Bettike nagyon ügyes vagy hogy nem szedtél még fel semmit, gratulálok!!! Én már meg se merem írni hogy mennyit szedtem fel az eleje óta és főleg az itthoni nagy kajálások közepette rendesen megugrott a mérleg, lesz mit leadnom szülés után azt már látom
Megoldódott, vagy csitult az a probléma családon belül amiről írtál korábban? A mozgással tarts ki, első babánál akár a 20. hét körülig is várathat, amíg megérzed. A mellem nekem is fáj már két hete nagyon megint, szerintem 1 számot megint nőtt.
Nono szimpatikus és logikus ez a dupla ajándékozás amíg kicsik, ilyeneken még nem is gondolkodtam, de szerintem követni fogom a példád, mert tényleg amíg kicsik, érthető hogy nem értik hogy miért kap a másik, ő meg semmit. Húúúú, mennyi minden ilyet át kell gondolni, hogy hogyan is jó, bár gondolom majd alakul közben folyamtosan. Jó hogy te már ezen túl vagy, gondolom a harmadik gyerkőcöt már könnyebb a másik kettővel összeszoktatni, már van rutinod
Kis-Csillag nagyon gratulálok hogy sikerült apának az állás!!! Család így messze kerül tőletek? Gondolok itt segítségre az ikrekkel??? Jó kis mozgalmas hetek jönnek akkor, új munkahely, átköltözés, esküvő, azért meg ne erőltesd magad. Esküvő hol lesz? Tavaly milyen távolságra költöztetek? Akkor azért már van rutin a gyors költözésben
Sajnálom hogy nem jött össze a szerdai lakásnéző, azért így is menni fog a költözés? Írod hogy aug 1-ig kicsúsztattátok, de attól még apának kell kezdeni jövő héten azt hogy hidaljátok át? Közben látom írtad hogy Zalában lesz az esküvő. Ha megjött az egész rókacsalád, ha megmarad, akkor hogy fogod tudni levezényelni a költözést, orvosváltást, esküvőt?
Húúha, szorítok hogy csak most egyszeri eset legyen.
Krisztin neked is le a kalappal hogy nem híztál még! Csak én vagyok ilyen hízós??? Tiszta rendes kismamákkal vagyok körbevéve. Krisztin 19 hónapos a lánykám, az másfél éves és egy hónapos
Most már lassan inkább 20 hós. Nem írtam még a lepényről azóta, csak most, köszi az érdeklődést
Beírtam a táblázatba a két nevet
Avrenim nagyon durva ez a kolléganőd akiről írtál hogy meg akart utaztatni másfél órát
Nem is értem hogy lehet valaki ilyen szívtelen. De különben ez mindenhol így van, hogy akik messzebbről járnak, mindig azok vannak ott időben, vagy előbb, aki közel lakik, az meg elszöszögi az időt, hogy ráér, gyorsan beér és elkésik. Reginek majd megnézem a tenyerét, most már alszik
Érdekes amit írsz a nővéred tenyeréről. Nekem nagyon sok vonal van benne, össze-össze vissza, most nézegetem. Mind a három tesóddal jó a viszonyod? Sajnálom hogy ilyen nehéz most neked, tényleg jó lenne ha apa össze tudná magát kapni, azért neked nagyon nehéz munkád van, ezt terhesen csinálni, hát le a kalappal!!!!! A párod egyke különben, mert amiket írsz abból bocsi, de olyan kicsit önzőnek tűnik és az egykék ilyenek. Lehet hogy akkor őt tényleg meg fogja viselni, ha már nem ő lesz a központban. Nálunk apa annyira akart gyereket, meg ő annyira családcentrikus, hogy nekünk ezzel nem volt gond. Most olvasom hog azért besegít apa a háztartásba, az is valami
Nagyon rossz hogy anyósod még adja is a párod alá a lovat. Amit írsz a lányáról, tudod a saját gyerek a szent mindig, ezzel nem lehet mit csinálni, ezt ismerem én is. Ha így nevelték egész gyerekkorában ahogy írod, így nem csoda hogy ilyen a hozzáállása dolgokhoz, úgy nehéz is várni tőle dolgokat.
Dalmicsek utólag is boldog névnapot kívánok! Örülök hogy Muffin szépen javulgat, akkor most már rendben lesz hamarosan. Az nagyon jó lenne ha meg tudnátok tartani a kis lakást és kiadni, ígya hitel egy részét ki is lehetne termelni az albérlet pénzből, tök jó ötlet. Neked se dolgozik apa? Dunakeszin lakik a legjobb barátnőm, klassz hely
, ma is ott voltam nála délután
Ilyen magas apa? Nem semmi! Te is magas vagy, vagy nagy köztetek akkor a különbség?
Lenojo ha megint rossz lesz az AFP-d, akkor további vizsgálatok jönnek?
Monka nagyon örülök hogy sikerült a másik dokihoz bejutnod és gratulálok nagyon a babához! Érik már hogy megmondod a családnak? Vagy megvárod a 12 hetet? Mondjuk az már mindjárt itt van. Beírtam a táblázatba az adatokat! Most olvastam a muszáj csinálnom kovászos uborkát részt, jót nevettem, épp most ettem meg három darabot magában, még itt van a számban az íze
Biztos azóta a tied is megérett!
Spumilla köszönöm a hiányolást! Szép kandallót vettetek, de nem semmi, 40 fokban kandallót vásárolni
Irigy, irigy az úszás miatt, én nem merem, nyuszi vagyok, pedig nagyon jó lehet!!! Na jót nevettem, most értem Nono írásához, hogy ő is pont erre gondolt, amit írtam hogy ilyen hőségben kandallót venni
De az biztos hogy most ez az olcsóbb, mindig azon lehet spórolni ami épp nem aktuális. Ti most valami nagy házfelújításban vagytok? Vagy nemrég költöztetek újba hogy most zuhanykabin is téma? Jól néz ki különben a kabin nagyon!
Msi tök jó hogy ilyen romantikus rózsával várós apa van neked
Regi is egy szál pelusban, vagy a kertben anélkül van most
Már rákentünk két hét alatt lassan egy tubus naptejet. Nekem a két és fél napos kocsiban ülős hazaút alatt egy kicsit bevizesedtem, meg is lepődtem hogy ilyen korán. Regivel amikor jöttünk akkor 21 hetes voltam és akkor nagyon durván bevizesedtem. Most csak kicsit, de elég az. A kardiológus bácsika nem semmi
Tuti hogy nem vagy rossz anya, ezek összejönnek néha. Az emberek sokszor ítélkeznek elhamarkodottan, egy pillanatból ítélve, tévesen. Szerintem csak szerencsétlenül jött össze hogy pont kifogtatok két kötözködőt egy napon belül, sajnálom, szar érzés lehetett!!!
Zsuzs mikor lesz meg az eredményed? Jó lenne ha a baba megúszná a vizsgálatot. Holnap akkor már jön apa, de jó
Kocsid kész lett azóta? Már neked is látszik a pocakod
Krisz de jó, nagyon jó időben voltatok akkor! Elhiszem hogy jó is volt pancsolni. Nem semmi hogy már ilyen nagy a babó, be is írtam a táblázatba. Ha már majd lesz nevetek, azt is írd meg és beírom.
Rebeka örülök hogy bejött az új védőnő! Nagyon jó lett a kombinált eredményed, gratulálok!
T.Timi na végre, már másfél lapja olvasok és sehol se vagy, már kezdtem aggódni, nem szoktál ennyit kihagyni. Tök jó hogy most van az a csajszi akivel ilyen jól megy az idő, kár hogy csak addig van. Ott lakik a közeletekben, tudjátok majd tartani a kapcsolatot, ha ilyen jól kijöttök? Merre mentek kirándulni? Ha már idegen is látja akkor már fogja mindenki
Nekem is ma a kórházban a liftes bácsi (5. emeleten volt a labor) közölte hogy a kismama üljön le a székre
Tök jó volt.
Salsifraga akkor se látszik a kép, táblázat, ha rányomsz a frissítésre? Pl. ma nekem se jött be jól a táblázat és amikor frissítettem már jól látszott. Nem tudod kibővíteni integrált tesztre a kombináltat? Nekem is kevésnek tűnik, főleg hogy megnéztem a korod a táblázatban. Vagy a négyes teszt? Én biztos tovább mennék még a helyedben. Tényleg 250 felett még jó, de a korodhoz még több ezres lehetne akár. De én se értek hozzá. Hát igen, a sztrapacska nekem is alap, az egyik kedvenc kajám
Nlzs örülök hogy ilyen jó lett az integrált eredményed!!! Viszont ez a pocak dudorodás
Tényleg nagyon Alien-es
De biztos természetes, tuti nincs gond.
Ancsa nem tudok segíteni, mert én is a Bolgárkerékben csináltattam az integráltat, de gyere, csatlakozz hozzánk te is, ne csak a kérdés erejéig
Illda gratulálok a szép méretekhez, beírtam a táblázatba. Hát igen, Angliában még sosem volt a gyereken melegkiütés