Sziasztok!
Lassan bejelentkezem már én is. Múlt héten nem volt időm rá sajna. Olvastalak Titeket, csak reagálni nem tudtam.
L.Kata: Nagyon szorítottam neked így a távolból is, de biztos voltam abban, hogy baj nem lehet! Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben lett, megnyugodtál Te is és ismét a babavárás élvezetes időszaka lépett életedbe
! A fertőzés meg elmúlik a gyógyszertől. ne aggódj
!
Annus:: Gratulálok Nikoletthez! Megfordult a fejemben, hogy az én két fiam, és a Te két lányod milyen jó párosítás lehetne
! Izának boldog névnapot!
Nenu: Üdv magyar földön! És gratulálok a fiúhoz! Ebben a topikban is kezd fiú uralom lenni
Bei: Neked is gratula az eredményekhez!
Cicóka: Gratulálok az új asszonysághoz
! Az első gyerekemet én is a 17. hetet betöltve éreztem meg. Nyugi, hamarosan kaparászni fog. Bár nekem határozottan rúgott a fiatalember. nem lehetett összetéveszteni
Cicus: Gratula a kiscsajhoz. Bevallom, egy kicsit irigykedem a lányos anyukaság miatt... Na majd a harmadik
vagy a negyedik
Én nagyon megszívattam magam, vagyis az ügyvédek szívattak meg... Nem akartam csak szeptember 16-ig tárgyalni, és október 1-től otthon. Egyrészt azért, mert nekem minden reggel 5.20-kor kell kelnem, hogy beérjek a munkahelyemre, majd délután 5-re a gyerekért, második műszakot lenyomva, újból kezdeni a napot, és nincs kedvem az októberi ónos esős időszakban vezetni, de nem tudtam mit csinálni, mert ki kellett még tűznöm egy ügyet szeptember 22-re... Na ezen felbuzdulva a vezetőség közölte, hogy akkor tárgyaljam már le még azt a maradék 3 napot szeptemberből. Így legjobb esetben is október 20-a körül tudok eljönni, hiszen le kell írnom mindent, és rendben kell az aktáimat átadnom. Ja, és beosztottak ezen felbuzdulva szeptemberben még 2x ügyelni. Pénteken is ügyeltem, és TBC-s, rühatkás embereket hurcoltak elém a rendőrök maszkban és gumikesztyűben. Az egyik előtte sz@rta össze magát, és hányta le a ruháját. El tudjátok képzelni, hogy ilyen hőségben milyen kellemes bukéja lehetett ?!
Úgyhogy jó ha 3 hetet otthon leszek... Bár azon is gondolkodtam, hogy miért is nem csinálom azt, hogy egy csütörtöki napon 4-ig tárgyalok, kihirdetem az ítéletet, besétálok a szülőszobára utána, majd szerdán vissza a munkába
. Úgyis kidobnak a kórházból 4 nap után
. Ááá, na mindegy, remélem menni fog, és bírom is.
Én nem szedek terhes vitamint. Nem is szedtem. Csak C vitamint szedtem és zöldség gyümölcs kúrát tartottam. A vérképem tökéletes, a gyerek akkora, amekkorának lennie kell, és én nem is vagyok híve a sok szintetikus dolognak...
Hízás: Nos, én még nem híztam egy kg-ot sem... A hasam nagy, de a kg-ok eddig elkerültek. Na nem mintha bánnám, de a gyerek hízik, és ezek szerint belőlem veszi el. Már a védőnőm kétszer is leszidott, hogy igaz, hogy figyelni kell a hízásra, no de ez rám nem vonatkozik. A múltkor már Tuskós sütit akart belém tömni, hogy az hizlal
.
És a fiam megint alkotott. Nem cipelem már őt ölben. A lépcsőn jöttünk lefelé, megállt a felénél, és rám néz alulról jövő pillantásokkal, felemeli a mutatóujját és huncut mosollyal közli:
- Anya! Utoljára!
- Mit utoljára fiam?
- Utoljára vigyél ölbe anya!
- Tudod, hogy bent van a tesó a pocakban és nem lehet.
- De anya! Úgysem veszi észre!
- Dehogynem, érzi, hogy megemellek.
- Na de nem látja!
Lehet ennek ellenállni?! Persze, hogy levittem
!
Nagy puszi Nektek!
Akik nyaralnak vagy mennek, azoknak jó pihit! Én még július 28-ig munkában vagyok... Majdcsak eljön a szabi ideje is
!