Vanda, nagyon jó láblógatást kívánok! Éjszakai műsor nem semmi
El tudom képzelni, hogy érezted magadat reggeli keléskor.
Én egy pénteki fél1-es fekvés után küzdöttem Emmával fél2-től 4-ig, fél5-ig
Aztán Míra fél7-kor kelt, mint rendesen. Jó volt a szombatom
Timi, jó nyaralást nektek is! A függőséget megértem
, nem is szóltam egy szót sem, mikor apa kitalálta, hogy visszük a laptop-ot nyaralni magunkkal, hátha rossz idő lesz
De az előrejelzések nem ezt mutatják. Nektek is jó idő ígérkezik, mázlisták
Nyuszi, kaki kezd ritkulni, bár napi két Normaflore-ral nyomtam. Tegnap még két iszonyú büdös rakást produkált a kisasszony, lány létére ez roppant kellemetlen
, de ma már csak a szokásos reggeli egy volt. Étvágya viszont olyan van, hogy a vasszeget is megeszi, vacsira betöröl két szelet kenyeret is felvágottal, sajttal. Emmát is lekörözi, mert ő meg bojkottálja a vacsikat
Mai menüje: fél7 200ml tápszer, 8 óra még 100ml, délelőtt még egy körte, délben egy üveges kaja (megeszi újra
), szundi után megette a gesztenyepürém felét, aztán a szokásos babapiskótás joghurtját, majd jött a két szelet kenyér, amit csak én függesztettem fel, szerintem még simán evett volna tovább, majd lejmolt kis barátja puffancsából is, meg az apja vacsijából
Jesszum, ez most leírva iszonyú
Gratulálok a felállóknak, lépegetőknek!!!! Mekkora öröm tud ez lenni! Erre még emlékszem ám
És hamarosan Ti is két tipegővel fogtok fogócskázni a lakásban, akik kacarászva futnak előletek! Hogy az mekkora jó móka! Alig várom, hogy meséljetek róla
Kata, annyira édesek a srácaid! Az a hernyómozgás
Ja, amihez akartam írni nektek, de nem futotta.... A lányok nekünk fél éves koruktól egészen 11 hós korukig hordtak 68-as rucikat, esetleg néhány 74-es már a végén. Csak a súlyuk ment, hosszra nem nyúltak, sokáig jó volt ua. a ruhatár. Aztán hirtelen lettek 77-80cm-ek, és ekkor kellett lecserélni szinte mindent. Kb 1 évesek lehettek. És ők ahogy körülnézek, olyan átlagos magasságúak, talán egy csöppöt magasabbak a korosztályuknál. Mindemellett az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem csak a hossz, hanem a szélesség is számít. Szóval ha nem ducó-mucókáról van szó, akkor bizti nem lesz gond. Röhejes, de én tavaly ősz végén eltettem egy csomó nyári rucit, hogy ez már jövőre nem lesz jó. Ezeket Emma hordta akkor. Aztán idén szedtem őket tavasszal, nyáron elő, mert a girnyó Mírám simán azokban nyomta végig
Most 80/86-as rucikat hordunk, Míra néhány 74-est. Kaptunk tök szép meleg 80-as rugikat, olyan pizsinek-valót. Még reménykedek, hogy Míra tudja őket hordani a télen