Új privát üzeneted érkezett!

mia: ez már gyönyörű tesztecske! még egy picikét tartogasd a laptetődet, amíg nem mész dokihoz. aztán többet fog érni! :lol:

csillag: megy a drukk, de biztosan minden rendben lesz. miért nem csinál uh-ot? akkor mit csinál?

nika: sajnálom én is pirit. szerintem csak bogárkát várod a zebrásodással!!!

betti: tényleg nagyon telik az idő! mindjárt félidős vagy! jól vagytok? te meddig ittad a teát? én még 1-2 naponta megiszok egy pohár palástfűt. remélem nem teszek vele rosszat.

kezdődik az rtl-en mindjárt egy ikres műsor. a fél kettőben.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: igazad van :roll:
Vendég
 


Kati, uh azért nem lesz, mert a dokimnak nincs. Most a szokásos havi vizsgálatra megyek, ahol megnézi a méhszájat, a méh nagyságát, Doppler készülékkel meghallgatjuk a baba szívverését, megnézi a hüvelyváladékot, hogy normális-e, meg megbeszéljük a továbbiakat. Most például meg fogja mondani, hogy mikor kell mennem a cukorterheléses vérvételre. (Fúúúúúúúúj, az nagyon rossz!!!!!)
Meg akarok vele felíratni Magnezii Citrici-t. Most másfajta magnéziumot szedek, ami 4000 Ft havonta, de ha ezt felíratom, akkor megúszom 1500 Ft-ból. A Mg mennyisége ugyanannyi, úgyhogy gondolom ugyanolyan jó lesz.

Dokit váltani nem akarok azért, mert az enyémnek nincs uh-ja. Mint orvost és mint embert is nagyon tisztelem. Sokszor segített rajtam olyan helyzetekben is, amikor nem lett volna muszáj... Tavaly találtam egy csomót a mellemben, elmentem hozzá megnézetni és ő -bár megnyugtatott, hogy biztos nincs semmi baj -de azonnal szólt egy emlőspecialista ismerősének, aki pár nap múlva soron kívül megnézett. Szerencsére ő is úgy gondolta, hogy nincs baj, de azért írt egy beutalót emlőuh-ra. Mindezért sem a dokim, sem a specialista nem kért egy fillért sem!
Ha azt nézzük, hogy mennyi idegeskedéstől menekültem meg amiatt, hogy ilyen hamar megvizsgáltak, bizony hálaimát mondhatok. Ha a kórházban kértem volna időpontot erre a vizsgálatra, bizony több, mint egy hónapot kellett volna várnom!
És ez csak egy dolog, amit a dokimnak köszönhetek. Szóval nem megyek másik orvoshoz! Én totálisan megbízom benne!
Emellett alapból a kórházban dolgozik, nagyon jó operáló hírében van és nem utolsó sorban iszonyat rendes volt velem, amikor Bencét szültem! Amíg a kórházban voltam minden nap bejött megnézni, még hétvégén a szabadnapján is! Ja, és NINCS tarifája a szülés levezetéséhez... engem ettől teljesen kiráz a hideg, ha valaki mondja, hogy a doki előre közli, hogy mennyit fog kérni...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

én jól vagyok lányok :)

mia

szerintem is tartogatsd még a laptetőt magadnak.

palástfűvet,én kb 8-9ik hétig ittam naponta.azóta csak mikor eszembe jut.heti 1-2 alkalómmal kb.

KépKép
bettike83
 
 


Mia gyönyörű a teszted!!!!!!!!!
Virág minden rendben lesz a dokkernál!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nemadom én a laptetőmet,csak kíváncsi voltam ki mozdul rá :lol: :lol: :lol:
Bogárka??????hol vagy????
Vendég
 


mia: gyönyörű ez a teszt :):)

Én csak azért nem lettem babás hogy nehogy ne legyen a jövő hónapban is egy kismami :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nikaa de köv hónapba nekem kismami legyél ám!!!!!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nálunk akkor frissitő zuhi volt... :) jól lehűlt a levegő

KépKép
bettike83
 
 


Nika, hajráááááá!!!!!

A dokim azt mondta, hogy minden rendeben, méhszáj teljesen zárva, de annak azért nem örült, hogy vannak haskeményedéseim... azt mondta, hogy ez még elég korai. Emiatt nem is javasolta azt a fajta magnézium szedését, amit a védőnő ajánlott, mert állítólag nem olyan jó a felszívódása, mint annak amit most szedek. Ehelyett emelnem kell a napi 3X1-es Magnerot adagomat a duplájára.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! Igen, fogok csinálni ih. teszteket, de még korán van hozzá! Remélem másik pozi tesztet is hozhatok nektek most már....


Bettike: hogy repül az idő....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Hello riCsajok!!!

Koszonom a hianyolast, dragak vagytok!! Mint mindig!! :D :D :D
Szerencsesen megerkeztem, az utam is jo volt, nem ult mellettem senki ugyhogy labaimat felpakolva a ket ulesre olvasassal toltottem a menetidot. :lol: :lol: :lol: yess! :lol:
Viragom sikeres volt az up and down! hihi Orulok, hogy jol vagy, a kemenyedesre kapkodjad azt a dupla adag magneziumot. :? Vigyazz magadra!!

Kismamik orulok, hogy mindenki jol vagyon! Puszi Nektek, vigyazzatok Magatokra! Ez parancs!! Gyerekek demilyendogmeleg van itt!? Hogy a fenebe lehet ezt kibirni????? Kismamik, kitartas!

Nikkaaaa, hoztam a teszteket, kuldd at priviben a cimed es postazom. Nekem nem kell. Nem azert mert kismami vagyok de ugyis tudom mikor van pe-m csak megrogzott tesztmaniam van :x ezert eloszeretettel pipiltem e celbol. :? :? :oops: Neked adom, a babasodas erdekeben dragam...barmit!!!

En meg ma, levagattam rovidre a hajam! Mondtam fodrasz neninek, nyissz, de tovig! Kimerevedett es csattogtatta az ollot a kezeben. Kerdezte:hogy mondtad? Mondtam:rovidre, kedves! Aszonta, milyenre? Mondtam, legyen rovid de noiesromantikus. Kerdezte:most akkor csinaljam vagy ne? Mondtam ne huzza az idot, vagjon bele!:):) Tok jol levagta, kafa a fazon csak az nem tetszik benne, hogy ugy egnek allitotta.:(:( Hazajottem, lelapitottam es tok jo lett.:):)
+Pampival randiztunk egy picit es annyira edespofa ez a csaj!! Azt nemtom mit gondol rolam de nagyon kedves lany es olyan kis bajos arca van es kedves. Jajj, hat teljesen oda vagyok a gyonyortol, hogy ilyen csupasziv ez a csaj.

Amugymeg jo nagyon itthon, uram hianyzik egyem a hurkajat de majd megyek vissza hozza.

riCsajok!! Puszi mindenkinek!
Kati a tegnapi meccs nagyon durva volt. A hollandok atgyalogoltak a spanyolokon. En orultem, hogy spanyol gyozelem szuletett.

Bocsi a regenyert lanyok!!!!

MiaCica, puszikallak, tetszik a teszted, drukk, minden rendben lesz!!!
Vendég
 


Bogáááááár :D
örülök,hogy jól sikerült az út :wink: júj olyan rövid,hogy égnek áll :shock: majd hozol képet ugye?de kíváncsi vok rád rövid hajjal :shock: még leírni is tök furi,hogy rövid :shock: :lol: :lol: :lol: Hiányoztál!!!!!!!!!! :D
Vendég
 


Virág: nagyon örülök,hogy minden rendben :D de mondtam én hogy minden oké lesz :wink:
Vendég
 


MiaDraga, Ti is hianyoztatok nekem, csomooooot gondoltam Ratok! Foleg Nikara de nem is kommentalom Nika a dolgot, ugyis tudod mit gondolok a lenyeg pedig a jovoben van! A tesztek is mennek, Apara pedig fel!:) :D :lol:
Pampinak mondtam, hogy irja meg majd Nektek, hogy csok mindenkinek mert ugy volt, hogy nem leszek net kozelben de megis, igy irtam, irok en. Ma vagyok, holnap viszont nem mert Pesten leszek, megyek nodokihoz.
Mia, majd csinalok kepet es teszek fel ha erdekel bar fotogen azasztan qrvara de nem vagyok. :? No, mindegy.

Veled mizus, az allergiaddal mi a helyzet??? Elmult mar?
Vendég
 


elmúlt :lol: :lol: :lol: :lol: ?na persze,szép is lenne :lol: :lol: :lol: majd úgy csináld a képet, hogy az arcodat eltakarod,(kérte arcát ne mutassák) :lol: :lol: :lol: :lol:
én sem vok fotogén,aztán kit izgat? :lol: kit érdekel,érted :D
Vendég
 


nem megyek fényképezőgép elé és ennyi :lol: :lol: :lol: :lol: no problém :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, csinaltam gyorsban ket fotot csak le kell kicsinyitenem mert kiirta ez az ize, hogy tul nagy vagyok, erted!!? En!! Vegulis, a gepnek lehet, hogy nem vagyok megfelelo kaliber!:):) No, majd jovok. :wink:
Vendég
 


Na, en ezt nemtom lekicsinyiteni. Valami tok uj kepnezegeto progi van a gepen amit nem ismerek. Illetve de mert uramnak is ez van csak meg en nem hasznaltam. Kimentettem mar a fotot asztalra is de igy sem tudom kicsinyiteni mert nem ajanl fel ilyen opciot. Szoval passz.
Vendég
 


Sziasztok!

Csillag, kati, köszönöm a hiányolást, jólesett. :wink: Szombaton vendégeink voltak, tegnap pedig lementünk a Balatonra, a vízitündérünk annyira élvezte, hogy ki se akart jönni. :D Öröm volt nézni!

Csillag, szerintem a keményedés ilyenkor már normális, csak ne legyen 10-nél több. 4 hónap az villámgyorsan elrepül! :wink:

Mia, gyönyörű teszt, itt szép erős baba van! :wink:

kati, én is néztem a meccset, hát botrányos volt, mondjuk én német-drukker vagyok, de a végén alig vártam, hogy a spanyolok rúgjanak egyet...

Bogárka, a képre én is kíváncsi vagyok!!! Örülök, hogy itthon vagy, s sima utad volt. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, jo, hogy irtal!! Kepzelem Lexiket amint kiskacsat jatszik a Balatonban! Egyem a kis szivet, biztosan nagyon elvezte a hus vizet es magat az elmenyt is ebben a melegben!!! :D :D
Vendég
 


Bogárka, annyira bátor lett a végére, hogy ki akart ugrani az apja kezéből, persze nem engedte. Az elején picit sírdogált, de hamar rákapott. :wink:
Kép?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bettike esett az eső nálatok?
én éjszakára szeretném ha lehülne......... :roll:

Bogi drága örülök,hogy sikeresen megérkeztél!!!!!!!!

én majd csütörtökön játszok kiskacsát a balatonban :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka, örülök, hogy minden rendben volt az utazásnál! A hajadra én is kíváncsi vagyok, úgyhogy kérj meg a számítógépes mumust a környékeden, hogy dobjon meg egy-két hasznos infó-val a kicsinyítést illetően! :D (mindezt úgy mondom, mintha én annyira értenék a dologhoz.... :oops: )
Holnap meg tuti minden Ok lesz a nőgyógyinál! ne aggódj!

Beze, édes lehetett Lexike a Balcsiban! :D A héten mi is lemegyünk egyik nap Balatonszemesre az apósomhoz. Csak megbeszéltük a férjemmel, hogy meg fogjuk kérni, hogy NE főzzön nekünk semmit! Inkább meghívjuk étterembe! (mindig kedveskedni akar, de nem nagyon sikerül neki... :oops: )
A keményedések tudom, hogy normálisak lehetnek már ilyenkor, de nekem sokszor több van, mint napi 10... :cry: vagy legalább is 10 körül... de ez akkor is így volt, amikor Bencét vártam. Vele a 28. héten rövidült meg a méhnyak és a 36. héten kezdtem el kinyílni. Végül aztán kihúztuk a 39. hétig. Viccelődtünk is az orvosommal, hogy most is kiegyezünk ugyanezzel! :D

Mona, persze, tudom, hogy még korai az ovu teszt, de azért örülök, hogy csinálni fogod! Így sokkal biztosabbra mehettek a férjeddel! :wink:

Többieknek is puszi!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogáááááááááááááááááááááár: végre itt:):): nagyon szépen köszönöm küldöm :)

Biztosan szpi lett a hajad :)

Bogárka küld el mailban én lekicsinyitem neked :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi kép????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


PusziCsajok!!

Nika, olyan sz.. ez a kepnezegeto, hogy nem tudom csatolni sem. Kimentettem asztalra is ugye, de meg onnan sem tudom csatolni. Kiir vmi f.szsagot, hogy nemtom en mi nem all rendelkezesemre, toltsem le a netrol. Fulem all kette mert nem vagyok szamitogep analfabeta de ezt...nem ertem. :shock: :shock: :shock: No, mindegy. Iwiwre is ki akartam tenni, oda sem tudtam feltolteni ott meg azt irta ki, hogy nincs ilyen fajl :shock: :shock: szoval en meg ilyet nem pipaltam!! Foggalmam sincs mi ez az egesz!
A cimed megkaptam, danke, thank you es tarsai, kuldom postan. Holnap meg nem adom fel mert reggel tepek Pestiaba de szerdan feladom!! Aztan ami a csovon kifer, Apara fel!!:):)

Mona, orulok, hogy LHzni fogsz!! Hajra, hajra, nagyon szep eredmenyt ertel mar el, es ez meg csak tetozni fog, nagyon szoritok Nektek!! Babasodasra es Apara feeel!!

Beze koszi a bokot :D ! Tudjatok kire hasonlit a hajam vagyis kinek van ilyesmi haja? A Fokuszos csajnak. Azaz Evi vagy ki, nemtom a nevet, nem kovetem a media vilagot. Az a rovid. Most lattam. Bakker a fodrasz rola koppintotta. Csak nekem megis kicsit masabb elol a frufrum nem ugy van vagva, tok mas de a tobbi stimmel.

Nitacska egy kis kacsacska!! Lesz!! De jo Nektek!!Gyerkocok tutira kis ebihalak leszenk. Anya es Apa pedig kacsak!! hap-hap!!
No, nekem sem lesz rossz mert en meg battyogok az osokkel Toalmasra! Egy rokonynak van ott nyaraloja es lemegyunk par napra. Igaz ott csak gyogyvizes strand van de hatha jot tesz a gyereknek. :D :D :D

Zsuzsi, Te hogy vagy?

Mija, hat hova tuntel el Te nooo????

Virag, Ti mikor is es hova huzodtok majd el pihizni???

Betti, Te nagyon kis virgoncka vagy, jol van, jol van, novekszik a hasad, minden okes, szupersaaaag!!! :D :D :D

Anyira jo fejek vagytok, hogy hianyoltok ha nem vagyok ez olyan jo erzes!
Kedvellek, szeretlek Benneteket Csajszikaim!! Jo, hogy Ratok talaltam! Na, nem azert mert hianyoltok, egyebkent is, nagyon jo ez a mi kis brigadunk!!
Vendég
 


Bogaram, jó olvasni a soraidat! Érezni belőlük, hogy töltődnek az elemeid!!!!!!!!!

Nyaralni jövő héten megyünk, pontosabban csak kedden és majd vasárnap jövünk haza. Bükfürdőre húzzuk el a csíkot ebbe a hotelbe:

www.caramell.hu

Teljes panziós ellátásra fizettünk be és emellé még jár délutáni sütike is! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Virág
Biztos írtad már, de nem emlékszem pontosan, ki is az orvosod? Tényleg rendes, az enyém is ilyen lelkiismeretes, uh-ja neki sincs. Az első szülésnél is nagyon jól ment minden, tömeg volt, és mégis intézkedett hogy legyen külön vajúdó-szobánk. Pedig tényleg tömeg, volt, utánam már csak egy kismama jött, megtelt a szülészet.
És az ügyeletes orvos előbb ki vette volna a varratokat, egy nappal, de a dokim intézkedett, egyébként csak a testemen keresztül, nem engedtem volna hogy más doki hozzámnyúljon, és kiszedje a varratokat.

Mia
Egyre jobban látható a teszt. A hányinger jó jel, bár én már nagyon várom, hogy javuljon a helyzet, mert most is rókakoma kerülget.

Bogárka
Én is kiváncsi vagyok a hajadra. Nekem is volt rövid hajam, többször is, és szerettem, főleg ilyenkor nyáron nagyon praktikus. Regi haját is tegnap előtt vágtam le. Anyukám dicsérte is, kérdezte melyik fodrásznál voltunk. Egyébként lehet szakmát váltok, majd gyűjtök zsét, és megcsinálom a kozmetikusit, vagy a fodrász szakmát. Szerintem többre mennék, mint most az idegenforgalmi, humán menedzser, gyors-és gépírói, végzettségemmel. Meg ügyfélszolgálati gyakorlatommal. Semmilyen állást nem találtam fél év alatt.
Vendég
 


Bogárka lehet azért nem tudod csatolni mert nem jpeg formátumban van :( amit feltöltöttél a gépről eredeti képet próbáld meg átküldeni. vagy ha van msn-ed esetleg tudok segíteni. milyen képnézegetőd van? mert nem mindbe lehet átméretezni.

nika70
Salgótarján
 
 


brita nekem eü ápolóim van meg postaforgalmin és ezekkel nem tudok elhelyezkedni.legalábbis itt a városban mert pesten tuti lenne már ezer helyem a szakmában de én nem akarok visszaköltözni Pestre.

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka megpróbálok segíteni neked, leírom itt, hogy mit kellene csinálnod a képpel, hogy el tudd kicsinyíteni!

Szóval: a képnél rámész arra, hogy társítás, és ott kiválasztod a Paint-et, és akkor a rajzolós programban megnyitja a képet, a menü sornál képekre mész, azon belül nyújtás és döntésre kell kattintani, (vízszinteshez és függőlegeshez beírod pl. hogy 40 - 40 %, vagy annyi amennyit szeretnél, és így folyamatosan kisebb lesz a kép,ezt addig ismételd meg amíg el nem éred a megfelelő méretet), aztán fájl/mentés, innen már tudod szerintem, hogy mit kell csinálni, és máris töltheted fel nekünk a képet, amit nagyon várunk már! :)

Örülök, hogy sikeresen megérkeztél, és sok sikert holnapra az orvoshoz!!!
Pusz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Brita, Dr Drozgyik Csabához járok. Velem is rendes volt a kórházban a varratszedésnél. Vasárnap engedtek haza bennünket, ő épp nem dolgozott, de bejött hozzám és ő csinálta. Én sem engedtem volna másnak...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, Brita, szomorú arról olvasni, hogy mennyire nem lehet állást találni ma Magyarországon...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok! csak gyorsan.... Bogár üdvözöl mindenkit, minden ok vele!

:)

Kép
pampalini
 
 


Mona, nem tudom megcsinalni. Azt tudom, hogy igy is lehet, de nem ajanl fel ilyet.
Fent a menu soron ilyen van csak, hogy fajl, nyomtatas, mail, iras, megnyitas. A fajlon belul ez van: torles, masolas keszites, tulajdonsagok, kilepes. A tobbi menu resz asszem egyertelmu miert kizart a kicsinyiteshez. Ennyi. Mas, nincs. :(:( probaltam mar Ctrl+S, stb. vel is de nem csinal semmit.:( Otlet??? Valaki???

Nika, jpg-ben van.:( Azt tudom, hogy jpgbe kell csinalni.

Nika, igazad van, ebben nem lehet atmeretezni, most beszelek eppen urammal es O nagy szgep guru, most mondja, hogy nem enged atmereteyni. Pffff, itt kinlodok vele es tessek. Gondoltam en de aszittem, hogy a 30. szazadban ilyen nincs, hogy egy fotot nem tudok meretezni. Essssssde!!! Bammeg!!

Viragom, csucs ez a hely ahova mentek!!! Eniseni, nem kell egy babysitter?? :lol:

Rita, ez nagyon durva, hogy kepzett vagy es meg sem sikerul munka ugyben semmi. Elszomorito.:( Drukkolok!!!!!!
Vendég
 


Ja, Mona, tudom jobb gomb, de igy sem ajanlja fel a tarsitast, sot semmit, csak hogy masolas es egyeb okossagok.:(
Vendég
 


Bogi csak én meg Máté leszünk kacsák.api nem akar jönni.így maradnak itthon Barnival.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka, akkor próbáld úgy, hogy megnyitod a Paint-et , és ott a fájl-on belül van olyan, hogy megnyitás, ott hátha sikerül megnyitni és kicsinyíteni

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita, dekar, hogy urad nem megy...nagyon szomoru vagy?
Vendég
 


De ha gondolod, akkor vegyél fel msn-re és ott talán át tudod küldeni, akkor lekicsinyítem én neked nagyon szívesen!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Elküldöm privibe a címem!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, igen, ezt is probaltam mar de semmi...:(:(
Vendég
 


bogááár! helllló, anyám! még a hangod is más, mióta itthonról írsz! :lol: Örülök, h jól utaztál. és milyen fagyit ettél? én nagy fagyi mániás vagyok. meg még tudjátok mi teszi helyre a gyomrom? a paradicsom! magába, harapva! isteni.

Brita: neked is ajánlom, csodaszer. engem is folyton kerülget rókakoma.

csillag: örülök, h jól vagytok. egyébként én sem cserélném le a dokimat, ha nem lenne uh-ja. nem ezen múlik. amit csinál, azt jól csinálja. szedegessed a magnéziumodat. ne a védőnőre hallgass.
képzeld! mi is balatonszemesre megyünk csütörtökön. mi vasárnapig leszünk. van egy családi nyaraló. imádom szemest.

beze: te fürödtél? tök jó, h lexi ilyen vizibalerína lett. apa biztosan élvezet, h ő vezetheti a víz veszélyes rejtelmeibe.

nika/nita: nem emlékszem, kinek van a medence, de most tutira nagy hasznát veszitek. én már alig bírom ki csütörtökig.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogár annyira azért nem..kikapcsolódom kicsit:)))))) :) :) :)
Kati nekem van medencém:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona: már ti is nagyon várjátok a nyaralást, ugye? megérdemled, ilyen szép vizsgák és sok munka után.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: bocsi, h nem jött rögtön. akkor megy a pancsi? jó barnák lehettek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita, igazad van, ha nincs apa az neha jol jon!!:) Es vegulis nem a Holdra mesz! :wink:
Vendég
 


eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeee, laptetoooo!! dzsaaaa!!!

Kati, masabb a hangom??? hihihihi
Orulok, hogy jol vagy!!!!!!!!!!!!! A parapicsa nem csak rokarudi ellen jo, de pl. nagyon jo a rak minden fajtaja ellen!!-akar!:)
Vendég
 


Csajok en tepek alukalni! Var a reeegi agyikom!!:):)
Joccakat Mindenkinek!!
PuszPusz!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?