Zsuzsi, nagyon örülök, hogy szépen fejlődik a babátok és nem semmi, hogy ilyen "fiatalka" a tested!
A kórházba befekvés valóban Panka miatt lenne Neked a legnehezebb...
A lepényed -mivel totálisan rajta van a méhszálon- nem valószínű, hogy el fog "vándorolni" onnét... Nagyon sokat olvastam ilyen dolgokról, amikor először pedzegették nálam, hogy fennáll ez a dolog. (de aztán szerencsém volt, mert nálam csak a lepény széle lógott rá a belső méhszájra, ami azóta már feljebb is húzódott)
Talán emlékszel arra, hogy meséltem Neked, hogy egy kolléganőm ugyanígy járt, de nem kellett befeküdnie, mert nem vérzett. A 38. héten egy nappal a megbeszélt időpont előtt befeküdt, megcsinálták neki a laborvizsgálatokat, majd másnap megcsászározták.
Egyébként a neten elég eltérő véleményeket olvastam erről a dologról. Van olyan orvos, aki mindenképp befekteti a kismamát és van olyan is, aki csak akkor, ha bármilyen (legyen az egy csepp) vérzés lép fel.
Csak azt tudom mondani, hallgass az orvosodra! Tudom, hogy nagyon bízol benne! Egyébként amikor nekem most egy hónapot kellett feküdnöm, Bencét csak reggel és este láttam kb. fél-fél órát... Nagyon nehéz volt, úgyhogy teljesen átérzem azt, ami most Panka miatt a fejedben jár... viszont azt is elmondhatom, hogy most, hogy már 2 hónap eltelt, olyan semmiségnek tűnik az egész!
Na, elég a szónoklásból... vigyázz nagyon Magatokra és figyelj minden mozdulatodra! Nem lesz baj!!!!!!
Mia, én is tisztán látom azt a csíkot! Halkan gratulálok!!!!
Betti, ne aggódj amiatt, hogy még nem híztál! Ha belegondolsz, a baba most még nagyon pici súlyt tesz ki. Figyeld csak meg, hogy ha előbb nem, a 20. héttől azért megindul a dolog! (Én sem híztam semmit a 17. hétig... se Bencével, se most. Pedig rajtam ne is igazán van felesleg...)
Beze, mindjárt megnézlek Benneteket iwiw-en.
Nika, szép nagy baba volt Gergő! Megnéztem a képeiteket! Jó nagyfiú már!
Egyébként minden kismamának üzenem, hogy az az ÉN ökörségem, hogy nem akarok 10 kg-nál többet hízni! Tudom, hogy nem dől össze a világ, ha több lesz, meg hogy mindent le lehet adni, csak nekem baromi nehezen megy... Általában csak 2-3 kg-mal voltam több Bence születése után annál, mint amennyivel jól érzem magam, de engem zavart. (rám szoptatás alatt jött fel ez a 2-3 kg, a terhesség alatt csak 6 kg pluszom volt)
Most ne gondoljátok azt, hogy modell alakról álmodozom, mert nem. Csak sajnos nagyon rossz vénákat örököltem a lábamon, ami miatt vannak visszereim. Még nem csúnyán kidomborodó erekről van szó, hanem csak olyan lilás seprűvénákról, de tudom, hogy ha 5 kg-mal nehezebb vagyok, mint úgy általában, akkor délutánra bedagadnak a lábaim, ami miatt rossz a közérzetem. Szóval nekem ezért fontos, hogy ne legyen sok az a sok...