Sziasztok!
Pancsi: köszi,bár úgy lenne!
Nem olyan egyszerű ám a mai világban eladni egy lakást és egy kocsicsere sem az,de muszáj lesz!
Hogy mikor megyek dokihoz? Holnap reggel 8-ra vagyok beírva,de nem a sajáthoz,mert az sajna szabin van! A 18 hetes UH lesz. A nemét nekem a 12. héten mondta az egyik doki,h. fiú,de hát az olyan korán volt még,hiszi a piszi!
Igazából ezzel egy bajom van nekem: írtam pár napja,h. nálunk van fiú is,lányok is, úgyhogy nincs meg bennem az,h. :jujj,de vágyom egy édes kislányra,vagy egy cuki kisfiúra... Talán egyetlen vagyok itt ilyen,de tökmindegy a neme. A lényeg,hogy minden rendben legyen,mert azt tudom,hogy bár fiatal vagyok még,de ha most lenne vmi baj,én soha többé nem vállalnék egy újabb terhességet! De soha! Vesztettem el két babát,előzőt decemberben 9 hetesen,Regina előtti babámat 19 hetesen,úgyhogy ennyi. Nekem csak az a fontos,hogy idő előtt ki ne nyíljon teljesen az amúgy is kicsit nyitott méhszájam,tehát legalább a 36. hétig bírjuk ki! Xar,de ez van!
T Katinka: Vasárnap írtam,nem voltál kb. 1 hónapig és be is jelentkeztél,hogy itt vagy! Ez aztán a telepátia!
Örülök ,hogy jól sikerült a nyaralás,de ez nem is volt kérdés!
Lovaszkata: pénteken mennek a drukkok itt mindenkitől,nem lesz semmi baj!!!
Addig is vigyázzatok magatokra!!!
Cedis: szörnyű lehet ez a székrekedés,remélem már túlvagy rajta! Én még mindig az alvással küszködök,most éjjel sem aludtam egy másodpercet sem. (Pedig szedek rá homeós bogyót!) Bár most éppen azért nem ment,mert nem éreztem az én kicsikémet!
Úgyhogy egész éjjel ezen paráztam,mire most reggelre kaptam a tenyeremre jónéhány puha bökdösést!
Ezt neked is írom Bei,hogy látod ez így működik,nem mindig érzi az ember. Most én is totál beparáztam,de szerencsére ok minden!
Beze: ISZONYAT ÉRZÉS VOLT OLVASNI,AMIT ÍRTÁL!!! Remélem,minden rendben lesz mostmár veletek!!! Nagyon vigyázz magatokra és ne erőltesd meg magad!!!
Annus: elképesztő képek,nagyon édi a bébi!!!
Nem is gondolná az ember,hogy ilyenkor már ennyire jól látszik minden,még a kis pofija is! Gratulálok!!! És hogy nunis? Tök jó! És hogy Niki? Az is tök jó!
A középsőm nekem is Nikolett. Bár nekem mind1,de én is csajszit érzek,mert kerek a pocim (gmail-re raktam 1 képet) és édességmániás lettem. Tudom,ezek nem mérvadó dolgok,de a fiamnál hegyes pocim volt és 1 szem csokira rá sem néztem volna,a lányoknál kerek poci és sok édesség!
És ez most is így van,de meglátjuk,remélem holnap kiderül!
Julcsi: neked is gratulálok a szép eredményhez!!!
Nemsokára
Te is mész a 18 hetes UH-ra,gondolom várod már nagyon!
De milyen pocifájásról írsz???
Én is remélem,hogy mindenkinek írtam,szép napot kívánok mindenkinek!!! És az Isten szerelmére,ne erőltessétek meg magatokat,semmi emelgetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem akarok több rosszat itt olvasni és áténi és kész
Cicus