Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!!

Sajnos nem tudok visszaolvasni, csak életjelet adok, mert megint rohangálok, este pedig jönnek Csabi barátai egész hétvégére, egy pár , ahol a lány szintén babát vár, egy hónap van köztünk, már nagyon várjuk őket :D
Elnézést kérek azoktól akiknek a múltkor sem írtam, sajnos csak az oldal feléig jutottam, de mindannyiótokra nagyon sokat gondolok :wink: Jövő héten pótolom a lemaradásomat!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét! :wink:

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi
 
 


Freestyler, nagyon szépen köszönöm a válaszod, nagyban hozzájárult ahhoz, ne boruljon el teljesen az agyam. Mára már teljesen jól vagyok.
Sztem részben a hormonjaim miatt vannak most vmiért elkezdtek szórakozni. Pedig eddig sikerült egész normálisnak maradnom.
Dokihoz, majd csak kedden megyek, de az is már mindjárt itt van, majd Ő jól megnyugtat… a gyógyszertárban rendeltem betétet ami kimutatja a magzatvíz szivárgást. De már szerintem sincs baj, még csökkent is a folyásom mennyisége, mikre nem képes az elme és a test. Boldi is szépen buborékol… csak akkor volt egy nagyon erős megugrása, ami miatt azt hittem, h pukkant vmi és, h baj lehet. Még 1x nagyon szépen köszönöm Drága!!!!

Tatjana: Igen Varsányi vagyok, de mi itt a taksonyi híd melletti részen éldegélünk. Varsányba csak akkor megyek, ha a védőnőhöz van időpontom, 1ébké-nt mindent gyártelepen és halmon intézek. Az én védőnőm Bulátkó Csilla, szeretem olyan kis aranyos….
Ti merre laktok?

Eclpise: nagyon-nagyon gyönyörű a kisbabátok. Én is tegnap kértem időpontot, a 2. házassági évfordulónk napjára, augusztus 9-re. Akkor töltjük be a 27. hetet. Már írtóra várom!!!!

Akra: A Ti kisfiatok is gyönyörű, és az igazág az, h tökre bőgők, mert eszembe jut, h milyen büszke voltam én is a kisfiunkra, mikor megmutatta mindenét és olyan kis okos volt. Már alig várom, h Boldit is láthassam.

Dorka: holnapra drukk, és várjuk a képeket!!!

1ébként biztos a melegtől is, meg a fent már említett hormontúltengéses állapot miatt, de nagyon érzékeny lettem, borzalmasan rosszat álmodtam Boldiról. Meg ugye ez a röhejes rögeszme, h szivárog a magzatvíz asszem kezdek megkattani. :-) De nincs semmi baj, fél órás bújócska után Boldi feljött a felszínre és meghallgattam a szívecskéjének csodálatos hangját, nincs más ami ennyire megnyugtatna….

Nagyon szépek a képek és örülök, h mindenki jól van, ÉS MA MÁR VÉGRE PÉNTEK VAN!!! Mindenkinek szép hétvégét!!! Pusziik

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Sajna most is csak egy beugrás erejéig :(

Vikoo megértem, hogy ennyire aggódsz a történtek után. Próbálj meg amennyire tudsz pozitív lenni, csak a jóra gondolni. Boldival minden rendben van, lesz! Pont most olvastam ezekről a negatív álmokról, azt írták, ez természetes kismamáknál, a félelmeinket álmodjuk meg és nagyon sok kismama álmodja, hogy valami baj van a babájával, nem szabad ezt rossz jelnek venni! Nekem is volt ilyen álmom.

Lányok többen is írtátok, hogy tanultok a gyerkőc mellett. Megírnátok, kik voltak azok, sajna nem emlékszem. Lenne egy kérdésem ennek kapcsán. előre is köszi!

Kép
vayacon
 
 

 
 

Vaya, én is tanulok, vagy inkább helyesbítenék, tanulnék, ha képes lenne az agyam befogadni a módszertani szigorlat 6 tantárgyának szépségeit. :-D 1ébként nálam, ha nem lettek volna a testi tünetek én már a dekoncentráltságom miatt is tudtam volna, h vki van odabent. Szemmel láthatóan szétszórtabb és kétbalkezesebb lettem… Nekem még a szigorlat van és az államvizsga.

ÉS köszönöm a megnyugtatást, most már jobban vagyok! Szép napot!!!

Jah, és a legjobb, nálunk most szakadt le az ég… szuper jó lett az idő!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Én is tanultam család melllett, bár a fiam már nagy :-D,. gondolom te kisgyermekeksekre vagy kiváncsi... :-D
Januárban államvizsgáztam.....

rabbe78
 
 


Dorka!
Köszönöm a gratulációt!

Rabbe!
Neked is milyen szép pocid van! Jó nagy! Az enyém nem ekkora! És a tiéd kis hegyes! Nagyon szép!
Én is csináltam 4 képet szalvéta technikával! Nagyon szépek lettek, ha érdekel felteszem a képeket! Természetesen mind micimackós!

Sziszka!
Ja, nagyon aranyos volt a húgom, hogy ennyi mindent hozott. Biztos már ő is szeretne, de most fog újra sulit kezdeni, és hát az orvosi mellett még egy baba is, az nem megy! Szóval a mi babánkon éli ki az anyai ösztöneit! Még röhögtünk is rajta, hogy a kis „szaros” (Kitti), még meg sem született, de már el van kényeztetve! Tényleg nagyon szép dolgokat kaptunk, és nem utolsó sorban, egy csomó mindent így nem kell megvennem.

Eclipse!
Itt is csak azt tudom írni, amit a másik topikba! Nagyon gyönyörű! És hogy már számolja az ujjait! Biztos matematikusnak készül! :lol:

Tatjana!
Örülök, hogy minden rendben volt! Ezek mindig akkora élmények! Na ez a sokadik típusú találkozás!

Akra!
Jaj, a ti képetek is nagyon jók! Olyan édes! Nagyon szép, formás baba!
Olyan jó ilyen szép képeket nézni!

Gyancsi!
Jó hétvégezést! Érezzétek jól magatokat!

Vikoo!
Nekem is vannak napok, amikor olyan sok, vízszerű folyásom van. Ezek tényleg a hormonok! Nincs semmi baj!

rodina74
 
 


Rodina,Gyancsi.csomag feladva ma délelőtt!!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Dobok egy táblit!
2010.07.17.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Aranyoska!
Nagyon szépen köszönöm!

rodina74
 
 


sziasztok!

most sikerült visszaolvasnom mindent!

a héten sokat voltunk anyósnál, mert nála elviselhető a hőmérséklet, szóval ezért voltam eltűnve!

szerencsére minden okés nálunk!

ma voltunk a Velencei-tónál is, picit leégtem, de Beni iszonyatosan élvezte, és ez volt a lényeg! a víz már szinte nem is hűsített, mert volt vagy 30 fokos, de legalább ő tudott önfeledten pancsizni! :)

ne haragudjatok, de most már nem fogok tudni reagálni, csak a fotókra, hogy ismét iszonyat jó pocakfotókat láthattunk, na és Ágnes Katalin és Máté egyszerűen zabálnivalók!!!!

remélem, hogy nálunk is készül majd hasonlóan szuper fotó, persze ez adottság kérdése is, mert, ha éppen a lepénybe fúrja a kis fejét, akkor kb. tök mindegy! :) na. majd augusztusban valamikor mi is tervezzük a 4d-t!

jó éjt mindenkinek, holnap próbálok érdemben is jönni!

Szisszka, hétfőn mész a cukorra???

sophie27
 
 


Sziasztok Lányok!

No, nem volt egyszerű a mai nap.
Ugye egész héten arra gyúrtunk, hogy ma hajnalban irány a Velencei-tó... de az időjárás előrejelzés nem volt éppen kedvező.
Hajnali 4-kor felkeltünk, hogy az 5:45-ös vonattal 7-re leérjünk.
Apa nyirmizett hogy még aludni akar, (mondjuk tegnap a 35 fokban 27 kmt futott, így megértem hogy fáradt volt) így visszaaludtunk egy órát.
Akkor legyen a 6:45-ös. Mikor mentünk az utcán, már látszott hogy tiszta sötét az ég, távolról dörög, fúj a szél és tök hideg van :cry:
Mire leértünk Agárdra, ott még rondább idő volt, konkrétan iszonyú hideg volt, ruhástul fáztam, és akkor kezdett esni az eső.
Így a szemközt jövő vonattal fordultunk is vissza, le sem mentünk a partra
:cry:
Ekkor engem már komolyan a sírás kerülgetett.
Hazaértünk, tanakodtunk, mit csináljunk, végül lesz ami lesz alapon lementünk a Dagályba.

Szerencsére ez nagyon jó választásnak bizonyult, totál kihalt volt a fürdő, alig lézengett egy-egy ember, és az idő is fokozatosan kiderült :D :D :D

Végül oltári jót strandoltunk, úsztam egyben 500 métert, enyém volt egy teljes úszósáv, annyira jó volt, és 2x15 percet ültünk a nem túl meleg vízben (annyi biztos nem ártott meg). Meg jót zabáltunk, punnyadtunk. (a zabálást nem kellett volna, nah ez van) Nagyon kellett ez, és örülök hogy sikerült megmenteni a napot.
Most apa megy még futni.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Na ma hajnalban már a kórházat is megjártuk…. a fiam hajnal 3 után wc-re akart menni és a galériágyáról miközben jött le a létrán jártuk a takarójába belegabalyodott és nem tudni hányadik létrafokról, de leesett. Nagy sírás, hogy fáj a keze (nem láttam semmit rajta, éppnek tünt mindene), majd pár perc múlva nézem a halántékát, majdnem elájultam akkorára duzzadt. Ott is beütötte… azonnal mentőt hívtam, hamar jöttek is. Nagyon aranyosak voltak, megnyugtattak, hogy szerintük nem komoly, de természetesen rtg szükséges…
Utközben összeszedtünk még egy 19 éves fejsérültet (kicsit ittas volt, jött a testvére is). Mikor beültette az orvos őket hozzánk, mondta, hogy ő meg akkor előre ül… Nos nem tudom, hogy nézhettem rá, de végül is azt mondta elfér mégis ő is hátul
Bevallom először nem volt valami bizalomgerjesztő a fiatalember, pedig az orvos “szalonképessé tette(-elküldte mosakodni stb), szépen bekötözte a fejét. De akkor is. Nem akartam két idegen fiúval utazni a mentőben…. na szóval az orvos is velünk volt egy térben. Minket vittek először a Heim Pálba, aztán ők tovább mentek…
A kórházban jött egy mufurc aszisztens, aki még köszönni is alig volt hajlandó, de legalább a doktornéni hamar jött. Bár látszódott rajta, hogy ő is aludt e hajnali órákban, de attól függetlenül nagyon kedves volt.
Ez már nem mondható el a rtg orvosról. na attól kibuktam. Rgy mogorva vénkisasszony volt. Mondtam, hogy bemenjek-e én is a gyerekkel, mondta, ahogy akarom. ( de a hangsúly!!! ). Aztán hozzátettem, hogy azért kérdezem, mert terhes vagyok…erre :hát akkor ne-mondta. Még arra sem méltatott, hogy rám nézzen!
De legalább pár perc múlva már a lelet a kezünkben volt.
Na akkor majdnem idegbajt kaptam, merta doktornéni (kedves) percekig nézte a koponya rtg képet. Többször is tette ide meg oda, összehasonlította a két felvételt, közelebb hajolt, majd messzebbről nézte…. Na ezeket a perceket nem kivánom senkinek! Kezdtem rosszul lenni, leis ültem. Aztán megszólalt, hogy ő úgy látja, nincs baj, de 3 nap alatt még lehet… Figyeljem a gyereket, ágynyugalom, ha van valami akkor menjünk vissza. A rtg-t meg holnap(?) reggel megnézi szakorvos, mert ő ugyanis az urológiáról jött. (Polóján ez volt). Szóval ha baj lenne értesítenek.
Szóval most figyelem, remélem nem lesz semmi!
Viszont holnap tuti betelefonálok a lelet miatt, hiszen még a telefonsztámom sem tudják, nem kérték el, és levan titkosítva…
Na ennyit az egészségügyről!Aztán még elmentünk reggelizni a nagy ilyedtségre mcdonaldsba (pedig ide még nappal is ritkán járunk), biztos az emberek gondolták, hogy milyen család, hajnalban már mcis kajával tömik magukat és a ygereket…Még bevásároltunk a piacon, mostanában kilo számra tömöm a gyümölcsöket
Már az ebéden is túl vagyunk: sütöttem halat. nyamnyam. Délután még főzők kukoricát, de most nagyon fáj a fejem már , megyek ledőlök egy kicsikét…Egyébként ezt a levelet még reggel 7 előtt kezdtem irni, de most tudtam befejezni, mert mindig igényt tartottak rám Remélem mindenki jól van. Puszi.

rabbe78
 
 


Helóka

Feltoltok mai pocak fotókat ha sikerul.

És remélem kedden amikor megyek dokihoz jonnek majd a picurka fotói is. Kép Kép

KépKép
ritya
 
 


rabbe fiad rendben lesz minden bizonnyal.eszembe jutott a hugicám esete ami hasonlóan történt.

Húgomnak történt ilyen de nem halántékát hanem a homlokát ütötte be telibe és le is horzsolta.Semmi baja nem volt.

KépKép
ritya
 
 


Ritya!

Köszi a nyugtatást! Nagyon aggódok!!! :oops: :oops: :( :( :( :? :?

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors életjel, h ne aggódjatok, h holnap nem jövök, de megyek cukiterhelésre és nagyon korán indulunk, után még lesz pár elintéznivalóm.
De ha emberi időben hazaérünk, és lesz erőm, jelentkezem!

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!

szisszka
 
 


Írtam egy tök hosszút erre kidobott a rendszer... :evil: :evil: :evil:
Most nincs erőm újraírni, majd holnap. :? :?

Rabbe, nagyon sajnálom, ami a kisfiaddal történt, de biztos minden rendben van! Nagyon erősek a gyerekek! De azért hívd fel holnap reggel a kórházat, hogy megnyugodj!!!!!! addig is puszillak Benneteket!!!!!!!!!!

Szisszka, én is holnap reggel iszom a cukros lötyit.... :? :? :?

Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!
(Nálunk most kimondottan hűvös lett az idő... 18 fok van és fúj a szél...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó estét!

Végre itthon! Holnap mindenkinek írok megint mert velünk is történt ez-az...

Holnapra mindenkinek jó cukorivást! Ne hányjatok, mert akkor újra kell csinálni :wink:

Aztán már lassan én is töltök pocakfotót hogy a találkozón felismerjetek: ))

jó éjt: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Próbálom felvenni a tempót,remélem sikerül.

Velünk nagyjából minden oké,tegnap a 4D genezisben jártunk ahol megállapították,hogy Maszkatkánknak is vesetágulata van.Neki is pont a bal veséje...Állítólag nem nagy tágulatról van,de azért én aggódom...
Ja és a lényeg:megnézték az én veséimet is és nekem is az van,így igen valószínű,hogy tőlem örökölték a csajok. :(

Megpróbálok pár képet beilleszteni:
Kép
Kép

Rabbe:nagyon sajnálom ami a kisfiaddal történt.Hogy van most?
Leírnád nekem,hogyan nézett ki az urológus pólós néni?

Ritya:nagyon szép pocakod van!

Csütörtökön megyek cukorterhelésre,nagyon nagyon nem várom.Szerencsére tesóm elkísér.

Vaya:te mikor mész?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok

Aranyoska szépek a képeid

Eclipse átdobnád majd nekem a Peg Perego telszámot? köszi örülök hogy tudtatok egy jót strandolni mi mára tervezzük a dagályt, keresztfiastúl férjestül. remélem azért kisüt a nap

Freestyler köszi a babakocsis linkeket

Navi igen olvastam mi történt szegény Csucsuval :(

Ancsa én eddig nem szedtem magnéziumot meg kalciumot, előbbit csak az elején, de most többször is begörcsölt a bal vádlim meg szombaton fájt a fogam, úgyhogy most elkezdtem mindkettőt. tényleg lányok lábfájás vizesedés ellen mit lehet a tornán kivül csinálni? picit elkezdett fájni meg dagadni

Lányok újbóli pocakfotók nagyon szépek. Nekem még mindig nem látják az utcán, fodrász csajszi sem vette észre. Pedig már nem kicsi szerintem csak biztos azért nem tűnik fel mert nagy vagyok.

Rodina még mi sem vettünk túl sok mindent, mondjuk igazából arra is várunk, hogy eladjuk a kocsit mert sok mindent abból veszünk. Mondjuk nálunk külön babaszoba nem lesz, úgyhogy bútorból max pelenkázót veszünk (ágyat kapunk). bár én leginkább azt várom, hogy a babakocsi meg legyen, be vagyok zsongva :D

köszi a linket pocakkeményedésről én megnyugodtam. én konkétan érzem mikor a kis buksiját kinyomja akkor nagyon megkeményedik. szóval tuti ez a mozgástól van. jaj és szombaton csuklott a kis drága én most éreztem először ilyet annyira édi volt

Dorka mi volt a 4d-n? :) képet, képet!

Vikoo, Rabbe, köszi a választ, arik vagytok. Igazából olyan emberkére lenne szükségem, aki pici baba mellett tanul v tanult. Egy cikkhez kellene válaszolni néhány kérdésre (kb 5-10 perc). valaki? köszi előre is

Rabbe jaj most olvasom mi történt szegény fiacskáddal. remélem nem ütötte be nagyon a buksiját és minden rendben vele.

Kinga nagyon jók a képek. vesetágulatot sajnálom, ezek szerint tényleg öröklött. de ugye ez nem nagy gond? mi holnap megyünk a magánrendelőbe 4d-be, akkor derül ki mikor kell menni cukis vizsgálatra, szerintem jövő héten

mi szombaton Visegrádon és Szentendrén voltunk párommal és az öccsével, megnéztük a várat nagyokat sétáltunk, kajcsiztunk, fagyiztunk. Tegnap anyukáméknál voltam a telken, szedtem sok sok zöldséget gyümölcsöt. délután felszaladtam keresztfiamhoz is jól megdögönyöztük egymást :) szóval sűrű volt

várom a tanulós kismamik jelentkezését :)

Kép
vayacon
 
 


JÓ REGGELT!

Köszönöm mindnekinek a jobbulásokat :-)
Talán megúsztuk, ma éjjel együtt aludtunk 2X is felébresztettem, hogy ébreszthető-e, nem-e aluszékony :-)

Kinga: Lehet hogy ismered? MIvel a leirásomból nem hiszem, hogy ismerős lenne, igy megkeresetm az iwiw-en. Szerencsémre volt fénykép.
Szóval Ő lenne: Dr Sajthy Melinda. 35 éves. Tüneményes!!! Nagyon kedves, óvatos volt a gyerkőcömmel és a lelkére is figyelt (megtalán az enyémre is... :-), ami egy rémült gyereknél (és szülőnél) egyeltalán nem hátrány.

Ma megprobálom őket felhivni, de lehet hogy elhajtanak.
De az is megfordult a fejemben hogy inkább a gyerek körzetihez viszem , hátha ők hamarabb dűlőre jutnak és tudnak informálódni, azért kollegákat nem ráznak le... Azt hiszem dél körül van ma rendelés...


Olyan jó, hogy jött ez a hideg levegő, a lakásban már "csak " 24 fok van. Lehet végre aludni, takaritani, mozogni. Mára is sokat terveztem be a házimunkába, de ma sok erőt is érzek magamban. Legalábbis egyenlőre, így ki is használom, szaladok, a fürdőszoba suvickolásával kezdek.
Közben majd leslek titeket is csak irogassatok, azt szeretem :lol:

Mindenkinek jó munkát, pihenést kinek kedve szerint. :lol: Pocisimi a pocaklakóknak!!

rabbe78
 
 


Kinga!

jaj, nem engedi feltölteni a képet..... azt irja más formátum :-(
Nem szúr ki velem, beteszem a blogomra, ott megtudod nézni. Mindjárt ügyeskedem.

rabbe78
 
 


A blogom elfogadta.

Megyek takaritani, de még visszanézek. Puszi mindenkinek!

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Rabbe,
nagyon sajnálom a balesetet!!! Itattak glicerines folyadékot a kisfiaddal? Az megakadályozza az utólagos agyi duzzanat kialakulását. De ha sima volt az éjszaka, már biztos nem lesz semmi gond!!!! A kellemetlenségeket sajnálom nagyon az eü-vel kapcsolatban :( :( Fel a fejjel, próbáld kipihenni az idegeskedést!!!

Vayacon,

nekem is volt, de csak 1x és elmúlt. Erika is tud segíteni.
Hígra főzött csalántea (addig hanyagold a másik teát)
Jó petrezselymes főtt krumpliból jó sok.
Mindkettő vízhajtó hatású.

A bába válaszol könyvyben benne van a krumplilé is vagy mi, de azt nem próbáltam.
DE: vérnyomás mérés, vérnyomás mérés, vérnyomás mérés, mert az ördög nem alszik! Tudod hogy eddig nem aggódtam túl magamat a várandóssággal kapcsolatban, de ha a 32. hét előtt jön a lábdagadás, akkor mindenképpen kell a vérnyomásmérés, napi 3x hogy kizárható legyen a toxémia. És ha jársz a védőnőnél, lehet kérni egy vizelettesztet is, hogy kizárja a fehérjét.
Én is így csináltam és megnyugodtam, és másoknak is ajánlom!!! Erika szerint jól csináltam.
Én ma nem megyek jógára, mert tegnap a strandon megégtem és húzódik a bőröm, nem esne jól a torna :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vaya,
az ám, mert hétfő vendégváró nap a Dagályban, féláron :D
Érezzétek jól magatokat!

Kinga,
ne aggódj!!!!!
Az én babámnak a 18. heti genetikai UH-n írták le, de mivel nem magyarázta el a paraszt, hogy mi az, én pánikba estem és szaladtam a 4D Genezisbe soron kívül, és szerencsére megnyugtattak. Az én babámnak 2,5mm-nek mérték, és ez azóta sem nőtt.
Mártika azt mondta, hogy 1cm-ig nem foglalkoznak vele, mert a születést követő 6 hónapon belül magától felszívódik, UH kontrollal majd figyelhető a javulás a kisbabánál, ha elviszed nefrológushoz.

Ha annál nagyobb, akkor felmerülhet, hogy konkrét anatómiai ok van, pl. húgyvezeték billentyű vagy szűkület, ami később vesemedence gyulladásra hajlamosíthatja a babát, ez kicsi korban egy gyors rutinműtéttel orvosolható. De ez a legritkább eset.

A témáról egy részletes cikk volt egy kiadványban, amit a védőnőtől kaptam a többi tájékoztató anyaggal együtt, nézd meg, neked mit adott, keresd meg.

Az biztos, hogy ez semmi maradandó károsodást, betegséget nem okoz a picinyednek, aki gyönyörű szép és édes a képeken!!! :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rabbe:persze,hogy ismerem.
2 hetet töltöttünk urológián,így mindenkit volt alkalmam megismerni.
Melinda doktornő tényleg nagyon aranyos. :D

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Helló Lányok!!

Én is végre itt, nyugalomban, nem rohanok ( csak egy kicsit) :D De ha esik ha fúj ma visszaolvasok és írok mindenkinek :lol:

MikeGirl- Tényleg nagyon szuperek ezek a dekorációk :D Lehet ellopok ezt-azt ha nem haragszol meg :wink: Ezek a bárányok nagyon bejönnek :D A babaszobába nálunk is már állnak a bútorok, de dekoráció még nincsen, ha kész lesz mindenképpen megmutizom :D

Pancsi- Szerintem nem kicsi a pocakod ( jó nem is hatalmas :wink: ), pont jóóóóó :D Reggelente az enyém sem sokkal nagyobb ám :wink:

Eclipse- Jobban vagy már alvás ügyileg????Nálunk most baromnira lehűlt a levegő, olyan jókat alszom, hogy csak na.... :wink: Egyébként szombaton elmentünk mi kis naivak ventillátort venni.....Szerintetetek lehet kapni????Felvásárolták az összeset annyira durván fülledt meleg volt :shock: Hajrá Svájc!!! :D A babafotók egyszerűen fantasztikusak :D :D Annyira gyönyörű a kis arcocskája :D Örülök, hogy azért megmentettétek a napot egy kis Dagályozással! :wink:

Csajok nagyon tetszenek ezek a " kelletlen" tanácsok, szétpusztultam rajtuk, hihihihihi :lol: :lol: :lol:

Vaya- Köszi a képdícséreteket, a barátnőm nevében is :D Noel baba tényleg nagyon szép és írtó cuki, állandóan összevissza puszilgatom, olyan jó baba illatú ( kivéve amikor betojik :D )

Maccs- Gratula a két kiskapekhoz :D Ez most már akkor biztos???

Jajj Lányok itt annyi mindenkinek változott már a baba neme, egy másik fórumban egy másik lánynak a 16.hetes Uh-on leírták egy papírra a nemét, betették egy borítékba, mert ő nem akarta látni csak az apuka.....Aztán véletlenül a 18.hetes genetikai Uh-on még is megmondta a doki, hogy kisfiú...Szerintetek a borítékban mi volt??Hát, hogy kislány :D Én már nem merem magam beleélni semmibe, pedig már annyi csajos ruhát láttam és Lilinek hívom a Pocaklakót :wink: Remélem Hajdú Kriszta 31-én mond egy tutit, bár igazából gyomorgörcsöm van ha rágondolok, mert a múltkori 4D annyira szar élmény volt ( a nyaki redő miatt), remélem most megnyugtat majd és nem hozza rám megint a szívbajt :wink:

Aranyos- Köszi, várom a popsitörtlőt :D Igazából úgy voltam vele, hogy meg nem romlik és hát 2-3 évig míg szobatiszta nem lesz a kislurkó addig azért biztos elfogy :D Nagyon jók lettek a képek, baba szoba nagyon szép, babakocsi szintén :D Szexmegvonás, ezen jót röhögtem :D Nagyon szép a pocid :wink:

Tényleg csajok ti hogy álltok a szexel???? :oops: :oops: Mert mi elég gyatrán, pedig én kívánnám, de Apjuk mindig csak olyan 2-3 hetente hajlandó rá :roll: Azt mondja, hogy most nem tud "úgy" rám nézni.....Mondjuk biztos nem túl jó, hogy most nem minden pozitúra kényelmes, meg látja a hasamat, szerintem elég vicces lehetek ahogy megpróbálom előadni a szexistennőt egy ekkora hassal :D :D Azt mondja Apjuk, hogy neki most összebújásra , simogatásra sokkal több igénye van, hogy csak a pocimat puszilgathassa stb....És az a durva, hogy látom rajta, hogy tényleg :D Csak nem szeretném ha háttérbe szorultnak érezné magát, ha eltávolodnánk egymástól testileg...Erre ő azt mondta, hogy sosem érzett magához ilyen közel :oops: :wink: Annyira cuki, megzabálom :D

Ritya- Te meddig dolgozol még??Szép a pocid neked is!! :wink:

Rodi-Nekem is csak este van haskeményedés és nem minden nap szerencsére, ilyenkor gyorsan iszok egy magnéziumot :wink:

Navared-Nálunk is hasonlóak a viszonyok, csak beton út, földszinten tároló :wink:

o.Ági- Egy hős vagy a lekvárral, küldhetnél kóstolót :D

Vikooo- Remélem elhessegetted a buta gondolatokat, minden okés Boldi babával, ez biztos :wink:

Nyusztika- Milyen volt Balcsi??Itthon vagytok már?

Rabbe- Remélem kisfiad jól van, nagyon sajnálom a törénteket!! :? :? Mi is gondolkodtunk a mobilklímán, de annak hova vezeted ki azt a csövét ami a meleg levegőt kinyomja????Hogy kell azt csinálni???Erre még sosem sikerült rájönnöm :wink: Nagyon szééééép pocika :D Mi már rendeltünk is egy csomó szalvétát a zsibvásárról, Micimacis meg Varjús, meg mindenféle, abból szeretnénk képeket csinálni majd a Picúr szobájába :D

Tatjana- MI volt a dokinál csütörtökön???Kiderült a picúr neme?? :wink: Azért nem semmi helyek vannak, hogy ennyire nem foglalkoznak az emberrel!Most olvasom, hogy minden okés volt az UH.on, nagyon örülök, legközelebb meg reméljük megmutatja a nemét is :wink: Nálunk külön lesz a babaszoba, de beköltözök az első pár hónapra vagyis aludni vele szeretnék, hogy ha bármi van, ott legyek neki :wink:

Akra- Örülök, hogy ennyire jó élmény volt a babamozi, remélem én is ilyen élményekkel távozom majd :D A képek fantasztikusak, csak ámulok és bámulok :D

Dorka- Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás :D De, de , mi is Füreden nyomtuk, sétáltunk a mólon meg strandoltunk, fagyiztunk, minden meg volt....A görög falu nekem nagyon bejött, bár csak egyet inni mentünk oda, állítólag esténként nagy hepajkodás van :D Csináltatok esetleg fotókat???Szoba festés hogy áll?Milyen volt a szombati 4d??

Szisssz- Mi volt ma terheléses cukin???Teljesen felcsigáztál, megyek is Rodina blogjába bekukkantani :D

Sophie- Várunk vissza hosszabb beszámolóval :wink:

Eta- Most akkor melyik időpont néz ki befutónak a talira????? :D :D Remélem péntekig kiderül, mert utána húzok a Balcsira ott meg nincs net!!! :wink:

Kinga- MInden rendben lesz a Babóval, ha neked is van ilyen vesetágulatod és éled világodat, akkor nem lesz gond Picúrkánál sem :wink: A képek fantasztikusak!

Nálunk a hétvége nagyon gyorsan eltelt ahogy mindig....Itt voltak Csabi barátai, nagyon aranyosak voltak, a lánynak még szinte semmi poci sem látszik, pedig 18 hetes :wink: Voltunk kirándulni Gmundenben, meg shoppingolni, sütöttünk pizzát , a fiúk whiskey-ztek, szóval minden meg volt, ami kell :D Én meg ma elkezdtem rendelgetni a neten a babadolgokat ( ágynemű, matrac , pelenka stb), hogy mire megyünk haza minden otthon legyen :wink: Pénteken indulunk, el sem hiszem :D Az egyetlen gáz, hogy 2 kocsival kell hazamennünk, mert az egyiken ( a kisebbiken) lejárt a műszaki is meg a zöld kártya is, muszáj megcsináltatni, viszont abba meg nem férünk el, úgyhogy vagányan 2-en 2 autóval megyünk :wink:

Mindenkinek puszi:
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok, kismamik!

Megjöttünk a két hét pihiből. :D nagyon jó volt. Megpróbáltam a 2 hét termését visszaolvasni, de rengeteget írtatok..:) így előre is bocsánat, ha valakit kihagyok..

akra: nagyon édes a kisfiad a 4D-s képen. :)

rabbe: sajnálom, ami a kisfiaddal történt. Biztos minden rendben lesz. nagyon szép pocid van! :)

vikoo: örülök, hogy jobban vagy. Nekem is szoktak lenni rossz álmaim a kisbabámmal kapcsolatban, (pl, hogy elkezdek vérezni). de ez állítólag terhesség alatt normális, ha ilyet álmodunk. :oops: Nem lesz semmi baj a kisfiaddal!

szissz: a cukorterheléses vizsgálat engem is érdekelne. :) én majd aug első hetén megyek. :S

vörösmacs: látom, fordult a helyzet. Gratula a két kisfiúhoz. :)

eclipse: nagyon szép a kislányod a 4D fotón. :) én is akarok ilyet. :)

tatjana: örülök, hogy minden rendben volt az uh-n. :)

dorka: remek lehetett a nyaralás! :) mi is rengeteget pihentünk, ettünk, szórakoztunk. :) na meg híztam is, de kit érdekel. :)
a meleget picit nehezen bírtam, meg rosszul aludtam, de látom, ez másnál sem volt másképp.

az én kisfiam is egyre többet mocorog. :) úgy élvezem. :)
voltunk moziban, kétszer, hát a hanghatásokra végig rugdosta nekem a filmet. :)
rakok fel pocifotót, a 20. héten készült. :)


Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok Lányok!

Újabb hét, imádom a hétfőket, sokakkal ellentétben… de imádom, mert az azt jelenti, h boldi még egy héttel „öregebb” lett a pociban. :-)

Örömmel olvasom, h mindenki jól van, úgy látom lassan kezdtek visszaszállingózni a nyaralásokból, ez szuper, mert imádom olvasni az élménybeszámolókat, és nézegetni a képeket. Nagyon szépek vagytok. A 4D-s képek miatt kimondottan irigykedem…

Még tartozom egy cukorterheléses eredménnyel: éhgyomri: 4,3 mmol/L , 120 perces: 7,4 mmol/L

Sztem kicsit magasan maradt, de a dokim szerint jó, hát akkor biztos így van…

Henne: nagyon szépek vagytok!!! 1ébként az én kisfiam is megállás nélkül mocorgott mozizás közben, ami csak azért kellemetlen, mert 1ébként is mindig izgulok, h kibírjam pisi nélkül, és hát kicsit nehéz, ha a babó, éppen a húgyhólyagodon pattog. :-D
Örülök, h jól éreztétek magatok!!!

Ancsi: hazafelé óvatosan tessék jönni, baromi sok agresszív állat közlekedik az utakon, az autópályán pedig egyszerűen rémisztő ahogy nyomják le a másikat….
Az Uh-n nem lesz semmi baj, majd meglátod, én már alig várom, h láthassam Boldit. Ami pedig a nemét illeti, hát sztem viszonylag ritkábban fordul elő, h elnézik, oké tudom, h sok ilyen történet van, de összességében, ha nem biztos, akkor inkább vagy nem mondják, vagy nem mondják még 90%-ra sem…

SZEX téma: hát nálunk ez elég khmmm, h is fogalmazzak tini pettinges dolog mostanában. Bendinél a barnázgatás miatt tiltva volt, aztán meg már 1 ujjnyira nyitva voltam. Most pedig, nem mondta a doki, h nem, de azt sem, h mehet… ráadásul kapom a bóraxos bogyókat, ami ugye önmagában elég gáz, de kell, h a hüvelyi ph-m tartsa, vagy mi??? Szóval, Nálunk az van, h konkrétan az nincs. :-( Én kívánnám, de nem merem, Apa pedig dettó, mint nálatok. Plusz még a napokban a bőröm iszonyatosan érzékeny lett. Poci simi csak teli tenyérrel, vagy összeugrik az összes szervem. :-)
Nálunk a Férjem, folyton dumál a pocimhoz, de nem ám akárhogy, suttog. Mondom neki, h ne suttogjon, hanem normálisan beszéljen, mert nem hallja. Nem megy neki…. :-)

Eclipse: most, h írtad én is gyorsan elővettem a vérnyomásmérőt. Azzal mindeddig nem volt baj.. remélem így is marad…

Rabbe: örülök, h viszonylag jól megúsztátok ezt a kis balesetet. Stramm gyerek!!!!

Vaya: jó pancsit mára, végre nem grillez a nap, élvezzétek ki!!!

Kinga: nagyon cuki a kiscsajotok!!!

Most ennyire futotta, de mindenkire gondolok és jó, h itt lehetek...

Mindenkinek millió puszi...

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jah és egy Boldi-Lak kép:

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok!

na, én is csak mindig ígérgetek, hogy jövök bővebben, de be kell lássam, hogy úgy pörög a topik (szerencsére), hogy én nem nagyon tudom tartani magamat több fronton! (sajnos)

Gyancsi, nektek jó pihit, ha addig nem jönnék, bár tervezem!

Rabbe, nagyon sajnálom, ami a kisfiaddal történt! remélem, hogy most már megnyugodtatok picit, és semmi, de semmi baj nem történik! a házi gyerekdoki felkeresése tényleg jó ötlet, de azért azt sem hiszem, hogy elküldenének a HPban, ha betelefonálsz, hiszen az ottani ügyeletes doki mondta, hogy csörögjetek be... nem?

Henne, nagyon csinos a pocakod! Ti is a Balcsin voltatok?

Kinga, nagyon szép a pici leányzó! vesetágulatot sajnálom, hallottam sok ismerőstöl, hogy terhesség alatt gond volt vele, de tényleg kinőhető, és nálatok is biztosan így lesz! ;) fel a fejjel!

Vikoo, örülök, hogy jól vagytok! Boldi nagyon édes lehet! cukorterheléshez gratula és ne aggódj, én azt olvastam, ha mondjuk a határ a 7,8 vagy nem tudom, hogy mennyi, akkor a 7,7, az még tök tuti, szóval nincs olyan, ha közel van a határhoz, akkor már jujj-jujj, persze oda lehet figyelni, ha van mire (gondolok itt a mértéktelen édesség evésre), de, ha nincs, akkor meg szépen csak így tovább! :) vérnyomid milyen lett?

pénteken voltam a védőnőnél (35ös nőci, tegeződik is mindenkivel, nagyon szeretjük!), képzeljétek, a 8. hét óta 3 kilót híztam összesen! ;) meg lettem dícsérve... Beninél is hasonlóképpen alakult a dolog, de ott a vége a full kánikulában volt, így nagyon sok víz volt rajtam, és nem feltétlen dagadt a lábam, de mégis nagyon sokat visszatartott a szervezetem, ami a szüléssel hipp-hopp távozott is! ;) na meg a gyerek súlya, meg a lepény, meg az egyebek! a végén 16 kilót híztam vele...

bejelentkeztem a 25. heti uh-ra, meg a nőgyógyászhoz is, majd augusztus 12-én megyek, pont Beni szülinapján! aztán vagy azon a héten, vagy előtte megyek a cukros lötyit is inni, remélem, hogy azzal sem lesz gond, de az még nagyon odébb van!

most megyek, mert apa későn jön ma is haza, így el kellene kezdenem pakolászni, mert lassan belep minket a kupi, gyerek alszik, ki tudja meddig, bár most jó idő van a lakásban, csak lent döglöttem meg a melegtől! :( jön újra a meleg... hurrá! :(

szép napot mindenkinek!

sophie27
 
 


Kinga: így már értem...

Gyancsi: klima kivezetés: a falat ki kell fúrni, és van kivezető csöve ahová a klima csövét rá kell nyomni és már megy is az udvarra a jó kis meleg, a lakásba meg a hüvi :-)
Mi tettünk a hálóba is kivezetőt(van fedele ha nem használjuk) így teljesen kihasználjuk mobil mivoltát, este áttoljuk a hálóba és mire aludni térünk egész jóa hőfok. Csak az a baj( a hatalmas áramhasználat mellett), hogy ha kikapcsoljuk akkor hamarosan sütnek a falak, és ugyanolyan meleg lesz. Hazsnálat közben meg hangos, bár én tudnék ugy is aludni de a férjecském nem :-( De a legrosszabb hogy drága az üzemelése a szivem szakad meg mikor bekapcsolom és megy 10-12 órát egy nap :cry: :cry: :cry:
De nélküle nem birtam volna az elmúlt napokat...

Szex: hát bevallom nálunk talán mégrosszabb a helyzet.... azóta miota kiderült 2X voltunk együtt.....nekem is a férjem félti, hogy baja lesz kétszer azért "rádumáltam" erre a másodiknál éreztem, hogy keményedik a pocim meg nem kényelmes a pozició, így mondtam, hogy bocsi.... na azóta nálunk is csak pocisimi, beszélgetés, alvásnál kiflihelyzetelés van... :-D de már pár napja mondogatom, hogy talán .....de nektek bevallom, kivánom, de én is félek hogy baja lesz....félek hogy beindit valamit... mégiscsak 6.terhességem, félek kockáztatni

sophi: köszi, de nem egészen....a dokinő mondta hogy ők hivnak ha találnak valai eltérést mégiscsak.... :shock: de a telefonszámom nem kérték el és titkositva van :shock: :shock: :shock: de már hiszem hogy semmi baja és megúsztuk, délután azért leviszem a körzetihez, a védőnöhöz is ennem kell ugyis... :)

jelentem késza nagytakaritás: bár mosta lépcsőhűzat kihagytam mert elfárqadtam már. most lepihentem mert nem érzem/éreztem Patrikocskám mocorgását és már kezdtem rinyálni :-D De már kezd ébredezni :-)

rabbe78
 
 


nem ennem hanem mennem kell a védőnöhöz :P :P :P :P

rabbe78
 
 


vikoo: de szép nagy pocid van:-)

Henne: a te pocid is nagyon szééééééééppppp!!! Helyes vagy :-)

rabbe78
 
 


szex, hát nálunk is hasonló a számbeliség, mint rabbe nálatok... mi eddig ahányszor együtt voltunk, jött a vérzés, a riadalom, így én is nagyon parázom, pedig tudom, hogy nem lehet nagy gond, de mégis... nem kívánom senkinek azt a pár órát, amíg a dokihoz eljutottunk, meg ott várakoztunk az uh előtt... :S

sophie27
 
 


Sziasztok!

Elveszettem,de most jelentkezem!:)
Egyszerűen nem volt időm semmire,szakdogát kellene írnom(kitűztem magamnak a júl.1. dátumot,de eddig nem jött össze),vidékre mentünk,ketten voltunk a Virággal(apjuk dolgozott)...stb.

Mindenkinek nagyon szép a pocija,ha én felraknék egy pocós képet elájulnátok olyan ronda(még a Virággal nagyon kirepedt a bőröm,császár volt ami nem gyógyult jól)

Csütörtökön megyek dokihoz,és pont aznap kellene vinnem Virágot az 1 éves vizsgálatra is,így lehet hogy az apa viszi el,én meg csatlakozom ha odaérek mert a védőnő is látni szeretne.

Ja, köszi a dicséreteket Virág nevében is!

dobok pár képet:

Kép
Kép
telokin
 
 


na akkor most:

Kép séta



Kép Pancsi

Kép a kutya nyúzása

Kép
Kép
telokin
 
 


ja még annyit ugye múltkor azt mondta a dokim, hogy lehet, hogy fiú lesz,na azóta gondolkozom a fiú neveken de eddig még semmi,egyszerűen egyik sem nyeri el annyira a tetszésem.
Lányba viszont megint tudnék egy-kettőt.

Kép
Kép
telokin
 
 


Sziasztok!

Hát én úgy jártam, hogy keltem 4:40-kor, 5 után elindultunk és már majdnem anyuéknál voltunk, amikor rájöttem, h itthonhagytam a vérvételes beutalóm! Yeah! Baromi okos vagyok mostanság... ez már tényleg no comment kategória. Úgyhogy holnap mehetek megint.

Viszont igy elintéztem egy-két dolgot, meg elmentem a kis cipőcskéért amit az öcskösnek nyertem :D Kis zsifis, nagyon cukker :)

Jajj, meg vettem apának meglepi rövid nadrágot, elvileg ilyet szeretne már egy ideje, de sehol nem látott. Hát remélem tetszeni fog neki, meg a méret is jó lesz :wink:

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!!!

4D: szombaton voltunk, ugye, szuper élmény volt!!!!!!
Én is izgultam, hogy nem nőtt-e kukija Lucának, mert én is már nagyon berendezkedtem a nőszemélyre, de azzal kezdte, hogy megmutatta, h. ő csajszi.Aztán, mint aki jól végezte dolgát, belebújt a méhlepénybe, és alig láttunk belőle valamit, pedig a mamák is velünk voltak!De nem baj, minden ok vele, az a lényeg!De így csak fél vizsgálat volt, így mehetünk mégegyszer, augusztus elejére tervezzük, bár én nem látok rá túl sok esélyt, h. látjuk majd a kis pofiját, mert lehet, h. emlékeztek, mindig bújt befelé nagyon :D

Szombaton kifestettük a szobát, tejeskávé színű, nagyon szép lett, majd átköltöztünk az új hálószobába, vasárnap, ott lesz a babasarok, de azt még nem rendeztük be.

Szex: nálunk sem megy.Igazából akarnám is, meg nem is.Olyan kényelmetlennek érzem, vagy nem is igazán tudom.Andris is furcsán áll hozzá.
De azért máshogy figyelek rá, de azt sem túl gyakran. :oops:

Eclipse, örülök, hogy végül megoldódott a strand dolog, tutira tiszta ideg lettem volna, ha levonatozunk, és ilyen szar idő fogad!A strand viszont szuperjó lehetett, h. kevesen voltak :D

Ryta, szép a pocid!!!

Rabbe, örülök, h. nem történt komoly baj, és már jól van a pici fiad!

Kinga, nagyon édes a babád!!!Azzal a vestágulattal tuti nem lesz semmi baj!!!!És kész!!!

Vaya.dobj fel pocifotót!Kíváncsi vagyok!Nekem is azt hiszem, h. az elmúlt pár héten nőtt annyit, hogy nem hájnak, hanem babának néz ki....

Gyancsi, megint jöttök a a Balcsira?Hát most már irigykedem...Na, jó nem ám! :D Tényleg jó lehetett a hétvége.
A görög faluban, mi estefelé voltunk, akkor egyátalán nem volt élet, egyszer majd megnézzük úgy is, hogy nem lakik senki a pocakomban, h. mi is arrafelé a helyzet, mert állítólag nagyon szuper bulik vannak ott.(Bár az nem mostanában lesz)
Baba neme: én is paráztam, írtam is az elején, úgyhogy megértelek, de már mindjárt jössz, és megnézitek újra :D
Ja, meg én azt mondtam, hogy ha most már fiú akkor is Lucának fogom hívni...(ezt igazából nem gondoltam komolyan :D )Tényleg vagányak lesztek a 2 kocsival :D Vigyázztaok magatokra!

Henne, nagyon szép a pocid, és te is nagyon szép vagy!!!És vékony is!!!

Vikoo, nagyon szép a pocakod!!!Most a tiéd is nagyot nőtt!Nektek víz mellet van a házatok, ugye?Szúnyogok?

Telokin, Virág nagyon édes, azok a szemek!!! :D

Szissz, nem vagyunk rokonok?Ilyenekre én simán képes vagyok bármikor!Hol nyerted a kis cipőt?Nagyon ügyes vagy!Nézd a jó oldalát, legalább elintézted ezeket a dolgokat! :D

Csajok, ma este még talán hűvös lesz, aztán újra jön a kánikula, és pénteken már megyek dolgozni én is....a kánikulában....

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kinga!
Ne aggódj a tágulat miatt! Nem lesz semmi baj, ezt általában kinövik, vagy magától rendbe jön! Ritkán okoz problémát. Nálunk is van, az egyik 2,5 mm-es, de azt mondták, hogy csak 5 mm felett nevezik tágulatnak! Maszatka nagyon helyes a képeken!

Rabbe!
Gyógypuszit küldök a fiadnak! Remélem, már el is felejtette!

Eclipse!
Látom, veseügyileg pont egyformán állunk!

Aranyoska!
Ma megjött a csomag, nagyon köszönöm, még egyszer!

Henne!
Nagyon szép a pocid!

Telokin!
Nagyon szép a lányod! Nagyon kis helyes!

Dorka!
Örülök, hogy minden rendben volt a 4d-n, és továbbra is kukacmentes!

rodina74
 
 


Lányok!

Nekem a mai programom doki látogatás volt. Hétvégén éreztem kis görcsölést, és valami olyan furi volt odalent. Nem fájt, vagy szúrogatott, de mégis olyan más érzés volt. Először nem is akartam dokihoz menni, de aztán úgy döntöttem, hogy mégis elmegyek a saját megnyugtatásom végett. Az én dokim 2-ig szabin van, így elmentem az ÁEK-be, és megvizsgáltattam magam. Hát jól tettem, mert kiderült, hogy megrövidült a méhszájam, de szerencsére zárt. Igazság szerint, ha nem lennék ilyen parázós, akkor el is hessegettem volna a gondolatot, hogy valami furi. Most már áldom az eszem. Rögtön küldtem sms-t a doki nőmnek, mert abban állapodtunk meg, ha van valami, küldök sms-t. Rögtön visszahívott és negyed 3-ra be is hívott. Kiderült, hogy tényleg megrövidült, de még idejében elkaptuk. Innentől kezdve viszont 3 hónap szigorú fekvés, se főzés, se takarítás, se semmi, és gyógyszert kell szednem. Reméljük 24. hétig kihúzzuk, mert utána már próbálják megmenteni a babát, de előtte semmit nem tesznek érte. Azt hittem, hogyha már így megszenvedtünk a babáért, akkor legalább a terhesség könnyebb lesz! Hát, sajnos nem! Kittikénk pedig már farfekvéses!

Szóval, most minden 24 hetest nagyon irigyelek!

rodina74
 
 


Bocs, most senkinek nem tudok külön írni, nagyon fáradt vagyok...
Rodi, ne félj, a méhnyak rövidülése még nem jelenti azt, hogy nagy baj van. nekem Bencénél volt ilyen, igaz, csak a 28. héten vették észre, de aztán végül kihúztuk a 39. hétig. És nem kellett feküdnöm sem, teljesen normális életet éltem, csak annyit kért az orvosom, hogy ne dolgozzak! nem lesz semmi baj!!!!!!
Többedik terhességnél ismerek olyat, akinél alapból 2000-es a méhnyak. szerintem csak az előzményed miatt ennyire óvatos az orvosod! Puszillak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rodi, remélem, hogy nem lesz semmi gond, és még vígan pocakosan a 38. héten is írogatsz nekünk! szóval azért ne csak a 24. hét lebegjen a szemed előtt, inkább a 37. okés!? :)

Dorka, de jó, akkor nem kell szegény "fiadat" azzal a sok rózsaszínnel traktálni! :D én is nagyon várom, hogy végre biztosak lehessünk abban, hogy lányka lakik a pociban!

Szisszka, bakker! azért az sem semmi, hogy 2x kell kelnetek egymás után ilyen korán! :( (azért abban reménykedem, hogy tényleg igaza lesz a dokinak és már nincs az a 2x-i vérvétel a terhelés miatt...) ma még pont aludhattatok volna tovább is, mert egész jó volt a reggeli klíma!

holnapra egy kalappal. én is megyek amúgy a városba, Szt. Imrébe pajzsmirigy eredményért, de sajnos sokkal később, így nem tudom felajánlani, hogy beviszlek titeket egy darabon! :S

ja, Dorka, csak szimplán terhesek vagyunk! a terhes nő olyan dolgokra képes, hogy az már durva! én az utóbbi hetekben a 3. poharat, vagy bögrét töröm már össze... :roll:

Telokin, Virág még mindig nagyon helyes! milyen lányneveid vannak amúgy a tarsolyban!? én pont a fiúval vagyok úgy, hogy nem tudnék most egyet sem... így remélem, hogy lányunk lesz! :)

mindenkinek jó éjt! nálunk bent van egy dög szúnyog, szóval dugom is be a szunyogriasztót... :)

sophie27
 
 


Rodina: Vigyázz magatokra! Tartsd be az orvos utasításait és nem hogy a 24 hétig de 38-40 hétig is bent marad ;-) Nyugi, hallottam már ilyet végül mégiscsak túlhordta. :-) Nagyon drukkolok!!!


Csajok: Mindenkinek nagyon köszönjük a jó kivánságokat, drukkokat, gyógypuszikat. Ma elvittem Ádit a gyerekorvoshoz, ő is alaposan megvizsgálta , sok pihenést javasolt, meg azt mondta hogy lehet hogy a negatív rtg ellenére van a csuklóján hajszálrepedés, így azt én rögzitsem :shock: Kicsit emiatt mérgelődtem, hiszen egyeltalán nem mindegy hogy van rögzitve egy végtag. Mondta fáslizhatom is, de mint gyógytesnvelő tudom, hogy ha nem jól(jó irány stb) akkor még árthatok is... na most akkor mi legyen.. Adtam neki egy egy kisebb gumifáslis akármit(csuklóra is lehet tenni, ujját kiteszi a rajta levő lyukon és így a kézfeje is nagyjából rögzitve van.) és egy baleseti kendővel, jól alátámasztottam az egészet. Még jó, hogy tavaly voltam elsősegélky továbbképzésen :D
Szóval ezen kivűl kezdek megnyugodni, mert szemmel láthatóan a fejének semmi baja :-)

Nekem ma Patrik alig mocorog, de az előbb lefeküdtem a hátamra és kértem rúgjon egyet-kettőt. Megtette, rúgott kettőt aztán annyi, többet nem. :-)

szobafestés: mi már egyszer lefestettük, rettentően tetszett a szine megszáradva is (lila) erre mikor feltettük a szegőlécet kicsit összemaszatoltuk a lefestett falat, erre mondtam semmi baj, úgysem árt az egészet átfesteni, mert közben találtam még egy-két foltot is. Igenám, de azóta meg nem kapunk ugyanolyan festéket. Így már mérgünkben és kétségbeesésünkben választottunk másik márkából egy kicsit enyhébb szint, vettünk még szinezőt hozzá, holnap összekutyuljuk és majd meglátjuk :-) Most lesz igazán zsákbamacska :-) De én anno a többi szobaszint is magam kevertem ki és mindenki csodájára járt , hogy ilyen szép színt még nem látott. Remélem mostsem lesz másképp. Szóval ha holnap elkészül akkor pakolhatok is be :-) Nagyon nagyon várom!!!

Na ennyi elég lesz belőlem mára, jó éjt mindnekinek!!!

Ui: ugy néz ki elkaptam a férjemtől a torokgyulladást, iszonyuan fáj a fülem, torkom, a körzetim meg szabin :-( tömöm a c vitamint és az aloe first-t hátha segít. Nem akarok beteg lenni, de gondolom, hogy a fiammal való idegeskedés miatt meggyengült az immunrendszerem, ha sokat idegeskedek, akkor mindig a torkomra megy :-(

Na mostmár tényleg jó éjt!!

rabbe78
 
 


Csillagvirág!

Köszi a biztatást! Azt hiszem ezt a hírt, ami ma ért, kicsit meg kell emésztenem! És most így utólag azt mondom, hogy jó, hogy parázós vagyok, mert így idejében kiderült. Ugyanis nem mondanám, hogy nagy, komoly panaszom volt.

Sophie!
Köszi neked is a vigasztaló soraidat! Remélem minden rendben lesz! Most a 24. hét a cél, aztán, már a 34. hét lesz! Utána már a doki szerint sem lehet baj!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Kezdem úgy érezni magam mint egy kívülálló,mert nem tudok lépést tartani a sok irománnyal!

Ma is rohangálós napom lesz, de mivel kidobott az ágy hát megnéztem a pocakokat! Hát egyik szebb mint a másik: )
Tök jó hogy mindenki ennyire pörög és mindenkivel történnek az események!Persze gondolom nem mindenki örül neki hogy éppen azt kell átélnie amit.....
de mire én ezekre reagálnék már mindegyik megoldódik!

TALI!
A legtöbb embernek jó lenne a 31.-e csak nekem meg befigyelt délutánra egy esküvő
Tudunk találkozni aznap délelőtt, vagy esetleg 30. péntek délután?
OLYAN JÓ LENNE!!!


ma mindenképpen jövök még mert különben teljesen kiveszek a társaságból!


Milyen volt a cukiteszt? FINCSI MI?
:x

Puszi és szép napot!: Eta[/b]

Kép
Kép
eta
 
 


Rodi, pihenj sokat, nem lesz semmi baj, Kittike nagyon sokáig, sok-sok hétig bent lesz még Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok Lányok!

Telokin,
nagyon bájos a kislányod! :D

Rodina,
biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj!
Kittike még nem kíváncsi a kinti világra :wink: Bent fog maradni nem 24, 28 hanem min. 36. hétig. Én szerintem megrövidült méhnyakkal és zárt külső-belső méhszájjal nagyon sokáig el lehet lenni, kímélő életmód mellett. Szerintem a doki elővigyázzatosságból rendelt ágynyugalomra. Persze azért tartsd be, csak ne pánikolj, még nem olyan súlyos a helyzet!!!
Egyébként a homeopátiával is megelőzhető a koraszülés. És a homeopátiás bogyók nem ütik egymást más gyógyszerrel. Ha eltalálják az alkati szeredet, nagyon jó hatása van.
Adjak telefonszámot homeopátiás orvoshoz is?

Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szexis téma :roll: hát mi sem állunk valami fényesen :oops: A 12. hétig alapból le voltunk tiltva, aztán amikor utána voltam a dokimnál elfelejtettem megkérdezni és nem mertünk, de akkor már különösebben nem is volt(unk)am oda érte (kivéve az első 5-6 hetet).
Végeredmény, hogy amióta babás vagyok egyetlen egyszer voltunk együtt nemrég, de nem hiszem, hogy sűrűn leszünk, mert úgy izgultunk utána, nehogy valami baj legyen, minden rezdülésre figyeltem, de igazából akkor is én győzködtem a Zuramat, hogy próbáljuk meg, hisz a doki rámondta az áment, mert ő annyira féltett bennünket....

Maccs
vörösmacska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: