szaisztok!
itt vagyunk. igaz, dolgozunk, de megy a visszaszámlálás! már csak holnap kell, aztán egy hét szabi.
Mia!!!!!!!!ÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNN tudtaaaaaaaaaaaam! halkan kiabálok csak!
brita! te csak három hét múlva mész uh-ra? én két hét múlva is megyek. akkor fixálunk időpontot a korra és a szülésre is. nálam hallatszott a szívhang, csak sokat kellett keresgetni, meg állítani a gépet, h befogja és a doki azt mondta, h a levegőt is csak halkan vegyem
én is néztem house-t. jó volt, és tényleg, ahogy betti írta, még azt a pokróc karaktert is meghatotta.
zsuzsi! drukkk!!!
bogár: ezek a laptetők szerintem már jelentenek valamit. nem baj, h nem lettek ikreink, majd az én babám mindent megtanít a tiédnek!
MONA!!!!! ma neked megy nagyon nagy drukkkkk, drukkkk, drukkk!!!! ez életed egyik nagy állomása lesz. legalább annyira izgulok érted, mint a saját államvizsgámon.-nem kicsit.
képzeljétek, ma elmondtam a főnökömnek, h milyen jó lesz nekem. nagyon örült, gratulált. még virágot is hozott nekünk, és kérdezte, h dogozok-e, meg meddig. megbeszéltük, h van egy halmozottan sérült ikerpárom, akiket elvesz tőlem, de a többi gyerekkel, kb.szeptemberig dolgozok. abból úgy is három hét szabadság lesz. addigra keres valakit, akit még szeptemberben betaníthatnék, persze fizetésért, majd októberben megyek táppénzre, és nagyon vár vissza! akár már babástól is négy órában.