Új privát üzeneted érkezett!

Kép ezt akartam az előbb;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Emese
Szupik a képek! :)

Eclipse
Miért baj, h kocsival kell mennetek?

szisszka
 
 


Eclipse!

Szerintem is jó lehet a kocsi. Annyit álltok meg, amennyit akartok. Svájc meg annyira gyönyörű, hogy hidd el úgy fel fogsz töltődni, hogy ki fogsz csattani az energiától. Lehet, hogy akik le akarnak beszélni, csak irigykednek, hogy Ők nem juthatnak el oda :)

Aranyoska!
Balaton.... Bruhaha... Miért kínzol minket? :)
Puncs és vanilia:) Nagyon cuki kis lányos kuckó lesz:)

Lányok!
Tegnap megjött a szopipárnám:) Éjjel már azzal aludtunk. Hát ezt pont nekem találták ki. Minden testhelyzetet kényelmesebbé tett, annyira örülök neki:)
Vendég
 

 
 

Heloka mindenkinek!

Visszaolvastam, nagyon sokat írtatok.

Be voltam tojva hogy mit is fogok csinálni otthon négy hónapig.De feltaláltam magam és elmentem terhes tornára.Nagyon szupi volt és jól is jött mert éjjel elfeküdtem a hátam és alig tudtam mozogni.Reggel 8-kor volt azért mert meleg van.Minden kedden reggel van torna aztán előadás a szülésről, baba ápolásról.stb.

Olvastam a has keményedésről és nekem is van de eddig fel se fogtam.Szólok kedden a dokinak, mert fiammal csak utolsó hetekben keményedett a hasam.

Meleget nagyon rosszul viselem, naponta többször zuhanyzok.Munkiban van klíma és tüsszögök tőle.Nem lehet kikapcsolni mert megkukulnánk a hűtők magukban melegebbek mint kint van.Fiam is tiszta kábult a melegtől.eddig ha reggel fel kelt mindjárt csacsogott most meg mintha meg kukulna.Szegénykém!

Udv Tatjana!Ha jól látom egyidősek vagyunk!

Poci simiket mindenkinek!

KépKép
ritya
 
 


Nekem is tele padlás a jó ötletekkel és okos tanácsokkal :roll: .

Nem csodálom, hogy nektek is rémesek az éjszakák, tegnap már én sem nagyon aludtam, mert éjszaka is csak állt a meleg a lakásban. Eddig éjjel 2 óra körül már jó hűvös áramlott be az ablakokon, de tegnap éjjel semmi levegő nem volt, nálunk eddig regelre mindig lehült 19 fokra a nyitott ablakok mellett (estére felment max 25), így eddig még okés volt, de ez már hőguuuta.

Pancsi majdhogynem letagadhatnád a pocót!!!! :lol: :lol: :lol: én már nem tudom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aranyoska nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Aranyoska!
Nagyon jók a képek! Szép babaszoba készül, és a babakocsi is nagyon jó!
Ezekkel a cuccokkal kapcsolatban régen élt egy webcím, rosszul emlékszem? Én is szeretnék popsitörlőt, és még ezt azt, csak nem tudom, hogy még mi maradt! Köszönöm

Nálunk egész éjjel ment a légkondi, így jól aludtam. De ha nem lenne, akkor nem is tudtam volna én sem aludni!

Hát, ha nem írtatok volna a haskeményedésről, akkor én sem vettem volna észre, hogy nekem is van! Leginkább este érzem! Na, majd én is megemlítem a dokimnak!

rodina74
 
 


Aranyoska,
nagyon szép babaszoba készül nálatok!
Én még semmit nem tudok felmutatni, csak azt hogy lomtalanítottam.
A haskeményedésem csak puffadás volt, olyan hasmenésem lett hogy ihaj, csak tudnám mitől. De már sokkal jobb, megkönnyebbültem...

Szisszka,
utálom a hosszú autós utakat, és ez legalább 15 óra. Nem egészséges, a lábam fájni fog, zsibbadni fogok, dagadni stb. Gáz. :(

Használt Peg Perego kocsikhoz kaptam egy telefonszámot, a barinőm is onnan vett szupert minden kiegészítővel együtt, ők nagyon meg vannak elégedve.

Nem íratom ki magamat, mert otthon 30fok van a lakásban, itt meg szuper a klíma az irodában, legalább 8 órát hűsölhetek.
Most meg ráadásul kommunikációs tréning is van aug. 19-ig, így az is üde színfolt meg kis pihenés napközben.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ennél a kereskedőnél sok színben van. :)
http://cgi.ebay.de/TFK-Buggy-Buggster-S ... 563df68f01

de ki lehet fogni itthon, én is sokáig kerestem vaterán, teszveszen.


Haskeményedés NORMÁLIS, Braxton Hicks kontrakciól, segítik a lepény keringését, méh izomzatának mittomijét. Szóval nem gáz. Az gáz, ha óránként sokszor és masszívan, és HA ERRE ELKEZD NYALNI A MÉHSZÁJ. Minimális az esélye.

Svájci úthoz csak jókat, miért ne mennél? HA lábad félted, vegyél vénaharisnyát, álljatok meg sokszor, kicsit mozogni.

Jó tanácsok, bruhaha... feküdj felpolcot lábbal, jobb oldalon, mert kell a szivednek, bal oldalon, mert az jó a babának, hanyatt semmiképpen, ha ég a gyomrod , támaszd fel a felsőtested párnákkal. Na most... ha ezt miond egyszerre... és majd még neveli ám a társaság a gyereket is, ne féljetek. Hogy ne legyen hisztis, stb.

freestyler
 
 



Halihoo,

csak gyors üzemmódban:

Ági, ezek a dumák :shock: :shock: én akkorát röhögtem, persze kínomban! :roll:
Engem hál'Istennek senki nem b@sztat, még csak az kellene! Max. csak kérdezgetnek, de nem osztogatják az észt! Mééég....

Freestyler, köszi az ibolyás-linket!
A te gyönygszemeid is oltáriak!
Én városi lánka vagyok, de persze mint mindenhol, itt sem minden út tökéletes, panelban lakunk, de van tároló lent, szóval annyira nem gáz!

Eclipse, ha jól érzed magad, miért ne utazhatnál??? Ne hagyd magad befolyásolni, tudni fogod majd akkor mikor itt lesz az ideje, h. mivel teszel jót: ha utazol vagy ha maradsz?!

Vaya, köszike, eddig is minden rendben volt, de azért már 5 hete nem láttam :shock: :? :roll:
Ahogy már feljebb is írtam, nincsenek nagy igények babakocsi-téren, csak azért könnyen kezelhető legyen, ne túl nehéz és ne is túl drága! :D
Szerintem nézzél át a BMC-s topicba... nem akarok pletykálni :oops:

Pancsi, nem híztál sokat, igaz? Annyira még nem nagy a pocid, de alakul, majd most fog megindulni igazán! :wink:

Aranyoska, édi csajszi-szobi :D Mi is helyére tettük a pelenkázót, már nézegettem a mellettünk lévő festék- és egyéb kellékek boltban falmatricákat, szóval ha lassan is, de alakulgatunk!

Sajnálom, h. ilyen sz@rul viselitek a meleget... na nem mondom, h. én élvezném, de aludni jól tudok (bár sokszor felkelek, de vissza is alszom), és nappal meg nyomatom a klímát a nappaliban, ahol leledzek! Szóval annyira nem gáz! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sorry, ha vkinek nem írtam, de illett volna... :oops: :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


popsitörlő van 50.-/csomag

Nuk cumi 200.-/db rózsaszín,kék,zöld és sárga színben valamint

kék és piros kistányér műanyag 500.-

de a postaköltséget mindenki maga fizeti,és én nagyon szívesen feladom postán :wink:

Ha kell majd teszek fel róla képeket.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helló Csajszik!

Szissz- De cuki vagy, köszi a szülinapi köszöntést, de igazából februárban van a szülinapom :oops: :D Csak egy másik fórumba is írtam és utána ide bemásoltam a balatoni élményeimet és ez benne maradt ( hisz akkor még nem volt ez a topik) :D De nagyon kis cukkerborsó vagy :D

Eclipse- Goffri, nyamiiiiii :D Húúú de megkívántam, de sajnos nincs goffri sütőnk, pedig bekéne szerezni, receptet pedig jól lemásolom ám :D Szerintem senkivel se foglalkozz magadon és a kisbabádon kívűl, na meg persze a pároddal, ha minden okés én aztán tuti, hogy elutaznék, nem Kenyába mész vagy Afrikába....Annyi barom van mindenfelé , hogy az már tényleg hihetetlen, azt hiszik, hogy azért, mert az ember lánya várandós, szüksége van a hülyébbnél hülyébb tanácsaikra, ááááááááá :evil:

O.Ági- Te egy hős vagy, ebben az időjárásban jam-et főzni nem semmi :D Mondjuk én hidegben se főztem még :D Fincsi lett??

Mindenkinek köszönöm a képdícséreteket, annyira édik vagytok, tisztára zavarba jöttem :oops: :D

Navared- Szerintem is mutasd meg a bimbidet egy "szakértőnek" azaz dokinak, hátha kapsz rá kenőcsöt és míg pocaklakó kipottyan, el is múlik :wink:

Csillag- Örülök, hogy minden rendben veletek!Ez a haskeményedés nem hangzik olyan jól, pihenj amennyit tudsz és akkor nem lesz baj, csak úgy mint az előző babucidnál, hajrá 39.hét :lol:

Lányok ti mindannyian szedtek állandó jelleggel magnéziumot??Mert én csak akkor ha eszembe jut ( kb heti 1*), és a kálciummal is hasonlóképpen csinálom :roll:

Vikoo- Szerintem is igazad van a babakocsikkal kapcsolatban, más típusú kell ha valaki az erdőben szeretne futni és más ha csak a Váci utcában akarja tolni :D Nekem szerencsém van, mert itt csak beton utak vannak, ráadásul a földszinten lakunk, van babakocsi tároló, amihez nincs mindenkinek kulcsa, úgyhogy be se kell hoznom a kocsit majd a lakásba, csak lekapom a gyereket az aktuális feltéttel és ennyi :wink:

Tatjana- Üdv nálunk,én még nem is üdvözöltelek :D Hogy hogy eddig nem volt normális UH-od??

Folyt.köv csak indulunk úszni :D

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Gyancsi!
Hogy fincsi lett e ribizlis cucc? Szerintem nagyképűség nélkül állíthatom, hogy persze:)

Egyébként én sem szedem rendszeresen a magnéziumot. Nekem azt mondta a doki, hogy nincs szükség rá. Amikor mondtam neki, hogy időnként bekeményedik a hasam, arra azt mondta, hogy ez normális. Baj akkor van, amikor nagyon sokáig tart, vagy nagyon sokszor jelentkezik.
Vendég
 


Engedjetek meg nekem pár mai pocakfotót!!!! :oops: Kép pocakbomba:) Kép így nézünk ki ma:) Kép a lányok,a lányok,a lányok angyalok....:)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse!
Ha jól érzed magad, akkor menj! Csak magadra hallgass!

Nekem anyukám mondja állandóan, hogy vigyázz magadra, ne csinálj semmit, csak feküdj. Az őrületbe tud kergetni vele! Persze, tudom, csak aggódik, de valahogy erre nem vagyok vevő!

Lányok, ti már annyi mindent vettetek, és én sehol nem vagyok hozzátok képest! Még azt sem tudom milyen bútort, hol akarjuk megvenni! Lehet, hogy én vagyok elmaradva?

Aranyoska!
Hány darab van egy csomag popsi törlőbe? Majd abból is szeretnék, csak így nem tudom, mennyi csomagot kérjek. Négy cumit szeretnék, 2 rózsaszínt, 1 sárgát és 1 zöldet! Kistányért nem kérek, köszönöm. Majd írd meg mennyi a postaköltség, és előre átutalom neked! Köszönöm.

Gyancsi!
Én sem szedek minden nap magnéziumot. Utána is néztem, hogy mi az, amit én érzek. Találtam egy jó kis oldalt róla, és rájöttem, hogy keményedik a hasam, de ez nem az, ami bajt okoz.

Na, bemásolom ide:

7. Alhasi fájdalmak, pocakkeményedés
Furcsa alhasi fájdalmak, enyhe mensesre emlékeztető görcsök mindhárom harmadban előfordulhatnak, nem kell foglalkozni velük.
A pocakkeményedés és a fájás szavak nem fejezik ki pontosan azt, amit takarnak, ezért sokan félreértik őket. A pocakkeményedés nem azt jelenti, hogy 1 ponton megkeményedik a hasad (ezt a baba mozgása okozza), sem azt, hogy az egész has akár órákon át kemény (ezt is a baba okozza), hanem azt a periodikusan ismétlődő, derékba kisugárzó görcsös fájdalmat, amit csakis a méhizomzat összehúzódása tud előidézni, és ami jóslófájásként vagy vajúdáskor jelentkezhet.
A fájás sem azt jelenti, hogy fáj a hasad. A fájás mindig periodikusan jelentkezik, legalább 30-60 másodpercig tart és általában a derékba is kisugárzik. Ha 60 mp-nél tovább tart, akkor az nem fájás (a tolófájások tartanak ennyi ideig, a jóslófájások sosem).

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... sseg-alatt

Szóval én ezek után megnyugodtam!

Aranyoska!
Szép nagy pocid van! Csak lestem! Nagyon szép! Az enyém – bár igaz,hogy 3 héttel fiatalabb a terhességem -, de közel sincs ekkora! Nagyon szép, és nagyon helyes kismama vagy! Hát, te sem híztál sokat! Gratula!

rodina74
 
 


Sziasztok Drágáim!!

Elképedve olvasom Eclipse és Ági hozzászólásait. Az eszem megáll, h ilyen emberek vannak, csak, mert így annyi olyan dolog történik a testünkkel, ami személy szerint engem még így a második babónál is megrémít.
Tényleg Lányok kérdeznék: Már írtam, h hétfőn akkorát rúgott Boldi, h szabályos pukkanást éreztem, ugye nem lehet az, h megrepesztette a magzatburkot és vhol fent kiszakította, és most szivárog a magzatvíz? Ugye nem? Csak, mert vmiért most ezen a buta gondolaton nem tudok túllépni. A szívecskéjét hallgatom és az uolyan szépen, ritmikusan ver, a folyásom nem változott, de hát ugye nem is tűnne fel, hiszen az átlátszó, meg vízszerű. És ha csak szivárog, akkor az nem annyira feltűnő. Ha mégis ez lenne, lenne más tünet is, mi??? Mert Boldi sokat mocorog, a pocim talán egy picit keményebb lett, de más biztosan nincs…

Aranyoska: milyen hegyes a pocikád!? Bendivel nekem is hasonló volt, de azért közel sem ennyire… nagyon szép!

Mindenkinek millió puszi, most kicsit jégre teszem magunkat. :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok

"isteni" ez a meleg látom mindenki küzd vele :-)
pénteken húzunk a Balcsira.... jók voltak a képek.... már alig várom!

én semmilyen bogyót nem szedek (elevitre allergiás reakciókat produkáltam, doki azt mondta nem kell semmi majd a végén esetleg vas)

Aranyoska

Jó a pocifotód nekem is hasonló van és csúcsos is de nekem a köldököm felett van a csúcsa magasan hordom :-)
na gyermek nem hagy gépezni


jó nyaralást......


ciao

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Aranyoska!
Ment privi! Köszike

rodina74
 
 


Eclipse!

Megcsináltam a gofris receptedet! Hát valami isteni, könnyű, és nem édes! Vasárnap jönnek a barátnőmék a 3 gyerekkel, hát csinálok is nekik!

rodina74
 
 


Sziasztok lányok.

Most csak azért jöttem,h szóljak,h a popsitörlők elfogytak,egyenlőre sajna nem tudok segíteni senkinek,de én is bízom benne,h lesz még. :?

Köszönöm mindenkinek aki rendelt és megtisztelt a bizalmával...remélem elégedett volt mindenki,aki már megkapta a csomiját :oops:

Jó éjszakát minden kis pocilakónak és az ő mamijának! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó reggelt Kismamik! :)

Mai tábla: 2010.07.15.
Kép
Kép

szisszka
 
 


vikoo. 1. nem tudja kirúgni a burkot. Az egy nagyon erős membrán.
2. a magazatvíz folyamatosan termelődik, nem maradna szárazon
3. kicsi lyuk be is forr (ld amnio)
4. még csordogáló magzatvízzel is sokáig lehet húzni, de azt észrevennéd, mert ugye csepeg... és azért az hoz más tünetet is


ha nagyon bizonytalan vagy, vegyél ph kijelző papírt, azzal tudod értékelni, h magzatvíz-e. mindjárt megkeresem a részleteket.

És miért is történne ilyen? Csak nyugi.

freestyler
 
 


http://egeszsegbolt.unas.hu/spd/unas_40 ... s_kimutato

ph-t nem tudom mennyi.. de rákérdek

freestyler
 
 


Jó reggelt!

Megjöttünk a Balcsiról, annyira szupi volt! 8)
Hát ti aztán tudtok írni, csak lestem. Elkazdtem visszaolvasni még este 11-kor (akkor értünk haza), de a 3. oldal után majd elájultam a fáradséágtól! :lol:
De most reggelre a végére jutottam.

Nálunk is iszonyu meleg van a lakásban, pedig kertes ház, (emelet ráépitéses), már reggel 28 fok, bent.... most becsuktam minden ajtót és itt a nappaliban nyomom ezerrel a mobilklimát, talán pár óra és jobb lesz :roll:

Csak címszavakban tudok hozzászólni, mert mire a végére jutottam, nem tudom ki irta :wink:

babakocsik: mint már régebben irtam nekünk van már egy új 3 kerekű futóbabakocsi, de már most látom rajta, hogy ezt tuti nem fogom bkv-val vinni.....nagyon nehéz, nagy, fogása sem jó. Viszont nálunk még nem betonos az utca ha meg valamelyik igen az is goörönygös, meg sokat járunk sétálni szóval arra azt viszem....
Aztán pár hete amikor lecipeltünk mindent a padlásról, jöttünk rá, hogy a kapott mózes nem is jó erre a kocsira, így nyakamba vettem a vaterát, hogy most vagy adaptert vagy ay mózeshez vázat keressek. A váz győzött (a sportrészt is magkaptam hozzá). amint megérkezett mózes rá: hát ég és föld a két babakocsi. Ez valami iszonyú fordulékony, kézre álló, nem nehéz(már amennyire egy mózeses kocsira rálehet mondani...)szóval nálam most ez a favorit. DE anno a fiammal GRACO voyenger(valahogy így irják) volt és azt is imádtam. Nagy kerekű és nem ez a üreges ami most nagy divat...Abba az autós hordozót lehetett belepattintani (nyári baba) és mivel sokat autóztunk is így ez nekünk praktikus volt.4 éves koráig jártunk a babakocsival, mert sokszor hajnalban mentünk dolgozóban és ő még addig szunditott egyet benne... persze akkor már mindenképp segítséggel tettem fel a buszra :-). Aztán a végén eladtam, semmi baja nem volt....
Szerintem is nagyon fontos hogy aki bkv-zik az emelgesse meg vásárlás előtt a kocsit és probáljon lépcsőn felmenni vele, mert nem mindegyiket lehet egyedül felvinni. Nekem szerencsém volt, meg ha nem akkor szóltam a körülöttem levőknek hogy segyítsenek, de azért gyakran kellett egyedül emelnem....

Cici: nekem is pont olyan, de mutattam anyumnak és mondta hogy ez a beszáradt tejtől van.... Ha nekem is kiázik, kitudom szedni belőle ezt a sárgás-fehéres ragacsos valamit és utána jó egy darabig :oops:
Nekem terhesség előtt is volt de nem ennyire, de nekem mindig magas volt a prolaktinom és időnként éreztem is hogy "belövel a tej" pedig nem nyomkodtam, nem fejtem már amikor nem kellett. anno rengeteg tejem volt így bizoom benne most sem lesz másképp. Akkor adtunk másik babának is most is jó lenen majd találni akinek adhatunk, mert annyit kértem cserébe hogy az "ipari" fejögép kölcsönzését fizessék: napi 250 ft volt. Már most nézegettem és 7000-9000 ft a havi kölcsönzési dij.... :cry: de nekem nem váltak be ezek a kézi és elektromos házi fejők :oops:

Képek: jaj de fantasztikusak, nagyon szépek! És a poci kép!!! Bevallom már kezdtem megijedni, hogy túl nagy már a pocim, mert az enyém is kb ilyen
:oops:

babamozgás: a balcsin az én kis Patrikom is úgy beindult, hogy majd kirúgta a szerveim! Mi lesz itt később! :shock:
Mostmár a rokonság minden tagjánál egyértelműen jelezte, hogy jelen van él és mozog, köszöni nagyon jól érzi magát, hiszen bárki tette a tenyerét a hasamra akkorát rúgott mint egy focista :-) aztán ha meg levették a kezüket azon nevethettünk, hogy járt a rúgásoktól a hasam :lol: annyira jó érzés! és látvány! Nekem anno a fiam iszonyu nyugodta babó volt, ő nem sportolt odabent csak épphogy mocorgott..... na de kint!!! :-D Egy örökmozgó, hihetetlen energiával..... néha keresem a kikapcsológombját vagy az elemeket :lol:

Svájc: Ha jól érzed magad nyugodtan menj szerintem, ki ne hagyd. Én is utálom az okoskodokat!!! :twisted: ez nem betegség és tényleg nem afrikába utazol..... legyen biztositásod és pihenj sokat, állitólag érdemes óránként megmozgatni végtagjainkat, de ez méág nem terhesekre is igaz! :-)


Biztos lemaradt valami, de most eldugulok, majd mostmár követem az eseményeket :-)

Sok puszi mindenkinek és pocaksimi a babáknak :-)

rabbe78
 
 


oh a szupi babakocsi márkája: haberkorn variosport :-)

rabbe78
 
 


Mindenkinek kitartás a mai napra, ma is dög meleg van már most :twisted: bár most épp nem tűz a nap, kopp-kopp-kopp

Vaya
A Hauck csak egy ötlet volt :wink:
Én nem találtam róla, h ennek a váza kb. milyen súlyú...
Remélem sikerül valami jó kis kocsit találni, ami könnyű is, jó is, az ára is jó! :)
Még Eta mutatott valami babakocsit régebben a Brendon oldalán, ami eléggé kis könnyű volt, úgy emlékszem! Ha lesz időm, megpróbálom neked megkeresni.
Szúnyogok ellen bejött a vape füstölős cucc nálunk, úgy néz ki, azt hiszem levendulás.

Rita
Na, örülök, hogy sikerül elfoglalni magad! :) Biztosan szupi a kismama torna!

Eclipse
Ha autóval mentek, akkor annyiszor állhattok meg, ahányszor csak kell, és ajánlott is, hosszú autóút alatt többször pihenőt tartani :)
Szerintem, ha úgy érzed, h mennél apával, akkor menj :) Ne foglalkozz mások hülye dumájával!
Az otthon maradást csak a nemalvás miatt írtam :)

Ancsa
Jajj, nem tudtam... :oops: Bocsi, h igy itt felköszöntgetlek kb. fél év után :D
Én csak néha néha szedek egy-egy szem magnéziumot, nem viszem túlzásba :D De most az elevitet sem, annyi zöldséget, gyümit eszem...

Emese
Hatalmas poci! :) nagyon szééép :)
A durva az, h néztem a vonalzódat és átlépted a bűvös 100-at, olyan durva, látni, h kevesebb mint 100 nap van hátra... :o

Rodi
Nem vagy ám elmaradva a vásárlással :) Ráérsz még :)
Csak sokan vagyunk, akik nem akarják egyszerre az egész motyót megvenni. :)
Nálunk szerencsére babakocsi, kiságy, ilyenek megvannak. Ruhák is vannak, de azért jó sok mindent begyűjtöttem :)

Én pl. teszveszen beszereztem most egy 17 db-os ruhcsomit 1700 ft-ért :D Hétfőn vagy kedden megyek érte :)

szisszka
 
 


Sziasztok!

Szorítsatok nekem légyszi... ma megyek uh-ra a dokinőhöz, megnéz mindent rendesen (a genetikai 2 perces vizsgálat miatt), meg ha látszódna, akkor megnézi, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e. :D



Vayacon: köszi a biztatást :D , most már egyébként tényleg nem aggódok annyira a pajzsmirigy miatt, főleg így, hogy most terhesség alatt is tökéletesek az értékeim, igaz, egy kicsit megemelték az adagot.

Szúnyog: én is nagyon utálom őket, de egy ismerősöm küldött egy cikket, amiben kifejezetten azt írták, hogy pici gyerekekre, meg terhesekre ez a lapkás konnektorba dugható szúnyogirtó ártalmas. És mivel nekünk ilyen van, most nem igazán tudom, hogy mit használjunk, ezért megkértem az uram, hogy csináljon mindenhova szúnyoghálót. Este meg sajna nem megyek ki :(

Babakocsi: még nem tudtam dönteni, hogy milyet kellene vennünk, mert igaz, hogy csak az elsőn lakunk, de a lépcső szabad ég alatt van, ráadásul az építő úgy "elcseszte", hogy szerintünk 1,5-szerese egy normál lépcső magasságának (csak azért, hogy be tudják hazudni, hogy 9 kocsinak van parkolója, viszont a lépcső mellé így sem tud senki beállni). És mivel ilyen magas (én meg alacsony), csak kapaszkodva tudok fel- és lemenni, úgyhogy elképzelésem sincs, hogyan oldom meg a babakocsizást (tároló sincs).

Ági: a "jó tanácsoktól" én is ki vagyok teljesen akadva. Munkahelyen szerencsém van, mert egyedül vagyok nő, a pasikat meg nem nagyon érdeklik ezek a dolgok, meg nem is nagyon tudnak a témához hozzászólni. :)
Viszont ha havonta, kéthavonta egyszer hazamegyünk szülőkhöz, akkor drága sógornőm mindig valamivel próbál beparáztatni. Most pl. azzal zaklat, hogy dagad egy kicsit a bokám és be fognak fektetni a kórházba. Örülne neki, mert ő most februárban szült és veszélyeztetett volt, szinte végig feküdnie kellett és nem tetszik neki, hogy én nagyon jól érzem magam.

Eclipse: ne aggódj a svájci út miatt, tedd azt, ami neked a legjobb és ne hallgass másokra! És ettől nem vagy felelőtlen. Én is simán mennék, ha lenne ilyen lehetőségem.

Ritya: én is néztem már, hogy egyidősek vagyunk :D Majd kíváncsi leszek, hogy szülni is egy időben fogunk-e... :D

Gyancsi: köszi az üdvözlést :) . Az uh-gal kapcsolatban, a 10. héten volt egy jó vizsgálatom, mert azt a doktornő nézte, és ő elég alapos volt. Azután volt a 12. heti genetikai, de sajnos azt egy szonográfus csinálta a dokinő magánrendelőjében, és mivel nem volt előre időpont egyeztetve, csak a doktornő kérte meg, hogy csináljon egyet, hogy tudjak másnap kombinált tesztre menni, látszott rajta, hogy baromira nem volt kedve hozzá :( . Ezután már csak a 20. héten volt a második genetikai, ami a kórházban volt, és ott a doki meg 2 percig vizsgált. :( Ezért is örülök, hogy most mehetek a dokinőhöz a kórházba, mert tudom, hogy ő rendesen meg fog nézni mindent. :)
Terhesvitamint és magnéziumot is csak 2-3 naponta szedek, megkérdeztem a doktornőt és mondta, hogy a vérképem sem indokolja, meg most sok zöldséget, gyümölcsöt eszek úgy is, ezért elég ennyiszer.

Aranyoska: nagyon szép a pocid :) . Nekem sajna még a háj jobban látszik, mint a babó, de majd idővel hátha jobb lesz :).
A babaszoba is nagyon szép.
Ezzel kapcsolatban akarom kérdezni másoktól is, hogy ki hogyan tervezi? Mindenki külön költözteti a Babót? Én még tanácstalan vagyok, mert az elején mindenképpen szeretnék vele egy légtérben lenni, ez akár a gyerekszoba, akár nálunk a hálóban is lehet. De szinte hétről hétre változik a véleményem ezzel kapcsolatban, mert nem igazán tudom, hogy a Babánknak mi lenne a legjobb...

Szisszka: köszi a tábla-bejegyzést :D

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Hello Csajok!

Tatjana-nekem túlműködésem volt, akármennyit ettem, csak fogytam.Azt mondta a doki, hogy nem fogok meggyógyulni soha, ha mégis sikerülne, terhességnél tuti visszajön. Hát úgy néz ki, hogy nem jött :D jupiiiiii. Egyébként engem is azzal riogattak,hogy emiatt nehezen esem majd teherbe, ehhez képest kb azonnal összejött a kis Prücsök :D Szorítok az UH-hoz!

Vörösmacska-GRATULA a két fiúhoz!!!

Eclipse, Navared
-eláruljátok nekem, hogy ki a Csucsu? :D

Vayacon-köszi az érdeklődést, picikét mintha jobban lennék, de még mindig nem az igazi, sokszor tör rám, ez furcsa, megmagyarázhatatlan érzés :(

Szisszka-ügyes vásárt csináltál 1700ft-ert

Kérek szépen én is drukkokat az uh-hoz, ma megyünk mi is 17:00-ra a 4d genesis-be.Még az elején azt hiszem többen is írtatok jó véleményt róluk. annyira szeretném, hogy sikerüljön csodaszép fotókat készíteni,és nem utolsó sorban,hogy minden rendben legyen!!!
Kitartást a mai forró naphoz!

Akra

Kép
akra
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért,kérlek Benneteket az alábbi linken szavazzatok a kisfiamra,Zsoltra.KÖszönjük!!Ma éjfélig lehet voksolni.

További szép napot Mindenkinek!

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008122744
nituska
 
 


tatjana, nálunk mindig velem vannak a kicsik, elég sokáig.. mondják, az anya jobb, mint a légzésfigyelő, sőt, ha a kicsi kiesik a ritmusból, akkor is visszaviszi a másik szuszogása. :) És hát mi felnőttek sem nagyon szeretünk egyedül aludni, hát még ők.. a 11 éves nagylányom, na ő spec igen. Főleg ha reggel bármeddig hagyjuk horkolni, de tavaly nyáron ő is átjött ám a gyerekszobába. Rossz álmok, megatöbbi.

freestyler
 
 


Akra millió drukk az UH-hoz KépKépKépKép

Maccs
vörösmacska
 
 


Aranyoska, szép poci!!! Mindig olyan jó látni a tiéteket is... magamét épp eleget bámulom :D mert mindig megnyugszom, h. nem is kicsi az enyém!

Akra, Csucsu egy másik topicban van, ahol mi is kezdtük anno, ennyi a nagy talány! :wink:

Rabbe, én feszegettem ezt a cici, azaz bimbó kérdést... de nekem beszáradt tejtől nem igazán lehet, ráadásul ez egy bőrkeményedés! Amúgy előtejem is egyszer volt még csak, minimális... :roll:

Tatjana, Akra, uh-hoz menek a drukkok, de ha jól sejtem már túl is vagytok rajta :D Beszámolót akarunk!!! :lol:

Tatjana, nálunk a hálóban lesz a baba, mivel máshol nincs hely és szeretném is szemmel, ill. füllel tartani! :wink: Ha lenne külön babaszoba, akkor talán elgondolkodnék, de így... :roll:

Én holnapra kérek drukkokat! Nőgyógyi: uh, vérkép-kielemzés, stb... Mindennek rendben kell lennie! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Tatjana!

Nálunk is a hálóban lesz, pedig lenne külön szoba! Én legalább fél éves korig magunk mellett akarom tartani! Szűkös lesz, de most nem ez a lényeg!

Navi!
Holnapra nagyon drukkolok! Minden rendben lesz!

rodina74
 
 


Rodi, mindenhonnan begyűjtöm a drukkokat! :D jó, mi?! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!

Tegnap este mi is megérkeztünk, sajnos, nagyon nem akartam hazajönni!Szuperul érzetem magam, fürödtünk sokat, rengeteget beszélgettünk, nagyon jókat ettünk, sétáltunk, tökéletes nyaralás volt!!!!!!!!!!
A tandemugrás is jó volt, nagyon féltettem Andrist, de épségben leért, kicsit szarul volt a földetérésnél, de azóta is be van zsongva, h. mennyire jó volt!

Csajok, én sem bírom a meleget!A Balcsin semmi bajom nem volt, de most eszméletlenül szenvedek, nincs levegőm.Úgyhogy Szisszka, Eclipse megértelek titeket, meg mindenki, aki szenved!

Hiányoztatok ám!!!!!!!!!!!

Sophie, jók a matricák, én is szertenék mesefigurásat :D

Rodina, hatalmas grtauláció!!!!!!

Szisszak, én sem tudom, hogy mit kezdjek magammal a melegben, elhiszem, h. Marcipán is szenved!

Eclipse, ügyes voltál a lakással!!!!!!!!!!!!
Svájc: ne hallgass senkire, te döntsd el, te érzed!!!
Amit Ági írt, az maximálisan igaz!!!!Ilyenkor az emberek olyan okosak tudnak lenni!
Meg tudod mit?Svájcban tuti hűvösebb van!!!:)

Ági, a beszólások, amiket írtál....Nagy részét már én is megkaptam!!:)

Gyancsi, szuperek a képek!!!Sokat nőtt a pocakod!!!Csaknem ti is Füreden voltatok?Mi is ott nyomultunk a görög faluban!!!

Tatjana, örülök neked!Remélem a meló dolog megoldódik mihamarabb, én próbálok pozitív lenni!!!!!!!!!!!

Vörösmacs, 2 fiúcska!!!!!Édesek lehettek, tényleg az u.h-n!!Nincs kép?Olyan kíváncsi lennék!!!!!!

Szis Pancsi, mi még nem is találkoztunk!Neked is szép a pocakod!!!!!

Aranyoska, szépek a képek nagyon!!!Szépen gömbölyödik a pocid!!!Te is szép vagy!!!!

Tatjana, Akra, mi volt az u.h-n?

Haskeményedés: estére nekem is jellemző, bár mnost mindjárt megdöglök!!

Ma délelőtt Ikeáztunk, vettünk szekrényt, meg néhány aprüságot.
Ja, meg megvettük a festéket, holnap szobafestés!!!

Puszi mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szép jó reggelt! Most éppen 5:50 van...

mai tábácskánk: 2010.07.16.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Jó reggelt!

Látom nem vagyok egyedül, aki nem tud jól aludni.... Én is már negyed 6 óta fent vagyok :-(

Várnék egy enyhítő, hűsítő záport, de végül mégis csak kibújt a nap a felhők mögül :-(

Ma megy a fiam több mint egy hétre az apukájával a Balatonra, ezért most mennem kell csomagolni neki, de időnként bekukkantok ;-)

rabbe78
 
 


Gyorsan még teszek fel én is poci képet, tegnap este csináltuk: Kép 22 hét

rabbe78
 
 


Én is itt vagyok :) Láthatóan én sem tudtam sokáig aludni, ráadásul éjfélkor tudtam csak elaludni. Éjjel is többször felébredtem, mert úgy éreztem, h megfulladok, h egyáltalán nincs levegő. Azt hittem, h azért mert becsuktam a szobaajtót, de nem :shock:
Marcipán is viszonylag későn aludt el, és ő is kelt 6-kor. Majd kimentünk a boltba, mert elfogyott a tejcsi, és a reggeli kakaó ugye elmaradhatatlan :D

Tatjana
Drukkoltam az uh-ra! Mi volt???? Tuti, h a babóval minden rendben :) Kiderült, h kisfiú vagy kislány?
Szerintem nyugodtan használhatjátok az elektromos szúnyogriasztót! Mi is azt használjuk már évek óta! Az volt Marcival a terhességem alatt is, amikor Marci pici volt és most, és semmi bajunk! Amikor nagyon durva szúnyogok vannak bevetjük a füstölőt is. Azt olvastam a neten egyébként, hogy ha nem zárt térben használjátok, hanem nyitott ablaknál, akkor nem árt!!!!
Egyébként meg annyi mindenről mondják, h ártalmas, h akkor semmit nem használhatnánk, lig lehetne enni-inni valamit :D
Hú, hát talán érdemes nektek is könnyű babakocsit beszerezni, bár az elején annyira nem is annyira vészes a cipelés. Később amikor meg már nagyobb a baba, akkor tényleg éremes a jó kis könnyű sport kocsit beszerezni.
Mi úgy oldottuk meg, h Marcipán kiságya közvetlen a mi ágyunk mellett volt, aztán szép lassan átszokott a mi ágyunkba ( de ez az én hibám volt, h odaszoktattam, a többieknek leírtam már, h ez a fáradtásg meg a korán kelés, kialvatlanság miatt volt). Mi féltünk tőle, h apa nem fog tudni rendesen pihenni majd, ha Marci kel éjjel, hajnalban, de a harmadik éjszakát apa végig aludta mint a bunda, akkor már nem tűnt fel neki, h ébredés van :)
De ha pl. nagy sírás volt, egyszer-egyszer pockafájás, vagy fogzás, akkor mi átmentünk a nappaliba aludni Marcival.

Akra
Neked is mentek a drukkok uh-ra, gyere és mesélj mi volt, és ha tudsz, tegyél képeket is :)

Macs
Jól vagytok?

Navared
Mennek a drukkok mára, majd gyere mesélj, mi volt!


Rodi
Néztem a blogod, tegnap este. Gyönyörű szép dolgokat kaptatok :)
Ugyanolyan fali matricákat néztem a neten, (ebayen), itt sajnos nem igazán lehet kapni ilyet. Az a sok micimacis dolog!Gyönyörű szépek! Teljesen odavagyok!

Dorka
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás! :) Hozol majd képeket?:P
Gratula az ikeázáshoz, és kérünkszépen majd a babaszobácskáról is képet :D

Rabbe
Szép a pocakod!!!!!! Szépen gömbölyödik már :) Kisfiadnak szupi lesz a Balcsin!!!!!
Betettem követésbe a blogod, remélem nem baj :)

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó reggelt mindenkinek!
Tatjana,
gyere az uhus hírekkel!

Tegnap este mi is voltunk 4D-n apával!
Fantasztikus volt! Minden a legnagyobb rendben, a baba gyönyörűen fejlődik, már 80dkg-ra mérte a gép! :D :D
Mindene tökéletes.
Szabályos fejvégű tartásban van, azért éreztem olyannira fent a rugikat, mert tényleg ott a lábikója.

Nagyon édes volt az UH-n. Apa majd elolvadt. Nagyon király élmény volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


A pici szája formája meg a kezecskéje tiszta apja, ezt megállapítottuk a szonográfussal :lol:
Apa szerint neki kisfiú arca van.
Mondom neki, ha nem akarja tudni, ne találgasson!!!

:lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Na megvolt tegnap az uh. Annyira szuper volt, végignézett a doktornő minden kis porcikáját (már ameddig engedte :) ), mert egy idő után megunta és bekapta az egyik ujjacskáját szopizni és hátat fordított. :D
A nemét illetőleg sokkal okosabb nem lettem, vagyis annyira, hogy a dokinő betippelte, hogy kislány lesz (mert nem látott zacsit :) ), de mondta, hogy nem 100%. De majd kb. 5 hét múlva szeretnénk menni 4D-re és hátha ott biztosabbá válik.

Akra: mentek neked délután a drukkok. Mesélj, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan sikerült a 4D. Abban biztos vagyok, hogy a Babóval minden rendben volt. :)
Pajzsmiriggyel kapcsolatban, én mindig is jobban szerettem volna, ha túlműködésem van (édesapámnak az van), mert akkor nem lennék ilyen kövér :( , de már most hozzászoktam, megpróbálok együtt élni vele. A teherbeeséssel kapcsolatban pedig gondolkodtam rajta, hogy ha nem lett volna jó az eredményünk, valószínű akkor nem jött volna neked sem és nekem sem össze elsőre. De szerencsére összejött. :D

Freestyler: köszi a véleményt. Én úgy tervezem (aztán majd meglátom, hogy hogyan lesz), hogy kb. fél évig, vagy 1 évig nálunk, aztán majd megcsináljuk a szobáját és szépen lassan átszoktatjuk, mivel a második babót elvileg 2 év múlva terveznénk, és akkor már helyhiány miatt is jobb lenne, ha a saját szobájában lenne.

Navared: neked is mennek a drukkok mára. Biztosan minden rendben lesz! :D ++++++++++

Rodina: örülök, hogy nem csak én gondolom így. Csak anyósom és sógornőm már teljesen kikészítenek, hogy el fogom rontani a gyereknevelést, meg hasonló jó tanácsok :(

Dorka: örülök, hogy szuper volt a nyaralásotok. Bátor párod van, én biztosan nem mernék leugrani :D, bár nekem vagy egy kisebb fokú tériszonyom is, valószínű azért nem. Képek készültek? Tegyél fel egy párat....
Igazából én is mindig pozitív vagyok mindennel kapcsolatban, csak a párom nagyon negatív (így egészítjük ki egymást :) ).

Szisszka: nagyon korán keltél... nekem 5:50-kor csörgött az óra, de simán tudtam volna még aludni egy kicsit. Érdekes módon tegnap sokkal rosszabbul aludtam, mint ma éjjel, de már az egész hetes nem alvás miatt teljesen kivagyok...
Az együtt alvásra mi azt találtuk ki, hogy mi a babóval maradunk a hálóban és ha apa nem tud aludni tőlünk, akkor ő költözik a gyerekszobába :D . De lehet eredetileg is ott alszik majd, mert nagyon nem bírja a meleget, minden télen kb. 17-18 fokra van állítva a termosztát, de ha megszületik a babókánk, akkor neki kell azt hiszem 21-23 fok (ennek én csak örülök, mert amúgy egy fagyosszent vagyok :D ).

Rabbe: szép poci :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Rabbe, nagyon szép pocid van!!!! :wink:

Szissz, köszike! Nem tuti, h. tudok jönni doki után, ill. a jövő héten, mert nem leszek netközelben, de azért próbálkozom! Szóval, ha nem jönnék, me tessék rosszra gondolni! :D

Eclipse, annyira gyönyörűűűű! Gratulálok!
Én is, én is akarok ilyen fotót! Ma be is jelentkezem! :D

Szóval köszönöm mindenkinek a drukkokat estére és jövök, amint lesz lehetőségem!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziszka: Köszi, hogy betetted, jól esik :-D
De ti ugyiis mindig tudtok rólam, oda se tudok sokszor sokat írni :-D
Mit csináltok ma? Mik a tervek?

Eclips: aztaaaaaaa. De gyönyörű a babátok! Milyen jól látni már a kis pofiját!!! egész irigy vagyok-mi nem akartunk többet menni-de lehet hogy akkor mégis megyünk :-) a párom akart még 4 d-re menni, csak lebeszélem a pénz miatt :-)
Tetszett, hogy a párodnak mondtad ne találgasson.... :-D

Most megyünk , viszem Ádit az apjához, férjem dokihoz, mert fáj a torka, aztán kicsit még csinálgatjuk a gyerekszobát( szegőlécek...) lassan pakolhatok majd be :-) már nagyon várom .-)

Még dekoráláshoz az jutott eszembe, hogy lehet szalvétatechnikát is alaklmazni, olcsó, saját kezű munka és mutatós. Mi az óviban zaval ycsináltunk, vettünk külön mosható lakkot rá és a fürdőszobát telkeraktuk, mert nagyon üres volt. bírta a strapát semmi baja... és nagyon édes lett. lehet szekrényre is tenni, dobozokra, lámpára, kiságyra így egységes lehet a szoba...

rabbe78
 
 


Eclipse: jaj, de jó képek lettek :D És apa tényleg nem akarja tudni, hogy mi lesz? A vizsgálaton nem látszott, hogy kislány? Az én párom nem bírná ki :D , ő már a 12 hetesen is azt mondta, hogy ő látta, hogy kislány, mert csak csíkokat látott :) , de most a dokinő is ezt mondta...
Ja az uh-gal kapcsolatban az lemaradt, hogy egy kicsit idősebbnek mérte, de az előzőn meg fiatalabbnak, de szerintem ez az 1-2 nap milliméterek miatt is lehet, hogy hova teszik le a keresztet a doki.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


csajok édesek vagytok, köszi a poci dicséretet.

Ttjana.: mi tudtuk, hogy minden rendben :-) gratulálok a kislány gyanuhoz :-D
képed van?

rabbe78
 
 


Hello Lányok!

Köszönöm szépen a drukkokat az uh-hoz, szerencsére minden OK volt, de erről egy kicsit később.

Eclipse- nem hiszem el,hogy 1 órával voltatok később a 4d genesisben mint mi.:)szerintem egy pár volt közöttünk.Csodálatos képeket tudtatok fényképezni, nagyon édes a Picike :D

Rabbe78-nagyon szép pocakod van :D

És akkor az uh-ról: csak óriási magaslatokban tudok beszélni a rendelőről.(4d genesis). Mi először a Kárpát utcában voltunk, majd az Istenhegyin, de ez mindkettőt felülmúlta.
A vizsgálati idő a honlap szerint 30 perc, ehhez képest 1 óra 5 percen keresztül viszgált a hölgyike, mert Máté fiam nagyon bújós volt. Először hiába piszkáltuk, nyomkodtuk,annál jobban aludt.Mondta is a hölgyemény, hogy nagyon nyugodt a baba, ugyanis semmi,de semmi nem tudta megzavarni.Szopizta a kis ujjacskáját, aztán meg az öklét próbálta bekapni, hát majd megzabáltuk :D
Nálunk nem lehetett nem látni, hogy fiú, ugyanis Mátéka elkezdte piszkálni a kis fütyijét, az meg csak ott himbilimbizett :D

Szóval csúcs volt :D

Kép Mátéka Aki gondolokodik rajta, hogy menjen e vagy sem, csak ajánlani tudom, iszonyatos élmény, én hazafelé az autóban végig puszilgattam a fényképet,amit kaptam :D :D :D

Még annyit, hogy éjjel én sem aludtam, egyfolytában rúgdosott a baba, 3-kor már keltem.

Akra

Kép
akra
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam, de nem bírom megállni, hogy írjak. Lányok ezek a 4d képek egyszerűen fantasztikusak, elolvadok a babáktól. Hihetetlen mennyire kis kifejlettek már ilyenkor. Annyira várom én is, hogy láthassuk Noni babánkat, jövő hét kedden megyünk. Szerencsére már csak pár nap :)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!!!!

Szissz, tényleg jó korán keltél...Én is 6-kor kinyitottam a szemem, aztán már mindegy volt.Én sem kapok soha levegőt :(
De állítólag szombat estétől enyhül ez a meleg.Én nagyon bízom benne.

Babaszoba: igazából nekünk is babasarok lesz a mi szobánkban.Olyan fél éves kora körül tervezzük az átköltözést.Csak most a hálószobánkat költöztetjük át az eddig üres szobába, de az nincs kifestve.Szegény Andris most készíti elő, én meg mindjárt megyek segédmunkásnak!

Rabbe, nagyon szép formás kis pocakod van!

Eclipse, gyönyörűek a képek, húúú nagyon édes a kisbabátok!!!

Ttajana, örülök, h. minden ok volt az uh-n :)
Nálunk én voltam a negatív, de megfogadtam, h. ezen változtatok! :D

Navared, én is drukkolok!!!

Akra, Máté baba is gyönyörűséges!!!!!!!!!!!!!!

Nyralásról majd teszek fel képeket, csak még nem jutottam el odáig....

Holnap reggel mi is megyünk 4D-re :) Én már 2 hete bejelentkezetm, ez lesz az utolsó, többre sajna nem lesz pénzünk:(
Jön velünk a két mama is :)
Már alig várom, csak nagyon izgulok, nehogy azt mondják, h. kukija nőtt, mert az elején mindegy volt, de most már teljesen berendezkedtem a kislányra...

Na, megyek festeni!!

Kitartás a meleghez csajok, puszi!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: