!Remélem összejön!

Gyancsi, én azt hallottam, hogy szuper idő lesz, Boglár is jó hely :D Meg ha nem is lesz olyan extra szuper idő, akkor is tuti biztos jó lesz, mert ketten lesztek együtt!!!!!!!!!!!!
A munkahelyeden tényleg full hülyék, én is félek, hogy mi lesz, ha mennem kell újra pénteken, annyira nem akarok!!!!Mikor indultok haza?

Aranyoska, nagyon sajnálom, gyere a hírekkel!!!Szorítok!!!

Ebba, szép vagy!!!

Vikoo, este gondolok rátok, aztán majd gyere, h. mi volt.
A képe, amit kaptunk nem túl jó, alig látszik valami, ami látszik az is homályos :(
Viszont csináltam egy mozaikot a nyaralásról azt felteszem.

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Végre van időm reagálni erre arra, mert szárad a festék.

Dorka!
Tök jó ez a kis mozaik! Jó képek! Szépek vagytok, és ha talizunk akkor Téged már tuti felismerlek! Merre jártatok?

ARANYOSKA!
Ami a dokit illeti ez egy hülyeee! Teljesen jogos hogy ilyen hülyeséggel felhívtad! És köszi az infót, mert komolyan lehet belőle tanulni!

Ebba!
Tök jó időtök volt! Milyen volt a Balcsi? Nem nagyon langyi? nagyon szép kismami vagy igazán!

Ami a sexis témát illeti: furcsa vagy nem nálunk egyre gyakoribb!
A párom annyira figyelmes hogy húúúúú!!! Szóval nekem is dolgoznak a hormonok, csak másképp :lol:


Rabbe!
Kedves a Patriktól hogy kérésre rúg!
Én 4 napig nem éreztem semmit, és hiába figyeltem a gyöngyszemet, semmi kérésre nem reagált.
Ezután elmentem VASÁRNAP!!!!! A haverom apjához, aki -szülést már nem vállaló nőgyógyász- úgy megvizsgált mint még soha senki! És a kis szaros monitoron vagy 40 percig magyarázta milyen szép egészséges a babó, és azt is megerősítette hogy kiscsajszi: )
Persze nagyon megnyugodtam, mert már el nem tudtam képzelni miért nem mozog. Egy kicsit betojtam.....

Rodi!
Mostanában olvastam csak vissza!
Biztos nem lesz semmi baj, téged is csak teszel a kismanó!
Kitti még tuti élvezi egy darabig a magzatvizes pancsit: ))

Na megyek festeni, aztán a következő réteg előtt még jövök!

A tali időpontra kérlek aki tud válaszoljon!!!!

Köszi Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak ám benneteket szorgalmasan,de nem tudok reagálni mert mire a végére érek nem tudom,hogy kivel mi volt az elején! :oops: Meg az az igazság,hogy egy-egy témával kapcsolatban sokszor ugyan azon a véleményen vagyok mint akik már reagáltak,és nem akarom leírni újból azt amit már előttem leírtak párszor!

Akinek blogja van,és kitette ott is szoktam olvasgatni!

Rólunk! Terheléses vércukor vizsgálat megvolt! Eredmény éhgyomri: 4,2 Cukros lötty utáni: 6,9 szóval minden ok!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Eta!
Mi sajnos nem megyünk a talira!Majd talán legközelebb,baba talira! :D

Pussz!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Hááát...megjöttünk és rohadtul ideges vagyok!!!! :twisted: :evil:

Kiderült,hogy be sem kellett volna mennem a gondozóba.Elkaptam a dokimat a folyosón,h akkor legyen kedves világosítson fel a továbbiakról,erre ő mosolyogva közölte velem,h ő addig semmit nem tud csinálni,amíg nincs elküldve a széklet elemzésre és annak meg nem jön az eredménye.ÁÁÁÁ...
De kiderült,h a háziorvoshoz kellett volna mennem,mert ő ad papírt,h a patikában kitudjam váltani a dobozt,amibe el kell küldeni a k...t....Jah és beutalót a laborba is,h leadhassam egyáltalán.De ez a pöcs doki,ezt nem tudta volna vasárnap elmondani????!!!! :evil: :evil: :evil: Már hétfőn mehettem volna reggel a dokimhoz,így meg csak holnap délután,mert ma is csak délig volt.
Addig nuku gyógyszer,és még a páromnak is kel mintát adni.Ezzel mondjuk önmagában nincs bajom,de,h feleslegesen b@szt@m el két napot,holott már rég elküldhettem volna a mintát..nem hiszem el.
Azt elmondta,h a babának semmi baja nem lehet,és,h valószínű,h Vermox-ot fogok kapni,mert a gyerekek is azt kapják,ha ilyen gond van.
Szóval holnap megyek a háziorvoshoz délután és csütörtökön talán sikerül leadni a mintát.
Rohadék egészségügy!!!!!Egy hányinger komolyan mondom!!!!..És én ennél a majomnál készülök szülni...el sem hiszem!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jah és kiszarta volna szerintem,ha nem hányhatja a szememre,h vasárnap a szentmiséről jött ki,amikor hívtam és,h ő már azt hitte valami nagy baj van. :shock: :shock: :shock:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors beköszönés, mert sajnos a nyári szabadságolások miatt ezer a meló és nem nagyon jutok netközelbe.
Csak újságolni szerettem volna, hogy voltunk tegnap dokinál aki szerencsére mindent a legnagyobb rendben talált. Megerősítette, hogy a Manócskánk kisfiú:)
Szerencsére semmi akadályát nem látta a fürdésnek, szóval vasárnap irány az Adria. Annyira várjuk már, szeritem Barni Baba is egyre izgatottabb az utazás miatt, mert állandóan mocorog:)

A hétvége nagyon jól telt. Hazamentünk a szüleimhez és tesóimhoz. a Nővérem kisfia össze vissza puszilgatta a hasamat:) Szerintem így próbált kommunikálni az unokatesójával:) Kaptunk 3 nagy IKEA szetyornyi ruhát tőlük. Most már biztos, hogy nem veszek egy darab ruhát se. A kis keresztfiam, akié a ruhák voltak 2 éve született novemberben, így a ruhácskái a mi babánknak is tökéletesek lesznek:)

Most már mennem kell, most csak ennyire futotta. Ígérem mindent visszaolvasok, ha lesz egy kis időm.

Puszi nektek és vigyázzatok magatokra a nagy melegben.
Vendég
 


Aranyoska!
Tényleg felháborító ami veled történt! :evil: Nem semmi a dokid,nem gondoltál még válltásra?
De mostmár ne idegeskedj,minden rendben lesz!+++++++++++++

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Kankalin:Az a gond,h itt 2 jó orvos van.
Az egyikhez már képtelenség bejutni,annyi kismamija van.

A másik doki(őhozzá kezdtem el én is járni a terhességem elején),ő pedig most hagyta ott a kórházat,mert kapott Ausztriában egy jobb lehetőséget.A magánrendelése megmaradt,de szülni sajna nem tudok nála. :cry:
..a maradékból,meg,hogy is mondjam,még ő a legjobb,de ezt nem nagyon reklámozta magáról az elmúlt pár napban. :roll:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sophi:lány nevek:Regina,Réka,Zoé,Eszter,Gréta,Abigél,Zsófia...most hirtelen ennyi jut eszembe

Elaludt a pici lányom.Tegnap akkorát sétáltunk.Lementünk a legközelebbi játszótérre,ott két beképzelt nagyobb fiú és egy gőgös kislány nem engedte be a homokozóba,szegény elkezdett sírni.Az apjuk rá sem szólt a gyerekekre,én meg mondtam hogy csak játszani szeretne de inkább hagytam a fenébe és átmentünk a csúszdához,erre odajöttek.Na,mindegy lementünk még a sétálóba(ahol a kép is készült),este 9-re értem haza,úgy elfáradtunk,hogy a fürdést már a Virág nem is élvezte én meg örültem hogy hamarabb vége lett.Majd kidőlt és elaludt.Most délután is tervezem a lányka "fárasztását",csak kérdés én meddig bírom még:)

[b]Rodina:kitartás,nem lesz semmi gáz

Aranyoska:szerintem is orvost kellene váltanod,lehet hogy akire azt mondják nem jó még is az

Kép
Kép
telokin
 
 


Sziasztok ismét!


Eta, tali ügyben, nekem tényleg bármelyik időpont ok.
Majd napgépben megyek, és akkor tutira megismersz, mert az összes képen abban vagyok
:D
Hogy áll a festés?

Kankalin, gratula a jó eredményhez!Én nagyon félek a terheléses cukortól, én jövő héten fogok menni.

Aranyoska, megértem, h. ideges vagy, ez a rendszer látod!Akihez én járok doki, ő sem valami felkapott, de szerintem nagyon rendes.Nem biztos, h.az a jó, akit a legtöbben éljeneznek, plusz meg kell bíznod a dokidban, hiszen ez a szülésnél is fontos, de neked ez nem tudom, h. menni fog-e ezek után.
Gondolkozz el szerintem a váltáson.

Telokin, ilyen buta gyerekeket...Szegény pici Virág!Kitartás a fárasztáshoz!
:D

Ági, gratula akkor most már a kisfúhoz!!!!
Azért ne hajtsd túl magad!!!

Én nem sokra jutottam a takarítással....De azért csináltam valamit...Meg némi paprikás krumplit is.

Szissz, remélem ok volt a vérvétel!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Most láttam, gondoltam szólok. :
http://www.teszvesz.hu/item1155348944_m ... proba.html

Nekem van a szivecskés, nagyon klassz, puha.. meg azt hiszem a leopárdos. Jó az ára, azért mutattam.

Meg szintén teszveszen van Bumgenius is jó áron, ami nekem a kedvencem.

freestyler
 
 


HALI!

Dorka!
Második réteg száradás alatt: )) kicsi hibák javítva..... már csak a laminált és elkezdődhet az amire már nagyon régóta várok!
BÚTOROK!!!!
Imádok szobát rendezgetni, bútort tologatni!
Kiskoromban állítólag mindig úgy takarítottam, hogy átrendeztem a szobát: ) mert ugye én úgy tanultam, hogy akkor van igazán kitakarítva ha a bútort is arrébb toljuk: ))))

Aranyoska!
Hát nem is tudom mit szóljak.... nem semmi doki, bár ha az ő szemszögéből nézem ki tudja már hány órát dolgozott végig, és ügyelt meg a jó ég tudja.... Persze nem mentegetni akarom, de sokszor nekik természetes hogy tudják hogy megy a k..ki leadás és azt hiszik ez mindenkinek ilyen evidens....
sajnos a legtöbb doki nem egy hostess: (( és nekik is melegük van, és ki tudja melyik hány évig tanul, hogy aztán havi nettó 120000 ért rohadt sokat melózzon. úgy hogy tele van felelősséggel minden perce....
ha úgy gondolod hogy nem bízol benne, vagy csalódtál akkor még most keress valakit, mert később nehezebben megy......
- bocs a hosszú kommentért-

Kankalin!
Sajnálom hogy nem találkozunk: (
Nagyon szar az a cukorszirup? Vagy neked hogy csinálták?
Én is a jövőhéten megyek.....Eddig nem sok jót hallottam róla.....

Telokin!
Vannak még kedves, jól nevelt gyerekek......Ezek lesznek később a politikusok, meg a milliárdosok már bocsánat és tisztelet a kivételnek. Az ilyeneket le kell szarni!!!!!
A Zoé az nekem is nagyon tetszik! Választottál már nevet?
Én, vagyis mi most leálltunk ezzel, mert nem sikerült megegyezni.....
Az egyik barátnőmnek eddig azt mondták hogy kislánya lesz: ) erre el is kezdte szépen Rozikázni.... tegnap telefonált, hogy Rozika fütyit növesztett..... És tette ezt a 22 hetében: ))
szerintem vicces....
Az unokatesóm meg azt hitte végig hogy fia lesz, mondta is hogy Magor-nak fogják hívni, erre lánya született: )) na hogy hívják??
Márta Magorka..... szal csináltak egy jó kis lánynevet: )))

Na megyek mert jön haza a papa: ) megmutatom neki a mesterművet. Aztán parkettázhat!

Mindenkinek puszipá!

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Aranyoska: hát én is elgondolkodnék a dokiváltáson, de ha bizol benne egyébként és eddig nem volt gond, akkor szerintem van még időd, adhatsz még egy esélyt neki :-) Ezt te érzed ;-)

Ebba, Dorka: nagyon jó képek!!!

Eta: milye szinre festettétek? te is látráztál? én igen, de csak nagyon óvatosan, mert ha szüleim megtudnák... ;-) (alattunk laknak-és úgy kimélnének mindetől, pedig jól vagyok csakhát az előzmények...)

Cukroslötyi: nekem már kellett párszor inni, mindig viszek fél citromot, de én szeretem... legalábbis simán megiszom, mondjuk reggelire nem akarnám minden nap :-) holnap kell mennem a nődokihoz és adja beutalót a vérvételre. ..


Olvastalak titeket ma is, csak én is festettem :-) Kész a szine teljesen. Úgy volt, hogy a diszcsik(fehér hungarocell vagy micsoda az oldal fal és a plafon találkozásánál) felrakása elég nehezen ment, mint kiderült a ragasztó volt sz@r. De nem kicsit ! szanaszét folyt mindenhova, de a szegők meg simán leestek. megkerestem a padláson a több éves ragasztót, ami még maradt másik szoba renoválásánál. na az volta tuti. csak ugy dobáltam vele felfelé. nem folyt, nem esett le. csak hát az előző miatt a falat ujra kellett (volna) festeni. napok óta keresgéltünk ugyanolyan festéket sehol sem találtunk. így tegnap végső elkeseredésünkben vettünk teljesen más lilát (az kevésbé tetszett). De ma reggel gondoltam egy nagyot és az előző maradékot kicsit vizzel meghigitottam és rákentem a fehér maszatokra. és láss csodát: teljesen takart, nem lett foltos. És erre elég volt a festék. Tehát összegzés: kész a festés, a nekünk tetsző lila szinnel, nem lett foltos és a tegnap vett festék original maradt :-) nekünk levan már laminálva(még anno én csináltam ;-) ) csak a parkettaszegő hiányzik. Talán ma vagy holnap feltezsszük azt is. Ablak festés kész, még a kiságyat festi le a párom. De addig is a szekrényeket meg a belevaló cuccot majd tehetem be, ha kész a parketta szegő. :-) Én is nagyon szeretem a bútorokat toloatni, átrendezni a lakást :-)

Most nem fáj annyira a torkom, de valamiért hulla fáradság van rajtam, és picit fájdogál a pocim, pedig már órák óta pihengetek. Most nem magneb6-t szedek, hanem másik magnéziumot, de abból csak napi 1 kell. pedig az szokott segiteni, visszafogok rá térni...

rabbe78
 
 


Kösz lányok a biztatást!

Aranyoska!
Én nem tudok mit mondani erre, nekem sosem volt ilyen. Remélem a doki ma megnyugtatott!
Egyébként szerintem itt bárki, bármiről írhat, mert csak tanulunk belőle, vagy segíteni tudunk egymásnak, ha már másvalaki járt úgy! (Lásd, én esetem.)
Közben látom már megjöttél a dokitól: Hát, ezt valóban elmondhatta volna vasárnap is! Nem is értem, miért nem tette!? Mindegy, ne idegeskedj! Rebekának nem lesz baja, és ez a lényeg.

Szex téma: Mi sem szexeltünk az első 12 hétben. Aztán nálunk is apa féltett bennünket, így összesen kétszer szexeltünk, az egyik nászdélután volt! :lol: És ahogy áll a helyzet, mi csak már kb. a jövő évben, 2011-ben fogunk szexelni! :cry: Még csak nyár közepe van!!!!!!

Ebba!
Nagyon szép kismama vagy!

Vikoo!
Kösz, hogy leírtad! Kicsit megnyugtattál, már ott képzeltem magam a szülőasztalon! Tudom, butaság, de annyi nehézség árán jött össze a baba, azt hittem, hogy végre a terhesség kicsit nyugodtabb lesz. Már így is volt bajom, de nem érdekelt, de most a babát féltem! Most már minden rendben lesz! Köszike
Kilókról: Én rajtam is volt terhesség előtt 4-5 kg, így csak 1 kg-t híztam eddig. Nekem is inkább a narancsbőrrel van gondom! De, hát ez a legkevesebb!

Rabbe!
Gyógyulást kívánok neked! Remélem, hamar túl leszel rajta!

Telokin!
Sajnos, nagyon sok ilyen neveletlen, önző gyerek van! És a legtöbbnek a szülei rá se szólnak! Ez a liberális nevelés….

Holnap megyek terheléses cukorvizsgálatra!

rodina74
 
 


Sziasztok!
Megint csak 1 sor!
Holnap megint mennem kell, megint kelés, két napos a cukros cirkusz nálunk :S :evil:

szisszka
 
 


Sziasztok!

4D-n hozta a formáját a kislány, alig láttunk valamit, bujkált. Méhlepény is takarta, aztán hogy még rosszabb legyen a helyzet, kezecskéjét is az arca elé rakta.

Kiszenvedett a doki azért egy képet, megpróbálom feltölteni.

mosolygós
Kép

Kép
vayacon
 
 


Van még két fekete fehér kép is

Noni baba
Kép

Kislány vagyok
Kép

Kép
vayacon
 
 


lányok jövök még reagálni csak férjecském is netezni akar, a másik netünk meg besz..rt

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok,

Megjártuk a dokit, sikerült minden kérdést feltenni, és jól meg is nyugtatott. Boldika iszonyat cuki volt, egész végig nyitogatta a száját és dugdosta ki a nyelvecskéjét. Mindene nagyon szépséges volt. Fotogén a lelkem, pont mint Bendi is, láttuk a pofit, fütyit, tappancsot… Mindent jól átbeszéltünk és 4-5 hét múlva újra tali. 3 hét múlva pedig 4D-s babamozi.
A méhszájam nem hosszabbodott vissza, sőt még azt is mondta, h kicsit puhább. Na, nekem sem kellett több végig ezen lovagoltam, de azt mondta nincs baj, szépen zárt a méhszájam és ez a lényeg. Azért kicsit kattogok rajta, de nem kezdek el pánikolni, ha Ő sem tette. Azt mondta minden rendben van, és más nem is számít! Holnap majd még jövök, mindenkinek hűs éjszakát. Puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo örülök hogy minden rendben veletek. Ha a doki azt mondta, minden rendben, akkor úgy is van!

Szisszka kitartás a cukros vizsihez, csütörtökön én is megyek

Szex téma: én is úgy látom, hogy alábbhagyott a férjem lelkesedése, de nem vallja be :) szóval nálunk sem túl gyakori mostanság

Rabbe magne b6 nálam is bevált izomgörcsömet is megszüntette. örülök hogy Ádi rendben most már te is megnyugodhatsz nem történt nagy baj

Freestyler köszi a pelenkás linket

Eta tali egyelőre úgy tűnik, nekünk is jók az időpontok. csak most a szabadságolások miatt lehet necces a helyzet férjem munkahelyén, de mindent megteszünk hogy ott lehessünk

Telokin hát lehet hogy jobb is hogy arrébb vitted Virágot azoktól a buta gyerekektől. jaj tényleg sok van belőlük :(

Aranyoska hát nem volt szép a dokidtól amiket mondott én is megijedtem volna a helyedben. Az én dokim ezt úgy oldja meg hogy az asszisztense veszi fel a telefont. gondolom ha ő látja hogy sürgős a helyzet akkor megadja a doki számát, egyéb dolgokban meg ő segit. ha bizol benne akkor maradj nála, ezt tényleg te látod

Dorka nagyon jó a mozaik kép ügyi vagy

Ebba szép vagy a fotón is a pocid is csini. szerintem nekem is hasonló a pocim nem az a csúcsos fajta. majd csinálok én is újat. én még azt vettem észre hogy ki tudom forditani a köldököm, tök vicces.

Ancsa jó fejek a munkahelyeden jól teszed hogy postán küldöd

Rodi ne keseredj el, látod a lányok is biztatnak akiknél hasonló volt a helyzet. pihizz amennyit tudsz és nem lesz semmi baj.

Telokin tündér kislányod van, az a rózsaszín ruhás sétálós kép nagyon cuki. és azok a kék szemek :D

Henne te is nagyon csini vagy

Eclipse köszi a tanácsokat lábdagadásra, szerintem csak a melegtől van illetve kicsit megerőltettem. azért kipróbálom majd a természetes módszereket mert ezek szerint hajlamos vagyok rá. doki annyit mondott hogy a vérnyomást ellenőrizzem rendszeresen

Ma olyan sokat mocorgott Noni baba tök aranyos nagyon élvezem. feje most lent volt az uh-n remélem már igy is marad. mérete korának megfelelő, aminek nagyon örülök, mert nálunk a családban vannak nagy babák, jó lenne ha nem nőne hatalmasra. én 6,5 kilónál tartok :( most nagyon megszaladtak a kilók, oda kell figyelnem. mondjuk én már annak örülök ha 20 kiló alatt maradok, de figyelnem kell mit eszek

jó éjt mindenkinek

Kép
vayacon
 
 


HALI!

JÓ Reggelt!
Gizi nagyon szeret korán kelni, és engem sem hagy aludni.....
Már egy 20 perce ébren vagyok. Apa alszik, tök nagy csend van...
de nem is akarok hangoskodni, mert ugye nehogy felkeltsem a párom, aki megy a dolgozóba....

RABBE!

Mi halvány napsárgára festettük a szobát. A plafon maradt fehér, és remélem még marad is sokáig!(attól tartok lesz még penészprobléma)
Küldesz képet a liláról? Én is gondolkodtam valami merészebb színen, de az a baj, hogy elég sötét a lakás... Meg ugye ez olyan unisex... nem nagyon lehet belebukni....

Ja és igen létráztam! nekem az egész család meg akarja mondani mi csinálhatok meg mit nem!! Kicsit kezd kiakasztani.Már csak azért is mert csak néha jut eszükbe de akkor semmit nem csinálhatok!! Pedig észrevehették volna, hogy ha nem esik jól akkor nem csinálom... NO COMMENT

Vaya!
Nagyon érdekes képek! Örülök hogy minden rendben van!

Vikoo!
Örülök hogy élvezed a mozgását! Nem kaptál fényképet? Olyan jó nézegetni: ))


SZISZ!
Két napos a cukivizsgálat? mit bonyolítanak még rajta?
KITARTÁS!!!!!
Nekem is a héten kellene mennem........ de nem nagyon vágyom rá!

Na dobok mindenkinek Privit aztán megyek keltem apát!
Ja ma jönnek az ablakok, meg még egy kis vakarászás, suvick, és este a tesóm búcsú vacsija.....


Puszika! Mindenkinek szép napot!
eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésre jöttem.

Vaya:most csütörtökön jössz?Hányra?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Jó reggelt!
Eta: Biztos szép lett a szoba! Én is úgy csinálom, ha fáradok abbahagyom. a létra stabil és egyébként is hozzávagyok szokva....nem nyújtózkodok, innkább felmászok a legtetejére :lol: Nekünk a nappali erős mexicoi sárga(gyönyörű), a fiam szobája meg halváánysárga. A lépcsőházunk igazi piros :-) előszoba zöld, konyha narancssárga. Szóval mi törekszünk szinessé tenni, de amikor festés eéőtt állunk, mindiga sárgák tetszenek a legjobban. ja a hálónk vajsárga :-D
Ahogy tegnap elnéztem a pici szobájának szinét, a valóságban igazi MILKA lila. Nekünk tetszik, főleg, hogy elgondolom fehér függönnyel, valószínű a baldacin is fehér lesz... A bútorok fenyőszinű, azért azt nem cserélem le fehérre.... ha kész lesz teszek majd fel képet.
ma semmi dolgom, csak lustizom. A fiamért nem soká jön az apja, mennek a Balcsira...hiányozni fog, nem szeretem mikor nincs velem, persze azért elengedem :-)
Ma bejelentkezem a nődokihoz is...

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Eta!
Először nem esett le,hogy ki is a Gizi,de rájöttem! :D Hát a kis csöpséged odabent,bevillant,hogy írtad! :D
Nem olyan vészes a cukros lötyi,az biztos,hogy egy kis citromlével fel lehetne javítani,de nálunk ez sajnos nem engedik,de nem is lett volna rá esélyem,mert csordultig töltötte azt a hatalmas bögrét!
Igazán számomra nem is a lötyi volt rossz,inkább az a két óra éhezés,ebben a nagy melegben.

Szex téma: Nálunk működik eddig még,bár két hét múlva megyek dokihoz méhszáj vizsgálatra,remélem minden rendben lesz,és nem tilt el! :roll:

Vikoo! Ötülök,hogy minden oké volt a dokinál!

Vayacon! Szépséges a pici lány! :D

Sziszka! Két napos cukorvizsgálat??Mért??

Nálunk minden rendben,csak ezt a nagy meleget egyre nehezebben viselem! A lakásba nincs levegő,pedig minden ablak nyitva van :cry: Alig várom mindíg a délután 4 órát akkor már árnyék van a játszótéren,és olyankor kiköltözünk Francival!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


sziasztok!

Szisszka, sajnálom, de látod, én mondtam... a dokik lóf@szt nem tudnak! :(

és ez azért fontos, hogy 2 napos legyen, mert, ha valakinek alapból magas a cukija, csak nem tudja, és arra ráterhelnek, hát szépen bekómál ott az SZTKban! szóval jobb az óvatosság!

akkor én is így készülök majd aug. elejére! én akkor tervezem a cukros lötyit, akkor leszek 24 hetes!

most megyek reggelit gyártani, aztán a játszóra, majd jövök, ha tudok! a képek nagyon jók! :)

sophie27
 
 


Helló! Tegnap voltam dokinál.Méhszáj szépen zárt, babóka jól van nődögél de megint sietett a doki szerintem szülése volt.
Nem tudom a méreteket sem.

Szex: nálunk minden oké úgy mint régen.

Cukorvizsgálatra augusztus 17-én megyek. :(

KépKép
ritya
 
 


na helló csajok!
tegnap voltunk mozizni...hát, azóta kis döbbenet van nálunk:)
Kiderült, hogy Balázsunk kislány.....
Apja ledöbbent, én nem mertem rá nézni sem, anya meg keresztanyám kacagott. Azt vártam, mikor lesz már vége az egésznek! Ja? És természetesen, mikor megmondták az első pillanatban, hogy lány, ő az arca elé kapta a kezét, és az Istennek sem tette onnan el. Tehát még normális képet sem tudott a csaj csinálni. De rendes volt, mert bemehetek egy hónap múlva egy ingyen kép erejéig.
Na?
Már 2x végigolvastuk a naptárat tegnap, de nem jön a lány név ihlete.Felírtunk 5 nevet, hogy abból választunk akkor, de nincs olyan, ami mindkettőnknek tetszik( a dilis keresztapja szerint ezek után Tatjána kell, hogy legyen :) )
Most meg megyek és keresgélek a neten lányos babaszobákat, mert nemsokára jön a festő, és lövésem sincs mi legyen...
Mindent elolvastam, amit írtatok, de nem tudok most reagálni...
pussz


Kép
ebba
 
 


sziasztok,

köszi lányok a sok poci dicséretet. :)

rodina: nem lesz semmi gond. a Te kislányod még sokáig bent fog maradni. pihenj sokat!

telokin: nagyon édes kislányod van. :)

aranyoska: engem sem zavar a téma, nyugodtan írjál róla. Babát várunk, és hát ennek mindenféle hatásait csak itt egymás között tudjuk rendesen megbeszélni. :) hamarosan kapsz rá valami gyógyszert, és minden rendben lesz! ;)
a dokid pedig no komment..

szex téma: hát nálunk sem más a helyzet. a férjem fél, és minél jobban gömbölyödik a pocakom, annál messzebb jutunk ettől.. szóval csatlakozom vörösmacsékhoz. :)

ebba: nagyon jó a pocis kép! :)

dorka: nagyon jók a képek! :) szépek vagytok! :)

eta: sajnos nekem se a 30 se a 31 nem jó. :(

vaya: nagyon édes noni baba. :)

vikoo: örülök, hogy minden ok veletek! és tényleg most ne aggódj, ha a doki azt mondta, most minden rendben! :)

látom mindenki cukorterheléses lázban ég. :) én is megyek két hét múlva, azt mondta a nődokim, vihetek magammal citromot. :) hát, majd lehúzom valahogy.. mint egy édesebb limonádé.. :)

megint jön a nagy meleg, ennek nem nagyon örülök..rosszul alszom majd megint... mától finoman kezdek tanulgatni, aug végén nyelvvizsga lesz...

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Jó reggelt Csajok!

Aranyos- Tök normális, hogy írsz ilyen dolgokról, ne szégyelld :wink: Hisz ezen is keresztül mész és jó néha megosztani másokkal az aggodalmakat is, nem csak az örömöt :wink: Az tuti, hogy én is berottyantottam volna egy kicsit, hogy nehogy baj legyen, de ha a dokid megnyugtatott, hogy ez " semmi" akkor tuti, hogy úgy is van, csak hát neked, mint laikusnak honnan kéne ezt tudnod....Ezért nem igazán értem a hozzáállását :roll:

Eclipse- Irigykedem a ventillátorra, nekünk még mindig nincs, bár most nem is annyira fülledt meleg az idő szerencsére :wink:

Ebba- Tök helyes vagy a képen, mennyi hajad van :D :D Balázs kislány??????Azta büdös :D :D :D Nem semmi, na azért nem merek én még semmit nagyon venni Lilinek, nehogy visszanőjön a kukaca :D

Vikoo- Örülök, hogy doki bácsinak sikerült megnyugtatnia téged, ha azt mondta rendben a méhszáj, akkor rendben is van :lol:
Képet mindjárt dobok :wink: Narancsbőr az nálam is burjánzik, de állítólag terhesség után elmúlik, úgyhogy most nem izgat annyira, idén amúgy sem terveztem, hogy indulok a Miss Hungaryn :D

Dorka-Én is úgy vagyok vele, hogy csak legyünk bárhol ahol picit kikapcsolódhatunk :wink: Bár azért nem bánnám ha ez a Balcsi part lenne és 30 fok :D Pénteken munka után indulunk ( olyan 5 felé szerintem), nagyon bizakodom, hogy a határnál nem lesznek nagyon sokan , mert bár nincs határ, de nagyon sok a vendégmunkás, ráadásul ugye már főszezon van, nem szeretnék egy dugót kifogni :? Nagyon szépek vagytok a képeken :wink:

Eta- Privi ment a talival kapcsolatban :wink: Szex miatt irigykedem :D

Kankalin- Örülök, hogy jól vagytok :wink: Azért a cukros lötty gondolom citrommal elviselhetőbb lett volna! :wink:

O.Ági- Adria, jujj de szuper lesz nektek :D Érezzétek nagyon jól magatokat és várunk fényképekkel dokumentált élménybeszámolóval :D

Telokin- Sajnálom szegény kislányod, soka hülye szülő sajnos aki mindent megenged a gyerekének :roll:

Rabbe- Majd kérünk szépen képet a babaszobáról, nagyon kiváncsi vagyok :D Nekem is tetszik a lila szín, de sajnos a páromnak nem ( lehet , mert több évig a Fradiban rúgta a labdát :D )

Rodina- Örülök, hogy már megnyugodtál :wink: Minden okés lesz!Nagyon ügyes vagy az 1 kg plusszal, le a kalappal :wink:

Szissz- Kitartás, am túl leszel a cukor dolgon, hajrááááá :D

Vayacon-Gyönyörű a kislányotok, az így is tökéletesen látszik és szégyenlős, ahogy egy kis hölgynek illik :D :D :D

Sophie- Még én sem voltam cukorterhelésen, nem is mondott még semmit róla a nőgyógyászom, csak a házi orvos kérdezett rá a múltkor, hogy voltam-e már...Mondom neki, hogy nem.....Erre kiderült, hogy nála is megcsináltathatom, azaz a két vérvétel között haza jöhetek, mivel 1 percre lakom autóval a rendelőtől :D Így azért már kibírom valahogy :D

Henne- Nagyon sajnálom, hogy lehet nem leszel ott a talin :( Nem lehetne valahogy még is megoldani??

És egy tegnapi pocikép ( 22+1):

Kép

Na én megyek napozni , aztán összeírom a cuccokat amiket haza kéne vinni, este pedig úszni megyünk Apjukkal :D

Mindenkinek puszi:
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Már kb az órákat számolom, h. újra megyek dolgozni.Tényleg nem akarok....
Csajok, nektek szokott görcsölni a hasatok?Nekem mostanában igen, bár elég gyengén, de mégis görcsöl.
Nem baj, holnap megyek dokihoz, aztán majd elmesélem.Remélem megvizsgál majd, nem csak a beutalókat adja oda.
Már megint nagyon meleg van....Ennek nem örülök túlságosan!

Eta, írtam privit! Biztosan szép lett a szín, majd tegyél fel róla képet!
Nekem is azt tanította anyukám, h. el kell tolni a bútorokat, de én azt csak a nagytakarításnál teszem meg.....
Lucababa éjszaka szokta velem néha ezt csinálni, olyan jó már, hogy ilyen nagyokat tudnak rúgni :D

Rabbe, te kis ezermester!Ügyes vagy nagyon te is! :D Ha tudsz tegyél fel képet!!
Pihenj sokat!!!

Rodina, talán már túl vagy a vérvételen, mindenkit irigyelek picit, aki már túl van rajta.
1 kg-t híztál?Te nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!Rajtam magamhoz képest 8 kg felesleg volt, mikor belekezdtünk a terhességbe, és már azóta is jött rám 4.....

Szisszka, kitartás!!!

Vayacon, édes a kiscsaj!Nekünk még olyan képet sem sikerült csinálni, ahol ennyire látszik, annyira bujkált+a méhlepény!Terveztek még menni?

Vikoo, akkor nagyon örülök, h. megnyugodtál!!!Nem csináltatok képet?

Kankalin, nálunk sincsen levegő!

Ebba, akkor gratula a kislányhoz!Megértem a döbbenetet!
Azért annyira sokunknak benézték.Én nem értem, ha nem látják biztosra, miért mondják meg?
A lényeg, h. szépen egészségesen fejlődjenek, növekedjenek!!!
Bár én is tartottam tőle nagyon, h. Lucababa kukit növeszt.

Henne, nyelvvizsga?Miből mész?

Köszönöm mindenkinek a képdícséreteket!

Folytatnom kéne ma a takarítást.....meleg van...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


:-D Mindegy hogy kislány vagy fiu csak egészségesek legyen :-)!!!
Gondolom, hogy mindenki ledöbben akinek nemet változtat :lol: :lol: :lol:
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy -akiknél megváltozott- anno mikor kijelentették a nemét ti is láttátok a bizonyitékkot? Mert már kezedek akkor én is kételkedni, bát nekünk már 3X mondták, hogy fiu és határozottan láttuk 14 hetesen a fütyit, aztán legközelebb már a két zacsit is :D :D :D
De mondom nekem mindegy lenne, bár akkor mostmár mindenképp fiusan lenne öltöztetve :-)

Hizás: csajok akkor én le sem merem irni..... kb 8 kg-nál tartok. de igazából nem tudom, mert az átlag súlyom 64 kg volt aztán január végére lefogytam 58-ra (államvizsga) és áprilisban kezdtem hizni 60-62 kg voltam. ugyebár ekkor derült ki hogy 8 hetes vagyok.... mostmeg 69,4 kg vagyok :oops: de mindenki azt mondja, hogy csak a pocim nő, de az nagyon nagy.... már reggel is ugyanolyan nagy :-D
én anno a fiammal is 18 kg-t hiztam de egy kg sem maradt rajtam mikor hazajöttem a kórházból. Na jó egy-két héten belül :-) akkor viszont 54 kg-ról indultam. és nem vizesedtem a végén sem.
Pedig normálisan étkezem most is, sok gyümit eszem (alapban sok csokit szoktam, de most azt sokkal kevesebbet kivánom) és az anyagcserém is sokkal jobb.... régen 4-5 naponta jártam, mostanában 1-2 nap...

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok,

Ebba, nagyon szép kismama vagy, és gratulálok Tatjanahoz! :D

Vikoo, nagyon szép Boldi baba, és örülök hogym inden rendben!

Dorka, ti családostul nagyon helyesek vagytok!

Lányok,
én ma meg fogok bolondulni, a baba hiperaktív lett. ki fogja rúgni a ház oldalát, szerintem nem tetszik neki hogy itt ülök az irodában.
Fejjel lefele van, és a rekeszizmom fele rugdos akkorákat hogy hullámzik, és nagyon kemény érzés, nem tudom mi lesz ha nagyobb lesz :shock: :shock: Tegnap is ezt csinálta meló alatt, aztán amint elindultam, abbahagyta.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse, ez egy lázadás az ellen, hogy ne dolgozz :D
Egyébként meddig tervezed?
Nekem is nagyon sokat rugdalózik arrafelé, és én is komolyan eltöprengtem már azon, hogy mi lesz, ha nagyobb lesz...

Rabbe, szerintem az egészséges határokon belül teljesen mindegy, h.ki mennyit hízik.
Lehet, hogy valaki 10-t hízik összesen, de nem bírja leadni a szülés után, valakinek meg a 20-t is gyorsan sikerül.

Gyancsi, szép vagy a pocakoddal együtt!!!!!!!Azért valószínű várható lesz az a dugó, de bízzunk a legjobbakban!
Jó napozást, estére meg pancsizást!
Ja, és nekem is nagyon tetszett volna a lila szín, de Andris is erősen tiltakozott ellene :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Rabbe: kaptam képet, de nem nagyon látszódik rajta, nem sikerült jó képet csinálnia a dokinőnek, mert a végén már megunta a leskelődést és hátat fordított.
Nagyon sajnálom a kisfiad, de örülök, hogy azért nem lett nagyobb baja.

Minden elismerésem a "szobafestőknek" :D , ilyen melegben én nem szívesen kezdek hozzá semminek. Amit muszáj gyorsan megcsinálok, aztán pihi. :) Mi az idén biztosan nem festünk, ha bekattanok, akkor max. csak tavasszal, mivel nem régen költöztünk és akkor az egész lakást kifestettük, és a gyerekszoba is kapott egy nem is tudom, olyan papaya-szerű színt, mintha már akkor sejtettük volna, hogy kislányunk lesz :D

4D-s képek szuperek!!! Én is alig várom, hogy augusztus közepe legyen, akkorra tervezzük a menetelt, csak még bizonytalan vagyok, hogy hova is menjünk, mert a 4DGenesis-t nagyon sokan dicséritek, csak az nekünk elég messze van, vagy a másik lehetőség a Dr. Szöszi 4D, oda járok terhesgondozásra, viszont az uh-tól (12 hetest ott csinálták) és a szonográfustól nem voltam elájulva, mintha gyorsan túl akart volna lenni az egészen. De ha úgy fekszik, akár még jó képek is készülhetnek róla, viszont sajna nincsen csak egy alkalomra pénzünk, úgyhogy azt nem szeretném elszúrni....

Vikoo: megnéztem térképen, hogy hol laktok (remélem jóra gondolok), ott az Ibidentől nem messze, ugye? De az a környék nagyon szép, amikor megyünk arra, a férjem mindig sóhajtozik, hogy milyen jó lenne ott lakni. Mi sajnos csak a "hirhedt" Nyugati lakóparkban tudtunk lakást venni, de ennek is nagyon örülünk, mert kevesebb törlesztőt fizetünk, mint az albérletre (és 7 év múlva miénk a lakás :D ), azután majd nézünk olyat, ami kielégíti a vágyainkat :)
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Én is mindig feldobódok utána, pláne, ha mindent sikerül megbeszélnem vele :)

Írtátok többen, hogy nyaraltatok a Balcsinál. Arra lennék kíváncsi, hogy a vízbe be is mentetek? Mert mi szombaton voltunk a Ráckevei élményfürdőben és mivel a doktornő nem mondta, hogy nem lehet úsznom, én egy jó párszor az úszómedencében úsztam egy pár hosszt. Nagyon hiányzott már, mert a baba előtt nagyon sokat úsztam, és nagyon jól esett. Természetesen erre megkaptam a magamét a "drága" sógornőmtől, hogy mennyire felelőtlen vagyok, stb. Szerintetek is az vagyok? :? Azóta figyelem magam és semmi extrát nem vettem észre, szóval biztosan nem kaptam el semmit. Egyébként meg, ahol tömegnyomor volt, a kinti strand részre nem mentem be, az úszóban meg általában csak 3-4 ember volt....

Szex: azóta nem voltunk úgy együtt a férjemmel, de ezen kívül nálunk a heti 1-2 alkalom azért megvan, persze ez Janinak nagyon kevés :D , mindig sír miatta. :D Nálunk én vagyok az, aki nem tud teljesen kikapcsolni, na meg eleinte elég sokszor fájt utána a hasam. Mondtam is neki, hogy örüljön, hogy nem vagyunk teljesen eltiltva a dologtól. Amúgy ő is mindig nagyon vigyáz, meg vannak pózok, amikor fáj és akkor mindig aggódik, hogy akkor hagyjuk abba, vagy mi legyen. Egyébként, amikor a doktornőnél rákérdeztünk, azt mondta, hogy mivel nem indokolt, hogy hanyagoljuk a házaséletet, ezért ő javasolja is. Szerinte ezt kell, ha nincs orvosi ellenjavallat.

Henne: nagyon csini kismami vagy! Én csak irigykedek itt mindenkire, mert hiába van az, hogy csak 2 kilót híztam a terhesség kezdete óta, sajna +20-al kezdtem a pajzsmirigy miatt. De majd lemegy később... remélem. :)
Nekem is kellene tanulnom szintén nyelvvizsgára, meg a diplomamunkámat is el kellene kezdenem szeptemberig, úgy beszéltem meg a témavezetőmmel, hogy babásan már úgysem fogok vele foglalkozni, de sajna már most nem érdekel és húzom az időt :? , pedig muszáj lenne megcsinálnom....

Telokin: gyönyörű szép a kislányod! :) És a neve is az. A férjem állandóan azzal nyaggat, hogy legyen Virág a mi kis Pincurkánk neve, de nem akarom szegényt kitenni szándékosan csúfolódásnak, mivel a vezetéknév Fehér lenne... :( Úgyhogy itt állunk még név nélkül... mert nem sikerül megegyezni.

Dorka: hogy-hogy pénteken mész dolgozni? Nem kaptad még meg azt az egy napot? Vagy te nem akartál több szabit kivenni?
Tegnap nekem is jó volt: "sajnálatos" módon az irodában áramszünet volt, így kaptunk 1 nap pihit. Ma már semmi kedvem nem volt bejönni.

Rodina: sajnálom ami történt, de ahogy olvasom a többiek már írtak neked sok megnyugtató szót. Így én csak annyit, hogy gondolok rád, nem lesz semmi baj. ++++++

Eta: talival kapcsolatban én alkalmazkodok :) Még talán a 30. délutánt is meg tudom oldani, max. elkérem magam egy fél napra a munkahelyről. Sajnos a kocsival való menetelt tudom meg soká (pedig akkor 2-3 ember el tudnánk vinni), mert az a páromtól vagyis a munkahelyétől függ, ahol mindig az utolsó pillanatban mondják meg, hogy kell-e hétvégén dolgoznia :( , így nagyon nem tudunk tervezni közös programot. Na de szerencsére augusztus 6-tól új munkahelye lesz, remélem az már jobb lesz. :D

Gyancsi: nem semmi a főnököd... ehhez nem is nagyon tudok mit mondani!!! Jól teszted, hogy postán adod fel, én is úgy csinálnám.

Aranyoska: jó hogy leírtad, hogy mi történt veled, én júliusig mindig abból éltem, amit ti itt leírtatok és megbeszéltetek. A dokival kapcsolatban csak annyit, hogy az én doktornőm sem mondott soha semmit el az elején, és ezért sokszor kerültem kellemetlen szituba, sokszor beszidtak olyan dolgokért, amiről nem is én tehettem, csak egyszerűen nem voltam felvilágosítva. Azóta mindennek utánanézek, és ha van valami, amit nem értek pontosan, azt megkérdezem. De még így is sok dolog van, amit nem mond el nekem. Attól függetlenül én nagyon szeretem, megbízok benne teljesen. Betudom annak, hogy rengeteg páciense van, és nem tudhatja hogy én mit tudok és mit nem, arra meg gondolom nem akarja pazarolni az időt, hogy mindent elmondjon, olyanokat is amit esetleg tudok.
De ha úgy érzed, hogy nem bízol meg a dokidban, akkor ahogy a többiek is mondták lehet meg kellene próbálni váltani.

Freestyler: nagyon gondolkodok a mosható peluson, viszont még sok-sok fórumon végigrágom magam, hogy tájékozódjak, azután szerintem keresni foglak tanácsért. :)

Ritya: örülök, hogy minden rendben van a Babókáddal :) . Én majd 3-án megyek dokihoz, akkor ad beutalót cukorvizsgálatra, de kb. ugyanakkor megyünk majd. Nagyon nem várom :( , bár már most legalább meg tudom enni, inni az édes dolgokat. A terhesség elején csak a sós ment, minden édes dologtól rosszul voltam.

Ebba: én személy szerint örülnék, ha a következő vizsgálaton azt mondanák, hogy mégsem kislányunk lesz, hanem fiunk, mert mi sem találunk lánynevet.... Mi a baj a Tatjánával? :P :P :P

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Mi a baj a Tatjánával? Borsodban? Azt mondja a leendő keresztapja(öcsém) hogy biztos nem merne beszólni neki egy cigu sem, mert azt hinnék, hogy az orosz maffia áll mögötte. Amúgy az Ukrán határ sincs túl messze, tehát gondold el Tatjánánkat:) hihihi

eclipse! Na nekem is azt csinálja, csak pont fordítva, néha a méhszájamat, néha a húgyhólyagomat rúgja, de van, mikor rá is ül a drága LÁNYOM.

rabbe! Hát a Balázs nekünk 7 éve(!!!!) megvan. Gondolhatod! Először a 12 hetesen látták, hogy fiú gyanús, majd a 16 hetesen is.Volt itthon apja ebédelni az előbb, és még mindig tanácstalanok vagyunk. Még a top 5 neven belül is...
Én is kb 8 kg-nál tartok, de én is lefogytam előtte, 10 kg-t, így nekem is mindenki azt mondja, hogy csak a hasam látszik.

gyancsi! Szerelmes vagyok a képeidbe, amik a falon vannak:) Gondolom, kint vetted őket külföldön. Szép a pocid!

Kép
ebba
 
 


ebba:szerintem is az a lényeg hogy egészséges legyen,mindegy hogy fiú vagy lány lesz.Kíváncsi vagyok nekem mit mond holnap a dokim,mert múltkor még csak egy :lehet hogy fiú volt a válasz

Hízás:sajna én is plussz kilókkal indítok,éppen el kezdtem fogyni a Virág után amikor kiderült hogy terhes vagyok,nem tudom most híztam-e,majd holnap ez is kiderül ha eljutok a védőnőhöz


tatjana. szerintem nem csúfolnák a babátokat később akkor sem ha Fehér a vez.neve, nálunk Kiss Virág Rebeka (kicsi virág:))

Tegnap megint megvolt a maratoni fárasztás.Lementünk a játszótérre,ismét sokan voltak, de most talán jobban elvolt.Majd lementünk a székesegyházhoz,ott volt vmilyen koncert.(itt most EKF Európa Kult.Fővárosa programok mennek,tehát van minden dögivel)ott össze-vissza rohangált.Odament egy párhoz aki egy kisfiút tologatott és egy tacsit sétáltatott.Elbeszélgettem velük,nekik ő volt a harmadik fiúk és nagyon szerettek volna kislányt,ezért tetszett nekik nagyon Virág.Bekukucskált a babkocsiba,annyira aranyos volt.
Este 9-re értünk ismét haza(de már alig mentem)Most azért rohangálok vele ennyit mert apjuk délutános műszakban van,így könnyebb "lefárasztani"mint a lakásban küszködni vele.

Annyira melegem van!!!!!!!!!!
Ja, mikor a játszón voltunk,hallgattam hogy milyen neveken szólítják a szülők csemetéjüket.Volt Levente(ami már nálunk is szóba került,de egyre többet hallom),Boldizsár,Bobi(nem tudom minek lehet a becézése,Zsombor,Enikő,Zsuzsa...Annyira sok lett a tömegnév,szerintem,ezért nem tudok még dönteni.

Kép
Kép
telokin
 
 


Ebba, tyűha :shock: , :D van ilyen :wink: ! Hagyjatok egy kis időt magatoknak, hogy először elfogadjátok, aztán lehet a neveken agyalni, jönni fog az ihlet. :lol:

Cukiterhelési láz :roll: , nekem még fel kell keresnem a területi terhesgondozást, hogy ott adjanak beutalót, jövő kedden megyek hozzá, mármint a dokihoz, a vérvétel meg szerintem az azt követő héten lesz.

Gyancsi, nagyon csini vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Rabbe, nálunk már volt, hogy nemet változtatott :roll: , B babát mondták lánynak korábban, és most a saját dokim rá mondta azt, hogy ő nagyon-nagyon fiú és megmutatta a kukacát. A babára meg korábban mondta a dokinő, hogy nagyon fiú és neki is megmutatta. Először csak ledöbbent arccal néztünk egymásra a férjemmel, aztán egyfolytában csak vigyorogtam és mire már jöttünk haza, nevükön szólítottam őket. :lol: :lol: :lol:
Én max. holnap tudok ledöbbenni utoljára (vagy majd mégegyszer szüléskor :? ), mert megyünk az amniocentezis eredményért és meglesznek a konkrét nemek. Egy kicsit izgulok, na nem a nemek miatt, hanem az eredmény miatt, de eddig olyan nyugodt voltam, nem lesz semmi gond remélem!!!!

Eclipse, nekem is a köldök felett 4-5 ujjal délutánra annyira fáj :shock:, néha egy kis kerek részen tök kemény lesz a pocakom és szó szerint fizikai fájdalmam van, Balázsom ( :?: :!: ) annyira nyomja valamilyét, nem is tudok görnyedten ülni, hanem csak úgy, hogy kihúzom magam, mert nem szó szerint szúr… de olyan jóóóóóó
:lol: :lol:
Ebba, a másik pasikám, a Krisztián ( :?: :!: )pedig a húgyhólyagomon pedálozik, vagy bukfencel, nem tudom, csak azt, hogy annyiszor járok pisilni, hogy pl. többet vagyok ébren éjszaka, mint amennyit alszok, ez általában 7-9 alkalom éjszakánként, olyan is van, hogy 10 vagy 20 percenként pisilek és olyan rohamban jön rám, hogy csak na, de ….. olyan jóóóóó
:lol: :lol: :lol: .... szóval nekem ilyen is van meg olyan is :wink:

tegnap volunk védőnőnél, minden oksi, én 3 hetente járok, megint 2 kilót híztam, így eddig összesen 7-et, amire azt mondta, hogy két gyerekkel okés, doki sem szúrt le a múltkor. Megint hallgattuk a szívhangokat, nagyon cukik voltak. Vizesedésem hála nincs, nem is volt, vérnyomim az egy kicsit határeset, de itthon és a háziorvosnál mindig normális, úgyhogy ezzel sincs gond hála.
Na aztán lassan mi is elkezdünk átépíteni, festegetni, beszerezni, pakolgatni, talán a jövő hét után el is kezdjük, Napokban éppen babahordozó(KAT) nézegettem a teszveszen, mert én úgy döntöttem nem veszünk újat, így, hogy kettő kell mindenből!

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Sajnos megint nem tudok reagálni :(
Cukiterhelés: kedden levettek egy adag vért éhgyomorra, majd délután 6-kor be kellett telefonálnom az eredményért. Ezt azért csinálták, h megnézzék, egyáltalán terhelhető vagyok e?!
Tegnap meg ismét éhgyomor vérvétel, aztán meg kellett innom a cukis löttyöt. (ezt itthon be kellett kevernem, 2 dl viz + a 75 g glükóz+ egy citrom leve) Hát az első órában elég szarul voltam, minden bajom volt, szédültem, hányinegerem volt... grrr... De utána már semmi bajom nem volt.

Azt mondták a laborban, hogy azért két napos a cukros cirkusz, mert az első nap megnézik, h egyáltalán terhelhető vagyok e? A második nap meg megcsinálják az eljárást.
Akkor lehet kikerülni a 2 napos procedúrát, ha van már egy egy hónapnál nem régebbi cukros leletem, arról, h rendben van a cukrom. És h azért nem csinálják egy nap alatt, mert h akinek magas az eredménye, az bekómálhat, tehát azzal nem is itatnak cukros lötyit, és nem vállalják a felelősséget azért, hogy ha valaki rosszul lesz, mert egyébként is magas volt a cukija.
Emiatt nem engedik a nyilatkozatos változatot, amit a nődokik mondanak... :roll:

Ma megint megyek, mert megyek a nőgógyimhoz, mert az első vérvételnél csináltak teljes vérképet+vizeletet, és nem lettek túl jók a laboreredményeim :? Vannak benne csillagosok, inkább megmutizom a dokinak, aztán meglátjuk :roll:

Tegnap felhívott a védőnő, h mikor tudunk találkozni, a héten akart. Hát mondtam neki, h én már pénteken nem moccanék, tekintve, h a héten folyamatosan rohanok, igy a jövő hét csütörtökben maradtunk.

Mindezek mellett még idegeskedés is van más fronton. :shock:
Komolyan áldom az eszem, h elkezdtem a vásárlást és már majdnem minden megvan. :roll:
Úgyhogy én most kezdek kicsit besokallni rám nem jellemző módon :oops: :(

szisszka
 
 


Sziasztok!

Nem igazán voltam mostanában erre.Bocsánat.Próbáltam utolérni magam az olvasásban,nem biztos,hogy sikerült. :oops:
Örülök neki,hogy mindenki itt van és jól van.
Mi is jól vagyunk,ma megyek a fogorvosomhoz leszedi a fogköveket,szeretem őt nagyon,mert aranyos csak azt nem szeretem amit csinál. :oops:
Ma még nagyon sok dolgom van,apának ma van a szülinapja,csinálni akarok sütit meg valami finom ebédet.
Tegnap kaptunk 20 kiló barackot,azt is meg kell csinálnom,lesz belőle finom lekvár,nagyon szeretem én is és a párom is.
Igaz,hogy ebben a nagy melegben az ember lányának nem sok mindenhez van kedve,de muszáj megcsinálni,mert tönkre megy. :)
Még az a szerencse,hogy szeretek befőzni.
Augusztus közepén megyünk nyaralni egy hétre Keszthelyre,már nagyon várom.
Jó lesz kettesben nyaralni,még nem voltunk sehol nyaralni,bár az is igaz,hogy még nem egészen két éve vagyunk együtt.
Kb. 1-2 hét múlva lesz nálunk is a cukorterhelés,nem várom volt már egyszer nem esett valami jól.Kértem anyukámat,hogy jöjjön el velem nem akarok oda egyedül menni.

Olyan kellemetlen már most dagad a bokám,olyan rossz.Nem bírom a nagy meleget amúgy sem,de most még látszik is.Szerintetek ez normális dolog,hogy dagad a bokám?
Bár az is igaz,hogy a hétvégén egy kicsit hidegebb volt,akkor nem volt olyan nagyon bedagadva a bokám.

Szép napot mindenkinek.

ágica78
 
 


Jó reggelt Lányok,

Szisszka, sajnálom a nyűgöket, kitartást kívánok.

Ágica,
isten éltesse férjecskédet! :D

Már volt szó a lábdagadásról az elmúlt hetek melegeiben, persze látom hogy nem tudtál még visszaolvasni, se3mmi gond.
Szóval én kezdtem a témát, mert először nekem kezdte a bal lábam.
A 32. hét előtt figyelemmel kell kísérni a vérnyomást, hogy nem emelkedik-e a vizesedés mellett, nehogy terhességi toxémia előjele legyen. Reggel-délben-este egy vérnyomásmérés nem kerül semmibe.
Ha nincs magas vérnyomás, akkor csak a nagy meleg miatti fiziológiás ödéma, amit felpolcolással, híg csalántea ivásával és sok petrezselymes főtt krumpli evésével érdemes kúrálgatni.
Ügyelj rá, hogy ne ücsörögj keresztbe tett lábbal (sajnos nekem ez a fő problémám, és a lent lévő lábam szokott dagadni)
Nekem akkor javult, majd el is múlt, bár most megint előjövőben van.

Eddig szerencsére egyik lánynál sem volt semmi probléma, csak a meleg.
Ha esetleg mégis emelkedne a vérnyomás, akkor a védőnőtől vagy az orvostól ki kell sírni egy vizelettesztet (gyorstesztet) amiből az albumin nevű fehérjét nézik. Ha gond van, be kell menni a kórházba.
A 32. héttől kezdve a dagadásnak nem szoktak olyan jelentőséget tulajdonítani, mint előtte.
Remélem tudtam segíteni.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Magunkról:
tegnap voltam a védőnéninél.
Minden a legnagyobb rendben, meg vagyunk dicsérve, szeptemberig nem is kell menni :)

Rákérdeztem a kiskönyves pecsétekre:
A 4 db pecséthez, ami az anyasági támogatáshoz kell, egyaránt számít a doki pecsét és a védőnő pecsét. Akkor nekem már van vagy 8.
De a szülés után a kórházban való elbocsátáskor a zárójelentés mellé kiadnak egy papírt is a legtöbb helyen, hogy "igazolom hogy az édesanya anyasági támogatásra jogosult a terhesgondozáson való résztvétele alapján" vagy valami ilyesmi.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: