Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse! Ne aggódj! A baba lehet, hogy alszik. Az, hogy megfordult az teljesen természetes, fog még forgolódni az tuti. Ha pedig nagyon aggódsz akkor egyél 1 kis csokit, és attól felszoktak ébredni. Lehet, hogy most többet alszik mint máskor, az is lehet, hogy most éjjel aktívkodott jobban, és most piheni ki az éjszakai bulit!

Aagassi! Ügyik vagytok! Jó hamar lesz szobatiszta a lányod! Ügyik vagytok! Az én fiaim 3 éves kor után lettek csak szobatiszták. :roll:

aviubi
 
 


Eclipse!

Én sem éreztem vagy másfél napig mozgolódni, de aztán este behozta. A babás topikba írták is, hogy a meleg miatt ők is kevesebbet mozgolódnak! Ne izgulj, nem lesz semmi baj.

rodina74
 
 


Lányok,
ha valaki tudja Bikfy telószámát elküldené nekem privibe?
Köszönöm

rodina74
 
 

 
 

Sziasztok!

Bikfy, az én drukkjaimon biztosan nem fog múlni, nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Aagassi, gratula lányodnak, nagyon ügyes! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy! Csuriban mindenem!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


LÁnyok!

Bikfyke most küldött üzenetet!

Már túl is van rajta, és minden rendben ment!

Nagyon ügyes vagy Bikfy!

Írtam neki, hogy mindenki puszilja és gyors felépülést kívánunk neki!

Kikikém!
Nagyon köszönöm! Este vendégek voltak, és csak későn vettem észre az sms-t! Puszi érte!

rodina74
 
 


Beze!
Mikor lesz képetek Marciról? Olyan kíváncsi vagyok rá!
Hogy vagytok?

Lucuzs!
Hogy bírod a meleget?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfynek jobbulást!

Egyszer nekem se mozgott a Bence fél napig, már kissé ideges voltam, aztán jelzett, hogy vagyok. Aludt, én már halálra aggódtam magam.

Felétek is nagy meleg van csajok?

timejka
 
 


Bikfynek gyors gyógyulást kívánok! Biztos vagyok benne hogy most már semmi akadálya nem lesz a babásodásnak!

Rodi,
köszi! Aztán estefele már aktívabb volt a picinke, és ma reggel is.
Csak vannak napok amikor rosszul reagálok mindenre, nyűgös vagyok.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Csak gyors bekukk és helyzetjelentés:
Pénteken voltunk strandolni, Bogi nagyon élvezte, de olyan fura volt, hogy bement a vízbe és már remegett is... hát este meséléskor már éreztem, hogy hőemelkedése van. Éjszaka 38-as láz, szombat délben 39-es láz, így irány az ügyelet. Vírusfertőzés. Tegnap már hőemelkedése sem volt. De most meg piros kiütéses lett a hasa-háta, pici piros, nem dudorodó. A melegre tudok gondolni, mert egy izzadós éjszaka után jelent meg rajta...

Szóval van mit izgulni így 4 nappal nyaralás előtt. :evil:

Közben ezerrel mosok, teregetek, főzök előre, hogy vihessük a kaját, takarítok, vásárolok...


Bikfy! Dejó, hogy már túl is vagy rajta!!! És persze, hogy minden rendben ment! :lol:

Rodi! Köszi a közvetítést!!! :lol:
Én jól bírom a meleget, amikor csak tehetem ki se dugom az orrom a lakásból, ma már reggel óta megy a klíma... de leszarom a villanyszámlát, kibírhatatlan lenne nélküle. Reggelre egész éjszakás szellőztetés után 24 fok volt a lakásban :shock: .

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hahóóóóóóóóóóó!!!! Elveszett bárányka röviden bejelentkezik a nagy nyaralások előtt :P :P

Köszi Csajok a hiányolást, és a maileket, sms-eket is!!!!!!!! Olvasni szoktalak Benneteket, de az íráshoz már nincs időm, erőm :cry:

Bikfy,
most már aztán nincs megállás!!!!!! Sokat gondoltam ma Rád és látom már túl is vagy rajta!!!! Nagyon ügyesen veszed az akadályokat, gyors felépülést kívánok!!!

Rodi,
hogy Te milyen csodálatos voltál az esküvőn!!!!!!! Ragyogsz, gyönyörű pocakod van és látszik, hogy végre harmónia van körülötted!!!!!!! Köszönöm az sms-t!!!! Nagyn aranyos vagy!!!

Beze,
Marcinak üzenem, hogy ne rémisztgesse az Anyukáját!!!!!! Örülök, hogy már minden rendben Veletek!!!! Lexike továbbra is csodaszép, és a pocakod is szépen gömbölyödik!!!!

Kiki,
jó újra látni és olvasni Téged itt!!!! Örülök, hogy visszatértél!!!! A hullámvasút természetes, mind így vagyunk ezzel egy nagyobb trauma után.
Hamarosan Ti is mentek nyaralni, igaz? Bundást is viszitek magatokkal???

Lucuzs,
jobbulást Boginak!!!! Szegénykém, tavaly mi is így jártunk... remélem a nyaralásig rendbe jön!!! Aztaaaa, Neked aztán jóóó nagy pocid van!!!! Csoda hogy ilyen jól bírod!!!! Kitartás!!!

Babi,
nekünk mindenhez a nődoki írt beutalót a kórházban, és ingyen volt minden az antsz-ben!
Api eredménye meglett??? Tudtok előrebb lépni? Marci teljesen meggyógyult??

Agassi,
hát, minden elismerésem a tied, hogy bírod két gyerkőccel... Persze, a szükség nagy úr és az ember elfogadja, de azért mind tudjuk, hogy ez nem egyszerű dolog!!
Utólag is boldog szülinapot a nagyFiadnak!!! kicsiLányod pedig nagyon ügyes a szobatisztasággal!!!

Vius,
Darinka csodaszépen fejlődik, s látom megállás nélkül mosolyog!!

Moncsi,
hát, könnybe lábadt a szemem a babakocsis kép láttán!!! Hogy mennyire aranyos Dani és milyen csodálatos Dávid. Mintha nem is most született volna, annyira szép kics pofija van!
Gratulálok Nektek ismét és sok sok erőt a legkisebbhez, a nagyobbacskához és Apához :wink: .

Aviubi,
sajnálom, hogy ismét nem sikerült, pedig most olyan jól indult minden :cry: . Azért ne adjátok fel!!!!! A kitartásunk előbb-utóbb eredményt szül!!!
Jól értelmeztem, hogy allergiás vagy apára?? Ez azt jelenti, hgy megölöd a spermiumokat?? DE az első két gyerkőc nem spontán fogant???

Rólunk: mi teljse gőzzel élvezzük a nyarat, folyamatosan vannak nálunk vendégek, ha pedig nincsenek, akkor Balcsizunk vagy a velencei tónál vagyunk. Bencu egy hónapja 3 nap alatt szobatiszta lett, nagyon örültünk neki. Bár nem kényelmesebb mint a pelus, de már megszoktuk, hogy a bili életünk szerves része lett :lol: . A beszédben is mintha fejlődne egy kicsit, de a kis gazfickó inkább babanyelven kommentál mindent. Persze a Mama már tudatosan a Mamának szól, Nyanya meg csak akkor vagyok, ha cumi kell :oops: :lol: . Nagy játékos ez a gyerkőc, az már biztos.

most egy darabig megint nem leszek, mert szombaton megyünk harkányba 5 napra, majd utána egy hétre horvátorszába. Ez lesz az első nagyobb kiruccanásunk Bencuval, remélem jól fogja bírni :wink: .

Sokat gondolok Rátok és remélem augusztustól-szeptembertől már több időm lesz!!!!! Addig is olvasgatok, ha itthon vagyunk!!!! Puszi nektek, élvezzétek ti is a nyarat!!!
Vendég
 


Kata,
így ismeretlenül is nagyon de nagyon drukkolok, hogy nőjön a kicsike és egy kicsit meg tudjatok nyugodni!!!! Én azt gondolnám, hogy a szívhang nagyon jóóóó jel!!!!!!!!
Vendég
 


sziasztok!

itt is döglesztő meleg van kint...

Rodina, köszi, h hoztad a hírt Bikfy-ről! Úgy örülök, h túl van rajta!!!

Lucuzs! Szegény Bogi, nem elég a hőség, még ez a vírus is...de az jó, h láza már nincsen. rendben lesz minden a nyaraláshoz!

Eclipse! Látod, ma már adja a jeleket a Csöppöd! :) Biztos Ő is lustább most a hőség miatt.

Nati! De jó, h jöttél! Kisfiad nagyon ügyes a szobatisztasággal, és a beszéd is szépen alakul. ("nyanya" :D ) Élvezzétek a nyarat!

Zuram most ért oda. Éjfélre volt kompjegye, de már este 8kor odaért a kikötőbe, fel is engedték arra a kompra. Mikor átért, aludt reggelig, úgy ment tovább. Majd este már beszélünk msn-en, kivi leszek, a Gyerkőcök hogyan fogadják...

...Fiam nem nagyon fogja fel, h a sokáig marad azt jelenti, h nagyon sokáig...már magyarázom mindenképpen, de csak újra bekérdez vlmit, amiből tudom, h nem érti. Meg matrica mindkét Gyerekem. Lányom: igazából nagy meglepetés ez nekem, mert alapvetően arra készültem, h akár 1-2 évig is pelusos lesz még (a legtöbb örökbefogadott gyereknél még később alakul).

Pénteken jön 2 kedves munkatársam látogatóba. Egy nazarénus lány meg egy jógás-vega srác. Ki kéne addig találnom vlmi finom, de egyszerű vega kaját.
Vendég
 


Agassi,
a nazarénus mit jelent??? :roll: :oops:
Szerintem Lánykád érzelmileg biztonságban érzi magát, talán ezért megy könnyedén a szobatisztaság.

A nagyon sokával - naptárral nem próbálkoztok??? Ott láthatja a napok múlását, akár minden este belel lehet írni mit csináltatok aznap, mit igértek Apának, miért volt jó Anyával, stb, stb. És még látja, hogy hány kocka (nap) van üresen... csak egy ötlet, de tudom, hogy ilyen "kicsi" gyerekeknél még nagyon nehéz az időérzéket valóban "éreztetni".

megyek, kezdődik a délutános műszak, Bencu felkelt. puszi
Vendég
 


Nati!
Jaj, annyira jó, hogy jelentkeztél!
Gratulálunk a szobatisztasághoz! Nagyon ügyes Bencus!
A képeken már milyen nagy Bencus! Mi van Mazsival és a kölykével?
Nagyon jó nyaralás kívánunk nektek! Vigyázzatok magatokra és élvezzétek a jó időt és a pihenést!
Remélem, a nagy nyaralásból már négyen jöttök vissza!
Köszönöm a dicséretet! Puszi

Aagassi!
Örülök, hogy a párod odaért és minden rendben! Biztos már most hiányzik nektek! Majd számolj be, hogy mit szóltak a gyerekek a netes beszélgetéshez!
Mi az a nazarénus? Lehet, hogy ciki, de soha nem hallottam.(Látom NAti is kérdezte!) Ha találsz valami jó receptet, megadhatnád nekem is, mert az én barátnőmék vasárnap jönnek hozzánk vendégségbe, és az ő férje vega. Fogalmam sincs, mit főzzek!

Lucuzs!
Sajnálom, hogy Bogi beteg lett! Remélem, semmi komoly, hamar elmúlik! A nyaralásra biztos meggyógyul!
Hát mi is légkondizunk! Csak így lehet kibírni!

Eclipse!
Ne aggódj, mindenkivel van így. Én is aggódtam kicsit, hogy nem mozgott. Ma viszont nagyon elemében van! Annyira, hogyha ma hazajön apa, szerintem érezni is fogja! Remélem addigra Kittike nem alszik el, vagy újra felébred! Annyira szeretném apa arcát látni, mikor először érzi majd a kislánya mozgását!

Timejka!
Nálunk is nagyon meleg van! Remélem, a melóhelyeden van egy kis légkondi!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfynek gyors felépülést kívánok!

Tnati,
köszi a drukkot, pénteken minden kiderül.
Gratulálok kisfiad szobatisztaságához! És persze jó nyaralást kívánok. Nagyon irigy vagyok ám, mert iszonyú ez a bezártság ebben a melegben.

Aagassi,
nektek örökbefogadott gyermekeitek vannak?

Itt is iszonyú a hőség, ma 2x kimerészkedtem, de szörnyű. Nálunk is megy a klíma, de mostmár non-stop, mert éjjel sem szellőzik át a lakás és melegben nem tudok aludni :roll:

Csajok,
akinek voltak terhes tünetei, volt olyan, hogy pl. az émelygést nem éreztétek minden nap? Nekem van hogy egész nap megvan az émelygés, de van hogy csak este egy pici. Meg a hasfájás, vagyis olyan menzeszhez hasonló fájdalom sincs minden nap. Ez normális?
i.kata
 
 


Kata!
Igen, volt olyan, hogy nem éreztem minden nap az émelygést! Volt olyan, hogy nem éreztem semmit, aztán olyan is, mintha behúztak volna a gyomorszájamba. És hát olyan is volt, hogy egész nap hányingerem volt. Ahogy a hormonok termelődnek, gondolom, úgy változik ez is! Nekem például reggel egyáltalán nem volt, majd délután lett, és éjszaka volt brutális. Én talán egy kivételével, mindig este vagy éjjel rókáztam! Már bocsika! A hasfájás sincs minden nap. Valamelyik nap fáj, máskor meg nem. Ez így van 21 hetes terhesen is! Nagyon szurkolok péntekre!

rodina74
 
 


Rodina,
én nem szoktam hányni, csak émelyegni, de nekem is este a legrosszabb.
Köszi hogy leírtad ezt, kezdtem aggódni, hogy miért nem egyenletesek a tüneteim.
i.kata
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

örülök, hogy túl vagy mindenen, gyors babásodást kívánok!
Én úgy jegyeztem meg, hogy szerdán lesz a műtét, tiszta szita az agyam, de utólag is küldöm a drukkokat és szégyellem magam, hogy ennyire nem vagyok képben a napokkal :oops:

Kata,

neked is drukkolok továbbra is, péntek az uh ha jól emlékszem, nagyon drukkolok majd.
Terhes tünetek nekem sem voltak minden nap, és én is nagyon megijedtem amikor nem voltak, még a második terhességnél is.

Nati,

jó nyaralást nektek, örülök, hogy jelentkeztél! Szobatisztasághoz nektek is gratulálok.
Azóta készültek a kiskádban együtt fürdős fotók is, ha lesz időm teszek fel,de lehet, hogy csak a nyaralások után fogod látni... (egyszerűen semmire nincs időm)

AAgassi,

meleg engem is kikészít.
Sajnálom, hogy a párodnak el kellett mennie :cry:
Kislányod szobatisztaságához hatalmas gratuláció! Danika is még az ahol van ott hagyja el stádiumban van...


Rólunk:

Tegnap nehéz éjjel volt, biztos a meleg az oka. Egyik ébredt, sírdogált, mire visszaaltattam a másik ébredt sírdogálva és így ment reggelig... Hajnal 3-kor bírtam csak lezuhanyozni, és 6-kor feküdtem le aludni, erre fél 7-kor már fel is keltek a gyerekek. Tisztára kikészültem, de most délután aludtam velük egy nagyot. De szrencsére csak hetente gy éjjel ilyen őrült, a többin mindenki szépen alussza az igazak álmát.
Danika megtanult műsírni, ha a kicsi sír ő is elkezdi, hogy ne a kicsivel foglalkozzak hanem vele. Remélem kinövi hamar mert így elég hangos a ház.
Amúgy nagyon aranyosak együtt, bár szerintem Danika még mindig nem szokta meg a kicsit.
Hétvégén 8 nap után meg tudtam mosni a hajam, akkora lelki békét okozott, hogy annyi tejem lett, hogy kis híján tejlázat kaptam. Az élet apró örömei :lol:
A migrénes fejfájásom a szülés után szokás szerint visszatért, erre a nagy melegre állandóan fáj a fejem :?
Segítségem nem nagyon van, de nem is bánom, mert előbb-utóbb fel kell nőnöm a feladathoz, hogy két gyereket neveljek. Múlt héten már 2 este egyedül fürdettem, este 11-re lettünk kész, volt kiabálás, üvöltés, zokogás, de végül tiszta gyerekeket dugtam ágyba.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

CSak gyorsan

Luczus Darinka 3 napos láz után tiszta kiütéses lett már elmúlt neki de ezt a vírus fertőzés okozza elöbb a törzsön jelenik meg majd kifelé halad.
egzanthema subitum ez a neve olvass utánna érdekes!

Megyek mert még van egy pár dolgunk mielött Darit fürdetem.


Bikfyke nekem is írt
Majd jövök

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic!

Én egyszerűen csak csodállak téged! Nagyon sok erőd van, és csodálatos anyuka vagy! Remélem, majd a nyomodba érek! :wink: :lol:

Vius!
Neked mikor írt Bikfy? Azóta is minden okés?

rodina74
 
 


Kata
Nekem semmi émelygés meg ilyen nem volt, csak a cicim fájt, de nagyon. Minden rendben lesz Veled és a babával.

Monic
Kitartás Neked, ügyes vagy. Biztos nem könnyű, de legalább ott vannak a gyerekek.

Rodika
Légkondi nincs a melóba, mert ez egy régi épület és olyan vastagok a falak, hogy nem tudnak átmelegni, úgyhogy mondtam is, hogy beköltözök nyárra az irodába.

timejka
 
 


sziasztok!

bocsi, hogy idepofátlankodok... de olvastam, hogy Bikfy túl van a műtéten... rengeteget gondoltam ma rá... de nem mertem telefonon zavarni.

nagyon örülök, hogy minden rendben ment :) és hiszem, hogy jövő ilyenkor már a karjaiban lesz a baba :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


hahó!

Bikfy nekem is írt egy rövidet, éppen olvasott, ebéd után volt, és nem fájt semmije. Remélem, holnap este már Ő maga jelentkezik be itt! :)

Kata, igen, örökbefogadott gyerekeink vannak. Terhes tünetekre nem érdemes alapozni, hol vannak, hol nincsenek. Csak gondolj arra, h minden rendben, mondogasd a Babának is! ;) Péntek mér majdnem itt van, kitartás!

Nati! De jó ötletet adtál ezzel a naptárral, köszi!!! Holnap bevezetjük...fél nap elmegy azzal, míg megcsináljuk közösen; maradék fél nap meg azzal, h megnézzük, ahányszor kérdez... :)

Monic! Hát le a micivel előtted, azért két ilyen picike gyerekkel nem egy leányálom egyedül, de látom, mindent megoldasz! A migrénnak van vlmi oka, vagy alkati? Nálam a magas prolaktin okozta.

ja, a nazarénusok a fejkendős nők, olyan kis horgolt izét hordanak a fejükön, és nagyon mélyen vallásosak, protestáns keresztények, és összetartó közösséget alkotnak

vega kaján még agyalok, de ha más nem jut eszembe, csinálok afrikai harcsafiléből pörköltet (halat eszik a srác), vagy gyümölcslevest, meg rántott sajtot, gombát, cukkinit salátával, vlmilyen krumplival
Vendég
 


Ma már haza is engedik Bikfyt? de jó lenne! Köszi Aagassi a friss híreket!
Milyen volt a tegnap esti beszélgetés a gyerekeknek?

rodina74
 
 


bekukk...

...remélem, jól értelmeztem, h Bikfy ma már haza is jöhet; bár nem irigylem a hőségben utazás miatt, nagyon várom!!!

Rodina! Esti videotelefonálás...hát jókat röhögtem; úgy pörögtek, mint a rakéta, dobálták a puszikat, mondták kórusban a magukét, persze egyszerre kétfélét. Zuram meg mutogatta nekünk Rosie kutyát, akit imádok. És úgy köszöntek el Tőle, ahogy alváskor szoktak: "szia, bye-bye, sleep well, good night" :D

Fiam reggel fél6-kor a szívbajt hozta rám, annyira mélyen aludtam, h nem hallottam, ahogy átjött, csak akkor tértem magamhoz, mikor beugrott az ágyba. :) De szerencsére némi fészkelődést követően aludt tovább.
Vendég
 


Sziasztok!

Dög vagyok. nem bírom a meleget és ellep a meló. Ha majd megint lesz időm élni, akkor jeleentkezem.

De:

Bikfynek gyors gyógyulást! És sokat gondoltam rád!


Katának pedig babanövesztő drukk ezerrel továbbra is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy nem jöttem péntek óta, csak sűrű volt a hétvége, most meg sok a munka.
Most meg annyit írtatok, hogy idő kell, míg végigolvasom... :)

Aagassi!
Vicces, hogy ezt írod, hogy hiányzik az észak angliai klíma. Az esős, borongós, nem? Persze, ha az ember megszokja, akkor biztos az is tud hiányozni... Vagy a klímát tágabb értelemben használtad? :)
Hogy csináljátok a 22-23 fokot a lakásban? Nálunk 26 van, pedig a napos oldalt mi is besötétítjük és csak éjszaka szellőztetünk...
De ügyes a kislányod, hogy elindult a szobatisztaság útján! :)
Édesek lehetnek, ahogy beszélgetnek az apjukkal neten keresztül! A naptár bevált, csináltatok?
Ha kell még vega kaja (Rodi, neked is ajánlom!): juhtúróval töltött gomba, nagyon finom, bár nem tudom, hogy tudnak-e benne segíteni a gyerekek, ehhez még nem értek... Ha kell, küldök receptet.

Vius, Rodi!
milyen légpuska? Erről most lemaradtam... :oops:

Rodi!
Augusztus 24-én megyünk vissza a Kaaliba. Addig még egy-két vizsgálatot csináltatok, de nem viszem túlzásba... :oops: Legutóbb épp azokhoz próbáltam időpontokat szerezni, tegnap meg tegnapelőtt voltam is még két vérvételen. Tegnap már meg is kérdezte viccesen a nő, aki a kromoszóma vizsgálathoz vette le a vért, hogy narkózom-e. Mondtam, hogy persze, és közben arra vagyok kíváncsi, hogy a születendő gyermekeimnek adhatok-e át valami kromoszóma problémát... :lol: (ezt milyen jó érzés volt leírni: születendő gyerekeim... :) Igenis vannak ilyenjeim, ha megszületettek még nem is. Múlt héten meg gyermektelen anyukának neveztem magam, azért ennél mégis jobban hangzik, hogy születendő gyerekeim vannak, legalábbis a lelkemben már ott vannak... :))
Ha lesz egy kis időm, átnézek a blogodba is, nagyon szeretem! :)
És köszi itt is a hírt Bikfyről! ;)
Most tűnt fel, hogy a vonalzódon ott van Kittike. Édes kis orra van! :) Sikerült a férjednek megmutatni, hogy rugdos a kislánya? Mesélj!

Babicsek!
Hogy áll a kerítés? Jól sikerült a grillezés? Marci teljesen rendben van már?

Eclipse!
Nehéz lehet titokban tartani a baba nemét pont a férjed előtt... Annyira vicces volt, ahogy leírtad, hogy a férjed hogyan képzeli az első találkozást a picivel, és mikor olvastam, hogy a kezébe adják, hogy "itt a pici lánya, apuka", akkor egy pillanatra azt éreztem, hogy most elszóltad magad, pedig nem előlünk kell titokban tartanod, hanem előle! :lol: Jól emlékszem, hogy már a nevét is elárultad, hogy Ágika lesz? :oops:
Drukkolok a holnapi UH-hoz, bár úgy látom, sikerült a kisasszonynak egy-két rúgással megnyugtatnia! :) Szerintem természetes, hogy néha totál bekattan az ember, de ezért jó ez az időszak, mikor egy-egy rúgás jelzi, hogy köszöni szépen, bent minden oké. :)

Kata!
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap, szuperül szervezted az egészet! :)
Drukkok mennek továbbra is, nincs úgy nap, hogy ne járnál az eszemben!

Vius!
Köszi a képeket! Annyira édesek a gyerekek, mind! Dari olyan kis huncut! :) Hogy telt a hétvége? Boldogult a két anyuka a sok gyerekkel?

Aviubi!
Tényleg nehéz lehet ezt a nagy meleget a gyerekekkel elviselni. Nincsen a közeletekben tó, ahol fürdeni lehet? Azok talán olcsóbbak, mint a strandok.

Bikfykém!
Szuper, hogy túl vagy a műtéten is, most már tényleg semmi sem állhat az utadba. Apival minden rendben volt? Szent a béke? :oops: Várunk vissza minél hamarabb!

Timejka!
Hőség van, bizony! Én tegnap mentem egy genetikai tanácsadásra, ezért szabadságot vettem ki, de olyan hamar végeztem, hogy utána végül a strandon kötöttem ki... :)

Lucuzs!
Sajnálom a betegséget, pont így a nyaralás előtt. Remélem a pici pöttyök is hamar rendbe jönnek. Gyógyulást Boginak! Aztán jó időt a balatoni láblógatáshoz! ;)
A 24 fok is nagyon jó szerintem a mi 26-unkhoz képest. Bár nekünk nincs klíma.

Natiii!
De jó, hogy jöttél!
Gondoltam én is, hogy most fogtok nyaralni menni! Igen,mi is most indulunk majd pénteken egy hétre. És jön velünk Bundás is, családi nyaraló, így nincs, aki kitegye... :) Nálatok mi a kutyák sorsa, otthon maradnak?
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a nyaralásnál. Bencus is biztos élvezni fogja az első nagy nyaralását! :)

Beze!
TE is régen voltál! Ugye minden rendben? :roll: Péntekre megy a drukk neked és Katának!

Monic!
Ezek az éjjelek azért nagyon kemények lehetnek! minden elismerésem, hogy bírod! Remélem mára már jobban aludtak a kisfickók!
Danikának is nehéz lehet. Nem is tudom, hogy lehet ezt kezelni, hogy megértse és elfogadja, hogy nem csak ő van most már, de ettől őt még ugyanúgy szeretitek.
Szuper, hogy beindult a tejed is! Hú, azért jó, hogy nem lett tejlázad! Sajnálom a fejfájást, gondolom, a kialvatlanság sem tesz jót, de hát nincs mit tenni. Már egyedül is fürdettél? Hát, tényleg nem találok szavakat, hogy milyen ügyes anyuka vagy!

J!
Gyere nyugodtan! Aki Bikfyt szereti, az a barátunk! :)

Bumi!!!
De jó, hogy jöttél! Sajnálom a sok melót! Leszel valamikor szabin?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Tegnap volt 6 hete a műtétem, és még nem jött meg. Persze előtte sem volt nagyon rendszeres, simán előfordult 6 hetes ciklus, viszont most egy hete kb. pecsételő vérzésem van. Tudom, hogy ilyenkor minden normális, de azért már jó lenne, ha rendesen megjönne. Úgyhogy aki spontán babára vágyik, az küldje hozzám a mensijét, bevállalom! ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok Csajszikáim!

Bikfy néni megérkezett!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: És él!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek hálásan köszönöm a drukkokat, nagyon sokat jelentettek.

2 embertől szeretnék bocsánatot kérni, az egyik Julcsim, a másik meg Kikikém. Nekik is írtam sms-t, de pont fél úton jártam vele, mikor jöttek vizitre. Akkor eltettem a telót, aztán meg nem volt erőm újra kezdeni. Bocsi csajok, még 1x.

Szóval minden okés volt, a Róbert Károly Klinikát és Dr. Fülöp Istvánt mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nem tudom, lehet-e ilyent írni egy műtétről, de az fantasztikus volt. Mikor bementem a műtőbe, már viccesen köszöntem nekik, akkor még csak néztek rám. Azt szokták meg, hogy hozzájuk halálra vált fejjel megy az ember, de én nem izgultam egy pettyet sem. Annyira biztos kezekben éreztem magam Fülöp dokinál, hogy tényleg nem paráztam.
Bent kérdeztem tőlük, hogy komolyan gondolták-e? Kérdezték, mit? Mondom azt, hogy nem lehet rajtam smink, lemosatták a körömlakkomat, és még a frissen fodrászolt hajamra sem kíváncsiak. Rám adtak valami műtős sapkát. :lol: Na onnantól dőltek a poénok.
Adtak valamit amitől mondták, szédülni fogok, de nem történt semmi. Mondtam is, úgy tűnik, senki sem forog, mindenki a helyén. Aztán megjött Fülöp doki, bíztatón odaköszönt, én még vissza, és onnan kakukk. Aztán már arra ébredtem, hogy látom anyukám és a férjem szemeit. Nekem az ég világon semmim nem fájt, na jó, tán azelső 2-3 órában voltak mensis görcseim. De az sem vészes. Altatást nagyon jól viseltem, csodámra jártak, reggel fél 9-kor műtöttek, délben már ebédeltem. A szobámban a csajok még vacsit sem kaptak.
Kicsit véreztem és ennyi. Délután bejött hozzám a doki és mondta, hogy jó nagyot kellett vágni a méhembe, de amúgy rutin műtét volt, holnap a többit megbeszéljük. Na én ettől beparáztam, egész éjjel nem aludtam. De aztán másnap megnyugtatott. Azt mondta, jó kis sövényem volt, amit a tankönyvek egyértelműen a sikertelenségek okaként emlegetnek. Most ez ki van szedve és szép nagy ürege lett a méhemnek. Minden okés, kaptam egy csomó gyógyszert, mensiig se kádban fürdés, se numera. Mensi után kontroll. A nyár a próbálkozásé, azután szept-okt-ben inszem, ha úgy gondolom. Mondtam, lehet, ennél egy kicsit több időt kérek, de most picit át kell gondolnom a dolgokat.

Most eléggé fáj a hasam, valószínűleg a sok utazás azért mégiscsak megterhelte, ezért most pihenek. Bocsi, hogy most csak magamról írtam, amint tudok, jövök. Puszi: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumikám!

Azért óvatosan a melóval! Ha lesz időd, gyere!

Kiki!
Kösz az ötletet a kajára! Remélem, jól telt a hétvégétek!

A légpuska:
Szóval Darinka olyan kis édes, és olyan kis helyes, a nagy kék szemeivel, hogy írtam Viusnak, hogy az apjának majd úgy kell elkergetni majd a fiúkat a lánya közeléből. Írtam neki, hogy az én párom is ettől retteg. Na, erre írta Vius, hogy már beszerezték a légpuskát! :lol:

Kikim, nagyon szurkolok augusztusra. Látom a kromoszóma vizsgálat is meg lesz addigra! Nagyon ügyes vagy! Sajnos, ezt az utat végig kell járni. Látod, én is megcsináltattam mindenféle vizsgálatot, aztán végül is „csak” két kisebb bibi volt velem, és sikerült a baba. De mégis nagyon fontos, és lényegesek voltak a bibik! Meglátod, neked is meghozza az eredményt a kivizsgálás!

Igen, ez a 19+4 napi kép Kittikénkről. Az orra hála istennek nem az enyém, talán a páromé, de leginkább, szerintem az anyósomé. Bár a húgomnak is kis fitos orra van!

Sajnos, este már nem rugdosott annyira, és így nem volt lehetőségem megmutatni neki. Próbálkoztunk, de nem érezte. Már észrevettem, hogy 15-17 óra között a legaktívabb a drágánk! Apa, meg ugye akkor dolgozik!

Babicsek!
Látod, én nem is kérdeztem a kerítést! Minden rendben veletek?

Kiki!
A műtétem után én is nagyon vártam a mensit! Pont gondoltam is, hogy máskor látni sem akarom, most pedig, hogy várom! Én elküldöm hozzád, mind a sokhavi mensimet!

Bikfykém!
Hát, nagy hős vagy! Szerintem, ha mind együtt lennénk, a vállunkon emelgetnénk!
Látom, nem tagadtad meg önmagad! :lol:
Nagyon örülünk, hogy minden rendben! Olyan jó lesz tél elején már az uhus babádat nézegetni a topikban!
Pihenj sokat, ne csinálj semmit, ne emelj nehezet és tartsd be a doki utasítását! Puszi neked!

rodina74
 
 


Bikfy!
Örülök, hogy élsz, és minden rendben! Semmi gond, kaptuk az infót máshonnan! Én emlékszem, hogy az egyik műtétem után a telefon pinkódjának a beírása közben is kétszer elaludtam... :lol: Úgyhogy nincs harag, ilyenkor bármi előfordul... :)
Örülök, hogy fantasztikus műtéted volt, ezek után ugyanilyen szülést kívánok neked! :lol: Csak azt, ha lehet, altatás nélkül... ;)

Beze!
Bocs, tegnap írtál, nem tudom, hogy nem vettem észre. :oops: Talán, mert csak keveset írtál... :P Ti hogy vészelitek át ezt a nagy meleget? Epéd fáj még néha?

Rodi!
Köszi a poén-magyarázatot! :) Lányos anyukák, tartsatok össze! :)
Mindjárt itt a hétvége, úgy tervezzétek, hogy együtt legyen a kis család, hogy meg tud mutattni az aktív leánykát az apjának! :) De hátha addig is egyszer éberebb lesz este.
Elküldöm a recept linkjét, hátha megtetszik. :)
http://cuisineadele.blogspot.com/2009/01/juhtrval-tlttt-gomba.html

Na, annyira teledobáltam smile-kkal a hozzászólásomat... Legalább látszik, hogy jó kedvem van. :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Aagassi,
azért kérdeztem, mert már engem is többször foglalkoztatott az örökbefogadás kérdése, de eddig még a párom elzárkózott előle. Ha esetleg úgy alakulna, akkor majd kifaggatnálak.

Monic,
látom továbbra sem unatkozol:-) És ahogy ismerlek gondolom már elkezdtél dolgozni is :lol:

Bikfy,
örülök hogy egyben hazaértél:-) Biztos olyan jó kis altatót kaptál, amit mi is szontunk a forgácsban. Én általában műtét után pár perccel már ébredezni is szoktam és semmi bajom nem szokott tőle lenni.
Az önmegtartóztatás megéri, ha spontán jön az eredmény :wink: Férjed megnyugodott a műtét napjára?
i.kata
 
 


Kiki!
Hú, megnéztem a receptet! Valami isteni! Szerintem meg is csinálom a hétvégén! Nagyon fincsi lehet! A képek alapján nagyon guszti!
Pont ma próbáltam ki Eclipse gofris receptjét, és az is nagyon jó volt! Én is vanília pudinggal csináltam! Nyami nyami!

Kata!
Hogy vagy? Hogy érzed magad? Küldöm a babaragacsokat! Szurkolok péntekre! Már csak kettőt kell aludni!

rodina74
 
 


kikinda!
aranyos vagy... de így is túl sok topicban ténykedem. ráadásul a címadó dologhoz abszolút semmi közöm nincs (szerencsére odáig nem jutottunk :))

szóval most egy darabig tuti be-benézek, hogy kövessem a történéseket... de ennyi...

drága Bikfy!
én azért itt lopva tájékozódtam felőled :) nem haragszom... hogy haragudnék? hívhattalak volna én is, de igazán nem akartam zavarni.
tényleg nagyon örülök, hogy minden rendben ment... mondom én, hogy jövő nyáron már babázni fogsz ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Bikfy: Nagyon büszke vagyok rád, le a kalappal előtted!!!!
Mielőbbi gyógyulást. Szerintem már nincs akadálya a sponán babának! :wink: Nagyon ügyes voltál.
Kép

Kiki, Rodi: Köszönöm jól van már Marci, csak a hátán még mindig ott van a csomó var. Már igazán lengedhetnék magukat és leeshetnének.
A kerítés annyira van kész, hogy már nem tud rajta bjönni rajtunk kívül senki. Van még munka vele, díszkövezni kell, meg egy kicsit betonozni.

Képzeljétek apuskám ma végre elment az orvoshoz. A hormonos vérképe rendben van azt mondta, a viszértágulatra meg azt mondta, hogy ha akarja, akkor ő megműti neki. Na most nemtudom hogy akarja e apus ezt, én nem akarok ráeröltetni semmit. Szóval azt mondta hogy a másik választás az, hogy szedi a FER14-et, ezt netről kell rendelni, egy havi adag 11340.- Szóval szeptemberben kell visszamennie. Ma meg is rendeltem és szerintem kipróbáljuk hogy ez mennyit lendít a spermaképen.Addig spontán próbálkozunk, hátha csoda történik.
Egyébként nekem most hétfőn jött meg a menzim. Nagyon tuti ez ilyen hőségben.

Kiki: a dokit nem kérdezted a pecsételgetésről? Most akkor ezt még nem veszed rendes menzinek gondolom. Kívánom hogy jöjjön a rendes minél hamarabb.

Egyébként valaki próbálta már a FER1-et? Van valami tapasztalat? Remélem ilyen szép eredmény lesz tőle:
Kép
babicsek
 
 


Bikfy! Jajdejó, hogy máris otthon vagy és ilyen "jó" élményekkel gazdagodtál. :wink: :D Nagyon ügyes voltál!!! Hajrá felépülés!!!
Jól értem, hogy a következő ciklusban már lehet is próbálkozni? :wink:

Mindenkinek puszi! Sajnos most többre nincs időm, és valószínű mostanában nem is lesz, mert rengeteg a dolgom. És sajnos Bogi megint produkált egy cifrát. :( Reggelre elmúltak a kis kiütései, erre estére éktelen nagy piros foltok jelentek meg a fenekén meg a lábán hátul. Mintha beleült volna valamibe, amire alargiás reakció jött ki rajta. :cry: :evil: Jó fél óra volt mire apával ketten beleimátkoztunk, belenyomtunk egy kálcium pezsgőtablattát (hiába kevertük ki neki még mindig csípte a nyelvét a szénsav). Remélem reggelre normalizálódik a helyzet!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok!

Bikfy! örömmel olvasom, h semmit nem változtál, azt a méhsövényt leszámítva persze :lol: Pihengess, élvezd a nyarat és hamarosan mehet az "éleslövészet" megint! ;)

Kikinda! Ez a recept nagyon jónak ígérkezik. Holnap el is megyünk bevásárolni a Kölkekkel, mert amúgy is fogytán van 1-2 dolgunk. Bár nagy reményeket ehhez a falusi bolthoz nem fűzök. Ha nem kapok hozzávalókat, majd megvetetem az Öcsémmel a városban. Köszi, h megosztottad velünk! A narkós poénon jót röhögtem...2006-ban nálunk is volt ilyen, annyi vérvételt lezavartam egy nyári hónap alatt...Kívánom, h legyen meg az eredménye!

Kata! Ha gondolod, szívesen "felvilágosítalak" majd (bár egyelőre erre nincs szükséged, mert hamarosan szülni fogsz egy életerős Babát)...de hátha később még szeretnétek öf-ni...én jelen állás szerint nem. Ahhoz nekem ez az egész hercehurca sok volt, h újra bele akarjak vágni. :roll:

Rodina! Kitti pofi nagyon aranyos, olyan igazán lányos profilja van. :)

Bumi! Minden elismerésem a Tiéd...meló ebben a 600 fokban...nem lenne idegzetem dolgozni ilyen nyári hőségben; még szerencse, h nem is kell.

Naptár elkészítve, Fiam nem vágja még a lényeget, de majd belejön. Mondta, h akkor gyorsan húzzuk át az összes kis négyzetet és akkor apa hazajön. Ma egyébként olyan hisztis volt, mint még soha. Tudom, h nehéz Neki, de ha így folytatja, én a vigyorgóban fogok kikötni. Egyszerűen ma semmi nem volt jó Neki, a Húgát is csak marta egész nap, nem győztem résen lenni. Lányom stabilabb személyiségnek tűnik...simán nyomja a szobatisztaságot; ha beszélünk a Zurammal, jó a kedve, közben és utána is; bár persze Ő még kicsi, kevésbé fogja fel. A délutáni alvást is 2 részletben oldottuk meg, mert Fiam költögette Lányomat, mikor végre elaludt (akkor nagyon berágtam Rá), kihoztam a mi hálószobánkba és letettem ott, így se aludt, de pihent 1 jó órát. Este is cirkuszolt, így Lányomat letettem aludni, aztán kb. 20 percig csak Vele foglalkoztam, megnyugodott, akkor vittem Őt is aludni. Azt hiszem, ez már így lesz ezután; h külön fektetem Őket.
Vendég
 


Lucuzs! Boginak jobbulást! Szegénykém, h megint kikapott vlmi bajságot...ha legközelebb mentek dokihoz, írass kalcium injekciót, annak semmi íze, simán be lehet adni gyerkőcnek is! Ha gégegyuszim van, mindig azt ír a fül-orr-gégész, h igyam; arra is jó.
Vendég
 


Babicsek!

A BMC-s topikban többen is használták. Az volt a tapasztalat, hogy kb. 3 havi szedés után állt be a javulás. Azonban volt olyan is, akinek az első hónapokban nagyon visszaesett a spermaképe. Ha gondolod menj át abba a topikba egy kérdés erejéig, biztos segítenek majd a lányok. Én csak ennyire emlékszem!

A fiadról majd eltűnnek azok a csúnya varok, és teljesen meggyógyul!
Biztos szép a kerítés!

rodina74
 
 


Babicsek,
a férjem már nagyon régóta szedi a FER 14-et, de nála sajnos semmi javulást nem eredményezett. Mostanában viszont egyre többet olvasok arról, hogy apasiknak javítja a spermaképét a folsav.

Rodina,
most délutánra nagyon magamba zuhantam, nagyon rossz előérzetem van. Néha van egy kis émelygés, és néha fáj a pocim is, néha menzeszesen, néha kicsit máshogy. Nem tudom mi lesz, ha megint kiderül, hogy baj van, nagyon félek.

Aagassi,
nagyon kíváncsi vagyok ám, csak annyit tudok hogy oktatásra kell járni és éveket várni, ha 0-3 éves gyereket szeretne az ember.

Lucuzs,
Boginak jobbulást kívánok én is!
i.kata
 
 


Kata!

Próbálj meg csak a pozitív dolgokra gondolni! Amilyen tünetekről írsz, az lehet simán a terhességtől is. Hidd el, nem csak vigasztalni akarlak, hanem komolyan gondolom! Simogasd a pocid, és gondolj arra, hogy minden rendben lesz! Annyi mindenen mentél már keresztül te is, hogy nem lehet baj! Nagyon szorítok és küldöm a babaragacsokat!

rodina74
 
 


Kata!

Az oktatásra kell járni az össz. 21 óra, amit többnyire 2-3 7vége alatt szoktak lenyomni, szervezője válogatja (körzetileg illetékes TEGYESZ vagy Ágacska Alapítvány). Mi a kérelem beadásától számítva 15 hónapot vártunk a kiajánlásig. Igaz, h testvérpárrra is volt papírunk és a megyénkben akkor mi voltunk az egyetlen ilyenek. Utólag azt mondom, nem bántuk meg, h így döntöttünk, mert nem csinálnám végig újra az ismerkedős részt...az volt a legkiakasztóbb az egészben; hosszadalmas, bizonytalan időszaknak éreztem, pedig "csak" másfél-2 hónap volt a hivatalos határozatig.

A folsav pasiknak is jó, igen. Nekünk a genetikus mondta anno, h szedje a Zuram is, mert csak hasznára válhat.

Ne hagyd magad a rossz érzésnek! Ezek a hasfájások simán lehetnek attól, h nődögél-készül a méhed a nagyobbodásra!

Babicsek! Barihimlő végre múljon el! Kerítéssel ügyesek voltatok, pláne ebben a hőségben. A gyógyszerhez nem tudok hozzászólni, eddig még csak nem is hallottam róla... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Kiki, aranyos vagy, hogy hiányoltál. Két napja ramatyul vagyok, most kezdek kilábalni belőle, fej és torokfájás, valamint 3 napig elég erős hasfájásom is volt. Azért megmaradok. :lol:
Aug 24 mindjárt itt van, meglátod, hamarosan kismama leszel!

Nati, örülök, hogy jelentkeztél! Bencusnak hatalmas gratula, nagyon ügyes!!!

Bikfy, te egy hős vagy! Meglátod, ősszel már babás leszel! Stramm csaj vagy!!!

Rodi, nem kapok, csak videókazettát, de nem is raknék fel, nem tudnám megmondani, miért. Ugye nem haragszol? Majd ha megszületik, kaptok képet!

Lucuzs, Boginak jobbulást, szegénykém...

Kata, próbálj meg pozitívan gondolkodni, ez ilyenkor nagyon fontos!!! Drukkolok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Itt vagyok, minden rendben.

Katus!
Ne izgulj, tudod, az csak árthat. Úgy is úgy lesz, ahogy lesz. A pozitív gondolataiddal esetleg segíthetsz. Drukkolok. :wink:

Aagassi!
Sajnálom a kisfiadat, látod? Mondtam én, hogy ő a nagyobb szívű. :wink: Kiscsajod egy stramm kis csibe.

Bezém!
Jobbulást! :wink:

Rodi!
Kittikéd fotója gyönyörű. Igazi kis pisze orrú királylány. :wink:

Lucuzs!
Bogidnak is jobbulást! Mi a fene ez?

Babikám!
Apusod igazi kis hős. Lehet, hogy hülye vagyok, de én még a "C" vitaminra is esküszök. Sejtregeneráló hatása van. Hátha valamelyik a sok bogyóból bejön. Drukk!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek! Mi nyomtuk 3 hónapig a fert! Pontos eredményről nem tudok beszámolni, mert közben meg is műtötték és az meg először ront az eredményeken.
Nekem a párom szedett még E-vitamint 400 mg-ot, meg C-t asszem 500-at. És a 3 hónap fer után áttértünk a Maca Vibére.

Na hallom felkelt a babám! Megyek megnézem a pöttyeit! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodi!
Augusztusban még csak megbeszélésre megyek a dokihoz, szerintem kb. novemberben lesz a következő lombik. :roll:

Rodi, Aagassi!
A juhtúrós gomba szerintem is nagyon finom, eddig bárkinek csináltam, lelkesen ette... :) Az egyetlen gond eddig mindig az volt vele, hogy hamar elfogyott... :lol:

Julcsi!
Rendben. De gyere nyugodtan, ha jónak látod.

Babicsek!
Teszel fel képet majd a kerítésről, ha kész lesz?
Biztos leesnek a varok is hamarosan. Csak átvészeltétek ezt az időt is! Terveztek valamit a nyárra?
Az egyik barátnőm férje is most kezdte el szedni a fer14-et, így eredményekről nem tudok beszámolni még. Remélem, használni fog. Örülök, hogy a hormonjai rendben vannak a párodnak. Drukk a spontán hónaphoz!

Lucuzs!
Sajnálom, hogy Bogin nagy piros foltok jelentek meg. Eltűnek már? Vagy dokihoz kellett megint menni vele? :roll:

Aagassi!
Teljesen megértem a fiad, hogy az összes napot be szeretné x-elni... :) Nehéz lehet neki, bár neked sem könnyebb. Az esti csak vele foglalkozás tényleg segíthet egy kicsit átlendíteni a nehézségen. Remélem, a mai nap már könnyebb lesz velük.
A kislányod tényleg nagyon ügyes, hogy a szobatisztasággal ilyen jól halad! Gratulálok neki és neked is!

Nati!
Bencusnak is óriási gratula (meg neked is) a szobatisztasághoz! És ez tényleg nem a kényelemről szól, de azért jó lehet, hogy már ilyen nagy fiú!

Kata!
Természetes, hogy félsz, hisz aki egyszer már megégette magát, az óvatosabb lesz! De itt mi mindannyian veled vagyunk, és bízunk benne, hogy minden rendben lesz! A tüneteid jók, ennél nem kell több. Küldök pozitív energiát és pozitív gondolatokat! Kitartást!

Beze!
Gyógyulást neked! Remélem azóta minden rendben!

Bikfy!
Örülök, hogy jól vagy! A következő ciklusban már rögtön próbálkozhattok is? Kívánom, hogy innen már egyenes út vezessen... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Pöttyök-foltok elmúltak!!!! :lol: :lol: :lol:

Tető eladó! :wink:

Aagassi! Le a kalappal előtted, hogy így nyomod apa nélkül két gyerekkel!

Monic! Nagyon szórakoztató és egyben elgondolkodtató, ahogy magatokról írsz! :D Sokat tanulok belőle! :lol:

Beze! Kata! Drukk holnapra az uh-khoz!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy

Örülök, hogy jólv agy és a műtét is sikerült! Hogy derült ki ez a méhsövényes akármi?

Kata
ne parázz, tényleg csak pozitiv gondolatok legyenek. (Elhiszem, hogy félsz, de akkor is csak a poz-ra gondolja)

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: