Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsi! hol látod a fejééééét????? ha látod, megmondanád, h örökli-e az én kék szemeimet??? :lol: :lol: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


A szemeit nem látom, de szerintem a naagy fekete burokban lévő hosszúkás izé a teste, a kis kerek meg a feje. ilyenkor még alig lehet elkülöníteni, de én így veszem ki... Hmm, lehet, hogy nem így van, bár láttam már néhány uh-képet... 8)

kovacszsuzsi
 
 


Papp Bogyoka nagyon cuki lehet, csak nem tudom mit kell nezni???! :shock: :shock: En meg sosem lattam ilyen fotot csak amikor mar nagy volt a baba. :? :? Muveljetek ki csajok!! Szoval van az a sotet akarmi es abba kell keresni vagy az a sotet "folt" az Bogyo es kesz vagy vagy..???!!! :oops: :shock: Bocsi, Kati, hogy nem tudom Bogyot hogyan kell nezni, de tenyleg nemtom. Egyebkent edes, cuki es hurra!!!:):):)
A tegnapi vacsit nagyon szivesen!!!:) :D :D :D
Ezzel a babakocsival nagyon felcsigaztatok megyek ra is keresek neten hogyan is nez ki mert megesz a fene!! :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

bogár: abban a nagy zsákban kell nézni ott lent azt a picuri fehér foltot. az átlátszó buborék, az a szikhólyag, ami még ott van.

képzeljétek lányok!

ha bogárkának ikrei lesznek, akkor rólam fogja az egyiket elnevezni :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: . Ezt ígérte a másik topicban, mert többen ikreket mondtak neki, még a párja is. és én mondtam neki, h biztosan tőlünk szállt hozzájuk a lelkecskénk. annyira meghatódtam. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Komolyan mondom Kati, ha ikrek, Kati lesz! Es persze ha lany lesz. DE csak igy siman: Kati! Ez igy tetszik is! DE egyszer meg kell majd latogasd!! :wink: :wink: Ha mar Rolad kapja a nevet...muszaj talalkoznotok!:):) Ugyis otthon lennek 7-8 honapos koraig! Bocsanat, korukig!! Ha mar ugye ikrek!!:):)
Vendég
 


Jajj, a pasim meg aszongya ma nekem, hogy ha fiu lesz, legyen mar Samu a neve!!!! Kitoro orommel fogadtam! Nekem apukam a kan nyulunkat hivta Samunak! :shock: :shock:
Vendég
 


Most komolyan, milyen nev mar az, hogy SAMU!!!???? Mondtam, legyen Soma! Nem! Samu! A Soma nem jo! Tovabb egyezkedtem: Simon! Az nem jo! Samu!! :shock: :shock: :shock: :shock: Feladtam! Szegeny gyerek meg itt sincs ugy lehet de mar SAMU!!!! Vagy nem annyira gaz? Szerintetek??? Nem fog beken hagyni ezzel a nevvel!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Mia, hogy birod, birtad a disznovagast? Anyos meg lelepett a fenebe?? Ez nem szep dolog!! O kellett volna legyen a boller!!hihihi
Vendég
 


bogár, nekem tettszik a samu. meg akkor vegyetek egy nyulat is, az pedig legyen soma! :lol:
naná, h meglátogatlak! vagyis megyünk csőstől! viszem a porontyomat is, meg a férjemet, meg hát az anyósomat, az anyukámat, de akkor már a szomszéd sem maradhat itthon. hát nem lenne szép, ha meglátogatnánk?! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, gratulálok Bogyókához!!!!!

Bogárka, anyuéknál a szomszéd dalmata kutyusát hívták Samunak! :D Nagyon édi kutymorgó volt! :D :D :D
Egyébként szerintem aranyos név! A kis Samu meg a kis Kati... :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


hihihihihihihi ezen jot rotyogtem!! Te figyu, Bogyo, Ferj, Kati johet. Anyos...mmm, ha nagyon muszaj, de csak, hogy meg ne sertodjon!!:):) Akkor mar anyukad is jojjon!! Te figyu mar, ez mar 2 auto!! Mi lesz itt, lagzis menet???!!! :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Viragom!! Most jut eszemba, hogy a szomszedban Samunak hivtak a kakast!! hihihi
Kakas, nyul, kutya, gyermek!! :lol: :lol: :lol: :lol: Van meg valakinek Samuja?? :lol: :shock: :shock: :lol: :lol:
A Samu es Kati az vagany paros lenne!!:):)

Nekem egyebkent a Soma tetszik meg talan a Simon de inkabb, Soma.
Vendég
 


bocsi, de kifelejtettem a teknősünket és a húgom lili kutyuskáját, mert biztosan nekem kell akkor vigyáznom majd rá. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Meg nem is tudom miert zarom ki a lanyt??? Azonnal fiun jar az eszem. Nektek is igy volt?? Kati, Benned nincs valami hasonlo erzes? Betti is lanyozik, rozsaszin a blogja meg mar irta is, hogy ugy erzi, lany. Virag, Te hogyan vagy ezzel? Es a kismamik? Beze, Zsuzsi, Rita? MIA????-majd ha jottok, irjatok! Nika Te is, amikor babas lettel volt ilyen erzesed?

Mona, Betti, regen irtatok!!!
Vendég
 


Kutyat azt nem!! Tiltakozom!! Apukam nem fogja visszaadni!! :lol: :lol: Elpusztult a kutyusunk es azota Apu nem akar masikat a hazhoz hozni. Viszont ha egy jonne magatol, nem engedne ki a kapun!! :wink:
Vendég
 


én első pillanattól kislányt érzek, pedig picikével jobban vágyok fiúra! de már megegyeztünk apával, h nem hagyjuk ott, ha lány lesz akkor sem a kórházban. :lol: 8) :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Amikor Bencét vártam az első pillanattól tudtam, hogy fiam lesz. Most nem éreztem semmit... talán azért mert a fejem lányt akart, a testem meg úgy tűnik nem...

Na mindegy... nagyon szeretlek már most kicsi Gergő baba!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogárka: én nem messze Egertől :):) Salgótarjánban élek :9

kati: édi bogyó nagyon :):):):)én szívesen licitálok rá :):) két puszi ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogárkám drága: én amikor terhes lettem anyós fülbevalót akart venni egyből:9 én meg mondtam mi van ha kisfiú? :) eleinte kislánnyal álmodtam aztán mikor voltam a genetikai uh-n ott én határozottan láttam a kukacát :):):)szóval én onnan már arra készültem hogy pasim lesz :):):):)
szóval azt mondod hogy te úgy érzed hogy babás vagyok? boszik ha minden igaz hétfőn leghamarabb mert akkor van nyitva bolt :)hogy tesztet vegyek

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, mar nem merek mondani semmit!! :wink:
Nagyon varom a holnapi teszted!!!

Kati, szoval kislanyt erzel??:):) Persze lehet, hogy fiu!!:):) Mondjuk Rad lanyt erzek, Te olyan tipikus lanyos anyuka vagy. Legalabbis elsore. Aztan meg jon majd a fiuuu!!!:)

Virag tok jo, hogy igy raereztel Bencere.

Nika, Te sem vagy semmi!! Lannyal almodtal? Biztosan anyos miatt!! :lol: :lol: Meg a fulbevalok!! :lol: :lol: Lehet titkon fiut vartal tudat alatt :wink: :D :D
Vendég
 


Kati: Amit szikhólyagnak mondasz, az tűnt nekem fejnek... nna, én is jól kinéztem magamnak ezt a Bogyót :D :D

Bogárka: Én Pankánál is és most is első pillanattól lányt érzek. Majd kiderül :) :)

kovacszsuzsi
 
 


Az új mosógép még nincs meg, talán a jövő hét vége felé hozza ki a futár. Egyébként azért nyaggattam már a férjemet, mert 8 év alatt tropára ment a régi. Hangosan kiabálom, hogy mindenki jól hallja, hogy WHIRLPOOL márkájú mosógépet senki ne vegyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi idő alatt úgy leamortizálódott, hogy az öblítőt már nem engedi le, a programkapcsolója sokszor leáll és újra kell indítani, csak folyékony géllel lehet használni, mert a sima mosóport nem öblíti ki... és még sorolhatnám! Ja, és kívülről rohad az eleje! Az a fehér borítás... pedig a konyhapultba van beépítve, szóval még azt sem mondhatom, hogy a fürdőszoba nedves levegője miatt...

A babakocsival kapcsolatban pedig nekem sem az az álomkocsim amit mutattam, de mivel inkább csak az első fél évre keresek valamit, arra pont jó lesz. Nekem az a bajom a mostani nagy kocsinkkal, hogy macerás az összecsukása... Sajna minden nap nyitnom-csuknom kell, mert kinyitott állapotban nem fér el a házban. A teraszon meg nem merem hagyni, mert hátha belemegy valami kósza állatka... Azt amit kinéztem, egy kézzel lapra lehet csukni, be tudom állítani az előszobába, aztán télen a gyerkőcöt jól be tudom bugyolálni a mózeskosárba. A másik, ami megkönnyíti az életemet, az a bébihordozó. Mivel van hozzá talp (ez állandóan a kocsimban lesz), ezért egy kattintással be tudom majd tenni az autómba és nem kell a biztonsági övvel szórakoznom.

A Quinny egyébként nekem is tetszik, de ha jól tudom az csak 6 hónapos kortól ajánlott.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: a quinnynek is van több modellje. van, amihez kompatibilis a maxi-cosi hordozó, de van olyan is, amelyik modell teljesen dönthető, így újszülött kortól használható.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, akkor egy kicsit le vagyok maradva... :oops: azt hittem, hogy a Quinny-knél az egész sportülést lehet dönteni fokozatmentesen. Mármint, hogy nem mozog külön a háttámla és a lábtartó.
na, majd mindjárt felvilágosítom magam. Nagyon szeretek babakocsikat nézegetni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: ezt találtam hírtelen:

Quinny ** Freestyle, babakocsi
Babakocsi, Freestyle ** 3 felfújható kerékkel, lassító fékkel, fokozatosan dönthető háttámlával, bevásárlókosárral ellátott babakocsi ** A tolókar magassága állítható ** Maxi-Cosi autósülés és mózes hordozó csatlakoztatható, adapter segítségével.

Quinny ** Fashion 3XL, babakocsi
Babakocsi, Fashion 3XL ** 3 felfújható kerékkel, lassító fékkel, teljesen ledönthető háttámlával, kapaszkodóval, bevásárlókosárral ellátott babakocsi ** A tolókar magassága állítható.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Már ki is okosítottam magam: a Quinny Buzz 4-hez van minden. Az pl. tényleg jő egy újszülöttnek is.
na, most fáj a szívem... nekem ilyen sosem lesz...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


hát csillag, ilyen nekem sem lesz!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


No, akkor en vagyok az egyetlen akinek ez a quinny vagy mi nem tetszik. Egyetlen dolog ami nekem bejon, hogy kicsire ossze lehet csukni.Azert ne utaljatok nagyon, jo???
Vendég
 


Bogárka, már hogy tudnálak utálni ?!?!?!?!?! ne viccelj már!
Különben is, igaz, hogy egy ilyen kocsit kicsire össze lehet csukni, de a kemény mózeskosár akkora bazi nagy helyet foglal el a lakásban, hogy csak na... Meg egy barátnőm mesélte, hogy tök sz@r megfogni a mózest, mert a kemény külseje miatt messzire kell tartanod a lábadtól és baromi nehéz... lehet használni kondigépnek... hihihi

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


fúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!!!!!!!!
na jó, inkább nem utállak!
most viszont megyek lefeküdni, mert álmi vagyok!

bogár: nagyon vigyázz magadra holnap. jó utat kívánok. de ne izgulj, mert a gép úgy sem marad fent! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Amennyit mi babakocsizni fogunk, én hordozóval fogom használni a zapp vázat újszülött korban. Aztán mire jön a jóidő, addigra meg úgyis elvan már máshogy. Barátnőmék kisfia október végén született, vele csak ezt használták. Első gyermeküknél megvették a nagy újszülöttkocsit (ahogy mi is) és nem használták ki... Én ilyen megfontolásból maradok a könnyebb verziónál...

Bogááár én most utállllak :D :D :D :D

kovacszsuzsi
 
 


jovanakkor, el is koszonok!! :D :D

Koszi,Kati!! Azert remelem landolok majd!!

Jok legyetek csajok, vigyazzatok magatokra!
Majd valalmikor erkezem!!

Nika, reggelre +++++++++!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!!!!!

Bogárka fogalmam sincs hogy csináltam.pedig zabáltam szó szerint....
jót nevettem hogy a guta helyetted a nyomorék anyosomat üsse agyon:)))))))
Bogi mikor mész balcsira?.én pénteken megyek Siófokra.....:)

Kati akkor pihenj jó sokat:)
jól mondja a dokid.inkább természetes víz mint strand,.......tavaly ilyenkor én a balcsiba úszkáltam majdnem 30 hetesen.Barni élvezte odabe ahogy kintről löki a hullám.,mindíg jelezte,,,,,,,
tényleg erős vagy hogy nem mentél be a brendonba..........én tuti be mentem volna............:))
GYÖNYÖRÜ A KIS BOGYÓKA:))))))

Virág ezt a gracót nagyon dicsérik jó kis terepjáró:))))))
megy bizony a medencézés .ma itt voltak a kerilányomék.....ma összesen 7 gyerek volt nálunk..mosott rongyok vagyunk:)

Zsuzsi gratula a barátnődnek az ikrekhez!!!!!!!!!!!:))))))
már én is úgy megvenném a chippolinomat.........:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka, először fel aztán le... csak ennyit súgj holnap a pilótának!!!!!! puszikázlak!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt Mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogárka: holnap még csak vasárnap van :):): majd hétfőn :) amúgy vigyázz magadra jó utazást :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, bakker miattad jottem most fel meg ide, erre tenyleg, ma meg vasarnap van! Tiszta zizzi vagyok!!

Nita, majd csak 19en megyek de meg ez sem biztos.

Virag, ertem, fel, le!! :wink: :lol:

Csovike Csajszik! PuszPusz!
Vendég
 


Sziasztok!!! :D

Bogárka: jó utazást!!!

Kati: Gratu Bogyókához,naon cukker :D :D
Vendég
 


Ma sem maradtok teszt nélkül :lol:
Vendég
 


Kép Mai:-)
Vendég
 


mia: ezt most már tutira veheted sokkal erősebb :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: :) igen,erősödött :D
Hogy vagytok?Gergő?
Vendég
 


Betti: hol vagy?remélem minden oké :wink:
Vendég
 


Mia: köszike jól vagyunk :) Gergő spongyabobot néz :):):) ez most a nagy kedvenc ilyenkor nem lehet csak hiszti árán elhúzni a tv elől :):):)):
amúgy takarítunk mert tegnap anyósnál voltunk így most mára esett a takarítás már majdnem készen vagyok apa meg főz süt :) lecsó lesz meg piskótatekercs :):):)

Mia: vannak már tüneteid?

Képzeljétek én meg kismamákkal álmodtam:) sőt egy szülést is láttam :)én magam nem tudom eldönteni hogy kismama voltam e vagy csak szimplán dundi :) de szerintem terhes voltam.El kezdtem nézni a szülést ami egy homokozóban volt :) aztán elszaladtam :)na kis boszik ezt fejtsétek meg :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: apa főz :shock: és süt is :shock: :D azta,de jó neked :wink:

Tüneteim?hát cicifeszülés,has szúrkák de azt szinte egész nap érzem :roll: nem durván,csak olyan tompán :!: Hol itt,hol ott szúr...Nemtom mitől lehet,Tominál nemvoltak szurkák :roll: :shock: Meg ma már felvok puffadva,eddig nemvoltam...

Tomi is szereti spongyabobot,de van egy mese a tv2 reggel és csak hétvégén szokott lenni,azthiszem Dóra a neve,na azt nagyon szereti,de csak a róka miatt(egyébként én is mindig jókat nevetek a rókán)Mert nemsikerül vmit ellopni,és aztmondja: Ó a fenébe :lol: Na ezen Tomi olyan jókat szokott nevetni :lol: :lol:
Vendég
 


Nika nem semmi egy álom volt :D :lol:

Holnap tesztelsz? :D
Vendég
 


mia: nagyon gratulálok, már hangosan. ez a hcg bizony a sokszorosára nőtt a szerevezetedben. tuti babás vagy! gondolom a férjed is nagyon örül!

nika: tényleg de jó nektek, h apa süt, főz. az enyémet nem tudnám rávenni. mondjuk ő füvet vág ebben a hőségben, mert már nagyon nagy és hét közben nincs rá ideje. nekünk 2000m2es a kertünk.
engem persze nem engedett kimenni. de én ezért csináltam neki kínai omlós csirkét.
na most jött, megyek adok neki enni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: köszike :) hát apa,majd doki után fog örülni,ő is minden nap lássa hogy erősödik a csík,de nem mondd semmit!Szerintem még ő is picit fél...nemis beszélünk róla,nemakarjuk még beleélni magunkat :roll:
Na meg én is úgy vok vele,hogy majd ha a doki is megerősítette azt,hogy tényleg minden oké,na majd akkor fogok örülni! :) (na jó,én már most örülök,nemtudok nem örülni,de vissza kell még fogni magamat,még 1picit)

Ti jólvagytok? :)
Vendég
 


Remélem nem megyek az agyatokra nagyon,hogy minden nap hozok tesztet :roll: :oops: :shock:
Vendég
 


mia: hozd csak a teszteket! nálunk is ez volt. apa folyamatosan mondogatta, h ne éljem bele magam, főleg az előző vetélés miatt. aztán, amióta a doki megtalálta a szívverést, már büszke ránk, és nagyon félt és sokat emlegeti.

mi jól vagyunk. van a hasszúrka, de legalább tudom, h itt van még és növelszik. meg óriási, érzékeny, vagyis fájós cicik. de a hányingert tudom kezelni. vagyis megszűnt, mióta nincs édes evés, csak fagyi. tényleg jól vagyok. örömhormonokkal telis-tele.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


laptetőőőőő!

az előzőt nita nyerte el tőlem. most ezért is kérem a liciteket!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hasszúrka nekem is van,az mitől lehet?te hol érzed?én a szeméremdombom felett :oops:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?