Új privát üzeneted érkezett!

Keny, ez kezd izgi lenni.
Apa 1/25 körül kel, hol 4-kor, hol 5 előtt, mikor hogy. Vele felébredek (ha nem hamarabb, mint ő), kimegyek pisilni, beveszem a pajzsm.gyógyszert és vagy ő vagy én kávét főzünk. Ágyban megkávézunk. Ez olyan szertartás-féle már nálunk. Aztán ő készülődik, én teszek neki kaját, ő iderakja, ha valami nehéz, vagy olyan helyen van, hogy nem tudom elővenni, de pl. a főzéshez kell, vagy ilyesmi. Felöltözik, elmegy 3/4 6 körül. Utána én intézem a dolgaimat, meg bekukkantok ide. Közben zuhanyzok, stb, aztán 1/2 7-7-kor reggelizek.
Na, ezt a napirendet fogja felülbírálni a kisoroszlánom. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok, megjöttünk a nyaralásból. Picit visszaolvasok majd. Kismamik még egyben, azt látom, nagyon szépen haladtok előre!

Baba, nekem még a mai fél7-es kelés is korai volt.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcsi, ha lesz időd, mesélj, milyen volt.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

 
 

Baba!
Nálunk is hasonlóan zajlik, csak 8-fél9 körül:)
Az én bébim még rák lesz :wink:

Lois!
Micsoda ajándék :P kisZé biztos nagyon fog örülni!!És a buli hmmmm, nekem is csinálhatna valaki ilyet :wink:

KépKép

Kép
keny
 
 


Igen Lois szinte hihetetlen, hogy már 5 hónapos!
Úgy repül az idő, én most a kismamikon is ámulok, hogy itt tartanak már.
:D

Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyik az a papír amit most a TÉGYÁS után kell kitölteni és beadni?
Igénybejelentés gyermekgondozási díjra/GYED1.
Ha esetleg le van töltve valakinek. :roll:
(na és, hogy ezt hova kell beküldeni.)
Olyan remek, hogy mindíg mindent ujra kell beadni! :evil:

Baba nem vagy semmi a keléssel.
Én mormota voltam annó.
Milánnak a hajnali kelése megvan kap egy pár korty vizet és alszik is tovább!

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, nekem a munkahelyem küldte ki azt a papírt és vissza is kellett küldenem nekik (nincs meg már ezért). Viszont azt tudom, hogy ők küldték be a MÁK-ba, mert onnan kapjuk a GYED-et.
Ó, sajnos nem tudtam megkérdezni az etetést, mert nagyon sokan voltak a dokinál és dobtak is kifelé minket, máris jött be a következő család. Sebaj, ez csak a gyerekdoki volt, most majd valamikor megyek a védőnőnkhöz is, aki helyben van. Vele aztán kitárgyaljuk az etetést.
Lois, zseniális ötlet a táplálási útmutató!!! De jó ötlet! Meg is nézem mindjárt.

Baba, te egy angyal vagy, hogy leírtad a táplálást, tök rendi vagy! Puszi!!!

Keny, az éjszakai görcsök már nagyon gyanúsak. A szülési fájdalmak is felülről indulnak lefelé, pont ilyen érzés, ahogy leírtad. De hát mivel elmúltak, ezért csak jóslók voltak. Kitartást csajszi, nemsokára babázol:)

És persze Baba, te is nemsokára Fannikázol:)
Vendég
 


Puszi LÁnyok!

Baba + Keny, itt vagytok a finisben! :wink: :wink:

Lois, jó kis szülinapi buli lehetett!

Nekem ma jelenésem volt a védőnőnél, de csak olyan formai találka. Beírta: panaszmentes, vérnyomiztuk, kis duma, és jöttem el.
Anyum kórházban, nem beteg, csak az éves cukorbetegséget javító infúziós nagyjavításon van. :lol:
Van azért vele dolog, vizet vinni, kaját, stb...de csak 1 hetet lesz bent.

NYaralóknak jó pihenést kívánok!
nani72
 
 


Nani, lassan egyeztetnem kellene veled. Még nem túl hosszú a hajam, de azért sztem nem ártana rádolgozni, mert utána meg az lesz..
Írd már meg nekem priv., légyszi, melyik szombaton leszel, vagy melyik este?A jövő hét szo. vagy utána hét sztem jó lenne..TALÁN:::))))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nani, vizeletet is nézett meg súlyt?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Keny: mit nyer, aki eltalálja a születésnapját Kornélnak? :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois: nagyon super lehetett, teszel fel pár képet?
Ajándék: bevallom, jövő héten megyünk első éves születésnapi partyra és halvány gőzöm sincs, hogy mit vegyek egy ilyen korú kis pasinak, gondoltam lenyúlom az ötleted :oops: :oops: :oops: :oops: . Medencéje már van a kis srácnak, az is nehezíti a dolgot, hogy a szülei és nagyszülők szóval mindenki fullosak anyagilag és már szinte mindent megvettek neki, amit el lehet képzelni. Azt hiszem marad a ruhácska és valami édes játék, tudom, hogy 5000. lenne és a gyereket kb 5 percre kötné le, de nincs más ötletem.... Mennyivel könnyebb egy felnőttnek ajándékot venni!!!!!


Twsit: Tgyás és Gyed-del kapcsolatban a MÁK intéz mindent, kell majd valahová rohangálni vagy ők automatikusan küldenek minden iratot?
Vendég
 


Sannah, sztem a játék mindig jó választás. Vagy mesekönyv esetleg.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sannah, nekem a munkahelyem személyzeti osztálya intézte és ők leveleztek a MÁK-kal. Aztán remélem, hogy meg is kapom a GYED-et, elvileg szeptembertől kapom azt és akkor megtudom. Szorítok érte, hogy az is időben jöjjön, mint a fizetés mindig.
Szerintem 1 évesnek a Toy Storyból kéne valami játékot venni, most az a menő. Pl. Buzz, vagy ufók, ilyesmi. Szerintem annak nagyon örülne. Esetleg hozzá a Toy Story3-at dvd-n.

Keny, aki nyer, az dedikált fotót kér Kornélkáról!!:) Elég, ha te dedikálod, mert Kornélka csak később tanul meg írni:)

Nany, gratula, hogy jó volt a vérnyomid és minden rendben volt a védőnőnél!:) Az mindig jó. Dobsz majd nekünk egy pocakfotót? Szeretjük az olyasmit!:)
Vendég
 


A gyerekek kaptak ajándékkosarat is 1 éves szülinapra: volt benne bébikaja, bébipuding, ivólé, gyerektea, rendesen el volt készítve, mint a felnőtt csemegekosár.
Mesekönyvet is imádják, de csakis a vastaglaposat, a többit széttépik.

Nyaralás nagyon szuper volt, gyerekek jobban alkalmazkodtak, mint mi. Családi nyaralóban voltunk, ahol csak 2 lépcsőfok van és kint vannak a kertben. 8-kor már a homokozóban ültek, egész nap az udvaron játszottak, arany életük volt. Délután 5 körül mentünk Balatonozni, lubickolni a vízben, tetszett nekik nagyon. Szúnyoginvázió miatt estére behúzódtunk mi is a házba, ilyen rettenetre nem is emlékszem. Egyetlen "rossz" dolog volt, a mi gyerekeinkkel még nem lehet elmenni vendéglőzni. 2X kipróbáltuk, felváltva tudtunk csak enni, etetőszék sok helyen nincs, vagy csak 1 db van, ők pedig ha jóllaktak, nem üldögélnek, amíg apa-anya nyugisan eszik. Így aztán maradt a jó kis főzelékezés, főztem töklotyót, töltött paprikát, brassóit.
Folyt.köv

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Én is vastaglaposra gondoltam.

Keny?

Nani, tényleg, tegyél már képet!

Szöcsi, hát ez szupi lehetett.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szöcsi!
Ajándékkosár elméletben jó ötlet, bár én pl. a felsoroltakból semmit sem adok a gyerekemnek, szóval azért érdemes lecsekkolni, hogy fogyaszt e a Ded ilyesmit :roll:
Helyileg merre voltatok?? Időtök elég királyságos volt!! :D

Sannah!
Publikus képek nem nagyon vannak.
Ez nem igazán medence, inkább ugráló, meg bunker. Valami könyv tényleg jó ötlet, esetleg zenélős (Zének van egy Lecsós, ami effekteket is ad, azt tökre szereti) Nálunk labda a bejövős épp, vagy autó. De persze ez is gyerekenként eltérő.
Én meg szoktam szenvedni a felnőttekkel, főleg egy pasival, ha el akarok térni egy jófajtaüvegitalmindenalkalomrajó klisétől.

Twist!
Toy story??? Most viccelsz? Egy egyévest még tökre nem izgatnak a trendi mesék :roll: A 7 és 10 éves unokahuginak/öcsinek vettem most a Shell kútnál az új meséből játékot, ők értékelték.

Kenykém!

Ha majd egyéves leszel, csinálok neked is :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Köszönöm a tippeket.

Meg van az ajándék a pasinak, egy kis Thomas mozdonyt kap, már kinéztem a neten, csak el kell menni megvenni. Remélem örül majd neki, rá lehet csücsülni és úgy tudja magát hajtani, állítólag a Thomas most a kedvenc és ha meglátja képen fülig ér a szája.

Lois: nincsenek publikus képek egy gyermek zsúrról? :shock: :lol: Milyen partyt rendezhettél Te "lyány"? :shock: :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasi ajándék: szerintem egy szép könyv mindig bejön, nagy könyv őrült vagyok, de már iszonyat árak vannak. A pia szerintem is olyan snassz.

Twist: remélem nekem is intézi majd.

Szöcsi: de jó lehetett......
Vendég
 


Én is imádom a könyveket, sőt a mesekönyveket is. Azért is mondtam, hogy sztem ez jó lenne.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sannah!
Ez egy másik topikos buli volt, nem lenne túl fair, ha itt kitapétáznék vele, mikor ott sem publikus :roll:
Majd a rendes szülinapról hozok képeket, ígérem :wink:
Ráülős-gurulós cuccal szerintem nem tudsz mellé lőni :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Valami nyígja van a gyereknek. Várom, hogy elaludjon. 00.45-kor felébredt, adtam neki inni, hátha szomjas. De csak bőg, persze könnyek nélkül. Fogalmam sincs mi van... :roll:

skrisz72
 
 


Jó reggelt!

Remélem, elaludt Esztike és tudtok még pihenni.
Nekem kezem-lábam bedagadt megint, alig tudom ezt a pár sort is begépelni.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, jaj ez a dagadás... :( ilyen bazi melegben nem csoda. De már csak három hét és vége!!! :lol: :lol:

Eszti 2-kor aludt vissza. 8-ig nyomta reggel a szunyát. Nemtom mi volt... :roll:

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Sannah!
őőőőőő nem is tudom...
Thomas tesóméknál is a legeslegnagyobb sláger !!:)

Skrisz!
Remélem most is alszotok!

Nani!
Tök jó, hogy minden rendben van!

Baba!
Nekem most alig dagad a lábam, szoktam hideg-meleg vizes zuhanyozni, és tornáztatni az nagyon jót tesz, beindítja a nyirok keringést.Lassan össze szedem magam és megyek ctg-re.Tök jó éccakám volt, csak a meleg zavart, de kisfiam jól viselkedett :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Lois, nem viccelek, mert képzeld, hogy az történt, hogy az 1 éves unokahúgom otthon videón nézi a Toy Storyt (1-2) és nagyon örült, amikor egy abból való macit kapott tőlem a sárga dömperen. Amit néznek a tévében, azt szerintem megismerik és tudják értékelni.
Miért, szerinted a Thomas a gőzmozdonyt miért tudják értékelni? Honnan tudják, hogy létezik egyáltalán? Mert nézik a mesét minden nap a tévében. Egyébként a fiú unokaöcséimnek is az a kedvence. Toy Story csak a kis unokahúgomnál kedvenc.

Keny, örülök, hogy jól vagy és hogy semmi dagadás. Ez szuper!:) Hogy tornáztatod a lábaidat?
Vendég
 


Twist!
24.hétg jártam heti 2x-3x terhestornára, és az ott tanultakat alkalmazom.A legjobb hanyatt fekve felemelt lábakkal, különböző spicc, pipákat csinálni, áááááááá ezt nem tudom így leírni.... :P :P :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny a fittmami. :wink:

Twist, én mit vegyek Esztinek? Valami bebe tévés figurát? :lol: :lol:

Holnap apa leszállítmányoz minket a Balcsira, lent leszek 4 hétig!!! Első két hétben lesz velünk még két kislány. Anyu párjának az unokái. Az egyik most megy iskolába, a másik még ovis. :D

skrisz72
 
 


Twist!
Nekem csak az a furi, hogy a ToyStory azért egy elég komplex nagygyerekes mese. De lehet csak az én gyerekem ufo, mert neki pl. még csak az tetszik ha élénk, zenés, és max pár perc. Ezért mi csak rövid zenés klipeket nézünk (alma együttest szoktunk), mese elé nem ültetem.

A Thomas az más szerintem, nagyon egyszerű képi világ, minimalista történet, mantraszerű zenécske. Azért fogja meg a kicsiket, az bejövős lehet egy 1.5-2 évesnek is.
A mesét meg azért nézik, mert Apu meg Anyu odaülteti elé :wink:
Kistesó amúgy hamarabb néz mesét mindenhol a nagy hatására, én legalábbis így látom mindenhol.

Skrisz!
Őrlők felé nem tapogatóztál??? :) Lehet azok indultak meg, azért a nyűglődés.
Balcsi biztos jó lesz, nagyobb gyerek királyság, legalábbis Zétény tátott szájjal nézi és üldözi Őket nálunk. Ha meg valamelyik hajlandó is néha lemenni picibe, hogy bábozzon Eszternek, akkor szuper dolgod lesz!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois! Fonyódon voltunk, de átnéztünk az északi partra, nyaraló-vételi szándékkal. Egyelőre nem találtunk.

Baba! vizesedést sajnálom, átérzem a gondodat, rólam 12 liter jött le a császár után. Kitartás, utána helyreáll a szervezet egyensúlya.

TV nálunk sincs, este a Híradót nézzük utána fürdés.

Panelban el fogunk pusztulni. Ömlik be a meleg, gyerkőcök egész nap sírnak, keveset esznek, éjjel felkelnek, kicsit fáradt vagyok. Mosni, vasalni kellene, de semmi kedvem.

Krisz, de jó lesz nektek!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Skrisz: vegyél neki TV-t :lol: :lol: :lol: :lol: ÓÓÓÓ:.máris mentek..hát tényleg ott lesztek, amikor Kicsikém kibújik. Net lesz ott?Mivel te vagy a hírhozóm..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szöcsi, itt is 30 fok van ventillátor mellett, besötétítve. Reggel, helyesbítek (mielőtt Kenyiék rámszólnak :lol: ) hajnalban szellőztetek és ha kell, nekiállok 6-ko rfőzni, mosni, vasalni, stbn..hogy ne a nagy melegben kelljen. DE gondolom, könnyen beszélek, hisz neked a 2 manó miatt nem egyszerű időzíteni. Gondolom, mennyire nehéz nekik ebben a melegben. Én is sokat gondolok arra, Fannikám hogy fogja ezt bírni, főképp, hogy eleinte még izzadni sem tudnak...Nekünk nincs klímánk és el sem tudom képzelni, hány év múlva lesz pénzünk, hogy legyen... :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, persze, hogy van net. Dolgoznom is kell közben... :?

Lois, örlők jó ötlet, majd megtapizom.

Részvétem minden panelben szenvedő anyukának! :cry:

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, de szeretnék kérni egy kis infót az IR-esektől... Tegnap voltam egy diabetológusnál, aki azt mondta, hogy az IR-re nem kell szedni gyógyszert (se diéta, se mozgás) alapból, csak ha gyereket szeretnénk... Ez igaz? Ti szeditek a gyogyót szülés után is?
Amúgy vmikor én is kaális voltam, tavaly dec-ben született meg a kislányom :D (5 inszem, 3 lombik után).

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv,
Noémi
nojemi
 
 


Nojemi!
Gratulálok a kislányodhoz :)
Nem értek egyet. Én szedem a kisfiam 10 hónapos korától a saját egészségem érdekében.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Szöcsi!
Rengeteg eladó nyaraló van a déli parton is, érdemes másfelé is körülnézni, ha nem ragaszkodtok egy adott településhez.
Tesómék vettek egy olyan retró stílusú mennyezeti ventilátort, nagyon jó, úgy négy fokot hűt. És kevésbé megterhelő, mint az álló ventilátorok.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Köszi, részemről is gratu a kisfiadhoz!
Egyébként én is ezt gondolom. Amúgy most nem a Mens-es dokimnál voltam, hanem gondoltam kipróbálok itt a közelünkben egy másik magánrendelőt... De asszem visszatérek a Mens-es dokinőmhöz...
nojemi
 
 


sziasztok !

csak gyors bekukk.
Anyánál voltam itt a újpesti Károlyi kórházban.
Anya cukros, felháborító, hogy a reggelit negyed 10-kor hozzák!
Akinek nincs hozzátartozója, az mit csinál??? ráadásul ne beszéljünk mi a kaja.... :?
Na mind1 nem idegelem magam, reméljük hétvégére hazajön. Napi 1 infuzio ketyeg bele.

Baba, én szombatonként nem dolgozom. E héten du, bent vagyok, utána de. leszek, majd ismét du. Este is jöhetsz, neked ráérek, csak hívj előtte. puszi

skrisz, de jó lesz nektek balcsin!
nani72
 
 


Lois!v Álló ventillátorunk van, sajna belenyúlnak, úgyhogy használaton kívül van.
Nyaraló csak északi parton jó, valójában lakóháznak is kellene, apa ott kapott állásajánlatot, itt dilemmázunk 1 éve, hogy mi legyen. Ha itt maradok egyedül a 2 gyerekkel és a beteg anyukámmal, lehet, hogy bedilizek. Most még mobilis a család, mindegy, hol játszunk, iskoláskorban már nem szívesen szakítja ki őket az ember a környezetükből. Viszont minden ideköt, építkezés, apósék, stb. Egy dolog azonban elgondolkodtató ezen a vidéken: minden 10 szülésből 8 egyelőre kisebbség.

Baba, klímától picit tartok, a kocsiban végig használta a férjem, én meg agyonaggódtam magam, nehogy megfázzanak.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Nani, meglátom, mit "jósol" ma a doki és holnap felhívlak.

Szöcsi, hogy tudnak belenyúlni? A burkolat csak pálcákból áll? Nálunk apró hálószerű.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois, amúgy a nagyok hatásáról totál igazad lehet, mert a pici unokahúgomnak is ott a nagytesója és ő nézi a Toy Storyt éjjel-nappal dvd-n és biztosan az ő hatása lehet:)
Az én kiscsajomnak Spongyabob tetszik, mindig tátott szájjal nézi és még a Dóra, a felfedző. Amikor énekelnek benne pl. Hátizsák, hátizsák... vagy Én a térkép vagyok.... stb, akkor dúdol velük és rugkapál ezerrel, nagyon szereti. Még nevetgélni is szokott. :) Aszem neki Dóra, a felfedező bábut kell majd venni.

Szöcsi, bizony én is aggódom a klíma miatt, hogy a pici nehogy megfázzon. A párom viszont nyomatja ezerrel, mert neki melege van és neki semmi baja sem szokott lenni tőle. Én viszont érzékeny vagyok és szerintem a baba is lehet, hogy az. A kocsiban a szélvédőre kapcsolva megy csak, így lassabban hűl a kocsi, de nem fázik meg senki. A lakásban meg mobil klíma van, tök gyengusz, de 1-2 fokot le tudja vinni a hőt és el szoktam fordítani Dorkáról, nehogy közvetlenül érje. Eddig lekopogom, nem fázott meg tőle.
Vendég
 


Mi is klímázunk a kocsiban, de csak lájtosan. Babára nem fújunk.

skrisz72
 
 


Ventillátor amolyan pálcás. Ma Kisnorbi egyáltalán nem aludt napközben, most 5-fél 6-ig szunyókált anyukám ölében, de nyafizik egyfolytában. Még van másfél óra alvásig, addig lehet, hogy kipurcanunk ebben a hőségben.

Twist, nálunk is ez a szitu, párom izzad, mint a kacsa a 130kg-jával, ezért neki nyilván kell a klíma, én pedig megfagyok elől. Gyerekeknél hátul kevésbé hideg, de aggódás megvan.

Ez a csillárventillátor jó ötlet, nem is gondoltam rá.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcsi: még ami nálunk segített, az a fürdetés. Lehűti a babát és Dorka utána nagyot szokott aludni. Volt, hogy napközben fürdettem meg a meleg miatt (csak vízzel, nem volt fürdető benne) és napközben is aludt egy jót utána. Felélénkült először, aztán nagyon jót aludt:)
Vendég
 


Krisz a Bebe tévéről pl. rózsaszín elefántot bizti tudsz venni Esztinek:))))
http://www.bebetv.tv/samples/s3.swf
Vendég
 


Sziasztok!

Iszonyú ez a meleg... alig bírom.

Lois: remélem, hogy bejön neki és tetszeni fog.
Értem a képek fel nem tételének okát :wink: várom a "rendes" bulis képeket.

Krisz: most nézem Eszti baba is mindjárt egy éves :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , uhh , hogy rohan az idő...... Kellemes nyaralást Nektek.

Nekünk sincs klimánk a házban, de szerencsére annyira hűvös a házunk, hogy nem is kellene. Télen-nyáron hideg, ahogy mondani szokták. A kutyusok kiszaladnak a kertbe gyorsan elvégzik a dolgukat majd rohanás vissza a házba és hűsölnek. Eszük ágában sincs kint játszani, vagy 10 percnél tovább kint maradni.

Szöcsi: nálunk is ez van sok a kisebbség, egy időben mi is sokat gondolkodtunk azon, hogy elköltözünk, de jött a válság és nem vesznek az emberek nagy házat talán majd pár év múlva... Szerencsére már van magán bölcsi és ovi.
Anyukádat nem tudjátok magatokkal vinni?
Vendég
 



Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Jó reggelt!
Vacakul aludtam. Este 9-kor végeztünk a dokimnál.
A hírek:
A vérvételi eredményemben a fehérje alacsony, így 24 óráig kell valamelyik nap gyűjtenem vizeletet és abból mintát kell vinni a klinikára. Vérnyomim ellenőrizni kell foly.osan, mert a lábaim 2xakkorák, mint alapból. Feszítenek is rendesen.
Uh volt, vizsgálat nem. Gondolom nem akarta piszkálni, mivel azt mondja a baba még nagyon fönt van (hólyagom nem ezt mondja :oops: ) szerinte nem úgy néz ki, mint aki hamarosan meg akarna születni. Egyébként igazam volt, szép nagy baba, bár én az UH-on semmit nem tudtam kivenni. UH szerint 36+1-nek felelt meg, de tudjuk, hogy ezzel nem foglalkozunk.
Adataink:
BPD:89 mm
HC:321 mm
AC:325 mm
becsült súly: 2910 gramm!!!!!!!!!!!!!!Átlagos menny.a magzatvizem.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


LOIS!!!Egyem a drága szívét, hogy mennyire aranyos és ügyes! Imádnivaló!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!

Lois, nagyon ügyes a kisfiad:) Simán tudott négykézlábra váltani, aztán újra felállt, hát szuper ez a KisZé! Olyan könnyedén jár, olyan jól csinálja, tök ügyes!

Baba, ezek egész jó eredmények, szép nagy Fannika:) Vizeletgyűjtés, hát igen, az nem túl guszta (nekem a cukor miatt kellett csinálnom anno). Te is próbáld meg, amit Keny csinált, egyél sok dinnyét és hátha kicsit kevésbé dagad a bokád. (Sajnos nekem annak idején semmi sem segített.)
Vendég
 


Twist, a dinnyekúrát én csináltam :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, vizeletgyűjtés nekem is volt a kórházban, de alapjában véve már nem tudtak velem semmit tenni, csak a folyamatos kontroll volt. Fehérjediéta kellett, felpolcolt lábak, az valamit segített. 36-os lábra 39-es papucsot vett a nagynénim. Vérnyomit ellenőrizd és pihenj, pihenj, pihenj.
Tiéd a laptető :shock:

Sannah, anyukámat visszük, ezért nézünk olyan házat, amiben 3 szoba va. Szitu ugyanez, itt eladni semmit nem lehet, építési telkünk 1 hektár, ki a franc vesz ekkora birodalmat a városban? Bérház semmit nem ér, legfeljebb kiadni tudom rezsiáron. Venni viszont most érdemes. Magánovi nálunk nincs, egyháziak vannak, oda megy a "java" gyereksereg.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Baba, a lényeg, hogy ne legyen nagy feje a babának, mert ugye ki is kell férnie. 89-es BPD tökéletes egyenlőre. :wink:

Apa szerzett egy mobilklímát. Jókor, ma már megyek a Balcsira. Úgy látszik magának hozta.... :wink:

Lois, majd meglesem Zét, csak a banki hálón nem tudok jutyubra menni. :wink:

Twist, Babának a hasán látszik a dinnyekúra. Látod mekkorára nőtt? :mrgreen:

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: