Bogárka, én soha nem feküdtem hancúr után 10 percnél tovább... az eredmény mégis látható!
Az egyik már fönt szuszog a hálószobában, a másik meg itt pihenget az ölemben...
Mia, szerintem sem érdemes a 6. hét előtt menned dokkerhoz, sőt, mivel később volt pé-d annak a 7. hét lenne a tuti.
Beze, nagyon szépek vagytok! Megkukkoltalak Benneteket iwiw-en.
Kati, örülök, hogy ilyen jó a kedved! Ma én is shoppingolós napot tartottam. Az a szerencsém, hogy a férjecském és Bencus is imád boltokba járni. Valószínűleg veszünk egy új mosógépet (meg lehet, hogy egy nagyobb hűtőt is) és azokat kukkeroltuk meg az Árkádban.
Aztán ettünk egy isteni fagyit, majd bementünk egy Rossmann-ba, ahol óriási leárazások voltak azon a részen, ahol mindenféle kütyüket lehet kapni, úgyhogy Bence kapott 3 kisautót, vettünk tök jó képkereteket, Gergőnek puha plüss csörgőt meg még egypár hülyeséget. Utána bementünk egy 1 Eurós boltba, ahol nagy meglepetésemre kaptam Bencének olyan zoknit, aminek a talpán csúszásgátló mosolygó arcocskák vannak. (ilyet eddig az ő méretében sehol nem láttam) na, és találjátok ki mennyiért.... úgyse fogjátok... 3 db 290 Ft. Tök jó anyaguk, mintájuk van, úgyhogy vettem belőle 6 db-ot. (szinte az egész fiús készletet
)
És most figyelj Kati, én bizony bementem egy bababoltba (Babycenter), ahol jól megrángattam egy babakocsit. Alapból 100.000 Ft-ba kerül, van hozzá mózeskosár, bébihordozó kocsiba tehető biztonsági talppal meg lábzsák. Ezt most a Teszveszen valaki alig használtan 25.000 Ft-ért adja, úgyhogy rá fogok nyomulni. Nekem ez a kocsi kellllllllll!!!!!!!!!!!
Aztán Apa kinézett egy pihiszéket (jaj Nita, erről jut szembe, köszönöm, hogy olyan szupi áron adtad volna nekem a Ti széketeket, de a férjem azt mondta, hogy ebből vegyünk újat... én meg nem tiltakoztam...)
Kati, még csak annyit akartam Neked írni a Brendonról, hogy azért érdemes körülnézni más boltokban is. Hidd el, tapasztalatból mondom! Rengeteg jó dolgot lehet ott kapni, de sokszor tök ugyanazt a terméket máshol jóval olcsóbban adják.
Ha nekem nem lenne még gyerekem, egyszer biztos felmennék Pestre a BAYBOUTLET-be, ahol sok-sok kifutó terméket lehet kapni 30-40-50 vagy még több %-kal leárazva. Utólag nagyon bánom, hogy Bencénél későre halasztottuk a vásárolgatást, mert addigra annyit keményedett a hasam, hogy nem mertem bevállalni egy pesti kiruccanást...
(Ez egyébként a Brendonnak az üzlete, tehát a cuccok onnét valóak.)
Na, már megint regényíró kedvemben voltam... bocs, ha fárasztó vagyok...