Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket a köhögésre! Ha esetleg a mostani Robitusin nem válna be akkor majd azokat próbálom ki.

Anna!
Igen, ezért szóltam az orvosnak, hogy nem kéne a Sinecod, hanem valami más mert állandóan azt kaptuk és sosem használt. Ezért is voltunk betegek mindig legalább két hétig mert egy hétig szedtük a Sinecódot és mindig vissza kellett mennünk, hogy adjon már valami mást mert ez nem jó.
Egyébként a nyárköszöntő fesztivál állítólag a régi Szentivánéji karnevál volt. De ezt én is csak úgy hallottam mert szerintem semmi sem volt benne olyan mint régen a szentivánéji karneválon. :)
Szegény gyerkőceid jól megjárták a hétvégén akkor. Hála istennek, hogy nincsen komolyabb baj az esésekből. De ez tényleg dühítő, hogy ilyenkor nincs ügyelet és senki nem vállal el ilyeneket. Ennyit a tatabányai orvosokról. Bezzeg a pénzt mindig eltudják fogadni és el is várják az embertől. Kíváncsi lennék, ha a saját gyerekeikkel történnének ilyen dolgok akkor ők mit csinálnának, egyből rohannának Pestre vagy Győrbe? És kérdezem én mi van azokkal akik nem tudnak egyből elmenni mert mondjuk nincs kocsijuk vagy ilyesmi? Na akkor mit csinálnak? :evil:
Na mindegy, az ilyenen nagyon fel tudom húzni magam!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Hát csajok... Ennyi csodaszert ismertek :shock: .Na a Normaflre.ról már hallottam, de csak a reklámban.Mi még nem használtuk.(Majd ősztől,ha ovisok leszünk,kivi leszek mennyit fogunk orvosra meg gyógyszerre költeni :roll: )

Anna!Ezek az esések :twisted: !Szegénykéim... Milán nem vérzős,de a Jázmin is ha valamit beüt,akkor hamar elered a vére.Száját szokta általában.
Hát a hasa tényleg nagy :oops: .És ugyanolyan kerek hátul a feneke. :D
Vértessomlóra megyünk esküvőre.Szerintem nem írtam.Móni írta,hogy ők hova mennek.De én is elfelejtettem :oops: .Ők valahova messzebbre mennek,és ott is alszanak.Nálunk én lefektetem a gyerekeket,anyukám feljön,mi elkészülünk és megyünk is.Ő meg marad itthon az unokáival :D .Mi meg ha hazajövünk hajnalban,ő hazamegy,azt mondta,pedig itt is aludhatna.Na mindegy...
A nagyobb medencét idén Rora is foghatjátok.Tudod,nehogy beleessen.
Ácsot kérdezek neked!Anyukámék most cserélnek tetőt pár hét múlva.

Zsuzsi!A férjed nem szereti,ha sokat gépezel?Most tudsz mellette,nincs olyan jó idő,hogy ki kelljen mozdulni.Kivéve orvoshoz :twisted: .

Ügyelet az már évek óta így megy.Egyszer férjemnek fémszilánk ment a szemébe.Azt mondták,hogy csak kifejezetten súlyos esetekben jön be az orvos.No el is fertőzhetett volna...Mehetett ügyeleti időben másnak. :twisted: Ezt a kórháznak nevezett kócerájt meg be kéne zárni úgy ahogy van itt Tatabányán!!!!!!Vagy oda kéne adni a győri orvosoknak,mert ők legalább megérdemelnék a szép új épületet.De itt....

Andi!Ne nyűglődj!Apa nemsokára itthon lesz és tuti belefér az idejébe egy kis pancsi.Ezek az utolsó napok a legrosszabbak.

Nekem a vizsgám JELES lett.Visszazökkenhetek a hétköznapokba,nem kell már tanulnom.
Ma szerettem volna egy ruhát venni az esküvőre.De a családdal közösen mentünk.Azt hiszem jobban jártam volna,ha egyedül megyek.Na mindegy...

Megyek lezuhanyzom,és lazulok...Holnap meg pakolhatok.Apa volt itthon ma a gyerekekkel...Gondolhatjátok! :roll: De ma már nem csinálok semmit!
Holnap jövök!
Jó éjt!Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok.


Edit gratulálunk !!! Ügyi voltál. Jár a jól megérdemelt pihenés, a gyerekek is ügyik voltak mert hagyták anyát tanulni. Ruhavásárlást, főleg ha magamnak akarok venni valamit akkor rájöttem hogy jobb ha egyedül csinálom. Két pasival elmenni vásárolni kész katasztrófa. A múltkor az eladó csaj megjegyezte hogy Dávidba már be van kódolva a vásárlási utálat. Tiszta pasi, ahogy elvoltunk 5 percet a boltban már kezdte a hisztit és nem tudtom nézelődni. Ha apa ott van akkor egy fokkal jobb a helyzet 10 percig tart a nyugi aztán rázendítenek ketten.
Szóval jobb egyedül…. Füred, villám látogatás volt. Reggel mentünk és este jöttünk. Sétáltunk egy nagyot. Valamikor még le ugrunk 2-3 napra és akkor talán több időnk lesz és pancsolunk is egyett.

Anna nem semmi egy hétvége. Ügyelet No Comment. A szájsebészeten meg nem igaz hogy nem volt annyi emberség abba a borjúba ( az ilyenek álatok nem emberek ) hogy legalább megnézze a gyereket hogy mennyire súlyos a helyzet. Fogorvosi ügyelet ide – oda. Nem értem hogy az ilyen miért ezt a szakmát válasza. ÁÁÁÁÁÁ csak felhúzom magam.

Andi kitartás, apa nemsokára itthon van és a másik dolog is rendeződik

Lépek aludni. Vacak éjszakánk volt… sunnyogok. Kettőkor azt mondtam hogy elég volt és elkezdtem vadászni őket, erre megébredt Dávid és reggel 4 óráig szórakoztatott. Csak tudnám hogy hol jönnek be a szúnyogok????? A konyhában kapásból ötöt számoltam össze egy órája.
Eszméletlen mennyi van belőlük. Már előre frászom van a sátorozástól ami két hét múlva lesz.

No jó éjt mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 

 
 

Sziasztok!

Edit!
NAgyon nagy gratula a vizsgádhoz!Ráadásul nagyon szép eredménnyel sikerült leraknod,ügyi vagy!
Előre is köszi,ha megkérdezed az ácsot!
Vértessomló az tényleg itt van a szomszédban.Úúúúgy mennék már egy jóóóó kis "falusi" lagziba....Na,most határozottan irigykedem! :lol:

Melinda!
Bele van kódólva a vásárlási utálat a gyerekbe.... :lol: Nem semmi! :lol:
Nem a szájsebészeten nem nézte meg a doki Annát,hanem a baleseti sebészeten.
Akartam még múltkor írni,hogy persze hogy mondom,hogy mi volt szülőin!Bár nem tudom még én is hogy oldom meg,mert Gábor délutános jövőhéten.Maximum viszem Annát meg Rolcsit is...Ez van!
Szúnyogok:este,ahogy kikísértem Drágámat,vagy 8 dög repült be azonnal :shock: ,pedig csak ajtónyitás,és egyből csukás volt....Vérszomjas dögök,egyből támadtak! :x Úgyhogy este 3/4 10-kor még szúnyogokat üldöztem...Király volt.

Móni!
Mi újság,merre jársz?
Kishercegnővel minden okés,ugye?
Lehet hogy már írtad,csak elsiklottam felette,de melyik oviba fog menni Laura?

Andi!
Mikor jön párod?Csak merthogy Júni végét írtál,és már ott tartunk szinte...Ha letelik a szabija,megy vissza?


Megyek,kiszedem kölköket az ágyból.
Úgy nézem,ma talán jobb idő lesz,mint tegnap volt!Jó lenne egy kicsit kimenni az udvarra,hogy kitombolhassák magukat aprótalpúak.

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!
Edit gratula a vizsgádhoz,és jó pihenést,mármint hogy nem kell már tanulnod.. :wink:

Anna:hát pontos napot nem írhatok,ráadásul elöbb mennek vissza akik most itthon vannak,igy talán 4-5 nap és itthon lesz apa.. :lol: még nekem is meglepi lesz...elméletileg ugye mert most változhat 10 napot lesz itthon és utána még vissza megy kb 3 hónapra...

Minket is esznek a szunyogok,tegnap este 8-at üztem a szobába,gyerköcök tele vannak csípéssel..ma már vettem szunyogirtot remélem használni fog.. :?

szép estét..pusza
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!
Edit!

Mi amióta oviban vagyunk minden hónapban kb 5000ft ment el a gyógyszerekre. Mi sajnos minden hónapban másfél két heteket itthon voltunk. Ennyiből jó, hogy nem dolgozok mert amennyit hiányzott a Bius az oviból már tutira nem lenne állásom. És persze mindig arra fogták, hogy mert nem volt bölcsibe és azért beteg ennyit. De igazából akik voltak bölcsibe, azok a gyerekek sem voltak sokkal kevesebbet állományba. :) Úgyhogy reméljük ti szerencsésebbek lesztek mint mi! :)
A párom nem szereti a számítógépet, őt nem is érdekli, ezért nem nagyon van oda, hogy én is itt ülök akár órákig is. Na meg mindig az érdekli, hogy kivel levelezek meg miket írogatok meg ilyenek. :) Na meg úgy van vele, hogy számítógépezzek akkor amikor ő nincs itthon. Mert végül is ő nem azért jön haza, hogy én meg ülök a gép előtt. De most nem nagyon zavarja, hogy itt ülök mert ő meg nézi a foci vb-t, az meg engem nem érdekel, na meg elkezdte a jogsit és most tanulja a kresszt meg ilyenek. :) Meg végül is ha ő itthon van akkor nem nagyon vagyunk itthon, kivéve ha szakad az eső. Egyébként mászkálgatunk össze vissza.
Gratulálok a vizsgádhoz és jó szórakozást az esküvőn!

Képzeljétek el mi meg szerda éjjel ott gubbasztottunk a Bius ágya mellett legalább egy órán keresztül mert szegénykém annyira köhögött, hogy majd meg fulladt. Nagyon pocsék érzés volt nézni tehetetlenül, hogy szegény gyerek majd megfullad. Úgy szídtuk az
orvost, hogy csak na! Erre visszavittem csütörtök reggel és elküldte arc röntgenre. Na annak az eredményét meg visszavittem ma reggel és kiderült, hogy mindkét oldalon a nyálkahártya le van tapadva, szóval arcüreg gyulladása van. Ez volt neki 3 hónappal ezelőtt is. Erre csak annyit mondott, hogy 3x15 percet infrázzam és adjam neki továbbra is a sinecod cseppet. Na ennyit arról, hogy nem használ semmit a gyógyszer és szóltam is miatta! Tegnap éjjel már egy fokkal jobb volt az éjszakánk, de már órákon keresztül be van kapcsolva neki a sólámpája is meg adom neki a cseppeket, meg még mindig adom neki a Robitusint, ez már ma el fog fogyni és mellette még a baby loof-al vagy, hogy kell leírni, be is kentem. De még mindig nem sok javulás van, úgyhogy nem tudom mikor fogunk meggyógyulni. Ráadásul az infrázást is alig engedi, igazából csak este tudom normálisan amikor már alszik. Na mindegy, sajnos ez van, de már nagyon dühítő, hogy ennyit beteg szegénykém!
Na most befejezem mert megyünk ebédelni! Kellemes hétvégét mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok csajok.


Móni párodnak boldog névnapot….. :D
Bölcsiben mikor lesz szünet? Lara mamánál lesz?

Zsuzsi sajnálom hogy a kicsi lány ennyire vacakul volt. Remélem most már jobban van.
Lehet hogy ki kellene kérni más orvos véleményét is. Én az biztos hogy ezek után kételkednék a dokiban. :evil:

Anna „Nem a szájsebészeten nem nézte meg a doki Annát,hanem a baleseti sebészeten.” látszik hogy abban az órában mikor írtam a hsz-t fáradt voltam. :oops:

Edit még mindig pakolsz??? Rég voltál….. :wink: :D

Hétvégénk nyugis volt, apa délutános. Még a Tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál is kimaradt idén, délelőtt mindig akad valami tennivaló.
Dávidnak megint ment a pocakja a napokban. De most tutira hogy a fogacskák miatt, úgy érzem hogy megint kibujt 2 és útban van a harmadik. Hangulata okés, elég jól viseli. Persze azért néha adok Panadolt és kenem Dentinoxal a fogínyét.

Legyetek jók. Jó éjt mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!
Apa tegnap este megérkezett meglepetés szerüen,mert ma kellett volna jönnie.. :P de nagyon örültünk neki...mostanában nem leszek,ha netán gépnél leszek bekukkantok..puszi
anda-vivibaba
 
 


Szép napot mindenkinek!!!

Mónyika!Apának boldog névnapot kívánunk mi is!Utólag :oops: ...
Mi lett a Larika fülével?Rendben van minden?

Melinda!Nálunk is kimaradt idén a Víz zene vihar fesztivál. :D Majd jövőre...A fogak miatt még mindig irigy,mert Jázminnak alig jönnek.A lényeg,hogy nem fáj neki,mikor jöttek az elsők és valószínű nem fog a többi sem.

Andi!Használjátok ki ezt a pár napot,mert hamar vége lesz!Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!

Zsuzsi!Ti meg gyertek helyre!(Ha még nem jöttetek volna.)Ti voltatok valamerre?

Hát az esküvő nagggggyyyyonnn jó volt!Végig ott maradtunk.Táncoltunk,a kaja isteni volt,a menyasszony gyönyörű,szóval minden összejött.Tegnap persze nem nagyon aludtunk.A Milán tudjátok már nagy fiú és nem kell aludnia.Ezt hajtogatta egész délután :twisted: .Hátam közepére sem kívántam,hogy ne aludjon!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Így mikor Hugi felkelt,kimentünk Várgesztesre még.Nagyon jól elrohangáltak,visszafelé meg a mamához bementünk Környére.Majd haza.Korán ágyba tértünk mindannyian :D .

Ma is pakoltam.Cipőket szortíroztam.A sajátjaimat.Főznöm ma nem kell,mert tegnap mindenhonnan kaptunk kaját,mert mindenki sajnált,hogy esküvőn voltunk és nem volt időm főzni :D .Szerdáig el vagyunk látva :D ,még van amit le is fagyasztottam :D .Vasalni valóm az természetesen van,mert mosni tegnap mostam.

Holnap lenézünk a mamámhoz délelőtt,jó kis gyerekmedencéje van,ha szép idő lesz,fürdünk is.Régen voltam már nála.

Szép napot mindenkinek!
Puszi:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok.

Dávid rója a köröket a lakásban. Olyan jó látni hogy most már két lábon közlekedni nem csak négykézláb, segítség nélkül. Néha meg meg kapaszkodik de csak egy pillanatra és megy tovább. Most is sétál az egyik szoba sarkából a másikba. :D :D :D

Andi ez aztán a kellemes meglepetés. Töltsétek kellemesen a következő napokat. :wink: :D

Edit az esküvőért irigy irigy. Nagyonnnnnnnnnnnn rég voltam egy jó lagziban.
Szép idő lesz holnap állítólag, jó pancsolást. :D

Pici fiam éhes..

További szép napot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dávidbaba 2010.06.30 20:49-kor.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Nem jössz Dáviddal a szülőire?Megkérdeztem a volt dadusunkat,azt mondta nyugodtan vihetjük Aprókat is!
Dávidnak naaaagy gratula a járáshoz!Meg a fogacskákhoz is! :D

Edit!
Naaa,most még jobban irigy,még főznöd sem kellett! :lol:
A vizsgákat már teljesen letudtad?Vagy még van belőle hátra?

Andi!
Milyen jó meglepit okozott a Párod!Pihenjetek nagyon sokat!

Zsuzsi!
Hogy van Bianka?Jobban van már,ugye?Nem akartok orvost váltani?Nem hergelni akarlak,de ezt a dokit szerintem cserélni kéne...
Párod elkezdte a jogsit?Neked van?Ha nincs,nem rakod le vele együtt?

Móóóóni!
Hát hiába kérdez az ember jánya felőletek? :cry: Csak egy pár sor erejéig jelentkezz léccci-léccci! :lol:


Annának kipottyant az egyik "balesetes" foga...Most úgy néz ki(de marha gonosz vagyok),mint Hókuszpók a Hupikéktörpikékből,csak női kiadásban... :lol: Ránézek,miközben dumál-vigyorog,és nem tudom megállni,hogy ne vigyorogjak...
Ma megyünk vele gasztróra,holnap Rolcsinak szülői,csüt-péntek délután valószínűleg barátnőzünk.

Legyetek jók!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!

Megint nagyon régen jártam erre, de nagyon sokminden történt.
Sajnos mindig van valami.

Gven készül a suliba, nagyon várja.
Mia Pénteken lesz 7 hónapos és aznap van a névnapja is.
Már minden időmet leköti a kis picurka.
Probal kozlekedni, de még nem igazán megy neki.

Remélem mindenki jól van, ha lesz időm visszaolvasok!

Puszi mindenkinek és kellemes nyarat kívánok!

fiamette
 
 


Sziasztok.

Anna ez nem igaz , pont ebben a két napban nem jutottam gép közelbe. :( Elmentünk volna …
Majd ha időd lesz mesélj hogy mi volt.

Fiamette úgy van mindig van valami. Végre itt a jó idő, mi is sok időt töltünk kint. :D


Dávid egyre ügyesebben jár. Délben cirkuszolt az ebédnél, nem akarta hogy én etessem. Kezébe adtam a kanalat és több mint a fele étel szépen bekanalazta. Csak lestem, nem tudtam hova tenni ezt a hirtelen jött nagy önálságot, de nagyon örültem neki. :shock: :D
Aminek nem örülök az az hogy újabban este nem akar csak ½ 10-kor elaludni, nappal is nagy nehezen ½ 1- 1 körül de akkor alszik 4-ig. :roll: Ez persze megmagyarázza hogy este miért nem tudom ágyba dugni időben…. Remélem hogy vissza áll a régi napirendünk.

Többiek is gyertek elő….

Jó éjt mindenkinek

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Szép időink vannak.Nem is nagyon voltunk itthon.

Melinda!Gartula Dávidkának a sétákhoz és az evéshez!!!Ügyike... :D

Anna!Lehet hülyének nézel,de mi az a gasztro?A gyerekeken én is szoktam röhögni,ha olyan van.A férjem haragszik ezért,no de ha nem bírom ki....

Fiamette!Próbálj ismét bekapcsolódni!!!!

A dédinél voltunk tegnapelőtt.Nagyot fürödtek.Jázmin aludt is, Milán semmit :twisted: .Le is pörrent a napon.De nem volt vészes.Tegnap Környén voltunk,unokatesómnál,anyósoméknál.Ott is fürödtünk.Na az nem hiányzott a Milánnak.Este mondta,hogy fáj a háta.Pedig tegnap csak árnyékban volt,vagy volt rajta póló.Tegnap sem aludt. :twisted: Meg is lett az eredménye.Ma fél 10-kor keltünk :shock: .Nem szoktam ilyenkor kelni.Benézek a Jázminhoz,erre még alszik mindig.De valamikor felkelhetett,mert nincs rajta pelus.Ez a heppje,hogy meztelenre vetkőzik.Ha meg pisil,mondja,hogy kaki.Ráadom 25-ször a pelust, és mindig leveszi a kis ribi.Múltkor pelus nélkül aludt.És "csak" kétszer pisilt be.

Na megyek...Gyorsban csinálok egy kis kaját.Pöri lesz,meg nokedli, mosnom kell,no meg vasalni.Ma a Milán háta miatt ki sem mozdulunk.Mondja a jó időt,lehet elmegyünk fürdeni hétvégén.

Na gyertek elő nőcik!!!!

Puszi mindenkinek!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Ja Anna!

A sulinak vége,meg is kaptuk a bizit.Színjeles lettem :D .Tegnap már dolgoztam keresztanyám lábán!!!

Szió

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!
Anna!

A Bius kezd jobban lenni, helyettesítő orvoshoz vittem őt vissza csütörtökön és ő meg azt mondta, hogy csúnya a mandulája és hörghurutja is van, úgyhogy kaptunk egy pár gyógyszert. Most már talán meg fog gyógyulni. Egyébként gondoltam már rá, hogy orvost kéne váltani, de nem tudom milyen orvosok vannak itt a közelben és egyáltalán hol mert ilyen szempontból nem nagyon ismerem a környéket.
A párom elkezdte a jogsit, 12-én vizsgázik kresszből, aztán megy vezetni. Nekem nincs jogsim és nem is nagyon tervezem, bár néha jól jönne mert én nem merek a volán mögé ülni. Legalább is most így érzem. Aztán ha kipróbálnám lehet, hogy más lenne a helyzet. Most úgy vagyunk vele, hogy a párom leteszi és utána megpróbálunk autót venni aztán majd meglátjuk.

Edit!
Gratulálok a bizidhez!

Na most megyek, csak gyorsan benéztem mert anyu most vitte el a Biust és csak holnap hozza haza és addig van bőven takarítani valóm. Na és ágyneműt is kell húznom!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!
Edit gratula a vizsgadhoz.

Andi látom voltatok fürcsizni, hogy bírta a pici fiad?

Mi anyosoméknál voltunk tegnap fürcsiztek a lányok

fiamette
 
 


Sziasztok csajekok!

Nem voltam hétvégén...

A Milán szerintem nem vészes háta kisebesedett egy kicsit.Nem voltunk sehol egész hétvégén.Pedig egy kis velencei tavi fürdést szerettem volna.Vagy csak strandolni egyet itt a Gyémántba...Helyette kitakarítottam.Kinek mi jár.

Andi!Nagyon jók lettek a képek!Látom most megy a csavargás,hogy apa itthon van.(Jól is teszitek.)És Márk milyen nagyfiú lett...

Anna küldök privit neked az ács telefonszámával!

Ma lazulósan kezdtem a napot.Még idáig nem is mostam.pedig a szennyestartó tele. :oops: Megyek is....

Később még benézek és írjatok!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Ja Anett!!!!

Sok boldog névnapot így utólag Miának!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!
Köszi lányok a kép hozzá szóláshoz.. :lol: igen voltunk fürcsizni,nagyon jó volt..Márkót csak egy kicsit vittem a vizhez,le is kapta a nap,de elvolt ö is..Vivikét alig birtuk kivenni a vízből.. :evil:
lehet megyünk majd még,ez attól függ mikor megy vissza apa..ugy más fele nem voltunk az a lényeg hogy együtt legyünk...meg intézzük az anyagiakat,hogy maradjon pénzem.. :lol: mert lehet sikerül még 4 hónapot kint maradnia,azt fel kell készülnöm hogy egyedül kell megoldanom az oviba szoktatást majd...de csak megoldom valahogy.. :wink: röviden ennyi,majd jövök...pusza nektek
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok

Andi nagyon jók a képek. :D

Anett utólag Boldog Névnapot Mia babának. :D

Zsuzsi sok sikert a párodnak, a helyedben biztos én is bele vágnák. Soha nem lehet tudni mikor van szükség a jogsira.
A dokikról szerintem a játszótéren kérdezd meg a többi anyukát, ki hova viszi a csemetéjét és mennyire vannak megelégedve a dokijukkal.

Edit a sulit hamar letudtad :shock: … gratula bizihez. :D Szegény Milán jól megjárta.
Én mindig rettegek nehogy Dávid leégjen. Szombaton voltunk pancsolni és hiába kentem, ügyeltünk akkor is a két kis karja szépen lepirult. Kentem is ezerrel napozás utáni krémmel…. Olyan jó színe van már. :roll:

Holnap megyünk időpontért a koraszülött gondozóba. Utolsó látogatásunk lesz… 8)

Lépek, kimegyünk egy kicsit sétálni.

További szép napot mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Edit!
Köszi a telefonszámot,drágám felhívja majd!
"Helyette kitakarítottam,kinek mi jár" :lol:
Velencei tavon én még nem is voltam...Pont tegnap jött szóba,hogy hétvégén lemehetnénk,kivi leszek összejön-e?Van valami tuti hely,ahová Ti mentek?

Melinda!
Annyi mindent mondtak a szülőin,nem tudom így elmondani...Ne haragudj!(Majd' két órán keresztül ott voltunk!!!)Ha jól füleltem a neveket,a fiúk nem egy csoportban lesznek...Kéne egy tali a közeljövőben,és akkor mesélnék!Szerintem a "leállás" után mindenképp menj be,és kérdezd meg,hogy kihez kerültetek,melyik csoport,és ha van rá lehetőség,beszélhetsz a gondozónénitekkel is.

Andi!
Hol vannak a képek? :oops: Én is akarooooom!!! :lol:
Oviba szoktatást ha egyedül kell is csinálnod ügyesen megoldod majd,hidd el!Olyan talpraesett lányzó vagy!Persze nem azt mondom hogy könnyű megoldani,de tuti menni fog! :wink:

Zsuzsi!
Veletek mi újság?

Móóóóni!
Tudom,tudom,hogy hiába :D ,de:
Móóóóóóni!Hooool vagy???? :cry:
Írj már egy pár sort,léééégysziiiiiii!!!! :lol:



Ma le kellett vinnem Rolcsit orvoshoz,mert tegnap óta köhög,meg délután ha pisilt,sírt hogy fáj neki.Köhögésre rhinathiolt kell adnom,holnap meg pisigyüjtőbe kell vadásznom pisit(még fogggalmam nincs,hogy fogom csinálni.....),10-ig oda kell a mintával érni a dokihoz.Remélem,meg fogjuk úszni antibiotikum nélkül.
Többiekkel minden okés,Anna ma Mamázik,Norbi-Rolcsi itthon van,meg barátnőm kisfia volt itt nálunk ma,meg holnap is jön.
Na,ennyit rólunk. :D

Jók legyetek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Szijjjjasztok Csajok!

Anna! Köszönöm, hogy kitartóan keresel! :lol: Tényleg csak pár sorra jöttem, remélem előbb-utóbb ideérek rendesen. :roll:

Jól vagyunk, utolsó hét a bölcsiben, aztán nyári szünet. Larának is, nekünk is. Megyünk majd nyaralni Zalakarosra.
Nagyon nincs időm írni, meg energiám sem. Nagyon jól elboldogulunk a hétköznapokkal és a hétvégékkel is, de időm semmi. Ha van, akkor inkább nézek ki a fejemből, de szó szerint, bocsi érte, de kicsit azért fáradt vagyok.
Egyébként mindig olvaslak benneteket, csak írni nincs energiám.

Múltkor kérdezted Ancsi, hogy melyik oviba megy Lara. Ő még marad bölcsis, mert még csak 2 és fél éves lesz, jövő szeptemberben megyünk oviba, valószínű itt a faluban.

Most ennyi voltam, ígérem jövök majd, jövő hét keddtől szabin leszek.

Mindenkit puszilunk, ha tali lesz, arra mi is benevezünk, már ha délután lesz és épp nem nyaralunk. :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Sziasztok!

Anna:a képek az iwiwen vannak,ide nem tudom feltölteni..ráadásul ujra lett telepitve a gépünk és eltüntek a jó képek mert nem oda lett elmentve ahol a többi van és azt nem mentette el..majd az iwiwről átmentem még jó hogy oda feltöltöttem.. :evil:
lehet mi is megyünk még strandra,lehet apa tovább lesz itthon... :P ma megyek nődokihoz rákszürésre,meg Márkót viszem a 6 hós fülészeti vizsgálatra...meg lehet még vásárolunk.. :wink:
hát igen megoldom valahog :wink: az ovodát,de szerencsém van meg remélem lesz is hogy Márkó igy kel fel mert akkor időben beérnénk..remélem Vivike is fel tud majd kelni időben.. :lol: meg hamar beszokik...szép napot mindenkinek...
anda-vivibaba
 
 


Szép jó reggelt!

Köszönjük a névnapi köszöntést.

Mi is megyünk nyaralni nemsokára Hegykőre.
Apuci még jövőhéten dolgozik aztán itthon lesz 2 hétig :)
Már nagyon várjuk mert nagyon keveset van itthon :( este esik be.
Aztán már nincs túl sok idő semmire.

Gven megy csütörtökön 2 hétre nyaralni az apujhoz, nagyon fog hiányozni.

Remélem mindenki jól van .

Puszi

fiamette
 
 


Sziasztok!

Na Mónika,meg vagy... :D Gondolom én mennyi időd van.Amit eddig otthon egész nap megcsináltál,most nagyon kevés időbe kell beszorítanod.Elhiszem,hogy csak nézel ki a fejedből,ha odaérsz,hogy leülsz. :D Jót fog tenni a szabi neked is :D .

Fiamette!Tényleg nem sok idő jut semmire,ha apa estig dolgozik.Ismerős a felállás.Aztán reggel kelnie kell,és kezdődik elölről.Gven nem szokott ennyit távol lenni?Vagy csak rosszul viseled és már előre félsz?(Én belehalnék két hétre valaki elvinné mellőlem a gyerekeimet!!

Andi!Lehet nem is nagyon kell Vivit beszoktatni az oviba és rögtön ellesz.Ha meg korábban kel,nem lesz gond a délutáni alvással sem.Ügyik lesztek,hidd el!Milyen szerencséd van most apával,hogy ráhúz az itthonlétre egy kicsit.

Mindenki milyen felkészült nyaralásból.Mi még csak most nézegetjük.Még soha nem tettük ilyen későre.Ilyenkor már rég be volt fizetve meg ilyesmi...Most meg.Azt sem tudom mi legyen.Nézegetünk már mindent.Megbeszéltük Olaszországot,mert gyerekekkel jó lesz ott.Aztán most már repülős utakat is nézek.Ki tudja...a más nem lesz,marad a Balaton.Eredetileg is azt terveztük.

Na megyek,rendbe rázom a családot és a lakást!

Puszi mindenkinek!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Volt már ennyi időt távol, mikor korházban voltam, meg nyaralt anyumnál.
CSak most az apjához megy, na mikor ott van nem vagyok nyugodt....
De muszáj odaadnom mert a bíróság megítélte neki.

fiamette
 
 


Szia Fiamette!

Akkor nem lehet könnyű neked!Az meg érthető,hogy anyukádnál nagyobb biztonságban tudod.

Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok.
Anna!

Köszi most már egész jól vagyunk. Néha már éjjel is tudunk aludni. Bár még elég csúnyán köhög a Bius, de kezd neki felszakadozni, csak valamiért nem tudja még kiköpni. Úgyhogy ez van. Ma mentünk vissza a dokihoz, ő még azt mondta a héten szedjük a gyógyszereket.
A hétvégén nekem is fájt a mandulám, alig tudtam nyelni, de most már jól vagyok, csak még én is köhögök.
Tegnap strandolni voltunk a Gyémántba, egy kissé le is égtünk, de a Bius nagyon élvezte. Szegénykém 5-kor elaludt és fél 6-kor alig tudtuk felébreszteni, hogy megyünk haza. Na aztán estére meg úgy felébredt, hogy alig akart elaludni. De végül is 9-kor lekapcsoltam neki a tv-t, de elég nehezen aludt el.
Hát most egyenlőre ennyi minden van vellünk. Majd még jövök ha tudok.
Szép napot mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!A piros bőrre a homeopátiából a Bella Donna jó.A doki pont most mondta a héten,hogy azt kellett volna szednünk.És akkor nem lett volna a bőre olyan a Milánnak,mint amilyen.
Még múltkor írtad,hogy te nem szeretnél jogsit.Nekem is csak "kényszerre" lett.Én soha nem akartam,de így jó,hogy van.Nem vezetek csak a városban,és csak ha nincs velünk apa.Nem szoktam soha semmi hülyeséget csinálni,vagy bénázni,csak egyszerűen nem élvezem a vezetést.

Ma jönnek unokatesóm lányai,amíg anyukájuk fodrásznál lesz.A fiú táborban van.Így csak 4-en lesznek délután. :shock:

Tegnap délután aerobicon voltam.És azt hittem majd kifulladok a közepén,de nem.Nagyon jól bírtam!Sőőőőőt!!!Azt hiszem fogok járni rendszeresen.Bár most csütörtökön anyukám nem tud rájuk vigyázni,és lehet apa is dolgozni fog.De még meglátjuk addig mi lesz.
Este még elmentünk boltba,itthon nekiálltam főzni,mire apa bejelenti,hogy tök sok kajája maradt bent melóban,nem visz mára.(Köszike,akkor ráértem volna ma is főzni.)De sebaj,legalább a kajánk mára kész: babfőzelék sült debrecenivel (na ezt még meg kell sütni).

Megyek bekapcsolom a mosógépet.Milán még mindig alszik :shock: .De jobb is,mert ha délután itt lesz a gyereksereg,legalább elhagyhatjuk az alvást.

Szép napot mindenkinek!

Puszi:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Sehol senki?

fiamette
 
 


Szép napot mindenkinek!

Nagy ez a pangás,lányok!Nem hiszem,hogy senkinek semmi írnivalója...

Meg volt a bébicsőszködés tegnap.Sima ügy volt.Még kupi sem volt utánuk.Aranyosan eljátszottak.Egyszerre 4-en játszottak a gumiállatokkal,egyszerre rajzoltak,egyszerre nézték a meséz.Szóval rendes gyerekek voltak.Tudom,hogy ez nem így van mindig.De tegnap nyugis napjuk volt... :D Köszönöm is nekik. :D

Tegnap jött egy levelünk a gázár-támogatás miatt a közös képviselőhöz kell bemennünk,ma meg a bankból hívtak,hogy be kell mennem,mert valami új rendelet miatt alá kell írnom valamit.Olyan jó kis programok ezek két gyerekkel,hogy na. :twisted: Imádom őket,főleg az anyukájukat!!!!! :twisted:

Ma nem sok gondom van.A tegnapi mosott ruhákat kell kivasalnom,kajánk még van,felmosás vár rám.Ezeket,ha a Milán elaludt,simán megcsinálom.

Aztán gyertek ám elő!Anett,te sem írtál ám semmit!!!!Mesélj csak!

Sziasztok!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Mi ma bőrgyógyászaton voltunk, mindkettőnknek (Gven és én) van egy anyajegye amit most megfigyelnek.
Gven holnap megy ha minden igaz, úgyhogy már bevan zsongva.
Babakocsit nézegetek, bár megmondom őszintén ezzel a mostanival nincsen semmi bajom, de nagyon nehez föl le cipelni :( és a nyaralásnál sem biztos hogy befér.
Nézegetek olcsó könnyű és jó babakocsit, bár apucival még nem beszéltem le.

fiamette
 
 


Sziasztok!

Mi ma egész délután sétálni voltunk, apával kiakartuk fárasztani a Biust. Dózsakertből elmentünk gyalog a mekibe ki a CBA-hoz, közbe bementünk egy két autó kereskedésbe körül nézni, aztán haza fele szintén nézegettünk még autókat és végül amikor már az újvárosi Pennynél voltunk a Bius megadta magát és az apja ölében elaludt. Akkor már nem volt hajlandó sétálni. Úgyhogy a végén mi fáztunk rá mert volt fél öt mire elaludt a kisasszony és este fél 8-ig aludt egyfolytában. Szóval most este nem tudom mikor fog nekem elaludni.
De a Bius mellett szól, hogy délután fél 1 körül indultunk el és fél 5-ig egyfolytában mentünk, kivéve amíg a mekibe leültünk enni.

Egyébként mostanában semmi különöset nem csinálunk, én még most az este lehúztam az ágyneműnket, majd holnap kimosom. A főzéssel én is úgy vagyok, hogy próbálok legalább két napra főzni, de sosem jön össze. Bármennyit főzök, az tuti, hogy elfogy másnapra. És persze kitalálni, hogy mit főzzek! Mert a párom persze húst eszik hússal. De ha megkérdezem, hogy mit főzzek, mindig azt mondja, hogy neki mindegy. Úgyhogy ezek vannak.

Edit!

Lehet, hogy a végén még én is leteszem a jogsit, de majd még meglátom. Igazából tényleg jó lenne mert ahogy olvasom az állás hirdetéseket, lassan már mindenhova feltétel a jogosítvány. De egyenlőre még a páromnak kellene sikerülnie, aztán jöhet egy autó és majd utána meglátjuk. Most ebben a sorrendben haladunk mert állandóan taxizunk és már kezdjük unni. Ma épp azt beszéltük, hogy amennyit pénzt már eltaxiztunk az évek folyamán, már rég meg lenne egy autó ára. Na mindegy, ez van!

Most megyek mert a kisasszony nem hagy békén. Most rájött, hogy ő is írogatni akar, de persze nem engedem neki még csak pár percet, hogy a gép előtt üljön. Úgyhogy most inkább kikapcsolom, hogy ne hisztizzen érte!
Kellemes estét mindenkinek! Ha lesz időm még jövök majd.
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok lányok!

Zsuzsi!Apa még csak most kezdte a tanfolyamot,és már kocsikat nézegettek?Úgy érzem hamarosan lesz neked is jogosítványod! :D

Ma délelőtt pénzköltő körúton voltunk: Müller, Tesco, Penny, fodrászkelléles, meg ötvös.
Délben jöttünk haza.Jázmint le is raktam,de a Milán olyan hisztit levert itthon.Kapott egy 3 decis bögre vizet.És totál megnyugodott tőle.Visított,meg ordított és mát nem tudtam mit csinálni kínomban.Nálam ez soha nem használt anno,de neki úgy néz ki bevált.Azért remélem nem fog ez a hiszti egyre gyakoribb lenni.Eddig nem volt ilyen. :roll:

Na megyek,felcuccolok a kocsiból,míg alszanak a kölykök.Ilyen jó időt mond egész hétvégére,jupijéééééé!!!

Sok puszi mindenkinek!Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!
Edit!

Hát igen úgy volt, hogy találtunk is egy tök jó kis kocsit, de sajnos nem jött össze mert ami pénzt bele akartunk fizetni az a fundamentánál van. Ott felmondtuk a számlát, de mire kiutalják a befizetett lóvénkat az egy hónap. Addigra meg már biztos elviszik majd a kocsit mert használtan akartunk venni. :cry: Úgyhogy ha meglesz a pénz akkor újra nézegetünk. Egyébként úgy is akartuk, hogy mire meglesz a jogsija addigra jó lenne ha meglenne az autó is mert akkor ő azzal járna ki dolgozni. Szóval nem lesz itthon az autó csak ha ő is itthon van. Direkt azért is akartuk neki a jogosítványt mert akivel haza jár srác, ő még innen 3 órányira lakik. Szóval neki még elég hosszú innen a haza út és ha mennek vissza akkor elég korán kell neki elindulnia otthonról. De mindegy, most ez van. :)

Mi is délután bevásárolni voltunk, csak mi a Tescoban, nem rég jöttünk haza, most meg bedagasztottam gyorsan a vacsihoz a pizza tésztát és addig olvasgatok amíg megkel, aztán megyek sütni. Így ma mi is elköltöttünk egy valag pénzt, de az az igazság ha az ember lemegy a boltba nem nehéz otthagyni a sok pénzt.

Egyébként nem rossz ötlet ez a hideg vizes akció a gyerekeknél. Már nálunk is volt egyszer, hogy annyira hisztizett a Bius, hogy kénytelen voltam lelocsolni. Na olyan hisztit azóta sem csinál.
:) De én azt mondom ez még mindig jobb módszer mint ha megvernénk őket. Nem igaz? Bár mostanában a Bius nagyon húzza az idegeimet, sajnos egyre rosszabb kezd lenni és már nem tudom mit csináljak vele. Ha valami nem tetszik neki akkor verekszik, vagy üvöltözik meg ilyenek. És nem tudom ez ellen mit lehetne még kitalálni. Akkor üvölt ha a haját fésülöm, pedig most már levágattuk neki és csak a válláig ér, akkor veszekedni kell vele ha levegőre akarunk menni mert ő nem akar sétálni meg ilyenek. Szóval nagyon játszik az idegeimmel.
Na jól van most megyek mert már lassan kész lesz a tésztám. Hétvégén nem biztos, hogy leszek mert lehet, hogy strandra megyünk ha ennyire meleg marad mint most van, úgyhogy jó hétvégét mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok Lányok!

Edit! Még nem is gratuláltam a vizsgádhoz :oops: , tehát most megteszem, gratulálok, ügyes vagy, gyakorolj sokat!

Anna! Készülsz már a szeptemberre? Furcsa lesz majd Rolcsinak is elengedni a kezét! :cry: De jó lesz mindkettőtöknek, biztos vagyok benne, hogy hamar belerázódtok, addig meg élvezzétek a nyarat.

Melinda! Dávid ügyeskedik akkor a járással, látod Ő is elkezdte. Jártok pancsizni a Gyémántba?

Zsuzsi! Nagyon bátrak vagytok, hogy friss jogosítvánnyal apa kijár majd dolgozni. De persze a rutint úgyis a forgalomban szedi össze, az igaz. Sok sikert a vizsgákhoz, meg az autóvásárláshoz. Milyet szeretnétek venni?

Mi jól vagyunk, bár Laura köhécsel kicsit, de más baja nincs, meg egy pici orrfolyás, de most 4 hétig bölcsiszünet, úgyhogy majd rendbeszedem. Két hete gyakoroljuk a szobatisztaságot, pisi előtt szól, ügyesen pisil a WC-be, kaki előtt még nem, az őrizgeti, mintha féltené. Most ez így hülyén hangzik, de tényleg ezt érzem. Ha látom, hogy kakil, szólok neki, hogy menjünk a WC-re, de azt mondja, hogy nem. Na mindegy, majd ez is kialakul. A bölcsiben sem volt már rajta pelus, igaz tegnap kétszer sikerült bepisilnie, de nem baj, kimosom, aztán kész. Egyébként a bölcsiben kezdték el gyakorolni, amikor bejöttek a kánikulák. Nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek. Nálunk most ez a legnagyobb dolog, ami alakulóban van.
Egyébként nagyon akaratos kislány, most feszegeti a határait, de nem vészes a dolog. Idegenekkel most kezd kevésbé barátságos lenni, de ezt is embere válogatja. Ha valaki szimpatikus neki, akkor "tárgyal" vele. Mikor köszönni kéne nem köszön, mikor nem kellene, akkor mindenki után kiabál, hogy szia, csókolom..... :lol:
Nagyon aranyos, okos kislány, nagyon jó hallása van, mindennek a dallamát elsőre megjegyzi, sokat beszél, önállóan leveszi a cipőjét, zokniját, stb. Helyére rakja a dolgokat, szóval sokat fejlődött.

A hétvégét itthon töltjük a házi strandunkon. :P De csak délután megyünk majd ki, délelőtt csináljuk itt bent a dolgunkat, mosok természetesen, porszívóznom kell, meg főzni. Töltött paprikát csinálok főtt krumplival, nem egy nagy valami, de ilyen melegben nincs is kedvem nagy dolgokat kanyarintani. Holnap thait főzünk kint, wokban.

Hát ez van velünk dióhéjban. Rohannak a napok, de két nap és szabi! :wink: :P

Teljen jól a hétvégétek ebben a jó időben!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


sziasztok!
hát ujra a gyerekekkel vagyok egyedül.. :cry: de nem baj,hamar eltelik ezaz idő is..sajnos ugy néz ki hogy aug végén végleg haza jönnek,de reménykedünk hogy sikerül novemberig kint maradnia..pénzbe jó lenne..de örülnék annak is ha már itthon lenne szeptemberben mert akkor nem kéne egyedül inditanom vivikét az oviba,nyugodtabb lennék ha joco is itt lenne..meg mondta hogy ha elöbb jönnek haza akkor lemegyünk szabolcsba a szüleihez meg a tesóikat is meglátogatjuk...ugy hogy akkor lesz programunk..nem sok mindent csináltam hogy itthon volt joco,igy most takaritanom kell ezerrel...képzeljétek márkókám elkezdett lassan mászni...olyan ügyesen emeli fel a popsiját hogy csuda.. :wink: lassan már figyelni kell rá hogy hova mászkál.. :lol: minden rendben van vele most voltunk dokinál,már 8030gr...márcsak a fülészetre kell elmennem vele,....én is szeretném majd lerakni a jogsit,de cska itt a városban vezetnék...aztán ha tetszeni fog lehet messzebb is mennék..most inditanom kell a kocsit 2 naponta,hogy nehogy megint ugy járjunk mint most hogy aksit kellett cserélni és nem volt olcsó...élvezem,majd megmondom joconak vigyen el olyan helyre ahol tudok kicsit vezetni..na mennem kell mert nem birnak magukkal a gyerekek..szép napot mindnekinek
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!Tényleg nem nehéz elkölteni a pénzt,ha elmész a boltba.Főleg,ha nem tudsz minden nap "elugrani".
A kocsit nem biztos,hogy el fogják vinni egy hónap alatt, nem hinném,hogy most olyan jól megy a kereskedéseknek.Bízzatok benne,hogy ott lesz még a masina egy hónap múlva is!
Nálunk unokaöcsém volt úgy,hogy friss jogsival Olaszországba ment nyaralni,a szüleivel közösen mentek két autóval.És nem volt semmi gond.Tök jól vezetett már az elején.Én a több,mint 10 éves jogsimmal nem mernék messze merészkedni.Sok sikert apának a vezetéshez!!!!

Andi!Hát akkor most hamar eltelt apa szabija.Nem is tudtam,hogy nincs jogsid.Mennyivel könnyebb kocsival intézni mindent.Szerintem minél hamarabb rakd le,ha van rá lehetőséged.

Mónika!Sok sikert a szobatisztasághoz!Nálunk a Milánnal könnyen ment.Jázminnal nem lesz olyan egyszerű.Állandóan szól,hogy kaki,kaki.Így nevezi a pisit is. :D Ráülni persze nem akar a wc-re.Gondoltam olyan kis pici feneke van,lehet fél rajta,rátettem a bilire.Aha.Ott sem akar.Bezzeg a pucérkodás bejön neki.Meg le tudja venni a pelenkát!Ha kakilt,szól,hogy kaki.Kisbugyival igazad van.Pikkpakk megszárad.És olyan jó a kis valagukat pelust nélkül megfogni.
Én sem csinálok nagy felhajtást a főzésből.Csirkeaprólékból csinálok húslevest,borsóval,új répával,új zöldséggel...stb.Déditől vannak a kertből ezek a jóságok.Második túrós csusza.
Hát ez köszönés dolga a Larának édi lehet.Milán sem mindenkivel haverkodik.És idegenek előtt kezd szégyenlős lenni.
Nincs is jobb az otthoni strandnál!!!Mellette apa főz kint thait.Jól kezdődik a szabid drágám!!!!!

Na megyek,beszórom a zöldségeket a levesbe.

Szép hétvégét mindenkinek!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Szép napot mindenkinek!

Sehol senki....Hol jártatok?Hogy telnek napjaitok?

Mi szombaton alvás után kimentünk a Környei Sörfesztiválra.Jázmin kétszer aludt,így hat után tudtunk indulni.Milán két perc alatt lefeküdt akkor.Annyit mondtam neki,ha alszik,utána elmegyünk Környére a bucsuba.Mint a kisangyal,nem alkudozott,aludt.Na de mikor felkelt,azonnal indulni akart.Olyan kis okos.Emlékezett rá. :D Egy csomó hintára,dodzsemre,ugrálóra beültek,megyünk haza,anyósomék jönnek velünk szemben.Na mehettünk még egy kört mindenen,mert a mamáék visszavitték őket hintázni. :D Este szépen lefeküdt a Milán,mert mondtuk neki,megyünk holnap a Balatonra.

Vasárnap Balatonlelle. 8) Évekig egy kiskunhaléasi párral jártunk nyaralni.Tök jó velük lenni.Kb ugyanolyan igényekkel élünk,kb ugyanakkora pénztárcával,nagyon jól megértettük egymást négyesben mindenhol.De mióta gyerekeink vannak,nem találkoztunk.Hívtak minket Görögországba.De nálunk apa nem akart lemenni kocsival.Felhívtam őket,hogy milyen volt,és megbeszéltük,hogy ha mi megyünk a Balatonra,ők is lejönnek egy napra.Mire mondtam nekik,hogy akkor menjünk le ezen a hétvégén.És Balatonlellén találkoztunk. :D Nagyon jó volt velük lenni.Az ő kisfiúk egy héttel idősebb a Milánnál.És olyan hasonlóak sok mindenben.
A lellei part nagyon jó.Amin meglepődtem,az az árak.450Ft a belépő.És talán hat éves korig ingyenes :shock: .A part homokos,a víz tiszta.Már reggel indultunk és nagyon jól lehetett haladni.Én hajnalok hajnalán keltem (hatkor),összepakoltam,és sütöttem egy csomó palacsintát (csak kakaósat,mert ebben a melegben elég kuszán nézett volna ki 4-5 féle),keltettük a gyerekeket,és indultunk is.Visszafelé,mivel a nagyfiúk nem aludtak,4-kor indultunk,elkerülve a nagy forgalmat.Meg a két apukának ugye ma meló van...

Ma ugyebár a bankba kellett bemennem.Alá kellett írnom egy papírt,hogy értesíthetnek levélben,telefonon...Gondoljátok mekkora kedvem volt bemenni két gyerekkel,de ezt alá kell írni valami törvény miatt.A csajjal 9 órát beszéltünk meg.Bent voltam 9-re.Nem volt a helyén.12 perc után megjön,szól hogy nézzünk másik időpontot,mert neki be kell ülni a pénztárba,nézzem meg mennyien állnak sorba.(Ja és már előtte szóltak ránk,hogy ne a csaj előtti pultnál várakozzunk,és persze mondtam,hogy időpontunk van,de a kedves kollegina sehol,a két gyerekkel meg örülök,ha itt elvannak a széken.)Mondtam nekik,hogy nem én választottam ezt az időpontot,és nem érdekel a pénztár,oldják meg az én ügyemet is,mert nem szórakozásból jöttem a két kisgyerekkel busszal.Persze nem busszal mentünk,de ezt nekik nem kell tudniuk.És egy másik nő elintézte a dolgainkat.

Szóval szórakozással telt a hétvégénk,ma vasalok meg kitakarítok.Kajánk szombatról van a hűtőben,főznöm csak holnap kell.
Azt hiszem mi elvagyunk ebben a melegben itt a lakásban,nem mozdulunk ki.Klíma megy,így kellemes bent.
Mindenkitől kérnék egy kis hétvégi beszámolót!

Puszi mindenkinek:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok csajok.

Anna Roli jól van már?

Össze kellene hozni már egy talit….. Jövő hét, csajok? A hétre k….a meleget mondanak, hétvégére már mond egy kis enyhülést.

Móni és Fiamette jó nyaralást nektek, érezzétek jól magatokat. Melegből nem lesz hiány …. az biztos. :twisted: :D

Fiamette sikerült megfelelő baba kocsit találni?

Móni megyünk már ezerrel. Imádom, mindenhova totyog utánam, halom a kislépteit a járólapon. Olyan két hete voltunk a gyémántba, rengetegen voltak. Igaz szombati nap volt és nagyon meleg. Reggel 9-kor már helyett nem volt egyszerű találni. Nem szeretem mikor ilyen nagy tömeg van, most esett a páromnak hétvégére a szabadnapjai és kihasználtuk.
Lara nagyon ügyes a szobatisztasággal. Dávidnak is ma kezdett el folyni a nózija, orrcsepp megy neki, remélem csütörtökig rendbe jön mert oltás lesz. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni / adni a gyereknek? Lányok help ….. :!:

Andi fel a fejjel repül az idő elég rendesen, párod pikk-pakk újra itthon lesz. Az hogy sikerül neki tovább maradnia odakint??? Az élet biztos úgy fogja alakítani a dolgokat ahogy nektek a legjobb. :wink:

Zsuzsi sikerült a párodnak a KRESZ? A számítógép miatti hisztizés ismerős…. Elég korán kezdik. Bár anyukám azt mondta erre, mikor meséltem neki, hogy a gyerek csak azt akarja csinálni amit mi csinálunk. Ha látja hogy mi itt csücsülünk és elvagyunk akkor neki ez már természetes dolog és ki akarja ő is venni a részét belőle.
Na ezért ülők én is kevesebbet a gépnél, legalább is megpróbálok. :oops:

Edit a hideg vizes akció nálunk is bejön. Jó.. nekünk még nem kell egy teljes bögrével…. Én le szoktam fröcskölni és akkor hisztinek vége és jön a vigyorgás. Legalább is egyenlőre ….
Hétvégén nem unatkoztatok. Jók a képek, látszik hogy a manók jó érezték magukat. :D A klímáért irigy irigy. Bankos dolog : NO COMMENT. :shock:

Hétvégén kempingezni voltunk… na nem mesze csak Komáromban ( wf). Amolyan „ klán „ tali volt azokkal az emberkékkel akikkel a párom szokott lövöldözni. Mivel Miskolcról is jöttek kapásból két napra lett tervezve a tali. Strandoltunk , grilleztünk, jókat dumáltunk.
A tegnap már elég elviselhetetlen volt a meleg minden napernyő és fél sátor mellett.
Dávid nagyon élvezte, profi módon nyitotta ki a cipzárt a sátornál és kúszott be. :roll: :twisted:
Imád ugrálni a matracon. Éjszaka sem fáztunk, igaz felvoltunk szerelve. A tegnap este bizony emlegetem a kinti jó friss levegőt. Szóval nem lesz gondunk a gyerekkel 4 hét múlva mikor 2 éjszakát foguk kint tölteni pecázással. :D
A gyerekem ma majdnem zuhant egy jó nagyot a franciágyról. :? Aludt és hiába körbe bástyáztam áttornázta magát a párnákon, forgolódik elég rendesen, gondolom a meleg miatt is . Apja épp időben lépet be a szobába és sikerült elkapnia a kezét. Szegénykém nagyon sírt, megijedt. Nem is csoda hisz aludt, azt sem tudta hogy mi történik. :( :cry:

Nagyjából ennyi történt velünk. Holnap korán megyünk a postára és bevásárolni. Jó időnk lesz a héten.

Szép álmokat mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Apa épp most vizsgázik, remélem sikerülni fog neki! :)

A hétvégén mi is voltunk strandon, igaz vasárnap, de rengetegen voltak. Mi is elég nehezen találtunk már helyet, bár mi olyan 10 óra körül értünk ki. De anyósomék már kimentek 9-re mert ők nyugágyon akartak feküdni és már nem volt szabad csak egyetlen egy. De attól függetlenül nagyon jó volt, a Bius is nagyon élvezte. Este jöttünk csak haza, de ő még akkor is maradni akart. :) A vízből is alig lehetett kihozni őt. Ráadásul voltak kint műsorok, volt aerobik bemutató meg vizi torna, ő persze mind a kettőn tornázott. Aztán meg volt hastáncos bemutató is és persze az is nagyon tetszett neki és táncolt is rá. Utánozta a lányokat ahogy táncolnak. :) Bár a Biusnak azóta tetszik ez a hastánc, amióta itt Dózsakertben volt ilyen bemutató. Azóta ő is állandóan hastáncolni akar. :) Szóval jó nap volt. De ha ilyen meleg marad akkor szerintem még megyünk egy párszor a strandra mert itthon nem lehet megmaradni. Még a játszóra se nagyon megyünk ki.
Na most megyek mert még van egy kis dolgom.
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Az én napjaim katasztrofak mostanság
végre azt hittem hogy lesz egy kis nyugi, de nem
Gven nem ment az apjahoz, mert péntek reggel mielott lemnet volna mondom befonom a hajat, hát erre nézem tele van valami kis apro dologgal.
Mondom gyorsan hajmosás aztán meg indulhat, biztos valami belepotyogott a fárol mikor furodtek.
De nem tetüt kellett összeszedie annyira elegem van komolyan.
4 év alatt nem szedte ossze, most meg furdott 4 kiscsajjal és máris itt van. Ezt tetőzve én is megmostam a hajam nittyforral hát már bennem is volt.
Ezzel küzdünk most!
Tegnap mikor már kicsit megnyugodtam feltettem a szoptatás segitot kifozni, mondom gyorsan lebonyolitok egy ket telefont erre elfelejtettem.
Már csak akkor vettem észre mikor az egész lakás füstben állt.
Kölcsön kaptam plusz csak avval eszik a Mia.
Telefonalgatas ezerrel egyet talaltam a város másik végében.
4 kor indultunk rohanás hogy 5 re ott legyünk.
11 ezer ft ba került, ugyhogy nem lesz babakocsi, apa persze nem szolt hozzám az este :(

fiamette
 
 


Sziasztok.

Zsuzsi nem tudom miért maradt meg bennem az hogy a párod 12-én vizsgázik. Remélem sikerült neki és irány a rutin pálya. Ha Biúsnak ennyire tetszik a hastánc akkor be kell szerezni neki egy dvd / cd-t és otthon is gyakorolhat. Jó kis elfoglaltság.
Nagyon ari lehetett a strandon. :D

Fiamette sajnos van hogy az embernek össze jön.
Fejtetű ellen : Fejtetvesség ellen bevált régi módszer, ha a hajat rövidre levágjuk, és a fejbőrt petróleummal bekenjük két egymást követő napon, majd jó meleg, szappanos vízzel lemossuk. Ezután ecetes vízzel is leöblítjük. Nekem is volt anno sajnos, nem vágatta le anyukám a hajam de a petróleummal bekenés tuti siker volt. Hiába mikor az ember iskolában van vagy a játszótéren biztos hogy nem fog elkezdeni a másik hajában turkálni. Benne van a pakliban bármikor. Remélem jobb napok következnek. :)

Nem semmi volt reggel ½ 9-kor 32 fok. :shock: Ennyi volt mikor mentünk a postára. Dávid elég jól viseli a meleget én kevésbé. Délkörül elaludt és 4-kor kelt fel. Csak lestem és arra gondoltam hogy este tutira nem fog hamar elaludni . 20 perce aludt el, úgy hogy előtte bedugtam „megint” a kádba. :D

Lépek én is, megeszem a kis dinnyémet , zuhany és elteszem magam holnapra.

Szép álmokat.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Anett!Ne idegeskedj a tetű miatt!Majd kiirtjátok!Csak kellemetlen a dolog,gondolom. :twisted: Meg az ember lánya nem elég,hogy izzad,még vakarózzon is! :twisted: :twisted:

Zsuzsi!Aranyos lehetett a Bia,hogy tornázik.Ez a hastánc dvd nem is olyan rossz ötlet.Próbáljátok ki!A Kanáriban régen volt gyerek hastánc.A strandon szerintem most mindenhol mint a heringek...

Melinda!Tök jó,hogy így bele mertetek vágni Dáviddal a kempingezésbe!Azt hiszem sokkal inkább a felnőttek "nyekeregnek",ha ki vannak a saját környezetükből kapva.Nem a gyerekekkel van a gond.Ügyik vagytok!

Nálunk este Milán elég nyűgös volt.Fájt a füle.Annyira,hogy nem engedte,hogy megmossuk. :roll: Reggel fél hatkor :shock: kelt fel.Kért fájdalomcsillapítót.Fél nyolctól 10-ig aludt.Mikor felkelt,felhívtam a gyerekorvost,telefonon adott utasítást.Irány a gyógyszertár.Nekünk szinte semmi gyógyszerünk nincs itthon.Azok,amik az oltásuk után kellenek (bontatlanul),orrfolyásra,azt annyi.Meg van Nurofen meg kúp.Ennyi a házipatikánk.A gyógyszertárban a nő nem olyat adott,mint amilyen kellett volna.Nem értettem ezek szerint a telefonban rendesen.Na mindegy,gyűlik itthon a homeopátia...
Na aztán 3-kor olyan melegnek éreztem a Milust,lázmérés: 37,1, tíz perce rá: 37,4.Hívtam ismét a dokit,ki is jött.Kb 5 perc alatt itt volt.Középfül gyulladásunk van.És az egyiknél a hallójárat is gyulladt.Ha nem folyik a füle és nem emelkedne a láza,nem kell antibiotikum.Ha igen,akkor antibikát kap (életében először) és a fülészetre is el kell vinni.Remélem ezek nem történnek meg.
Úgyhogy most még egyszer el kell menni a gyógyszertárba.Úgyis kevertettem délelőtt a gyerekeknek vitaminos testápolót,és azért valamikor vissza kellet volna menni.

Főztem is ma,igaz egy kis frankfurti levest.Másodiknak tejberizst terveztem,és elfelejtettem rizst venni.Lehet,ha a Milán alszik,gyorsba csinálok egy kis piskótatekercset.Tegnap sült csirke volt,új krumplival (közösen raktam be egy tepsibe,és mikor puha volt megpirítottam.)

Tegnap kipakoltam a beépített szekrényt itt a hálóban.Az egyik felét.Kiválogattam a ruhákat.Már csak egy zsák maradt,ami kicsi rám (háromból),az egyik szabad tatyóba beleraktam apa melósait,mert most nem kell annyi neki,hogy utcai ruhákat hord dolgozni,a másikba meg belepakoltam a télikabátokat.Egy csomó mindent újravasaltam,még be kell azokat pakolnom.Meg két szemetes zsáknyit viszek egy csajszinak belőle.És valahogy még mindig olyan kicsi ez a k....a szekrény. :roll:

Megyek is,ha már összeírtam itt mennyi dolgom van.Haladjak is.

Gyertek és szorítsatok ne legyen Milánkámnak semmi gond a fülével!Puszilok mindenkit!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Szegényemnek egybol levágtam a haját még aznap.
Ma már nem találtam benne, remélem ez így is marad...
Mia nagyon nehezen bírja ezt a meleget. :(

fiamette
 
 


sziasztok!
Melinda!
ugy maradhatott volna kint tovább hogy beszéltek róla,hogy talán ők maradnak kint,a kinti választás miatt..de sajnos nem,ma mondta hogy aug.végén jönnek haza..nem baj,legalább oviba szoktatáskor itthon lesz..:-)igy nem egész másfél hónap és itthon lesz...el kéne nekem is vinni Márkót fülészetre de ilyen melegbe nincs kedvem olyan messzire menni..de holnap ugy is mennem kell postára lehet átugrom akkor már a kórházba..még alszom rá egyet..mennem kell mert Márkó éhes...jó éjt nektek.
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Hát apának nem sikerült a vizsga, hétfőn megy újra. Persze tudta volna ha kicsit jobban odafigyel, 11 hiba pontja lett és ezért nem ment át. Pedig mielőtt elment, mondtam neki, hogy jól gondolja át a válaszokat mert egy perc azért ha valaki tanul akkor elég hosszú idő tud lenni. De persze ő az egy órás tesztet megcsinálta 20 perc alatt és meg is lett az eredménye. Igaz azt mondta, hogy rajta kívül már mindenki másodszorra volt vizsgázni és állítólag már a portás is mondta neki, hogy sok jóra ne számítson mert alig van egy két ember aki elsőre átmegy, na, de akkor is. Na mindegy, talán a következő sikerülni fog.

Ez a cd-s dolog nem is hülyeség. Lehet, hogy majd utána is nézek mert a Biusnak nagyon tetszik. Tényleg aranyos volt, csak ha nézte valaki akkor elszégyellte magát. De hát ez van!

Edit!
Milán, hogy van? Remélem nem lett nagyobb baja szegénynek. Ilyen melegbe amúgy is nyűgös az ember, hát ha még a fülecskéje is fáj. Bár az igaz, hogy nálunk is a meleget a Bius egész jól viseli, inkább mi vagyunk apával nyünnyettebbek. Nekem semmi kedvem főzni sem, főleg, hogy egész délelőtt a konyhába süt a nap, délután amikor meg már pihennénk akkor meg a szobánkba süt a nap. Szóval sehogy sem jó, csak a strandon lenne jó, de az meg mindennap nagyon drága lenne és persze ott is annyian vannak, hogy megmozdulni alig lehet! :)
Látom azért te sem unatkozol, van mit pakolászni. Egyébként a szekrényben levő helyekkel én is így vagyok. Hiába pakolok ki onnan sok mindent, akkor is olyan mintha semmi helyem nem lenne benne. Pedig én aztán tényleg minden fölösleges dolgot kipakolok onnan. Sokszor a párom veszekszik velem, hogy mi van ha mégis kellene amit éppen kiakarok dobni meg ilyenek. Aztán van, hogy tényleg kellene valami, de mondjuk én már rég kidobtam.

Andi!

Én is egyedül voltam az oviba szoktatáskor, de nálunk semmi probléma nem volt. Pedig hogy féltem tőle, hogy a Bius majd sírni fog meg ilyenek. Erre már rögtön az első napon bevittem őt reggeli után és már ott is hagyhattam mert úgy elvolt. Ebéd előtt meg mentem utána. Másnap már reggeli előtt vittem és csak ebéd után mentem ért, és akkor sem volt semmi probléma. Így már a köv. héten ott is aludt. De azért gondolom örültök, hogy a párod hazajön és nem fog olyan messze dolgozni. Bár ha azt vesszük pénzbe meg gondolom jobb volt nektek is.

Na jól van most befejezem, mert a hörcsögöket is ki kellene takarítanom mert nagyon büdösek, pedig tegnap előtt takarítottam őket. Úgy látszik ezt a nagy meleget ők sem bírják! Úgy elvannak terülve, mint akik már meg is döglöttek. De persze ha kaját viszek nekik egyből fent vannak!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!
Zsuzsi:nem félek ugy a beszoktatástól,hanem a márkó miatt,hogy két gyereket kell cipelnem,meg hogy elöször csak 1-2 órát lesz bent vivi akkor csak ott a környéken mászkáljak vagy jöjjek haza..szóval ez izgat igazán..de szerintem tetszeni fog neki..de igy hogy már biztosan tudjuk hogy a párom itthon lesz igy már nem aggódom..lehet ő beviszi reggel,aztán én meg majd utána megyek..majd meglátjuk..

Edit:hát igen könnyebben boldogulnék ha lenne jogsim..majd meglátjuk hogy marad pénzünk aztán valószinű,hogy lerakom..elöbb a lakást akarom megcsinálni,most az a legfontosabb..
jó éjt neketek
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok csajok.

Csak egy egy mondat erejéig jöttem . Carul vagyok már két napja, megfáztam a kánikula kelős közepén. :shock: :shock: Ez van, és nagyon car. Nem elég hogy tompa az agyam, folyik az orom , köhögök még ez a rohadt meleg is…. :cry:
Dávid ma megkapta a 18 hónapos oltást… nagyon jól viselte, ügyes volt. Apával délután elmentünk bevásárolni, hétvégén vendégeink lesznek.

Edit!!!!!!!!!!! Mi újság Milánnal ? :? Remélem hogy jobb a helyzet és nem kell antibiotikum.
Megy a +++++++++++++++++ energia ezerrel.
Nálunk is elkelne már egy rámolás, átnézni hogy mi az ami még kell és mi az ami nem.
Majd ősszel, festéssel egybekötve.

Zsuzsi sajnálom hogy a párodnak nem sikerült, sajnos gyakori manapság hogy ismételni kell a vizsgát. Nekem szerencsém volt és elsőre sikerült. Itt egy link :

http://www.webkresz.hu/index.php?mit=vizsga

Itt én nagyon sokat gyakoroltam. Minden úgy van ahogy a vizsgán csak ugye nem érintőképernyős. Simán félre lehet érteni a dolgokat ezért jobb ha az ember elolvassa 2x , 3x a kérdés ha van idő . Sok sikert hétfőre. :!:

Andi tejesen megértem hogy nincs kedved ki menni a lakásból. :x Nekünk sincs, a tegnap például nem is voltunk kint és szerintem holnap is ilyen napunk lesz.

Dávid elég jól bírja a meleget, én nemmmmmmmmmm és apa sem. Ráadásul a héten éjszakás a párom, nem igazán tud aludni a nagy melegtől. A tegnap este 32 fok volt a lakásba. :roll: :evil:

Jó éjszakát mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?