Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy! Nincs otthon vércukimérőd, hogy megnézd a fruktóz hogy hat rád? Mert abból ugye kevesebb is elég és lassabban szívódik fel.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Aagassi!
Én meg már útálok ráállni a mérlegre. Szerintem azért vagyok ilyen gebe, mert állandóan ezzel foglalkozom. Ezt okozza a tudat alattim. Lehet, ki kellene dobnom a mérleget.

KépKépKép
bikfy
 
 


Luci!

Dehogynem, persze hogy van mérőm, állandóan méregetem is. Szinte sosem tudok rossz értéket mérni. Éhomi általában 4.2, kaja után 1 órával 5.1, 5.2 oszt slussz. És látod, mégis mikor a Mens-ben megterheltek, 10-es lett 2 órával a lötyi után a cukker, és 110 vagy 120-as az inzulin.

Mondjuk azt megfigyeltem, hogy mehet szinte bármi, csak ne legyen fehér lisztes. Attól kiakadok. Még 1 zsemle után is. De ha teljes kiőrlésű a kaja, akkor semmi baj. Gyümölcsöket eszem 2 pofára, meg sem kottyannak. Már nem is tudom, milyen cukrom van nekem.

Mondjuk a Met-re én nagyon királyul reagáltam. Szinte azonnal hatott, csinált peteérést, normál ciklust. Meg eddig azért a diétát is tartottam. Kb. 1 hónapja engedtem el kicsit jobban magam, hogy szedjek fel pár kilót a műtétre, de most mondom, megint jön a szigorítás.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Aagassi!
Mi van gyerkőceiddel? Mesélj!

Fiad és az apahiány? Lányod és a nagydolog? 8)

KépKépKép
bikfy
 
 


Olvasta már valaki közületek az Afrikai szeretők című könyvet?

Láttam filmen és nekem tetszett. Azt mondják, igénytelen a könyv stílusa, ezért érdekelne, hogy valaki közülünk tud-e róla valamit?

Egy svájci nő beleszeret egy maszáj harcosba egy afrikai kirándulás alkalmával. Otthagyja a vőlegényét és megkeresi a harcost. Onnantól kezdve totál küzdelmes az élete. Igaz történet, vannak folytatásai is. Búcsú Afrikától, Visszatérés Afrikába. Elég nyálas, romantikus, és mégis valós történet és Isten tudja miért, de a film megfogott.

KépKépKép
bikfy
 
 


Na most meg mi van? Itthagytatok? :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Fiam elvan a naptárral, szerencsére. Bár ma bőgött egy sort a kádban, mikor mondtam, h iparkodjanak, mert megyünk beszélni az Apával. De mikor beszéltünk, akkor vigyorgott ezerrel.

Lányom 1000%-osan szobatiszta nappalra, ha kint vagyunk, ha bent vagyunk, ha pucér, ha van rajta ruha, szól és szalad. Alváshoz még kell a pelus, mindig van benne pisi, mikor felkel.
Vendég
 


Ja én közben beszélek a Zurammal is. Se a filmről, se a könyvről nem hallottam még. :oops:
Vendég
 


Vannak esetleg új képeid Róluk?

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó éjt Csajok! Lépek pihenni! Kell az energia holnapra. Csak addig ültem itt csendben, míg Bogi elaludt, mert hát egy helyíség az egész apartman, csak a fürdő van külön.

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Húúúúú, az fontosabb, akkor hagylak is békén. Beszélgessetek csak! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jaj, nekem igenis hiányzik az ottlét, én mindig olyan jól elvagyok ott. De sajnos idén még nem jutottam el...nemtom, Karácsonyra el tudunk-e menni, meglesznek-e az összes papírjai a Gyerekeknek addigra. De jó lenne!

Ott van pl. Rosie és Bramble, a 2 cukipofa kutya, most mutogatja Őket a Zuram, hát úúúúgy hiányoznak már! A Rosie tavaly nyáron akkor volt már nagyon terhes, mikor én is ott voltam, mindenhova vittük magunkkal, mert mi őriztük a házat (a család nyaralni volt), nagyon a szívemhez nőtt. Bramble az egyik a 7 kiskutyából, akiket szült a nyár végén. Jack Russelek amúgy és tüneményesek.
Vendég
 


Új képek nincsenek, már vagy 2 hete nem fényképeztem. :oops: A szülinapos, meg halfőzős képeket új mappában tettem fel a picasa-ra, annyi. Meg tudod nézni.
Vendég
 


Se a szülinapos, se a halfőzős képeket nem láttam eddig. Hát haláliak. Itt ülök, és nagyokat röhögök.

KépKépKép
bikfy
 
 


Milyen az a Jack Russel? Mindjárt utána is nézek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Látom már. Cuki kutyik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Te! Halfőzéskor jutott is valami a gyerekekbe? :lol:

Nagy mesterek. Kislányod abból a pincurka tálkájából úgy tűnik, mintha laza 3 litert öntött volna szét maga körül. :lol: Hogy lehet ez után rendbe rakni őket? Csak a kád víz, mi? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lassan elköszönök, gyors tusi, aztán TV és aluszka. Jó éjt!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


No itt közben lett frankó vihar, bemenekítettem a macskát, meg átjöttem mobilnetre (ez lassú, mint egy csiga, de nem kell áramot használnom, ami jó vihar idején)...a Zuram közben eltűnt az éterből. :o
Vendég
 


bocs, dupláztam az előzőt :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 21:52-kor.
Vendég
 


Konkrétan sterimozás a vége az ilyen evészetnek mindig...meg bőgés mellé. :lol: Amúgy evett is, ez már a második tényér vot, amit kilocsolt...de a tésztát becsülettel feleszegette a tálcájáról :)

Én is lépek lassacskán, jó éjt!
Vendég
 


Bikfy, Aagassi,
akkor én egyedül kiteszlek kettőtöket :oops:
Gyümölcsöt én is leginkább tízóraira, meg uzsira eszem, meg egy picit ebéd után is. Nem tudom megállni, imádom.

Bikfy,
én utálom az édesítő szereket, egyedül a Norbi Update-eset eszem meg. Abban nincs aszpartam, és nincs is semmi rossz mellékíze. Most is épp gyümiteát főzök, abba is azt szoktam rakni, meg amikor kávéztam abba is azt tettem. Néha szoktam inni kakaót, holland kakaóporból és édesítőből. Próbáld ki a tabletás változatát, szerintem az jó.

i.kata
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Mi a helyzet csajok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Én tiszta kóma vagyok...

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Rodikám: Most olvasom mi a helyzet veletek! Szigorúan tartsd be amit mondanak a dokik, gondolom nagyon nehéz lesz, de muszáj. Nem lesz semmi gond!

Én az édesítős témához nemtudok hozzászólni, én kiklószámra eszem a cukrot. 2 liter teába teszek 6 evőkanállal. :oops: A férjem mindig mondja, hogy édes, de én így szeretem.

Bikfykém: tényleg mindig elviszed a lapalját! :D

aagassi: Csak el kellene jutni valami dokihoz neked is hogy megnyugodj. Addig anyukád nem tud vigyázni a gyerekekre?

Én is gondolkozom mikor hívjam fel az orvost, mert el kellene mennem a kötelező rákszűrésre, meg a clamídiát is levetetni. De annyira nincs kedvem. Hétvégén meg jönnek a férjem tesójáék, 3 gyerekkel, úgyhogy lehet a hajamat fogom tépni jövőhét vége felé.
Marci meg a kisebbik unitesó aki 3 éves, nem igazán jönnek ki egymással, úgyhogy mindig résen kell majd lennem. Valahogy Marcim a nagyobb gyerekekhez jobban vonzódik, mint a kicsikhez. Mármint azokhoz, akik tőle nagyobbak.

Na most megyek készülődni, megyünk anyukámékhoz.

Mindenkinek szép napot!
Nyaralóknak jó szórakozást!
babicsek
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

én olvastam az Afrikai szeretőket, engem nagyon megfogott a könyv, a filmet utána láttam, az már kevésbé.
Amúgy 3 kötetes, van még 2 folytatása, azok is nagyon jók. A címeiket most nem tudom mert a nagynéném épp múlt héten kérte kölcsön őket.
Nekem azért is tetszett nagyon mert igaz történet, én nem tudtam letenni.
Én csak édesítőt használok, cukor nincs is itthon vagy 8 éve. Tudom, hogy nem egészséges , de mivel a párom apukája cukor beteg és a párom is hajlamos rá ezért inkább édesítőzünk.

Rodi,

nagyon sajnálom a méhszájat, kitartás, ha szépen pihensz Kittike bent marad a végéig :wink: Így leírni tudom könnyű, de muszáj lesz.

Kata,

barnázás elmúlt remélem. Sokat gondolok rád, olvasni szoktam, hogy mi van veled, de a 2 pici mellett írni már nem tudok...

Rólunk annyit, hogy nagyon nehéz a 2 gyerek egyszerre. Imádom őket, de néha úgy érzem, hogy megbolondulok. Főleg amikor felváltva átsírják a délelőttöt...
Az éjjeli szoptatások is most kezdenek kiütközni rajtam, annyira fáradt vagyok éjszaka, hogy attól félek összeesek.
De nem akarok panaszkodni :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ma már nem volt barnázás, le is kopogom gyorsan.
Ez biztos mindenkinél így van eleinte 2 gyerekkel, hogy majd megőrül. Még össze kell a 2 törpének csiszolódnia, Danikának meg kell szoknia, hogy már nincs egyedül. Kapcsolódj be te is a délelőtti sírásba, hátha úgy megdöbbennek, hogy nem csinálják többet, legalábbis Danika :lol: Te meg kiadod a feszültséget :lol:

i.kata
 
 


Kata,

hát volt már rá példa, hogy velük sírtam, akkor Danika nagyon megdöbbent, lelkére vette, úgyhogy többet igyekszem nem tenni ilyet 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Aagassi, Monic, le a kalappal előttetek, komolyan, minden elismerésem a tiétek, 2gyerekes anyukák!

Monic, nyugodtan panaszkodhatsz, én tutira nem bírnám egyelőre! Még így is félek, mi lesz, pedig majdnem 2 év lesz a korkülönbgég, és így is terveztük. :oops: :roll:

Rodi drága, nagyon sajnálom, de ne a 24. hetet vedd célnak, hanem minimum a 37.ket. Majd előveszem a régi kiskönyvemet, úgy rémlik, félidő környékén már nekem is 2000-es volt a méhszájam, Lexi mégis a kiírt nap utánig bent tanyázott! És nem kellett feküdnöm, persze sokat pihentem. Neked most mennyi az értéked?

Bikfy, vigyázz magadra, azért csak óvatosan!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Monic!
Akárhogy is csinálod, én csodállak érte! Szerintem nagyon jól állsz a dolgokhoz, és nagyon jó anya vagy! Remélem, lesz egy-két nyugodtabb napod, amikor kicsit tudsz pihenni!

Kata!
Örülök, hogy veletek is minden rendben, és nem barnázol!

Beze!
Nekem is 2000 az értékem. A méhszájam is csak 1 cm-t rövidült, de megijedtem. Az a rossz benne, hogy eddig is kímélve voltam, a nap nagy részét a kanapén ülve, vagy fekve töltöttem, és mégis … Szóval ezért vagyok kicsit megrémülve, mert ennél jobban már nem tudom kímélni magam. Így sem csináltam sok mindent! Augusztus 2-án megyünk újra a doktor nénihez, és akkor sok minden eldől. Remélem, addig minden marad ennyiben! Persze, a 37. hét lesz a cél, de most még arra gondolok, hogy a 24. hét a fontos, mert addig nem is tesznek semmi a babáért!

Már 16 hetes vagy! Hogy rohan az idő! Hogy vagytok? Te is hogy bírod Lexike mellett? A pocakfotót nem felejtjük!

Babicsek!
Hát,akkor nem egy pihentető hétvége vár rád! Azért ne te csinálj majd mindent! A vizsgálatokat -szerintem - csináltasd meg minél hamarabb, ahogy tudod, mert még eredmény lesz, az is sok idő!

rodina74
 
 


Rodi, és szigorúan kell feküdnöd?
Köszi, alapvetően jól, bár folyamatosan hulla fáradt vagyok. Dehát én akartam. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Igen, szigorúan feküdnöm kell. A doktornő eltiltott még a főzéstől is, és csak fekvés, még ülni sem nagyon ülhetek. Így a gépelés is nagyon kényelmetlen. Most minden dolog szegény páromra marad. Kaját valószínűleg rendelni fogunk, hogy szegénynek ne kelljen főznie!

Igen, ezért is kérdeztem. Lexi kis örökmozgó, és hát neked is egyre többet kell pihenned. Vigyázz magatokra!

rodina74
 
 


Katusom!
Örülök, hogy barnázgatás már elmúlt, azért csak pihenj, amennyit tudsz.

Rodim!
Rád is ugyanaz vonatkozik, mint Katusra. Pihi 1000-rel.

Moncsi!
Ha a film nem tetszett, akkor milyen lehet a könyv? Én már a filmtől is odáig voltam. Megszerzem a 3 részt és el fogom olvasni őket.

Ügyes vagy a fiúkkal kapcsolatban. Te kis szuperanyu. :lol:

Beze!
Te mikor mész a következő vizsgálatra?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babim!
Ne húzd-halaszd! Meddig tart egy rák- és chlamydia szűrés? 10 perc az egész. Sima ügy, aztán Te is haladhatsz tovább. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bocsi, dupláztam.

Azt hiszem, most elmegyek és megint megnézem Aagassika Csodabogyóit. Hihetetlenül cukkerek. :wink:

Napi kb. 2x csodálom meg a képeiket. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


no befutottam végre, van itt Valaki???

pecsételés csak kitart nálam, de ma nemigen volt időm magammal foglalkozni; 1 hónapra hazajöttek Barátnőmék "nyaralni" Bp-ről, itt voltak nálunk, a gyerekei felforgattak mindent, az enyémek meg csak lestek, jééé, ezt így is lehet :)

asszem, holnap bepróbálkozok időpontért az onkológus-nőgyógyász magánrendelésére; remélem, nem most nyaral...nagyon idegesít ez az egész
Vendég
 


Rodina!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!

Kép
babicsek
 
 


Rodina,
nagyon sok boldog szülinapot!

Kép

i.kata
 
 


Sziasztok!

Rodi drága:

[/img]http://kepeslapkuldes.net/images/1236695372boldog_szuletesnapot.jpg

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Megpróbálom még egyszer:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Így már mindjárt más. :D

Bikfy, jövő pénteken megyek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodina,
sok boldog születésnapot kívánok és jó egészséget nektek!
Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rodikám!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! :wink:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Gyorsan mert hiszti van.

Rodina nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!

Monic Danikának nagyon boldog névnapot kívánok!!

Mi jól vagyunk de Darinka minden időmet elfoglalja még főzni sem figyelnem kell rá minden percben mert mindenhol feláll nem számít neki.
Most is egy kézzel gépelek a másikban meg ül Darinka.Járóka max 5 perc meg a kiságy is (nem is használjuk )
Most már harap is .Most épp a cicimbe harapott egy nagyot.
Anyum nem tud most úgy segíteni mert kiugrott a válla és nem tud emelni.

Mindenkit puszilok majd jövök és kitartás aki pedig nyaral annak pedig jó nyaralás.
Pár kép.
Sziasztok
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lányok!
Nagyon szépen köszönöm nektek a szülinapi köszöntést! Olyan jól esett, hogy még a könnyem is kicsordult!
Köszönöm!

rodina74
 
 


Gyönyörűek a képek is, amit beraktatok!

Vius!
Dari ilyen harapós! Ki sem nézném belőle, olyan angyali arca van! Igaz a huncutság ott van a szemében! :wink:

rodina74
 
 


Hahó!

Rodina! Isten éltessen sokáig!!! :lol:

Kép A tortád :)
Vendég
 


És Monic Danikájának nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép - és Gromit kutya is :)
Vendég
 


Danikám!

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked és sok-sok örömet a kietesódhoz! :wink:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok,
csak gyors helyzetjelentés a két kiruccanás között :P

Rodi,
Nagyon sok boldogságot kívánok a következő évekhez!!!!! Vigyázz nagyon Kittire, de hidd el nem lesz semmi baj!!!!!!! Csak pihenj sokat!!! Azért a közeljövőben biztos nem mész két lagzira, meg városnéző, hétvégiház takarító körútra, úgyhogy biztos meglesz a pihi eredménye!!!!!!!!!!!!!!

Moncsi,
Te tényleg egy hős vagy!!! DAncusnak nagyon boldog névnapot!!!!!

Kiki, Lucuzs, érezzétek jól magatokat a nyaraláson!!!!

Beze,
gratulálok Marci eredményeihez!!!! Azt sajnálom, hogy nem fürödhetsz :roll: . Pihizz Te is sokat!!!! A klíma csodát tesz!!! (nekünk sincs :cry: )

Agassi,
Te vagy a másik hőőőőőősss!!! Nagyon jól bírod a srácokkal!!! Gratula a kislányod szobatisztaságához!!!!

Babi,
irány a doki, legalább túl leszel rajta!!! Api kapott időpontot???

Bikfy,
gyógyulgass!!!! Neked most laparodvolt?? Vagy hüvelyen keretszütl bűvészkedtek??? Pihizz sokat!!!!

Mi csak egy nagymosás erejéig jöttünk haza, szombat hajnalban indulunk a Rab szigetre :lol: . Már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!
Bencu időközben már nagywc-be is hajlandó pisilni-kakilni, mert látta hogy az egyik kis ismerősünk is így csinálja :roll: . S mivel a nyaralásnál nem volt szűkítő, ezért anélkül :P . Egyébként egy rosszcsont, már többször ránk hozta a frászt, rohangál össze vissza (autók elé :oops: ). De vigyázunk rá nagyon :P .
Majd jövök jövő vasárnap, addig is jók legyetek!!!! Puszi
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: