Új privát üzeneted érkezett!

Sophie
Jajj, gyümölccsel is nagyon fini ez a torta :)
Anyu csinált múltkor olmlós kekszből, csokipudinggal és szórt bele málnát és eperdarabokat :)
Nagyon nagyon drukkolok az uh-ra neked! :) Majd gyere és számolj be :)

Csillag
Sajnálom a köhögést, jobbulást Neked!


Majd teszek képet a tortánkról :P

Nem tudom mikor érünk ma haza. Ha tudok, akkor jelentkezem utána!

Puszi Nektek! :)

szisszka
 
 


LÁNYOK!!!

Bocs, de éppen megint vonaton vagyok.. nem írok sokat!

Köszi a Priviket azoknak akik írtak! (eddig 8-an!!!)

HA MÁS IDŐPONT JOBB LENNE SZÓLJATOK! Nehogy csak hárman legyünk a 30.-ból: ((

Na le kell szállnom! Puszi Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!
Megvagyok! Élek! Minden okés! 8)
EÜ szabira mentem két hétre és ezen a héten meg át kell adnom a beot, hogy végleg el tudjak húzni.
Most megyek visszaolvasni. A 49. oldaltól kell kezdenem. Hosszú lesz :D . Megpróbálok sietni.
Szép napot!

Kép
Kép
haynii
 
 

 
 

Sziasztok!

Eta!
Nekem júli 31 is jó :)

Lányok!
Én jól megfáztam. Én az irodai légkondikra tippelek. A legenyhébb fokozaton is fagyaszt, kint meg 30 fok van. Egész éjjel köhögtem, reggelre már a torkom is kapart. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor mit lehet szedni. Otthon volt lándzsás utifű és TantumVerde pasztilla. Sokan azt mondják, hogy a TantumVerde nem jó terhesen, de a papírjára rá van írva, hogy terhesen szedhető. Én úgy döntöttem, hogy azt szopogatom, és mézet eszek. Teát nem bírok inni, amióta terhes vagyok, pedig alapból nagy teás vagyok.
A másik, hogy 5 napig olyan kemény székrekedésem volt, hogy már rendesen szenvedtem tőle, pedig nem is szedek semmi féle vaskészítményt már egy hete. El kezdtem cikóriakávét inni (az jó ilyenkor), éhgyomorra szilvalekvárt kanalazok, és mára szerencsére megjött a hatás. Komolyan attól tartottam, hogy nehogy erőlködés közben megszüljek. Az egész hasamalja fájt néhány kecskebogyó megszülése után ( :oops: :oops: :oops: bocsika a részletezésért). Ja, és ma reggel ittam éhgyomorra egy fél adag eszpresszót (amit sosem szoktam). Annak is van hajtó hatása. Lehet, hogy az oldotta meg a problémámat :roll:

Dobok egy mai képet is a tesólakról. Szépen növöget:
Kép

Szép napot kinek-kinek ahol épp tartózkodik :D

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Tényleg kevesebbet írunk ebben a nagy melegben ;) Nem baj állítólag jön pár hűvösebb nap bár nekem ma reggel is nagyon melegem volt.

Ancsa jó lehet nektek a Balcsin.

Eclipse tudom hogy még nem költöztetek el ;) tudod már az inzulin eredményt? gondoltam rád

Szisszka én is arra gondoltam hogy a mennyisége miatt nem zavar be a málnalevél. 1 literbe kerül ugyanis egy kávéskanál fű szerintem ez nagyon kevés. Marcinak biztos nagyon tetszett a Hungaroring, az én keresztfiam odavan az autókért, igazi kispasi :D

Eta én is fogok irni a prividre csak még Apával nem sikerült megbeszélni az időpontokat.

Nyusztika én sem birok most a napon ülni de állitólag nem is szabad. én az árnyékban szoktam szieztázni és talán lett igy is egy kis szinem

Angie okos a kisfiad nagyon :D

Dorka vagány az anyukád hogy Edda koncertre jár :D

Zsófi jobbulást Beninek! Ne is mondd a szúnyogriasztot már mi is próbáltunk venni de nem kaptunk és megesznek ezek a dögök. irj majd mi volt az uh-n

Csillag jobbulást nektek is!

Henne a légkondival nagyon kell vigyázni én is érzékeny vagyok rá. Én tegnap voltam jógázni és bekapcsoltuk a légkondit rögtön elkezdtem köhögni. eltartott egy darabig mire rájöttem mitől de aztán gyorsan arrébb húztam a szőnyeget hogy ne fázzak.

Én ma megyek be melóhelyre átbeszélni a dolgokat, táppénz, cafeteria stb. nincs sok kedvem de muszáj. Kicsit meglódult a hizásom úgyhogy megint oda kell jobban figyelnem.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

A jó hír: nem vok terhességi cukros (most csak cukrot néztek, inzulint nem). De azért lehetne jobb is... Marad: diéta egy kicsit jobban (asszem dekázni kéne megint a kaját...) meg marad a met.
Aztán 4 hét múlva megismételjük.
24. hétre a terhelt határérték 7,8, a szigorú értelemben vett határérték 7,6, nekem 7,2. És jobban szeretném ha 6-ossal kezdődne legközelebb.
De a nőgyógyász, a védőnő és Erika is egyaránt megnyugtattak.
Ezért én is megnyugodtam. (éhgyomori 4,3, az tökjó)

A rossz hír:
A szögligeti ház tulajának a 90 éves nagypapája, aki építette annó a házat, már nem is akarja eladni. 3 éve hirdetik, mi lettünk volna az első potenciális vevők, és már nem akarja eladni, ragaszkodik hozzá... hát mit mondjak, nagyon rosszul esett. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Repkedek a boldogságtól:) Tegnap hívtak, hogy megérkezett a megrendelt bababútor. Este, munka után nekiálltunk összerakni:) 9-ig végeztünk a kisággyal, ami így már ott díszeleg a helyén. Annyira más már tőle a szoba most is:)

Ja és vasárnap is voltunk apával shopingolni. Megvettük a bébiőrt, meg egy csomó micimackós dekorációt manócska szobájába.

Alakul, alakul. Csak az a frányi idő nem akar telni. Olyan messze van még november.
Vendég
 


Hát én sem vagyok túl "termékeny" mostanában :oops: bár igazság szerint nem is nagyon lettt volna miről írnom...

Eclipse, örülök, h. jó lett a cukrod, hurrá! :D
A házat viszont sajnálom, biztos nagyon beleéltétek már magatokat :(

Ági, hát nincs is ám olyan messze november! Élvezd ki a babavárást :wink:

Aranyoska, képzeld, már épp megrendeltem a szopipárnát a tesz-veszen, de még írtam a nőnek, h. akkor most hogy is legyen a fizetés, mire anyukám meghallotta, h. mire készülök (ennyi pénzért párnát veszek :lol: ) és azt mondta, h. ő majd megvarrja és van is otthon tömőanyag, mert babzsákot csinált vmikor nemrég és maradt hungarocell! Szóval gyorsan lemondtam a megrendelést! :D

Képzeljétek, ma voltunk Tabajdon a Mezítlábas parkban! Ez egy Fejér megyében lévő természetvédelmi terület, ahol különböző talajokon (agyag, homok, kukoricacsuta, kavicsok, stb...) kell mezítláb végigmenni. Sajna annyira nincs karbantartva, meg épp hogy végeztünk a vihar előtt, de jó volt ettől függetlenül. Most áztatom a lábam, mert belementünk vmi iszapos-agyagos sártengerbe (ez nem volt "feladat") és nem jön le a szutyok rendesen a csülkeimről! :lol:

Vaya, vigyázz a légkondikkal... amúgy én sem bírom! :roll:
Lehet, h. félreérthető voltam, de nem a kezemmel nyomkodom a hasam pislantás közben, csak mintha pumpálnám ki magamból a cuccost. Ilyenkor ha begörcsöl (sokáig tartogatom) és csak hagyom h. folyjon, akkor nem jön ki rendesen :?

Ja és képzeljétek, kaptam babarucikat a barátnőmtől kölcsönbe! Hát nem mindegyik a legjobb állapotú, de azok meg itthonra tökéletesek lesznek! Olyan kis falatkák! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Én nemrég szültem és szerető gazdát keresek a terhességem alatt vásárolt, de sajnos alig használt márkás kismamaruháimnak (nadrágok, felsők). A horror magas AFP-m után szigorú fekvésre ítéltek, mert valószínűsítették, hogy vérzik a méhlepény... szerencsére a babának semmi baja. :)

Kedvcsinálónak néhány képet találtok itt:
http://www.babaszoba.hu/services/aprohi ... id=1212107

Ha érdekel valakit tudok több képet küldeni mailben.

További boldog babavárást!
judit.h
 
 


Navi jól értettem a pisilést :wink: :lol: de nem tudom mért mondta Erika hogy nem szabad kipréselni vmiért nem tesz jót az intim izmoknak. de hát érhető hogy vhogy ki kell nyomni :lol: :lol:

ti amúgy csináljátok a gátizomtornát? nekem elég nehezen megy nem tudom a kellő ideig összeszoritani de biztos ebbe is bele lehet jönni

Eclipse örülök hogy rendben van a cukor. ha kell akkor ügyesen tartsd a diétát én nem lesz baj. biztosan találtok majd még ilyen szép házacskát

én nehezen birom ezt az időt szeretnék már hűvösebb napokat de gondolom ezzel mindenki igy van. azért ha tudtok gyertek kivel mi hír a nagy kánikulában

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!


Látom ma mindenki másfelé jár.Én is rohangáltam egész nap, reggel védőnő, aztán takarítás, aztán vontra ültem, elmentem Tbányára, hazahoztuk a kocsit a szervizből Andrissal, én a sajátot vezettem, ő a cégest, aztán jött a vízvezeték-szerelő-40.000 :D Boldog vagyok, és most ültem le a gép elé.

Sophie, remélem Beninél elmúlik ez a fránya köhögés!Holnap gondolok majd rád!!!!Gyere ám a hírekkel, és a sztárfotókkal!!! :D

Csillag, én kicsi korom óta járok az anyukámmal Eddára, jó lett volna, ha hagyomány lesz ez Luca babával is, de addigra a Pataki alkoholmérgezést fog kapni!
Te is gyógyulj meg gyorsan!!!!

Szisszka biztosan fáradt leszel, mire hazaértek!Remélem nem kapott el titeket útközben a vihar.

Csajok, itt ma nagyon hülye idő volt, egyszer sütött a nap, utána vihar jött, mostanra teljesen lehűlt a levegő.Mondjuk annyira nem is bánom!

Hayni, de jó, hogy jöttél!Gyere és írj, hogy mi újság veletek?

Angie, te is gyógyulj meg!Nagyon édes a pocakod!!!!
Székrekedés:nekem a terhességem előtt az volt, azóta működik normálisan az anyagcserém, mióta babát várok.Én szűztea kapszulát ettem, ha már nagyon vészes volt a helyzet,de szerintem az most nem ajánlott, úgyhogy nem is tudom, hogy minek írtam le.

Vayacon, mit mondtak a melóhelyen a cafeteriával kapcsolatban?
Anyukám tényleg vagány, és mellesleg egy nagyon szép nő, mindig azt hiszik, hogy a tesóm.Már volt 1-2 kellemetlen szituáció ebből.

Csajok, most a szülési szabadságot hogyan kell kivenni?Kötelező a szülés előtt 4 héttel?Mert nekem most azt mondta s védőnő.


Eclipse, örülök, a cukornak, vagyis a hiányának
:D
A házat nagyon sajnálom, de ez biztosan azért történt, mert nem ez volt számotokra az igazi házikó.Legalábbis én mindig így próbálom magam ilyen helyzetekben nyugtatni, és mindig bejön, mert minden okkal történik, mármint az ilyen dolgok.Az álomházba, az igaziba, még nem botlottatok bele!

Ági, nem raksz fel képet?Olyan kíváncsi lennék! :D

Navared, hát ilyenről, ahol ma voltatok, nem is hallottam, mire jó ez tulajdonképpen?Keringésjavító?

Ma lemért lányok a védőnő 4 kg hízásnál tartok, lehetne kevesebb is :oops: De nem baj.Bár szerintem tuti azért van ez, mert elmaradtak mostanában a nagy meleg miatt az esti kutyasétáltatások :oops:

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Vaya, akkor jó, én sem értem miért ne lehetne kinyomni :lol: félmunkát nem végzünk!!!
Gátizomtorna? Ezt ti jógán tanuljátok vagy a Kriston-féle intimtornáról van szó? Csak mert én nem ismerem, bár vannak elképzeléseim persze!
Én meg ezt a bánatos időt nem bírom, akkor inkább süssön ezerrel! Ma is olyan nyamvadt voltam és most is esik a lé :(

Lányok, vki írta - gondolom Szissz, mert h. ő megvarrta magának a párnát - hogy van szabásminta szopipárnához! Megtenné a kedves illető, h. megküldi nekem? Köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Dorka, tegnap előttig én sem hallottam róla :oops: hát ja keringésjavítás és ismeretterjesztés, stb... Végül is olyan, mintha erdőben sétálnál kijelölt úton, csak megspékelve egy kis érdekességgel :D
4 kiló az nem rossz, ne mondd már! :wink:
Nem tudom, hogy kell kivenni ezt a szabit... majd az okosok megmondják!
Pataki alkoholmérgezést kap! Akkorát röhögtem :lol: :lol: :lol:

Vaya, tényleg, mit intéztél melóhelyen?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

nemrég értünk haza.
Voltunk a doki bácsinál, megnézte a leleteket, adott beutalót cukorterhelésre, 2 hét múlva megyek. hallgattunk szívhangot is, és a kiírás időpontját hivatalosan megváltoztattuk november 8-ra :)

Aztán voltam bankban, elutaltama teszveszes kicsapongásaim árát :D De most már aztán lassan minden meglesz, már csak 1-1 új rucit kap az öcsi :)

Sophie
A cukorterhelés most csak 1 napos lesz! Reggel leveszik az éhgyomi cukrot, aztán meg kell inni a cukros lötyit, majd két óra múlva megint vesznek vért!
Gyere a hírekkel, megesz a kiváncsiság, hogy mi volt uh-n!!!!

Hajni
Örülök, h jelentkeztél :)
Akkor jövő héttől már pihi????

Dorka
Apa épp most csinál EDDA reklámot :D
Jó mozgalmas napod volt akkor Neked is!

Angie
Vigyázz magadra! Fránya légkondi! :( Jobbulást neked!
Nagyon szééép nagy a pocakod már! :)

Eclipse
Örülök, hogy jó lett a cukis eredményed! Majd holnap előszedem én is a régit ami Marcival volt, kiváncsi vagyok az értékekre.
Házikó: sajnálom nagyon, de ennek valamiért így kellett lennie. Én is mindig ilyenekkel nyugtatom magam, mint Dorka :D Tuti, hogy megtaláljátok a házikót, ami nektek az igazi, ami csak rátok vár!!!!!

Ági
Gratula a kis bútorokhoz! Majd muti muti a kiságyat meg a micimacis szépségeket! :)

Navared
Gratula a szopipárnához, igy aztán tényleg fillérekből meglesz :wink:
Igen, én varrtam szopipárnát, nekem van szabásmintám. Holnap megkeresem, és elküldöm neked. Küldesz nekem valami elérhetőséget priviben, amire küldhetem a szabásmintát? (mondjuk e-mail :) ) ha jól tudom van leírás is hozzá valahol :)

Vaya
Én mindig elhatározom magam a gátizom tornát illetően, de valahogy sosem jutok el odáig :D

Mióta van ilyen korán a Barátok Közt???? Basszus, alig van benne szereplő akit ismerek :D

Úúúú de durva szél van kint !!! Esik is... :o :o

szisszka
 
 


Jó estét hölgyek!

Látom sokfelé szarakodik az idő,Itt Balcsin egész nap fülledt,párás idő volt,szinte harapni lehetett a levegőt. :roll: eső az nem volt..még.

Én minden nap kirándulgatok...és élvezem a semmittevést.De,h minden kerek legyen én is tiszta egymerő takony vagyok.Amikor jöttünk le szombaton be volt kapcsolva az autóban a légkondi és az betette a kaput apánál és nálam is :? Jah és anyáéknál rengeteg virág és fa van,ami megújult erővel kihozta az allergiám...szóval szenvedek rendesen. :cry:

De kárpótol,h istenieket eszem,iszom.Az én kicsikém minden nap megörvendeztet valami édes kis dologgal,és holnap már az unokahugicám is itt lesz(akiről egyszer már tettem ki képet)áprilisban volt egy éves...csak apa hiányzik nekünk. :(

Gyancsi:neked jó pihenést és kikapcsolódást a Balcsira!!!! :wink:

Navared:na...milyen rendes anyucid.Így eszmei értéke is lesz a szopipárnádnak :wink:

Angie:jobbulást neked.Nekem a patikában Tantum verdét ajánlottak...szerintem ártani nem árt.

Ági:én is várom a fotókat :wink: Nálunk apa azt mondta,h a héten,míg lent vagyunk anyáéknál,ő kifesti a Rebeka kis birodalmát...hát picit félek,mert apa nem ez a kétkezi munkásgyerek(még a szeget is inkább én verem be)de örülök,h ilyen lelkes..és ezt azért csak nem rontja el :wink:

Szisszka:mit vatyerikoltál a tesz-veszen? :wink:

Dorci:már,ne is haragudj meg kisanyám,de az a 4 kg,az nagyon is dícséretre méltó...szerintem :wink: :wink: :wink: Ügyi kismami vagy!

Eclipse:sajnálom a kuckót,biztos rohadt egy érzés lehet,így ,h már beleéltétek magatokat,de igazuk van a csajoknak abban,h az ilyen dolgok okkal történnek így,ahogy..és idővel majd kiderül,h mi volt nálatok a bibi,amiért ez a ház nem jött össze nektek.Lesz szebb és jobb EZ TUTI!!!! :wink:

Na megyek lányok...majd még próbálok jönni.
Puszi nektek!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Csajok, köszönöm a jókívánságokat! Hőemelkedésem már nincs szerencsére, de a köhögés egyre rosszabb... az a gáz, hogy ha épp nem vagyok terhes sem használ semmi. Én már annyiféle bogyót teát, mézet, kutyafülét kipróbáltam, de semmi... na mindegy, egyszer majd csak meggyógyulok!

ma én is voltam védőnőnél, megkaptam a cukorterheléses vérvételre a beutalót. FÚÚÚÚJJJJ!!!!! Még nem tudom, hogy mikor kell mennek, majd hétfőn mondja meg a dokim.
Amúgy minden rendben volt, a 19. heti uh lelet láttán azt mondta a védőnő, hogy "háááát, ő sem kicsi" (mondjuk Bencus is nagy volt...)
A súlygyarapodásom 2,5 kg eddig... több, mint Bencénél ilyenkor, de azért nem vagyok elkeseredve...

Eclipse, nagyon örülök, hogy jó lett a vérvétel eredménye!!!!! Bár nehéz a diéta és lehet, hogy kicsit még jobban oda kell figyelned, de f@sza kemény csaj vagy és meg fogod csinálni!!!!!

Dorka, jó volt az alkoholmérgezéses beszólásod! Lehet, hogy keresned kell egy másik együttest Luca babának (lehetőleg fiatal tagokkal... hihihi)

Sophie, az azért jó, hogy Beni most nem lázas!
Várjuk a híreket az uh-ról!!!!!!!!

Angie, fránya légkondi... Te mivel próbálkozol, hogy csillapítsd a köhögést????
Nagyon szép már a pocakod! :D Jó nagy!!!!!! :D

Vaya: remélem sikerült mindent megbeszélned a munkahelyeden.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy muszáj-e kivenni a szülési szabadságot 4 héttel a szülés várható időpontja előtt.
Bencét nyáron szültem és tanárként nyári szabin voltam. Akkor nem kellett kivennem szülési szabit, csak a szülés napjától...

Ági: tegyél fel képeket a szerzeményekről!!!!! Kíváncsi vagyok!

Navared: jó lehetett a mezítlábas park! Ezt én is kipróbálnám!!! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!

jöttem, bár baromi fárasztó napon vagyunk túl!

Szisszka, köszi az infót cuki ügyben, remélem, hogy tényleg így lesz, és 100%ra tudja a Zsigmond az ügymenetet ;) majd azért még referálj, ha Te már letudtad! kösziiii! :)

csak ma volt korábban a Barátok Közt, mert 20tól nem volt adás az Rtl Klubon! :) amúgy én nagy fan vagyok, csak sajnos a foci miatt mostanság lemaradok róla, pedig jön a nyári szünet, ilyenkor mindig valami izgis történik, amin izgulhatunk egész nyáron! :P

miért lett megváltoztatva a kiírás időpontja? uh alapján? vagy miért? erről lemaradtam...

Dorka, nem semmi vagy, Edda koncert anyuddal!

a 4 kg hízás teljesen jó! ne aggódj! már túl vagy a felén! ma én is ennyit mértem magamnál, pedig eddig alig volt valami hízás, de most picit, mintha meglódult volna, bár az is igaz, hogy emésztés függő is, meg azért a nagy melegben a víz is jobban megáll bennünk! szóval no para!

Eclipse, gratula a jó cuki eredményhez! csak így tovább! biztosan végig minden okés lesz! a házikót nagyon sajnálom! :( de ahogyan a lányok is írták, csak lennie kell valami oknak, amiért ez így sikerült, illetve nem sikerült! lesz ott még jobb házikó is eladó, ami viszont csak rátok vár! ;)

jajj lányok, olyan szép pocifotókat tesztek fel! hogy csak lesek... nekem még közel sincs ilyen pocim! igaz, eléggé a sor végén kullogok időben, meg eleve volt nagy hasam, de majd a végére tuti behozom a lemaradásom! :) legalábbis remélem!

na és akkor rólunk! hát sokkal, de sokkal okosabbak nem lettünk, mint pénteken! de azért most a szonográfus néni 2x is lánygyanúsnak nevezte a babócát... aztán lehet, hogy meglepődünk! :) Szisszka, ha gondolod, színezd át a sorom r.színre, de az is jó, ha a 25. heti kontrollnál nyilatkozom csak! ahogy gondolod! nevünk még úgysincs fixen! :)

Beni még mindig köhög, meg taknyozik, igaz nem olyan nagy intenzitással, de azért csak van valami! a kis barátosnéja meg délutánra belázasodott... :( egymásra ragasztgatják a bacikat, komolyan! melyik gyerek beteg 40 fokban az enyémen kívül??? :roll: :evil:

jó éjt mindenkinek! holnap talán aktívabbak leszünk! este megfőztem a szokásos kis gombapörimet :P nyammi... aztán holnap már valami mást gyártok a családnak, mert sok volt az utóbbi hetek szénhidrát mennyisége! :P pedig imádjuk, de tudom, hogy nem szabad! :S

sophie27
 
 


lányok! a szabit 4 héttel a szülés előttől lehet kivenni! de nem értelmezném úgy, hogy kötelező! persze sok változás lehet a rendszerben, de Beninél így volt. én a szülés napjától 168 napig voltam TGYÁSon...

sophie27
 
 


szép napot mindenkinek :)


érdekelne, hogy kinél hogy zajlik a cukorterhelés... ott vártok, el lehet menni? most itt a sima körzeti adja a beutalót, és tőlem kérdezte, hogy hány perces legyen, meg cukor, vagy tej zsemle...

a hasam nekem akkora, inkább nem mutogatnám, de most már legalább nem vészesen elhízottnak, hanem kismamának tűnök.:)

akartam még mondani, hogy a nagyon összetett cuccok, 4:1ben, meg hasonlók többynire minden funkcióban gyengébbek, legyetek óvatosak.

freestyler
 
 


Jó reggelt!

Mai tábli: 2010.07.07.

Kép
Kép

szisszka
 
 


Csillag!
Én főleg türelemmel próbálkozom a köhögés ellen. Néha bekapok egy kanál lándzsás utifű szirupot, meg elszopogatok egy tantum verde pasztillát. Ennyi. De nem javult még semmit, az is igaz, hogy még csak két napja köhögök.

Eclipse!
Ne szomorkodj a ház miatt. Biztos azért van, mert egy jobb van valahol "megírva" nektek.

Szissz!
Köszi a táblát, már szépen színesedik :) Mi a mai programotok?

Lányok!
Köszönöm a pocakdicséretet! Bezsebeltem mindet :lol:

Nekem a kisöcsi úgy nyomja a hólyagomat, hogy folyton pisilési ingerem van. És néha érzem a rúgást is rajta. Sőt, szerintem valahogy rajta is fekszik, mert köhögésnél, tüsszentésnél ha nem figyelek oda, be is pisilek :oops: :oops: (persze csak pár csepp). Szorítanom kell a gátizmaimat rendesen, hogy ne érjen kellemetlenség. Van még így valaki?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek az együttérzést!

Aki beteg, gyógyuljon meg hamar!

Én most megint szomi vagyok, mert apa elmegy 4 napos osztrák edzőtáborba :( én meg szalmaözvegy leszek :(
Ez lesz a leghosszabb idő amit külön töltünk amióta együtt vagyunk...
És az a baj, hogy nálam lesz a kutya, és mivel édesanyám fél a kutyáktól, így nem látogat meg engem Pesten, pedig akarta, és én sem mehetek le Hódmezőre meglátogatni őt, mert vinni kéne a kutyát, és ugyanaz a helyzet... :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Angie,
pont ilyen esetek elkerülése végett érdemes csinálni a gáttornát, bár nem könnyű... egyetértek Vayával, hogy az elején piszok nehéz! Erika azt mondta, hogy ha ilyen van, ohgy jön a hapci, jobb eelve összeszorítani ott lenn hogy ne legyen csöpögés. De fő a napi rendszeres gáttorna.
Tényleg nehéz, bevallom, én tisztán éreztem jógán, hogy annyira erőlködök hogy grimaszolok :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Emese
Nálunk egész nap jó idő, meleg volt, de fújdogált a szél :)
Aztán este bedurvult, de nem ártott, kicsit átszellőztettük a házat.
Ma is fúj a szél, de most nagyon jól esik :)

Teszvesz: öööö... :D hát vettem kis kabátot :D meg hosszú újjú bodykat (sok micimackósat), meg micimacis kis zoknit :D meg tigrises kis cipit :D

A babaszobátok biztosan nagyon szép lesz, tuti, hogy apa mindent belead! ;)

Hannának hatalmas cupp! :)

Angie
Én is tantum verdéztem, hamar meggyógyultam, és nem lett semmi baja a babának sem :wink:

Ági
Ne siettesd az időt, élvezd ki a terhességed minden egyes percét! Most vagy a legközelebb a babádhoz ez egy csodálatos időszak!
Aztán megszületik, és olyan, de olyan gyorsan nő, hogy csak na... és nagyon gyorsan függetlenedni akar :twisted:
Az első babára hihetetlen figyelmet tud szentelni a kismami, legalábbis nálunk így volt. Viszont most sokszor lelkiismeret furdalásom van, h a tesóval nem tudok annyit foglalkozni a pocakban, már megoszlik a figyelem.

Csillag
Örülök, hogy valamivel jobban vagy, remélem a fránya köhögés is múlik. Nekem tantum verde használt ( a lötyi), apa is mindig azt használja.

Sophie
Én mondtam múltkor is, h kiscsajszi :P Én berózsaszíneztem a sorodat, max. változtatunk, de szerintem nem kell majd :wink:
Úgyhogy addig is csak halkan, de gratula a hugicához!
Beninek meg jobbulást! :wink:
Terveim szerint 19-én megyek a cukor terhelésre, majd beszámolok, hogy volt. De a Zsigmond is így mondta, meg az asszisztense is.
Barátok közt: egy időben én is mindig néztem, de aztán egy idő után sok lett belőle, és átszoktam az amerikai sorozatokra :D
Kiírás: úgy beszéltük, hogy a 19-20 heti uh után pontosítunk, most végig néztük az összes uh időpntot és eredményeket, és ebből alakította ki a kiírás végleges időpontját. :)

Freestyler
Azt mondják, h a zsemlés tejes megoldás kiméletesebb. Nekem nem volt bajom a cukrossal sem, baromi édesszájú vagyok :D
Nálunk úgy megy a cuki dolog, h megyek vérvételre, leveszik éhgyomorra először, aztán meg kell inni a cukros löttyöt (a glükóz 3 dl vízben feloldva, lehet bele citromot facsarni), és 2 óra múlva leveszik a következő vért. Én nem maradtam ott, anyumék ott laknak nem olyan messze, addig megyek hozzájuk, majd vissza az sztk-ba.

szisszka
 
 


Sziasztok!

OK, ok. Megígérem, hogy teszek fel képet, de majd csak ha pelenkázót is összeraktuk. Remélem ma végzünk vele, tegnap nem volt rá idő mert fogorvosnál voltam este, utána meg meccs volt:)

Dorka!
Én a szülési szabadságot mindenképpen úgy akarom időzíteni, hogy csak a szülés után kezdődjön. Én úgy jövök ki jobban, ha az utolsó hónapban táppénzen vagyok inkább. A munkahelyemen is ezt tanácsolták a humános csajok.

Nektek is mondták, hogy a cukorterheléses vérvételre vigyetek magatokkal citromlevet?
Vendég
 


Angie
Mai programunk: itthon leszünk, játék, mosás és takarítás :)

Eclipse
Óóó, tudom milyen rossz az apa nélküliség :( Én akkor is ki voltam, amikor péntek este elment és vasárnap jött haza :oops:
Sajnálom, hogy anyukáddal sem tudsz talizni :(

Ági
Juuuuj, nagyon várom a fotókat, biztosan csodaszépek a kis bútorok :)
A cukorterhelésre nekem egy citromot kell vinni, és azt ott szépen felvágák nekem és belecsavarhatom a levét.


Na még annyi hogy tegnap vettem még fonalakat, hogy tudjam folytatni a keresztszemesem :D Remélem időm is lesz rá :) Úúúgy szeretem csinálni :)
Meg nézegettem anyagokat is a méteráru boltban, annyi aranyosat és szépet láttam, hogy csak na :) Meg láttam nagyon cuki mintás polár anyagot is, az egyik Mickey egeres volt a másik Plutó kutyás :D Remélem, hogy lesz még belőle később is, mert abból akkor mindkét fiamnak csinálok plédet :lol:

Ja és akit érdekel, a blogba tettem fel a hétvégi hungaroringes kiruccról képeket :D
http://fecsegek.blogspot.com/

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Freestyler: Én hétfőn voltam a kórházban cukorterhelésen. Nekem nem mondták, h nem lehet mozogni, sőt volt olyan aki el is ment, de nagyon meleg volt kint és én éhgyomorra nem mertem volna kóvályogni a 30 fokos belvárosban. 5:40-kor keltem és már akkor eszeveszett módon korgott a pocakom, fél 11 után tudtam enni. De addigra már Boldi olyan „hisztit”levágott odabent, h azt hittem kirúgja a „ház” oldalát. Nincs hozzá szokva az éhezéshez. :D
Én vittem citromlevet és 1általán nem volt gáz, pedig most én is paráztam kicsit, mert Bendinél megúsztam a tejes, zsemlés dologgal…
Érdekes, ahogy olvaslak Titeket, mindenkinél más a rendszer, nekem magán dokim van, aki nem tud beutalót adni, a védőnőm szintén nem tud beutalót adni, a háziorvos is csak a sima vérvételre… Tök bonyi itt bármit is elintézni. :-(

Mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!! Pocakos képeket tegyetek fel, én majd csak jöv7-re, mert sztem most nem olyan sokat nőtt.

Már nem tudom ki írta, de a 4kg szuper jó. Én is kb annyinál tartok, de engem nem is a kg-ok, hanem a narancsbőr zavar. Ti, h álltok ezzel?

Boldi rengeteget mocorog, ha meleg van azért, ha szól a zene azért, ha nem szól, akkor meg azért, ha fúj a szél azért, ha süti a nap azért. Szóval imádom!!! Annyira várom már, h láthassam… Nincsenek baba képek??? Olyan kíváncsi lennék, h milyenek most.

Mindenkinek hatalmas puszi

Kép

Kép
vikoo
 
 


Eclipse!
Én ugyan nem csinálok gáttornát, és mégis megkérdezte egyszer a nőgyógyászom (aki nő), hogy végzek gáttornát. Mert egy vizsgálatnál (nem terhesgondozás, hanem még teherbeesésem előtt egy kontrollon) mondta, hogy szorítsam össze, és azt mondta, hogy olyan erős a szorításom, mintha évek óta edzeném :roll: Mondjuk, élsportoló voltam 14 évig, de hogy ez arra is kihatott volna :?: :roll: Lehet!
Nekem a szülés is olyan volt, hogy hirtelen kitágultam, és kipottyant belőlem a fiam (ez volt a 16 hetes megszakításnál is). Egy darab vajúdási fájdalmam nem volt még 4 újjnyinál, amikor beadták az EDÁ-t. Pedig én nem kértem, de mivel még csak 35 hetes voltam, nem akartak kockáztatni, és a baba érdekében beadták, hogy ne a fájdalomra koncentráljak (ami nem is volt, ezért sem értettem, hogy mit erősködnek az EDÁval). Nálam ez hajlam, mert a másodiknál sem éreztem semmilyen fájdalmat.
Apa miatt kitartás! 4 nap nem a világ :wink:

Kilók: én hol 4,5, hol 5 kg pluszt mérek. Ez attól függ, hogy épp tudtam-e aznap vagy előző nap nagywc-re menni. Szerintem a 4-6 kg plusz szuper a félidős terheseknél. A molettek kevesebbet szoktak hízni, a vékonyabb alkatúak pedig többet.

Narancsbőr: Nekem Szilárdnál még semmi sem volt. 4 évvel később pedig már jól látható. Hát ez van, én elfogadnom. Talán, ha lemegy majd a fölös súly szülés után, nem lesz annyira látható.

Striák: Nekem nincs. Ez hajlam kérdése. Aki hajlamos rá, az nem tudja megállítani. Rendszeres, minden napi kenegetéssel lehet lassítani és enyhíteni a folyamatot, de kikerülni sajnos nem lehet.

Szissz!
Én nagyon szeretek otthon lenni. Főleg, amikor munka mellett lehetek otthon. GYES alatt is jó, de akkor menni is szeretek mindenfelé :)

Vikoo!
Az én Gombóckám is ficánkol. Egyelőre úgy néz ki, hogy ő sem fogja bírni az éjszakákat, mint a bátyja, mert amikor átfordulok egyik oldalamról a másikra, rögtön helyezkedik és ficánkol utána egy darabig. Ha a hátamon fekszem, akkor nyugiban van, na de sokáig úgy elvileg nem szabad feküdni alvás közben.

Ági!
Igen, vigyél citromlevet, vagy inkább a citromot te facsardki és azt öntsd bele a löttybe, hogy ihatóbb legyen.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Viko
Hát igen, a magándoki ilyen esetekben meg tudja bonyolítani a helyzetet... Én szimpla sztk-s dokihoz járok, igy nagyon egyszerűen működik a beutaló dolog. Házi orvoshoz nekem csak 1szer kellett mennem Marcival is, most is, egy általános vizsgálatra legelején.
Örülök, h jól vagytok és Boldi sokat mocorog :)

Angie
Látod, én sem ülök itthon mindig :) Én is szeretek jönni-menni :) De azért itthon is kell lenni, néha meg kell csinálni a házimunkát is :)

Navared
Ment a mail :)

Innom kell egy kávét, mert szétrobban fejem :o :shock:

szisszka
 
 


sziasztok!

Mi is megvagyunk.A Virág nem tudom miért itt hisztizik mellettem,csak gyors bejelentkeztem,majd később többet írok.Most elmegyünk boltba,töltött tököt és cukkinit csinálok,meg zöldbablevest.

Kép
Kép
telokin
 
 


sziasztok

most csak egy pillanatra. lányok nekem azt mondta a nődokim (illetve tesómnak) hogy a tejes zsemlés megoldás nem túl jó, nem mutat pontos értékeket. nem tudom igaz-e neki ez a véleménye

nekem is mondta a védőnő hogy vigyek citromlevet

most jönnek megnézni a kocsimat drukkoljatok hogy keveset alkudjanak és elvigyék :wink:

próbálok még ma jönni

Kép
vayacon
 
 


sziasztok!

nekem, akinek volt, vagyis van gondom az inzulinnal, 1x csináltak tesztreggelis terheléses cukit, de a terhesség alatt a cukros lötyiset kell inni! 75 gramm cukrot kell venni a patikában, és ezt elkeverni 2,5-3 dl vízben, plusz 1 citromot én is belekeverek! sajnos, ha nem olvad fel teljesen a vízben, akkor a cukidarabokat is meg kell enni! :( na, az förtelem szerintem!

amúgy kibírható, legalábbis emlékeimben így él, hogy terhesen jobban bírtam, mint amúgy! :)

Eclipse, nekem a dokim (endokrinológus) azt mondta, hogy terhesség alatt csak a cukorral kell foglalkozni! akkor úgyis van egy IR alapból is mindenkinél!

Eta, én is írom ám a privit, csak kicsit lassan haladnak az itthoni ügyeink... :)

Vikoo, már hiányoltalak, csak nem adtam neki hangot... örülök, hogy minden a legnagyobb rendben! cuki eredményed mikor lesz? örülök, hogy Boldi ennyit mocorog! ;)

az én kismamás könyvem, kismamák kézikönyve, amit a férjemtől kaptam még 2008-ban, azt írja, hogy a 21-24. hétig a súlygyarapodás olyan 5 kiló, szóval akkor jó ez a 4-5 kilós hízás szerintem! :)

dobok két fotót, az egyik az első szülöttem! ma reggel alkotott... a másikon, bár eléggé homályosan, de a picike! :)

Kép

Kép

sophie27
 
 


Sziasztok!

Nálunk Győrben mindenkinek cukros lötyit kell innia. Totál éhgyomorra kell menni (vizet sem szabad inni), 7-kor leveszik az első vért, aztán 120 perc múlva van a második vv. A védőnőtől megkérdeztem, hogy szabad-e pár korty vizet inni a kettő között, de azt mondta, hogy NEM!!!! Egyedül cukormentes rágót lehet csócsálni...
A két vv között el lehet menni a rendelőből.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjöttem a mai körutamról, voltam a turiban, nagyon komoly tömeg volt, 1 rugit és egy polot sikerült szerválnom Lucababának, magamnak 2 felsőt, meg egy háromnegyedes szabadidőalsót.
Voltam boltban, összefutottam egy csomó ismerőssel, voltam a lottózóban meg ilyenek.

Csajok, én már úgy remélem, illetve nagy félelmem, hogy most már nehogy kisfiú legyen, mert benézték vagy bármi.Tudom, hogy megvan rá az esély, de már úgy ráhangoltam magam a csajszira, és igazából lányos dolgokat vettem.
Nem lesz pénzünk új szériára.Mostanában ezen gondolkozom sokat :oops:

Köszi mindenkinek a dícséretet a 4 kg ért :D Olyan jól esett.Amúgy csajok, nekem, ahogy nő a pocakom, úgy nő a fenekem is :D Biztos, hogy nehogy eldőljek, kell az egyensúly :D

Szisszka, akkor november 8.Nekem is azt mondta a doki, hogy mg lehet, hogy módosítjuk az időpontot, de azóta nem is foglalkozott vele.
Edda reklámot csinál apa?Rádióban?
Megnéztem a képeket, szépek vagytok, Marci meg nagyon édes.De belőled nem sok minden látszik a napgép mögött :D
Amúgy azt megállapítottam, hogy te nagyon ügyes vagy!Varrsz, sütsz meg minden!!!

Aranyoska, elhiszem, hogy érzed magad! Pihengess is!Apa nem megy utánatok a hétvégén?Meddig is maradsz?

Csillag, én is rettegek a cukorterheléses vérvételtől!!!!!!!!Már a szimpla is egy katasztrófa, de ez!Én majd csak 22-én kapom meg a beutalót.
Igazad van, tényleg keresnem kéne új együttest Lucababának, de amíg Edda van, , és Pataki Attilánknak is sikerül rendesen viselkednie a koncerteken, addig marad :D
Sajnálom a köhögést nagyon!

Sophie, én is csinálok valamelyik nap gombapörit, úgy megkívántam, ahogy írtad!
:D
Nagyon édes Beni, és a kis pocaklakó is!!Hihetetlenek Beni szemei, gyönyörűségesek!!!


Angie, nekem is volt tüsszentős storym, de mostanában szerencsére nem fordult elő...Mikor mész táppénzre?

Eclipse, sajnálom, hogy egyedül leszel, én sem voltam még 4 napig távol Andristól.Ott lesz veled a kutymorgó nem leszel egyedül, én sokszor annyit beszélek a kiskutyámhoz, hogy komolyan elgondolkozom rajta, hogy normális vagyok-e :D De olyan okosan tud figyelni :D

Ági, én is így szeretném kivenni, annyi papírmunka meg átgondolás meg ilyenek ez az egész.A cafeteriáról nem tudsz valamit?

Vikoo, de örülök neked
:D Narancsbőr az nekem is van, és volt is, csak most jobban látszik, mert hófehérke vagyok..
Én is már úgy várom, hogy hozzon valaki a 4d-ről képet!Ti mikor mentek?

Vayacon,várunk!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, én nem a vérvétel résztől félek, hanem a cukros lötyi volt valami rettenetes amikor Bencénél ittam. Emlékszem rá, hogy akármit ettem, ittam aznap, még este 10-kor is marta a sok cukor a nyelőcsövemet... alig tudtam elaludni. Aztán reggelre elmúlt ez az érzés.
Mondjuk biztos azért szenvedtem ennyire, mert én a cappuccinomat, a teákat és a limonádét is cukor nélkül szeretem. Nekem már a 3in1 instant kávé is édes...pedig a csokit, sütit, tejszínhabot azért nyomatom magamba rendesen... :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dorka!

Mókás ez a félelem a baba nemével kapcsolatban. Én is hasonlókat érzek:) Már minden ismerősünk Barniként emlegeti a manócskánkat. Furi lenne ha ennek ellenére kicsi lány lenne belőle.

Volt egy ismerősünk, aki azt mondta, hogy mindegy fiú, vagy lány lesz, csak élete során majd az is maradjon. :oops: Gonosz.

Cafeteria
Nálunk a cafeteriáról azt mondták, hogy addig jár, amíg nem megyek el szülési szabadságra. Táppénz alatt viszont jár, csak annyira kell figyelnem, hogy ne legyek folyamatosan 90 napnál hosszabb ideig táppénzen, vagy ha mégis szükség van rá, akkor szakítsam meg legalább egy nap szabival.
Nálunk egyébként a cafeteria felhasználásáról minden év elején kell nyilatkozni. Mivel a szülési szabadság megkezdése után már nem jár, a humános csajokkal összedugtuk a fejünktet, hogy hogyan tudom kicsit átvariálni, hogy ne kelljen végül visszafizetnem. Egyébként fizetek egészségpénztárba, kapok üdülési csekket, továbbá étkezési jegyet. Azt számoltuk, hogy az utolsó két negyedévi étkezési jegy összege kb annyi lenne, mint a november-decemberre időarányosan eső összeg, ezért azt már nem fogom felvenni. A maradvány összeget pedig az egészségpénztárba utalják.
Húúú. Lehet, hogy kicsit zavaros lett:) Remélem azért ki tudsz hámozni belőle valamit:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.07 16:35-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha nem leszek "up to date" de ahogy jeleztem a 49. oldal óta nem szólaltam meg. :oops:

Angie/Dorka
Az én székem zöld kis sárga rovátkákkal és remélem péntektől egy ideig (min. 2,5 év) nem látom többet. :wink:

Ebba,
emlékszel, amikor írtam, hogy röhögnék ha másnap nekem is el kezdene rugdosni (amikor írtad, hogy megkaptad az első rúgást). Hát megtette a kis Drága. Szóval nem maradok le szorosan követlek. 8)

Vaya,
én voltam Erikánál. :) Észrevetted, hogy teljesült az óhajod mely szerint legyen már egy kicsit hűvösebb. Nem akarod nekem azt kívánni, hogy nyerjem meg a lottót???? :D

Eta,
Tata szupi ötlet a dátumok kicsit gázosak nekem, dehát ahogy az elején beszéltük úgysem fogunk olyan napot, helyszínt találni, ami mindenkinek jó. SAJNOS. Majd igyekszem. Küldtem privit. Király csajszi vagy, hogy felvállaltad a szervezést.

Ha valakinek van fotós ismerőse lehozhatná oda és akkor lennének rólunk szuper fotók. :)

Vikoo,
írtad a vizesedést az arcodon. Érdekes dolgokra képes a szervezet ebben az állapotban. Nekem a szám néz ki úgy mintha egy szájkontúrral kihúztam volna. Azt mondják májfolt. Tiszta vicces. :P

Gyancsi,
A Lili gyönyörű név. Ha lány lett volna a manó, akkor így hívtuk volna. :wink:

Maccs,
gratu az vegyes ikrekhez!!!!!!!!!!!!!!!

Nyusztika,
mit csinál a férjed Egyiptomban???? Bocs a kíváncsiskodásért. :oops:

Sziszka,
most már nagyon kíváncsi vagyok ki is a te férjed! 8) Csak poén! :wink:

Angie,
Gratula Szilárdhoz, tiszta büszke lehetsz rá! :wink:

Így van Szisz,
hétfötől nincs több meló. :twisted:

Dorka,
ha Pataki megfő, akkor arra vigyázz, hogy ne ezek közül az új se nem fiú se nem lány síros gnóm bandák közül válassz. A hátamon feláll a szőr, ha meglátom őket. Az érdekes az, hogy a zenéjük néha egész jó. Egyébként imádom az Eddát!!!!!

Képzeljétek,
a Drágám elvitt szülinapi (XXX) meglepi 7végére. A Fertő tó környékére mentünk. Nagyon romantikus volt. Vasárnap korábban jöttünk haza, mert még "valahova el akart vinni". Erre az egész családom ott volt és mosolygott rám. A húgom meg anyu csinált ebédet. Nagyon király meglepi volt. Hihetetlen, hogy senki nem bukott le. Az volt a poén, hogy hazafelé mindenkivel lebeszéltem, hogy jövő hét szombaton rendezek egy családi-kerti-szülinapi összejövetelt. Még az sem tűnt fel, hogy mindenkinek jó volt az időpont. :lol: :lol: :lol:
Másnap meg anya szülinapja volt és miközben nyomtuk a tortás nótát anya megfogta a hasam és Mátéka is jelét adta, hogy ott van és elmorzézta a "Happy Birtsday"-t mamának. IMÁDOM!!!!!!

Szépek a baba és a has fotók, amiket felraktatok.

Szép napot mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!
2010. november 2-re jósolták a második gyerkőcömet, a kislányom pedig pont ma 8 éves :D
Köztem és az öcsém közt is 8 év a különbség, nincsenek véletlenek, pedig tényleg nem volt tudatos!
:lol:
Ja, és a lányocskámnak is öccse lesz, amit kicsit szoknia kell, mert nagyon hugit várt...
A Kútvölgyiben fogok szülni, úgy néz ki, most is, de sajnos úgy láttam, senki nincs itt, aki szintén :cry:
Még nem mazsoláztam át a teljes Topicot, de igyekszem tartani a lépést...Mindenkinek szép napot!

Kinga
deédes
 
 


Fúúú Lányok, olyan nehezen viselem ezt a frontos időszakot. Ma elindultunk a Húgommal sétálni, de nem jutottunk messze, mert úgy elkezdett keményedni, vagy nem is tudom mit csinálni a hasam alja, h vissza kellett fordulni. Borzalmasan kellemetlen volt. Azon túl nyűgös vagyok, hál’ istennek a Férjem is, így most ketten nyűglődünk itthon. :-)
Ma hívott a dokim, h megnézte a cukorterhelésem eredményét, és teljesen jó lett, majd jöv7 kedden hozza ki a miniklinikára, ahova járok hozzá és akkor majd megnézem. Nem akartam neki mondani, h igazából én nem izgultam miatta, csak Őt aggasztotta vmi miatt. De most már végre sikerült megnyugtatnom, h egy vmi nem vagyok, cukros! Azon túl sztem van kehém, de mind1. Mostanában ott motoszkál a fejemben, h legközelebb, ha megyek, ez kb a 25 hét környékén lesz, kérni fogok egy kenet vételt, h megtudjam milyen bacik is vannak ott ahol nem kéne lenniük.
Lányok a Ti dokitok alapból nézett ilyet, csak mert nekem Bendinél sem izgatott senkit?

Csillagvirág, én megkérdeztem a vért levevő nőt, h akkor most már ihatok e és azt mondta persze, így vízet kortyolgattam. Azért az durva lenne, ha mondjuk még inni sem lehetne, mert ha azt vesszük én aznap 5:40-kor keltem, és fél9-kor vették le az első adag vért, majd utána cukros lötyi és két óra várakozás, ezt nem hogy egy kismama, de még egy normál ember sem bírná… sztem!!

Dorka: mindig olvaslak Titeket, de általában már csak késő este, amikor a fejem már húz az ágy felé, ezért nem írogattam, na meg persze jövés-menés volt, de ezt nem is kell mondanom, Ti kész duracell nyuszik vagytok!!!

Ági: nálatok nagyon korrektek a humánosok. Nálunk sajnos nem, ezért is nem mentem vissza Bendike után, teljesen ki tudják csinálni az ember idegeit. Állandóan attól rettegek, h megkapom e havi fizetésem… botrányos.

Haynii: Nagyon ÉDES Férjed van!!!! Te is a szerencsések közé sorolhatod magad, nem szabad elfelejtenünk, nekünk szerencséseknek, h nem minden pasi ilyen…
Én ugyan még nem jeleztem Etának (ezért külön bocsi, de nem könnyű a Férjemmel leegyeztetni ezeket a dolgokat), viszont ha megyünk, akkor megkérem a Férjemet, h csináljon szép képeket… nagyon tehetséges, de tök amatőr! A bizonyíték pedig íme, ezek 7végén készültek, a képen én és Pöttöm Boldi, majd a keresztfiammal vagyok, (az anyukájával közel egy időpontra voltam kiírva… most mondjátok meg, hát nem jól áll a gyerek?)

puszi

Kép

Kép
vikoo
 
 


Tátttáttttáááámmm, nem vagyok ám ilyen szép, komolyan, csak Ő hozza ki belőlem, ezért is imádom!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo, nagyon szép kismama vagy!!!!
Jó, hogy mondod, hogy nálatok szabad volt inni a két vérvétel között. Direkt azért kérdeztem rá a védőnőtől, mert itt beszéltétek, hogy van ahol megengedik... na, majd megkérdezem a helyszínen is, hátha csak a védőnőm túlbuzgó... :twisted:
(Nálunk csak akkor csinálják meg a vizsgálatot, ha valaki reggel 7-kor ott van az elsőn...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!

Láttam helyes kis fotókat, szép színes táblácskát :-)
Aztán ennyi, többre nem volt időm.
Úgyhogy eldöntöttem, elköszönök Tőletek - mert semmi értelme, hogy csak magamról írok, aztán semmi reakció, de majd visszatérek - ha visszafogadtok, ha majd augusztussal befejeztem a munkát, és lesz módomban olvasgatni Benneteket, reagálni.
Dolgozom, tréningen is voltam és vagyok (ilyenkor este otthon dolgozom a kiesett napok miatt), Atival is most nehéz időszakot élünk, a házat is rendezgetjük. Az Ő szobája kész, a kistesóéba bekerültek a bútorok, a díszítés és egy-két dolog na meg ruha beszerzés van hátra. Esténként hulla vagyok, ráadásul minden nap 5-kor kell kelni :? Aztán megyünk majd nyaralni 9 napra, szóval kicsit be vagyok táblázva.
Szép és kellemes babavárást mindenkinek! Ha lesz időm néha bekukkantok, de max csak olvasó üzemmódban.
Sziasztok!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Igértem képeket a bababútorról. Ma este a kiságy után végre sikerült összerakni a pelenkázót is. Már csak a nyitott, játékoknak való kis szekrény vár ránk.

Kép Kép Kép
Vendég
 


Széééép jó reggelt mindenkinek!

Mai tábla: 2010.07.08.

Kép
Kép

szisszka
 
 


Éééés akkor itt vagyok ragyogok :D
Nagyon jó kedvem van ma :D Nem tudom miért, mitől, csak jó kedvem van és ez jó :D

Tegnap délután voltunk Marcival meg apával játszóházban, szerdánként 50%-os kedvezmény van, és mivel hétköznap van, nagy tömeg sem volt, este értünk csak haza, Marci olyan hulla fáradt volt :D De nem aludt ám el, még nagyon fontos volt Nascart nézni apával :D

Telokin
Én nem csodálkozom, h Virág tegnap hisztis volt, tuti az idő miatt, olyan kis érzékenyek az antennáik, megérzik ezeket a fránya frontokat! Jól hangzik a hami, biztosan fincsi lett! :)

Vaya
Drukkoltam nagyon! Elvitték az autót???

Sophie
Beni kész művész :) Mivel sikerült ezt az alkotást létrehoznia? :)
Még mindig jobb, mint amikor Marci a fekete zsírkrétával alkotott a hófehér falra az ebédlőben és a konyhában :D Nekem először csak az tűnt fel, h nagyon csendben van a gyerek :D
Imádom Beni szemeit, annyira szééééépek!
A tesó (hugi) is nagyon szép formás babóka! :wink:
Beni jobban van már?

Csillag
Én majd a vérvételen megkérdezem, h szabad e vizet inni, majd ott a vérszívó nénik megmondják a tutit :)

Dorka
Ha hiszed, ha nem, tegnap előtt nekem is pont az járt a fejemben, hogy mi van, ha mégis lányunk lesz???:shock: Bár apa eléggé egyételműen látta, hogy fiú :lol:
Egyébként ne aggódj :wink: Majd ha tudod, muti a kis szerzményeket, én úúúúúgy imádom nézegetni :)
Én egyébként egy csomó unisex rucit is veszek :lol:
Isten áldja aki kitalálta a nagy napszemüveget, ápol és eltakar :D
Nem vagyok én nagyon ügyes, de kell valami, amivel szöszmötelhetek, amiben kiélhetem magam :D Ilyenkor kicsit kimenekülök a világból, meg kihívás :D

Hajni
Hát nagyon aranyos a te férjed, hogy ilyen meglepiket szerez neked :)
Utólag is Boldog Szülinapoooot!
Kép

Deédes (Kinga)
Üdv itt! Gyere és mesélj még magatokról! :)

Viko
Nagyon szép kismami vagy! :) Én már láttam ezeket a fotókat a blogodon, akartam is írni, h nagyon jók! :) Kerszetfiad is nagyon cuki :)

Mikegirl
Én igy is nagyon csodálom minden kismamit, aki munka és főleg gyerek mellett tud jönni. Nem baj ám, hogy magatokról írsz, jó tudni, hogy mi van veletek! Augusztusig dolgozol????
Nagyon várunk vissza akkor!!!! :) Jóóóó?????? :wink:
Azért ha néha van időd bekukkantani, írj 1-2 sort magatokról, hogy tudjuk, jól vagytok!!!!!

Ági
Nagyon aranyos a kiságy, meg a pelenkázó :)
Én is ezeket micimacis fali díszeket néztem a Baby Planetben :)
Ha nem albérletben laknánk, én úúúúúgy festenék a falra :lol:


Tényleg, azt akartam még kérdezni, hogy Rodináról nem tud valaki valamit? Meg Kingáékról???

szisszka
 
 


Mikegirl,

nekem nincs még gyerkőcöm, de így is alig bírom utolérni magamat, folyton úszik mindenem. Nem baj, ha ritkán jössz és keveset írsz és csak magadról, csak tudjuk hogy jól vagytok! :)
A nyaraláshoz nagyon kellemes időtöltést, jó időt kívánok!!

Ági,
csodálatosan szép lesz a babaszoba!!! :D :D :D
(nálunk minden kölcsön meg használt, nem lesz benne egységes minta, dizájn. Meg nem is lesz szoba, csak sarok, mert garzonban vagyunk. De nem baj, a fő hogy mind várjuk a picinkéket! :D )

Vikoo,
csodálatosan szép képek, én is, én is, én is! :D :D :D :D

Hajni,
utólag is, isten éltessen sokáig! Az uracskád meg nagyon aranyos!!!

Ma 4:45-kor keltem, segítettem összekészülődni apának, elment, most szomi vagyok :( :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyönyörű napunk van nemdebár:)? Épp most tudtam meg, hogy a főnököm holnap elmegy 3 hétre szabira. Tegnap volt egy kis összezördülésünk és erősen gondolkoztam éjjel azon, hogy hétfőtől kiíratom magam, mert nincs szükségem a hülyeségeire.

Vikoo!
Méghogy nem vagy szép? Lehetne azért egy kicsit több önbizalmad. Szerintem gyönyőrű kismama vagy:)

Tegnap a bútor összerakása közben furcsa dolog történt velem. (Otthon nem hordok melltartót) A párom egyszercsak megkérdezi, hogy mi az a folt a pólómon a cicimnél? :shock: Hát én ilyet még nem láttam. Hallottam, hogy előfordulhat, na de hogy már ilyen korán? És nem ám csak egy kis csepp volt... Szerintetek ez normális?
Vendég
 


sziasztok!

úgy néz ki, ma már talán jobb időnk lesz! nem bánom, hogy nincs az a nagy kánikula, de az sem normális, hogy egyik nap 40 fok van, másik nap meg, mint pl. tegnap, egész nap szél, hűvös, stb. :S

Mikegirl, szerintem senki sem haragszik, ha csak magatokról írsz! gyere bármikor, tudjuk, hogy jól vagytok!!! okés?

Hajni, utólag is boldog szülinapot! nekem is mindjárt itt van... :oops: férjem is hasonlót tervezett, de én annyira nem bírom a felhajtást! :( és ezzel lehet, hogy őt is megbántom :( de én annyira zavarban tudok lenni, ha ilyen merénylet készül ellenem! szóval most úgy gondolom, hogy szimplán hármasban szeretnék ünnepelni, illetve négyesben a pocakommal együtt, de aztán lehet, hogy végül megbánom, hogy nem lett nagy főzés, családi összejövetel? nem tudom!

Ági, nagyon szépek a bútorok, és a dekoráció is! :) ezt hol árulják, és legfőképp mennyiért!? (dekorokra gondolok)

Szisszka, szerintem az albiba is csinálhatnál olyan derkort, ami hungarocell lapból kivágott minta, azt Te befested, és mivel ez könnyű, fel tudod úgy tenni a falra, hogy valami gyurmás ragasztó szerűvel, szóval nem hagy nyomot a falon, és egyszerűen eltávolítható! szerintem azt itt is megcsinálhatod! :) hajrá! (egyébként ezt egy börzén láttam, de horror ára van, ha készen veszed meg!)

köszi a kérdést. Beni jobban, de azért még eléggé hörög... szóval ahogy veszi a levegőt, akkor hallom, hogy hörög, ha nem múlik, elmegyünk a dokihoz, amúgy már nem köhög, de az orrát néha még szívom, igaz, nem folyik, de van benne!

Vikoo, de jó, hogy jöttél, és még képeket is hoztál! ;) nagyon szépek vagytok Boldival együtt! és lassan már Boldi lesz akkora, mint keresztfiacskád, aki szintén tünemény! :)

Kinga üdv közöttünk, írj magatokról bővebben is!

még mindig a cuki terhelésről! nekem annó nem hiányzott a víz, de persze hosszú órákon keresztül én sem bírnám ki nélküle, szerencsére hamar elrepült az idő, igaz, most kicsit messzebbről megyek a vérvételre, szóval lehet, hogy más lesz a szitu, de talán nem olyan kegyetlenek, hogy tilos a víz ivása! ;) én augusztus első hetében megyek csak! milyen messze van még...

most kértem a 2 éves tanácsadásra Benivel időpontot, augusztus 17-én megyünk délben! :roll: annyira idióta időpont... pont ebéd idő, meg aztán alvás! :S hát ez van!

nekem amúgy csak jövő pénteken lesz védőnénim, de amúgy most semmi más nincs!

és végül, köszönjük mindenkinek a dícséreteket! :) Beni tényleg nagy kópé, és a szemei tényleg nagyon szépek, csak győzzem majd a csajokat hajtani mellőle! :) hihi

na. megyünk a játszóra lassan, mert már szétszedte a házat!

sophie27
 
 


Ági, szerintem teljesen normális!!! ne aggódj, az előtej attól is lehetett, hogy a polód picit irritálta mellbimbót, de ebben semmi kóros nincs, ha izgulsz, azért kérdezz rá a védőnőnél, de szerintem semmi baj nincs! ;)

főnök szabinak örülök, lesz egy kis nyugi! :)

sophie27
 
 


Ági!

Tejtermelődés:
Igen, előfordulhat, hogy már ilyen korán csöpög a tej. Nekem is van, de nem csöpög, csak látom a bimbómon, hogy a tejcsatornák végén (kb 7-8 kis lyukacska a bimbón) mindig sárga, ami a rászáradt tejcseppeket jelzi. De nekem még sosem folyt, pedig 1 évig szoptattam. Ezt a tejleadó reflex szabályozza, ami van, akinél nem tökéletesen működik és folyhat a tej. Például a barátnőm amikor szoptatott egyik melléből, a másikból mindig kifolyt legalább 30 ml (amit felfogott egy szerkezetbe). Nekem ilyen sosem volt, és be sem durrant a mellem. És miután abbahagytam a szoptatást, már több mint KÉT éve, mindig jön 1-2 csepp, ha megnyomom a bimbókat. Pedig nem voltam tejcsárda, pont annyi volt, amennyi kellett, de fagyasztani sosem tudtam.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: