Új privát üzeneted érkezett!

Lassan elköszönök csajok. Napok óta fáj a fejem, azt vettem észre, hogy nagyon meresztem a szemem a lapi-topira, nem is pislogok, és ettől kiszárad, majd begyullad a szemem. És a szemfájással együtt jár a fejfájás.

Na meg holnap korán kelek, jön a fodrászom, szép kell legyek, lesz egy csomó vendégünk, most lesz a bajai halfőző fesztivál a hét végén. Nem biztos, hogy vasárnapig sokat leszek, de majd azért be be ugrok. És várom, hogy már szerda legyen. :lol: Akkor már túl lennék mindenen és jönnék haza felé.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó éjszakát Csajok! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Barackom még van, de ha már aludni mész, nem tudom küldeni, max csak holnapra!

Én 21-én megyek terheléses cukorra, kíváncsi is leszek az eredményre. A múlt héten a nagynéném megmérte a vércukormérőjével az éhgyomri cukromat, az akkor 4,2 volt. Terveztünk egy kajálás utánit is 1 órával, de aztán nem lett belőle semmi.

Maradt még valaki?

rodina74
 
 

 
 

hallóhalló!

vagyok, csak éppen elvesztem a világhálón :oops: már vagy 2 órája netbookozok, de mindig elterel vlmi...most éppen régebbi fotókat válogattam scrapbookhoz

Bikfy! Sárgadinnyét, körtét teleportálok, remélem, még fogmosi előtt érnek oda! :) Párod csak összeszedi magát végre, felveszi a fordulatszámot a műtét kapcsán. Akkor azt vuduzzuk, h legyen már jövő szerda, jó?!

Lucuzs, Beze, csini pocakok! :D Lexi is édes nagyon a kis torzonborz sérójával, hatalmas szemeivel. És Balázs baba is cuki (a neve is tetszik).

Timejka, örömmel olvasom, h a homeo-s kezelés javulást hozott. Remélem, a szakorvosok is megerősítik ezt! Fütyiszemölcs nem lehet kellemes, de tutira segít a homeo-s cucc. Hmm, tán csak nem kiskamaszkori hullámzások ezek Fiadnál?

na mostanra frankón elfelejtettem, amit visszaolvastam...bocsánat!
el is kullogok olvasni, ma bekocogtam megint a könyvtárba, felszerelkeztem pár hétre (remélem)
Vendég
 


Rodi!

Én még vagyok, de már én is csak elköszönni... még rendrakás, ztán holnapig még ki is kéne aludnom magam valahogy...

Akkor elég jó esélyied vannak egy szuper eredményre a terhelésnél!!!

Jó éjt csajok!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Jó éjt neked is!
Remélem tényleg nem lesz baj a cukrommal! Tényleg, ilyenkor miért nem lényeges az inzulin?

aagassi!
Kár, hogy későn érkeztél! Mi az a scrapbook?
Na, megyek én is aludni!
Jó éjt!

rodina74
 
 


LUcuzs!
Azért arról a műtétről dönteni is kemény lehetett! A hasonlat jó, ha kiderül a gond, akkor nem szabad homokba dugni a fejünket.
Gratulálok a jó cukoreredményhez!

Rodi!
Szerencsére nem kell a pocak méretekben versenyeznetek, mindkettőtöké nagyon szép. Meg Bezéé is! :)

Lányok!
De béna vagyok! Elfelejtettem felajánlani a graham lisztes kalácsunkat pezsgőkrémmel, meggyel. Kér valaki? Küldöm! :) REggelire is finom! :)

Aagassi!
Jó olvasást! Jó éjszakát!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó reggelt!

Kép

Jó sokat írtatok amióta nem voltam. Tegnap nem jöttem, mert apus itthon volt szabin. Csinálja a kerítést.

De a dokival kapcsolatban nincs előrelépés. Illetve annyi, hogy szerdán telefonált állítólag, de azt mondták a műtőben van az orvos.
Tegnap már megint nem hívta, úgyhogy ma már a kezembe veszem a dolgokat.

Sokszor én is annyira sóvárogva nézem a pocakos kismamikat és utána rengeteget gondolkozom, mit kéne csinálni hogy sikerüljön.
Nekem apus dzokta azt mondani, hogy nem így kell gyereket sinálni ahogy én gondolom, hogy állandóan orvoshoz rohangálok. Már egy párszor megkaptam,hogy biztos azt élvezem hogy idegen pasi kotorászik bennem, meg szúrkálgathatom magam hormonokkal. De ezt tudom hogy poénnak szánja. Szerinte minden nap gyakorolni kéne, amitvel persze én nem tudom flvenni a lépést. Például mikor szokták mondani, hogy inszem előtt 4-5 napig ne legyen szex, hát ő ezt teljes baromságnak tartja. Azt mondja nem így kell gyereket csinálni. Sokszor már én is elbizonytalanodok, hogy lehet hogy igaza van?

Tegnap már kimozdultunk a kis bárányhimlősömmel a boltba. Játszótérre még nem megyünk. Meg ma kisemtudunk mozdulni, mert nincs kerítés és őrizzük a házat délutánig.
babicsek
 
 


Jó reggelt!

Bennetek aztán van szusz az esti műszakban :lol: Basszus, már azt sem tudom mi volt az előző oldalon :oops:

Timejka,
ne aggódj Bence miatt, unokahugom már 2 éve ilyen :lol: Pedig tudod, egy idősek nagyjából. Nem lehet hogy ő is érzékeli a problémákat és attól ilyen? Olyan dolgokat egértenek, megéreznek, amikre nem is gondolnánk. Unokahugom pl. mindig tudja mikor van lombik, pedig nem mondjuk neki külön. Még márciusban mondtam neki, hogy drukkoljon hétfőn, de csak ennyit mondtam neki. Visszakérdezett, hogy megpróbáljátok? Mondom mit? Hát tudod, a babát. Nagyon cuki volt, de nem gondoltam volna, hogy ennyiből leszűri. Ugyanígy vagy a családi problémákkal, a család azt hiszi alszik, közben mégsem és tök sokára szokta kinyögni, hogy mi a baja és hogy hallott ezt meg azt.

Bikfy,
tudom már megállapítottátok, hogy a férjed a hüle, de amúgy tényleg igaz, hogy ezeket a dolgokat a pasik nem érzik át annyira. Az én férjem a vitaminjait is mindig elfelejti bevenni, na ilyenkor szoktam kifakadni, hogy bezzeg én képes vagyok többször injekciózni magam, meg műtét, beültetés, gyógyszerek tömkelege. Még a fizikailag fájdalmas része is nekem jut, akkor bírkózzon már meg napi 2x1 vitaminnal! De jó fej amúgy, behúzza fülét farkát és egy ideig rendesen szedi a bogyókat :lol:
Nekem a punkciók eléggé fájtak még anno, de ilyenkor is az volt a téma, hogy a drágámnak fáj a feje :lol:
Ők pasik, és bár imádni valóak, sokmindenhez nincs érzékük. :wink:
i.kata
 
 


Luczus

Pont mentünk volna ahhoz a dokihoz aki műtötte volna a Bencét, amikor hallottam, hogy meghalt egy kislány mandulaműtétnél. Na ez miatt mentem el a homeos dokihoz, meg a maszek gégészetre, ahol allergiát is megállapították. Valószínű, hogy csak ez volt a baj, hogy allergiás. Én egyébként bízom a homeopátiás szerekbe, mert a Bencét már rendbe hozta egy lábon kihordott tüdőgyulladásból 2-3 nap alatt. Nem volt lázas, meg semmi, jó kedvű volt, csak folyton folyt az orra, és talán köhögés sem volt. A háziorvosunk csak mindenféle szart írt fel, ekkor elvittem a homeoshoz, aki elküldött röntgenre és akkor derült ki, hogy mi van. Azt mondta a homeos, hogyha nem nagy az orrmandulája és nagy gondot nem okoz, akkor nem kell kivenni, hagyjuk, mivel nagy bajt nem okoz. Szüval ha nem vészes Boginál a helyzet, vidd el Te is dokihoz.

Na nem szeretném, ha a gyerekem már kiskamasz korba lépne, mert mire kikamaszodik én megőszülök és diliházba kerülök.

Kata
A Bence nem igazán szokta mondani, hogy mi a baj, hiába kérdezem. Te jól vagy? Bébi is jól van?

Bikfy
a pasik tényleg hülyék. Én a páromnak már nem is mondok semmit, hogy akarok-e a babát vagy sem, mert így legalább nincs vita, hogy ő nem akar (szóval érted? azt hiszem kicsit kusza lett)

timejka
 
 


Sziasztok!

Megint itt vagyok! :)

Hívtam apus helyett a dokit, de én sem értem el, Először megbeszélésen volt, aztán hívtam meegint, még mindig, aztán 20 perc múlva meg már elment máshova, íígy nemtudtam vele beszélni. Úgyhogy marad a hétfő.

Sokan mondják ezeket a homeós bogyókat hogy jó, de én még neem mertem kipróbálni. Most is mondták a bárányhimlőnél is. Anno én tejserkentéssre használtam, de nekem nem lett több teejem tőle. Volt akinek meg nagyon bejött. Szóval lehet hogy az akkori sikertelenség miatt vagyok ilyen.


Timejka: annak örülök hogy nektek bejött. mindenképpen jó hogy nem kell a mandulaműtét. Marcimnak azután vették ki az orrmanduláját, amikor meghalt a 4 éves kisfiú. Annyira paráztam én is tőle. Nekem nagyon horkolt éjszakánként, emiatt volt rá szükség. Utána rendbejött a dolog és szerencsére azóta sincs ilyen probléma.

Kata: Nekem a férjem előre leszögezte, hogy nem hajlandó semmiféle hormont beszedni. Vettem E-vitamint is, de azt sem szedi be, míg az orvos nem mondja neki. Bolondok ezek a pasik ez a lényeg.

Én most punnyadok, ti mit csináltok? Még főznöm sem kell, mert van tegnapról kajánk.
babicsek
 
 


Baabicsek
Bence nem horkol, csak volt ez az állandó szipogás, meg kis orrfolyás, de úgy néz ki, hogy csak az allergia.

Lehet, hogy tényleg a sikertelenség miatt nem jön be neked a homeos. Ha nekem se jött volna be, akkor biztos én se hinnék benne.

Délig dolgozom, aztán megyek a gyermekért, meg a tesóm 2 gyerekét hozom hozzánk, úgyhogy el leszek. Aztán gondoltam ablakot pucolok, mert így a Bence nem kiabál percenként, hogy anya, anya, de a kedves párom aluszkázni akar, mert megy délután dolgozni, persze most is dolgozik, csak ez a főállás, délután meg meg másodállás.

timejka
 
 


Babicsek!
De jó, hogy jöttél!
Sajnálom, hogy nem sikerült megtudni az eredményt. Engem is mindig kiborít, mikor mondjuk időpontot akarok kérni, és nem veszik fel, meg másik számot adnak meg ... stb. Eleve keresek itt a munkahelyen egy nyugodt helyet, viszek naptárt, papírt, ceruzát. Telefonálok és foglalt. Vagy kicsörög, de nem veszik fel. Aztán megpróbálom még egyszer, majd szépen visszamegyek a helyemre, ha nem sikerült, aztán fél óra múlva újra az egész hercehurcát. Amit még kevésbé szeretek, ha visszahívnak. Kimegyek a szobából a folyosóra, ahova egy csomó iroda nyílik, nyitott ajtókkal... Így pl. nem túl egyszerű donorválasztáshoz időpontot kérni... :?
Remélem, most már teljesen rendbe jön Marci.

Kata!
Nem semmik ezek a gyerekek, hogy így tudják, mihez kell drukkolni. Az biztos, hogy többet értenek, mint azt mi gondoljuk.

Timejka!
Jó ötlet volt a homeós bogyó, jó, hogy segített. És ráadásul allergia miatt volt a gond, és nem a doki küldött el titeket allergia vizsgálatra, hanem neked kellett eszedbe jutnia...
Mennyi idősek az unokatestvérek? 3 gyerek délutánra? Nekik biztos jó buli lesz. Gyakran van ilyen, mikor együtt vannak?

Babicsek!
Megértem, hogy paráztál Marci műtétjénél. Jó, hogy segített, és megoldotta a problémát.
Tényleg, Marciról lehet még sosem láttunk képet? :shock: Nekem nagyon nincs a fejemben kép róla. Nem küldesz esetleg egyet nekünk? :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem artam. Vasárnap jöttünk haza, aztán ezer dolog, és játszótér...
Már többször probáltam visszaolvasni, de még nem sikerült.
Kiki! Örülök, hogy visszajöttél!!! Te nagyon kellesz ide!

Bumi! Sajnálom, hogy nem sikerült. Sokszor gondoltam ráéd, mert mi 1 időben voltunk.

Szóval nekem sem sikerült, sőt 10 napot késett a havim a gyógyszerek miatt. Szar volt nagyon. Ezt a hónapot kihagyjuk, mert most nagyon elegem lett a dokiból. És eldöntöttem, hogy megpróbálom a homeopátiát. Mivel állítólag allergiás vagyok a férjemre, úgy gondolom az alerrgiát a homeopátia remekül tudja kezelni. Kaptam is időpontot 1 homeo dokihoz augusztus végére. Így addig gondolom még belefér 1 inszem is. Bár a 2 fiúval nem nagyon tudom, hogyan oldom meg a 2 naponta ultrahangot. Szóval lehet, hogy szeptemberig szünetelünk.:( Nem vagyok az ötlettől boldog, de ez van.

Bikfy! Szerintem nem annyira ritkaság párod reakciója! PASI
De értelek, hogy most nem erre van szükséged, hanem a támogatására.

Monic! Gartulálok a kisfiadhoz!

Bocsi, megyek, mert kis törpöm enni kér.
Majd igyekszem egy kicsit sűrűbben jelentkezni. Ne haragudjatok, de sajna nyáron ritkábban jutok gép közelbe.
puszi!

aviubi
 
 


Kikinda
A homeos orvos küldött el allergia vizsgálatra (bár az én fejembe is megfordult, csak a rendelőbe azt mondták mindig, hogy ki kell venni a mandulát). A fiú 8 éves, a pipikém meg 6 éves. Ritkán van ilyen, mert most mind a 3 gyerkőc az anyunál van, mert a hugomnak is dolgozni kell, én meg csak délig vagyok és elhozom őket hozzánk, hogy az anyu tudjon pihenni, meg készülődni, mert estére vendégeik lesznek. Így legalább a Bence nem unatkozik, mert játszik az unokatesókkal.

timejka
 
 


Timejka,
hát mit is mondjak, meg vagyok. Nem tudom hogy lehet a baba, mert sajnos folyamatosan vérzek, van a baba mellett egy bevérzés a petezsákben, ami 2x akkora mint a baba. Ráadásul voltunk múlthét szerdán dokinál, akkor 5 mm-t mértek a babára, hétfőn pedig még csak 6 mm volt. Ez sajnos nem túl jó előjel, mert már majdnem duplájának kellett volna lennie. A szíve szépen vert, ebbe az egy dologba tudunk csak kapaszkodni. Néha van egy kis émelygés, 2 napja mondjuk egész nap émelyegtem, de előtte egyik nap nem volt semmi és ettől tisztára kiborultam, mert azt hittem elmúltak a tünetek. :oops: Nagyon rossz ez a bizonytalanság, de próbálok úrrá lenni a gondolataim fölött. Párom tervezi 2 hét múlvára az üzleti útjait, de mondtam neki, hogy kalkulálja bele, ha gáz van, engem lehet akkor műtenek. Nem szeretném ha erre sor kerülne, de azt sem szeretném ha mégis így alakul, akkor egyedül legyek. :cry:

Babicsek,
van egy barátnőm, aki szinte csak homeós bogyókkal gyógyítja a 2 fiát. Nyugodtan próbáld ki, mert ártani nem tudsz vele, az 100%. Tiszta természetes anyagokból készítik.

Én most még punnyadok, aztán nekiállok kicsit takarítani, persze csak "lájtosan". Holnap lesz a férjem 30. szülinapja és kisebb merényletre készülök :lol: :lol:

Bikfy,
remélem bejön a boszorkányos megérzésed!!!! Nem feltétlenül a fiú miatt, csak önmagában a tény miatt, hogy ez a baba velünk marad.
De komolyan, van valami megérzésed? Tavaly is ráéreztél, pedig nem is tudtál a lombikról. :lol:
i.kata
 
 


Kata
Tudom, hogy előbb-utóbb takarítani kell, de nem lenne most jobb pihenni? Mikor mész megint orvoshoz? Lombikkal jött össze? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és úgy is lesz.

timejka
 
 


Timejka,
holnap jön a család meglepni férjemet, de párom segít benne, persze azt nem tudja hogy esemény lesz, csak úgy takarítunk, mert amúgy is kell.
Fagyasztott beültetés sikerült.
Pont egy hét múlva kell visszamennem a dokihoz, elég rendesen izgulok.
i.kata
 
 


Aviubi!
Jaj, de jó, hogy jelentkeztél! :)
Sajnálom, hogy nem sikerült nektek sem. :( Te most otthon vagy a gyerekekkel? Tényleg nem egyszerű ultrahangra járni, nincs a koözelben segítség, aki el tudná őket vállalni egy-egy délelőttre? Hátha sikerülne megoldani szeptember előtt az inszemet! Drukkolok!

Timejka!
Milyen jó, hogy a homeos dokinak is eszébe jutott, hogy ez is lehet a gond.
Remélem jól fog sikerülni a délután a gyerekekkel! Édes rosszcsontok lehetnek együtt!

Kata!
Nem lehet, hogy rosszul, vagy nem ugyanazt mérték a dokik? Mennyire erős a vérzés? Tényleg a szívverésbe kell kapaszkodni! Imádkozom értetek, és sokat gondolok rád, lélekben nagyon nehéz napok ezek. Kitartást! És ölellek! Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Az jó, ha le tudod kötni a gondolataid, és meglepit szervezel a férjednek! :) Biztos jól fog sikerülni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan jövök nagyjából visszaolvastam.

Aagassi azért nem szeretik a dokik mert félnek hogy megfolytják magukat.De nem tudja mert mágneses kapocs van rajta és ha annyira tépné vagy beakadna akkor az kinyílik.

Babicsek én kimondottan fogzáskönnyítönek vettem de sok másra is nagyon jó pl imunrendszert erősíti torok fül stb.

Kiki kelett zacsit ragasztani a nunijára amit előzöleg vettünk a segéd eszköz boltban és várni. hála istenne sikerrel jártunk.

Rodi van már légpuska apa már beszerezte :)

Beze Luszus szépen növögettek.

Bikfy sajnálom hogy apa ilyen de biztosan aggódik érted és flt.

Most rolunk pár sor.

Darinka túl van a vérvételen meg a vizelet adáson eredmény már van is.
Van egy kis gyulladás de a dokinéni azt mondta nem utalhat lázra nem adna antibiotikumot de mára már nem lázas hála istennek.
Picit vérszegény de nem vészes ha lement a láza akkor kap vascseppeket.
Vizelet negatív.
Bocs lányok hogy nem sokat jövök de ha gép elé ülök akkor Darinka idegbajt kap és feláll a lábamba kapaszkodva és cirkuszol.
CSütörtökön megjártuk a fél országot.(Törökbálint,Halásztelek,Győr,Győrújfalu,Dunaszeg)
Apit meg muszáj kísérni.
Ma pedig jönnek vendégek a banzájra.
Lesz annyi gyerek mint állat.
Egy volt szobatársam akinek ikerlányai vannak Daritól két nappal fiatalabbak meg egy 5 éves kisfia ,holnap tesom kisfia anyós is itt van hála istennek olyan anyósom van hogy most éppen ő főz és nagyon nagyon sokat segít.
Api éjjel melozik mi is megyünk a Pécsi barátnőmmel a két mama fog 4 gyerekre vigyázni.
Remélem minden ok lesz
Ha lemegy minden és lesz több időm akkor jövök.
(Darira most anyu figyel hogy tudjak írni)

Bikfy jöhetsz babázni!!!:)
Puszika majd jövök még

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


bekukk

Vius, örülök, h Dari jobban van, ügyesen csinálta a laborokat és semmi extra nem derült ki se vérből, se pisiből! A borostyán lánc nekem mindig szimpi volt, a homeo-val együtt. Ha egyszer megszaporodunk, szeretném kipróbálni. Jó mozgalmas 7vége elé néztek Ti is...hiába no, halfőző :)

Kata! Azért ugye Te csak passzívan takarítasz most? A szívhang fontos jel, bár tudom, h a pecsételés, vérezgetés nagyon aggasztó tud lenni. Imák mennek ezerrel Értetek továbbra is!

Aviubi! Sajnálom, h nem sikerült. Talán Nektek is kell egy laza nyár, kicsit elterelni a gondolatokat és ősszel itt naaaaagy zebraeső lesz!!! :)

Bikfy! Nektek is jó készülődést halfőzőre! Hajad megint csini lett? ;) Embereden morfondírozok tegnap óta, nálunk is voltak ilyen kiakadások. És akkor mondta a Zuram, h az zavarta a legjobban, h úgy érezte, ő nem is számít semmit, vagy csak egy eszköz a babához. Ezen akkor jól megsértődtem, de azóta többször átgondoltam...nyilván tényleg így érezte és talán jogosan. Hátha Tied Ember is így érez most, meg persze nagyon félt, csak ezt nem férfias dolog így nyíltan kimondani.

Nálunk uborkaszezon van...ill. lenne, ha a Zuram hétfőn el nem indulna megint külhonba. Rengeteg cuccunk kint maradt, azokat haza kéne hoznia, meg ha már megy, keres némi pénzt is. Nem tudjuk, pontosan mennyi időre megy, de őszre hazajön a munkahelye miatt. Hát nem lesz egyszerű...voltam én már egyedül ugye másfél évet, de akkor csak magam voltam. Most meg autó nélkül leszek 2 kisgyerekkel...nem őszinte a mosolyom.
Vendég
 


Kiki,
a vérzés erőssége változó. Van amikor monjuk menzesz 2. napjához hasonlít, de van amikor éppen egy kis barnázás van. De ezek mind megvannak egy nap.

Aagassi,
persze, én max. törölgetek, meg bepakolok a mosógépbe, na meg persze dirigálok, hogy drágaságom mit hogyan csináljon :oops: :lol:
Ti kint éltetek külföldön? Mit csinál férjed, hogy őszig külföldön lesz?
i.kata
 
 


Vius, drága!
Köszi, így már értem, hogy lehet pisit venni egy picibabától. Örülök, hogy elmúlt a láz, és nincs komoly baj. Csinálsz nekünk képet a sok-sok apróságról? :)
Jó bulizást estére!

Bikfy!
Van abban valami, amit Aagassi mond. Lehet, már most úgy érzi a férjed, hogy a baba fontosabb, mint ő. Mikor már meglesz a gyerek, biztos érteni fogja ő ezt, de most még egy nem létező kisemberre féltékeny, nem?

Aagassi!
Hú, nem irigyellek, hogy egyedül maradsz a két kicsivel. Hova megy, mennyire messze?

Kata!
Értem, ijesztően hangzik, meg látványra is biztos rossz, de hallottunk már több olyat, akinél így maradt meg a baba. És eddig minden uh arról győzőtt meg, hogy erős a baba, és kapaszkodik! Mióta van a bevérzés, azóta úgymond oka is van... REmélem, a következő ultrahangra a baba szépen nő, a bevérzés meg megy össze!
Ügyesen takarítottok, látom vigyázol magadra! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Lucuzs, Aagassi, Bikfy, Vius, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Bikfy drága, őszinte leszek: a férjed h.e, már bocsánat! Nem te ragaszkodsz görcsösen ezekhez a dolgokhoz, hanem ő nem érti meg, milyen érzés, hogy egy nő élete értelme a gyerek, akiért mindent megtesz! Igen, ha a fél karomat kellett volna levágatnom Lexiért, gondolkodás nélkül megtettem volna!!! Neki szerintem most az lenne a dolga, hogy teljes vállszélességgel melletted álljon, és támogasson abban, hogy mindent helyesen teszel, és a műtét után megfogan a csodababátok, valamint ősszel a te gömbölyödő pocakodban gyönyörködünk!
Plusz persze Kikiében. :) És Natiéban. :)

Lucuzs, szép nagy pocak! Bogi nagyon aranyos, biztosan segíteni fog Balázs körül! :wink:

Kata, bízni kell abban a pici emberkében, az én haematomám is hatalmas volt, mégis van egy rosszcsont kislányom!

Aagassi, hát nem irigyellek, 2gyerekkel egyedül, lehet, nekem nem is menne... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Minden okés velem, bár a férjem még durcizik. Már nem is érdekel.

Remélem mindenkinél minden rendben, csak vasárnap leszek legközelebb, akkor majd mindenre reagálok.

Aagassi!
Megdöbbentem a soraidon. SZÓ SZERINT ugyanezeket mondta az én férjem is. Hogy úgy érzi, ő csak egy eszköz, nekem meg mindegy, kitől lesz a gyerek, csak legyen. Én elismerem, hogy igaza van. De ezt már mondtam is neki. Ha ő nem jön velem baba után, én keresek másik apukát. Őt akarom apukának, de ha ő nem jön, nem kényszeríthetem. De én meg nem vagyok hajlandó lemondani az álmaimról. Ennyi.
Sajnálom, hogy egyedül maradsz a gyerekekkel. Biztos, hogy nincs más megoldás? Nem fogja ez most megkeverni a csöppjeidet?

Katus!
Drukk, drukk, növeszd a picurkádat!!!
Megérzés: azt nem tudom, hogy most hogyan alakul, de azt érzem mindig veled kapcsolatban, hogy lesz két spontán babád. Nem is tudom leírni, ez nem is érzés, hanem ezt olyan természetesen tudom. Nem érzem, tudom. Nem tudom megfogalmazni, de ezt érzem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nyuszikák!
Most muszáj mennem. Vasárnap jövök és írok mindenkinek. Puszi!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Most lazítsatok, bulizzatok a 7végén; ez is kell néha. :) Férjeink lehet, rokonok. Mondjuk ezt a lemezt akkor tette fel, mikor andrológushoz kellett mennie...no akkor pont elegem is lett belőle és elmagyaráztam neki, melyik sarok hova vág; ki mit visz vásárra ebben a "buliban"...és felfogta. :lol:

Kata! Akkor jó, csak így, lájtosan ténykedj továbbra is! Jó kis meglepi lesz holnap a Zuradnak?

Mennie kell, ezt eddig is tudtuk, még mikor hazajött. Mert egy komplett autónyi cucc ott van még, amit nélkülözni ugyan lehet, de nem szeretnénk. És nagyon várják is vissza. Ezt a pár hetet megoldjuk vlhogy. Lányom biztosan odalesz pöttyet, nagyon apás. Majd msn-en/skype-n beszélünk esténként. Amúgy Anglia északi része, egy kisebb kastély, ahol idén februárig dolgozott. Mehetnénk mi is arra a pár hétre, ha lennének papírjaink. Majd jövőre (már hiányzik az ottani klíma nekem is).
Vendég
 


Kata!
Küldöm a babaragacsokat! Nagyon szurkolok jövő péntekre!

Aviubi!
Nagyon sajnálom, hogy neked sem sikerült! Kívánom, hogy a következő sikerüljön!

Timejka!
A homeós bogyók nagyon jók! Én csak ajánlani tudom őket máskor is.

Vius!
Tetszett a légpuska! :lol:
Az én párom is ettől retteg! Mert annak idején ő is egy „jó firma” volt!
Bármikor, bármennyit írsz, mi nagyon örülünk neki!
Jó, hogy Darinak nincs semmi baja, és minden rendben volt.

Aagassi!
Ilyen hosszú időre megy el a férjed?! Ti hol éltetek? Hát megértem, hogy nem őszinte a mosolyod, de ügyes vagy, biztosan frappánsan megoldod! Biztos nagyon fogtok hiányozni egymásnak, és a gyerekeknek meg pláne, hiszen megszokták már, hogy ti így vagytok egy család!

Bikfykém!
Jó hétvégét, és jó bulizást!

Kikikém!
Már kértél új időpontot vagy csak példaként írtad le?

Ma majdnem egész nap a blogomat próbáltam bepótolni, és nem jutottam a végére. Igaz közben átjött értem az apósom, hogy menjek át hozzájuk, mert ma a65. születésnapját ünnepeltük volna. Úgy volt, hogy munka után jön oda a párom is, de nem így lett. Este 10 után értem haza, párom sehol, mert még dolgoznia kell. Sőt most telefonált, hogy lehet, hogy csak reggel jön! Szegény, jó fáradt lesz! Én meg egyedül aludhatok! Ezt úgy utálom! Úgy szeretem, amikor szuszog mellettem!

rodina74
 
 


Kata!

Már írni akartam - de lehet, hogy már korábban írtam - van egy nagyon jó ismerősünk, aki mikor terhes lett a 14. hétig egyfolytában vérzett, de eléggé erősen. Ma már 3 hónaposan ott sír a kiságyában a kisfiú! Szóval fel a fejjel, minden rendben lesz! A szívhang a lényeg!

rodina74
 
 


A párom most ért haza. Szegény, le is feküdt aludni, olyan hulla.

Az ebéd kész! Nem tudtam aludni én sem, így korán elmentem a zöldségeshez és gyorsan összedobtam az ebédet! Annyira nem szeretek apa nélkül aludni!

rodina74
 
 


Látom, mindenki élvezte a jó időt!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi: Csdak te vagy talpon itt úgy látom! :)

Mi kerítést csinálunk, azért nem jöttem. Annyira meleg van itt hogy csak na.

Kismamik hogy bírjátok ezt? Vigyázzatok magatokra!

Kata: hogy vagy? Van még mindig a vérezgetés? Remélem már nincs, vagy ha van is javul a helyzet. Sokat gondolok rád!

Este grillezni fogunk, remélem addig alakul az idő.
A többiek biztos strandolnak valahol.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok Lányok!

Lucuzs,
annyi szeretet van a kislányodban, olyan édes, ez a szülők érdeme is! Nagyon sok kisgyerek féltékeny az útban lévő kistesóra, és az is természetes dolog, és nem kell haragudni rá, de a te Bogid egy tündérke!!! Nagyon boldog anyuka lehetsz!!! :D :D
És Balázs szép név nagyon, és jól megy a családnévhez, teljesen szuper! :D

Bikfy,
nálunk is volt egy ilyen komoly holtpont és párkapcsolati válság, amikor apát műteni kellett, de a hülye MÁV kórházos doki 6 hétre el akarta mindentől tiltani, mert kókorszaki műtéti módszerei voltak, ez volt szeptemberben, és a párom el kezdett hárítani, hogy majd januárban (!!!) és akkor majdnem széjjelmentünk. Aztán találtam azt a dokit, aki végül megműtötte és a 6 hétből 1 hét pihi maradt, és novemberre bevállalta és január végén megfogant a pici!!!
Biztosan túlléptek rajta, már csak 2 nap a műtétig, és a Róbert Klinika nagyon jó hely, egyébként pár villamos megálló tőlünk, akár meg is látogatnálak, csak idegenül mégse akarok betolakodni, amikor ott a családod :oops:

Én nagyon hiszek benne, hogy túlléptek ezen, és a kedves férjed is inkább a te támogatásoddal lesz elfoglalva, és nem a morcogással!!!! Drukk hegyek!!

Tiszta izgatott vagyok, 7-kor jön haza apa az edzőtáborból.
Ez alatt a 4 nap alatt hathatós segítséggel lomtalanítottam a lakást, rá sem lehet ismerni a kecóra, 20 zsák cuccot vitt el a Vöröskereszt, meg 6 zsák szeméttel is kevesebb van.
Jöhetnek a babacuccok, van már hely.
Minden csillog-villog, és a gofritészta bekeverve, apát vaníliás gofrival várom! (én kihagyom, a vanília pudingot már így is épp eleget nyalogattam mára) :D :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Aagassi,
férjemnek tegnap volt a 30. szülinapja. Mivel nekem feküdnöm kell, ezért megbeszéltük, hogy főzök vacsit és kettesben ünnepelünk. Aztán gondolkodtam, és nem akartam megfosztani egy ilyen kerek évfordulón az ünnepléstől, és összecsődítettem a családot. Szegényt el kellett zavarnom vásárolni, hogy addig be tudjam a családot csempészni a lakásba:-) De sajnos még idő előtt lebuktam, mert feltűnt neki, hogy túl sok kaját főzök. Na meg napok óta titokzatos voltam, és én nem tudok fapofát vágni, és füllenteni, így akármit kérdezett csak vigyorogtam. Szóval már gondolta, hogy sántikálok valamiben, de így is nagyon boldog volt.
Amúgy jó volt, mindenkinek volt valami feladata:-) Nővéreméknek megírtam az ajándéklistát és ők hozták az üdítőket, pezsgőt... Anyumék hozták az összecsukható székeket, anyósom pedig sütött. Mindenki be lett fogva kicsit. :lol:

Rodi, Babicsek,
a vérzés úgy tűnik tegnap délután óta csökkent, de nem akarom elkiabálni. Nem tudom mi lehet ez, mert a vérömleny benne van a petezsákban, így szerintem nem az ürült, csak így reagál a szervezetm a babára.
De nem is igazán ez a vérzés a baj, hanem az a lassú növekedés. 5 nap alatt 1 mm nagyon rossz! :cry:

Eclipse,
nyami, imádom a vanília pudingos gofrit:-)
Férjed mit sportol?
i.kata
 
 


Hello lányok

Holnap hozok fotókat majd kicsinyitek még itt vannak most megmutatom a várost és utánna mennek haza.
Majd jelentkezem de az is lehet hogy még ma este jövök.DE lehet megyünk EDDA koncertre
puszka

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Vendégek elmentek, most picit még takarítok, meg készülődök, holnap délután 1-kor indulok Pestre, kedden reggel műtét. Szurkolózzatok nagyon. Amint tudok, jelentkezek. Mindenkit puszilok, jók legyetek. :wink:

Katus!
Nincs nap drukkom nélkül, be fogja hozni magát a picikéd. Ügyesek legyetek!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok
Gyorsan pár képe mert megyünk koncertre.

Bikfy nagyon sokat fogok rád gondolni műtét közben nagyon nagyon szorítok hogy minden jól sikerüljön és minél előbb babás legyél

Kép Csipet csapat Kép Zsaklin,Zsüliet, És Darinka


Majd jövök még hozom a többit

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Köszönöm, gyerekek nagyon tündériek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfykém: Nagyon-nagyon szorítok neked! Remélem ez az utolsó lépés a várva várt babátok előtt. Szerdán már hazaengednek?

Kata: Nagyon ügyes vagy!Gondolom hogy örülhetett a férjed. :)

Vius:Édesek a gyerkőcök.

Eclipse: Hajrá babacuccok vásárlása. Nagyon ügyes vagy te is! Apus mit szólt? Úristen már te is túl vagy a félidőn. :shock:
Nálunk is annyi megmaradt babacucc van eltéve, több zsáknyi, de merem odaadni vagy kidobni, mert hátha szükség lesz rá.

Na megyek bezárom az ablakokat, eddig nyitva voltak, hogy lehűljön a lakás. Ki nem állhatom ezt a hőséget.
babicsek
 
 


Apa ultramarathon futó (100km meg hasonlók, aszfalton meg hegyen-völgyön).

Babicsek,
Túl ám, már a 25.hetet tapossuk. :D telik az idő.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Apa el volt ragadtatva hogy mekkora rend van a lakásban. A babaholmik el lesznek rejtve, hogy apa ne tudja meg a baba nemét, mert nem akarja tudni továbbra sem :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Bikfy,
mindenem csuriban érted! :lol: :wink: Igaz még el sem mentél, de már nagyon várom, hogy gyere és hírt adj magadról :lol:

Eclipse,
hű, le a kalappal párod előtt :lol: Bevallom, nekem talán ez a legmumusabb sport (meg is látszik rajtam). :oops: :lol:

Babicsek,
nagyon örült a párom, pedig már gondolta mi lesz. Azon lepődött meg a legjobban, hogy a szülei is feljöttek Pestre. Igaz Németországba legalább fél évente kimennek sógórnőmhöz, de Pestet nagy ívben elkerülik. :roll:
i.kata
 
 


Sziasztok Csajok!

Hajam szép, most ment el a fodrász. Ha már kisminkelve nem fekhetek a műtőasztalra, legalább a séróm legyen tökéletes. :lol:

Szerdán hoznak haza, amint tudok, jövök. :wink:

Jók legyetek!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Csuriban mindenem érted!!! Holnap meg még több drukk neked! Gyorsan tűl leszel rajta és már jöhetsz is haza!!!

Várjuk az újrajelentkezésedet!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Most csak villámkukk, egy netbankos utalás után. Ember éjjel 1-kor elindult, reggel fél9-kor Regensburg mellett járt már.

Gyerekek még a szokásos formájukban, bár Fiam kérdezgeti: "apa hol?".

Majd du. jövök, ha alusznak.

Addig is: BIKFY! Egy Mariana-ároknyit küldök a műtéthez, de főleg ahhoz, h gyorsan felépülj utána! Azért látom, hozod a formádat: belőtt séróval fekszel "kés alá". ;) Várunk haza!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bikfy! Nagyon szorítok! Biztos minden oké lesz, és aztán hajrá baba!

Kata! Neked is küldöm a pozitív energiákat!

Eclipse! nem semmi! Párod kibírja, hogy ne tudja meg a baba nemét? Igaz én is tervezem, hogy nem kérdezem meg ha egyszer lesz 3. baba, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy kibírom.

Vius! Nagyon szuperek a képek! Annyira jó amikor ennyi gyerkőc van 1 kupacban!

Aagassi! Kitartás! Kemény apa nélkül, de te tuti szuperül megoldod! Nekem az esték szoktak nehezen menni ha apa nincs itthon.

Mi kínlódunk nagyon ettől a melegtől. Mert napközben bevagyunk zárkózva a lakásba, és csak délután megyünk ki. Így este későn érünk haza, és a fiúk fáradtak nagyon. A játszótér elviselhetetlen. Holnap valószínűleg elmegyünk strandra, de én nagyon kibuktam azon, hogy mennyire drága a strand belépő. De muszály kimenni valahová, mert így elviselhetetlen. Hogy miért nem tudott akkor ilyen meleg lenni amikor mi nyaraltunk...

aviubi
 
 


no jöttem megint...

Kata! örömmel olvasom, h a vérezgetés alábbhagyott, maradjon is így!!! És nőjön a baba!!! Párodnak utólag is nagyon boldog szép kerek évfordulós szülinapot! Azért nem semmi, h így megszervezted a bulit, le a micivel! :)

Eclipse! Ennyit futni?! :roll: Én az életemért se lennék hajlandó. Bármi más sportot szívesen űzök, de a futás...mindig csodáltam azokat, akik örömüket lelik benne, pedig igen sokan vannak. Már 25. hét? Jó ég, akkor nem hiába lomtalanítottál...lehet lakatot tenni a babaruhás szekrényre ;)

Vius! Milyen szép kis társaság jött össze Nálatok, édesek a Gyerekek. Bár élőben még nem láttalak, képek alapján erősen fogytál és ez a rövidebb haj is nagyon jól áll Neked!

Ebben a döglesztő melegben mi se megyünk ki, csak késő délután az udvarra. Amúgy leredőnyözve minden szoba, de az ablakok nyitva, h járjon a levegő. Mondjuk nálunk bent így is jó az idő, 22-23 fok van bent.

Lányom belehasított a szobatisztaságba. Tegnap magától kakált az udvaron a bilibe (eddig mindig csak úgy "elhagyta" vlhol, ha pucéran volt kint); ma pedig egész délelőtt kisbugyiban volt bent, és mindig a bilire ült pisilni. Remélem, ez így is marad! Mondjuk most az alváshoz azért még visszaadtam a seggére a pelust.
Vendég
 


húbakker, ezt a laptetűt passzolom :lol:
Vendég
 


Bikfykém!
Nagyon szorítok neked! Minden rendben lesz, sokat gondolok rád! Gyors felépülést és utána még gyorsabb teherbeesést kívánok! Nagyon szurkolok! Gondolok rád! Puszi

Kata!
Mennek a babaragacsok! Örülök, hogy jól sikerült a buli! Azért legyen időd pihenni is!

Vius!
Édes kis csipet csapat! Nagyon helyesek a gyerekek!

Aagassi!
Hát, sajnálom, hogy apa elment. De most már minden eltelt nappal kevesebb a viszontlátásig! Remélem, a gyerekek megértik, hogy a párod csak egy „rövid időre” ment el, és vissza fog jönni. Biztos nem lesz könnyű, de te olyan ügyes vagy!

Én már azt is utálom, hogyha a párom csak egy éjszakát nem tölt itthon! :cry:

rodina74
 
 


Aagassi,
gratulálok a szobatisztasághoz! :D
Köszönöm az apadicsiket, büszke is vagyok rá.
Ő semmiféleképpen nem akarja tudni a gyerek nemét. Nem is lesz bent szülésnél, csak majd megkapja a mancsába a babát, hogy tessék, a kislányod, és neki ez a jó, ő így képzeli el, hát így lesz. :D Olyan jól áll neki ez a konzervatív gondolkodás :lol: :lol:

Egyébként sajnos ma megint rajtam van a para.
Nagyon hülyén működök, nem úgy mint mások.
A legtöbben elvannak a szokásos egészséges aggodalommal, ami nem baj és természetes. Én hetekig elvagyok mint egy kis felhőn egyetlen rossz gondolat nélkül, aztán egyik nap bal lábbal kelek fel, rám tör a pesszimizmus meg a pánik, és egy-két nap alatt lerágom a körmeimet tövig. Most is ez történik... :(

Az a helyzet, hogy úgy éreztem, hogy a baba a hétvégén megfordult, és háttal van kifele, tehát eddig kifele rugodosott a külvilág irányába, most meg befele a szerveim irányába. Például tegnap egészen bentről éreztem ütemes rángás, ami csuklásnak tűnt. Ma viszont még alig éreztem valamit, az is lehet hogy semmit, csak azt hittem, de még az se biztos. Szóval folyton befele figyelek, hogy mi lehet a babával, de nem tudom.
4D UH-ra csütörtökön megyünk, de én most vagyok ideges nem csütörtökön. És így már azt se akarom, hogy anyósom meg a párom jöjjön velem... :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: