Új privát üzeneted érkezett!

Bogárka, egyszerre írtunk de Tiéd lett a laptető!!!!!!!!! Vajon miért? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, Csillag, Kati, Brita, Bogárka, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Csillag, mi is el lettünk tiltva végig, de ha nem mondta volna is előtte már megbeszéltem a férjemmel, hogy többször nem kockáztatok, nem ér annyit az egész.
Kengurut én se szeretem, nálunk a férjem használta, nekem rengetegszer volt mellgyulladásom, nem akartam még pluszban "nyomatni" a melleimet.
Lehet, hogy jobb lenne dokihoz menned, ha más nem, az ügyeletre. Inkább bogyó, mint láz! Vigyázz magadra!

Brita, a cipekedés általában tényleg nem árt, de nálam más nem jöhet szóba, így inkább akkor emelgetem, ha Marci már megszületett. A toxo nálunk nem kötelező idéntől, sőt fizetni kell érte, de én levetettem, ismét negatív.

kati, szerdára megy a drukk!

Bogárka, lehet, hogy a hordozás bejön nektek, ki tudja? :wink: Köszi, jól vagyok, de nagyon érzem megint a hidegfrontot...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Viraaag,nem, nem, nem lesz zebram!!:) :( Ez most veletlen laptetyu mert egyik babasodni vagyo sincsen itten, na!! Maradtam en!!!!!:)

Beze, jo, hogy irtal!! Jol vagy? Marmint belul, a lelked. Oleles es puszi Neked! Es Te is ismet olyat irtal, hogy aaaaaa, erre sem gondoltam. A mellgyulladas. Meg en eleve eros vagyok mellben. Kicsi vagyok de az Ur ha magassagot nem is, kebleket adott. Mekkorak lesznek ezek itten kerem, ha babas leszek? El sem fog rajtuk ferni a kenguru!! Vagy ha igen, a gyerek 2meterre lesz elottem! Pfff, no, meglassuk. Lehet megis marad a kocsi es majd kiabalok, mint a rizsszemuek a kinai piacon, hogy kocsiiiii, kocsiiiiii!!!! :wink:
Vendég
 

 
 

Húúú,Bezének igaza van!!!! Bár nekem soha nem volt mellgyulladásom és nagy melleim sincsenek, mégis igaz, hogy elég fájdalmas, amikor megtelnek és még nem szopizta ki a gyerkőc...

Bogárka, én úgy néztem ki amikor kijöttem a kórházból szülés után, mint akinek plasztikázott szilikon cicijei vannak... olyan volt, mintha egy félbevágott labdát dugtak volna a melleim mögé. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ne is mondd!!!:(:( Elhiszem, hogy plasztikasnak tuntel!:) Mondjuk ez jo! Es utana szepen visszahuzodott? Az enyem tuti loooogni fog. ffuuuu!!!
Vendég
 


Bogárka, való igaz, nagyon élveztem a nagyobb melleimet, de aztán szopi után természetesen visszaállt a régi rend... Mivel alapból inkább kicsik, ezért nem lettek lógósak. Változott ugyan az alakjuk, de nem lapulnak a mellkasomhoz...
Most a hormonváltozás miatt megint szép nagyok és formásak, nagyon tetszik... (Bencénél nem nőttek meg ennyire a terhesség alatt) El sem tudom képzelni, hogy milyenek lesznek, ha tejci is lesz bennük... :shock:

Zsuzsi, jól vagy???????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!

Bogár: nemharagszom a laptetű miatt :wink: Képzeld van szoli találtam,de majd csak délután tudom megnézni mert nincs itthon apa,és Tomit meg nemakarom vinni,szegény mit csinálna addig amíg én szolizok :roll: Elviselhetetlen ez a viszketés hallod,már éjjel aludni sem bírok tőle,mint aki rühes de komolyan... :roll: :cry: :x Tök depis vok már ez miatt...Fene enné már meg ezt a hülye allergiát :evil:
Vendég
 


Beze: remélem jólvagytok,és minden oké :wink:c Sok gondoltam rátok... :) A kis Marci baba meg csak nőjőn szépen :wink:

Remélem mindenki jólvan :wink: ,a kalkulátor szerint holnap tesztelhetek :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Mia, nagyon drukkolok Neked!!!! Fogsz tesztelni holnap reggel????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág: persze :D
Vendég
 


Köszi a drukkot :wink:
Vendég
 


Palinkas szep napot!!

Remelem mindenki jol van ezen a csodas napon!! Itt legalabbis sut a nap! Gondolom Feletek is duborog a jo ido!! Virag, hany fok is van? :wink: Napozas? Megy ezerrel?? Nem ugy, mint Mianak, szegeny napallergias!:(

Mia, ittal kalciumot? Te figyu mar, az nem bizti, hogy jot tesz, ha allergiasan befekszel a szoliba!!! Elobb muljon el!! Nehogy bajod legyen!! Nezz legy szi neten utana, hogy ilyenkor mi a helyzet! Szegenykem, biztosan nagyon szenvedsz! Jajj, meg a gyogyitarba ha bemesz, kevernek Neked kremet napallergiara es ettol pillanatok alatt visszahuzodik! A szolival sztem vigyazz!! Akkor menjel csak ha mar nem viszketsz!!!!

Beze, gyere irjal, hogy vagy!!! Nem hiszed el, este Veled fekudtem le! Gondoltam Rad, hogy jo ejszakatok legyen es minden rendben legyen!! Ne haragudj de en ilyen vagyok. Ha valakinek gondja van en azt nem tudom nem magamenak erezni. Igy vagyok osszerakva!

Zsuzsi, igaza van Viragnak, hogy vagy? Te is mar regen irtal! Vagy a meleg miatt nincs hangulatod? Mert akkor a hoseg monnnyon le!!

Mona mikor is vizsgazik lanyok??? Neki kuldjunk energiat!

Pampalini gyere mar Te is? Hat, hol vagyol???
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka, nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen, jól vagyok, jól aludtam, és bizakodok, mást úgyse tehetek. :wink:
Nekem Lexivel nem nőttek számottevően a melleim, végig jók voltak a melltartók, most viszont igen, mert szopi után összement 1 mérettel, most az "visszajött".

Mia, köszönöm szépen, te is vigyázz magadra! Szerintem se kellene most szoliznod, de persze neked kell eldöntened. :wink: Holnapra drukkolok nagyon! Érzel valamit?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, orulok, hogy minden rendben!!!:):) :D :D
Vendég
 


Bogárka, köszi, egy tündér vagy! :D
Meddig dolgozol még?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hello Csajok!

Anyuéknál vagyunk Pankával. Jól vagyok, bár szúr a hasam alul. Kicsit izgulok, hogy ez mi lehet. Olyan nyilalás-szerű. Eléggé fájdalmas abban a pillanatban. Köszi. hogy gondoltatok rám.

Pampalini: Örülök, hogy megjött, a ciszta lemondott :)

Beze: Tök jó neve lesz a fiatalúrnak :D Gratula!!!

Csillag: Gyógyulj!!! Puszillak

kovacszsuzsi
 
 


Beze: Tök jó a vonid :) Ha akarod, át tudod változtatni a mértékegységeket cm-be meg g-ba. Csak ott, ahol van ez a rész, rá kell kattintani és akkor úgy látszik, mint az enyémen...

kovacszsuzsi
 
 


jólvan oké,nem megyek szoliba...megvárom míg elmúlik,vagy megint hűvös jön hogy ne viszkessek,igazatok van!!!!! :)

Lenne 1 kérdésem!tudom,hogy még korán csináltam,de vmi azt súgta hogy csinálnom kell tesztet :) Hát csináltam...

Helyzet az,hogy olyan,mintha lenne még 1 csík,csak halványka, kérdésem létezik az hogy csak kivillan a második csík,na hogy mondjam... :roll: ha negatív,akkor semmit de semmit nem kéne ott látnom???ugye???pedig én látok... :shock: most jobban is látom,hogy picit megszáradt a teszt,de mondom naon halvány,és ha megfordítom és fény felé fordítom csak 1 csík van...de ha visszafordítom,én látom ott... :roll: Hétvégére nemvárom a mensit amúgy,és itt a kalkulátor holnapra írta a tesztelést...
Vendég
 


Beze: a méhemnél érzek nyomást,vagy hogy fogalmazzak :lol: iszom a palástfűt ezerrel,remélem sikerrel járunk,végre nekünk is kijárna 1kis boldogság,annyi szomorú év után... :roll: :wink:
Vendég
 


áhh,létezhetetlen hogy kimutatná...szóval biztos csak én látok rosszul...Ilyen korán?áhh...csak a szemem játszik velem... :roll:
Vendég
 


de ha lenne vmi,akkor reggel sztem jobban lehetne látni...a tesztet nemrég csináltam kb.egy fél órája... :roll:
Vendég
 


Mia, a halvány csík is csík. :wink: Egyelőre drukkolok, gratulálni később fogok. :wink: A nyomás.érzés jó, én is ezt éreztem a kistesóval! :D

Zsuzsi, köszi, aranyos vagy! Egyelőre nem változtatok, úgyse akkora, amit írnak rá. :wink:
A nyilalás nem lehet a méhszalagok nyúlásától? Esetleg a frontot érzed? Mindenesetre pihenj le, akkor biztosan elmúlik. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mia, én nem tartom lehetetlennek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, koszi, mar nem dolgozom!!:):) Akkora ko esett le a szivemrooool!!:):) Annyira jo nem bemenni oda ahol nem kedvelnek! Csudijooooo!!!!

Zsuzsi, nem azert szurkalsz mert a mehed tagul? Biztosan nincsen semmi gond! Pihizgessel!!!!! Panka jol van?

Mia, Te babas vagy????? Te babas vaaaaagy!!! Ha nem lennel babas semmi esetben nem kellene csikot latnod. En forgattam kemenyen 2 hete de sehogy nem lattam semmit pedig nagyon akartam!!!:) A csik csak akkor van ott, ha van bent valaki!!:):) Csak ugy nem lathatsz semmit! Zero! Nuku! Csikmentesateszt ha nincs hcg-d. huuuuu de izgi!!!!!:):):) Mikor tesztelsz legkozelebb??? Holnap csinalsz meg egyet???
Vendég
 


Beze: persze drukkolj nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!! :wink:

Bogár: sztem csütörtökön vagy pénteken,attól függ meddig bírom :D

Jajj csajok,annyira szeretném őt,annyira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki szorítson értünk,hiszem hogy segít!!!!!!! :wink:
Vendég
 


Bogár : nekem nagy a ciciim és alig látszott ki a kenguruból a gyerek :):):)

Mia: halvány csík is zebra :):):) drukkolok szorítok ezerrel :)én viszont a szolit most kicsit hanyagolnám ha babás vagy de ez csak az én véleményem :)


Beze: pihenj ezerrel és ne emelgess meg hát sajna ne is szexeljetek:) mi sem csináltuk mert próbáltuk de barnáztam aztán mondtam Gabinak hogy no szex szóval minden tiszteletem az ővé hogy kibírta :)

nika70
Salgótarján
 
 


Mia, egyem a sziiiived!! Hat, most olvasom, hogy most csinaltad a teszted. Miert nem a reggeli elso vizeletbol nezted meg? aaaaaa, Te, akkor sokkal pontosabb lenne az eredmeny, igy meg delben csinaltad!! Csinalj reggel is egyet, legy szi!! En nem birom ki csutortokig, hogy babas vagy e!!!!!!

Beze, Neked is tovabbra is a legjobbakat!!

Huuu, olyan sokan vagyunk, nem gyozok drukkolni!!!! Nem baj, nem baj, igy a jo ez!!:):)
Vendég
 


Nika, es kenyelmes volt a kenguru? Es nem fajtak a cickoid?
Vendég
 


Nika: köszi,nem-nem megyek én szoliba :D

Bogár: :roll: még gondolkodom hogy reggel csináljak e :roll: igen most tudom hogy reggel kellett volna,de ha egyszer megszállt az ihlet,hogy nekem most kell délben tesztelni :lol: :lol: :lol: már nemtudtam mit tenni,csak tesztelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


No,ezert tesztelj reggel! Most homlokon csokolt a muzsa ezert reggel jojjon az ihlet es...hajraaaa!! Tudod, hogy delben nem jo tesztelni foleg igy az elejen. Reggel kell. A 18. napon mar delben is jooo, de Te meg az elejiiin vagy!! Tesztelj reggel konyorogve keeeeerlek!! Legy sziii!!
Vendég
 


hááát ha szépen megkérsz,akkor lehet csinálok reggel :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, micsoda hírekre jövök!!! :D Most még jobban drukkolok Neked!!!!! Egyet értek a lányokkal, hogy a halvány csík is csík!
Én a 26. napon délután pozitív tesztet lőttem, halvány volt a csík, de egyértelműen látszott. Mondjuk azt is hozzáteszem, hogy az én ciklusaim 26-28 nap között vannak (voltak :lol: ).
Még annyit mondj el, hogy milyen fajta tesztet csináltál? Vizeletsugarasat vagy mártogatósat? (A vizeletsugarasok jobbak...)

Zsuzsi, jó pihenést Nektek Pankával Anyukádéknál! A hasszurkálás szerintem lehet az időjárás miatt is. most én is érzem (meg Beze is írta tegnap), hogy jön egy kis hidegfront... Ma többet keményedik a pocim, pedig pihizek...
Tényleg, a mocorgást mennyire érzed?

Beze, örülök, hogy jól vagy! Meg tudod oldani, hogy ne emelgesd Lexikét?

Bogárka, itt most nem süt a nap, 22 fok van és lehet hogy ön egy kis vihar, de csütörtöktől megint itt a jó idő! Egyébként nem fekszem ki mióta kánikula van... Napozni nekem akkor esik jól, amikor olyan 25 fok körüli a hőmérséklet. (Idén nyáron erre sokáig kellett várni...) Kifeküdni a napra egyébként is csak akkor tudok, ha Bence alszik, az meg kb ilyenkor van, amikor veszélyes lenne a tűző napon tartózkodni. Úgyhogy marad az árnyék, meg a Bence utáni futkározás közbeni napozás! :lol:

Nika, Neked most akkor rendesen megjött?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág: mártogatósat 10es érzékenységűt még a v.a.t.e.r.á.r.ó.l rendeltem... Vizeletsugaras jobb azt mondod?
Vendég
 


Mia, ha 10-es érzékenységűt csináltál, akkor nem jobb a vizeletsugaras, mert amit a gyógyszertárban lehet kapni, azok általában 25-ős érzékenységűek. Ha a 10-es halvány volt, akkor a 25-ösön még bizti nem látszódna semmi.
Szerintem, ha van még 10-esed, akkor lődd el reggel! És nem menj éjszaka pisilni!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág: van még 5db itthon,lehet akkor reggel csinálok :wink: húú de izgi :)
Vendég
 


Miaa, legy szi ne tedddd ezt Velem!! Egy adag fagyival a kezemben kerlek, tesztelj reggggel!!!! Ne legyel mar ilyen szivtelen!!!!! :lol: Na, de most komolyan!! Reggel ott lesz a ket csik!! Viszont nehogy hajnali 3kor kimenj pipilni es aztan tesztelj reggel 7kor!!!:) Tessek bent tartani este 10tol reggelig!! Jujjjuujjjjj, nagyon izgalmasak ezek a napok!!
Vendég
 


Virag, uzzuk el a rossz idot!! ha` nehogy mar hazamegyek es hideg legyen!! Itt hetek ota jo ido van!! Nem forro de olyan kellemes huszon fokok dongetnek. Legyen mar Mo.-n is minimum ilyen!!!!
Letoltetted mar Apaval a Nasz-ajanlat cimu nagysikeru filmet? Annyira jol szorakoznal rajta!!!! Tutttii!!
Vendég
 


Bogár: jólvan egye fene,holnap csinálok 1et :wink: Milyen fagyid van? Te mikor is utazol haza?és itthon tudsz lenni majd neten? :shock:
Vendég
 


mia

nekem a pétől számitott 13.napon volt olyan tesztem mint neked,3 nap múlva már látszott szépen,láthatóan a csik,az előzőben meg csak ha ugy forgattam,de ott volt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :) :)

szoval,nálad is ott van csajszi :) :) :) 2 nap múlva tesztelj csak,bird ki :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti: igen nálam is ha úgy forgatom akkor látszik a csík :) dehát végülis mit várok,nagyon-nagyon korai! Remélem nemcsak én néztem félre,de tényleg látok ott valamit :)
Vendég
 


mia

odaképzelni nem lehet a csikot az tuti.szellemcsik meg nem ltezik mert ha nincs hcg a szervezetedben akkor nem is jön elklő a másik csik.

és ha te látod akkor ott van,itt nincs mellé beszéd

KépKép
bettike83
 
 


Mia, csináld meg holnap reggel tesztet!!!!!!!! PLÍÍÍÍÍZZZ!

Bogárka, péntektől elvileg megint jó lesz az idő, úgyhogy gyere csak töltődni!!!! Melyik társasággal repülsz?
Apa még nem szedte le a filmet, szeret egy kicsit (nagyon) makacskodni... még el kell neki párszor mondanom... :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


CICKÓIM NEM FÁJTAK CSAK SZERINTEM A GYEREKNEK VOLT KÉNYELMETLEN HOGY NEM LÁT KI SEMMIT :):):)

csajok nekem olyan furi ez a mensi most.bocsika hogy leírom de nekem máskor harmadnap még igencsak teli szokott lenni a tampon most meg reggelre még negyedig sem volt délelőtt is csak negyedig tegnap négy óra alatt tele volt most meg mintha csak alig lenne valami.Beágyazódáskor lehet mensi szerű erőteljes vérzés is? nem hiszem.

nika70
Salgótarján
 
 


Mia, olyan fagyim van amilyet kersz!!:):) Milyet kersz?? Vasarnap delelott megyek haza, vagyis delben szallok le Ferihegyen. salalalaaaa!!!:):):)
Igen, leszek net kozelben, anyueknak van gep is, net is, csak nemtom mennyit leszek otthon, mar van ezer programom!! salalalalaaaaa!! Ne aggodj, nem menekultok meg Tolem!! :roll:

Bettike, ne beszeld maaa` le Miat a holnap reggeli tesztrol!!!!!!! :D :lol: Ma ugyanis delben csinalta a 100. vizeletebol. Reggel ott kell lenni a masodik csiknak!! Mondd neki Te is, reggel teszteljen!! PLIIIIZ!!:):)

Viragom, mondjad Apajanak, hogy innen Londonbol is nagyon szepen kerik, szedje mar le azt a filmet!!:) Egyebkent British Airways-al megyek! Nekem Luton messze is van es nem is olcsobb, mint a BA. Mire az ember kier Lutonra, meg plusz penzeket fizet poggyaszert meg a bankkartyas fizetesert ugyan ott vagyok, mint ha Heathrow-rol megyek. Es Nekem itt van Heathrow 15 perc autoval, Luton pedig masfel ora. Nnna, meg mit nem!! :wink: Es koszi az idojaras jelentest!:):)
Vendég
 


Nika, erre en nemtok mit mondani.:(:( Mindenesetre pl. a legjobb baratnom is mensizett igy nem tudta, hogy terhes. Illetve csak fura volt neki, hogy nem ugy verzett, mint maskor. Aztan meg 8. hetes terhes volt mire orvoshoz is elert. Azota mar 8. eves a kislanya!:):)
Vendég
 


Nika: tesztet nem csináltál?
Vendég
 


sziasztok!!!!!
nagyon pipa vagyok, de majd mindjárt.

először is: halk gratula miának!!!! ja! és én nem olyan rég, 1-2 napja írtam, hogy hol vagy és mikor tesztelsz pozit??? ennyit a senki nem hiányolt-ról!!!! nagyon örülök! ha nekem lenne még 5 db tesztem én még mindig minden nap csinálnám!!!! szóval reggel pisire fel! éjszaka visszatartani, aztán egy szép pozit pisilni kérnénk reggel!!!!

bogár: szupi, h nemsokára jössz haza!!! van már időpontod a nőgyógyihoz?

csillag: itt süt a nap és 1000fok van.

nika: te is tesztelj szerintem újra 1-2 nap múlva. a beágyazódás az mondjuk csak minimális barnával, vérrel járhat(úgy tudom), de lehet késői a picikéd és a mensi már megindult.

betti: nem is mondtam, h örülök a bútorotoknak!!! lehet tudni, h hova költözik a bolt???


most én jövök!!!!!! nagyon pipa vagyok. falra tudnék mászni. ahol én dolgozok, ez fizetős utca, így parkolókártyával szoktam parkolni, ami minden hónap 5ig használható, de az újakat csak 1jén kezdik osztogatni. kéthavonta szoktam megvenni. most is aktuális lett, h veszek két hónapra(utána már nem is akarok dolgozni). hétfőn, még a jó szocialista rendszer szerint nincsenek nyitva. reggel 8tól osztogatták. 3/48kor én voltam a 9. sálálálá. 9re beérek dolgozni. nem késhettem, mert lett volna egy felmérésem. a gép a 4.ember után elromlott. go dolgozni. a gyereket nem hozták felmérésre, mert táborban van. :twisted: :twisted: :twisted: .a főnököm mondta, h menjek 10ig hátha sikerül. odamentem olyan 35en voltak előttem. persze, h nem ment. 12-13ig ebédszünet van náluk. nálunk pedig 13-14ig. aztán 14től volt egy foglalkozásom, gondoltam utána visszamegyek. így is lett 15.10kor amire odaértem közölték velem, h éppen jönnek le a lányok, mert csak 15ig dolgoznak!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
a storyhoz tartozik, h minden elindulásomat autóval kellett megtennem és minden alkalommal dobnom kellett az ottani autómatábe egy kis money-t. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ja! holnap csak délig van parkoló-jegy osztás!
azt mondjátok meg nekem, h miért nem lehet interneten egy ilyen sz@rt elintézni, amikor repjegyet lehet ott vásárolni!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: bocsi nem láttam hogy hiányoltál :oops: még ne gratulálj,inkább küldd a sok pozitív energiát és szoríts értünk!!!!! okés,remélem reggel jobban fog látszódni a csíkocska :)
Vendég
 


ja elhiszem hogy mérges vagy,tényleg elég idegesítő,sokkal jobb lenne tényleg ha neten is lehetne vásárolni!De nyugi,ne idegeskedj! :wink:
Vendég
 


Kati: remélem jólvagytok,mikor mész dokihoz legközelebb?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?