Új privát üzeneted érkezett!

Katám!
Hurrá,hurrá,hurrá!!!!!!
Annyira örülök!!!!Szuper!!!!!!Tessék vigyázni magatokra és most már MEGNYUGODNI! :wink: :P
Millió puszi és simi!

phpBB: Kép
belluska

Köszi Csajok! Igyekszem megnyugodni, csak ne jött volna vissza ez a hülye vérzés :evil: Pedig már annyira örültem, hogy végre semmi zavaró tényező nincs, de úgy látszik korán volt még. Na mindegy, igyekszem nyugodt maradni.

i.kata

Kata!
Persze,megértem az aggodalmadat,hiszen te éled meg ezeket a vérzéseket,ami nyilván jobb lenne ha nem volna.DE,szerintem ez a baba olyan szépen fejlődik,hogy nem történhet most már baj!Pihenjél,hűsölj a klímás szobában,igyál sokat és simizd sokat a pocid!

belluska

Belluska,
értettem, ígérem szót fogadok.
Arra gondolok amúgy, hogy lehet az uh miatt megint beindult kicsit az a fránya hematóma és ezért kezdtem el vérezni.

i.kata

Katám!
[quote="i.kata"]S írta:i.kataziasztok! :lol: :lol: :lol:
2 centisek vagyunk :lol:

Juhéjj! Éljen ŐHatalmassága!!!!
20150601134430

Szis Viki!
Ne hülyéskedj, ez már hatalmas! :lol: Valahol el kell kezdeni :wink: :lol:

i.kata

Sziasztok lányok.

Tegnap nagynéni lettem:) Megszületett a hugi babája 3300g és 49cm.
Hatalmas a boldogság,anyuval összeborultunk és sírtunk.
Gyönyörű kis fiú,még cuppantott is nekünk egyet:D
Csak ne láttam volna, hogy mennyire fáj, mert úgy együtt éreztem a hugival, minden mozdulatát tágulása alatt átéltem.De hát nagyon ügyesek voltak mind a ketten.
Most nagyon boldog vagyok
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus!
Hatalmas gratula tesódéknak az új családtaghoz!Hogy hívják a kicsi fiút?Ezek szerint bent voltál vele a szülésen?De fantasztikus!Hamarosan te is átéled ezt a csodát! :P Hogy vagy?Hogy bírod a meleget?Hűvös a lakás?Mocorgásokat érzed már jobban?Puszillak!

Kata!
Így van, csak tessék szót fogadni! :wink:

Ancsa!
Hogy vagytok?????Írjál pár sort!

belluska

Kata: hatalmas ölelés és gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus: Gratulálok a hugidhoz is!!!!!!!!

Puszi majd késöbb jövök csak gyors bekukk volt,mert kíváncsi voltam katára!!!
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

Beus: Nagyon szép már a te pocid is!!!!! Pusza
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok!

Kata!
Szerintem is az UH miatt lehetett egy kis vérzés. Most már semmi sincs, ugye? Mikor kell legközelebb UH-ra menned?

Beus!
Gratulálok a kis unokaöcsihez! :D

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Sziasztok!

Beus,
gratulálok tesódéknak! :lol:

Hbzs,
vérzés az csak pénteken volt, azóta barnázgatok. Néha jobban, néha kevésbé. Jó lenne ha elmúlna teljesen, bár most nyugodt vagyok.
És ma jön valaki megnézni a lakást is, nagyon jó lenne, ha rá tudnám sózni :lol:

i.kata

Kata!
Drukkolok mindkettőhöz! :D

Ancsa!
Hol vagy? :roll: Hiányzol!!! :( Gyere, írjál a picikről! :wink:
hbzs

Kata!
Hip-hip hurráááááááááá :)

Örülök nagyon! :) Pihengess és add el a lakást ;) !!!!

Beus!
Gratulálok az új családtaghoz!
sonjus

[quote="beus84"]K írta:beus84ata mennek a drukkok!!!!!! Nagyon szorítok érted!!!!
Jelentkezz ha hazaértél.

Lojcika, jaj de jó te már vásárolgatsz:D Megnéztem a baba kocsit, tényleg nagyon szuper!
Sokat költöttél?

Hát egyszer 27.000ft és most szombaton felmenetünk a babaszafariba és megrendeltem a kiságyat meg a kisszekrényt aztán megint vásároltam 40.000ft hagytam ott de már alig kell valamit venni! Még kell sterilizáló,orszívó,fülhőmérő téli sapi és overál meg még egy vékony takaró. a ruhákat már megvettem korábban,de ugyis kapok folyamatosan. te vettél már valamit?????
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok.

Lányok köszönöm a gratulációkat, átadtam a húgomnak:)
Szerdán jöhetnek haza, már alig várom.Már alig várom.
Na majd csak úgy repül az idő,az új családtaggal:):)

Kata hogy tetszett a ház a vásárlónak?

Ancsa, nagyon elfelejtkeztél rólunk:(

hbzs :wink:

Lojcika. Hát én még nem nagyon mertem venni semmit, viszont egy kiságy már le van foglalva.3 hét múlva megyünk érte Szegedre.
5-6 kislány ruhát vettem még egy csajszitól, nagyon olcsón adta őket, és gyönyörűek, nem volt szívem ott hagyni, de nem hoztam őket haza, ott vannak anyunál.
Ja meg a barátnőm nekem adta a légzés figyelőjét, amit nem is használt csak megvette Angelcare 401-es bébiőrrel.Hát örülök neki, mert így már csak 1-et kell venni:)
Ha betöltöm a 24 hetet ezerrel elkezdek komolyabban vásárolni is:)

Kép

beus84

Sziasztok!

Kata!
Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!!!!! :D

Beu!
Gratulálok tesódéknak!!!!!!!

Sonja!
Változás????????????????????????

Hbzs,Belluska!
Köszi a hiányolást! :)
Jól vagyunk,köszönjük!(remélem)
CSütörtökön voltunk orvosnál!Láttam a kicsikéinket,nagyon nagy élmény volt! :D :D
Viszont eléggé felidegesített a dokim!Elküldött,hogy a 12 hetes genetikát csináltassam meg máshol,mert a lombik miatt nagy a fejlődési rendellenesség kockázata! :x Csináltassam meg a Down szűrést!Jó,persze lehet igaza van,de én most nagyon nem erre vágytam!Most rettenetesen félek!Próbálom a rossz gondolatokat elhajtani,és csak arra gondolni hogy ÉPEK ÉS EGÉSZSÉGESEK MIND A KETTEN!!!!!!!27-én megyünk a Magzati Diagnosztikai Központba!

Beus!Te voltál kombinált vagy integrált teszten????

És íme ŐK:(10+3)
Kép
(nagyon rossz kép sikerült :cry: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.07.19 20:33-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Na,mire fél óra alatt megírtam,ketten is kerestetek! :oops:

Sonja,Beus!
Nem felejtkeztem el rólatok,csak még mindíg nagyon nagyon sokat fekszem!!!Sokszor nincs erőm semmire!Vannak napok amik jobbak,vannak amik kevésbé!De talán már napról napra jobb! :D
Majd igyekszem többször benézni!!!

Puszilok Mindenkit!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
Jó ez a kép, legalább látszanak a picik:-) Mekkorák már?
De jó hogy írsz a vizsgálatról.
Én is ma jelentkeztem be a 12. hetesre az Istenhegyi géndiagnosztikába kombináltra és ott azt mondták a telefonban, hogy 97%-os a pontossága. Azért ide jelentkeztem, mert S. doki mondta, hogy oda menjek. Ők elég furcsán csinálják az integráltat, mert az uh-ot nem csinálják meg, csak a 2 vérvételt.
Egy barátnőmet kifaggattam és ő mondta a Magzati Diagnosztikai kp-ot. Nézegettem az oldalukon a vizsgálatokat, és ott az áll, hogy a kombináltnak csak 85% a pontossága.
Elbizonytalanodtam, hogy milyet csináltassak :roll:

Beus,
majd csak 18 h körül jön az érdeklődő.

Hbzs,
mikor is kezdhetsz? Ugye egyből ahogy kezdik a munkákat az intézetben?

Sonjus,
van valami változás?

i.kata

Sziasztok.
Ancsa végre, hogy jöttél :wink: :lol: :lol: olyan jó már végre hallani rólatok.
Én is szívesen írnák, hogy milyen vizsgálatokra megyek, de nem akarok kellemetlenkedni...
Én a 12 hetes UH-n a magzati diagnosztikába voltam, a bolgár kerék utcába.Maximálisan megvoltam velük elégedve, nagyon kedvesek, és maximálisan figyelmesek, a hely is korrekt, a 4D képek nagyon szépek, a vonalzómon is látszik.
Én kombinált teszten voltam az ingyenes volt, és mivel fiatal vagyok így nem is kellett az integrált teszt, ami azt hiszem elég drága. Minden vizsgálatom negatív lett, az UH-val lett összekötve a vérvétel eredménye is.Majd a 18-20 hetes UH-n pedig az Istenhegyi útra akarok menni.
Ancsa szerintem nyugodj meg, minden a lehető legnagyobb rendbe lesz++++++++++++++++++++

Kép

beus84

Na akkor előről!Elszállt minden... :x

Kata!
34mm-esek voltak csütörtökön! :D :D
Mi volt az érdeklődővel?
Az anyagiak miatt is döntöttem a Magzati D. K.mellett,mert a vérvételért nem,csak az UH-ért kell fizetnem 12e Ft-ot!Kérdezték,hogy viszem-e a genetikai UH-ot,de mondtam hogy elküldött az orvosom!Úgy hogy ők csinálják meg azt is!Na meg ez van közel hozzánk!Még gondolkodom,hogy az integráltat csináltassam-e vagy elég ez....

Beus!
Jó,hogy írod a tapasztalatodat,mert így nyugodtabban megyek! :)
Párod bemehetett veled?Ez még hüvelyi UH?Melyik orvos csinálta?
Jól sejtem,hogy az összes genetikát máshol kell majd megcsináltassam,nem az orvosomnál?És hogy hogy máshova mész majd a következőre?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
De jó,hogy írtál!És aminek még jobban örülök,hogy jól vagytok mindhárman!Olyan szépen látszanak az uh.-on!
Sok simi a kicsiknek!

Én az Istenhegyin csináltattam mindkettőnél a genetikai vizsgálatokat és teljesen pozitív vagyok velük kapcsolatosan!
A genetikai uh.-ot pedig nagyon profi szinten csinálták.Én mindkétszer Dr. Gasztonyi Zoltánnál voltam.Szuper hely!

Beus!
Puszillak!
Hú,akkor már nem sok van hátra a nagy bevásárlásig! :wink: :lol: Gondolom már alig várod! :wink:
Sok simi! :P

Kata!
Tetszik a másik vonalzó is! :P
Mizujs a lakás nézelődőkkel?

Hbzs!
De jó lesz már hamarosan érted is izgulni,aztán veled együtt örülni! :wink:

belluska

Drága Minnie!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!! :P :P :P
Puszi nektek!!!!
Kép

belluska

Sziasztok.

Minnie Sok-sok Boldog Születésnapot kívánok Neked!!!!
Nagy ölelés!!!!!!!!!!!

Ancsa. Természetesen bejöhetett a férjem is az UH-ra. Dr. Timmermann Gábor csinálta ( nem tudom, hogy jól írtam-e le a nevét )
nagyon aranyos, alapos, és profi:) még a kedvemért mert is saccolta, a nemüket, és úgy néz ki , hogy nem tévedett:) 12e az UH, és plusz 2e a DVD és ez mellé kaptam egy csomó 4D képet. Hasi UH-t csinált, mert elég profi gép, és így is mindent maximálisan látott.
Csütörtökön megyek a dokimhoz, és majd ö megmondja, hogy melyik helyet tanácsolja jobban. Az Istenhegyi útra is szeretnék menni mert azokról is sok jót halottam. De a későbbiekben biztos hogy a Bolgár kerék utcába térek vissza:D

Belluska, nagy-nagy ölelés :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

beus84

Jó reggelt!

Minnie,
nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Lakásnézőnk kicsit blöffölt. Nagyon tetszett neki a lakásunk, hasonló az ízlésünk, még a kanapéja is ugyanilyen, mint a miénk, csak neki a barna kanapén naracs párnái vannak, nekünk meg zöldek :lol:
Nézett már itt a házban egy lakást, de arról tudom, hogy kisebb a konyhája, régimódi csempék vannak benne... Azt mondta lehet pénteken eljönne az édesanyjával, hogy neki is megmutassa. Kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem nagyon érdekelte.

i.kata

Minnie!
Sok boldog szülinapot!!!

Ancsa!
Örülök, hogy "hallani" rólad :) Látod milyen jó, hogy jöttél, kaptál egy csomó jó tanácsot :) Nyugi, minden rendben lesz!!!

Kata, Beus! Annyira jók ezek az UH képek a vonalzókon :)

Hbzs! Ahogy átfutottam az oldalt, látom, csak mi vagyunk lemaradva... Ti most hogy álltok?

Nálunk egyenlőre meló terén nincs sok változás, de valahogy nagyon bízunk, hogy minden jól alakul majd! Sok helyről keresték a párom, most már csak jól kell dönteni!

Képzeljétek el, nyertem egy külföldi utat! Tavaly volt az esküvőnk, nászútra már nem futotta, de így idén mégis el tudunk menni :D Annyira boldog vagyok :oops:
sonjus

Sonjus,
gratulálok! Hol nyerted??? :lol: Hova mentek?
Én régebben nagyon szerencsés voltam, gyakorlatilag mindennel nyertem, amire jelentkeztem. A legnagyobb egy Skyeurope repjegy volt, meg ahhoz egy koncertjegy.

i.kata

Fitie,
hogy vagytok?

i.kata

Sziasztok!

Ancsa!
De jó, hogy jelentkeztél! :D Biztos minden rendben van a kicsikkel; próbálj meg megnyugodni! :wink:

Kata, Sonjus!
Köszi az érdeklődést! Az augusztusi első menszesz 1. napján kell jelentkeznem UH-ra, s ha jó, akkor egyből mennek is a stimuláló szurik. S ha megint olyan rövid lesz a ciklusom, mint most volt, akkor ez, Kata, gyakorlatilag tényleg az intézeti szabi utáni első munkanapjukat fogja jelenteni... :lol:

Belluska!
Köszi neked is!

Kata!
Nagyon tetszik a 2. vonalzód is! :D De érdekes, hogy nem egyformán számolják a hátrelévő napokat! - Amikor majd ott fogsz tartani a legvégén, 1 nap is nagyon sokat fog jelenteni! :lol:

Sonjus!
Nagyon ügyes vagy, hogy külföldi utat nyertél! Remélem, közben a baba is összejön! :wink: Drukkolok nagyon! :D

Minnie!
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Kép
hbzs

Hbzs,
már én is néztem, hogy érdekesen számolnak :-)
Már a héten van azt hiszem a Zsuzsi ügyeletben az intézetben. Vagy lehet hogy jövőhéttől. Azt mondta bent lesz, gondolom délelőttönként a vérvételek, meg egyéb ügyek miatt.

i.kata

Minnie: Nagyon sok boldog szülinapocskáT!!!
Beus: Nemsokára akkor vásárolhastz!!!! Én is az augusztust tűztem ki hogy akkor kezdem el de így alakult az akciók miatt!
Megvan már az AFP-d eredméyne?

Nekem már nagyon vízes tegnap óta a lábam....:((( És magnézium hiányom van azért van esténként ilyen lábikragörcsöm!

Pusz
lojcika
Nagyvenyim

Csajok,
ti mennyi magnéziumot szedtek?

i.kata

Kata: 2*1-et de ma mondta a védőnő hogy este 2-őt szedjek + igyak meg este egy magnézium pezsgőtablettát!
Amúgy jól vagy???
lojcika
Nagyvenyim

Most csak egy pillanatra...

Kata!
3x2-t!
Remélem jól vagytok??????????!!

Kép
Kép
ancsa81

Lojcika, Ancsa
én a múlthéten 2x1-et szedtem, de farkas éhségem volt tőle. Ma megittam egy fél pezsgőtablettát.
Azért is kérdeztem ti mennyit szedtek, mert nekem ma dél óta szörnyen fáj a hasam. Nem is tudom leírni pontosan mit érzek, de feszül és mintha tele lenne pakolva téglával. Talán még az a legkényelmesebb, ha ülök. :roll: Na azt hiszem iszom is mindjárt egy pezsgőtablettát.

i.kata

Lojcika!
Ebben a hőségben nekem is nagyon dagad a lábam, pedig én nem is vagyok kismama... :?
S én is 3x2 Magne B6-ot szedek.
hbzs

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Sziasztok.

Lojcika még nincs meg az AFP- majd szól a védőnő.Hát kíváncsi vagyok rá, szerintem az ikrek miatt magas lesz.
Neked mit mondott a védőnő, arra, hogy vizesedsz? Miket csináljál?
Már nekem is kezd dagadni a bokám, én egy kicsit korainak találom....

Kata, mikor nekem fájt a hasam, kb 2-3 hete meg szurkált, akkor azt mondta a védőnő, hogy 3X1 Magne B6-ot szedjek.
De a doki elvette tőlem, mert inkább vasat irt fel, és azt mondta, hogy inkább ezt szedjem, mert nagyon vérszegény vagyok. és a kettőt nem lehet egyszerre szedni:(

Sonjus Szuper ügyes vagy!!! Min nyertél?

hbzs, hajrá Augusztus!!!!!!!

Belluska nagy ölelés!!!!!

Kép

beus84

Kata: Te inkább fel vagy fújodva nem??? Az első 12 hétben mint egy lufi úgy éreztem magam.
Beus: nem mondta a védőnő hogy korai(bár én is annak találom) azt mondta a meleg miatt és hajlamos vagyok rá. Friss petrzselymet kell ennem mindenhez,még a szendvicshez is,rizsre mindenre frissen rá kell szórni,nem belefőzni,vízhajtó hatása van.És azt mondta néha tartsak gyümölcs napot amikor is csak azt eszem.de amúgy is egyek nagyon sok gyümit! tegnap este és ma reggel már ettem sok petrezselymet és lejjebb ment szerintem a lábam,bár mindig estére dagad meg nagyon!!!
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
néha fel vagyok fújódva, de azt érzem is, leginkább a gyomromban. Nekem ha fáj, akkor lent fáj a hasam, teljes szélességében.

i.kata

Sziasztok!

Tudtok nekem infókat adni az intézetről, dokikról, mindenről ami érdekes lehet...

Előre is köszönöm....

velociraptor
velociraptor

Kata, annak idején (szavam járása) a magne b6tól nekem is farkaséhségem volt, és ettem rengeteget. De nem szabad falni babásan, mert mégis árthat a babónak. Esetleg kérdezd meg a gyógyszerészt, hátha tudna segíteni - én tuti nem fogok majd magne b6-ot szedni!!! Más viszont erre esküszik!
Egyébként - tudod - nagyon nagyon drukkoltam nektek :) és annyira örülök, hogy minden rendben van (ezt amúgy is mi mindannyian tudtuk) :):):)
Fúúúú, 12 hetes vizsgálat máris... :) Én is a Bolgárkerék utcában voltam az Örs Vezér Terénél, mert itt lakom, és nagyon tetszett. A képek, a videó és minden. Szívesen ajánlom bárkinek, bár borsos ára van. (hol nem)

Mindenkinek nagyon szép napot, nagy ölelést!!! Kép
babszi

Babszi,
Jó érzés ám nagyon a támogatásotok, ezer köszönet sem elég érte. :lol:
Én majd az Istenhegyibe megyek, Ancsa megy a Boglárkerék utcába.
Ma már Magnesium Sandoz pezsgőtablettát ittam, az finom is és a tablettátóktól már úgyis rosszul vagyok.
Ma nem tudom miért, de visszaolvastam a tavalyi történéseket és akkor mielőtt kiderült volna a baj, napokig hasmenésem volt. Miután ezt elolvastam, pár óra múlva rohanhattam is a wc-re :evil:

Velociraptor,
elég nehéz így nagy általánosságban írni az intézetről, könnyebb lenne, ha kérdeznél.
Azért pár dolog: az intézet viszonylag kicsi, nagyon családias hangulatú. 2 doki van, 2 asszisztens és azt hiszem 3 biológus. Mindenki végtelenül kedves, ez szerintem nagyon fontos az ilyen helyzetekben. Nem tudom mire készültök, de a lombikra van pár hónapos várólista, de ettől függetlenül rengetegen jönnek át más intézetekből.
Kérdezz nyugodtan, úgy egyszerűbb :lol:

i.kata

Szia!

Köszi az infókat. Te melyik dokihoz jársz? Mennyire rugalmasak abban, hogy külső vizsgálati eredményeket elfogadjanak?

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
én úgy kerültem az intézetbe, hogy előtte a Sipos doki magánrendelésén voltam. Igazából ők nem egymástól függetlenül dolgoznak, hanem együtt. A konzultációt szerintem 98%-ban a Forgács tanár úr végzi, de az ultrahangokat a Sipos doki. Leszívásokon szerintem ott vannak mindketten és felváltva csinálják a beültetéseket. Ha esetleg még inszemináció lenne, azt Sipos doki csinálja. Szóval nincs olyan, hogy ehhez, vagy ahhoz jársz, ha oda jársz az intézetbe, akkor mindkettőhöz mész :lol:

Én elég rugalmasnak ismertem meg őket, úgyhogy biztos elfogadják a külső leleteket is. Ami biztos, hogy ők is fognak csinálni friss 3. és 21. napi vérvételt.

i.kata

Kata
szerintem a hasmenéshez semmi köze nem volt a tavalyi terhességednek.
Nekem az elejétől fogva az van, főleg a 12 hét után.

Kép

beus84

Voltam ma dokinál. Azt mondta vigyázzak az evéssel már sokat híztam...+11kg-nál tartok.De amikor elkezdtem a lombikot leszoktam cigiről is attól is híztam! Beleírta a kiskönyvbe hogy diéta.És azt mondta így folytatom a végére +25 kg is fel fogok szedni.... A méhszáj zárt,szívhang oké. Kicsit elkeseredtem,mert szerintem nem eszem sokat,valószínű én ilyen alkat vagyok. Főleg ebben a melegben nem is eszem szinte....
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
ne keseredj el, ha a lábad így vizesedik az nagyon sokat jelent kilókban. Lehet szépen lemegy majd a víz és akkor a súlyod is normalizálódik.

Beus,
visszaálltála régi gyógyszerre (metformin), vagy csak úgy minden indok nélkül megy a hasad? Nem baj az, hogy ilyen régóta?

i.kata

Sziasztok!!!!

Most csak gyors bekukkantottam, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntőt!!!!!!! Nagyon jól esik, annyira kedvesek vagytok... :P :P :P :P Remélem holnapra sikerül visszaolvasnom... :wink:

Ma voltunk Natival először strandon, nagyon élvezte, íme pár kép: Kép Első strandolásom...

Kép Jól esik egy kis pihenés :P

Kép Apa bohóckodik, én meg hangosan kacagok... :lol:

Ez szombaton barátainknál készült:
Kép A copfos kiscsaj :)

Mindenkinek szép estét és holnapot!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?