Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: tényleg székeket sikerült eladni? télen azért ha csak ezt használjátok jol jön a lábzsák :wink: mi szerettük a zsákot :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


csajok,lehet menni a gyerekekkel nagybevásárlásra:

http://buggybagg.info/twin-buggy-bagg/

etetőt igen :wink:

easy gon még gondolkodom. :roll:
Vendég
 


Tpk, nagyon sajnálom, sajnos én sem tudok sebészt ajánlani. :(

Timi, nagyon ügyi Alexa! Hanga lábikója tényleg érdekes, ha már rááll, és nem változik, én is biztos elvinném. Addig no para, nekem sem tudtak Mírával sokat kezdeni, vissza kell vinnem majd szeptemberben, hogy már tud járni. Akkor már biztosan tudja megállapítani a szitut a doki.

Nyuszi, tényleg csak egy szunyoggal találkoztam eddig itt nálunk, az is letévedt a hálóktól a fürdőhöz, ott meg bizony éjjel nem jutott neki falat. Nappal pedig a kegyetlen halál várt rá.
Te mondtad, hogy alátétei vannak a tányéraidnak. Csak egy bizonyos tányérhoz passzil, vagy általánosan mindegyikhez? Kéne, mert mindent lepakolnak már az etetőtálcáról.
Azért eszünk még néha pépeset, mert nincs annyi fajta kaja a tarsolyomban, ami nem nehezen rágható, de mégis csócsálgatni kell, mielőtt lenyelik. Mint virsli, ránotta, palacsinta(sajttal-tejföllel). Ma mondjuk Míra már nem fogadta el a pépes ebédet, kénytelen voltam neki rízst adni. Bezzeg azt ette. Kicsit kanalaztam a pépesből is a rízs alá, így az eredeti kaja is majdnem mind elfogyott.

Na most mennem kell fektetni, mert úgy látom készen vannak. Még próbálok ma jönni, de állandó átjáróház az életünk, mióta ilyen jó idő van. Na meg mi is tekergünk mindenfele. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Szélességben nyerek 30 centit,de hosszra vesztek 20 centit,ha az ariát nézem :roll: és majd 5 kiló is van köztük :? Azért az aria csak jobb minőség,nem?

aria méret összecsukva ülőrésszel H-SZ-M (cm): 84x76,5x28 és 9.4 kg

easy go összecsukva: 104x46x32 és 14 kiló

hoco,ez van most:110x77x40 és 13 kiló

szerintetek a brendonban megengedik,hogy bepróbáljam a csomagtartóba?
Vendég
 


Törpi,elvileg minden tányérhoz jó,de inkább az ellen véd,hogy leverje,mert ha erően megfogja a tányért,akkor lehet fel tudja venni.Bár nem próbáltam,enyémek most el vannak téve tálcástúl.

De ők már szinte bármit ehetnek,mint amit ti.Azt hittem ebben a korban már nem fogok külön főzöcskézni nekik :roll:

Szúnyog miatt irigy,iilletve a szúnyogtalanság miatt.Itt hihetetlen mi van,pedig kétszer is írtották egymás után,de semmit nem ért.
Vendég
 


Ma az enyémek azt eszik, amit mi. :oops: Megkívántam Nyulasz "rakottasát", úgyhogy csirkecomb, újkrumpli, cukkini, sárgarépa, hagyma ment be a sütőbe, a teteje megszórva petrezselyemmel és összesütve. Nyami! Remélem a csajoknak is ízleni fog egy kis borsólevessel higítva. A pipicombon kívül minden a kertünkből van. :D

Nyulasz: azt már neked kell mérlegelni, hogy méretben mi a praktikusabb. Ha hosszra simán befér a csomagtartóba, akkor a szélességgel rengeteg helyet nyersz. Nekem úgy tűnik, hogy a hoco és az aria között nincs akkora különbség, szinte nem is nyernél vele helyet a kocsiban. A kocsiba pakolás nekem mániám, mert kisautónk van. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, nézd Móni gyerkőceit, ők már simán eszik a felnőtt kaját. Az enyémek ilyen későn-érő típusok. Meg Emma lusta rágni. Neki a könnyen csúszó kaja a favorit. Én a pépeset is későn kezdtem, ezt se erőltettem, amíg nem kérték. Na meg amíg Míra gyomra nem bírta feldolgozni és kihányta. Enyim gyerek ilyen külön faj, de most már kezdenek belejönni. Te gyerkőceid ettől még ehetnek egy évesen azt, amit Ti. De szerintem lassacskán kezd is el, mert ugye ez sem éles váltással működik :wink:

Megyek beszerzek pár káros napsugarat, különben mentőautóként fogom ezt a nyarat is végigszirénázni. Ha kölkökkel vagyok, nem mehetek napra mégsem :?

Amúgy csípnek is a szúnyogok, vagy hat a galaktív? Mert vettem, de még nem kellett használnom. Azonban a Balatonon biztos fogok pár vérszívóval találkozni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én tegnap kipróbáltam a galaktívot, szerintem jó. Nálunk veszedelmesen csípnek a szúnyogok és estefelé kimenni sem lehet, de a sem a csajokat,sem engem nem csíptek össze. Balcsin biztos kelleni fog!
Gyerekeid dehogy külön faj! Attól érdekes az ember, hogy különböző! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,azért hosszra a hocomhz képest még az ariával is nyerek 20 centit.Hoco 110,aria 84.Na,majd méregetem a csomagtartót,hogy hogyan lenne praktikusabb.
Pipicomb miért nincs a kertben? :lol:

Törpi,hát mi is későn érők vagyunk :lol: Nem gáz,csak általában titeket nézlek,hogy 3 hó múlva hol tartunk majd.

Jó a galaktív,na azért nem 100%,de tegnap nem voltunk befújva,mert interspároztunk a gyerekekkel,és este a teraszra kiültünk...volna...

A gyerekeket is az az 1-2 drab csípi össze,ami bejön az ajtón,mert mindenhol szúnyogháló van,de ugye fürdéskor lemossuk róluk a sprayt is,az ultrahangos meg cart sem ér :twisted:
Vendég
 


Barátnőm a Protect-B-re esküszik, Balatonon tesztelte, egy darab élősködő sem jött feléjük. Na majd meglátom, gyógyszertár mindenhol van.
De szerintem fürdéskor az is lejön :wink:

Timi, kaja bejött csajoknak? Na és hogy alszanak mostanában napközben?

Nyuszi, nem akarok nagyon belekotty ebbe a kocsi-témába, mert nekünk kombink van, amibe még a monstrum is könnyedén befért, (plusz egy ikerjáróka, plusz a gyerekek holmija, meg a miénk...., mikor anno szeptemberben elutaztunk pár napra), de most azért megemlegetem minden alkalommal, mikor az Espretet dobom be fél kézzel, hogy mekkora áldás egy könnyű kocsi. Az meg, hogy alig foglal helyet, maga az álom. Nagy segítség vagyok megint, mi? Jobb volt, míg meg se szólaltam :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,milyen kombi az,amibe ennyi minden befér?Enyém is kombi :shock:
Én értem mit mondasz,szerinted melyik a kisebb?1-es vagy a 2-es?

1. 105X62x40 12.5 kg
2. 84x76,5x28 9.5 kg
Vendég
 


Nyuszi, most nézem alaposan újra ezeket a kocsikat. Méretügyileg ez a 17-32cm magasságkülönbség... hát, nem hiszem, hogy annyit számítana, még ha meg is kell málházni az autót. A súly tényleg elég változó, de lehet, hogy Timinek van igaza, nem lenne rossz az a lábzsák télire. A Chipolinohoz is van, de rendleni kell, érdemes lenne megtudni, mennyiért vesztegetik. Mert az amúgy is drágább, mint a többi. De a Buggy-hoz még kiegészítőként sincs. (Várjuk Vanda szabásmintáját :wink: )
Ami viszont még feltűnt, hogy a Chipolino csak 140 fokig dönthető, a többihez viszont semmi sincs írva ezzel kapcsolatban. Szerintem egy gyerek mondjuk ülve is elalszik, és alkalmanként egy ilyen pozícióban alvás nem okozhat gondot, de lehet, hogy valaki faxnis erre.
Szóval szerintem nem a Chipolino a legjobb, a másik kettő szimpibb. De hát lehet, hogy Balázs és Noémit kéne megkérdezni? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Citroen Xsara - asszem így írják :oops: még a saját kocsim márkáját sem tudom leírni, de most nem megyek ki megnézni :roll:

Melyikek ezek? Én teljesen más méreteket olvastam a beillesztett linkeken :shock:
Amúgy szerintem a 2-es.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,

az 1-es az esprite,a 2-es a pp aria twin.Érdekes nem?Szóval az aria hiába lapra csukható,kissebb mint az esprite esernyő :roll: Az esernyőnél a szélessségén nyersz egyedül.
A chippolinót nem venném,az easy go-tól is tartok kicsit.De így összehasonlítva a méreteket a pp vezet :D
Most már csak azt nem tudom,hogy érdemes használtan 40-ért venni,vagy újat 69-ért,de akkor van hozzá lábzsák.Megér 29-et a két lábzsák,és hogy új? :roll:
Vendég
 


Nyulasz: a mai eszemmel nem vennék új babakocsit. :wink: Szerintem a 40-be benne kellene lennie a lábzsáknak is. :?

Így jobban átgondolva marad az esprit, csak lábzsák kéne hozzá.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nem mindegyik ariához volt lábzsák.Gondolom ehhez se.Biztos emlékszel,Lanyané árulta,bár lehet már meg sincs neki.

Pöttyök elmúltak?Jól vagytok?
Vendég
 


Nyulasz: á én nem emlékszem, memóriám nulla egy ideje, de tudom melyik az aria. Pöttyök csak 1 napig voltak, másnap meg minha nem is lett volna beteg. Hisztizni ugyanúgy tud, pedig nem bántam volna, ha a betegséggel az is elmúlik. :lol:

Itt volt-ill. van anyukám és délután a felnőtt-medencében pancsoltunk, mert a gyerekmedence nem nyűgözte le őket annyira. Lehet, hogy az úszás miatt nagy vízhez vannak szokva. Olyan jó volt kicsit ázni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ja,biztos megszokták a nagy vizet.Csak ahhoz meg tényleg segítség kell
Hiszti megmaradt? :lol:
És ebéd hogy ízlett?Tudod panaszkodtam,hogy alig ettek belőle,aztán a fele megmaradt másnapra,azt nem csináltam olyan sűrűre,és bevágták a 170-170-et belőle három perc alatt. :D
Vendég
 


Ja,képzeljétek ma először fürdetek egyedül...nem ér nevetni,tudom sokan rendszeresen,de eddig mindig volt segítség,ha apa nem is ért haza.Most viszont mindenki esküvőn van,így megyek is,belecsapunk a lecsóba :lol:
Vendég
 


Autóhoz: tesóméknak VW Touran van, nekünk Opel Zafira. Gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Férünk benne 4 lurkóval is, tesóméknak van tetőboxuk, szerintem előbb-utóbb nekünk is lesz. :D

Lábzsák: nem felejtem el, amint lehet, fotózom.

Nyuszi!
Hajrá fürcsi!
vovanda
 
 


Nyuszi: hajrá fürdetés! Bevallom én már imádom az egyedül fürdetéseket. Akkor mindketten csak az enyémek és mintha tudnák, olyan aranyosak, ügyesek, nincs türelmetlenség, szépen várnak, ha kell. Ebéd nagyon bejött nekik, pedig picit sós volt. Hangával már szinte csak főzeléket lehet etetni, vagyis olyat, ami túlnyomó részt zöldség. Már a gyümi sem csúszik úgy és a tápszer sem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda,Timi,köszi :D

Igazából mindig én fürdetek-öltöztetek,na jó,havonta egyszer apa,a vizet ő szokta csinálni,amíg én vetkőztetek,aztán elvan a másikkal amíg mi fürdünk.De megoldottam,hogy ne legyen nyivákolás,bevittem a fürdőbe a két etetőszéket,és szépen végignézték egymás fürdetését.
Már a múltkor is így mostam hajat,hogy bevittem őket magammal :lol:

Viszont Balázsnak iszonyat harc hajat mosni,míg régebben simán hátra tutam dönteni,most mintha az életéért küzdene,hiába nyugtatom,és mondom el neki,hogy mi fog következni.Nagyon félhet,mert Noémi is elkezdett az etetőszékben aggódni,és leste,hogy mi történik,picit még sírt is a Bazsival,szerintem ő értette a sírást,és rendesen aggódott.

Timi,örülök,hogy ízlett az ebéd :D nincs is jobb anya főztjénél :wink: Szerintem jó,hogy ennyire szereti a főzit,egy időben Noémi is tápból csak 100 körül evett,gyümiből 150 körül,és főziből 180 is lecsúszott.+még utánuk 50 puding,vagy tejpép.

Most kb 150 körül eszik kanalast,és 170 körül tápot.Igaz most a főzi után nem adok semmi mást(amióta nem délután 5-kor főzelékezünk,hanem 12 és 1 között valamikor),mert 2-2.5 óra múlva kapnak tápot,így jön ki az alvásuk miatt.A főzire meg sokkal hamarabb megéheznek,mint a tápra.Azt hittem ez fordítva lesz,de táppal 4 órát is elvannak,főzivel meg csak 2-2.5.

Na megyek,még megetetem a kutyát is,jóéjt!
Vendég
 


Timi, enyémek sem csípik a kis medencét, remélem a nagyot nyaraláskor szeretni fogják. Nekünk sajna az nincs még a háznál :oops:

Nyuszi, én még sosem fürdettem egyedül :oops: Ügyes vagy, nagyon! Pp jó, ne sokat filózz, lehet, hogy nem tesz jót :wink:

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.22 18:27-kor.
vovanda
 
 


Az összes baba-gyerek szép!

Vanda: addíg jó, amíg infantilis apuka! :wink:

Szizzsófi: nagy a vidámság látom! Jól mulattatok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Milyen jó gyerekeim vannak! Egyedül vagyok itthon Johival és a srácokkal. Gergő és Johi teljesen egyedül elaludt, Bálint pedig nyűglődött, felvettem, megszoptattam, és ő is elszuszkázott :D Istennek hála érte!

Bakker, most látom, hogy a múltkori hszem nem ment el... :x

Na most már mindegy! Dicsértem a képeket, a Balu videó is nagyon tetszett :)

De látom vannak újabb fotók is, szóval mindenki nagyon édes :)

Rólunk annyit, hogy Bálint két napja négykézlábra húzza magát, és már egyre többet hintázik úgy. Gergő inkább a hangját trenírozza, mert olyan sikításokat és ordibálásokat elenged, hogy Bálint is megijed tőle. Johanna egyre ügyesebb szobatisztaság terén, már egyre ritkábban fordul elő baleset, és kiabálja "pisilni kell" majd rohan így a bilihez. Nem lehet rájuk panasz!

Szép napot!

Kata
labkat
 
 


Labkat: ügyesek a gyerekek! Lassan a te fiaid is elindulnak.

Ma Hanga evett is földet. Azt gondoltam (én balga), hogy jól elbarikádoztam a virágos sarkot. Hát tévedtem. Nem tudom mennyi földet evett, de látszólag nagyon ízlett neki, mindezt ebéd után. Lehet kevés volt a spenót vagy hiányzott némi desszert. :shock: :lol:

Nyulasz: babakocsi-mizériád ragadós. Minden nap nyúzom apát, mert teljesen rákattantam az easy go-ra, úgyhogy most ott tartunk, hogy azt mondta, ha eladom az espritet, akkor megvehetem. Azt nem tudja még, hogy anyu megvenné, ha kérném, mert neki is tetszik. Szóval most dilemma van, mert lábzsák mindenképpen kell, de mire megveszem hozzá az anyagot, többe kerül, mintha eladom ezt és megveszem azt.

Törpi: kérdezted az alvást: hááááát, nem büszkélkedem vele. Nem megy a napi kettő, mert tiszta nyűgösek és nem tudom őket ébren tartani két evés között, illetve én nem bírom a nyüglődésüket. Egyenlőre ez van, most nem erőltetem. Ma is aludtak délelőtt fél órát, tízórai után 2 órát :shock: és most ebéd után megint le kellett rakni őket és már alszanak is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szizzsófi: dehogynem akartam én lábzsákot, csak nem kaptam eddíg. Nem is tudom milyen jó hozzá, pedig jó lenne, mert varratni elég drága lenne, mert az anyagot is meg kell venni.

Nem tudom ma mi van, de annyira szédülök, hogy mozdulni sem merek. Reggel elmentem fodrászhoz, de alig tudtam hazajönni. Viszont végre rövid a hajam! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, rövid a hajad? Irigy érte. Nekem nincs bátorságom hozzá. Anno, 5 éve bevállaltam, szerettem is, de minden reggel mosni kellett, hogy kinézzen valahogy. Gyerek nélkül ez bőven belefért az időmbe. Na de manapság az is luxus, ha sikerült a déli alvás előtt a fésűmmel és a fogkefémmel találkoznom. Ilyenkor jobb a hosszú lobonc, mert csak összefogom, még ha kócosan is. Illik az imidzsemhez, szétszórt szénakazal :lol: Azért, hogy a fodrásszal is sikerült randiznod, meg külön sárgulok. Nekem szerintem még életemben nem volt ilyen hosszú a hajam, mert nem jutok el levágatni. :?
Szédülés, állítólag megint front van, remélem csak ezt érzed!
Alvás: szerintem még elfér 3 alvás 7és fél hónapos gyerkőcöknek, főleg, ha főként rövidek. Mi is 8 hónaposan kezdtük a két alvást, de akkor másfél órákat/alkalom.

Szizzsófi, nagyon csinik voltatok a lagzin! Én önző vagyok, és az augusztusi esküvőre itthon hagyom a csöpőtéket. Persze az is benne van, hogy Pest mellett lesz (200km-re tőlünk), a szállásunk is a kastélyban lesz, igaz a lagzi helyszínén, de nem szeretném őrizni a babyphone-t egész este, vagy rosszabb esetben a lányokat a szobában :? :oops:

Felébredtek, mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Törpi,már sikerült jóóóó sokat filóznom a babakocsin,így Lanyané már eladta :cry: :cry: :cry: Pedig nekem az a kiwi szín tetszik,és nincs használtan.
Szerintem egyáltalán nem gáz,hogy otthon hagyod őket az esküvő idejére,kell is a kikapcsolódás neked is!
szétszórt szénakazal imidzs :lol: :lol: :lol:

Timi,tényleg ennyire tetszik az easy go?Na,vedd meg,és meséld el,hogy milyen :lol: Bár én döntöttem,csak éppen újonan drága.
Virágok,jajajjj :shock: :lol: nekünk már csak icipici van,ami a szekrényen elfér. :lol:

A lábzsák tényleg fontos?Mondja már el valaki,hogy kb 15-20 hós korban is használ az ember lábzsákot?

Szizzsófi,szépek vagytok,és te is nagyon csini.És bátor,én nem vállaltam be az esküvőt,a Törpi által leírt okoból. :oops:
Véletlenül nem Gyöngyi volt a menyasszony neve?Tudod,szombaton volt a férjem is egy esküvőn :lol:


Vanda,Pasinak jól kijutott :lol: :lol: :lol: bírja a kiképzést :lol:
Szép család vagytok!


Babus,ha véletlen valahol belebotlasz használt aria twinbe,ami kiwi színű,akkor sikíts! :lol: Vagy újba,ami nem 70-be fáj :lol:
Vendég
 


Nyuszi, én úgy vagyok vele, ahogy Te, nem gondolnám, hogy annyira szükséges lenne a lábzsák 20 hónapos korban. Elégnek érzem az overállt . Ha meg akkora a zima, ki se mozdulok inkább. Tudom, néha nem azon múlik, hogy akarok-e vagy sem, de arra a két alkalomra meg nem veszek :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Én az ikrek születése óta kétszer tudtam hajat vágatni. Azért nem ér a seggemig, mert szülés előtt brutálisan le lett szedve. :D

Nyuszi!
Szerintem már nem fogunk lábzsákolni. Ki is növik. ha nagyon gáz, kapnak takarót, de az enyémek már amúgy is alig maradnak meg a járgányban, mennének állandóan.
Később fogok tudni olyan zöld Aria twint, most még használják.
vovanda
 
 


Nyulasz: okés majd lesek, bár tényleg ritka szín :? lábzsák sztem addig kell amig nem 2 azaz 4 lábon közlekednek :wink:
lehet már mi sem fogjuk idén télen használni, de sztem csak a kocsival együtt adom majd el (mert ehhez pont illik szinben, sötétkék :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Szizzsófi,itt azt írják,hogy 77 cm széles az easy go

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1

Hű,köszi a válaszokat,akkor annyira nem is fontos a lábzsák :roll:

Vanda,jó,ráér a hétvégéig :lol:

Babus,köszi :D
Vendég
 


És vajon 1 éveseknek kell-e a lábzsák olyan nagyon? Mert, ha nem, akkor fölöslegesen cserélném le az espritet. :? Na, most úgy vagyok, hogy nem tudom mi legyen. Én szívesen kiraknám őket aludni télen, de nem tudom hogy akkor még ellesznek-e a babakocsiban, meg mi elég sokat vagyunk kint télen is, bár az ideire már szánkózást tervezek. Szóval lehet, hogy egy jó meleg overál lesz a megoldás-esetleg kettő fejenként, hogy legyen váltó.

Fodrász: nekem enyhén hullámos, kócszerű hajam van, amit tavaly nyáron is felnyírattam, de annyira nő, hogy képtelen vagyok elviselni, összefogni nem bírom, mert fáj tőle a fejem, hullik, mint szülés után-már megint és erősen öregít is-párom bevallása szerint, amit ma tett, mert eddíg nem nagyon mert szólni. Bezzeg a terhesség előtti göndör fürtjeimet nagyon szeretné, dehát azt a lányok elvitték sajna. Pedig mennyire szerettem, hogy csak hajmosáskor kellett fésülködni! :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,hihi,jó kis dilemmák :lol: kell-e lábzsák :roll: Viszont azzal nagyon jól néz ki a kocsi :D

Kérünk fotót a hajadról :lol:
Vendég
 


Timi: mi még nem jártunk télen így nagyon jól kihasználtuk a lábzsákot :wink: sztem meglátod h álltok télen azaz mentek :lol: és akkor is tudsz venni :wink: mi az esprithez használtuk, teljesen jol müködött :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: na igen, de ha megveszem a két lábzsákot új áron, akkor ennyi erővel megvehetem az easy go-t is eladva az espritet, mert ugyanott vagyok anyagilag. Ha lenne használtan az persze más!

Nyulasz: ááá, a fejemmel inkább nem riogatnék itt senkit sem! Ha néztek jóban-rosszbant, akkor hasonló, mint a Barbié, csak szőke és sötétbarna melírral (a barna azért van, hogy mégse legyek annyira szőke-legalább kinézetre :lol: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: akkor probáld meg jóáron eladni espritet :wink: ha sikerül akkor vedd meg az easy go-t :wink:
használtan mire gondolsz? zsákra vagy easy go-ra?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: zsákra.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, de bátor vagy! Te kérsz fényképet Timitől? :wink: :lol: :lol: :lol:
Megjegyzem, én is szívesen látnám azt az új hajat!

Vanda, a fodrász-látogatásaim száma megegyezik a Tiéddel, mióta a lányok megszülettek. Csupán azzal az egy alkalommal több, mikor tesóm esküvője előtt beszáríttattam, mert tanu voltam.

Timi, tuti menni fognak a Te gyerekeid 1 éves korukra már, de talán még megmaradnak a kocsiban. Az viszont tuti, hogy rájuk terített takarót nem fognak megtűrni magukon, max. ha kesztyű akadályozza annak lehámozását magukról. (Mírából indulok ki, akire erősen hajaz Alexa aktivitása :wink: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi!
Ha csak az alvás miatt "zsákolnál", akkor ahhoz elég két bastagabb takaró. Nekünk is azért kellett a zsák, mert Duracell letúrázta még a tesója takaróját is. :D
vovanda
 
 


Hihi. Babakocsiban fekve mindketten Duracell nyuszik, mármint ami a lábak aktivitását jelenti. Plédet azóta nem tudok rájuk rakni, amióta rájöttek, hogy mozog a lábuk. :lol:

Nyulasz: nem tudod ki rakott fel mindíg lefejezett pocakosképet tavaly ilyenkor? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Aria twin kiwi - egy kérdést megér, hátha meg van még neki... :roll: :roll:

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ho ... 36380.html

t-pk
 
 


:oops: ha lesz normális fejem,akkor kaptok fotót :lol:

Tkata,köszi,ez Lanyané kocsija,aki ide is felrakta nekünk,de akkor még nem merültem el a méretekben,így azt gondoltam akkora mint a hoco kocsim.Közben hirdette az expresszen is,felhívtam,de már nincs meg neki :(

Nem is írtam nektek,tegnap éjjel beriasztott 3/4 1-kor Noémi légzésfigyelője :shock: Szerintem nem volt téves riasztás,sose riaszt,csak az első éjszaka volt gond,akkor 3-4x is csipogott,de állítottam az érzékenységén,mert gondolom túl picik voltak még,és azóta sosem volt gond.Még akkor se riaszt be,ha csak álldogálnak az ágyban,tehát lemászni sem tud róla.Ha viszont kiveszem őket,és nem kapcsolom le,akkor riaszt,tehát jól működik.
Nagyon mélyen aludt,mozgattam,egyszercsak fordult egyet.Én annyira megijedtem.
Vendég
 


Jó reggelt!

Nyulasz: ijesztő lehetett. Miénk sem riasztott sosem. Ennyire mélyen alhatott Noémi?

Hát nem kívánom az elmúlt két éjszakát senkinek! Alexa múlt éjjel éjféltől üvöltött, ma "csak" fél 2-től. Pont azóta csinálja ezt, amióta 2-es tápszerre váltottunk (tudom, hogy előbb kellett volna, de eddíg kitartott az 1-es). Lehet, hogy a tápszer miatt ébred. Mindkét éjjel benyomott még 100-at úgy, hogy este olyan 180-at evett-többet akkor nem volt hajlandó) Milupa milumilt vettünk, lehet nem jó ez neki. Próbáljak mást? Vagy a foga? Mert tegnap egész nap nem aludt és üvölt, mint akit nyúznak és kizárólag az én kezemben van el, de ott is panaszkodik. Ha le akarom rakni, akkor szorít, ha lent van, akkor mászik fel, mint egy kismajom.

Dumálnak a csajok. :D Hanga: nem nem hnem, Alexa: de de be be :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Timi,igen,szerintem ennyire mélyen aludt :roll: Azért rémisztő,hogy mi lett volna,ha nincs légzésfigyelő.
Érdekes,elvileg a 2-es táp táplálóbb.És amikor evett,utána már nem sírt?Tehát azért sírhatott,mert éhes volt? :roll:

Tényleg,3-as tápra mikor kell váltani?Mindig kérdezem a körzetit,de azt mondja,még a 2-es kell :roll:

Duma aranyos,nálunk is megy a nemnemnem,meg a dedede is :lol:

Nálunk vasárnap keresztelő :D
Vendég
 


Találtam egy tök jó babakocsit,csak kicsit húzós az ára :lol: Na meg jó lett volna az elejétől...viszont nagyon tetszik,csak használtan nem láttam.Nagyon kicsi összecsukva,bár súlyra annyi mint a hoco.

http://www.bebiholmi.hu/baba_mama/babak ... 79196.html

most keresgélek,hátha van használtan.
Vendég
 


Nyulasz: hát kaja után aludt valamennyit, aztán kelni kellett szinte óránként hozzá. Szerintem inkább a foga lesz. :? Nem tom.
Jó ez a babakocsi, tényleg jól néz ki, de mit kezdesz a mély részével, meg az autóshordozó részével?? Nekem gyanús, hogy úgy járnál vele, mint az etetőszékkel. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hát ebbe én is beleszerettem, micsoda színválaszték!!!

Ha lett volna 1 évvel ezelőtt... :roll:

t-pk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?