Új privát üzeneted érkezett!

j, nem sok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
akkor jól gondoltam... én napi 700 mg körüli magnéziumot szedek... és még így is fáj a pocim és a görcsök is előjönnek néha...

a 6 szem magne b6 az nincs egészen 300 mg... ami terhesvitaminnal együtt (az elevitet konkrétan tudom) is csak 500... ami tk elégnek kell hogy legyen akkor, ha a szervezet kalcium-raktárai fel vannak töltve... mert hogy a mg csak akkor tud teljesen felszívódni (ha jól rémlik... de lehet, most hülyeséget írtam)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Titokbaba milyen édes a kicsi fiad, van szövege az tuti. És nem lehet valamit intézni nálatok. A te érdekeidet ki képviseli?? És a babáét?

Eper én is a Baross utcában voltam.

Bei majd szülés után meg azon csodálkozunk hogy csak ennyi vagyok?? :lol:

Annus én is így vagyok napjában 3x letusolok.

Blumi a 18-21. héten szokták csinálni.

Cedis nekem azt mondta az orvos hogy két hétig napi 6 tabletta ez a kúra adagja. Bajod nem lesz tőle. De azért menny orvoshoz, nem jó ha attol aggodsz hogy miért fáj a pocid?

Mi is készülünk a balcsira szombat hajnalba indulunk Fűzfőre. Egy hét és eggyütt a család. Apa sokat dolgozik, és ritka hogy eggyütt vagyunk. De most mindent bepótolunk. Lányok én annyira várom.
Puszantyú mindenkinek..

Kép
Kép
pancsi76
 
 

 
 

Sziasztok!

Milyen kedvesek vagytok, hogy így aggódtok értünk és fel is háborodtok! Egyrészt az én hülye lelkiismeretem ilyen, másrészt nem akarom az így is agyonra leterhelt kollégáimat még nagyobb bajba sodorni, harmadrészt pedig szeretnék visszajönni ide.... Egyenlőre még bírom, és inkább nevetek a szituáción, mint idegeskedek, de lehet, hogy októberben már sírni fogok inkább :D. Annyit tudok csinálni, hogy egy héten két napot otthon dolgozom. Azért ez is jobb lesz, mint a semmi.

Cedis: Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Egyébként, ha a baba nem mozdul meg, és nincs nálad szívhallgató sem, akkor próbáld ki, hogy jeget teszel a pocakodra. A baba nem igazán kedveli a hideget, és el fog onnan menni. Nem egy humánus módszer, de biztos, hogy beválik, ha izgulsz, és nem tudsz másképp meggyőződni.

A kilókkal tényleg ne foglalkozzatok, mert szülés után olyan pikk-pakk lemegy. Annyit kell egy gyerek után szaladgálni, és enni pedig nincs sok idő, hogy hamarabb tűnnek el a kilók, mint gondolnátok!

Pancsi: Nektek jó pihenést majd szombattól :)! Apát meg "kihasználni", hogy végre a Tiétek! ;)

A kicsi fiamnak tényleg hatalmas szövege van, ami annak is köszönhető, hogy bölcsiben sok mindent magukra szednek, másrészt mi is választékosan beszélünk hozzá. Tegnap is alkotott. Ha unjátok a fiam szájmenését, szóljatok :), nem írok többet :)!

Nos, nem rég vitte el a cumisüveget a cica nálunk. Tegnap este az apja kicsit tovább dolgozott, és az esti fürdésnél kereste a fiatalember az apját:

- Hol van apa?
- Még dolgozik.
- Nem, őt is elvitte a cica!

:D :D :D

Na szép napot nektek, és mindenkinek hűs, árnyékos, jeges, málnás limonádét szürcsölő napot kívánok!

Puszi

titokbaba
 
 


Sziasztok!

Ma megint nagyon meleg lesz. Ti hogy bírjátok?

Hát nem tudom mennyi magnézium van ebben, nekem sok, mert hébe hóba kaptam be egyet-egyet ha kicsit fájdogált a hasam, ehhez képest a napi 6 az nekem már sok. Persze lehet ez még kevés is a szervezetemnek.

Pancsi: de jó nektek. Mi is megyünk már a jövő héten. Hétvégén meg Bazsi szülinapját ünnepeljük anyuéknál.

A pechszériánk sajnos nem ért véget, tegnap leáztatott minket a felső szomszéd, és nem nyit ajtót, ma reggelre pedig bekrepált a a hűtő, minden ki van olvadva benne. A meleg kicsinálta, bár nem értem, mert még csak 4 éves. Pedig már kezdtem a férjem rábeszélni a klímára, de így hűtő lesz belőle. Pedig egész éjszaka nem alszunk semmit 30 fok van a lakásban.

Székrekedésre úgy néz ki jól beválik ez a fügepasztilla, csak hát ha napjába 6-ot beveszek, amennyit ír, akkor 4 napig elég, és azért ahhoz elég drága, mert 600 Ft körül volt.

Titokbaba: Ezt a jeges dolgot még nem hallottam, de ha muszáj lesz kipróbálom. Édes a kisfiad. Tényleg olyanokat tudnak mondani, hogy érdemes lenne feljegyezni.

Kilók: nekem is sikerült megint magamra rántani 1.5 hét alatt 1 kliót, rám sajnos hamarabb jönnek, mint mennek, de sebaj, majdcsak leadom.
cedis
 
 


Sziasztok Lányok!
Még nem tudtam mindent visszaolvasni.
Sajnálom, hogy nem voltam, de sajnos nagyon ránk jár a rúd.
Kedd óta kórházban voltam a terhespathológián. Nagy a baj velünk! :cry:
Tegnap hazaengedtek , de csak pár napra és állandó felügyelet mellett.
Életveszélyben vagyunk!
Bármikor elvérezhetek és meghalhatok, minden doki ezt mondta.
A placentán van egy 10x37mm-es haematomám, valamint mellső falon, mélyen a méhszájat fedve tapadt meg a méhlepény. És ettől a haematómától (vérömleny) véreztem. Na most ha fentebb száll a méhlepény és megtapad hátsó falon talán van remény. Ha nem akkor karácsonyig kórház, de akár a legrosszabb is bekövetkezhet.
Rettenes érzés mikor közlik veled, hogy ha hazaengednek, akár fél órán belül is úgy bevérezhetsz, hogy nem jutnak el veled a műtőbe, mert már elvéreztél és nem tudnak egyikőtöket sem megmenteni. Napok óta síró görcsöm van.
A baba egyébként jól van, virgonc, és tuti, hogy most már kis kukis.
Ha összeszedem magam és még itthon leszek, írok Nektek!
Nagyon vigyázzatok magatokra és a picurira. Puszi: Zsanimanó és Norbika

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Zsanimanó:


Ez borzasztó!!! :( Nem tudnak valamit csinálni ezzel a haematomával? Nem volna jobb akkor a kórházban maradnod, hogy biztos kezekben legyél? Tudom nagyon rossz kórházban lenni, de hát ha az életetek múlik rajta, akkor nincs kérdés.
cedis
 
 


Zsani!
Kitartás!!!!!Remélem a kímélő életmód,a sok fekvés meghozza a sikert,és megtapad az a lepény rendesen!!!!!Próbálj nem idegeskedni,tudom h nehéz.Én ilyenkor azt szoktam mondogatni magamnak,hogy ha én nem bízom a piciben h erős baba,akkor ki fog?Ő csak rám számíthat,szóval muszáj erősnek lenni!Drukkolok ezerrel!!!!


Cedis!
Szerintem ne aggódj!Ha a lepénnyel lenne vmi akkor lenne vérzés is,nem?Ha a baba ficánkol,stbstb,akkor nagy baj nincs! :wink: Pihizz,szedd a magnéziumot h megnyugodj,de a babák biztos helyen vannak odabenn!!!

Titokbaba!
Kisfiad édes!!!Nyugodtan írd csak a beszólásait,olyan viccesek ezek a gyerkőcök!A melót meg meglátod hogy hogy bírod,ha nem megy,akkor nincs mese,nem csinálod.Ezt meg fogják érteni....de lehet h tényleg onnan mész majd szülni :lol:

Pancsi!
Nektek nagyon jó nyaralást!!!Tessék pihizni,kihasználni ezt a szép időt!

annus11
 
 


Zsani... :( :( szegényke!Akkor nagyon nagyon drukkolok hogy az a méhlepény fenntebb tapadjon meg, ahogy nől a hasad fejjebb fog húzódni szerintem, hallottam már ilyet!
Gondolom milyen szörnyűű érzés lehet hogy te és a baba is ilyen veszélyben vagytok! Ha kell maradj a kórházban, a rossz napoknak is vége lesz egyszer! :wink: Próbálj pozítívan gondolkozni, ne sírj, mert azzal sokat ártassz magatoknak!
Én is sokat voltam a nagyfiammal kórházban, de megérte!!!!
Olvasgass, hallgass nyugtató zenét...próbálj meg ellazulni, jót fog tenni!!!!
Tarts ki, és kívánom a legjobbakat! DRUKKOLOK!!!
Puszi!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


zsanimanó!
ez nagyon rosszul hangzik!
sajnálom :(
vigyázz nagyon magatokra... és az utolsó betűig tartsd be az orvos utasításait! itt most sajnos nincs helye annak, hogy te mit szeretnél :?

csajok!
megjártam a strandot! ugyan a víz egy csöppet hordalékos és iszapos (ez még vsz az árvíz utóhatása), de isteni meleg volt :) úgy csináltam, ahogy a dokim mondta. nem áztattam magam és nem is napoztattam... így kb 10 perc úszás, 20 perc száradás... ez 2x és jöttem is haza még 11 előtt...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Cedis...húú, de sajnálom hogy ennyi szerencsétlenség ér! :( A sok rossz után mindíg sok jónak kell jönnie! :roll:
Nálunk is baromi meleg van, kinnt 35 fok itt bennt 29 körül :?
A kicsi fiam is tiszta izzadt, csatakokban vizes a haja, pedig rövid neki.
A szilva lekvár nem segített???

Titokbaba...nagyon édes lehet a kisfiad, hogy így dumál!
Én is úgy várom már hogy beszéljen a fiam, 21hónapos lesz de nem nagyon mond csak az alapokat (mama, papa, baba,anya, hinta, jössz??, kösz, hamma(ha éhes)...ennyi)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


lovaszkata: hát remélem hogy tényleg vége elsz már ennek a pechszériának. Most sikerült anyóstól hozni igazi házi szilvalekvárt, csak még van egy pár szem a fügepasztillából, azt beszedem, utána jöhet a lekvár, hogy tudjam valóban hat-e. Ma a piacon találtam egy házi lekváros standot, szóval ha bejön, akkor nem lesz gond a beszerzése. Anyós csak egyet tudott adni, mert már neki is alig van.
Ti ebben a nagy melegben mit főztök? Igazából nem kívánok semmit sem.

Beszéd miatt ne izgulj, eljön az az idő, amikor nem érted majd honnan tud ennyi duma jönni belőlük. Mi most a Miért? korszaknál vagyunk, hát tud olyanokat kérdezni, hogy komoly háttértudásra van szükség, ha válaszolni akarok, és hát muszáj kielégíteni a kíváncsiságát.
cedis
 
 


-j- hát irigykedem is rendesen. Szerintem most csak vízben, vízparton lehet kibírni ezt az időt.

Kép
cedis
 
 


Itt is 29-30 fok van...szörnyű!Ja idebenn :roll:

Cedis!
Én csináltam jó nagy adag gyümilevest!Isteni!!!Jó hidegen esszük már 2 napja!

Illetve főzelékre gondoltam,az hamar megvan,vettem hozzá debrecenit.Meg mára kivettem a fagyóból kaját! :lol:

annus11
 
 


Rájöttem, hol rontottam el a mérőszalagjaim feltételét, az egyik már megvan, most varázsolom a másikat. :)

Kép
cedis
 
 


Igen holnap én is egy kis kelkáposzta főzelékre gondoltam, vagy lecsó, de mivel a sült paprikát nem bírja az epém, pedig nagyon szeretném a lecsót, lehet le teszek erről, mert akkor nekem mást kell enni.

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Zsani nagyon sajnálom. Nagyon vigyázz magadra. Csodálkozom, hogy ilyenkor haza lehet menni egyáltalán. Tudom, hogy nagyon szar a kórház, de tényleg nem szabadna kockáztatni. Esküvőtökkel mi lesz? Bár gondolom, most ez a legkisebb gondod... Szegénykém. Kitartás, próbálj pozitív lenni, inkább kórházasdi, mint egy komolyabb baj. Gondolunk Rátok sokat!
Cedis! Ha mocorog a baba, szerintem sem lehet gond. Valószínűbbnek tartom, egy izomgörcs szerű alakult ki a hasadban az ütés/rúgástól. Remélem a magnézium és pihi segít.
Titokbaba! írjad csak a kisfiad dumáit, én nagyon bírom. A lépcsőn cipelőstől kijöttek a könnyeim. :) Édes lehet a nagyfiú!
Hőség nálunk is, a cégnél bent "csak" 27 °C van, kint őőőőrület. Tegnap este 1/2 11-kor indultunk el sétálni egyet, akkor lett elviselhető az idő. De mozogni meg muszáj, különben megőrülök.
A kajával én is úgy vagyok, hogy semmi nehezet, inkább hideg leves és gyümölcs gyümölccsel.
Ma voltam reggel védődnőnél, eddig 3 kg-ot híztam, azt mondták ez így rendben van, vérnyomás jó.
Este megyünk 20 hetes UH-ra, nagyon várom már. Szorítsatok!
MINDENKINEK KITARTÁST A HŐSÉGBEN! (Állítólag hétvégétől enyhül valamennyit...)

Kép
orsolymors
 
 


Sziasztok!

Zsani: nagyon sajnálom, ami veletek történik, de minden erőmmel szurkolok nektek!!!!! Semmivel ne törődj, csak magatokkal! Tudom, hogy nehéz de próbálj meg pozitív lenni, és hidd, hogy Ti ketten a babával meg tudjátok csinálni! Pihenj, feküdj, nyugodj meg csak rá figyelj - lehet, hogy nehéz dolgotok lesz, de nektek együtt minden sikerül! Mindenki nagyon szurkol nektek és sokat fogunk rátok gondolni!!!
Azt nem lehet tudni, hogy mitől van ez a hematóma?

Cedis: Te is vigyázz magadra! szerintem sem sok a Magne B6 adag, bár eddig én is hébe hóba kaptam be egy-egy szemet. Ha nem múlik a pocifájdalmad menj ela dokihoz, hogy megnyugodj. Ja, és éljen a vonalzó :lol: szupi lett

Titokbaba: küldjed csak a gyerekszájat, szerintem szívesen derülünk rajta :lol:

Pancsi: érezzétek jól magatokat, és töltsetek minél több időt együtt!

Én tegnap voltam dokinál a viszketés miatt, sajna tényleg szereztem egy kis gombát, de kaptam rá bogyót. Megnéztük a fiatalurat és, szupin nézett ki :lol: :lol: és azt hiszem érzem őt! Mit gondoltok az még korai, hogy ha a kezemet odateszem, akkor érezzek kis nyomásokat? Jövő kedden kell mennem genetikai UHra a kórházba, már alig várom.

Annus: igaz már ebédeltem a, de afőzelékből küldenél fénypostával :lol:

Csajok! én képes lennék rá, hogy egész nap egyek, ha kaja kerül elém akkor abból nem marad egy morzsa sem! Remélelem nem lesz rossz vége, és nem 30 kilót szedek fel. :cry:

Puszi Mindenkinek, különösen Zsaninak!!!

Cicóka

cicóka
 
 


Ó Zsani drága, nagyon eggyütt érzek veled. Hol fekszel szolnokon? Bizzunk abban hogy ez a hematóma felszívodik, hiszen az a baj okozója. Nekem is rálóg a belső méhszájra a placenta, de még olyan kicsi és ha nő a méhed feljebb húzódik. Ez nem kétséges. Nagyon sokat pihizz. És ne emelgess semmit. Vigyáznak rád odafent. Fel a fejjel. Pocaksimi neked. Ó egy kukis, most már a lányok is huzzanak bele!! :lol:

Annus hát én tegnap főztem meggy levest és eper pudinggal sűrítettem be. Hát olyan fincsi ma hidegen. Kis tejföllel. Na kismamik? Nem kivántátok meg? És tegnap rántott patiszon volt saját kerti. Ma meg sárgaborsó főzelék. Úgy örülök az én lányom aki eddig fénnyel táplálkozott, Nem tudjuk mitől fejlődött mert nem evett nagyon, Az most mindent megeszik amit elé rakok. És olyan jóizüen.

Cedis jó a vonalzód. Lecsó hát milyen jó ötlet.

Yolcsi melyik strandon voltál? Gondolom milyen jól eshetett. Itt egyébként kaptam egy csomó kismama ujsit és a víz jotékony hatásárol irnak terhesen. És még az uszodai környezetet is favorizálják. Csak a gyógyvíz stornó. :lol:

Titok baba én is így gondoltam hogy le sem fog minket vakarni magáról. Nem mintha akarna, mert hál istennek nagy a szerelem, és tényleg a tenyerén hordoz minket. Csak hát ideje lenne több. De ez a hosszú házasság titka.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Cicóka én elösször olyan belső mocorgást éreztem. Pesze ha lefekszek és odafigyelek rá. Csak azután voltak külső jelei hogy megugrott a pocakom ahogy figyeltem. De mindenki másként érzi. És hogy ne érezhetnéd hiszen ott van és már nem is olyan csöpp. Sajnálom a bacit és hess onnan. Ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk a külső betolakodok ellen :(

Orsi szupi a súlyod csak így tovább. De jó ma láthatod a babukádat. Gyere majd a hírekkel? Nektek is fiatok lesz?Nem is bánom hogy a nyaralásra kicsit enyhül. Pont ezen gondolkodtam, mit fogok csinálni ilyen nagy melegben? De még a 28 is elég fürdőzésre. Ez a hőség szerintem már túl sok. Annyira megviseli a szervezetet, akár egészséges vagy vagy nem. Én a lányomon látom tisztára kifacsarja.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Kép

Na az igért kép alig húsz hetesen

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Jajj Zsani! NAgyon sajnállak!!!! Csak azt tudom mondani, hogy vigyázz magadra és ne izgulj! És nagyon szorítok hogy nehogy valami bajod essen! :( Jajj,de rossz lehet most neked. KITARTÁST!!!! És jelentkezz, ha tudsz.!

Pancsi!
NAgyon jó nyaralást!!! Irigyellek kicsit. Az én nyaralásom már lassan el is felejtettem,olyan régen volt. :)

Én nem azért hízok ennyit,mert cukros lennék. 4,4 volt legutobb,hanem,mert nem tudom. sajnos alkatilag ilyen vagyok. Egész életemben csak diétával tudtam tartani a súlyom és csak akkor fogytam, ha mellette sportoltam. Amint nem diétás mennyiséget és kevés kalóriás ételt eszek, már hízok is. :( Ez van. Pedig a pajzsmirigyem működése is jó.

Cedis
! Örülök, hogy sikerült a vonalzót beállítani. :) Sajnálom a peh szériát. Hát nem , lehet most neked sem valami könnyű és vidám a helyzet. Sebaj,majd lesz ez még így se.:)

Kép
bei
 
 


Pancsi! Nagyon helyes pocid van!!!!! :) Én sajnos még nem tudok az enyémről képet mutatni,mert nincs itthon a gép.:( De nagyobb,mint a tied. :shock:

Kép
bei
 
 


Ja! Cedis! Az autós sztori nem semmi. Bennem is meghült volna a vér az tuti. Én is amióta pocakos vagyok sokkal jobban és elöbb megijedek, ha hülye autóssal találkozok. Ma is hátam mögött 3. autós valamiért olyat fékezett, hogy azt hittem csattanás lesz,de én úgy megilyedtem, hogy rögtön akkorát nyilalt a hasamba, hogy jujjjj...... :shock: Ne gondolj ilyen lepény leválásokra jó!!!!!! Szedd azt a magne B6-ot,aztán jobb lesz,csak kell neki pár nap. Ha mozog a pici és hallod a szívhangját is az már nem lehet rossz jel.:)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Zsani!
Nagyon-nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen. Pihenj nagyon sokat, és hidd el, nem lesz baj, sem veled, sem a babával.

Cedis!
Szerintem már annyi minden történt veletek, hogy kitart egy időre, s nem jön több. :)
A klímán - bár eddig nagyon elleneztem - én is gondolkodom. Ez a közel 30 fok tartósan elviselhetetlen.

Julcsi!
Irigykedem a "merülésért" - kellemes lehetett.

Orsi!
Nagyon ügyes vagy "súlyilag". Aztán gyere a hírekkel!

Titokbaba!
Minden elismerésem. :) Bár én is november végéig tervezem, hogy dolgozom, de én nem találkozom ügyfelekkel. Megyén attól sem kell tartanom, hogy jön majd a szabs. :)
Viszont úgy döntöttem, hogy szeptember elején gyorsan még bevállalok egy hetes képzést (a büntis modult), hogy kevesebbet kelljen majd itthagyni a babót ilyen hosszú időre. :) Ráadásul a volt kollégáimmal megyek, aminek különösen örülök. :)
Az aranyköpések szuperek. :)

Pancsi!
Jó a pocifotó - nagyon csini vagy. Az enyém is jóval nagyobb... :shock: :roll:

A mocorgás nálunk is megvan. Amikor fekszem, nem mocorog - a munkaidőt pécézte ki magának. :) A szobatársam jókat szokott mosolyogni azon, hogy milyen fejet vágok néha - de hát az ember lánya nincs ahhoz hozzászokva, hogy egy kis bogár mászkál a pocakjában... :)

Cicóka!
Szerintem simán érezheted már a babót. :) Nekem már egy hete mocorog. :) Legalábbis azóta érzem.

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Pancsi!
Tényleg csini a pocid!!!Nekem is kb 7 hetesen volt ekkora :lol: :lol: Írtó vicces!Mármint h mekkora bálna vagyok :lol: :lol:

annus11
 
 


hali!

lányok!
olvasom, hogy favorizáljátok a könnyű kajákat, gyümiket. ez nagyon jó, de azért arra vigyázzatok, hogy gyümölcs uzsira legyen utoljára... mert képes nem kis savat csinálni... ami egyre inkább gond lesz, ahogy a gyomornak egyre kevesebb helye van a hasüregben.

orsi!
uh??? mi volt???

pancsi!
ne hari.. de a meggylevestől a hideg is kiráz... az epernek meg nemhogy a szagát, de a látványát sem tudom elviselni... úgyhogy én nem kívántam meg :lol: bár szinte minden zöldséggel, gyümölccsel így vagyok...

strand? itt voltam a sugovicán. duna mellékága, lényegében ez a városi strand (meg a duna, de az gyalog messze van, főként hogy csak a túlparton vannak tisztességes zátonyok)

cép poci :D

mocorgás... nem is tudom. nem voltak buborékok... sem lepkeszárnyak... ma du az alhasamnál a szeméremdomb felett mintha megböktöstek vona. belülről :) nem alig érezhetően, hanem olyan rendesen... mint amikor az embert egy ujjal megbökik, hogy figyeljen már :D figyeltem ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Most egy kicsit megijedtem hogy azt mondja mindenki hogy pici pedig én pont nagynak gondolom. :oops: Mondjuk nem híztam szinte semmit. A mi mérlegünk teljesen mást mutat, mint a védőnőnél.

Yolcsi nem akartam hogy rossz érzéseid támadjanak a levestől. Én sajna mindent tudok enni. Persze sokkal kevesebbet mint régen. Imádom a zöldséget, gyümölcsöt. A reggelim is 4-5 barack. Utána egy óra múlva egy pohár tej. Egyébként szorulásosoknak nagyon ajánlott. Nekem ez vált be. Sok rost és kevés finomitott dolog ahogy azt hiszem Lovászkata írta.

Mindenkinek azért köszi a poci dicséretet :roll: :roll:

Kép
Kép
pancsi76
 
 


pancsi!
nem lettek rossz érzéseim. dehogy! ezeket soha nem ettem meg... talán soha nem is fogom (mondtam is már anyunak, hogy ha a pöcsös főzeléket akar enni, majd a mama főz neki :D)
szorulással nincs gond... szóval ezért nem is szükséges :)

ja, a pocid sztem tök OK. én örülnék, ha az enyém ilyen kerek lenne... de eddig csak fókazsír van rajtam. csak szélesedek, nem kerekedek... :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó estét!

Pancsi: csini pocid van
Nekem jöhet a meggyleves, meg a rántott cukkini, meg a lecsó, meg minden.............Jaj, már megint ennék :oops:

Julcsi: tök jó, hogy ezt érzed, én is ilyet éreztem, nekem se voltak bubik, meg pillangók. Sőt, reggel apa is odatette a kezét és ő is érzett pici bökést.

Én megint hányingeres lettem pár napja, nem annyira mint az elején, de néha érzem, és állandóan ennék. Megint visszatért a puffadásom is, ma újból zsinórt lehetne kötni a lábamra, simán felszállnék mint a lufik :( A 12 hetes vizsgálaton kicsit alacsony volt a HCG-m az ekcémás kezem be is durrant egy kicsit, most tökéletesek a kezeim, hányingeres vagyok - szóval HCG robbant nálam szerintem.

Orsi: mi volt az UH-n?

Szép estét Mindenkinek!

Pusz,
H

cicóka
 
 


Lányok!

Köszönöm a jó kívánságokat a pozitív energia besugárzásokat. Sokat jelent a ti összefogásotok és minden jó szó, amit mostanában kapok.
Ez a haemathoma, bárkinél előfordulhat. Igazából azt jelenti, hogy a méhlepényen lévő sűrű érhálózatból, megpattant pár hajszálér és ezek ott bevérzést okoztak rajta.
A baj akkor van, ha ez nem szívódik fel és ki akar jönni, kinyílik a méhszáj és sajnos a baba is veszélybe kerül. Tegnap barnáztam, erre azt mondták ez nem baj, mert ha így löködik ki lassan a vérömleny akkor az azt jelenti, hogy leszervült és talán nem lesz nagy baj. Csak épp méhlepény darabok ne jöjjenek ki. Sose gondoltam volna, hogy ennyi probléma és baj is lehet egy terhességnél, na meg amiket Szolnokon a Hetényiben hallottam(Pancsi76). Ott feküdtem.
Esküvő lesz szombaton tíz perces, de csak két tanúval. Jövőre tavasszal, majd a templomin bepótoljuk. Majd akkor lesz dínom-dánom,szép ruha, csokor,... meg ha lehetséges, akkor egyúttal keresztelő is! :D
Puszik és pocisimi mindenkinek!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés! Olvaslak Titeket természetesen minden nap,csak mi most totál el vagyunk havazva,nem tudok jönni még mindig.Talán holnap... 4 évesem anyósnál van 2 hétig,nagyobbak Anyumnál,mi pedig gőzerővel csináljuk a lakást,hogy végre teljesen kész legyen és szép legyen! :D
Igazából miattad jöttem Zsani,legfőképp! Előttem már úgyis mindenki mindent leírt,de tényleg tudnod kell,hogy ahogy pl. Lovaszkatánál és Pancsinál és Bezénél is,mi MINDANNYIAN és MINDIG ott vagyunk és úgyis kiszurkoljuk,mert nem lehet semmi baj,ezt hidd el! És azért egy egész csapat kismami nem semmi,igaz? :wink: Vigyázz magatokra nagyon-nagyon,minden rendben lesz!!! 8) Az esküvőre ha nem haragszol,nem gratulálok előre,téged is új asszonyként köszöntelek majd! :wink:

Puszi mindenkinek,jóéjt!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Zsani! Nagyon sokat gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok pozitív energiát küldök, pihenj sokat. Kis bíztatás: tavaly egy ismerősünk szült. A terhessége elején hasonló veszély miatt állandó felvésre volt ítélve. Viszont, képzeld, a méhlepény fejlebb húzódott, és minden rendben alakult! Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blúmi
 
 


ahoi!
jó reggelt!

gondoltam ideülök egy csöppet, mert délelőtt van egy utam a kórházba... meló, aztán torna... és majd csak délben jövök haza...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Zsani!

Én meg azon gondolkozom h ki van ismerősöm a kórházban....De szülészeten senki...milyen furi,hogy anno majd 27 éve én is ott születtem :lol: Ha esetleg benn leszel mikor Szolnokon járok,szívesen meglátogatlak :wink:



Pancsi!
Jaj a te pocid tökéletes!!!!Ne aggódj!Pont azt írtuk h " mi" vagyunk bálnák :lol: :lol: De ez alkat kérdés,Izával is elég hamar lett pocakom,most meg extrán hamar...Persze ez se baj 8)

annus11
 
 


Sziasztok!

Zsani: Gondolok rád! Mikor ellenőrzik újra, hogy hol helyezkedik el a placenta?

Pancsi: Nekem sincs nagy hasam, szerintem ezen ne aggódj!

Nálunk a munkahelyemen nincs klíma, egész nap hőségben vagyunk, ráadásul tegnap elromlott a lift és legalább 20 emeletet rohángásztam le-fel az épületben annyi dolgom volt. Estére kicsit elfáradtam.
Szeretnék én is novemberig dolgozni, úgyhogy én tornázni nem fogok járni, mert eleget mozgok anélkül is.

Egyfolytában érzem, hogy buborékol a hasam, nagyon vicces!

Kép
eper74
 
 


Annus de édi vagy. Eggyáltalán nem hiszem hogy egy terhes nő lehet bálna. Mindenki más alkat. Azért én is most a 84 nyomom. Csak mondjuk 178 cm vagyok ezért talán oszlik a súly. Akkor megnyugodtam hogy nem kicsi nagyon.

Zsani nagyon sokat gondoltam rád még este is. Tényleg az ember bele sem gondol hogy ilyen veszélyek is lehetnek. De támogatunk téged mindenben, és hidd el hogy most minden kismami értetek imátkozik itt. Kitartás. Pihizz sokat.

Cicóka én is igy vagyok szeretem a jó kajákat, de sajnos mindent.

Cicus hát akkor nyakig a felujjításban. Azért vigyázz magadra. Tudod hogy neked csak lightosan szabad csak csinálni!!! Én is majd nekiállok a leendő gyerek szobának ami most egy vendégszoba raktár, hogy kipingáljam. Valami mese fetést akarok csinálni. Valakinek ötlete?

Yolcsi kipihizted magad? Egyébként gyerekként sokat nyaraltam a sugovica partján. De emlékszem akkor rohadt sok volt a szunyog. De jó hely.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Eper szerintem ez elég torna amit mozogsz, bár más fajta :lol: :lol:
Reméljük ma mindent megszerelnek!! Lehet hogy nálunk még lapul a baba, de majd lesz nagy hasunk. :lol:

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Pancsi! Tényleg! Meg ne ijedj. Nem azért mondtuk. Inkább azért ,mert szerintem is neked jó a pocid,nekünk Annussal meg oriási. :) Mi vagyunk a bálnák klubbjának az elnökei, ha valaki csatlakozni akar jelentkezzen. :lol: Vicc volt. :lol:

Kép
bei
 
 


pancsi!
szúnyog most is rengeteg van... de a melegben azok sem jönnek elő csak estefelé.
gondolhatod, milyen lehet: itt lakunk a parton :? szúnyogháló, vape és chematox mellett is teli van a lakás a dögökkel :evil:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


bei!
kár hogy vicc :? mert én csatlakoznék :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Bocs, tegnap későn értünk haza, már nem tudtam jönni.
Hát vegyes hírek vannak. A kiscsaj mérteivel, szerveivel, szívével minden ok, viszont a gerincén van egy szöglettörésnek nevezett eltérés, amiről a dokim azt mondta, hogy ilyet még nem látott. Valahogy úgy magyarázta, hogy a gerinc csontosodása 3 részből áll, ennek 3 párhuzamos vonalnak kellene lenni végig, és a picinél az egyik valahol más szögbe fordult és úgy megy tovább. Velőcső záródási rendellenesség, nyitott hátgerinc biztos nincs, mindenhol zárnak a csontok, de ezzel a képlettel nem tud mit kezdeni. Így ma felhívja az egyik nagytudású prof barátját, aki állítólag az ország egyik legjobb Uh-os orvosa Pécsen, h ő mit mond erre, és ha látni akar, akkor holnap bemegyünk Pécsre hozzá.
Éjjel persze seemit nem aludtam, már rémálmaimban láttam, ahogy meg kell szülnöm a babát. Most olvasgattam a gerinc szöglettöréséről, azt írja csomó helyen, h sokan úgy élnek vele együtt, h nem is tudnak róla. De nem tudom ez magzati korban mit jelent és idegesít, hogy a dokim mindenre azt mondta, hogy nem tudom. Na mindegy, ma délben hívom, remélem okosabbak leszünk, majd megírom.
Bocs a panaszáradaért, nekilátok dolgozni, az talán leköt.
Puszi

Kép
orsolymors
 
 


Orsi!

Szerintem ne aggódj!Lehet h ez tényleg egy olyan dolog ami nem is észrevehető!Én magam se hallottam még erről...de az jó ha minden más stimmel a pici lánnyal!!!!Remélem az a profi uhs majd megnyugtat! :wink:

Pancsi!
De érdekes...meg nem mondtam volna h ilyen magas vagy!Én meg csak 153 cm :lol: Lehet azért is látszik ekkorának a hasam...Szóval én a bálnák táborában is a törpe bálna kategóriába tartozom :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Beszéltem a dokimmal, kicsit megnyugtatott. A prof azt mondta neki, hogy szerinte igazából nincs jelentősége, de ha gondolom, holnap megnéz. Hát gondolom. Holnap délelőtt megyünk be Pécsre, remélem ott is megnyugtatnak. Szorítsatok!
Aztán ha rendben lesz minden, akkor Isten bizony teszek már fel pocakfotót is... (Nenu szerint már jó nagy ;) )

Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

És nagyon köszi a drukkokat az UH-ra! :)

Kép
orsolymors
 
 


Orsolymors!
Megy a drukk ezerszer,sőt energiát is küldök!
Az a pécsi prof, nagyon jó szakember az én dokim is dicséri, aki szintén nemsokára prof lesz!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok Lányok!

Ismét csak 1 perc! Talán holnap tudok jönni picit! :wink:

Orsi : újra csak a rossz hírekre jövök,látom,de úgy gondolom,ez megint csak orvosi túlparázás,mint Katánál... Örülök,hogy ma kicsit megnyugtatott a dokid! Természetesen nagyon-nagyon drukkolok holnap Nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem lesz gond nyugi,hisz alapban is minden rendben van a csajszival! 8) Minden okés lesz!!! :wink: Jaa és várjuk azt a pocakfotót!!! :)

Annus: törpe bálna... :D :D :D Ez aranyos,jót vigyorogtam rajta! :lol: De én is csatlakoznék Bei felhívására,a bálnák táborába!!! Holnap teszek fel fotót pociról. :wink:

Pancsi: ja,nyakig benne,bár ez már csak a visszarendezése és csinosítgatása a lakásnak. De ez is nagy munka,eltart 1-2 hétig még... :roll: Aranyos vagy,hogy aggódsz értem,de vigyázok magunkra maximálisan!!! Mindig megnyugtat,amikor Zsófi baba rugdos,vagy bökdös,tudom hogy semmi baj nem lehet!!! 8) Annyira kedvesen,puhán "kapok tőle"(igazi kislányosan! ),de azért ahhoz mégis erősen,hogy Apa is érezze a tenyerével! :P

A kaja témához annyi,hogy nekem is jöhet minden! A hideg gyümileves és a rántott patiszon... hmmmmmmmmm... IMÁDOM,jöhet most azonnal!!! :-) De most csak grízestészta van nálunk,sárgabarack dzsemmel... megyek is hamizni (a szokásos édesség Zsófimnak :D ),aztán munka ezerrel... :roll:

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra,holnap jövök!!!
Zsani gondolok Rátok minden nap,Orsi te pedig gyere majd a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!

Orsi: szerintem sem kell aggódni, ha már ez a prof is azt mondja így látatlanba is, akkor meg pláne nem, de azért a megnyugtatás kedvéért én is szeretnék személyesen beszélni vele, de hidd el semmi gond nem lesz.

Pancsi: helyes már a pocid, és szerintem nem kicsi.

Feszülős ruhákban én is már bálnácska vagyok, de a lépcsőházból még csak 1 csaj kérdezett rá, hogy jön-e a baba, szerintem a többiek azt hiszik, hogy meghíztam, vagy nem tudom nem mernek rákérdezni. Mondjuk tavaly én is rákérdeztem az egyik csajszinál és azt mondta, hogy nem terhes, csak kövér, hát olyan ciki volt nekem meg neki is. :roll:

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Hát én aztán jól eltűntem... bocsi érte, de minden közbeszólt annak, hogy jöjjek, most nem kezdeném el sorolni mert off-lenne a topik :D a lényeg, hogy velünk, minden rendben van, legalábbis remélem, mert dokihoz csak 29.-én megyünk.

Még nem volt időm bepótolni a sok lemaradásom, és nem is tudom mikorra fog sikerülni, de annyi világos hogy van gmail fiók. Én is kaphatok belépési hozzáférést?

Szorítok mindenkinek! Biztosan nem lesz semmi baj sem a babákkal sem a mamákkal, mert egyszerűen nem lehet, és punktum!

Hűs árnyékos helyet mindenkinek! :)

tyche
 
 
 


Sziasztok!

Zsani, nagyon drukkolok, küldöm a sok-sok pozitív energiát! Lexivel nekem is volt haematomám, sőt marcival is, de kisebb. Lexivel kiürült, a barna az tényleg nem rossz, azt jelenti, hogy nem friss bevérzés. Nem lesz baj, mert nem lehet!!!

Orsi, szerintem nálatok is minden rendben! Drukkolok holnapra!

Cicus, nekem is jöhet minden, már nem is merek mérlegre állni. :oops: A grízes tészta is jól hangzik!!! :D

Két napja ramatyul vagyok, most kezdek kilábalni belőle, fej és torokfájás, valamint 3 napig elég erős hasfájásom is volt. De megmaradok. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


jó reggelt!

nemsokára uh... tiszta ideg vagyok...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?