Új privát üzeneted érkezett!

mia: 1 perccel előztél meg, de nem bánom!!!!hajrá!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mára elköszönök!Mindenkinek jó éjt,szép álmokat!!!
:D
Reggel jövök :wink:
Pusziii :D
Vendég
 


várunk!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Mia, Kati, KÖSZI! Aranyosak vagytok!

Kati, velem Apa nem jött be az első szívdobogós uh-ra Bencénél sem és most sem. Valahogy nekem tök furi lett volna, hogy a doki bennem matat a hüvelyi uh-val, ő meg ott ücsörög mellettem...
A 12 hetesre viszont természetesen jött. Azon már egy kész emberke látszik!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, várunk reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt elfelejtettem mondani, hogy nagyon édes a kisfiatok!!!! Jó az új vonid!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én is itt vagyok,aki szeretné irjon és megkeresem iwiwen :)

KépKép
bettike83
 
 


én 170 cm vagyok :)

hát ha a pém akkor volt amikor én mondom akkor lehet esetlegesen egy héttel korábban volt egy másik pém és az távozik akkor viszont lehet akármi :) most estére már megint kicsit több volt.szerintem ez mensi de ki tudja milyen mert nem szokott ilyet velem csináni hogy igy hullámzik :)

Mia: tök jó a vonalzód :):):

Csillag ja boszika vagy :) ha úgy gondolom majd hétfőn lehet csinálok egy tesztet:) meglátom még mit érzek mi lesz még ezzel a mesivel stb.

mia: én nem titkolom a nevemet :) Gürtler Mónika Salgótarján :):):):):)

kati :):):) velem nem volt uh-n apa sosem :( mindig dolgozott :(:)

nika70
Salgótarján
 
 


kati

azt mondták h butor nem valószinű h lesz,de a többi igen.ja és kecsón 400ezer a havi bérlet és már nem birta,de kadafalván lesz egy hely ahol ingyen nyithat üzletet.és ott már nem lesz alkalmazott csak a főnök.

KépKép
bettike83
 
 


Nika, nekem Bencus megfoganása előtti hónapban volt egy tök rövid pirim... akkor volt az esküvőnk... emlékszem, hogy mennyire ki voltam akadva azon, hogy kedden megjött. Azt hittem, hogy emiatt nem lesz szombaton nászéjszakánk! :oops: de addigra totálisan elmúlt, még csak egy barna pötyi sem volt sehol, így volt hancúr-parti... :oops:
Szóval ha most mégsem sikerült, akkor kívánom, hogy Neked is a köv. hónap sikeres legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nika

én is nagyon drukkolok neked,mostmár te jössz :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


csillag! én bevallom, h az esküvőnk éjszakáján/hajnalán, mivel fél6ig tartott a buli, h alig vártam, h lefeküdjek, de egyedül!!!!! bevallom, nem sok olyan este van, amikor nem bújunk össze, de ha az esküvő éjszakáját nászéjszakának hívják, akkor ez egy olyan este volt. én úgy kipúrcantam mindentől, és akkor nyugodtam meg, és így jött ki rajtam. :oops: :oops: :oops: sajnáltam apát nagyon!!!

most azt mondta, h erre ha lehet nem jönne be, de a következőre igen. eljön velem mindenképpen.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nika! nagyon drukkolok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

hát akkor bevallom..én is a nászéjszakámon alig vártam h ágyban legyek és a nászéjszakát nem használtuk ki.nekünk olyan 5ig tartott,de sok volt ,fáradt voltam :D

KépKép
bettike83
 
 


betti örülök, h nem vagyok egyedül!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nekünk azért volt nászéjszakánk, mert nem volt nagy esküvőnk... csak a szűk család volt ott, szóval nem volt dínom-dánom...

A férjedet teljesen megértem, h nem akar holnap bemenni veled. Lehet, hogy Ő is kellemetlenül érezné magát a vizsgálat miatt....
De hidd el, hogy így is Ő fogja a legbüszkébben mutogatni az uh képet, amit majd kaptok!!!!!!
Hánykor mész?????? Mikor kell izgulnunk?????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csak 6ra megyünk. egyébként én sem ragaszkodok hozzá, h ott legyen bent. azt szeretném, hogyha utána már együtt örülnénk.
még holnap jövök, de most megyek aludni, még holnap munka is van.
nagyon nem telik ez a hét. jövő héten szabin vagyok. sáláláláláláláááá!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati akkor végre van "párom".sokan hülyének néznek hogy állandóan váltogatom a babakocsikat....de nem tehetek róla.ha megunom lecserélem.......
jó neked hogy olyan magas vagy......irigy.irigy:):)
ilyen rosszul létek nekem Máténál voltak.de előttem elsőtétült minden szintén kivert a víz.ájulás szélén volta,m.......sokszor ez a bkv-n jött rám.senki soha át nem adta volna a helyet.csak bámultak.....
velem jött api is meg Máté is az uh-ra mikor dobogott a kicsi szive,......Máté mondta a dokinak "nézd ott a kistesóm".ezt a mondatát soha nem felejtem el:):)

Mia az én párom ugyan ezt mondja.ha kérdezem mit főzzek..........kiakaszt vele..........
szuper a vonalzód.helyes kis pasi van rajta:):)

Bogárka ez "hagyományos" kenguru.szóval pénzt tuti nem fogadok el érte.szép semmi baja sincs.......DRUUK A POCAKLAKÓHOZ!!!:):)

Betti nagyon csinos csajszi...illetve kismami vagy:):):):):):)

Virág csak van ami segít a köhögéseden.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bettinek volt igaza,nem most kellett volna csinálni ezt a tesztet,én most vok a peteérés utána 10.dpo-n,a teszt ugyanolyan mint a tegnapi... :roll:
Úgytudom a 12-14dpo-n mutassa ki a teszt jobban,szóval vagy nem vagyok babás vagy tényleg korai volt :roll:
Hú este a méhemnél éreztem megint ilyen fura érzést,remélem most fészkelődik be a kis maszatkám :wink: Most is érzem,és érzékeny a cici is :shock:
Egyébként volt 1 szép álmom,azt álmodtam hogy egy szép 2 csíkos tesztet fogok a kezemben :D na de remélem pár nap múlva sikerül egy olyan tesztet produkálnom mint az álmomban :wink:

Nika: akkor majd jól bejelöllek iwien :wink:
Vendég
 


mia!!!! ez nem jelent rosszat. halvány csíkocskád akkor van??? én nagyon drukkolok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mielőtt megkérdeznétek, h miért keltem ilyen korán, elmondom.
már hajnal 2 óta csak forgolódok és indulnék uh-ra!!!!őrület!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati,én látok ott vmit de csak ha úgy forgatom...Mindegy,nem agyalok rajta,majd ráérek akkor ha nemjön meg :D Tesztet is majd ráérek akkor csinálni ha nemjött meg,például kisfiamnál több mint 2hét késés után is nega volt a teszt :) ki érti ezt :lol:

Hány órakkor mész uh-ra?szorítok,minden oké lesz :wink:
Vendég
 


mia. csak 6ra megyek. nemsokára indulok dolgozni. ma hátha sikerül parkolókártyát csináltatnom! :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: nem tudlak visszajelőlni :( majd később megpróbálom újra

Ha van halvány csíkocska akkor az még pozitív :) két nap múlva próbáld újra akkor már erősebb lesz :)

nika70
Salgótarján
 
 


Mia, miattad keltem ilyen koran, alig latok ki a lukon.
10. dpo-n vagy csak? Ha ott az a csik akkor ott van babam! Ha forgatod ha nem. Legalabb volt ertelme annak, hogy 6kor kinyitom a csipam. Alig latok. Ejfel utan bujtam be Apa melle. Aztan meg jol osszebujtunk es reggelig parna volt alattam.
Mia, 2 nap mulva ujra teszt! Yess!! Csocsikazlak!
Vendég
 


Bettike, Te meg nem vagy nalam iwiwen!!! Gyorsan, frissen, ugyesen, add csak meg legy szi a Neved!!:)
Vendég
 


Kati, Te mar mennel uh-ra?:) Ez aranyos!!!!:):) Egyem a szived! Mehetsz mar hamarosan!!
A parkolokartyaval is szerencsed lesz, akarom mondani ma biztosan el tudod intezni!!:):) Ha meg nem, kiabalj ra, hogy de Te gyerekkel vagy, meghozza kettovel, ne szorakozzanak itt Veled!
Vendég
 


Bogár: én már nemis látook ott semmit, de reggel mintha láttam volna vmit...mindegy úgyis kiderül sikerült e...nem idegesítem magamat,korai még és kész. :roll:
Vendég
 


Nika: tegnap én sem bírtam visszajelölni Katit,csak úgy tudtam hogy elutasítottam az ismerősnek jelölését és én jelöltem be hogy ismerem :wink:
Vendég
 


Mia, a legfontosabb, hogy van mar egy szep nagy fiad, tudod, akitol szebb az elet!! Nekem meg egy sincs de nem baj, majd lesz, ha pedig most nem, majd legkozelebb csikozodsz Velem!!:)
Vendég
 


Bogár persze-persze ez így van! :wink:
Vendég
 


Már nemérdekel,majd lesz valahogy,nemigaz? :)
Vendég
 


engem mindenki hűlyének nézett mert nem teszteltem naponta,hanem kivártam azt a napot amikor már késik,de minek előbb,azért h ujra csak bizonytalanságban maradjon az ember.na én pont ezért nem csináltam,az első tesztem 13.dpon volt amikor olyan volt mint miáé,következő 16dpon,amikor már elég szépen látszott,következő pedig 20dpon,amikor gyönyörű erős csikom volt.
nem hiába mondják mindenhol h csak akkor kell elkezdeni tesztelni amikor már késik,inkább még 1-2 nappal utánna,mert ha előbb akkor csak csalodás lesz belőlle.

KépKép
bettike83
 
 


Betti: nem vagyunk egyformák :roll:
Vendég
 


Kati
Nekem is sokat feszült, fájdogállt a hasam az elején, de most már szinte teljesen elmúlt, magnéziumot sem szedem már egy ideje.

Bogárka
168-169 cm vagyok, szóval pont nem 170, de a tornasorban mindig majdnem a végén voltam, viszont futásnál meg mindig elől futottam a legmagasabb fiúkkal. Mint Forrest Gump, én is állandóan futottam. Nagy kertünk volt, és egyszer megkergetett egy kuvasz a kertünkben, és mindenki csodálkozott, hogy nem ért utol. Mai napig nem értem, hogy tudtam olyan gyorsan futni.

Betti
Ez már babás poci, látszik jól, a hízás nem, szóval tényleg alakul, én is várom már hogy nőjjön a poci, ez a titkolózás már nem jó. Mindenkinek magyarázkodni, hogy miért nem dolgozom.
Egy hónap múlva biztos beindul nekem is.

Virág
Jobbulást!

Egyébként nem értem, mindenki hüvelyi uh-ot ír, meg a szakirodalom is, de nekem a 6 heteset is hasival nézték, és jól látszott minden. Pedig már én is kezdtem vedkőzni, de mondták hogy nem kell, mert hasi lesz.

Nászéjszaka: Szobát foglaltunk egy közeli panzióban (a rokonság egy része is ott szállt meg) és kb hajnali 5-6 körül értünk oda, nászéjszakát azért megtartottuk, de nagyon fáradt voltam. Másnap még kirándultunk, és csak hétfőn indultunk a nászútra Velencébe, meg a Garda tóhoz.
Augusztus 27-én volt az esküvőnk, és előtte, meg utána nap is szakadt az eső, de aznap szép napos idő volt.
Kép
A nászútból pedig leinkább a Garda tó-i kiruccanás tetszett. Egy napot hegyi túrázásnak szántunk, meg hajókáztunk is.
Kép
Vendég
 


mia

de azért ne aggódj nem rosszindultaból irtam ám :) majd ha késik akkor tesztelj jó :) mikor kell megjönnie?


britta

szépek voltatok :) lassan neked is fog látszódni a babás pocak :)


kati

drukk neked :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Brita: de csinik voltatok :wink: Nagyon szépek vagytok az esküvős képen :D

Betti:tudom,hogy nem rossz indulatból,9-10 körül nem várom.... tegnap este tutira vettem,szóval olyan érzésem volt mintha ágyazódna be a picurka, most is olyat érzek, a hasam allja olyan más,mint szokott!Te éreztél vmit?
Vendég
 


Sziasztok!

Mia én is álmodtam ezt hogy pozit teszteltem..másnap mikor teszteltem tényleg 2 csík volt.és most itt csapkodja a szekrény ajtót:)

Brita gyönyörű pár vagytok:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mia, tesztelj holnap, én továbbra is drukkolok!

Csillag, azért vigyázz magadra, jobbulást kívánok! :wink:

bettike, aranyos pocid van. :)

Brita, szépek voltatok. :wink:

Nekünk az esküvőnk kb 2-ig tartott, így végülis volt nászéjszakánk, de elég gyors. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


mia

nekem is voltak fura érzéseim.de nekem inkább görcsölés volt,meg feszülés,később szurka.meg a petefészek szurkák..

KépKép
bettike83
 
 


Rita, annyira helyes par vagytok!!! Az eskuvos kepen foleg! Nagyon szepseges, gyonyoruseges!!

Betti, Teged meg tok irigyellek! En is azok taborat erositem akik nem birnak a fenekukon megmaradni es mar akkor tesztelnek amikor nem kellene. Hogy a fenebe birjatok ki??!! Az igaz, hogy bizonytalansagban tart ha ketes a teszt vagy nega, de mi van, ha nem? Ha ott van a zebra?-szoval erted en igy gondolkodom am, nemam ugy, hogy ooohhh, minek, majd ha kesik tesztelek!! :wink: En addig kaparnam a falat!!:) :lol:
Vendég
 


bogárka

de normál esetben is ha te még éppen nem szeretnél babát,mikor kezdesz el gyanakodni?amikor már késik 1-2 napot,na és akkor elgondolkozol h mi is van itt kérem szépen,és futsz egy tesztért.sőt van aki 1 hétre rá fut mert egyszrűen úgy gondolja,lehet felfázott vagy bármi miatt is késhet.és akkor már tuti mutatni fogja nem kétsges.de igy h már még szegény babuci éppen h eljutott a hosszú 1 hetes uta után a méhbe,neki is kell idő mire megpihen és termelődik a hcg :D :D de mi türelmetlenek vagyunk,én is az voltam,de közben marhára makacs is és azért sem teszteltem,hiába mondták annyian...megvártam azt a napot amikor már meg kellett volna jönnie. Kép

itt úgy van h felülről az első:

13dpo
16.dpo
18.dpo
20.dpo

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka: én dettó olyan mint te :lol:
Vendég
 


Hú Betti,olyan szép az alsó teszt :D az milyen fajta?
Vendég
 


kis türelmetlenek :D

KépKép
bettike83
 
 


igen én türelmetlen vagyok aláírom :D de az élet minden területén,mivel horoszkópom kos,így fejjel megyek a falnak,annyira igaz rám :D
Vendég
 


mia

ez kazettás,a tesztes topicból rendeltem.de olyan szép volt,annyi volt h rácsepp a pisit és még a kontroll csik meg sem jelent de már a hcg ott viritott :) nem semmi élmény volt :) talán akkor fogtam fel igazán h sikerült :) és ez már pé után 20 nappal volt,szoval ne aggódj.

KépKép
bettike83
 
 


brita : nagyon szépek voltatok az esküvőn :):):):)

mia: én is kos vagyok :):):) április 9.-e én is elég makacsul megyek fejjel a falnak hiába mondank bármit hogy ne :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kosok, Tesom is kos!! De en ugy szeretem! Es szivesen szulnek kos babat!! Vagy rakot. Olyanok vagytok amilyenek de az egyik legjobb jegy! En skorpio vagyok!! hehehehee:):)

Betti, akkor is!!! En nem birom ki!! Makacs sem vagyok ugyhogy en kinlodni fogok!!:):) Majd jol az agyatokra megyek!!:):):)

Mia, nagyon varom mar a 2. napot es a teszted!

Betti, nagyon szepek a tesztjeid!!! Mondjuk en meg ebben vagyok az ellentet. Ha van egy csikos tesztem mar nem csinalok tobbet. Legalabbis most igy erzem. :wink:
Vendég
 


eeeeeeeeeeee, laptetyuuu!!
Vendég
 


olcsón vettem a teszteket és nem sajnáltam. :D

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?