Új privát üzeneted érkezett!

Ja Csip és akkor most mi lesz a szekrénnyel ha nem tetszik? vagy csak a helyén nem tetszik ahova raktátok?

Kép
csicsiy
 
 


4kg-os a baba?? :shock: :shock: Az igen, én is annyival születtem :P
Természetes uton..., szegény anyukám, amúgyis olyan vékony testalkatú, a terhesség alatt is csak 6 kg-ot hízott...Sajna én más alkat vagyok :roll: Ami feljön rám, az nagyon ragaszkodik :D Most az az 1kg, ami a terheség során rám jött azalatt a pár hét alatt, még mindig itt van....csak a baba nincs már :cry:

Na mindegy, ha kiszedik a bölcsességfogam, akor tutira ha akarom, ha nem fogyókúra,mert szerintem két lyukkal a számban nem tudom mikor tudok elöször enni? :roll: :?

Itt ma dög meleg van, tegnap elóztam, hát szakadjak meg azt hittemmajd olvasgatok, de neeem...jöttek, mintha muszáj lett volna, mert beszartak az idöjárástól. Ma már melegebb van mint tegnap 34 fok :D :lol: :P

Ma elkezdek tornázni!!AZtan megyek a körmeimet csináltatni a szoliba, aztán punnyadá, gondoltam majd kifekszem az erkélye, de k...va meleg lesz ha oda tüz a ap, aztán a levegö sem jár arra, így hát ezen még gondolkozom :roll: :roll: :wink:
Vendég
 


Csajok, nekem nagyon úgy néz ki, hogy mostanság van p.ém...ha van egyáltalán :roll: :? Ha ez tényleg így van, ahogyan érzem, akkor lehet 28 napos lesz ez a ciklusom?? :P :P No majd meglátjuk...

Amúgy nagyon gondolkozom a barátcserje kapszulán, ha hosszú lesz ismét a ciklusom. Az legalább beállítaná rendesre...jókat olvastam róla és egy 3 hónapos kúra most bele is férne...Na ezt is majd meglátjuk :P
Vendég
 

 
 

sziasztok, lányok

4 kg-os baba?? az nem semmi. :)

lányok, elhiszem hogy rosszul érint titeket egy terhes kismama látványa. Ezért, ha úgy gondoljátok, nem töltök fel ide nektek poci fotókat, meg uh képeket. Elhiszem hogy zavar Titeket, és én sem akarlak titeket bántani. szóval nyugodtan írjátok meg.:oops:


éés, túl vagyok a genetikai uh-n, ma voltam. minden rendben az én picikémmel, mindene ép. 19 hetes, rendesen fejlődik
méreteink:
NB: 4,8 mm
BPD: 44,5 mm
HC: 166,3 mm
AC: 134,1 mm
FL:27,8 mm
és 258 g már.

azt hiszem, már több napja őt érzem.. ma uh előtt, kétszer is éreztem, pici finom mozgást. Az uh-n pedig tologatta a kis lábait, és azt is éreztem, csak ilyen finoman.:)
tündéri volt, mutatta mindenét, tátogott a szájával, integetett, édes volt. :)
a 2,2-es afp-vel meg mondta ne törődjek, határon belüli érték is, na meg minden eredményem jó, így ne is foglalkozzak vele. mondtam ok. :) megerősítettek abban is, hogy tuti kisfiam lesz. :)

ma megyek vissza este a saját dokimhoz, viszem vissza a leleteket. :)

túl vagyok az összes vizsgámon szerencsére, már csak nyár végén megyek majd szakmai angolból nyelvvizsgázni.
Hihetetlen meleg van, elég nehezen viselem... :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: örülök h minden rendben van veletek! szerintem nyugodtan tegyél fel képeket, legalább ösztönöz minket. de a többiek is nyilatkoznak majd!
Saját dokid mit mondott? milyen fura, már szinte félidőben vagy, tényleg hogy megy az idő!!!
Gratula a vizsgákhoz! ne haragudj, nem emlékszem ez milyen suli????
Igen, 4 kg, még mindig semmi, ma megint ctg! ha vasárnapig nem történik semmi, akkor már a kórházba kell menni ctg-re! ha pedig jövő héten péntekig sem történik semmi, amit kizártnak tartok, akkor megindítják a szülést! de basszus ha egy hét alatt majdnem 1 kg-ot hízik a gyerkőc, akkor mekkora lesz? szerintem nemsokára jönni fog már!!! :lol: :lol: :lol:

Csip:nem voltál, tessék jönni!!
Tyuntyi még most sem jelentkezett! és Gaboo sem és Szeszély sem!
és Andi sem!

Kriszti: na rászántad magadat a tornára? itt is dög meleg van, még jó h a melóhelyen és itthon is van légkondi!!

nemtom írtam-e a másik kolleganőmnek sem sikerült a baba, inszem volt neki!

Ja, voltam a nőgyogyónál ultrahangon tegnap, hüvelyi volt!
Azt mondta nincs ciszta, mindkét petefészekben látott petesejteket, de azt mondta nem látja még h melyik lesz a domináns, mert eléggé egyforma méretűek még! úgyhogy lehet h most kicsit később lesz pé-m, hát nemtom! azt mondta vegyek lh-tesztet h tudjam mikor van! de szerinte már látnia kellett volna h az egyik jobban nő! hát remélem megnő majd! PCO-m nincs azt mondta! hát remélem lesz pé-m, végülis a mensim rendben van és ugye akkor nem is nagyon jön meg meg ilyenek....

ma és holnap meló, majd gyertek csajok!
szép napot mindenkinek és jó 7végét!!!!!!
:D :D :D

Kép
csicsiy
 
 


Kriszti: még elfelejtettem, az jó lenne ha beállna 28 naposra, akkor már tuti a pé? én a cickafark teát is hallottam h jó!!!!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok :D

Henne ne viccelj már!!Képen egyáltalán nem zavar,mellesleg azt hiszem én mondtam neked, hogy engem érdekelni,mennyit nö a pocid! :P :lol: Meg az, hogy a babáról is írsz mennyit fejlödik, jaja nehogymár itt azért ne írj :P :P Nagyon is jó ösztönzö vagy, komolyan, hiszem erösen én is magamban, hogy még idén bebabásodok. DE hétfön megy a párom a nödokimhoz,mert kap oltást, én is megyek vele és rákérdezek egy hormonvizsgálatra, nem érdekel!
Amúgy voltunk a párom vérvételeredményéért, csak mivel a doki nem volt ott, így csak annyit mondott az asszisztenscsaj, hogy a párom A+ vércsoportú :P
Szóval azért kíváncsiak vagyunk a vérvétel eredményére komolyan, remélem nála is minden ok. :lol:

Csicsy a cickafark teáról hallottam én is, de állítólag nem is olyan jó izü,meg azt jó, ha a palástfüvel kombinálják...Na ezzel az a problémám, hogy honnan tudom pontosan,hogy mikor kell váltanom a palástfüre,mert ugye elvileg peteérés után :? :? Ahhoz meg 8 eltelt próbálkozós, hömérözös, ovutesztezös hónap után semmi kedvem, komolyan....Most megint mindent elöröl kezdeni :roll: :? :( Majd hagyatkozom a megérzéseimre, úgy mint áprilisban is, amikor nem is mértem höt, semmit, nem görcsöltem rá, aztán összejött. :shock:

Csip melózol ma?
Itt ma lesz az elsö rekordhömérsékletü nap 36 fok :lol: Hál istennek ma nem dolgozok, holnap meg mondta a fönököm, hogy csak 15 óráig vagyunk nyitva. Így ugrott volna az én müszakom délután, de a hülye pics kolléganöm, akiröl már írtam korábban, nem akart fél órával tovább melózni, így én elválaltam a holnap délöttöt,mert amúgyis sok müszakom kiesett a júliusi hónapban, sajna ....a pénz meg kell nekünk :P :D

Henne ugyhogy ne felejtsd el a pocisképet!!!
Különben augusztusabn megyek ugyebár haza és látógatóba a barátnömhöz, akinek ikrei születtek a múlt héten! :lol: Biztos vagyok benne, hogy az lesz a legjobb terápia.
Amúgy rosszul fejeztem ki magam, ami a terhes nöket illeti, semmi bajom velük, de ha a tv-ben hülye, buta fiatal picsa és terhes, ráádásul azt sem tudja kitöl, na akkor szoktam átkapcsolni, vagy kimenni a szobából. AZ ALDI-s eset meg a három szám miatt volt,mert ha 1et látok az még ok, de 3at??? :D
Vendég
 


JA, a tornával kapcsolatban nagy volt a szám,mert végül nem tornáztam.....Valahogy nagyon nehezen szánom rá magam..... :oops: :roll:
Vendég
 


Sziasztok...

Végre volt mit olvasni:D:D :D

Csicsy: A szekrény nekem a helyén nem tetszik :D
Mi is sarokgarnitúrában gondolkodtunk, mert az kevesebb helyett foglalna mint egy 3 mas 2 es 1 es kanapé, és olcsóbb is meg jobban tetszik nekünk, és persze jo lesz az vendég ágynak is, meg mi láttunk a sarokgarnitúrához illő francia ágyat is :D és Én szeretnék azt is mert kiköltözzünk majd a kisszobából, ami majd a gyerek szoba lesz, és a nagy szobába beteszek egy francia ágyat az egyik sarokban az lesz a háló fülkénk, és a másik sarokban meg ügye a sarokgarnitra :D Tegnap tök jól eltervezztük, már csak megkell venni :) Majd hozok képet, hogy mien bútorunk van és azt, hogy szertném elrendezzni :) MErt a szekrény amit most vettünk ua.mint a vitrines szekrény(tv-s)és tegnap lemértük ha a kettőt egy falra tennénk, ami nálunk 6 m a pont elfélre ott a kettő :D igy meg sporolunk 1 falat vagy is egy sarkos falat ahova menne a sarokgarnitúra, mert most ott van a szekrény :D
Remélem érthető:) kicsit megbonyolítottam a helyzetet...

Henne: Teljessen egyetértek a Krisztivel :lol: :lol: :lol: :lol: Hozzál képet várjuk :D

Amúgy Én most anniyra boldog vagyok, képzeljétek tegnap 4 új vendégem is volt :D Megnézztem mennyit kerestem és ez volt a csúcs idáig nekem 2009 január óta :D Anniyra feldobot :D és holnap is jövök körmözzni :D Ma meg Péntek és holnap munka után meg Grill party :D Fergetegessen jó lesz :D
Amúgy nem jött meg :roll: A hőm meg...HÁT...37.1. (46 napom):shock: És multhónapban ugyan annyi volt mint most :shock: ugyan úgy a 46 napomon...52 nap meg pozi teszt :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
csip-csip18
 
 


Na hát mi ez itt kérem szépen????

Én már alig várom, hogy bezárjak, ömlik rólam a víz....Pedig nem voltak ma sokan, mg a körmömetis megcsináltam....

Kellemes Hétvégét!!!!
csip-csip18
 
 


Rólam is már, pedig csak a lakásban vagyok :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Csip te magad csinálod a mükörmödet?Ügyi vagy! :P

Nekem tegnap lettek megcsináltatva van 2 swarowski kö is benne,meg ezüst-fehér :P
Vendég
 


Csip nem lösz el egy tesztet???Most olvasom csak, illetve értelmezem, amiket leírtál....Habár nem tudom,lehet még ennyi idö után is hcg a szervezetben??? Valahol mintha olvastam volna erröl, hogy vetélés, kaparás után még egy ideig jelen lehet a hcg a szervezetben... :shock:
De bizakodjunk, hogy csak csúszik a menstruációd... :roll: :wink:
Amúgy nekem tegnap óta rendesen fájogat a hasam...szóval nem tudom mi van most :shock: Mert átlátszó folyásom is van....jajj mit nem adnék egy 28 napos cikluért...na jó a 30-al is beérném :D :D

Ma jött a postán a számla a kórházi tartozkodásomról :cry: :?
Ez nem esett valami jól :? Nem sok, csak elöjöttek az emlékek.... :cry:

Nade jön a hétvége!!!! :P :P
Vendég
 


sziasztok,

Csip: hanyadik napnál is tartotok? ha jól emlékszem, ti még védekeztek? :oops:
remélem, hamarosan megjön majd.

Krisz: hát elhiszem, hogy a számla megérintett. de meglátod, ahogy múlik az idő, könnyebb lesz.. és majd úgyis jön a kis babó, aki majd enyhíti a fájdalmadat. ;)

lányok, mi holnap utazunk el a férjemmel, két hét szabi. :) megyünk a szülőkhöz 5 napra Vajdaságba, utána 4 nap Eger, szállodában, utána 5 nap a szüleimnél. (Miskolc környéke) :)
már alig várom, vágyom egy kis kényeztetésre. :)
Ma bepakolok, holnap reggel indulunk is. :)
Képzeljétek, tegnap éreztem először határozottan a Leventémet. :) már pár napja olyan volt mintha őt érezném, de tegnap este pici aprókat rúgdosott.. a férjem is érezte, így biztos nem csak beképzeltem. :) nagyon édes volt. :)

rakok fel pocifotót, de nem a legelőnyösebb, mert saját magamról nem tudok rendes fotót csinálni. :) majd megkérem a férjemet. :)

Kép

Kép

és a genetikai uh-n készült kép, Leviről :)
Kép

Kép

a többiek is jelentkezhetnének lassan..
puszi nektek

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne nagyon jó szórakozást nektek!!! :lol: :lol:

Nagyon szép a pocid!!És a babós képek is! :P :P
Ha egyszer megélem, hogy esetleg két fiam lesz, akkor a másodikat Leventének fogják hívni.De egyenlöre jöjjön össze egy Bence vagy Csilla, aztán majd meglátjuk :lol:
Vendég
 


Gyors bekukk: húgomnál még mindig semmi, bármi van írok!
holnap megyünk szülőkhöz, fürdünk stb...
mindenkinek jó 7hétvégét!!!!!!!!!!!!!

Kép
csicsiy
 
 


sziasztok,

csak egy gyors bejelentkezés. Ma megyünk a férjemmel két hét szabira. vagyis főként ő. :) 5 nap Vajdaságban, 4 nap Egerben, 6 nap a szüleimnél. :) így majd max csak a szüleimtől fogok tudni írni 10 nap múlva. Addig is legyetek jók! :)

puszi mindenkinek

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok...

Én is csak gyorsan :D Ma ez a 49 napom :? És a mai hőm:37.1 volt, tegnap meg 37.2....
De védekezüünk, hát nem a legjobb módszer a megszakítás, de...

Szóval még mindig nem jött meg :shock:

Puszi
csip-csip18
 
 


Csip: ez nem semmi, szerintem egy tesztet el kellene lőni!
gyere és írj mi van! hát, a megszakítás.....
nekünk is úgy kellene majd h mi alszunk a nagy szobában, ez jó ötlet h az egyik sarokban az sarokülő, a másikban a franciaágy!
és a franciaágyat el akarjátok valamivel választani? térelválasztó vagy nem? küldd majd a képeket, kíváncsi vagyok!

Henne: jó pihit nektek biztosan nagyon jó lesz, mentek mindenkihez, tök jó!!!!!!!!!!!!! :lol: jelentkezz majd!

Tesómnak ma innia kell valami olajat gyümilével, állítólag először lesz egy kis hasmenése, megmozgatja a dolgokat és általában ez meg szokta indítani a dolgokat a kismamáknál! ahol szül, nem szoktak adni beöntést, hanem ezt előtte és így jó lesz!
ma délután kell meginnia 5 körül, aztán pihi és lehet h éjjel megindul a dolog! kíváncsi leszek, nagyon várjuk már Lele-babát!

nekem már megint kezd egy picit fájni bal oldalon a hasam, múltkor is fájt vagy 5 napig, mire pé-m lett!
jövő héten szabin leszünk, szerda-csüt-péntek Tatára megyünk!
előtte vasárnap-hétfő-kedd, a nővérem lányai nyaralnak nálunk, mert már nincs ovi meg suli. amúgy szüleimnél lennének ahol a húgomék laknak de ugye nagy valószínűséggel már otthon lesznek hétvégére a babával és azért kell egy pár nap nyugi!
szóval egyenlőre ennyi! melózni csak szerdán megyek majd!

puszi mindenkinek!
Csip tesztelj, írj!!!!!!!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Itt vagyok....És a helyzet változatlan... mai hőm ismét mradt a 37.1-en...Nem mozdul semmere semm...
Nem merek tesztelni, s nem is fogok szerintem!!!!!!!!!!!
Csütörtökön megyek az orvoshoz...majd ott kiderül, hogy mi van...A magán redelőjében megyek, szóval ott van uh-hüvelyi, majd akkor kiderül mi a helyzet!!!!!!

Csicsy: ma hozzom a képet, sikerültcsinálni :D Nem tudom, lehet igen el választanám, attó függ...az még odébb van :)

Többiek????

Krisztim: hozok neked is egy képet majd :) De nem árulom el mi az :) Csak anniyt, hogy még egy közös :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Sziasztok :lol:

Ez izgalmas Csip, alig várom :P :P :P Szeretem a meglepiket!

Ma voltunk a házidokinál a párommal, mert a bal lábszáramon hátul a térdhajlatnál van egy kiduzzadó ér. A terhesség alatt jött elö, van, hogy lüktet, de olyan kellemetlen érzés. Jövö hét után mennem kell, meg ultrahangozzák és lehet majd kivágják,mert késöbb lehet belöle több is :shock: :shock:
Faszs, olyan vagyok már,mint egy hipohonder, tele van a naptáram dokis idöpontokkal...fogdoki, most ez is..??!! :roll: :roll: :? :? :shock:
De ha mindenen túl vagyok, akkor októbertöl babaprojekt!! :roll: :roll:

Ja, kiderült szombaton,mert akkor volt megbeszélésünk a szoliban, hogy van egy új törvény, ami szerint minden szolis alkalmazottnak suliba kell járni, plusz vizsga. :P Szeptemberben mennem kell vizsgázni,mert hiába vizsgáztam itt mikor felvettek, olyan kell, amiröl oklevelet is kapsz??! :P :? :?
Vendég
 


Csicsy, akkor várjuk a fejelményeket!
Mindenképp írj,a mint tudsz valamit!!! :D :D

Lehet amúgy p.éd van! A bal oldal volt anno nálam is a nyerö pete :D :D :lol: :lol:
Vendég
 


Csip: nem jöttél a képekkel!! Amúgy hogy vagy? tünetek? hogy érzed? nem fog megjönni? ez elég érdekes már... Én drukkolok!
Mikor mész dokihoz?

Kriszti: ez most végülis visszér? vagy mi? a vizsga szerintem jó lesz, egy kicsit lefoglalod majd magad, mert gondolom azért olvasgatod majd a témát!

Pé-t várom, néha belenyillal bal oldalra, nyák talán egy pici van már, remélem érik szépen...

Csajok a húgom még nem szült, két újnyira van kitágulva, úgyhogy most már tényleg bármikor megindulhat a szülés!
Ha addig nem történik semmi, csütörtökön reggel mennek még ctg-re, és ha még akkor is várat magára, akkor pénteken megindítják a szülést! De a tesóm férje azt mondta h holnap fog szerinte megszületni, mert ő is 7-én született, csak januárban!!

Kép
csicsiy
 
 


Ja, Csip most látom h csütörtökön mész, az már mindjárt itt van!
nagyon kíváncsi vagyok!!!! De vigyázz magadra mindenképpen!!!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Csicsy: Tesod????Ugen nem hoztam nem tudomőket lekicsinyiteni és beilleszteni id, mert a mini laptopomon nincs már hely és ujra kellene hozni a naokban, mert bekaptam egy virust is :(

Kriszti: Mizu???

Nálam :) Na és akkor
Tegnap Reggeli hőm 37.1 volt megint...Na mondom elmegyek a rossmannba veszek tesztet. Lily 25-set (ami pisibe márogatós) Mikor terhes voltam Februárban akkor is ezt vettem és hangya fasznyi volt a második csík első pisiből, már dobtam ki a kukába, mikor a napsütés alatt, mintha ott lett volna...Ezek után vettem Corexet a Dm-ben ami csepegtetős, na azon szabad szemmel látható volt a két csík délután!!!!
Na most megcsináltam a Lilyt, de semmit nem láttunk rajta a barinőmmel, sajna(második pisiből) Dm-m meg nem volt a közelben...Szóval egy csíkos lett....Ma reggel meg már nem is csináltam meg, mert holnap megyek az orvoshoz...
Ja és persze a mai hőm 37.1 megint!!!!!
Esküszöm nektek lányok, ilyet még nem basztam, 6 nap nem mozdul semmere semm egy 0.1 tizedet semm...Mindig 6 kor mérem és 5 percig!!!!!
Hát ezek vannak!!!!

Viszont segítsetek már nekem!!!!
Ha valakinek megfog jönni, akkor mnyh mien vastag vagy vékonyodik???Mert ha vastag akkor az igen csak terhességre utal....Mikor Én elöször mentem orvoshoz és nem láttak semmitcsak a 8 mm mnyh....
csip-csip18
 
 


Én úgy tudom elötte megvastagszik, aztán a menstruációval leválik. Voltam már én is úgy régen dkinál, hogy mondta, hogy már elég szép vastag a méhnyalkahárta, persze az utalhat terheségre is, nade akkor nem, szóval szerintem vastagszik, aztán vékoynodik... :shock:
Ha nem akkor rosszul tudtam.... :roll:

Csicsy meg van már a baba?? :P

Csip, most csak úgy kíváncsiságból, lehet reggel én is mérek egy höt, csak kívancsi vagyok,mert elvileg a peteérés már megvolt nálam, most vannak a "száraz" napok. Szóval marad a 35 napos ciklus, egyenlöre így néz ki :? :roll:

Ma megyek melózni, aztán este fél 10 után megyünk be Hannoverbe a magyar baratainkkal. El sem merem képzelni mi lesz ma...ugye német-spanyol elödöntö...szóval sok-sok ember, höség :lol: A szoliba meg majd nagy pangás lesz :lol: :D
Vendég
 


Na kriszti mérdd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiváncsi vagyok :D
csip-csip18
 
 


Bocsika már, a hömérzösés kimaradt reggel,mert tulajdonképpen reggel 5kor értünk haza :lol:
Így amúgy sem lett volna mérhetö eredmény... :roll:

Csip amúgyis ma mégy dokihoz, tessék jönni mesélni, mit mondott, mit látott!! :P

Ma nálunk délután strand lesz a progrm,mert ismét beköszöntött ide is a kánikula :D

De elöbb 11:30ra fogorvos idöpontom van :?
Vendég
 


Sziasztok...

Itten vagyok csak, gyorsan mert a barátnőmnél vagyok...
Ma megyek dokihoz...Fél 6 ra, nagyon izgulok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze a hőm maradt 37.1 :shock:

Szép Napot!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Úgy látom 3-an jól elvagyunk itt, DE HOL VANNAK A TÖBBIEK????????
Tyuntyi sem jött, Henne, Szeszély, Andi, Gabooo!

Csip: írj majd mindenképpen mi volt a dokinál!
én nem tudom ezt a vastagságos dolgot, nem foglalkoztam még ezzel!

Húgomnál még mindig semmi! 5 cm-re van kitágulva, szóval szépen tágul! ma reggel a ctg-n azt mondta a doki, ha nem indul ma el, akkor holnap reggel 7-re be kell menni a kórházba és megindítják!
szóval ezek vannak, úgyhogy holnap már tuti lesz baba! de ezek szerint nagyon jól érzi magát ott bent a keresztfiacskám!
de holnap végre látni fogom, annyira kíváncsi vagyok rá!

Nálam tuti most van pé, tegnap már nagyon fájt a hasam, már séta közben is. volt már nyák is több, úgyhogy most van tutkó!
ma jó lenne ha együtt lennénk....

Csip gyere a hírekkel, én is jövök majd!

Kép
csicsiy
 
 


Csicsy: akkor már nagyon várjuk a nagy írt a keresztfiad rkezéséről :lol: :lol: :lol:

Mindenképp jövök majd :D Most itthon vagyok és tükön ülök :D Zenét hallgatok :D Aztán készülök :D
csip-csip18
 
 


Na vagyok

Ahogy sejtettem 7mm mnyh vastagság (anno elöször 8mm volt nem láttunk mást) most semm láttunk semmit...
50-50% esély, mivel nem csináltam ma tesztet, így nem tudja ő semm mi lesz-lehet...
Kaptam 1 hetet!Ha nem jönn meg akkor teszt...Kiderül mi van...
De buta vagyok, mert a hőt nem mondtam neki...Sebaj...Majd kiderül mi van...
Elméletileg meg kellett volna már jönni 6 hétenen belül...De mondta, hogy késhet is még egy picit...Türelemmellegyek Ok mondom
Lényeg minden rendben van odabent, nem látszik semmi-begyógyult a sebbem...
De bevoltm szarva, mit og mondani...Erre mikor köszöntem neki és mosolyogtm azt válaszolta, mi vn Kitti maga már terhes is???
Szóvl nem lepődne meg...Nem érte váratlanul...Csipázzom, jó fej...
Ezek voltk, szóval várakozzunk!!!
csip-csip18
 
 


Ja és megjötta szövettanom, de nem tudni pontos dolgot mi lett volna a baj...valóban egy fiatal terhesség volt, 2 cm-eslepényt is lehetet már látni!!!...Picit elkeseredtem mikor meghallottam...
De a párom tündéri volt, értem jött, pedig nem is ugy volt, és egy 20 szlas vörösrózsa csokrot adott át
csip-csip18
 
 


Gyors jelentés:
MA 16:43-KOR MEGSZÜLETETT LELE-BABA, A KERESZTFIAM, EGY TÜNEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemrég értünk haza a kórházból!
Csajok tesóm nagyon ügyes volt: fél 3-kor otthon elment a magzatvíz, aztán fél 4-re értek be a kórházba! kb. fél 5-ig csak ctg-n volt, figyelték a baba szívét és az összehúzódásokat!
aztán szülőszoba és 2 óra alatt meglett a pici baba!
Annyira szép csajok, szép a bőre és hát nagyon nagy lett: 4,22 kg és 60 cm! és természetes úton jött, nem kellett se vákuum, semmi! gátmetszés persze volt, dehát ekkora babánál!
Tesóm azt mondta h a varrás volt a legrosszabb, a szülésnél szarabb volt neki!
Mindketten jól vannak!!
majd jövök holnap és még írok és hozok képet is!
Joccakát, most nem olvastam vissza!!!
Annyira boldog vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok....


Csicsy: hatalmas gratula nektek kersztanyu!!!!!!!Gyere a képpel..Ez aztán gyors szülés, nem semmi nagyon baba lett :shock:

Kriszti:Miujsi????

Csajok nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok!!!Tegnap egy picit padlóra vágot a szövetteni eredmény, mondta az orvos nem kell ezzel foglalkozzni meg olvasni(már ott mondtam, ne is mondjon semmit, de muszály nekik), de hát persze Kittikének is meg kellett vizslatnia!!!!
Padlóra vágott mikor ott elöttem mondta, hogy igen igazolják, hogy egy 2 cm terhességgem volt..és ez tegnap folyton előjött és a sírás határán voltam minden percben...Mikor engem megmütőtés a kórházban voltam, nagyon aranyos volt a doki, mert mondta, hogy gondoljak ara, ezt a mütét most azért csinálják, hogy a jövőben sikeres legyen fogantatás és könnyebb, egyúgymondd tisztitó mütét, és ez jó is volt, mert ezt beszéltem be magamnak...De most jött úgy igazán ki ez, mikor olvastam a papírt mit is csinátak velem Na jó befejeztem, mer nem mehet ez gy tovább, csak feljöttek a dolgok előjöttek...
De baromi jól esett a csokor rózsa...
Viszont már a hőm leesett 36.8!!!Nem is bánnom, mert a párom(nagyon nem szerette volna, ha most így első hónapban beesik)megazért én is jobban be lettem volna szarva...
Szóval tuti megjönn a hasamat is érzzem...De nem baj, így legalább megnyugodtm,mert szépen meggyógyultam belülről és egy mnzi nem árt ha még átmegy belül rajtam...és a párom is meg Én is jobban megnyugodunk!!!!!
Szóval ennyike Most már jobban vagyok, kijött ez belölem

Szép Napot!!!!
csip-csip18
 
 


Csicsy HATALMAS GRATULA!!!!! :P :P :P :P :P
Képet mindenképp tegyél majd fel!! :D
Hát nem semmi méretü lett a babó, tényleg jól érezhette bent magát :D

Csip-csip megértelek, nekem is múltkor mondta a nödokim, hogy megjött a szövettani eredmény, de nem tudják megállapítani mi lehetett a baj, illetve nem találtak rendelleneset....DE akkor is fáj, és mondjak valamit az, hogy elötör néha neked is, hidd el csak a gyógyulásodat szolgálja. Ìgy nem fojtod magadba, muszáj, hogy kijöjjön az emberböl... :cry:

Mi ma is strandolni megyünk...olyan ez a hét mint egy nyaralás, a párom is szabin van, szóval reggeli a teraszon, aztán egy-két intéznivaló...aztán strand...este megy fincsi mojitot csinálunk és ismét a terasz, naplementével :D :D
Vendég
 


Kriszti: na ez nagyon jó :D

Mi is megyünk holnap strandolni :D

Na beköszöntöt piri anyo :D jupéééééé :D de rendes, hogy megvárta a tegnap vizsgálatot :D Nagyon helyes :D
Tuti akkor volt pé...Ugyan jó késői p.é volt, de az előző is akkor volt...Szóval nekem lehet így ilyen hosszú marad a ciklus...hát legyen...Majd megbarátkozzom ezzel us :D de most már ez a 2 alkalom, hogy u.a volt a p.é-sem :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csip olvastam h megjött, de azt gondolom én is h így jó, hogy még tudsz tisztulni, és már tuti szépen meggyógyult neked ott minden!
Talán most még azért korai lett volna nem?
De jó, akkor lehet ilyen lesz a ciklusod és így tudni fogod mikor van pé!
Csokor rózsa? nagyon aranyos a párod!!

Kriszti: nektek jó pihit akkor!

Annyira szép a Levi, jól vannak, tesómnak nagyon fáj a varrat, nem tud még ülni sem szegény, dehát ennek ez a rendje!
Nagyon ügyes volt, tényleg büszke vagyok rá!!!!!!!!!!!
Egész éjjel és most is ott van vele a baba, nagyon nyugis, nincs egy hangja sem!
próbálok feltenni képet, de nem lett túl jó mert ott picit szürkület volt!

Kép
csicsiy
 
 


sziasztok :D

Megjöttünk a strandolásból, állati barnák lettünk :P Komolyan jó a börünk,meg hát azért már a múlt héten voltunk szolizni is :lol:
A legdurvább, ezt el kell mesélnem, én nem tudom,kísért a szerencse, de amikor elmentünk a strandra, akkor a melletünk lévö törölközök alapján a párom mondta, hogy tuti valami csajok lesznek(rózsaszín törölközö...stb) NA aztán jöttek a csajok....képzeljétek el 3 terhes csajszi :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: Hát azt hittem a hajam tépem ki, kérdezi a párom, arrébb menjünk?? :roll: Mondom, kicsit szar, de mit csináljak, a hely jó,nem akartam elmennni,inkább feldobtam a napszemüvegem 8) aztán kicsordult pár könnycsepp,majd azt mondtam magamnak, jövöre nekem is ekkora hasam lesz és lehet én is itt fogok ülni afa alat szalmakalappal a fejemen :P Muszáj túltennem ezen magam, de azért még nehéz...így utólag muszáj "nevetnem" rajta, hogy nekem mindig "ekkora szerencsém" van :roll:

Csip-csip szuper, hogy akkor megjött!!!! :P :P :P Most akkor hanyadik napodon végül? Szerintem minden marad a régiben, nálad is nálam is... :D Eszembe jutott, hogy akartál feltenni képet , avlami meglepit nekem...nem a körmeidröl véletlen? :P Akarok az enyémekröl csinálni képet,most nagyon tetszenek, talán eddig ez a legjobb :D Ez olyan "Krisztás", azaz olyan amilyen én vagyok :D :lol:
Vendég
 


Csicsy amint tudsz hozz képet a picurról :P :P
A többiekkel mi lehet?? :shock: :shock:
Vendég
 


Honnan tudtad, hogy köröm képet akartam feltenni :D :D :D
De de de azt akartam, :D :D :D csak szarakszik gép, kaptam egy vírus, ujra kellen huznom...
Na akkor jó csoki lettél :D
Büszke vagyok, hogy igy picit pityeregtél és ott birtál maradni, na akkor én leszek a kettes számu kismam ott jövöre:D keresünk egy haramdik kismamik is :D 52 nap...hát nem semmi de nm bánnom, végül is legalább biztos...
Én körmöm meg Kittis :D :D :D :D :D

Csicsy: persze korai lett volna, meg a párom is eléggé be volt szarva sőt joban meg, mondta, hogy jo lenne még egy picit várni...
csip-csip18
 
 


Hozok majd képet valamelyik nap, ígérem...
Ja, amúgy megérzés volt a körmös kép :D

Jó azért, hogy megjött már neked, legalább új indítás... :P
Mennyit akartok várni amúgy? Gondolom a 3 ciklus mindenképp, vagy beszéltetek még erröl a dokinál?

Csicsy láttam egy képet a babáról az iwiwen, lekadtam, hogy 60cm??
Jó nagy, szegýn hugod elhiszem hogy megszenvedte a vágást :oops:
De mostmár a kezében tarthatja a bébit! :D El sem hiszem, illetve még emlékszem mikor írtad, hogy terhes a hugod, mintha most lett volna... :roll: :roll: :shock:
Vendég
 


Igen nekem is olyan amúgy,mint ha nem rég írta volna, basszus... :shock: :shock: :shock:
Én is láttam a képet :D
Hát azt mondta, hogy elég szép vagyok és gyógyult...persze szoktak 3 hónapot mondani, nekem azt mondta várjak egy ciklust még, hogy ujra vastagodjon a hártya..Bár most is meglepően ahoz képest vastag volt, és látszat nem volt, hogy átestem egy tisztitásson...
Nem beszéltnk m ég semmit...Nem tudom mi lesz...szerintem nem nagyon fogunk védekezzni főleg nem gumival :oops: Most is szeptember óta jött össze...hol van az már...Ki tudja mikor jönn következő...De persze semmiképp nem hajtunk rá és gyurjuk egymást, minden nap :D ahogy a régi szép időkben(mintha akkor dugtunk volna mindennap :D, mi???), lehet majd lassan kezdeni, hogy na most már rég voltunk együtt...kellene valamit alkotni :lol:
Szóval amugysemm vagyunk nyulak ez már nem fog változni, honnan vegyem, hogy pont sikerül abban a 24 órában együtt lennünk....Ha szeptember óta nem találtuk el, lehet most semm fogjuk, aztán meg lehet ki tudja...
Sorsra bízzom :wink:
csip-csip18
 
 


Ide nem nagyon tudok tenni képeket, de az iwiw-en az én ismerőseim között megtaláljátok a név: Szijjártó G.
itt van fent több kép is!
Nagyon édes, most este voltam bent tesómnál, már próbálgatják a szopizást! de szegény nem tud ülni!!
de biztosan napról napra jobb lesz!
majd még jövök!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Hol vagytok csajok????

Kriszti: hogy bírod ezt a meleget a szolibn???Én megpusztulok...Még mindig jó színed van???

Csicsy: megnézztem az össze képet, nagyon kis cukik a tesodék, összeillenek na és Lele babaa...zabálni való :D

Gyertek majd....
csip-csip18
 
 


Sziasztok

Megint pangás van, de szerintem ez a melegnek is betudható :roll: :roll:
Csip aranyos a commented az iwiwen :P Megvolt a mojito is, de hogy nézett volna ki kora délután már azzal a kezemben fotót csinálni :P :oops: :D Nagyon jó kis napot csaptuk apával, sétáltunk, romantikáztunk...tegnap dolgoztam, azaz 3an jöttek a meleg miatt. Én meg ültem a szoliban, mind a három ventilátort magamra irányítottam, e kevésnek bizonyult. Szar, hogy nincs légkondi, vagy legalább vlmi lehetöség, hogy huzatot lehessen csinálni :? 8)
Apukámék jönnek ide jövö hét hétfön hozzánk 1 hétre. Annyira várom már!! :lol: Aztán 3 hét és repcsozek haza :D :D

Csajok az utóbbi napokban nagyon jól feltöltödtem, strandoltunk, kirándulgattunk, most úgy érzem új életet kezdtem! És abban is reménykedem, azaz nagyon érzem itt belül, hogy még idén lesz pozitív tesztem....Csak a jóisten is így akarja :P :D

Ma punnyadunk mind a ketten a párommal...egy kicsit ehült a levegö a tegnapi óriásvihar után...még a futómuskátlm is megsínylette,majdnem lefújta a szél, az utolsó pillanatban szedtük le.. :roll: :x

Csicsy megnéztem én is a képeket, nagyon aranyos a baby! :P

Csip-csip még mindig tart a mensid? :roll:
Most vagyok a 30. napon, de tegnap már azt hittem meg fog jönni, néha-néha fájdogál már a pocim, de semmi mellérzéknység, ami amúgy mindig volt mensi elött. Kíváncsi leszek mikor jön meg pontosan.... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Kriszti:igen elmúlt, jó sokáig tartot...megjött Pénteken és tegnap volt még barnázásom ma már semmi!!!!Nekem nem volt még így meg 2-3 nap kegyetlen volt...és ügye 52 nap jött meg...Hát reméljük neked elöbb jönn meg...de lehet te is most rendessen fogsz vérezzni, no meg a görcsölésről nem beszélve....
Tegnap apjukkal rosszalkodtunk persze már :oops: :oops: :oops:
Tegnap elmentem vásárolni :D Készülök holnap Siófok :D Remélem nem fog esni az eső...Vásároltam magamnak fürdőrucit, melltartót, szerettem volna még valmi lenge rucit, de sietnem kellett kozmihoz... Tudjátok mennyiért???Röhelyes árrért!!!!!1250Forint=Fürdőruha!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán most meol...
Szép Napot!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Látom nem maradtam le sok mindenről! Nagyon keveset vagyunk itt mostanában, és hát nagyon kevesen is.... :cry: :cry: :cry:

Mi három napra Tatán voltunk, most érkeztünk meg! nagyon jó volt, kikapcsoltunk, pihentünk stb. bár ott is nagyon meleg volt!

Csip: jó pihit Siófokra, hány napra mentek?

Kriszti: biztosan akkor már hamarosan megjön és utána rendbejön a ciklusod, és persze lesz idén csíkos teszted!

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Hát megjöttünk tegnap Siófokról...Jó is volt meg rossz is... Barátainknak van egy 2.5 éves gyereke, és néha mikor láttam, hogy játszanak vele a Balcsiban küzködtem könnyeimmel, olyn édesek voltam 3-man...Persze, hogy a párom ne lássa rajtam...aztán elmúlt és rá fél órával oda jönn a párom és mondja nekem, hogy zabálni valóak, és nekünk is lesz igéri,( neki is megfájdult eg picit a szíve, hangja csuklot) ari volt, csak abban a pillanatban érezztem, hogy ki kell mennem a vízből...Ki is jöttem...Aztán rágyújtottam, kellett 1 óra mire vissza tudtam menni a vízba...Hát így kezdödött aztán végül is Mi ketten jól érezztük magunkat nagyon...De a barátaink elkeztek veszekedni hol ez hol az sértődöt meg, de olyan dolgokon, mintha nekik nem lenne közös gyerekük..A párja kitalálta de szerintem viccből, azért(mert tudja, hogy a Klaudia buliba akar menni), hogy este elmegy táncikálni, huuu hát ne tudjátok meg.háború-volt, kibált a csaj, hogy nem gondolod, hogy majd te elmész én meg maradok a gyerekeddel...Hát meg még voltak aprságok amin össze kaptak, Klaudiának minden kellett kaja is meg ruca is-mindent amit csak meglátott...Minek???2 napra lemenetünk nem azért, hogy vásároljunk..
Huuu nem volt semmi...Amúgy tudtuk, hogy nem fényes a kapcsolatuk, és a csaj most akarja élni az életét...De, hogy ennyire szar a kapcsolatuk, hát teljessen megvolt illatdva a párom rajtuk...
Szóval ennyi...Tanultunk belöle, ja s hozzá teszem sok mindent mi álltunk mert ők, nem állnak jól nagyon anyagilag..
Naa mind 1 azért jó votl, de legalább ha Augusztusban elmegyünk párommal akkor kettesben megyünk :D

Kriszti: Megjött már????

Csicsy: Lele baba, hogy van és TI???

SzÉp napot
csip-csip18
 
 


sziasztok,

megjöttünk a két hét kirándulás-pihenésből. :) jaj, nagyon jó volt. :) a meleget picit nehezen bírtam, de ezt leszámítva teljesen jól voltam. :) a kis Leventém egyre aktívabb, egyre többet rugdos. :)
anyósoméknál csak 4 napot voltunk, de elég is volt. Az utolsó napon majdnem össze is vesztem vele.. :) aztán 4 nap Eger, hát, végre kettesben voltunk a férjemmel. kirándultunk, a pocimat fogdosta állandóan, vigyázott rám, nagyon édes volt. Mostanában egyre többet mosolyog, és látom rajta, hogy boldog. :) Kezdi elhinni, tényleg babánk lesz. :) egy hetet a szüleimnél is voltunk, szintén nagyon jó volt. :) hát, a két hét lazsálásnak meg is lett a gyümölcse, 1,5 kg-t híztam. :) de nem érdekel..
és elkezdtem kívánni időnként az édeset (nem igazán vagyok egyébként édes szájú), a férjem meg állandóan figyel rám, mit ehetek, ihatok..rám szól, ha már túl sok édeset iszok egy nap.. azt mondta, csak a terhességi cukorbetegségtől félt engem.. ugyanis én tényleg nagyon kevés édeset ettem/eszek, és attól tart, hirtelen nehogy kialakuljon nálam.. de édes, ahogy aggódik. :)


Csicsy: gratula Lele babához, látom, megszületett. :)

Krisz: megjött már?

mutatok pocifotót, másfél hete készült. :)



Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire ritkán jövök, de a meló-háztartás-gyerek együtt leszívják minden energiámat. :oops:

Ma reggel meg indulunk a Balatonra, 5 napra.

Henne, nagyon szép a pocid! Éljen a hízás! :wink: :wink: :lol:

Csicsy! Tesódnak óriási gratula Lele babához! Szép nagy méretei vannak! Néztem iwiwen is a fotókat, olyan édes, husos baba. :lol: :lol:

Csip, örülök hogy mindent rendben talált a doki, s hogy végre megjött. :wink: Apával pedig tessék rosszalkodni, mikor kedvetek van! :lol: :lol:

Chris, nem emlékszem, hogy Neked most megjött végül? :oops: :oops:

S íme akkor a mai nap jó híre:

Kép

Ciklus 34. nap, reggeli pisi.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?