Új privát üzeneted érkezett!

Persze,igazad van h akinek már van rossz tapasztalata az inkább tart a víztől.
Van akit az orvos el is tilt ugye.Más meg úszni jár a terhesség alatt...szóval nem lehet itt se általánosítani!
Én is inkább a felfázástól tartottam,még a vizes bugyit is levettem,máskor talán hagytam volna megszáradni ugye,de most nem is éreztem jól benne magam :wink:

annus11
 
 


Ja amúgy itthon se fürdök ugye,csak zuhanyzok :roll: De azt napjába többször is! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus: köszi a segítséget, írtam privit, sajna úgy néz i én számítógépes analfabéta vagyok!:)

Henne: Grat a kis kukishoz!

Cicus: Örülök, hogy jól sikerült a pihi, és megértem, hogy nem mész a vízbe, én sem fogok.

Megjöttünk a bútor nézősdiből, hát kicsit lehidaltam az árak miatt, végeztem egy gyors fejszámolást, és csak a gyerekszoba felújítása, ha Balázsnak is veszünk ágyat, márpedig kell, akkor 200 E Ft alsó hangon tapétáztatva, szőnyeggel, függönnyel, és akkor még kell a nappaliba szekrényt és komódot is vennünk, ja és akartam a folyosóra klímát, de akkor 500 E lesz a vége. Iszonyat árak vannak!
cedis
 
 

 
 

Sziasztok! :) Megjöttem én is.

Henne gartulálok! MEgint bővülünk egy kis kukissal. :D

Annus!
Nagyon jók a képek és a nyaralás beszámoló is. Nagyon jó a blogod! :) És tényleg . Van 1 kép,amin látszik a pocid. Ott,ahol apával és Izával mentek a vízbe. Igaz félig lehajolsz,de azért látszik. :) Na megnyugtatlak nekem is van akkora. Kiváncsi leszek doki mit mond uh-n. Szerintem az én babóm is nagy lesz,mint én :oops: Vagy csak több a magzatvíz és azért ekkora.

Cicus! A természetes vízbe tényleg bátrabban be lehet menni. Én mondjuk medencébe is úsztam és hál isten nincs semmi gond. Nekem engedélyezte a doki. De neked, hoyg kicsit nyitva vagy tényleg nem szabad.

Kép
bei
 
 


Cedis! Azért ez a játszótéri sztori durva. Bizti nem voltál bárány hímlős? Szerintem már nem fertőzött a gyerek,mert,ahogy írtad már a végén járt. Azért kérdezd meg majd a dokidat,vagy védőnődet. De nyugi. Ha nem érintkeztél vele és nem adott puszit,vagy ilyenek,akkor igen kicsi az esély szabadtéren, hoyg elkapd. Akkor nagyobb az esély a megfertőződésre, ha egy légtérben pl. szobában vagy vele 1/2 óránál tovább. Valahol ezt olvastam nemrég.

Kép
bei
 
 


Cedis!
Mindjárt olvasoma privit!

Bei!
Köszi szépen!Csináltam ma pocakfotót,este felteszem amint a gyerkőc elaludt :wink:

annus11
 
 


Annus: félsiker!! Az adatokat kitöltöttem, de a fényképes részt nem találtam.

bei: én nem érintkeztem a gyerekkel, csak a fiam, de ő sem volt és én sem, tehát ha Balázs elkapja, akkor tőle én is elkaphatom. Anyukám szerint nem volt csak mumpszom, és ilyen kiütéses nyavalyám nem. Hát azért én is abban reménykedem, hogy már nem fertőzött, na de max 2-3 hét múlva kiderül a dolog.
cedis
 
 


Sziasztok!
Henne! Gratulálok a kisfiúhoz! Lassan tényleg mindenki megtudja a kis jövevény nemét!
Cedis! Szerintem nem kell aggódnod én is úgy tudom, hogy ez az első 3 hónapban vagy a szülés előtt 1 héttel okoz nagyobb problémát! Sőt mivel cseppfertőzéssel terjed van remény, hogy egyikőtök se kapta el!!
Strandolás! Nagyon mennék, de nem merek. A természetes vizek egyébként nekem is szimpatikusabbak!
Titeket is megvisel ez az idő? Nekem egész nap migrénem volt, most kezd valamelyest javulni a helyzet!

Kép
b. alexa
 
 


Cedis!
Ha az adatokat sikerült kitölteni,meglesznek a képek is!Felül ahol a dokumentumokat megtaláltad,ott van hogy fényképek!!!Na ott vannak az albumok,menni fog! :wink:

És tettem fel mai pocakképet!Hát izé,kis görögdinnye vagyok már most :lol:

Alexa!
Jaj ne is mondd.Én délután voltam a boltban.Már odafelé is alig tudtam vánszorogni,visszafelé meg pláne....pedig ide mentem 3 percre.A fejem ma még nem fájt,most mondták h keleten jégeső volt,pontosabban Szolnokon.Itt meg süt a nap és dög meleg van....

annus11
 
 


Annus! Nálunk (Szeged) éppen most tört ki a vihar! Legalább kicsit lehűl a levegő!

Kép
b. alexa
 
 


Jaj de jó!!!Na akkor ezért fáj a fejed!Milyen jó h kész időjárás állomás az ember terhesen :roll: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Ma szuper napom volt. Egész nap a testvérem fiaival (3 és 1,5 évesek) játszottam (locsolás, sarazás, futkározás) a kertben, tündéri rosszaságok.
Októberben érkezik náluk a harmadik fiú:)

Nagyon irigylem azokat akik tudják már a baba nemét.

Annus: nagyon aranyos kerek pocid van! Holnap én is lefotóztatom!

Kép
eper74
 
 


Eper!

Én is néztem a te pocakodat...kérlek szépen te hol rejtegeted a babát? :lol: Olyan csini vékony vagy hogy csak na! :wink:

Na locsolás az nekem is jól jött volna!Szupi h szinte egyszerrejönne a babák a családban!

annus11
 
 


Sikerült megnéznem a képeket. Én is teszek majd fel holnap rólunk fotókat. Kérem szépen minden kismama nagyon szép, a gyerekekről már nem is beszélve. :D

Annus: édes már a pocókád!!:)

Próbálok pozitív lenni a bárányhimlő ügyben. Remélem elkerül minket.
Kicsit azért is el vagyok keskenyedve, hogy ma sem mocorgott manóka, persze tudom, nem törvényszerű, hogy minden nap érezzem így eleinte, de olyan jó lenne. Pedig már apa és Balázs is beszélgetett hozzá ma.
cedis
 
 


csajok kövezzetek meg de én Csanival épp a nászútamon a tengerben lógattam magam 2 hétig és ki sem lehetett húzni belőle! Dokim azt mondta lehet csak amint kicsit is hidegnek érzem kifelé és azonnal átöltözni!

És idén is megyünk a balcsra augusztusban és én tervezek bemenni Csanival, hiszen neki ez az első igazi nyara, tavaéy csak szeptemberben jutottunk le és akkor már nem tudtunk igaziból pancsizni! Pedig imádja a vizet!

Mi is most készülünk Csaninak ágy vételre és átszoktatásra rácsosból.

Annyian tudjátok már a baba nemét olyan irigy vagyok! Én 20-án a 18 hetes genetikai helyett megyek 4D-re remélem akkor mi is megtudjuk!

Minket nem érdekel ki mit zsól a baba nevéhez! Amiben mi megegyezünk az lesz! Csaninál is így volt! Mindenki megtarthatja a véleményét!

Na vigyázzatok magatokra töltögessétek seréynen a fotókat! hadd lássalak tuteket!

A TALI MEG SZUPER ÖTLET ÉN SZÍVESEN BENNE LENNÉK!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Bogi!
Én nem kövezlek meg :lol: Mi is megyünk még balcsira,remélem akkor nem 20 fokos lesz a víz.....

Nekem is át kéne tenni Izát másik ágyba...ti milyet vesztek?Nem félsz h leesik?Vagy mászkálni fog?Iza kis örökmozgó ,forog ide oda és hihetetlen pózokat vesz fel! :roll:

Ja és szerintem jó név Csani :wink:

annus11
 
 


sziasztok, kismamik!

csak bejöttem gyorsan elköszönni. :) Ma indulunk a férjemmel 2 hetes szabadságára. :) 5 nap Vajdaságban, a szüleinél, utána 4 nap Eger, aztán 6 nap az én szüleimnél. Ha netközelben leszek, irok. :) vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!:) pocisimi mindenkinek:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Henne!: nagyon jó nyaralást/pihenést kívánok Nektek!!! Biztos szupi lesz meglátogatni a szülőket és hagyni magad kényeztetni! :-))

Látom jó kis vitatémát indítottam el! :) Én senkit nem kövezek meg,mindenki azt csinál,amit akar,hiszen nem vagyunk egyformák /szerencsére :D / Én csak annyit írtam,hogy személy szerint ÉN nem megyek ilyen vízbe,ahová ki tudja kik mentek be előttem a gombás hátsójukkal,már elnézést. Alapban én is majd' megpusztultam,hogy bemehessek,de akkor még egyszer leírom,én már nyitva vagyok kicsit,nekem más. Én is olyan vagyok,hogy ki nem hagynám a tengert és egyéb állóvizeket,viszont tudom azt,hogy terhesség alatt ezerszer nagyobb a valószínűsége,hogy összeszed az ember valami fertőzést. És azt is tudom,hogy nem halok bele,ha csak a jövő évi nyaralásnál megyek be,simán kivárom,ráérek. Megértem hogy vannak tök laza kismamák,talán ők teszik jól,hogy nem aggódják túl. Én mégis a "jobb félni,mint megijedni" típusba tartozok és nem szégyellem. Viszont vesztettem már el két kisbabát is,na pont ezért érthető nálam a félsz. Aki nem élt át olyat,az nem is tudhatja és kívánom,hogy ne is tudja meg soha!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!

Hát, a dokim nagyon rámijesztett pénteken. Meegnézte a kicsi integrált tesztes papírjait, amin írva van ez a negatív áramlás! szerinte ez nagyon nem jó! :cry: És ezzel nem várhatunk a 18 hetes szív uh-ig mert tudnunk kell mielöbb hogy a baba egészséges e vagy sem és hogy ha baj van milyen mértékű!kéri hogy menjek el korai magzati szív Uh.ra. A magzatdiagnosztikai közp. van ilyen, 15 ezer ft. :roll: De úgy döntöttünk megyünk, hétfőn hívom őket fel!
Nagyon ideges lettem, aggódom ha a kicsi súlyos szívbeteg lehet nem tanácsolják majd hogy megtartsam!??? :cry: :(
2 napja totál le vagyok törve! :(
Engem már marhára nem érdekel a neme se, csak egészséges legyen! Lehet ez azért kaptam a sorstól hogy örüljek a fiúnak is? :oops: :cry: Szégyenlem is magam!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok :!:

Udv Henne es gratula az eredmenyekhez. Jo nyaralast nektek :!:

Annus biztos jol telt a nyaralas megneztem a kepeket, igaz gondoltam tegnap na van 2 percem megnezem Annus kepeit es mikor meglattam hogy 294 :roll: (bele is gondoltam , hogy na szep hogy en meg egyet sem voltam kepes felrakni) na de a lenyeg hogy sikerult vegignezni :D tenyleg nagyon helyes kiscsaj Iza :wink:

A furdesrol csak annyit hogy szerencsere nekem semmi bajom a hofeher boromet leszamitva ( igy mindig a leeges veszelye fenyeget ) , itt tegnap 38,5 fok volt hogy nem mentem volna tengerparta :?: :?: Igaz ma is nagyon meleg van de MotoGp is van igy mara maradt a TV :roll:

Bocs hogy ismet az ujjongas jon:Szerdan indulunk haza :D :D :D

Szep vasarnapot mindenkinek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Lovaszkata: én az utolsó pillanatig nem adnám fel a reményt!!! Nagyon sajnálom,ami most veled történik,mi meg itt az idióta vízen vitázunk! Szégyellem is magam a kis szaros gondomon!!! Már amikor előzőleg írtad,teljesen kivoltam az egésztől és sokat gondoltam Rátok! Remélem nem lesz semmi baj,remélem kiderül hogy minden rendben a babóval!!! Drukkolok Nektek nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartás és csak pozitívan!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Lovászkata! Nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!!! Próbálj nyugodt maradni. Nagyon várlak a hírekkel, és rengeteg erőt küldök!!!!!
blúmi
 
 


Sziasztok!

A 2009 szeptemberi babáktól vagyok, kislányom már 10 hónapos :)

Boldog babavárást kívánok nektek, és szeretném a figyelmetekbe ajánlani angol márkás kismamaruháimat, babakocsit (HAUCK Traxxx terep), babahordozót (MAXI COSI Cabriofix) és márkás babajátékainkat.

A Vaterán hirdetem, ha érdekel valakit, kukk be ide és nézz körül a termékeim között :

http://www.vatera.hu/angol_markas_kisma ... 25502.html

Minden jót nektek, üdv:
Tünde

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


sziasztok

pár napja nem tudtam jönni és mennyit irtatok :)

Lovászkata - én is nagyon szoritok ne aggódj lehet h csak vaklárma. nekem annyi ismerősöm volt akivel elhitették h beteg lesz a gyereke és makk egészségesen született. semmiképp nem szabad feladni, ird majd a jó hireket!

nekem nem engedte a doktornőm h a balcsiban fürödjek, mondjuk nekem az előző szülésnél megsérült a külső méhszáj, lehet ezért is mondta. de ha valakinek semmi baja nincs, sztem néha belemehet csak monjuk azér én nem áztatnám egész nap benne magam

Eper - az én tesómnál is jön a baba, ők novemberre várják :)
sztem tök jó h ilyen kevés lesz a korkülönbség a babucik között

én is irigylem akik tudják a baba nemét, én csak a 20. héten tudom meg, de Katának igaza van, hogy az egészség a legfontosabb

nekem is nagyon sokat nőtt a hasam az elmúlt 1-2 hétben. pedig a mérleg szerint nem sokat hiztam biztos nálunk is a magzatviz lett a több. majd én is próbálok képeket tölteni, már tervezem régóta..

nálunk ERiket nem kell a rácsos ágyból átszoktatni mert útálta úgyhogy aztán matracon aludt. legalább most nem szenvedünk vele :)

Kép
regkov
 
 


Sziasztok lányok.
Nagyon eltüntem, de azért zugba olvasgatlak titeket.
Elősször is Lovászkata semmi baj nem történhet a babáddal. Csak most ne idegeskedj, mert azzal nem használsz neki. Amigy nincs meg az eredmény addig semmi sem biztos. Nekem is pont ilyen szív problémám van a babukánál.Valami papilláris izom van a bal kamrába, ezért már a Soten vizsgálnak, szerdán lesz a magzatvíz vizsgálat. Próbálok én is nyugodt lenni és nem gondolok arra hogy valami baj lehet. Én érzem hogy semmi. Nagyon mocorog. Nekem a 18. heti uh azt mondták hogy még nem biztosan lehet tudni a nemét. De nem lát herezacskót ami ilyenkor már kialakulhat. Szóval az amniócentézissel majd biztosan kiderül.

Majd jővőhéten jövök még. Nem akartok pocakfotót felrakni? Mégpróbálok majd én is.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Lányok szerintetek az normális hogy a 8. héten volt utoljára hüvelyi vizsgálatom? Mert azóta mindig csak hason keresztül uh-nak. És semmi méhszáj vizsgálat. Szóval itt olvasom nálatok hogy 3000 meg ilyen számok. Hát szerintem elég furi. Mondjuk nem ragaszkodom a nuna turkához, de hát....

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Cedis!

Most olvastam vissza bocsi!

Én irtam, hogy a férjem klimázik. ha gondolod, megkérdezem tőle. merre laktok?
ha meg tudod, add meg a számotokat és felhiv Titeket. de én is meg tudom adni az övét, ha úgy jobb.

Kép
regkov
 
 


Sziasztok!


Lovaszkata, pancsi: nagyon szorítok nektek a vizsgálatokhoz. Sok-sok pozitív energiát küldök nektek, és igen Kata ne légy elkeseredve biztosan egészséges a baba, csak manapság már olyan érzékenyek a műszerek, hogy minden kis apró eltérést hibának érzékelhet. A kombinált teszten is elmondták előtte külön, hogy 3 %-ban adhat ki fals pozitív eredményt, és ez még semmit nem jelent, csak tovább kell vizsgálódni. Nagyon szorítok nektek!!!!
Egyébként Kata te hogyhogy integrált tesztre mentél?


Most már én is rakok fotókat!!
cedis
 
 


Lovaszkata!
Mennek a drukkok!!!Remélem h jó hírekkel jössz majd,még nem is hallottam ezt a negatív áramlást...

Henne!
Jó pihit nektek!Használd ki ezt a 2 hetet!!!

Nenu!
Khm,hát igen,kissé sokat fotózok! :oops: :lol:

Én is várom az újabb pocak fotót!!!

Pancsi!
A gmailen már van 1-2 pocakfotó!Drukk neked is,remélem h ott is csak vaklárma!Hüvelyi uht úgy tudom h a 12.hétig csinálnak,utána hasi van.Ne aggódj,a méhszájat nem csak azzal lehet látni! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok

Lovaszkata tolem is mennek a drukkok, remelem minden ok lesz, varjuk az eredmenyt :!: Kitartas :!:

Pancsi minden jot nektek is!

Tegnap voltam nogyogyaszomnal es rakerseztem az AFP-re hogy mivan, nekem elfelejtettek megcsinalni?? El is mosolyodott , mondvan hogy o nem felejti el a fontos dolgokat de itt mar evek ota nem csinaljak. :roll:

Szep delutant :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Ó akkor most megnyugtatták Annus. Én is gondoltam erre a variációra, de hát Laurával mindig megvizsgált odabent is. Szóval nem tudtam mire véljem.

Nenu te hol laksz hogy nem csinálnak afp-t? Bár már én is hallottam hogy elég korszerűtlen vizsgálat.

Cedis köszi. Kívánom hogy nagyon messzire kerüljön el a bárányhimlő. De szerintem az nem veszélyes a magzatra, fölleg ilyen terhességi korban.

Lányok ti nézelödtök babacuccok után? Még nem akarok semmit venni, de most néztem a babakocsikat, hát brutál árban vannak. Még megnézem használtban. Nekem olyan kéne ami mózeses, és beköthető. Valami ötlet? Látom soknak már a többedi babája. Ki mire esküszik? Laura után én nem raktam el semmit csak ágyunk van, pelenkázónk meg egy nagy járókánk ennyi.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Cicus végeztetek a felujjítással?

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Sziasztok!

Pancsi: Rád is gondoltam sokat,mi lehet veled,nem jöttél... De szerencsére itt vagy!!! :) Biztos minden rendben lesz veletek,nem értem,miért kell feleslegesen ijesztgetni a kismamákat. Ahogy írtam is,én az utolsó pillanatig bíznék és addig nem idegeskednék,amíg az egész nem is biztos!!! És tök szuper,hogy nagyon mocorog pici babád,ebből is látszik,hogy nagyon életrevaló baba!!! :wink:
Köszönöm a kérdésed,már csak kicsi utómunkálatok vannak (festés,kisebb javítások). Nemsokára szeretnénk majd árulni a lakást és családi házba menni. :D
Én abszolút nem nézelődök még semmi után,babonás vagyok és majd csak az utolsó hetekben. Nekünk babakocsi kell csak és egy 7 személyes családi autó! :-)) Na meg egy kertes ház! :D :D :D

Cedis: megkuksiztam a gmail-en Balázst. Nagyon jó pasi a fiad!!! :-) Lassan majd úgy kell elhessegetned a csajokat! :wink:

T Katinka: remélem,Ti is jól vagytok és ez a hosszú nyaralás remekül sikerül! Azért már várunk vissza!!! :lol:

Éééééééééééés CICÓKA: nem kívántam előre (fránya babona),de így már az újdonsült feleségnek írhatom,hogy remélem nagyon-nagyon jól sikerült az esküvőtök,az időjárásra sem lehetett panasz és NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!! :D

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok

Pancsi Velencetol 30 km-re lakom, ezekszerint Olasz.-ban nem csinalnak AFP-t egyaltalan. De mivel itt a forumon olvastam hogy mindenki irta, hogy " voltam AFP-n szerencsere minden ok+szoritsatok holnap megyek AFP-re remelem minden ok lesz" ...gondoltam mi lehet ez az AFP , hogy ilyen fontos nekem meg fogalmam sincs rola :roll:
A masik amin aggodtam, hogy mindenki legalabbis sokan mar vasat meg magneziumot szednek , en meg csak folsavat meg mindig. Dokim mondta tegnap, hogy meg 2 doboz folsavat kell szednem (javasolja a baleset miatt, segit az immunrendszernek), elkezdem a magneziumot (1 tasak 1 nap) vasat nem mert eleg magas.

Cicus de jo kertes haz, en epp a lakasvasarlas elott allok...remelem sikerul, na jo szerencsere foldszinten van es van hozza egy zsebkendonyi zold is :)

Kellemes huvos :? estet mindenkinek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Sziasztok megjöttünk nagyon lemaradtam milyen sokan lettetek gratulaálok minden uj kismamainak és mindenkinek.voltam 16hetes vérvételen de már 17 vagyok.jól sikerült a nyaralás volt esküvő is meg sajnos egy kis árviz is de nem volt sulyos.nagyon jól éreztük magunkat fájt is a szívem mikor jöttünk vissza.hova töltitek a képeket?csak félig meddig olvasgattam nem volt nagyon időm.nekem már vannak kis mozgolódások a kis pocakomban.van a hasam alatt egy érdekes fájdalom mikor pihi után felállok nem a legjobb érzés mintha nyomna,Kingával ilyen nem volt egy kicsit aggódom,meg a lábam is dagad meg egy in begyulladt ugy hogy több pihi kéne :oops:

t katinka
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de most csak annyit, hogy a tegnapi nap volt életem LEGBOLDOGABB és LEGSZEBB napja!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az esküvőnk nagyon jól sikerült, bár egyelőre még csak foszlányokra emlékszünk, mert tényleg nagyon gyorsan eltelt a nap :D

A vendégek szerint mindenki nagyon jól érezte magát és minden tökéletes volt.

Mivel van még némi intézni való - főleg a számlák fizetése :( jövök majd és hozok képeket is. De egyelőre kialszom magamat, hajnal 4kor feküdtünk, reggel 8kor keltünk, hogy ott legyünk a reggelinél és mindenkitől el tudjunk búcsúzni.

Puszi minden maminak és minden pocira :lol:

az ÚJ ASSZONY :D

cicóka
 
 


Szia Katinka. Örülök hogy jót nyaraltatok. Sajnos ez a fránya árvíz sokmindenkinek betett. Ti hol voltatok?
Lehet a méhtartó szallagokat érzed. Nekem a dokim azt mondta ha oldalt valami szúrásféle van az az. Mert hogy gyors ütembe nő a méh is. Tényleg amennyit tudsz pihizzél. Már ha megteheted egy két éves gyerek mellett.

Cicus kívánom neked hogy minden álmod teljesüljön. A 7 személyes kocsit én is bírnám. Mikor mész orvoshoz legközelebb? És tudod már a nemét?

Nenu én valami spanyol országra tippeltem. Olasz az jó. Most néztem a cam babakocsit az is olasz. Szóval jöttök haza, nyaralás lesz? Nincs honvágyad?

Annus hogy tudom én is megnézni a gmailod képeit?

A babakocsi sztorik még mindig érdekelnek. Tudom hogy vas este van de jövőhéten is ráér.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Sziasztok! Kata - nem lesz semmi baj, nyugodj meg, pozitivan probalj gondolkozni, es feltetlenul ird majd meg mi volt jo?
Cicoka - en is nagyon sok boldogsagot es szep, hosszu kozos eletet kivanok nektek!!!!
Pancsi- ugy tudom, a mehszaj egy alapos ultrahangon is jol latszik.
Nekem legalabbis mondtak, hogy mehszaj zart, a legutobbi Uh=n.
arvalany
 
 


Árvalány akkor most már értem hogy miért nem csinálnak. Mondjuk Lauránál nem minden alkalommal végeztek uh-ot. Lehet azért volt a belső vizsgálat. Egyébként le vagyok döbbenve hogy milyen más lett minden.Pedig csak 7 év és ennyit fejlődött az orvostudomány vagy inkább a gépek!!!

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Sziasztok!
Kicsit javítgattam a g-mailen.
Cedist átírtam december 5-re, mert 27-re volt neki beírva a szülés és árvalányon csodálkozok ő meg velem van egy napra dec 26-ra, de ő idősebb már. Én meg tizen valahanyadikára voltam, de visszaírtam magam 26-ra!
Na puszi és poci simi!
Ma is volt rókakoma :cry:

Jóéjt!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Húú csaJok a felét elfelejtettem!
de a legfontosabb Kata ne izgulj szorítunk neked és minden rendben lesz!

üDVÖZLÜNK ÚJ ASSZONY VÁROM A KÉPEKET! Örülök hogy jól sikerült a nap, az a legfontosab bhoyg ti jól éreztétek magatokat!!

Annus Csaninak csináltatunk ágyat, innen lopjuk az ötletet:
www.gyerekagyak.hu Kicsit parázok de teteünk rá leesésgátlót és Csani már ügyesen alszik egyedül, reméljük nem lesz gond! Egyik barátnőm augusztusra várja a 2. babáját és az első 2 hónappal idősebb mint Csani és már 3 hónapja ilyen korlátos rendes ágyban alszik, szóval reménykedem hoyg menni fog nekünk is!

Babakocsi Nekünk Graco cleo van, és nagyon elégedett vagyok vele! Outletbe vettük 55e Ft-ért tavaly. Mondjuk nekünk a hordozó rész nem kellett mert azt kaptunk kölcsön!

Na bocsánat de megyek aludni!

Vigyázzatok magatokra!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


sziasztok lányok!

unokahugim (17 hónapos) kb 2 hónapja rendes (nem leesésgátlós) heverőn alszik... lényegében ahogy tuti lett a kistesó, kiköltöztették a kiságyból. segített apájának összerakni az ágyat (ő adogatta a csavarokat), és este, amikor megkérdezték, hol akar aludni, mondta, hogy a heverőn :)

integrált tesztesek:
mennyi idő alatt lett eredményetek?
25-én vették le a vért... szóval ez a 7. munkanap... érdemes lenne ma már érdeklődni?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Cicóka! nagyon örülök, hogy jól sikerült a lagzi! Hosszú, boldog közös életet Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lovászkata! Nagyon várlak! Sikerült beszélned a doktornővel?
blúmi
 
 


Yulcsi nekem mondjuk kombi tesztem volt szerdán vették a vért és szombaton már jött az emil. Neked nem küldi ki a labor? Nem kértek ilyen elérhetőséget? Én kinyomtattam és kész. Mondjuk a genetiai vizsgálaton akartam adni, de a doki azt mondta hogy ezt mindenki magának csináltatja és ő nem kiváncsi rá. Hát mondjuk elég furcsa. A magam megnyugtatáséért, hát pedig azt is egy orvos beszélte rám. Akkor hogy van ez?

Mit szoltok a cam cortina evolution x3 babakocsihoz? Tökéletes szerintem. Vagy van valakinek ilyene?

Bogi sok sikert a heverőhöz. Hiszen már nemsokára nagy bátyuska lesz. Ti csináltátok az ágyat? Hát ügyik vagytok. Képet kérünk!!

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Sziasztok!

Lovaszkata: én is sokat gondolok rád, várom a híreket, hogy mit sikerült megbeszélned!

Cicóka: örülök, hogy minden szuper volt, GRATULÁLOK! és nagyon sok boldogságot kívánok! Képeket várjuk!

Kép
eper74
 
 


Cicóka!

jaj de jó!!!Szívből gratulálok!!!Üdv az asszonyok táborában :lol: :lol: Képet kérünk!!!!!!!

Eper!
Megnéztem a pocakodat,na jóóóó,picit nőtt ám neked is :wink: Látszik ám h van ott vki!

Katinka,Pancsi!
Van egy közös gmailes fiók,oda töltjük a képeket!Megvan a jelszó hozzá?ha nincs,akkor dobjatok privit és elküldöm!De lehet azóta vki már elküldte! :wink:

Pancsi!
Nekünk chicco babakocsink van,a képeken látszik is h milyen(blogban van sok képem)Van hozzá mózes,meg hordozó.Rápattintható a vázra,kocsiba köthető.A mózes is(igaz nem isofixes)Bár úgy tudom h a mózest nem a legjobb kocsiba kötni....mi is kb 1 alkalommal utaztunk így.Örököltük,amúgy enm egy olcsó fajta,más kocsival nics tapasztalatom,de ezt nagyon szeretem!
Hmmm,érdekes a dokid,Nekem mondta h elég a kombinált teszt,és nyilván meg is nézte az eredményt.Mondta h tökletes,na de csak tudnia kell róla,nem?

Julcsi!
Na az a baj h Iza még nincs 15 hónapos se....én vmikor szeptemberben tervezem az átköltözését egy másik ágyba,de ő nagyon mozgékony éjjel is....majd meglátjuk h jó lesz e,ha nem,akkor lesz egy másik kiságy is :wink:

Bogi!
Aha,értem.Nekük is darabokban van itt egy ágy,eredetileg ilyen állítható hosszúságú,de hiányzik 2 vége,de nem is kell.Nem akarok amúgy se 2m-es ágyat egy 75cm-es babónak :lol: Szóval pont jó lesz,matracot kell bele vágatni,meg lehet kell még rá leesésgátló.Iza mindig is egyedül aludt el,ezzel nincs gond hála az égnek! :wink: De max teszek egy szivacsot az ágy mellé ha esne :D

annus11
 
 


Annus Csani is csak kb 1 héttel idősebb mint Iza. Szerintem próbát megér! (Csaninak 160-as ágyat tervezünk csinálni, az fér be jól! De az én hatalmas fiam 1 hónapja már 85 cm :shock: :shock: -volt és folyamatosan nő mint a gomba!) :lol: :lol:

Pancsi a pelenkázót is a párom csinálta Csaninak anno. Én kitaláltam hogy sarkot akarok és milyet ő meg megcsinálta igazi kis ezermester! :) De egyenlőre az ágy még nincs meg! Augusztusban kezdjük majd az átszoktatást akkor lesz pár hónapja hogy megszokja! Reméljük menni is fog! És addigra mnajd a páromnak is lesz egy kis ideje hyog megcsinálja! Majd akkor lesz kép (ha már lesz miről!)!
Fura ez a teszteredméyn... hoyg nem kíváncsi rá!?!? Ilyet még nem is hallottam!

Lovaszkata gyere amint tudsz! Minden rendben ne izgulj mennek a pozitív energiák!

NA megyek én is képeket lesni ahogy olvasom jó sok lehet már fenn! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


IGen,látom h Csani csak picivel jár előttünk!Huuu,85 cm?Mi sose leszünk ekkorák! :lol: :lol: De akkor kb egy időben kezdjük az átszoktatást!

Én azért se akarok nagyobb ágyat,mert a gyerkőcök egy szobában lesznek ha tesóka átalussza az éjszakát,és később emeletes ágy lesz nekik.Addig kibírja remélem a "babaágya" :wink:

annus11
 
 


Hát nagyon ügyi férjecskéd van Bogi.

Lányok lehet hogy félre érthető voltam: Az én dokim megnézte sőt azt mondta szuper. Csak elküldtek genetikai tanácsdásra a Sotera és ott a genetikus mondta azt hogy ez a vizsgálatot mindenki magának csináltatja, és őt végül is nem érdekli. Azt mondta a biztos az amniocentézis.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Sziasztok Csajok!

Rengeteget írtatok :) Rég jártam erre a költözés miatt, de szerencsére elkészült a konyha is így a múlt héten becuccoltunk. Jól el is fáradtam, és még közel sem végeztünk mindennel. Rengeteg cuccunk van, pedig csak egy kis szobánk volt eddig.

Cicóka üdv az asszonyok táborában! :)

Gratula mindenkinek, aki már tudja a babus nemét! Én majd 19-én megyek ultrahangra, nagyon remélem, h megmutatja magát.
Mi majd utána kezdünk el babaholmikat nézegetni,ötletek már vannak, nekünk mindent venni kell, mert senkitől nem kapunk semmit :(, de nem is baj, mert azért majd szeretnénk kistesót is.
Viszont amiket így nézegettem azoknak horribilis áruk van, örülök ha 200-ból kijön a gyerekszoba...

Pancsi, Kata nagyon sok drukk nektek! Biztos nem lesz baj! CSAK POZITÍVAN!!!!! Tudom könnyű mondani, de a pozitív gondolkodás nagyon sokat segít.

A képeket majd én is megnézhetem? Nem tudom még a címet és a jelszót sem :(
Jó lenne képet is társítani hozzátok, már akinek itt nincs kirakva.

Aki nyaral annak jó pihenést kívánok!
Vigyázzatok magatokra!

Meli
melinda26
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?