Új privát üzeneted érkezett!

Hú Dóri!

Köszi! Nem is tudod mennyire megnyugtattál! Holnap én is megyek a Kaáliba, remélem tényleg ép tüszőcskéket találunk!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziaztok lányok,

Nálam minden rendben, próbálok hinni magamban, már csak két és fél nap!! Annyira nem szeretnék csalódni, és nektek is kell a pozitív példa, tehát nagyon igyekszem KépKép
Dóri,
Gyönyörű a kislányod, én is levettem a mintát, és 1-2 hét múlva jelentkezem a babás topikba !!! Persze Woodival és Manóval együtt !
A fehérjedús lista nagyon klassz, a szalontüdő felől van némi kétségem, de minden más jöhet nekem is....
Woodi, Manó,
Kitartás, hozom a jó hírt, hogy másnap nektek is könnyebben menjen a tesztelés ! Túrós csuszára fel !

Zsu,

Szuper hogy sok szép tüsződ van, biztos a nyh is rendben lesz jövő hétre, szerdán nagyon izgulni fogok érted (zebrás teszttel a kezemben KépKép
Ha lehet a sziklákat azért hagyd ki a kertedből, legyen inkább sok puha párna és takaró, színesek, szagosak és nagyon hívogatóak KépKépKép
Zsebi,
A bababútor is szép gondolat, tudom hogy használni fog KépKép
Milena, Lullaby, Lara,
Azt hiszem ti lesztek a második hullám, és kívánom, hogy karácsony előtt már mind a babás topikban társalogjunk !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok Kép

Dóri Kép

Köszi az erőt, amit küldtél! További jó felkészülést kívánok és testvérkét a szépséges kislányodnak!

Anna Kép

Szerintem genetikai vizsgálatot csak annak érdemes csináltatnia, akinek a családjában van súlyos öröklődő betegség. Akkor is csak annyit tudnak mondani, hogy hány százalék az esélye, hogy a pár gyerekében is jelentkezik a betegség.

Zsebi Kép

Már csak két adag Gonalom van, úgyhogy szerdára már nem is jut. Akkor lesz a következő UH-m az orvossal, akkor dönti el, hány napig kapjam még a szurit és mennyit. Úgyhogy azt hiszem, akkor rohanás a gyógyszertárba és aztán vissza beadatni a szurikat.

Az UH-n a menzi 4. napján voltam, ami már nem olyan szörnyű, de én nagyon meglepődtem, hogy ilyenkor bármit betesznek nekem oda, ezért egy kicsit rossz néven vettem. Amúgy nem volt semmi gond.

Zsu Kép
Gondolok majd Rád a leszívás miatt, majd tudósíts még, hogy mikor is gondoljak!
Én is örülök, hogy leírtad, hogy valaki spontán módon esett teherbe az öt sikertelen lombik után -az ilyen történetek mindig jó érzéssel töltik el az ember lelkét. Kép

Woodi Kép
Szorítok a babáknak, remélem, ők rakoncátlankodnak a szervezetedben!

Kriszta Kép
kitartást kívántál nekem, én is azt kívánok Neked a pozitív tesztig!

Lara Kép
Még mindig szuper a táblázat, és Te is az vagy - láttam, hogy nálam kijavítottad a transzfer időpontját - köszi!

Mindenkinek vidám lépegetést a Nagy Cél irányába a csúnya idő ellenére

Milena
milena
 
 

 
 

Milena!
Köszi a infot. Nekem ma jött meg (úgy látszik nekem egy Suprefact injekció sem tudja eltólni napra pontosan megjön)telefonáltam Krizsa dokinak és kedden kell mennem a vérvételre és az ultrahangra nekem az a 3. nap. Kíváncsi vagyok, hogy akkor már elkezdik adni a Gonalt? Ha igen akkor az első adag amit felírt (nekem is napi kettő kell) szombatra még jut, akkor ha a te példádat követem vasárnap kell menni megint! Na nem agyalok előre majd meglátjuk. Jó lenne ha elég lenne ez a 10 Gonal.
Drukkolok neked a szerdához, hogy minden ok. legyen és sok tüsző legyen.

Zsu!
Szorítok, hogy holnapra már elérje a méhnyálkahártya a megfelelő vastagságot! Kép Nálad is beindult a gépezet és felgyorsulnak az események.

Kriszta!, Woodi!, Manó!
Már csak pár nap! Folyamatosan küldöm a pozitív energiát bírjátok ki nyugodtan ezt a kis időt és meglátjátok gyönyörű zebrák fognak a héten születni. Kép

Dóri!
Köszönöm az étrendet, nagyon tetszik és sok ételt ki tudok választani, fontos már most tuningolni magam, mert nekem is vékony a nyálkahártyám azt mondta a doktorbácsi.
A kilányod nagyon nagyon aranyos és mi is levettük a mintát, de tettünk hozzá indigót, hogy ketten legyenek. Kép Na jó nem vagyok telhetetlen egy is jó lenne, csak jöjjön.

Lara!
Már mindjárt itt van okt 25 és te is elkezdet! Nekem azon a héten lesz a leszívás, amikor te elkezded az egészet igzalmas, tényleg jó sok baba lesz itt.


Zseboroszlán

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Ha az orvosodat meg tudnád kérdezni erről, hálásan megköszönném.
Ja, közben látom, hogy a nővértől már rákérdeztél. Ez igazán jó hírKép

Kardalus!
A jogszabály nem határozza meg a rokoni kapcsolatot, csak úgy ír róla, hogy javasolt/célszerű. Bárki lehet adományozó, a feltétel, hogy 35 év alatti egészséges nő legyen, akinek már van gyermeke. De ez utóbbira mondta az orvos, hogy nem ez a lényeg. Ha egy eleve stimuzott lány segítene, elfogadhatom.
Ha Zsebi megkérdezi a lehetőségeket, lehet, hogy tényleg jelentkezem a KaálibaKép
Embrióadományozást nem szeretnénk, hisz a párom teljesen egészséges.

Potykamanó, Kriszta!
Nektek is köszönöm a biztató szavakat. Nem adom fel, nem olyan fából faragtak.

Zsuzska!
Ha csütörtökön lesz a punkciód, nem késtem még el?
Még sosem voltam a Kaáliban, nem tudom, az orvosok hogy állnának a dologhoz. Ha pozitívan, akkor már ott is vagyokKép)
De komolyra fordítva a szót, ha az idő rövidsége ellenére az intézet fogadna engem, rajtunk nem múlik, csütörtökön mi is ott leszünk.

Lányok, kihez kell fordulnom? Vagy Zsuzska, megtennéd, hogy megkérdezed az orvosodat?

Küldök egy kis pozitív energiát, mindenkire ráférKép
********************************************
kattca
 
 


Kép Dóri - Nekem is nagyon tetszik az a kislány. Tündérszép! Rögzítettem az emlékezetmben. Remélem csütörtökön kiderül, hogy már nem csak dédelgetem a szívemben azt a bizonyos álmot, hanem bizonyítékom is lesz arra vonatkozóan, hogy egyszer végre én is feltehetek a profilomba egy hasonló jellegű fotót.
Nekem ma kezd beindulni a kis türelmetlen manó amelyik azt suttogja: "ma van csütörtök, ma van csütörtök, tesztelj végre már". Nehéz ellenállni a biztató sugalmaknak, de erős leszek. Rossz várni már!
Szerinted, attól, hogy teljesen rendezödött a hiperstimus állapotom és nem fáj már a pocim és nem is puffadt a hasam, és szinte semmit nem érzek, attól még lehetséges, hogy ott lapul a kis édes potykamanó a méhemben? Ugye lehetséges!!!! Nagyon jó ez a választékos fehérje étrend! Köszönjük Neked!

Kép Woodi - jó lenne tudni mi van Veled? Kár, hogy nem tudsz jönni. Remélem minden rendben Veled! Mindjárt tesztelünk!!! Kép

Kép Milena - Sok-sok hajrá a holnaputánhoz és az összes többi folyamathoz ami azt fogja követni!!

Kép Kriszta - egyre nehezzebben megy a kitartás, nagyon izgatott vagyok már!

Kép Zsebi - látom Neked is kezd már izgalmassá válni a helyzet, kívánom, hogy most aztán minden flottul menjen és izgulhassunk majd a tesztelős napodon ÉRTETEK is!!

Kép Kattca - sok-sok sikert kívánok Neked és azt, hogy jó helyre, emberséges orvoshoz kerülj és onnan majd simábban mennek a dolgok mint eddig.

Itt egy édi kép. Kép Hasonlókat kívánok Mindenkinek akinek tetszik!!!

Kép

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Jaj lányok most annyira nincs idöm lépést tartani veletek, csak belestem van-e már poz. teszt. Ha lesz táblázat akkor majd remélem felfedezem most nem tudok visszaolvasni.
De gondolok mindenkire!!++++++++

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Potykamano Kép
nekem is volt hiperstimum, es ugyanugy eltuntek a tunetek az ET utani 9-10. napra, ahogy Te is irtad... ez nem jelent semmit!

Mindenkinek nagyon drukkolunk a fiukkal!

Orsi + 2 Kismaczko

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Csajok!

Nagyon felpörögtek az események, mindenkinek megy a drukk!
Nagyon izgulok értetek!
Alig bírom kivárni a tesztek eredményét!!! Tudom, akkor mit érezhettek Ti?! Kép

OrsiKép
Örülök, hogy jelentkeztél és minden OK.

Mindenkire gondolok!

Pusz: Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kép Orsi! - Már hiányoztál, jó, hogy ide is benéztél egy kicsit, pedig gondolom ez most nem lehet olyan könnyű, vagyis épp elég lehet most magadra koncentrálni. Sokat gondoltam Rád és Catre is és épp ezért benéztem néhányszor a babás topikba, hogy mi lehet Veletek, de ide is terjed azért olykor innen-onnan hír a szemfülesebbek jóvoltából. Köszönöm a megnyugtatást, nem is tudtam, hogy Te is hiperstimus voltál. Akkor lehet én is úgy "megjárom" mint Te? A két babára gondolok egyszerre. Azt sem bánnám. Izgulok ÉRTETEK!!! Gyere máskor is ha tudsz, mert hiányzol!

Kép Karmen - én is szeretnék már olyan elfoglalt lenni Kép - olvastam a babás topikban, hogy Orsika már nagyon virtuózkodik. Ügyes baba, csak hadd mászkáljon, nem sokára elszalad, mint az idő, hogy észre sem veszed. Fura, ha már itt vannak köztünk, úgy elröppen az idő. A keresztlányomat "tegnap" még dajkáltam, ma meg már majdnem magasabb, mint én és az idén voltunk az általános iskolai ballagásán. (Én még csak a Bátyám lányával tudok példálózni, de érzem rövidesen ez is változni fog).

Kép Lara - bizony-bizony. hát még mi, mennyire alig bírjuk. Hát nem könnyű. Erre a várakozási időre is elaltathatnának. Nem bánnám.

Még egy motiváló fotó mindazoknak akiknek "ilyesmi pocira fáj a foguk":


Kép

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Itt vagyok és aránylag jól vagyok. De csak aránylag. Mára virradóra annyira fel voltam puffadva, hogy egy nagyobb levelgővétel már fájt. Hívtam Krizsát és felmentem. Leszívtak tőlem 2,5 l folyadékot. Most kicsit jobb, de Krizsa "biztat" lesz ez még rosszabb. Azt is mondta, hogy ez nagyon úgy néz ki... Kép Felajánlotta, hogy szerdán menjek fel vérvételre. Én meg nem tiltakoztam. Kép Tehát szerdán 12 után jövök az eredménnyel.
Puszi mindenkinek, de elsősorban most Krisztának és Manónak megy a drukk.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Kedves Potykamanó és Többiek!

Hát bizony, ez a legnehezebb időszak, míg a tesztre vártok. De kitartás, meglesz az eredménye!! Potykamanó: az én összes tünetem is eltűnt a 10. nap környékén, pedig volt cicifeszülés, hányinger is. A doktornő (Kováts) csak nevetett, amikor aggodalmaskodtam, hogy már nincs is semmilyen tünet, biztos nem sikerült. Ő azt mondta, hogy örüljek neki, a cici csak akkor feszüljön, ha már megvan a baba, hányinger meg minek nekem?! És milyen igaza volt Kép !!

Úgyhogy drukkolok mindenkinek, lesz itt még babaeső Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


WoodiKép
Ez nagyon klassz. Mármint, hogy úgy néz ki. És így 1 nappal korábban megvan az eredmény! Kép

Lányok!
Mutassatok jó példát, légyszi!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Icsilya, de jó, hogy errejártál! Már otthon vagy ezek szerint. Remélem még egy kicsit otthon is maradsz Kép

Woodi, ezek tök jó hírek, persze leszámítva azt, hogy fizikailag nem érzed magad a topon. Gondolj arra milyen klassz lesz, majd ezekre a pillanatokra emlékezni miközben tolófájásaid lesznek Kép

Potyka, nagyon helyes ez kis tappancs!! Remélem már nem sokára mindannyian érezhetjük a szteppelést a hasunkban.

NAGYON VÁRJUK MÁR A JÓ HÍREKET A TESZTELŐKTŐL MI IS!!!

Kriszta, nagy szurkolás!! Egye fenyő azt se bánom, ha Te a következő körből már kimaradsz! A biztatást meg a tesztig kiadom magamból mindet, mert utána már Te fogsz minket "tutujgatni" Kép

Nálam annyi az újság, hogy most már 4. napja szedem a Clostyt, még egy szem van hátra holnapra, meg tegnap kaptam 1 Menogon(?) szurit, és még kapok 2-t szombatig. Szombaton UH, aztán megy a gépezet tovább. Ha minden jól megy akkor jövő héten ismét inszem, és remélem a 3-as szám szerencsét hoz Kép.

Miléna, Lara nektek kb mikor lesz a punkció?

Kattca, szerintem is jobb helyed lesz a Kaáliban, mert, ha valamilyen szinten igaza is volt a dokidnak, azért ezt nem ilyen stílusban kellene mondania. Gyere közénk, hátha így intézeten belül sikerül babát találnod!

Mindenkinek szép napot (mostmár süt a nap, végre!! )
L.
lullaby
 
 


Sziasztok!

Woodi!

Ezek nagyon jó hírek!Nagyon izgulunk!

Nekem meg 8-9mm lett a méhnyálkahártyám! Bejött a sok túró. A rózsaszínezésre meg azt mondta a Krizsa hogy örül neki mert az azt jelenti hogy szépen érnek a tüszők! Szóval Szerdán punkcióóóóóó!
Kattca!
Rákérdeztem a dokinál a dologra és azt mondta hogy majd inkább legközelebb beszéljünk róla mert nagyon sokan várnak még! Mi is két órát vártunk! Kész bolondok háza volt! Nem szokott ilyen lenni! Megértem hogy türelmetlen vagy de szerintem ez nagyon nagy kapkodás volna! Szerdán mindenféleképpen rákérdezek mégegyszer! És ha mód van rá akkor szívesen segítek! Ne haragudj!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Orsi!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok és annak a legjobban, hogy még egyben. Vigyázz magatokra és még egy kis kitartás a maczkóknak odabent.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Na sikerült egy netházba bejönnöm, van egy kis időm visszaolvasni és válaszolni nektek. Kép

Manó Kép Deee én mindig elnyalogattam nagyim cukros tojássárgáit, de csak a sárgákat! Ma vettem fehérjeitalt, azt fogom inni tejes turmixban. Ne haragudj, hogy "cserben" hagytalak, de ha a dokid felajánlja, hogy bemehetsz szerdán vértesztre, vagy otthon tesztelj csütörtök reggel, akkor te melyiket választod? Naná, hogy a szerdát.

Orsi kedves Kép Végre hírt hallok felőled és milyen jót. Hogy ottohn vagy és hogy Kismaczkók jobban érzik még egy ideig magukat odabent.

Zsu Kép Te ma voltál a Kaáliban? Mikor? Mert én is 10 óra felé és akkor alig voltak, sőt dokink (Krizsa) fakkja üres volt, engen azonnal fogadott. Bár lehet, hogy én tartottam fel mindenkit, mert a 20 perces leszívásom terven felüli volt. Szerdán én is megyek ismét, de remélem akkor elkerülöm az őrzőt. Már kezd kicsit elegem lenni belőle.

TöbbiekKép Köszönöm a szurkolást, a drukkot, a féltést. Visszakapjátok még egyszer! Kép

Kriszta Kép Már csak kettőt kell aludnod! (Nekem is Kép) Hajrá, megy a drukk.

Zsu Kép Gratula a nyh-hoz, nekem semmi sem használt, pedig én is tömtem magamba a sok túrót. Én is plusz Gonalokat kaptam, de nem a nyh-t vastagította nálam, hanem a tüszőket szaporította. Kép

Dóri Kép Igazán megleptél a fehérjelistáddal! (De legalább nem kell feláldoznom magam Manó féle tojásfehérjés koktélja miatt. Kép)
A mintát levettem, csak a pontos leírást ad meg hozzá Kép Gyönyörű a kislányod!

Milena Kép Ne rohangálj szerdán te sehová! Mondd meg a dokidnak, hogy nincs több és ott szoktad beadatni. Akkor szól majd a főnővérnek és ott is kaphatsz Gonalt és rögtön be is adják. Kép

Zsebikém Kép Te is agyalsz előre, mint én! Én első 2 nap 3 Gonalt kaptam és utána napi 2-t, tehát a 10 db 4 napra volt elég.

Milyen az ember! Ha fáj valami, az a rossz, ha nem fáj, akkor meg az. Most éppen az a bajom, hogy az eddigiekhez képest jól érzem magam, csak kicsit feszül a hasam. Csak nem rossz jel? Ismerős neked Manó ez a gondolat? Kép

Na megyek, mert kicsit elfáradtam, a mai napon "sok" volt. Puszi mindenkinek.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Hello Csajok Kép
ja, nem vagyunk otthon. A korhazbol netezek Kép Apa megszervezte nekem... bar infuzio nem kell, a dokim nem igazan akar mar hazaengedni...

DRUKK_DRUKK_DRUKK

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok !

Woodi, Igazán szuper hírek !!! Akkor lehet hogy te leszel az első kismami ? Ha szerdán már rögtön vérből állapítják meg, akkor előrébb leszel mint én a tesztemmel !! De ne izgulj, én is, Manó is jövünk utánad rögtön !
Ugye Manó ?
Nem hagyjuk magára Woodi-t ! A kép nagyon édi, majd mi is próbáljuk elkapni a pillanatot !

Lullaby druszám,
Most egy kicsit még drukkolj nekem, aztán én ezerrel nekedKép A 3 szám biztos meghozza a zebrát KépKép

Zsu,
Mondtam hogy rendben lesz a nyh-d ! Szerdán drukkolok a punkcióhoz !!! Kép
Milena,
Mennyi tüsződ lett ? Remélem jó sok és minden rendben !!! Nemsokára visszakapod az ikreket embriók formájában !
Lara,
Hamarosan neked is beindul a móuskerék, addig is köszönjük a karbantartást.
Lujzika,
Neked is Kováts doktornő az orvosod Kép Remélem nem te voltál/vagy az utolsó babás mamija....
Karmen,
Mindig örülünk ha benézel, mégha rövid időre is. Biztos nagyon lefoglal Orsika, de ez kellemes kötöttség, nem ?
Orsi,
Jó hogy még mindig ennyi energiád van, a saját nehézségeiden túl másokén segíteni, köszönjük Kép
Október 27 már nagyon közel van Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kép Woodi - megbocsátok...persze, hogy a vérvételt...az sokkal biztosabb...én félek is tesztelni, mi van ha nem is az igazat fogja mutatni és megviccel.

KépKriszta - Neked is már csak kettőt kell aludnod. Aztán motiválj engem azokkal a csikokkal.

Kép Lullaby - jöhet a szteppelés, állok elébe. Mi az a Menogon? Ez is egyfajta hormon? A 3 az egy jó szám, hozzon Neked fergeteges boldogságot!

Kép Orsi - nagyon izgulok Értetek.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok!

Potyka, a Menogont a stimu 2.dekádjában szokták adni. Nyáron én is kaptam, izomba ment, nem vészes.
Drukkolok a tesztelőknek!Kép és várom a jó híreket!

Zsuzska, megértem, az orvosoknál már csak így szokott lenni, szegények mindig késésben vannak, annyi a dolguk. És lehet, hogy nem úgy tűnik, de azért én türelmes vagyok. Persze, hogy minél előbb szeretnék babát, de várok a soromra, nem tehetek mást.
Szép napot Mindenkinek!

Kattca
kattca
 
 


Woody! nekem az gész terhesség alatt nem volt cicifeszülés, pedig félidötöl a tejcsi is folyt. És hányinger sem volt, ne keresd ezeket a baba attol még jo helyen van!!

Kriszta! persze hogy az, nem is panaszkodtam, csak irtam most nemigen tudlak olvasni benneteket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Kép

Woodi Kép
Ezek a jelek, ezek a jelek...!
Köszi, hogy írtad, hogy ott is adnak egy-egy ampullát, ha kell, megkérdeztem a kedvenc nővérkémet, ő is ezt mondta.

Zsebi Kép
Olvastad, mit írt Woodi? Tényleg nem kell aggódnunk annyit, majd minden szépen megoldódik...

Potykamanó Kép
Csíkos tesztet kívánok! Szenzációs az a kép, amit felraktál! Szerintetek ez igazi?

Orsi plusz két Kismaczkó Kép Kép Kép
Sziasztok! További szép várakozást a Nagy Napig!

Lullaby Kép
Eredményekben gazdag szerencsésszámú inszeminációt! Kép

Zsu Kép
Gondolok Rád szerdán!

Én pont szerdán (vagyis holnap) megyek a második UH-ra, remélhetőleg kiderül, hogy mikor követlek a punkcióval.

Előre az ikrekért Kép Kép

Milena
milena
 
 


MIndenkinek pussz!! Sajna alig tudok jönni, de még visszaolvasni is, mert beindult a verkli...hétfőtől dolgozom. Egyébként tök jól esik tanítani újra, mert nem foglalkozom annyit a problémával..Kép
Ha jól látom, most indul a menet egy-két embernek
ZsuKépKép nagyon szorítok NekedKépKép
MilenaKépKép Így van: ikrek lesznek majd!!!holnap szorítok!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Kriszta, Woodi!

Várjuk a kétcsíkos híreket holnap reggel/délután!!!Kép

Milena!

A leszívásig jó tüsző növesztgetést! Lehet hogy holnap elmegyünk egymás mellet?Kép

Potykamanó!

Neked még van egy napod hátra! Hogy bírod idegekkel?

Orsi!

Titkon leskelődök ám a másik topicban utánatok! Már úgy izgulok!!! Kép

Zsu!(1 nappal a tüszőleszívás előtt)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!
Nagyon drukkolok holnapra, biztos jó sok szép méretű tüszőt szívnek le és mind megtermékenyül másnapra.

Milena!
Neked is mindent bele a holnapi uh-ra. Reméljük már szépen megnőtek a peték és elég vastag a nyálkahártyád és akkor már nem kell több gonal. Igzulok érdet.

Woodi, Kriszta!
Holnap lesz a nagy nap! Remélem jó hírekkel jöttök! DRUKKOLOK és bízom a jó eredményben, kezdjétek meg a sort és megyünk sorban utánatok! Mutassátok meg hogy kell inszemes, illetve lombikos pozitív tesztet produkálni!

Mano!
Neked még van egy napod, de biztos vagyok benne, hogy neked is zebrás teszted lesz, hiszen nem lehet elfelejteni ez most a babák hónapja!

Lullaby!
Neked kitartást és szerencsét kívánok a 3. inszemhez. Ennek már sikerülni kell,hiszen három a magyar igazság! Hajrá!

Ma voltam a 3-6 napi uh. mától kapom a Gonalt (napi 2) vasárnap megyek uh-ra, hogy hogyan tovább, ha szépek lesznek a tüszők és a nyálkahártya akkor elvileg nem kell több szuri és megtudom mikor lesz a leszívás, de nálam tapasztaltabbak azt mondják, általában mindig kell még egy két Gonal! Majd meglátjuk!

Mindenkinek sok sikert!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok !!

ÚÚÚÚÚgy izgulok....már napok óta nem alszom valami jól, persze ebben azert a munkam is kozrejatszik biztos... Reggel szerintem nagyon korán fogok tesztelni, és rögtön meg is írom, mielőtt elmegyek dolgozni.
Most nagyon hiszek a zebrában, remélem nem fogok csalódni !
Woodi,
Neked is nagyon drukkolok majd reggel és persze mindenkinek megy a drukk+++++++++++++
Zsunak a leszíváshoz, Manónak a pozitiv teszthez, ZSebinek a szurikhoz, Milenának a tüszőnöveléshez, Lullabynak az utolsó inszemhez és Larának a készülődéshez és Orsinak is a szép napigKépKép

Karmen, tudom hogy nem panaszkodtál, inkább én irigyeltelek.
A reménykedő Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lanyok Kép
koszi, hogy gondoltok rank. Mi meg egyben. Mar a 36. hetben.

Drukkolunk nagyon mindenkinek. Latom, hogy most nagyon izgalmas napok jonnek.

Orsi + 2 Kismaczko

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


KépLányok!

Este azt álmodtam, hogy tesztet csináltam és két csík jelent meg! Szerintetek vannak olyan álmok melyek két nap után valóra válnak?

Kép Milena - ezek valami trükkös fotók lehetnek...

Kép Zsu - hát nem könnyű ezeket az utolsó napokat kibírni, láthatod, már álmomban is tesztelek, de az jól sikerült

Kép Zsebi - remélem sorban jönnek a beszámolók majd a kétcsíkos tesztekről.

Szép álmokat Mindenkinek!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Kép Woodi - holnap jövök olvasni, hogy mizu Veled, remélem tudsz majd üzenni.
Én is féltem, hogy valami vad dolgot tesznek majd velem amikor rosszul lettem és menni kellett. Az, hogy leszívtak tőled folyadékot, hogy csinálták, nem fájt? Igen, ismerős a gondolat, én utána én is attól kezdtem rinyózni, hogy most meg mitől vagyok olyan jól, mert az orvos azt mondta, hogy a rosszullét jó jel, de az még nem jelenti azt, hogy a jobb lét már rögtön rossz jel! Napok óta nem gondolok másra csak arra, hogy terhes vagyok és kisbabánk lesz. Ennél pozitívabb nem lehetnék. Remélem ez is jót jelent!!!

Pmanó

Kép
potykamanó
 
 


Lányok!

Elfelejtettem az előbb leírni, hogy lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni. Krizsa dokihoz járok, de ő a jövő héttől sajnos szabin lesz Kép. Nekem pont jövő hét vége felé fog esni a punkcióm, ami azt jelenti, hogy ő nem tudja megcsinálni, ebben az esetben átad valamelyik másik orvosnak, vagy aki éppen akkor bentlesz és ráér az csinálja meg? Illetve esetleg én választhatok e másik orvost?
Ilyen szempontból rosszul indul ez az egész, de már megszoktam az esküvőnk sem ment simán és tessék tök jó házasság lett belőle, remélem ez is ilyesmi intő jel.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok,

Sajnos reménytelenül egycsíkos vagyok KépKépKép
Nincs más hátra mint előre a harmadik inszemre. Lullaby druszám, nem tudlak elhagyni Kép Remélem a Krisztáknak a 3. szám a legszerencsésebb Kép
Este jövök, hogy erőt adjon Woodi pozitív tesztje !!!
Manó,
Az álmod holnapra valóság lesz Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kép Bizzál a következőben és az biztos sikerülni fog.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép Krisztaaaaa - szomorú lettem most Miattad, annyira szorítottam, és úgy számítottam rá, hogy majd csupa vidámság fogad itt reggel amikor Te és Kép Woodi beszámoltok és nagy lökést és bátorságot adtok nekem is a holnap reggeli teszthez. ÚÚÚÚgy sajnálom, de nem akarlak még én is lehangolni, hiszen látom, hogy nagyon helyesen bizakodó vagy és nagy hittel mégy neki a következőnek. Így is kell. Akkor is szorítani fogok Neked!!!!
Végig akarják csinálni az összes inszemet? Nem lehetne előre ugrani a lombikhoz, mondjuk a 3. után legalább? Mert a lombiknál sokkal nagyobb lehet az esély és nem vesztegetnéd az időt. Nekem a 3. után leigazolta az orvosom, azt mondta, mivel 35 vagyok, és a 3. sem jött össze, Ő nem húzza tovább az időt, "elenged" a lombikra, mert ott több sikert érhetünk el - én nagyon örültem neki.

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Jajj Kriszta, úgy szurkoltam! Sajnálom!!!! De bízunk a 3-as bűvős számban - MOST BIZTOS SIKERÜLNI FOG!!

Woodi, mi vaaaan?

Mi volt a punkciókon?

Zsebi, nekem az első inszemnél volt ugyanez az eset, csak megfordítva, az én dokim ment szabira, és a Krizsa doki csinálta. Szerintem bárkihez kerülsz jó kezekben leszel, de valószínű, hogy választhatsz is ha van benn több orvos. Az én dokim Kovács dr, őt bátran ajánlom, mert nagyon normális és kedves, de eddig itt még kaális orvosról rosszat nem hallottam Kép (hál istennek Kép ).

Tetszik a jelmondat: előre az ikrekért!!
L.
lullaby
 
 


Hát itt vagyok.
Kriszta: Nagyon sajnálom Kép Kép Kép Pedig azt hittem te nyitod a sort.

Az én híreim a következők:
Ma reggelre egészen jól éreztem magam, persze a dagadás megvan. Fel dokihoz, aki azonnal fogad. És ilyeneket mond: Ha terhes lesz..., A következőnél..., Legközelebb ..... Na gondolhatjátok mit éreztem. Kép Odamegyek vigyorogva és ő teljesen lelombozott. A vérvételen ráadásul eldurrant a vénám, alig jött ki negyed kémcsőnyi. Majd egy másfél óra múlva telefonáljak a dokinak, mert akkorra lesz meg az eredmény.
A párom velem volt, de hiába mondott bármit, semmire sem tudtam figyelni. Az is betette a kaput, hogy ő is a következő akcióról beszélt, próbált rá felkészíteni. A végén látta milyen ideges vagyok és mondta, vegyek egy tesztet. Na rohanás a patikába majd a toalettre. 3 perc múlva lelombozva, könnyekkel küszködve jöttem ki. 1 CSÍKOS! Kép Kép Kép Ez nem lehet! Annyira akartam és minden jel arra mutatott, hogy... és tessék nem sikerült! Visszaballagtunk a kocsihoz. Kérdeztem a páromat megnézi az undorító tesztet. Meg hát: Te, azt mondja, én itt két csíkot látok. Kikaptam a kezéből és tényleg, a T mellett halványan, de határozottan ott volt a 2. CSÍK! Kép Fél óra múlva azért remegve telefon Krizsának, aki melegen gratulált, mert a vérvételem is pozitív lett. Kép
Lányok nekem csudaszép ez a nap. Kép
Otthon még mindig nincs net, de ezt meg kellett osztanom veletek.
Manó Kép rajtad a sor!!!
Utána meg a többieken.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi Kép Kép Kép Kép
Igen, igen, igen!!!! Biztos voltam benne, hogy beindul a sor! Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült! Vigyázz magatokra! Mindannyian megyünk utánad és követjük a jó példát.

Kriszta Kép
Sajnálom, de örülök, hogy ilyen erős és bizakodó csaj vagy. Ne izgulj, mindannyian megyünk Woodi után és nemsokára eggyel lejjebb dumcsizunk!

ManóKép
megy a drukk ezerrel!

Csajok!
Mi a helyzet a punkciókkal? Gondolok Rátok!

Mindenkinek szép napot és pusz:
Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Woodi!
Gratulálok! Tök jó végre valaki elkezdi a sort. Sok megpróbáltatáson mentél keresztül, de mostmár nyugodj meg és gondolj csak magadra és a picire, vagy picikre? Tényleg azt nem tudni hányan vannak?
Mikor kell menned, vagy ilyenkor mi a teendő? Juj de jó.

Manó!
Neked is sikerülni fog, csak még egy ici picit tartsál ki. Drukkolok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi, HURRÁ, GRATU, VÉGRE!!!!
Nagyon-nagyon örülök!! Végre megtört a jég, valaki zebrás lett!! Jajj télleg szép nap ez a mai!

Potyka, Te jössz!

Aztán meg mi, mindannyian!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
lullaby
 
 


WOODIKépKépKépKépKép EZ SZUPER HÍR VÉGRE, VÉGRE!!!NAGYON GRATULÁLOK, és persze iszonyatosan irigykedemKép

Hát, akkor nincs más hátra, el kell, hogy induljon ez az őszi babaesőőőőőőőőőőőőő
Ugyhogy: MIlenaKép ZsuKép Ti jöttök!!!!

Orsiról hír a másik topicból: Elfolyt a magzatvíz!!!! Jönnek a fiúkákKépKép Lehet, hogy már meg is érkeztek?? Szorítok itt is!!
pusz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


ManóKép Hogy vagy?? Holnap tesztelsz?Kép Huu, de izgi....XXXXXXXXXXXXXXXX

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Jupijéééééééééééééééééé!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Woodi! Szupi, szupi, szupi!
Nagyon örülök!

Kriszta!KépKépKépKép

Sajnálom! Nemsokára jön a következő lehetőség!

Én ma voltam punkción és 12 szép petesejtecskét szippantotak le! Most már a katonákon van a sor! Holnap lehet telefonálni hogy mi van!

Most viszont olyan álmos vagyok(szerintem túl adagolták az altatót) hogy muszály aludnom!

Nagyon örülök a zebrás leányzónak és Manóért megy a további drukk!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


ZsuKépKép Ez rengeteg!!! Gyönyörű!!!Várjuk a fejleményeket!!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


DóriKép Egyébként, visszatérve a múltkorira, mert most olvastam vissza: Nem állította le a petefészket, hanem mensi után jönnek a szurik. Ha leállítják, jobban reagál? De hát így is volt 7 petesejt, akkor meg minek kizárni a spontán lehetőséget, hogyha semmi baj nincs -elvileg.

Ti kaptatok Choragont v. más HCG injekciót???Mert ezt sem értem, hogy én miért nem kaptam...tudom, hogy hülyeség sokat törni magam rajta utólag, és akkor kellett volna megkérdezni, de olyan soká van az a január!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

A mai nap a jó híreké! Kép A másik fórumról loptam:

"Örömmel tudatjuk, hogy 12-kor megszületett Máté 2290 gr, majd 12.03-kor Levente 2300 gr. Babák jól vannak, valószínűleg inkubátor sem kell majd. Orsi"

OrsiKép
Nagy-nagy gratula, ügyi vagy! Vigyázz nagyon a kis apróságokra!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Kép

Woodi Kép Kép Kép
Tudtam, tudtam - már sok olyan lányról olvastam itt, aki mindenféle jeleket észlelt, de persze nem merte elhinni, de én éreztem, hogy Neked most sikerülni fog!
Gratulálok!!!
Első lombik - nem semmi! Szeretnélek utánozni!

Zsuzska Kép
A tizenkét petesejt sem semmi! Mikor kapod vissza őket?

Anna Kép
Jó munkát, amíg nem aktívkodhatsz újra ezen a pályán - de máris eltelt valamennyi a várakozási időből, nem?

Zsebi Kép
Hét petesejt látszott az UH-n, de kapnom kell még Gonalt ma és holnap. Pénteken újból megnéz a doki, és valószínüleg vasárnap lesz a punkció! Pár nappal később a visszaültetés, úgyhogy lehet, hogy nekem sem Krizsa csinálja majd. De engem ez nem zavar, végülis még őt sem ismerem annyira, hogy ragaszkodjak hozzá, és itt tényleg nem az a helyzet, mint a közkórházakban, ahol az ügyeletes orvos épp, hogy beléd nem rúg, ha hozzád kell nyúlnia. Úgyhogy szerintem ne félj Te sem!
És ha vasárnap látsz valami kába csajszit, az valószínüleg én leszek! Kép

Kriszta Kép
Sajnálom. Kép Dehát ugye muszáj tovább csinálni. Nincs más választásunk. Remélem, a harmadik lesz számodra az Igazi!

Potykamanó Kép
Én el sem tudom képzelni, hogy is néz ki egy pozitív teszt... De kívánom, hogy az álmod váljon valóra! (Persze akkor a családi legendárium örökre boszorkányként fog számontartani, de sebaj! Kép )

Én most még növesztgetem a petesejtjeimet és a méhnyálkahártyámat vasárnapig,

további két csíkokat kívánok a soron következőknek
Milena
milena
 
 


Kriszta!

Bocsi, nem úgy gondoltam, mármint azt, hogy a mai nap a jó híreké. Csak nagyon izgatott lettem a kismaczkók érkezésétől. Persze nem feledkezem meg Rólad sem. Ne haragudj!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Orsika babáinak hip-hip hurrá!!!!!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Hú ma asztán tényleg zajlanak itt az események. Tényleg kár hogy Krisztának nem sikerült, mert akkor tényleg tökéletes lett volna ez a nap. Kriszta tényleg csak azt tudom mondani fel a fejjel.

Orsi!
Gratulálok a babákhoz és jó egészséget kívánok! Vigyázz magatokra! Kép

Milena!
Tényleg lehet, hogy talizunk vasárnap bár nekem nem kell konkrét időre menni csak annyit mondott 1/2 8 és 11 között valamikor érjek be. Tényleg meg tudtad venni ezt a két Gonalt ott vagy kikültek a gyógyszertárba? Jó lenne ha ott tudnék venni, mert ha nekem is kell még kapni vasárnapra már nekem se lesz és nem is tudom hova kellene akkor menni, illetve a hétfői adagért. De fő a pozitív hozzáálás arra nekem már nem lesz szükség mert vasárnapra szép nagy és sok petesejtem lesz és a nyálkahártyámról nem is beszélve.

Zsu!
Tök szupi, hogy ennyi petesejtet le tudtak szívni, kívánom, hogy mindegyik holnapra már legalább kétfelé osztódjon! Azért még egyél jó sok turót, hogy csak vastagodjon a nyálkahártya!Kép
Pihenj sokat. Már nem dolgozol ugye?

Lara!
További jó várakozást, már mindjárt itt az első szuri hamar eljön a hétfő. És igazuk volt a csajoknak olyan gyorsan repül az idő amikor már kapod a szurikat, most kezdetm el kapni és tessék mindjár elfogynak jövő héten itt a punkció és jön a neheze.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Osi és Kismackók! Isten hozott benneteket!

Zsu, ez nagyon szép szám! Mikor teszik vissza őket? Én szombaton 9-re megyek UH-ra, hátha összefutunk Kép

L.
lullaby
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?