Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, bocsi, itt vagyok. :oops:
Köszi a hiányolást, de nagyon sűrű volt az elmúlt időszak.
Csütörtökön csajos napunk volt. Erről még nem is meséltem Nektek. Szóval a barátnőm kettő nappal szült korábban mint én, azaz a lánykáink gyakorlatilag egyidősek. Két hónapos koruk óta minden héten (ált. csüt.) talizunk, egyik héten mi megyünk, másik héten ők jönnek. Ezek a mi csajos napjaink! A két kicsi az elmúlt kilenc hónap alatt teljesen összeszokott, tündériek együtt. :lol:
A péntek csak úgy elszaladt, szombaton meg anyukámnál (és a nagyimnál) voltunk a fent már említett barátnőmékkel. De ez most apás buli volt. Aztán vasárnap is ott voltunk. Szóval szusszanásnyi időm sem volt. Olvasni is csak hellyel-közzel tudtam.

Angelita: Örülök, hogy Emmával már minden rendben.

Oui: A nyaralásotok a kezdeti nehézségek ellenére is szuper lehetett!

Irdab: Gyors gyógyulást Nektek!

Fényképeken babák, mamák gyönyörűségesek!!

Jó éjszakát mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak!

Szilvi

Kép
boszi72
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk!Hát elég régen voltam, de most eléggé nagy a pörgés idehaza!Keresztelő, nyílászárócsere, redőnycsere, esküvők, stb....!Nincs lazítás!Minden a feje tetején!Na de most itten vagyok! :lol:

Rólunk:Dorcsikám egyre ügyesebb!Olyan élvezettel pakolászik ki és be, hogy csak na!Pláne a kis kanalakat a fiókból!Csak a kis kanalakat! :D A kést és a villát ki szoktam ilyenkor venni!
Kúszunk mászunk ezerrel és rosszcsontkodunk! :lol: És ami lényeg:IMÁDOM!
Ja!!És egyre jobban hisztizünk! :D És én hiába próbálom egy kicsit helyre rakni e téren, Anyósomék annál inkább ellene tesznek!Tudom, hogy a mamáknak ez a dolguk, hogy kényeztessék az unokát......! :?

Csajok nagyon édik a babaképek!Én is teszek fel pár képet a Tündérkémről!

Húúúú!!!Valamit nagyon megakartam kérdezni, de most nem jut az eszembe!Na sebaj, majd máskor!
Lányok, aki már a babának azt a kaját adja, amit a felnőttek esznek, ti mindent adtok!Azt akarom kérdezni, hogy például ha főzeléket csináltok és behabarjátok úgy is adtok belőle!?Függetlenül attól, hogy még tejet nem kaphatnak!

Az egyéves babatabló nagyon jó ötlet!És mihelyst lesz szülinapi képünk már küldöm is!

Most megyek, de még jövök, mihelyst tudok!Addig is jók legyetek!:)

Kép
bener
 
 


Bombajó bokszoló!:lol:

Kép

Ártatlan vagyok, de rosszalkodni tudok!:lol:

Kép

Kép
bener
 
 

 
 

sziasztok

Csak gyors bejelentkezem.

Szoktam, olvasgatni, de sajnos nem nagyon van időm ide ülni.

Minden kis 1-évesnek nagyon boldog szülinapot.

Mik voltak vagy lesznek a szülinapi ajándékok? Egy pár tippet írjatok már!

Tündi: Mi hétvégén átköltöztettük A gyerekeket egy szobába. Engem viselt meg a legjobban, hogy Ádám nincs velünk egy szobába. Állandóan felkeltem, hogy nem-e jön, mert félni fog, nehogy kiabáljon, mert nem mer átjönni. Vagy mi lesz ha Réka ordít, biztos felkelti.
Ehhez képest úgy aludt ahogy szokott, ugyanúgy átjött. Csak most nem olyan könnyű visszatennem, mert többet kell vinni és ő azt igényli hogy míg elalszik nézzem. Hát ez most nehezebb.

Réka meg szokásosan katasztrófálisan alszik és általában csak babakocsiban alszik vissza. Eddig 3 napja kelt 10-kor, 11-kor,12-kor NUROFEN 1-kor 2-kor Adtam neki tápot és aludt reggel nyolcig.
Nem tudom miért csinálja, de remélem már nem tart sokáig.

Egy pár kép:
Kép
Kép
Kép

Bea: Nem tudom, hogy te írtad-e, hogy Marci mindent csak kenyérrel akar enni. Megnyugtatás képpen Ádám is ilyen volt. A végén ha nem is evett főtt kaját nyugodt voltam hogy legalább kenyeret igen :)


Irdab: Zora ha napközben csak egyszer alszik, akkor este jobban alszik? Nálatok is nagyon rosszak még az altatások. Vagy már egyedül is alszik?

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Hoppá rosszat másoltam be :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Most akkor újra
De azért az előző képekhez magyarázat képen, 10 hónapos Ádámmal lagziba voltunk
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Sziasztok!Jó reggelt! :)

Boszi,nagyon jó,hogy van ilyen barátnőd akivel sűrűn tudtok találkozni! :) Nálunk is van ilyen :) de nem mindig ugyanazon a napokon találkozunk,mert ott anyuka már dolgozik..és a kisfia és Lucám közt 2 hónap van,de még így is nagyon össze vannak nőve :)
Nem is tudom,hogy ha elkötlöznek,mert hamarosan elköltöznek mi lesz :roll:

Bener,de jó,hogy tettél képet Dorcsiról! :) Szép kis csajszi :) És nem is úgy néz ki,mint aki tud rosszalkodni :D :wink:
Nálunk ha Zsombi a mi kajánkat eszi,akkor mindent úgy kap ahogy mi esszük.De nekem a védőnő már vagy 3 hónapja mondta,hogy nyugodtan kaphat már lisztes habarásos kajákat.
Most már egyébként leginkább a mi kajcsinkat eszi.Mondjuk ma székelykáposzta lesz,azt azért nem kap,hanem vmi fincsi husi leves lesz neki,sok zöldséggel+husival :)

Ádibaba,én gondoltam,hogy Ádi van a kezdben :D Nagyon hasonlítanak egyébként egymásra! :) aranyosak ! :) Ádi is szereti rékát úgy látom :) Rékának az a frizura tuti :wink: :D
Mi egy jó bő hónap múlva kezdjük a különszobás projektet..nem tudom,hogy fog majd menni.Annak már örülök,hogy délben ha lefekszik akkor a gyerekszobában az ágyacskájába megy aludni Luca,de este egyből a hálószoba felé veszi az irányt :roll: :wink: Véletlenül sem jobbra kanyarodik,hanem balra :D

Lina,érezzétek jól magatokat! :D Aztán ha tudsz jelentkezz!Remélem Levinek nincs semmi komoly baja!

Hétvégi tali: boszi,orew,piroska,oui..Még vki?Jó idő ígérkezik,úgyhogy lehet vadasparkozni is :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!
Én is vagyogatok..
Villőnek boldog születés napot kívánunk!

Majd jövök írok én is,csak most reggel van még nagyon :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!
Én is vagyogatok..
Villőnek boldog születés napot kívánunk!

Majd jövök írok én is,csak most reggel van még nagyon :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!
Én is vagyogatok..
Villőnek boldog születés napot kívánunk!

Majd jövök írok én is,csak most reggel van még nagyon :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is néha néha időm igaz nem nagyon...
2 gyerekkel oltári nehéz föleg,hogy a nagynak oltári sok az energiája.

kérdésem lenne....Megkaptátok a számlátokra a gyedet és a családit?
Most telóztak,hogy nem tudták a csoportos beszedésről levonni a pént,mert nem volt rajta elég lóvé.... :cry:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Bim-bam,én tegnap kaptam gyed-et,családit apa kapja a honvédségtől..az természetesen már 1én rajta volt a számlán.Kérdezz utána,hogy miért nem kaptad még meg!!Múltkor a kersztfiam anyja 2gyedet kapott egyszerre.Egy másik hasonló nevűét is neki küldték :roll: Persze utánajárt és visszautalta a pénzt a jogos tulajdonosának...szóval járj utána,hogy miért nem kaptad meg!

Mimi,ébresztő! :) Várjuk az írást! :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Ádibaba, Mimi, Jimboine, Bim-Bam de szuper hogy bejelentkeztetek :lol: :lol: :lol: , pedig titeket fel sem soroltalak a hiányolásban :roll: :oops: , na persze ez nem direkt volt, csap fejből próbáltam memorizálni a neveket... na és az mostanában...

És írhatnátok magatokról többet, persze ez alól kivétl Ádibaba aki írt maguról (aminek nagyon örülök :lol: :lol: :lol: ), meg képeket is tett fel.
Képek nagyon szép család vagytok, és gyönyörőek a gyerekeid. Cuki a haja rékának.Én pont tegnap nyiszantottam fufrut Zorámnak, bár ne tettem volna, mert tökre ferde lett, de állandóan kiszedte a csatokat, meg a gumikat, ami mindig a szájában landolt, és így meg tök iritálta a szemét a haja, mert már rálógott. :twisted:
A házhoz jövős fodrászt meg nem tudtam kivárni így h betegek vagyunk, mert neki is pici gyerekei vannak, és nem tud jönni.

Tündi remélem tudsz pihenni anyósodéknál.

Linácska lemaradtam, hova is tünsz el 2 hétre? :oops: :roll: :cry:

Niki ezek a csajos napok szuperek lehetnek. Enyém gyereknek is van egy ilyen kis barátnője de köztük 2 hét van, de nagyon szeretik egymást. Olyan szépen eljátszanak már, és ha találkoznak puszilgatják egymást, nagyon édesek. Nem raksz fel közös képet a csajokról?

Oui és Te a nyaralásról?

Dbea, na ne már hogy rászorulj egy ingatlan közvetítőbe, azok amúgy is annyira szemetek.
Én jelzáloghiteleztem, na ott csalnak lopnak ahol tudnak, mindent lehúznak az emberről, na meg a bankról :twisted: :lol:
Te sokkal okosabb vagy azoknál akik rájuk szorulnának, szóval ami időt az ingatlan közvetítő keresésére fordítasz, azt fordítsd az ingatlan meghírdetésére saját energiából :lol:
Tudom, h új ingatlant most nagyon nehéz eladni, és áron alul mennek az ingatlanok árai.
Ha most én nyertem volna meg a lottó 5öst tuti sok ingatlant vettem volna..., de nem...(álmogy királylány :lol: )

Bim-bam a csp én is megkaptam már, de a gyedet nem még.

Ádibaba jó a hajad, hosszú volt nem, mintha a terhes képekről az rémlene.
Hát ha Zora nem alszik csak 1x nappal, egyáltalán nem jobb az éjszaka.
De enyém gyerek javuló tendenciát mutat, mert2x alszik napközben az ágyában.
Igaz én is ringatom ahogy Angelita.
És ma éjjel átaludta az egész éjszakát, nem cicizet, meg is köszöntem neki :lol: Pedig még mindig tök sz@rul van, meg most töri át az innyét a jobb-ball 2es fogai.
Annyit csaltam az altatással, h bejött a meleg, hogymagamra kötve altattam el kb egy hétig, azért, mert úgy aludt, hogy 7-8ig aludt reggel, aztán csak dél körül aludt el újra, majd du 5 fél 6 fele, és volt hogy 7kor ébresztenem kellett, mert ugye kajálnia kell, meg 8kor fürdés, és hát esti alvás is kellene.
Na és azért kötöttem fel, h hamarabb elaludjon, és még le is tudjunk menni. Az alvás meg a kiságyába legyen,így 5 fele ha lemegyünk már nem lent alszik.
Most 9.40kor aludt el kb 1 órát aészik, a következő alvás meg 3 körül lesz egy újabb óra kb. És így este tök jól kidől :lol: :lol: :lol:
Ja esti altatás mellettem megy és hajazik, nem magától alszik el akkor sem....

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jó és szép nyári napot mindenkinek!

Irdab, és mindenki, aki kérdezte: Betti legfőbb szülinapi ajándéka egy FP tanuló zeneszék lesz. Több anyukától is hallottam, mennyire szeretik a gyerekek, és még 3-4 éves korukig (amíg ki nem növik) használják. Szóval ez tűnik jó ötletnek. (Amúgy sincs még az etetőszéken kívül semmilyen baba-méretű székünk, amire leülhetne. Így most jobb híján a földön ülve lapozgatja a könyveit. :roll: :oops: ) Emellé persze kap még apróságokat, de azokat még nem tudom, mik lesznek.
A torta: semmiképp nem cukrászdai lesz, próbálok majd magam készíteni neki valami babásat. Egyelőre még nem találtam ki, milyen legyen - mindenesetre babakekszet már beszereztem, lehet, hogy az lesz az alap, aztán arra kerül majd valami krém: túró, vagy joghurt. A tortadíszeket már megvettem, így az esztétikai élményen azok azért nagyot fognak dobni. :) (Feltéve, ha nem lesz túl puha a krém, és el nem süllyednek benne... :lol: )

Jimbone, de jó, hogy jelentkeztél! Kár, hogy nem írtál magatokról! :( Jól vannak a gyerkőcök?

Dbea, a saját lakásotokat akarjátok eladni? Költözni akartok? Hova? Szerintem is inkább először a nettel próbálkozz, annyi sok hirdetési oldal van. Aztán, ha már nagyon fogy a türelmetek, akkor jöhet az ingatlanos.

Tündi, hú, az milyen jó lehetett, hogy apáék is szerepeltek a légibemutatón!!! 8) Biztos így jobban szerették alkalmazni a különböző "fogásokat" (bevetéseket, vagy nem tudom, mi a nevük), mint élesben. Ez legalább nekik is szórakozás volt, nem?
Na, mekkorát nőtt Zsombi? És hogy viselte Luca a szurit?

Linacska
, jobbulást Levinek - remélhetőleg a nyaralás majd hamar kiöli belőle a betegséget! Érezzétek jól magatokat és vigyázzatok magatokra!

Boszi, biztos jó hatással vannak egymásra a kislányok! :) Aranyosak lehetnek együtt! Már együtt is játszanak, vagy még mindig csak külön-külön?

Bener, végre megint írtál Te is! Gyönyörű szemei vannak Dorcsinak! :)

Betti ébredt, majd folyt. köv.

Kép

Kép
hmbori
 
 


Csajok,elköszönök! :) Csütörtökön délután jelentkezem! :)

Bori,fél 1re megyünk oltásra+mérésre!Utána indulunk anyósékhoz.Csütörtökön megírom mi volt ma :) A tanulószék nagyon jó ötlet,tényleg szeretik,én is gondolkoztam rajta,meg van egy Szippancs nevezetű beszélő porszívó azt is nagyon szeretik :)

Kellemes 2 napot mindenkinek!!!!

Sziasztok! :) :D

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok lányok!

Hű, de szuper, hogy ilyen sokan (és sokat) írtatok -rég volt ilyen nap, hogy ennyit kellett olvasnom!
A képeknek is örülök, olyan jó nézegetni a gyerekeket, már mindenki olyan sokat nőtt és változott!
Ádibaba, legalább nosztalgiáztál Te is egy kicsit a lagzis fotókkal :)! Rékának csúcs a frizuja, olyan kis zabálnivaló baba :)!

Bener, Dorcsika nagyon édes a hatalmas ártatlan szemecskéivel :)!
Keresztelő már megvolt vagy még készültök rá?

Mimi
, keveset írtál, de azt legalább jó sokszor :) :)! Gyere azért Te is a hírekkel, mi van Veletek, milyen lesz a szülinap?

Bori, erre a tanulószékre rákeresek majd, még nem láttam. Egyébként Emma is a földön vagy az ölemben olvasgat, de ilyenkor még nem is kell nekik a szék, mert nem sokat vannak egy helyben :)!

Linácska, Levinek jobbulást (remélhetőleg semmi komoly!) és jó nyaralást Nektek! A Balcsira mentek?

Tündi, kellemes kikapcsolódást Nektek! Csütörtökön várunk vissza :)! Írj majd, mennyi nyom most Zsombi :)!

Én még nem döntöttem el, hogy mi legyen a szülinapi ajándéka Emmusnak -most a sütifaló bödönnel kacérkodom, azt biztosan szeretné.
A tortát rendelni fogom, majd egy picit kap a tésztájából babóca.

Anett is nagyon régen jelentkezett be -Apukád hogy van??

Emma az unokatestvéreivel szokott találkozni rendszeresen, akik korban közel állnak hozzá (Csenge 2,5 hónappal, Vince 8,5 hónappal idősebb nála), de ők még nem játszanak együtt: Vince most a félős korszakát éli és megy a maga feje után (szombaton is hiába beszélt neki Emma, rá se hederített...), Csengével pedig vigyázni kell, mert eleinte szépen elücsörögtek egymás mellett, ismerkedtek, aztán Csenge gondolt egyet és meghúzta Emma fülét -szegénykém először se köpni, se nyelni nem tudott, aztán persze sírt és utána már vissza se akart ülni Csenge mellé. Szóval nálunk még kell pár hónap, hogy egymásra hangolódjanak a gyerkőcök.

További kellemes napot mindenkinek! Nálunk -a tegnapi lehűlés után- ismét nagyon meleg van.

Kép
angelita
 
 


Csilla, a csp már a múlt héten a számlámon volt, a gyed viszont csak ma, szerintem Neked is ma érkezett meg. Én is korábbra vártam, eddig nem várták ki az utolsó napot (5.) az átutalással.

Kép
angelita
 
 


Köszönöm a válaszokat... :lol:

Megpróbálok jönni ha elalszanak..remélem sikerül egyszerre a kettő..igaz sokszor ez reménytelen...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Bener Te kimaradtál az irományomból, nem direkt, ezer bocs :oops:
Jó h Te is jöttél, és Dorcsi nagyon huncutka.
Rántás, habarás:
Én először pici rántással kézdtem. Majd pic tejfölt is tettem rottyantás elött bele. Zora bírta, sőt jobban ette a kaját :lol:
Mostmár a simha habrást eszi Zora, de Én nem teszek bele tejet, csak tejfölt.
Meg persze a rántást is, vagyis csak a Mi kajánkat eszi már.
keresztelő hogy sikerült? Arról nem teszel fel képet?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom az örvendők táborába, hogy ilyen sokan írtatok! :)

Bim-bam: Én sajnos nem tudok neked ebben segíteni, mert nekem a cégem fizeti a GYED-et és ők azt akkor utalják amikor a fizetést is szokták (hónap utolsó napja általában).

Bori: Nem sértődöm meg, sőt jót nevettem ezen a zsírleolvadós dolgon. :) Jó lenne ha igaz lenne! :lol:

Ma megint gyümölcs napom van, de a szám most nem bírja... Teljesen szétmarja már a gyümölcssav... :?

Jó pihenést, nyaralást az utazóknak! :)

Nagyon jók a képek is! :)

Zarus nem kapja mindig azt amit mi eszünk, mert mi szeretünk csípősen főzni. De amikor olyan van amiből ő is ehet, azt is megeszi. Neki tényleg mindegy, hogy mit adok, bármit megeszik.
Zarus sem alszik el magától és mi egy szobában is alszunk vele, de külön ágyban. :)

Majd még jövök.

Üdv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew
 
 


Piroska se volt már ezer éve, meg Madaran és Goldplast... :(

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew
 
 


Hááát olyan ritkán írok,hogy ha írok akkor 3x-osan :lol:
Bocsi,car a laptopom,újra kéne telepíteni.Lefagy kikapcsol és miegymás...

Bocsi ,hogy ilyen ritkán írok de a Regi mellett már nem olyan könnyű.Na jó aért van időm netezgetni de a páromnak még mindig nincs melója és ha itt van akkor nehézkes írni.
De ígérem néha adok életjelet.
Már 2napja is írtam de lefagyott ez a car,és nem küldte el a fél oldalnyi írásomat :x
No tényleg jövök majd,mutogatok képet is meg miegymás.
Ja és tüneményes minden bébi,sakik már nem is olyan kis bébik :lol:

mimi12
 
 


Napközben persze nem tudtam jönni..az a baj,hogy úgye Noli1× alszik napközbe ..jó esetbe, és sose úgy időzíti amikor Csilla alukál..pedig milyen jó lenne :lol:
Ha Noli elalszik akkor Csillus olyan kis piszok,hogy bemegy a szobájába és addig cseszteti amig felkel,ha bezárom az ajtót akkor dörömböl,ha elviszem onnan akkor sikitásba kitör...hát nem egyszerű..

Napközben rengeteget vagyunk kint Csilla szereti a babakocsit.

Tündi:a talira szívesen el mennék ..igaz apa szombaton dolizik majd meglátom,hogy mikor végez közel vagytok úgy is.
Mikortól lesz?

A Szülinaposoknak utólagosan Boldog Szülinapot Kívánunk



Mi velünk nem sok minden történik a hitel kicsit aggasztó ... :cry: valamelyik nap volt is egy kitörésem ez miatt de nem fárasztalak titeket gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek... :cry:

A Csp megjött a gyed nem...felhívtam őket nagy nehezen azt mondták,hogy holnap a számlámon lesz...

Csilla csak a mi kajánkat eszi és mindent ,lisztet is...én nem nagyon örülök ennek de mást nem hajlandó megenni.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Ádibaba:Nálunk Dorcsi szülinapi ajándéka egy játéktároló lesz és egy mászást segítő micimackó!Ja és a torta (azt én tervezem megcsinálni, bár még ötlet nincs, de most már erre is rá kell állnom!
Látom, hogy még mindig nem sikerült Réka alvását megoldani!Az idővel csak jobb lesz!
Nagyon jók a képek!Nagyon aranyos kis család vagytok! :D És kész kis leányzó Réka!Nagyon édi a kis copfja! :lol:

Tündi24, Orew, Irdab:Köszönöm szépen a segítségetek a kajolással kapcsolatban!Azt hiszem holnap ki is próbáljuk!Egy kis paradicsomlevessel!Meg egy kis zöldborsó főzeléket is csinálok!Maradt még hétvégéről egy kis pörink és így nekünk is lesz kajcsi, meg a kis Leányzómnak is!Majd jövök és megírom, hogy mit szólt hozzá a kis Tündérem! :D Drukkoljatok!

Bimbam:Én megkaptam a családit!A GYED-t meg a cégtől kapom!Én is azt tudom csak javasolni, mint Tündi!

Angelita,Irdab:Hát túl vagyunk a keresztelőn!Hát nem volt egyszerű!Elég mozgalmas volt!Dorcsi amikor lehetett visított, amikor hazaértünk szintúgy, de akkor már a fáradtságtól!Akkor irány letenni, vendégekkel foglalkozni így nuku....!Bár Párom segített, de azért egy férfi mégis más!Utána már jobb volt a helyzet!
Képeket sajna nem tudok feltenni, mert egy fotós csinálta a képeket és csak albumot adott!A képeket is csak úgy tudjuk megrendelni ha a képen lévő számokat felírjuk és Ő majd megcsinálja!Ennek viszont nem nagyon örülök!De megpróbálom valahogy lefotózni a képet és úgy betenni!Ha szalonképes lesz felteszem!


Kép
bener
 
 


Sziasztok!

Akkor most folytatom, ahol tegnap abbahagytam... :oops: :lol:

Ádibaba, akkor ez most nagy változás az életetekben, hogy mindkét gyerkőc egy szobában lakik. Kitartást, előbb-utóbb mindenki megszokja az új helyzetet!
Nagyon aranyosak a tesók! És milyen hosszú haja van már Rékának! :shock: :)

Mimi
, várjuk a friss helyzetjelentést! Mi van Veletek, hogy viseled az új helyzetet (t.i. Fanni...)? Gondolom, megszokni nem nagyon tudod, max. belenyugodni... :roll:

Bim-bam, hát igen, a 2 gyerek biztos sokkal több idődet lefoglal. Olyan rég láttunk képeket róluk, nem tennél fel megmutatni? :roll: Én rendben megkaptam a gyedet is, a csp-t is. Mára már Te is megkaptad?

Irdab, jobbulást mind2töknek!!! Muti új képet Zoráról az új frizujával!!! Meg közös képet is a kis barátnőjével! :)

Angelita
, szeeeegény Emmus, így kikapott a másik kislánytól! :( Bettinek egy 3 hónappal idősebb kisfiú a "haverja", de még ők sem együtt játszanak. Pláne, hogy a kisfiú már szaladgál össze-vissza - Betti is követné, de neki még kell fogni az egyik kezét, és lassabban haladunk. Ha néha-néja utolérjük, akkor sem foglalkozik vele a kisfiú... Az viszont vicces, ahogy a kislabdához viszonyulnak: a kissrác dobálja, Betti pedig rugdossa. :lol:

Orew, de jó, hogy ilyen mindenevő Zara! Csak maradjon is így! :)

Kép

Kép
hmbori
 
 


Sziasztok!
Olyan sokat írtatok, hogy esélyem sincs reagálni mindenkinek :lol:

Főzés: Adri, ma ezt főzöm: csirke, hagyma, fokhagyma olajon megpirítva, teszek hozzá cukkinit, padlizsánt és paradicsomot, só, bors és bazsalikom rá. Meg főzök hozzá rizst.

Én is szeretnék menni a repülőnapra, remélem összejön. Az nem hangos nagyon? Most hétvégén voltunk kint a Renault napon a Hungaroringen, hát ott volt egy baromi hangos verseny. Marci kapott is füldugót, nem tudom mennyit fogott fel a zajból, mert a füle olyan pici, a dugó meg olyan nagy volt. Volt ott egy gyerek-játszósarok, Marci nagyon jól elvolt. Ide-oda mászott, tologatta a kisautókat, pakolt mindent mindenfelé. Volt ott egy gyerek mászócső is, az rettentően tetszett neki. :lol:

Linácska: jó nyaralást!

Bener: szép kislány Dorcsi nagyon !

Ádibaba: szépek vagytok mindannyian :lol:

GYED: én is a munkahelyemről kapom, mindig időben szerencsére.

Valaki írta, hogy harap a gyerkőc. Hát Marci is... Kicsit idegesítő. Bújik, bújik, aztán jól megharap. Nem tudom, hogy ezt vajon puszi gyanánt kapom, vagy valami más lehet az oka?? Egyelőre csak én vagyok ilyen kitüntetett helyzetben, mást nem harapdál.

Szülinapi ajándék: hát mi még nem tudjuk. Mi azt terveztük, hogy mindenkivel megbeszéljük, hogy mit hozzon, mert nem szeretnénk ha elárasztanának minket mindenféle kacattal, úgyhogy limitáljuk a hozható ajándékok számát. És mivel vannak játékaink dögivel, inkább hasznosat kérünk Marci számára. Ruhát, meg ilyeneket. Bár egy első szülinapos játék mindenképpen kell, de azt mi szeretnénk megvenni.

A FP játékok biztos jók, de horror drágák, és igazság szerint ahol láttam ilyet, először a gyerekek rettentően érdekesnek tartották, aztán hamar ráuntak. Marci már egy hónapja kb fakockákkal játszik, és még mindig tetszik neki. Szóval ő biztos nem kap ilyen csillivilli játékot. (Bocsánat, ha valakit megbántottam, nem volt szándékomban)

Lakáseladás: hát igen, el szeretnénk költözni. Kicsit több mint egy éve lakunk itt, de kicsinek tartjuk a lakást. 64 nm, most még jó, de mivel szeretnénk még egy babát, így inkább keresünk egy nagyobbat, és ha lehet akkor már kerteset. És mivel nem szeretnék megint 7 hónapos terhesen költözni, ezért már most elkezdtem vele foglalkozni.
Az ingatlanos azért merült fel, mert két lakást akarunk eladni, egyet meg venni, és ez azért elég sok időt igényel. Persze hirdetünk mi is, de ez azért már nem úgy megy, hogy feldobok egy hirdetést az aproneten, aztán ömlenek az érdeklődők. Arról nem is beszélve, hogy az árak a béka feneke alatt vannak, az érdeklődőket meg lasszóval kell fogni...
Most három helyen hirdetek, de rettentő sok időt elvisz, mire mindent kitöltök feltöltök beírok, minimum fél óra, ha nincs gond az oldallal. Marci mellett ez elég nagy kihívás...
Meglátjuk, hogy mi lesz.

Hétvégén mi is megyünk a Balcsira, úgyhogy én sem leszek.
A talin csináljatok majd képeket!!!

Kép


Kép
dbea
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon úgy néz ki, hogy Emmus áttér az egyszeri alvásra, ma is aludt déltájt közel 3 órát és délután már hiába nagyon fáradt, semmi pénzért el nem aludna... Ilyenkor az a rossz, hogy már dűl jobbra-balra és nyűgizik, nehéz a kedvére tenni.
Ma én is aludtam vele egy jót, ez az esős, borongós idő nagyon álmosító. Most várjuk haza Apát, én meg majd megpróbálok valamit lendíteni a háztartáson.

Bea, a lányok szerintem jobban elvannak ezekkel a FP játékokkal, a fiúk inkább mennének mindenfele -legalábbis rokonságban ezt látom. Én azt sajnálom, hogy kiad az ember egy kisebb vagyont és 1-2 év után (jó esetben addig azért játszik vele a gyerek) ott porosodik, elajándékozza az ember vagy meg lehet próbálni eladni.

Kép
angelita
 
 


Voltunk mi is gyerekorvosnál. Marci 10 és fél hósan 8400 gramm és 71 cm.

Marci még mindig kettőt alszik, nem is keveset. Ma délelőtt aludt majdnem két órát, most is alszik már majdnem másfél órája :shock: Úgyhogy mi még szerintem messze vagyunk az egy alvástól.

Így kihasználtam az időt és hirdettem :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
dbea
 
 


Sziasztok!

Szia Orew, vagyok csak olvasó üzemmódban, szeretem olvasgatni hogy mi van a gyerkőcökkel :)
remélem szombaton találkozunk :D

puszim
Vendég
 


Na!Itten vagyok ismételten! :lol: Jó olvasni olyan emberkéket, akik már régen voltak!Gyertek gyakrabban!Persze a többieknek is örülök! :lol:

Csajok nektek mit esznek a gyerkőcök reggel és este?!?Nálunk még Dorcsi tápit eszik, ami még most normális!Csak azért kérdezem, mert a védőnőt kérdeztem, hogy esetleg ne váltsuk e ki az egyik étkezést valami másra és azt mondta, hogy egy évig még ne!Most tényleg két éves koráig egye a tápit?Szerintetek?Nem túlzás ez egy kicsit?

Ma kipróbáltuk Dorcsival a házi kosztot!Mármint amit mi eszünk, Anya és Apa!Hát ma csak a paradicsomlevessel próbálkoztam, de nagyon bejött neki!Ami még furcsa volt egy kicsit számára, az a tészta, ami benne volt!Felgyűlt a kis nyelvén, de egy kis lével megoldottuk!
Szerintetek, holnap Ő is kaphat újra a levesből?!?Nem baj, hogy újramelegített lesz?

Dbea:Dorcsi nekem is egyszer alszik már!Lassan 2-3 hete!Reggel 6.30 környékén kel, így fenn van 11.30-ig!Akkor alszik egy 1,5-2 órát, és aztán csak este!Muszáj voltam átállni, mert már a kétszeri alvás nyűg volt számára!

Kép
bener
 
 


Bener: hát Marci akkor egy hétalvó :lol: Ő reggel nyolcig alszik, utána fél 11-11 között megint leteszem, alszik délig-fél egyig. Aztán kb fél négytől megint alszik fél öt-ötig, aztán este 8-fél kilenckor megy aludni :lol:

Nálunk a reggeli hajnalban van, konkrétan ma hajnali négykor volt. Marci még szopizik. Ha felkel, akkor valami gyümölcsös rizst kap, ma körtéset evett.
A vacsi egyszer hatkor van, akkor főzeléket kap, aztán nyolckor szopizik még egyet.

Kép


Kép
dbea
 
 


Sziasztok lányok!

Bea, én is így gondoltam még 2 napja (ami az alvást illeti) :)! Azért még lehet, hogy lesz olyan nap, hogy ő is alszik 2x, csak most nagyon nem akart már délután. Újdonság az is, hogy nem hagyja magát ringatni: ha ő úgy gondolja, hogy alszik, akkor elég letennem és betakargatnom, már húzza is a lóbőrt. Ha megpróbálom ringatni, csak hisztizik és tol el magától.

Bener, én is úgy tudom, hogy a tápszer (tejalapú ital) nagyon sokáig megmarad a gyerekeknél, napi fél liter körül isznak belőle. Amilyen mostanság a tehéntej, akkor már inkább a tápszer... Emellett persze egyre többfélét és egyre többet fog enni más, "normális" kajából is. Nálunk Emma még 3x eszik tápit.

Piroska, ha van kedved, írj magatokról kicsit bővebben is :)!!

Én tegnap megnéztem a meccset (legalábbis a 2. félidőt), nem bántam meg, mert nagyon jó, pörgős meccs volt, csak a németekben csalódtam.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita
 
 


Valaki jön júli 31-én a Babanetes napra?

Kép


Kép
dbea
 
 


Tegnap nem tudtam jönni, mert mindentegynapra besűrítve takarítottam.
És hadd büszkélkedje enyém gyerekkel ma 9ig aludt a kiságyában, és nem kellett neki cici éjjel.
Ez már a 3. egymást követő éjszakánk volt, és ezt mind magátol tette. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Dbea én lehet megfűzöm enyém apát, hogy menjünk fel.

Írtam smst Mandarannak, minden ok velük :lol: , majd be is néz csak bébisintérkedik még 2 másik gyerekre is :lol:

Piroska sokat foytál a kép alapján. Szopiztok még?

Angelita engem meg lehet kövezni, de ha Zora betölti az egy évet én megfogom kóstoltatni vele majd a tejet. Igaz először biztos csak főzelékben adom majd. De mivel semmilyen tápit, tejpépet nem fogad el kénytelen leszek. Ciciztetni ugye meg ki tudja meddig tudom.
Zora ma virslit reggelizet ezért is meglehet kövezni...de imádja..és nekem meg pl a körtés rizst meg nem enné, se más milyen gyümolccsel, banán jöhet de csak ha haraphatja.
Ja és kinnt van a 7.-8. fogacska is :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Bener szerintem nyugodtan mehet ma is a paradicsom leves, van h mi is 2 napig ugyan azt esszük :lol: .
Zora tegnap krumplis tésztát evett csemege uborkával, de az uborka jobban csúszott neki :lol:
Ma húsleves lesz, borsófőzivel.

Dbea megfogom csinálni azt a májas kaját :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Ja és most is másfél órája alszik már :lol: , hát javuló tendenciát mutat a gyerek :lol: :lol: :lol:

Bori köszi a torta, meg az ajándék tippet. A tanuló széket mi is vagyis én néztem, mert enyém apa lefikázta. De Zora sem az a fajta, akit ilyen fajta játék sokáig lekötne. Most a sláger a búgó csiga, tök ügyesen pörgeti :lol:
Ja meg az új heppje még, h Ő akarja az ásványvízes üvegemre a kupakot rátenni, na persze nem mindig sikerül, aztán jól fel is húzza magát rajta :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziaztok!

Most nincs túl sok időm írni magunkról mert anyukáméknál vagyunk, röviden:
Hajnus 10,36 kg és 76-77 között van a hossza, 2x alszik egy nap és érdekes pont ugyanazon időpontokban mint Marci baba.

Irdab (Adri): Hajnus kb. 8 hónapos kora óta már nem szopizik, de valahogy nem is nagyon igényelte mert akkorra már sok mindent megevett. Május óta fogyózom, azóta 14 kg-ot fogytam :wink:
1,5 kg-al vagyok kevesebb mint a terhesség előtt csak sajnos már akkor is volt rajtam súlytöbblet így legalább 11 kg-ot kell még fogynom ahhoz hogy elérjem az ideális testsúlyomat (nem csontsovány akarok lenni hanem a testtömegindex alapján számolok).
És szerintem nem kell megkövezni téged semmiért. Szerintem minden anya tudja hogy mit ad-adhat gyermekének enni, ez szerintem olyan belülről jövő dolog. Mi Hajnussal nagyon szigorúak voltunk hogy nehogy korábban adjunk neki valamit amit még nem szabad, de a 2. gyerekkel biztos lazábbak leszünk. Hajnus a párizsit szereti nagyon, a múltkor anyukám tökfőzeléket csinált fasírtal azt is úgy ette hát nem öröm látni ezt?! Csemege ubi minden mennyiségben :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

A csajos napjaink valóban nagyon szuperek (ma is volt :lol: ). A lányok próbágatnak már együtt játszani, bár ez még leginkább abban merül ki, hogy éppen az kell, ami a másiknál van. De komolyabb sírás még nem volt ebből sem. Viszont nagyon-nagyon örülnek egymásnak.

Ez hétvégén készült, medencéztek együtt:

Kép

Alvás: Nálunk ez már pár hete elég káoszos. Bár pont a héten kezd talán visszarázódni a régi kerékvágásba. Pár hétig Niki is csak egyszer volt hajlandó aludni, de estére ki is ütötte magát, volt, hogy már a fáradtságtól nem tudott elaludni. Most pár napja megint kétszer alszik, és így jónak tűnik. Úgy látszik nagylány akart lenni, de még nem az! :lol: Az elalvások sem mindig könnyűek, néha ki tud akasztani. Pont az a helyzet nálunk is, mint amit Angelita leírt.

Evés: Sokszor eszi már a mi kajánkat, nincs is vele semmi baja.

Tündi: Sajna, sajna nem tudunk elmenni szombaton a talira. Nagyon sajnálom, pedig apa is egész lelkes volt. Bízom abban, hogy lesz még (főleg, hogy most sokaknak nem jó), és akkor ott leszünk.

Lina: Nagyon jó nyaralást Nektek!

Szülinap: Ami már fixnek látszik, hogy anyutól egy játszó asztalt kap. Lillának (a csajos barátnő) van, és látom Nikin, hogy mennyire tetszik neki.

Ilyen:

Kép

dbea: Mi Tapolcán leszünk, így bizti nem tudunk menni a Babanetes talira.

Adri:
Gratula a fogacskákhoz! Niki is szereti a párizsit, virslit, sonkát. Ő szereti a tápit (ezen nőtt fel) és én szeretném minél tovább adni neki. Ameddig csak elfogadja. Viszont ha Zora nem fogadja el, akkor marad a tej. A helyedben én is próbálnám, hiszen valami ilyesmi azért kell. A krumplis tészta nagon jó ötlet, meg fogom próbálni. A csemegeubi meg nagy-nagy kedvenc már nagyon régóta.

Piroska: A tökfőzi nálunk a jolly joker kaja. Ha valamiért semmi nem kell, az akkor is jöhet. A hétvégén Niki is evett fasírtot. Bejött.

Legyetek jók, rosszak, ami jólesik!

Szilvi

Kép
boszi72
 
 


Az én kislányom így szereti a pancsit:

http://www.youtube.com/watch?v=L7qpuIHMjm8

Szilvi

Kép
boszi72
 
 


Szilvi a játszóasztal FP?
Mi is ilyesmiben gondolkodunk.
Vendég
 


Sziasztok!

Piroska: Az asztal Kiddieland márkájú, FP-ben nem is láttam még ilyet. Egyébként itt találtam, szerintem nagyon jó kis oldal:

http://www.jatekcsillag.hu/

Szilvi

Kép
boszi72
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Tegnap megérkeztünk anyóséktól,én elvoltam,gyerekek nagyon jól érezték magukat! :) Sajnos szerdán egész nap esett az eső,és így nem lehetett udvarozni :?

Boszi,nagyon sajnálom,hogy nem tudtok jönni! :( Nagyon aranyosak a csajszik! :) Klassz a játszóasztal! :) Boldog hófordulót Nikinek! :)

Piroska,jó,hogy írtál! :) :wink: Szép méretei vannak Hajnusnak is :) És szépek vagytok az avataros képen! :) Gratulálok a leadott -14kg-hoz,bárcsak én tartanék már ott :roll:

Adri,de jó,hogy Zora javuló tendenciát mutat az alvásban :) Nálunk most Zsombi nagyon rosszul aludt,azt hiszem megint a fogacskái bántják :?

Angelita,én is néztem a meccset,és bizony nekem a választottt csapatom a németek voltak,csalódtam én is..szerintem nyerhettek volna ők is,ha hozzák a szokásos formájukat! :wink: De ez már így alakult :?

Bea,jó alvókája van Marcinak! :) Szurkolok,hogy sikerüljön hamar eladnotok a házakat és beköltöznötök egy olyanba amibe szeretnétek!! :wink:
Te sem panaszkodhatsz azért Marci méreteire :wink:

Bener,nálunk is általában tápi a reggeli.De én nem gondolom azt,hogy ez így lesz még 1évig.Szokott enni kenyérkét sonkával,vagy párizsivel..Vacsira meg tejpépet eszik.Nyugodtan adhatsz neki paradicsomlevest egymás utáni napokon! :)

Bim-bam,gyertek nyugodtan a talira! :) Én úgy gondoltam,hogy délelőtt lesz érkezés...Piroskáék hipp-hopp átérnek hozzánk,még orew-el kell egyeztetnem,hogy mikor ér ide a vonatjuk,valamint még oui-val kell beszélnem,hogy akkor tudnak-e jönni,és mikor érnek ide! :) De én úgy gondolom,hogy olyan 10-11körül lesz érkezés:)

Mimi,jó,hogy adtál egy kis életjelet magatokról! :) Fannival mizujs?Szurkolok,hogy apa hamar találjon mostmár munkát!!Tehetnél képet a gyerkőcökről:) Pécsi kirándulás lesz vagy már volt?

Na és akkor Zsombi keddi mérésének eredményei,10560g és 81cm? :roll: Luca megkapta a kullancs elleni ismétlő szurit,nagyon jól viselte!:)Egy hangja sem volt,doktor néni meg is dicsérte:)
Jöv hét szerdán pedig ismét lesz neki egy vérvétel a vasat illetően,remélem jó lesz neki!

Kellemes nyári napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Aztaaaa lányok micsoda méretekkel rendelkeznek a babák :shock: . Én úgy veszem észre, hogy enyém gyerek csak hosszra nő, széltibe már nem annyira, de lemérem vasárnam. Most vasárnap nem tudtuk lemérni mert annyira mozgolódott.
És ahogy nő,annál rosszabb az étvágya.
Enyém apa volt ilyen nem evős válogatós fajta, illetve nem alvós!
Mondtam is neki, ha előre tudtam volna, hogy ilyen rossz genetikai adottságokkal rendelkezik 2x meggondoltam volna magam, hogy a magját elültesse bennem :lol:

Bim-bam elhiszem, h nagyon nehéz egy picivel, meg egy kicsivel, de meggyőzhetnétek, h jó, mert én egyik nap akarok kistesót most azonnal, a másik nap meg nagyon nem , csak majd késöbb.
Nem tudom mi lenne a jó, ha most vagy késöbb lenne tesó. Ha Zora egyszerübb lenne, biztos nem gondolkodnék ezen ennyit...

Niki baba nagyon édes, néztem róla több videót is :lol:
Boszi, Te a hosszú, vagy a rövid hajú anyuka vagy?
Én is majd teszek fel képet ahol Zora barátnőzik. Közös játék náluk általában a kergetőzésben merül ki, meg az egymás játékának elvételében egyenőre, vagy a másik szemgolyójának megcsodálásában... :twisted: :lol:

Tündi végre itt vagy, :lol: , sok képet csináljatok ám, és aztán senki ne maradjon le a képekről.
Nagyon ügyes csaj volt luca az oltásnál.

Piroska, aztttttttttttttttaaaaaaaaaaaa, 2 hónap alatt 14kg :shock: . Mi a titkos módszered? Elárulod nekünk?

Amúgy akinek a bbája cicizet és már nem, az hogy vált le? Mármint milyen jelei voltak? Zora egyre többet beszél hozzájuk, meg mosolyog a cicimre. Szívja-szívja aztán abbahagyja, gagyog nekik valamit, jól megbuzerálja a bimbóimat aztán szív megint egy-kettőt :lol: :roll:
De nincs ordítás, meg ilyenek, hogy keveselné a zacsik tartalmát.

Kellett dicsekednem a szuper éjszakákkal. 3 kor kérte a ciciket, de nem tudom ilyenkor szív e sokat vagy csak nyugtató erejűek nála a cicik, az hogy szopilálhasson.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri,hát a nagy taliból csak igen kis tali lesz.Orewék és Piroskáék jönnek.De azért majd csinálunk képeket! :)
Kistesó kérdés:én már nem bánom,hogy így alakult!!!! :) Olyan szépen kezdenek összenőni,játszani:) Később meg még jobb lesz a kis korkülönbség! :) Persze nehézségek vannak...de átvészeltük/jük őket :D
Úgyhogy hajra! :D

Kép
Kép
tundi24
 
 


Elköszönök. Lemegyünk a Balcsira a hétvégére, hétfőn majd jövök.
Mindenkinek jó hétvégét!

Kép


Kép
dbea
 
 


Sziasztok lányok!

Szüleimnél vagyunk, így csak gyorsan beköszönök :)!

Piroska, gratula a fogyáshoz! Már nekem is nagyon rá kéne magam szánni... Szép méretekkel rendelkezik Hajnus :)! Láttam róla az iwiw-en friss fotókat, nagyon aranyos!

Boszi, nagyon tuti ez az asztal -lehet, hogy én is átgondolom még az ajándékot :)!
A pancsis videót még nem tudtam megnézni, de pótolom majd!

Adri, amit a gyerek szívesen eszik, természetes, hogy azt adod neki. Azért már nem olyan kicsik, lehet kísérletezgetni, már szinte mindent ehetnek 1 évesen.

Most mennem kell, elkészítem Emma ebédjét: zöldborsófőzelék lesz tojássárgájával.

Kellemes napot mindenkinek és jó hétvégét :)!

Kép
angelita
 
 


Sziasztok csajok, üdv Rigából :lol:
Röpke 25 óra alatt itt is voltunk tegnap délre. Gyerekekre egy szavam se lehet, Levi is Lili is jól bírta. Ma már Aquaparkoztunk (Lilinek Riga=Aquapark, már fürdőruhában akart jönni is). Holnap tenger :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nyaralóknak jó pihenést!

Vagyunk, csak időm nincs... :cry:
Vendég
 


Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?