Új privát üzeneted érkezett!

Akra!
Nekem nincs semmi hasonló tünetem. Lehet, hogy pajzsmirigy, terhesség alatt a hormonok kiszámíthatatlanná válnak. Kérdezz rá az orvosodnál.

Dorka!
Köszike :wink:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Bizony, Angie, a világ végén a sarkon jobbra, és nagyon nem hiányozna a nagyváros senkinek! :D
A párom a nemzeti parknál dolgozna, meg ismerősnél a szódagyárban. A padlást matraclágernek kiadnánk barlangász szállásnak, mivel a páromat az egész országban ismerik, lenne neki reklám. A Kedves 10 éve szeretne odaköltözne, csak a volt felesége nem volt hajlandó. Nálunk meg éppen én nekem jutott eszembe. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Hát ez jól hangzik :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

 
 

Akra, sajnálom, hogy ez van veled, én nem tudok sajnos tanácsot adni az ügyben.Jobbulást!!

Eclipse, akkor ti már mindent pontosan megterveztetek!!!! :D

Szissz, újjszülöttkészlet, 2 nagyobb két kisebb cumisüveg van benne, 1 cumi, meg egy mosókefe.
Egyfolytában azt nézegetem :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


itt vagyok, csak apa közben hazajött. Tegnap gumikat cseréltetett, és ma reggelre kettő leeresztett, kiderült, szelep probléma, nem rakták rá rendesen :evil:

Eclipse
Nagyon jól hangzik ez az egész :) Tényleg csodaszép táj :) Drukkolok nektek nagyon, hogy sikerüljön egy kedves kis házikót találni :) Meg hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elterveztétek! :)

Angie
Akkor utólag is Boldog Szülcsinapot!!!! Kép
Lehet, h én sem ragaszkodnék úgy Budapesthez, ha lenne jogsim, és nem fosnék a vezetéstől :lol: De igy eljutni A pontból B pontba tömegközlekedve órák, és én ettől megőrülök. Kocsival ott vagyunk anyunál fél óra alatt, tömegközlekedve másfél :?
Nekem meg fontos, h a közelemben tudjam őket, főleg, h a tesóim hajlmosak elkanászodni, és néha rájuk kell piritani, h elgondolkozzanak!

Akra
Sajnos nem tudom mitől lehet ez, nálam ilyen nincs, szerintem kérdezd meg a dokid!

Nálunk apa nagyon külföldre vágyik. Mikor Marcival terhes lettem, már félig elő volt készítve a kiköltözés Angliába, ott lett volna épp lehetőség. De Marci miatt ezt kilőttük akkor.
Apa új szerelme Spanyolország, Valencia. Nagyon kinézte magának, és tanul is spanyolul :D
Az igazi szerelem Florida, de oda most képtelenség kijutni. Apa 2x1 hónpot töltött Amerikában, 2 hét New York, 2 hét Florida, imádja :)

szisszka
 
 


Dorka
Biztos cuki a cumisüvegkészlet :)
Amikor Marcival terhes voltam, akkor apa meglepett egy kicsi Micimacis cumisüveggel :) Imádtam nézegetni :) Még mindig megvan, mintha új lenne. Marci nem akart cumisüvegezni, még a vizet, teát sem fogadta el belőle. Egyetlen egyszer evett belőle tejcit, amikor én mentem orvoshoz, ő meg apával maradt otthon 6 hetesen. Apa teljesen kétségbeesett, h nem eszik a gyerek, csak bőg, másfél óra sírás után úgy döntött, h akkor jó lesz ez most így is :)

szisszka
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza..háát mit,ne mondjak,ennyi elég is volt egyenlőre a kint létből. :shock: Itt bent teszem magam hasznossá :)

Babamozi:ahhoz képest,h napok óta azt kérem az én kis angyalkámtól,h produkálja magát,nem nagyon volt kedve a kis drágámnak parádézni.Kaptunk dvd-t.De pár hét múlva lehet elmegyünk újra..meglátjuk.Hason feküdt és még az arcát is lefelé fordította.Néha sikerült csak elkapni egy fotó erejéig.
Nagy élmény volt ez a mostani is,de én ehhez a dokihoz járok genetikaira is,mert szuppi a gépe,szóval ennyit akkor is szoktunk látni. :oops:

Ma reggel már úgy keltem,h majd szétszakadt a hasam alja,mint kiderült azt boxolja a kisasszony :) ..és valószínű,h tágulok,mert úgy feszül,vagy görcsölget vagy nem is tudom pontosan megmondani milyen érzés ez.Nem azt mondom,h nagyon fáj,mindenesetre kellemetlen.De nincs bekeményedve.

Eperleves:Szisszka!..és még aki ezt kívánja.Nem kell túlzásba vinni az elkészítést.A múltkor megvettem a Bors újságnak a gasztro-s számát telis-tele nyári receptekkel..és abban úgy írja,h epret,egy vaniliáscukrot,meg egy tejszínt beleraksz a turmixgépbe,ha összeturmixolta,leszűröd és tejjel higítod.Pár epret meghagytam és a végén belevagdostam a krémbe,de,ha kell cukrot,mézet,citrom levét,fahéjat vagy más nyalánkságot lehet bele tenni az íze kedvéért.Aztán hűtő és hammmmmmm....!ISTENI!
De ugyanez jó tök más gyümikkel is vagy vegyesen.Jól hűt és frissít.

Angike:Téged pedig a Jó Isten Éltessen sokáig utólag is Szülinapod alkalmából!!!! :wink: Kép kislányunk...Rebeka:) Kép büszkeségem:)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska, akkor gyere du. és hozz képeket meg jó híreket!!! És vigyél vizet, mert dög meleg van!!!

Jajj, Maccs, annyira Édesek!!!

Kankalin, nagyon szép pocid van, és aki odabent lakik még szebb!!! Az én pocimnak is hasonló formája van, olyan kis labdácska… :D

Gyancsi, jó rohangálást, DE mindenképp vigyél magaddal sok vizet, inni kell ebben a melegben, nagyon-nagyon sokat!

Ebba, helyes pocak!!! Látom rajtad sincs egy deka felesleg sem… Ilyen voltam én is fénykoromban. :-)

Budapest: Én szerettem Pesten lakni, ráadásul csuda jó helyen éltünk a Férjemmel, ameddig még „fiatalok” voltunk , a 13. kerület, Margitszigettel szembeni részén. Minden 5 perc volt és imádtam a pörgést. DE most más életszakaszban vagyunk és mások a céljaink, terveink, így mérlegeltünk és költöztünk, építettünk egy szép kis házat, olyat ami az igényeinket kielégíti, úgy két gyerekig. Lettek kutyusaink, Dunánk és friss levegőnk. Tény, sokkal kényelmetlenebb közlekedés szempontjából, kocsi nélkül meg sem tudnék moccani, és kicsit el is szakadtam a barátaimtól, de az esti séták, a kutyusok úsztatása és a sok madárcsicsergés mindenért kárpótol.


Eta, köszönjük szépen a szervezkedésed, és még csak annyit, h talán nekünk is az augusztus lenne jobb.. kösziii

Eclipse: nagyon gratulálok, az elhatározáshoz, mi tavaly fejeztük be az építkezést, pont mire Bendi már jó hatalmas volt a pociba, és tudom, h milyen nehéz, a legfontosabb mégis a türelem, meg a türelem, és nem baj az sem ha nagyon türelmes vagy!!! :D Nem akarod elárulni, h merre felé van ez a csodaszép kisfalu? Nagyon drukkolok!!
Jujj, de gyönyörűséges ez a kép!!! Jól láttam, Szögliet??? Mostanában vmikor átmentünk rajta, merre van ez pontosan, most nincs itthon az agyam (a Férjem)

Akra, nálam nincs ilyen, én kicsit pánikbeteg vagyok, de csak a tescoban és a buszon tud rám jönni… Ilyet még nem tapasztaltam, mindenképp egyeztess a dokiddal.

Angie: nagyon boldogságos szülcsinapcsit, így utólag is!!!

Szisszka, tök jó, h nálatok is ilyen tervek, most olyan világban élünk, ahol az ember már tervezni sem mer, örül, ha hónapról-hónapra békén hagyják és csak azt kell fizetnie, ami előre be van tervezve…

Itt röhögök magamban, mert mire megírom a bejegyzésem, Ti már tök más vizeken eveztek… nehéz lépést tartani veletek… mindenkinek pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Köszi lányok, aranyosak vagytok, de nem akartam nagydobra verni. Kit értekel már a szülinapja így negyven felé :oops: :wink:

Eperleves, nyam-nyam. Az a baj, hogy közben lejárt az eperszezon :) Fagyasztottból is lehet? Mert az lehet, hogy van a hűtőben. Ja, és biztos akkor málnából is lehet málnakrémlevest csinálni, mert a málnaszezon pont most van :)

Aranyoska!
Nagyon édes! Bújkáló kisasszony :)

Dorka!
Tommee Tippi-t vettél?

Szisszka!
Hát igen, autóval sokkal könnyebb, viszont én néha a benzint sajnálom, mert olyan baromi drága. Főleg majd GYES-ből lesz nehéz megtankolni :roll: A pesti vezetéstől én is rettegtem, de úgy belejöttem, mint kiskutya az ugatásba :lol: Minden csak gyakorlás kérdése (csak úgy-e legyen amivel gyakorolni).

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Vikoo,
igen, de ez zsákfalu, át nem lehet rajta menni, csak be meg ki :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Aranyoska, Rebeka egy igazi kis hercegnő már most!!! Gratulálok Hozzá!!! Olyan szép buksija van… köszönjük a képeket!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Eclipse: :oops: hát akkor tévedtem, ez 1ébként elég sűrűn előfordul velem mostanában. :?

Kép

Kép
vikoo
 
 


Emese
Nagyon szép a kiscsajotok! :) Gratula hozzá!
Köszi az eperleves receptet nyamm, nyamm, nyamm!!!!
Biztos a meleg miatt volt ilyen kis lusti Rebeka baba, őket is megviseli a pocakban!

Viko
Belvárosban én sem tudnék már lakni :) Hasonlókat éltem át, amikor Szigethalmon laktunk közvetlen a Dunaparton! Annyira meseszép volt a kilátás, reggel kinyitottam a hálószoba ablakot és mesés volt amit láttam. Minden évszak gyönyörű volt ott! :) Totya is imádott a vízbe menni, Alfi viszont a stégre sem mert kimenni :D

Angie
Anyu vett még most epret, 600Ft/kg-ért. Olyan fini tortát csinált belőle húúúúú :) Gyes... na igen, az egy vicc :) Én azt kapom 2,5 éve :D Én nem a Pesti vezetéstől tartok, hanem magától a vezetéstől... :oops:

szisszka
 
 


sziasztok!

most csak 1 pillanatra jöttem, mert majd leájulok a székről...

sajnos mi még maradunk zöldcsíkosak! :( kicsit csalódott vagyok, tudom, hogy hülyeség, de a csaj megkérdezte, hogy mondja-e a nemét, mire én rögtön megörültem, de végül nem mondta, mert nagyon maga alá húzta a baba a lábacskáját! :(

ráadásul azt írták a leletre, hogy rossz szonográfiás viszonyok, az arcát pl. nem is láttuk, így a 25. héten vissza kell mennem kontrollra!

viszont ami jó, hogy a szívecskéje csodásan vert, láttam az egyik kezét is, rajta az 5 ujjacskát, és mára teljesen behozta az 1 hetes lemaradását is! :) a mai adatok alapján 19+5nek felel meg! ;)

összességében minden okés, AFPre azt mondta a csajszi, hogy a korrigáltat kell nézni, nekem az 1,0 MoM lett kereken! negatív lett a hepatitisem is.

szerdán lehet, hogy elmegyek fizetősbe, mert izgat az arcocskája, arról majd még beszámolok bővebben, meg jövök reagálni is, csak most megyek lefekszem a gyerek mellé, mert ko vagyok ettől a melegtől!

elölrájóban annyit, hogy csodásak a pocifotók, na meg Aranyoska, Rebeka baba is!

köszi azért a drukkokat! :)

Akra, én PMes vagyok... szedek rá gyógyszert! te szedtél rá? mit? simán lehet, hogy újra a PMed szarakszik, fontos lenne egy kontroll, endokrinológushoz jártál vele? terhesen azonnal emelni kell 50%kal a gyógyszer adagot, és én úgy tudom, hogy ezt nem lehet gyógyítani sem... mármint a hypo félét, ami nekem is van! :(

sophie27
 
 


Csajok!


Mindjárt megőrülök!!!!!!!!!!
Hogyan lehet mozaikot csinálni?Mármint, hogy eyg képre több apró képet teszek?
Már régebben csináltam, de nem emlékszem rá hogyan,nagyon szeretnék!!!Segítsen valaki, aki tud, légyszi!!!


Aranyoska, szuperek a képek, nagyon édes Rebeka baba!Biztosan neki sem volt kedve mozgolódni ebben a nagy melegben!

Sophie, az a lényeg, hogy minden ok, és akkor izgulunk szerdáig!!!

Szissz, ha Marci nem fogadta el az üveget, hogyan oldottad meg a vizet?

Angie, ez egy egyszerű Aventos kezdőkészlet, azt nem tudom, milyen, amit te írtál...

Vikoo, ti is szuper helyen lakhattok!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, én a Picasaval szoktam kollázst csinálni.

Akra, nekem még ilyen nem volt, énnem tudom mi lehet, elég ijesztő és nyomasztó lehet, keresd fel az orvosod!

Aranyoska, milyen szépen látszik Rebeka arcocskája, nagyon gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nem tudnék Budapesten lakni, főleg bent a városrészben, kertvárosiban, kertes házban talán, én itt születtem és itt is maradtam, ez a főváros vonzáskorzet éppen megfelelő, csak néha a beközlekedés kiakasztó és kiszámíthatatlan :roll: .

Eclipse ezek a tervek olyan gyönyörűek :!: :!: :!: , kívánom, hogy sikerüljün megvalósítani, ha már régóta ez a vágyálom, vágjatok bele :lol: :lol: :lol: :lol:

Sophie nekem a Hajdú Krisztina mondta amikor nála voltam fizetősben ultrahangon, hogy rosszak a látási viszonyok, aztán következő héten a dokimnál voltam és tök jól látszott minden.

Köszönöm a gratukat

Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Macsesz, igen , ez egy jó kérdés! A vasam szuper, a hemoglobin szint nem változott… már ez is jó, hiszen csak 3 hetes vasikúra után nézettem. Hiába jó a vas, akkor is vastablettát adnak, mert nincs más ötletük :D Szóval ha most még csökkent volna, az nagy baj lenne, de stagnál, úh. bizakodó vagyok!
Még egyszer gratula a vegyespároshoz! :wink:
Basszus, még mi sem vettünk semmi… szerintem csak mi (lombikosok) vagyunk ilyen parásak, nem? :oops: Annyira édi cuccokat láttam én is, de valahogy nem mertem megvenni :roll:
Pisi-téma: én úgy vettem észre, h. ha nem állok v. mászkálok, nehezebben veszem észre, h. pisilni kell és emiatt később megyek el wc-re, na ilyenkor szokott görcsölni picit, de ahogy kipréselem, sokkal jobb lesz!
Remélem, nálad is csak ez van, ráadásul te 2 babócát „hordasz”, szóval biztos teljesen más. Szerintem kérdezd meg Eszterünktől… bár már régen volt… h. ő nála ez hogy ment?

Eta, nekem nem annyira szokott, csak pisinél, ill. néha ha megyek a gyomrom tájékán. Olyankor alig bírok kiegyenesedni, de nem fáj, csak nagyon furcsa érzés! :?

Telokin, én is simán Paint-ben kicinyítek, ahogy Dorka!

Rabbe, hűű de mázlista vagy: ennyi babaruci potom pénzért!

Eclipse, látom, már írták a lányok, de én is megerősíthetem, h. a köldöknél, sőt fölötte is nyomakodhat a pici! Nekem is szokott!
Nagyon szép helyen fogtok lakni!!! Tetszik!

Pest nekem is túl sok… bár laktam ott 20 éves korom körül a 13. ker-ben, de alig vártam, h. hazajöhessek hétvégente Agárdra, aztán most Fehérváron lakunk elég régóta, meg amúgy itt is születtem és nekem épp elég nagy! Az biztos, h. Pesten jobb lehetőségek vannak, minden szempontból, de zsúfoltság, szmog, stb… na persze kis kertvárosi rész az más!

Aranyoska, de édes a pofija, nagyon szép! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


egyszerűen megőrülök,nem tudok képet feltölteni!De most nincs időm tovább próbálkozni,majd csak vasárnap tudok jönni újra,megyünk vidékre.Virág még mindig alszik2 előtt aludt el,biztos a melegtől kidőlt.
Bp-et én sem nagyon szerettem,laktam ott 2 évig,a buli szempontjából jó volt,de a közlekedés,a kosz,hajléktalanok tömkelege...nem jött be.
Pisilni én sem járok annyira sokx,mint az első terhesség alatt,biztos most jobban bírom.
Viszont ezt a dög meleget nem!Még a lakásban is meg lehet hülyülni!Amúgy sem nagyon szerettem a dög meleg nyarat,még napozni is utálta(szeplős,fehér bőrű lévén mindig leégtem)
Már én is úgy elmennék turiba(majd jöv.héten lehet)pedig vannak ruhák csak a Virág is meg a két uncsitesó is nyári így annyira pici őszi-téli cuccunk nincs.

Kép
Kép
telokin
 
 


Sophie
Sajnálom, hogy nem láttátok rendesen a babucit, de biztosan minden rendben van vele! Tuti őt is megviselte ez a baromi meleg! Viszont legalább a 25. héten újra láthatod! :wink:
Sajnálom, hogy nem derült ki a neme, pedig annyira, de annyira drukkoltam!

Dorka
Pici korától pohárból ivott! :) Nem csőrösből, meg ilyenek, hanem rendes pohárból :)

Macs
Ti egyébként hol is laktok? Itt Szigetszentmiklóson?
Nagyon szép a pocakod! :) Jó nagy már :)

Telokin
A lényeg, hogy a kép 600x600 megapixelnél nem lehet nagyobb!
De ha gondolod, akkor küldd el nekem a képeket mailben, és lekicsinyitve visszaküldöm Neked :D
Jó hétvégézést Nektek! :) Nem semmi, mennyit alszik a lánykád! Ha Marcit én ennyit hagynám aludni, akkor este nem tudom mikor aludna el...:shock:

Nekem ma a legjobb barátaim a hideg kovászos uborka és a dinnye voltak :D
Most viszont megyek vacsizni/vacsiztatni, aztán fürdetem Marcit, remélem, hogy hamar el is alszik, mert ma "AZ ÉN ESTÉM" van. Apa már ment a dolgozóba, csak 9 után jön haza, addig tudok Kés/Alatt-ot nézni :P

szisszka
 
 


Jujj, ezt a képet neten találtam, ezt meg akartam mutizni nektek :)

Kép

[/img]

szisszka
 
 


Szisz, Halásztelek :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Macs
Szomszééééd :lol:

szisszka
 
 


Én mondtam már, de nem figyeltél! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Ne haragudj, az agyam terhesen no comment... :oops:
Egyébként baromi jó memóriám van, de ha terhes vagyok alig tudok megjegyezni dolgokat :shock: Szerintem ezért is vizsgáztam baromi nehezen májusban!

szisszka
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem... nagyon restellem, de most sem fogok tudni külön-külön írni mindenkinek... :oops: Még nem tudtam végigolvasni mindent, amit írtatok az elmúlt hét folyamán... :oops:

Velünk minden rendben van, Gergő baba most már elég erősen rugdalózik, főleg esténként, amikor lepihenek. Általában 22:30 és 23:00 között indul a legnagyobb "buli" ami jó 40-50 percig tart. :lol:

Nagyon mozgalmas hét van a hátunk mögött. Szombaton volt a 15 éves érettségi találkozónk, szuper jót dumáltunk a régi barátokkal. Hajnali 2-kor sikerült hazaérnem...
Anyuékat is meglátogattuk többször Bencével meg hát élveztük (élvezzük) a jó időt és egész nap a kertben ügyködünk, pihenünk.
Aztán, mivel vége a színházi évadnak, Apa is itthon van velünk egészen szeptemberig, ezért is jövök mostanában kevesebbet...

Egy kérdésem azért lenne Hozzátok, van valaki, akinek elkezdett már néha-néha keményedni a hasa?????? Akik szültek már biztosan tudják, hogy mire gondolok. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen, kb fél percig bekeményedik a méh és ki lehet tapogatni, hogy éppen hogy fekszik a baba.
Nekem Bencénél is elég hamar kezdődött (kb ugyanebben az időben, tehát félidő tájékán) és most is érzem naponta többször (főleg esténkén). A magnéziumot szedem (3X1 magnerot tablettát). Dokihoz majd csak 12-én megyek, addig szabin van.

Még egyszer ne haragudjatok, hogy most nem írok többet, igyekszem pótolni az olvasást és majd utána talán sikerül...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt :?

:shock: ,,,még alig látok,de már nem bírtam feküdni.Olyan rohadt melegem volt egész éjjel,többször is arra keltem,h szakad rólam a víz.
Apa 8körül hazaér a melóból,gyorsan reggelizünk aztán irány a Balcsi :D Tartok tőle,h a szokásos másfél óránk most kevés lesz a hazajutásahoz,mert tuti nagy lesz a forgalom.
Már a határnál áll a sor(jön a sok oszták) :?

Nem emlékszem már,h kivel beszélgettünk a foci vb-ről(bocsi érte :oops: )Nekem ez a mostani vb teljes meglepetés.Már csak az argentinokban van minden reményem :cry: :wink:

Valószínűleg nem fogok tudni minden nap jönni,de azért megpróbálok mindent nyomon követni.

Gyancsi:megkaptad?

Kellemes hétvégét Nektek is!!!!!

Puszika :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok,

nem jövök egy napot, és mennyit írtatok.. :)
köszi mindenkinek a gratulációkat !:)

akra: sajnálom, hogy így vagy. Lehet, valami hormonális dolog. Jobbulást kívánok!

aranyoska:nagyon édes a kislányod! :) mi a 17-héten mentünk 4D-be.. de a mi kis drágánk nem sokat mutatott magából, takargatta a kezével a kis fejét, és nálunk is hason feküdt. :)
remélem a legközelebbi 4D-n, majd jobban produkálja magát :)

vörösmacs: gratula a kisfiú-kislány párosításhoz! :)nagyon szép poci. :)

Sophie: sajnálom, hogy nem láttad a babódat. De legközelebb biztos megmutatja, mije is van neki. :)

szisszka: de jó az a fotó. :D

angie: így utólag is boldog szülinapot! :)

Eclipse: nagyon szép helyre fogtok költözni. Én is hegyek között nőttem fel Borsodban, így teljesen megértem a rajongást. :) és tényleg nem drágák az ingatlanok.:)

nagyon szép pocifotókat töltöttetek fel. :)

Mi is gondolkozunk a férjemmel házvásárláson. Most Pesten, belvárosban lakunk, van egy lakásunk. De már valahogy elvágyunk a belváros zajából, ráadásul a férjem Kistarcsán dolgozik, így minden nap oda jár ki kocsival..
Mi a 16. kerületbe szeretnénk kiköltözni, de gondolkoztunk Gödöllőn is. :) jelenleg most nézegetjük a házakat. Először őszre terveztük a házvásárlást, de lehet, hogy megvárjuk, megérkezzen a kis Leventénk, és majd utána. Ki akarjuk majd adni a lakásunkat, és a hitel egy részét majd ebből fedezni. Jelenleg a kórház közel van hozzánk, ezért is akarjuk majd megvárni a szülést. :)

képzeljétek, tegnap este mi is először éreztük a kis Leventénk mozgását. :) Apa is érezte, így már biztos nem csak beképzeltem. :) pár napja már éreztem kis mocorgás szerűeket. :) annyira jó érzés volt. :)

mi holnap elutazunk, két hétre. :) már várom. :) a szüleimtől majd biztos fogok tudni jelentkezni, kb másfél hét múlva. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Jó rég tudtam jönni, igy bizti nem fogok tudni mindenre reagálni.

Először is Macs, nagy nagy gratula a vegyespároshoz, én tudtam, hogy ez az oka amiért van egy kis méretkülönbség :D én az elején nagyon sokat pisiltem kb 17. hétig vszeg nyomta a hugyholyagomat a kis drága, de aztán elmúlt most nincs ilyen gondom. édes lehet Apid hogy ennyire örül. nagyon helyes a pocakod én nem látom olyan nagynak ahhoz képest hogy ikrek, pont arányos :)

Terhes tea: igazatok van a málnalevéllel kapcsolatban, én is hallottam ellentmondásos infókat róla. bár ha a dúla ajánlotta, nem hiszem hogy bármi bajt okozza, de egyelőre inkább kihagyom. Többit sem folyamatosan iszom, hanem felváltva gyümölcsteával. Hogy pontosan mire vannak a gyógyteák, nem tudom, gondolom testileg lelkileg felkészit a szülésre.

Valaki kérdezte, hogy jelzett Noni babánk a jógán. Hát a végén relaxáltunk és mondta Erika hogy kérdezzük meg tőle amire szeretnénk választ adni. ÉN nem gondoltam volna hogy sikerül de rákérdeztem h tetszik-e neki a Noémi, és rögtön rúgott egyet pedig addig meg sem mozdult. Olyan hihetetlen volt, hogy megkérdeztem: biztos? És megint egy rúgás volt a válasz. Nagyon furi volt, mert én az a tipus vagyok aki szeretne hinni a transzcendentális dolgokban, de nem szoktak velem ilyen kis csodák történni. Egyébként szerintem otthon nem sikerülne, kell hozzá ez a más állapot, amiben relaxáláskor kerül az ember.

Eta szerintem nekünk a július lenne jobb, de még rákérdezek Apánál. végül is augusztusban is el tudná intézni a szabadnapot valszeg elég rugalmas a mh-eű

nekem is egy húzós nap után szokott fájogatni a pocakom, de nem ijesztően csak picit. ilyenkor a pihenés segit. vettem magne b6ot is ilyen esetre, de azóta nem fájt

Eclipse ilyenkor már lehet fent a baba, nekem épp a köldököm alatt lehet érezni a mozgását. De mivel te pici vagy nyilván nehezebben fér el és emiatt lehet már följebb szerintem. Csodás a hely ahova elköltöztetek. Én is szivesen mennék ilyen helyre de a férjem nem hiszem hogy birná. de végül is szeretem Pestet is (kizárólag külváros), viszont én utálok messzire járni dolgozni és mindig olyat fogok ki ami a város másik végén van. édes vagy ahogy titokban vásárolsz :D én nem vagyok babonás ilyen tekintetben de anyóséktól mindig megkapom hogy minek ilyenkor még vásárolni. de mindenre megvan a magyarázatom :D

Ágica én 27 éves koromig laktam Újpesten most is sokat járok tesómékhoz :) tényleg Lőrinc környékén lakik valaki?

Kankalin szép formás a pocakod :D

Ebba te is szépen gömbölyödsz ám :D

Akra nem hangzik jól amit irtál nekem egyáltalán nincs ilyen. de nem megijedni szépen nézesd meg mitől lehet és rendbehozzák. én néha azt érzem mintha kicsit félreütne a szivem, a torkomban érzem. de talán nem olyan durva hogy meg kéne nézetni, biztos csak a megváltozott vérkeringés okozza

Aranyoska nagyon cuki a babád. én is félek hogy bújkálni fog a 4D-n Noni baba, de ő tudja mennyit akar láttatni magából :D már annak örülök hogy lesz ilyen fotóm mert eddig nem volt

Angie én is boldog szülinapot kivánok. ugyan fiatal vagy még ;)

Zsófi sajnálom hogy nem derült ki a neme, szerintem menjetek el fizetősbe hátha.. ott azért jobb gépek szoktak lenni. örülök hogy rendben van az afp

Navi a jógán azt mondták hogy nem szabad kinyomni a pisit hanem meg kell várni hogy kifolyjon arra nem emlékszem mért. Eclipse segits. Meg mintha azt mondta volna Erika hogy a wc-re sem szabad ráülni olyankor? de lehet ez hülyeség

Szisszka én is odavagyok a dinnyéért és a zöldséges annyira jókat szokott hozni. rengeteget vettem már idén nyáron olyan finomak. ez a kép nagyon durva tényleg létezik ilyen hogy igy lehet látni a lábacskáját?

Henne de jó hogy éreztétek a babát annyira fantasztikus érzés igaz?

mi ma voltunk itt anyóséknál a mezőkövesdi tescóban és találtunk egy édes rózsaszin kapucnis kardigánt féláron. én annyira szeretek cuccokat venni neki ugyan jó elképzelni benne. dög meleg van itt is, én a szobában hűsölök a ventillátor mellett férjem meg kint nyirja a füvet :) de legalább barnul úgyis mondta hogy napozni akar. olyan kis ügyes fogyott most kb 16 kilót olyan jól megy neki irigylem..

jó pihit nektek a hétvégére

Kép
vayacon
 
 


Helló Csajok!!

Csak beköszönök, mert nincs időm sajnos részletesen írni, nem is tudom mikor fogok tudni jönni, mert holnap strandolunk, aztán délután jönnek át a barátaink, hétfőn reggel pedig indulok a barátnőmmel, az ő kisfiával és Lili babával a hasamban a Balatonra és csak pénteken jövünk vissza, csapunk egy görbe hetet pasik nélkül :D

Aranyos- Megjött a csomag, nagyon cukker vagy, köszönöm :D

Mindenki vigyázzon magára és a kis Pocaklakókra!!

Nagyon fogtok hiányozni!!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok, kismamik!

csak bejöttem gyorsan elköszönni. :) ma indulunk Vajdaságba. csütörtökön este jövünk onnan haza, majd lehet, hogy már akkor tudok írni. Ha a szüleimnél leszek, onnan már biztos.:) vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!:) pocisimi mindenkinek:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

A 2009 szeptemberi babáktól vagyok, kislányom már 10 hónapos :)

Boldog babavárást kívánok nektek, és szeretném a figyelmetekbe ajánlani angol márkás kismamaruháimat, babakocsit (HAUCK Traxxx terep), babahordozót (MAXI COSI Cabriofix) és márkás babajátékainkat.

A Vaterán hirdetem, ha érdekel valakit, kukk be ide és nézz körül a termékeim között :

http://www.vatera.hu/angol_markas_kisma ... 25502.html

Minden jót nektek, üdv:
Tünde

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Vaya,
nagyon ari vagy, de még nem költöztünk el, sőt idén már nem is fogunk, de folyamatban van.

4,2m-ről indult a ház, most 2,5m-nál tartunk... apa nagyon ügyesen alkuszik... remélem összejön.
Csak az a félelmem, hogy mi lesz ha elfogy a felújításra szánt pénz mielőtt elkészül minden, akkor csak nézünk. De apa megold mindent, a kocsmában a fél falu már jelentkezett bagóért melózni :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Mai tábli: 2010.07.05.

Kép
Kép

szisszka
 
 


Remélem mindnkinek jól telt a hétvége, gyertek, és meséljetek! :D

Csillag
Jó, hogy jöttél! :wink: Mozgalmas napjaitok vannak, és szupi, hogy apa is otthon van veletek :)
Nálam is vannak keményedések, leginkább este egy-egy mozgalmas nap után.
Egyébként pont múltkor futottam bele ebbe, bemásolom Neked:
"Egész terhesség alatt érezheted az úgynevezett Braxton Hicks contractio-t - ezek a méh rendszeresen jelentkezõ fájdalmatlan megkeményedései. Segítik a méh növekedését, vérkeringését. Ilyenkor keménynek, feszesnek érezheted a hasad 1-2 percig." :)

Emese
Jó Balcsizást, csodaszép időt és jó pihenést kívánok!!! :) Azért ha tudsz, jelentkezz a Balcsiról :)

Henne
Pont tegnap jártunk a 16. kerületben, azaz átmentünk rajta :) Vannak nagyon szép részei! :) Apának is nagyon tetszett!
Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra! Aztán ha tudsz, jelentkezz, mesélj! :)

Vaya
Amit kaptál receptet a várandós teához, az egy tea keverék nem?
Gondolom, olyan mennyiségben van benne a málnalevél, h az ne ártson. Vannak ezek a gyógynövényes boltok (Herbária), szerintem ott még ki is keverik a megfelelő arányokban, meg gondolom az is meg van adva, hogy mennyit kell/lehet inni belőle.
Nekem az egyik szomszédom ezzel foglalkozott, tea keverékeket csinált. Mindig tök jó kis teákat kaptam tőle :D Pl. köhögésre volt, hogy kaptam olyan teát, amiből este kellett innom egy bögrével, 2 nap múlva semmi bajom nem volt :)

Ancsa
Jó Balcsizást Nektek, majd tessék mesélni :wink:

Eclipse
Gratula a házikóhoz! :) Nagyon ügyesen tud alkudni a párod :)

Mi szombaton vásárolgatni voltunk leginkább kaját, meg Marcinak cipőt :D A cipő nem volt betervezve, de úgy megtetszett neki :D
Aztán füvet nyírtunk, meg hambit sütöttünk, pihiztünk, este apával filmeztünk. Vasárnap pedig a Hungaroringen voltunk :) Marci nagyon nagyon élvezte, ez volt az első alkalom, hogy F1-es autót látott élőben, meg voltk versenyek is...

Most mennem kell, mert felkelt a manóm

szisszka
 
 


Sziasztok!

Bocsánat mindenkitől, de a szombat helyett hétfő lett.

Közben volt egy-két (bocsika) hányós-fosós ejszakám, de már minden ok!
Nektek a Vastabletta miatt nem volt semmi ilyesmi? CSak mert én akárhányszor beveszem a tablettát mindig visszaköszön minden.....
Hmm Úgyis túl szép volt az első három hónapom! Most meg jól megkapom: ))

Mindenkinek köszi a hasfájós tippeket! Tök jó hogy ennyi mocorgásról esik szó!!! Nagyon Aktív kis banda!

MACS!
Köszönök minden infót amit a vizelési meg hasonló dolgokról írtál!

Szisszka!
Hát ez a kép kicsit Alienes!!!! vagy hogy kell írni....
Szerintem nagyon furcsa! olyan csodaszerűű nem???

Eclipse!

Apa tényleg nagyon ügyes! Ugye épp testben ép lélek: ))
Gyönyörű a hely ahova menni szeretnétek! Remélem sikerül.
Mi is valami hasonló helyre szeretnénk robbantani, de Apa-Zoli munkahelye sajna a főváros közelében tart minket: (

Mit dolgozik apa ha éppen nem fut? Barlangász? vagy valami ahhoz kötődő?

JAJJ PERSZE A Legfontosabb!!! TALÁLKOZÓ!
Mivel most ráérek mindenkinek küldöm priviben ugyanazt, és kérlek PRIVIBEN VÁLASZOLJATOK!!!
Csak mert annyira aktív mindenki hogy néha 3 oldalból kell kiválogatnom az infókat!

SZISZ!
Úgy néz ki a dokinéni az I. be megy, így a tábliba is beírhatod szülési helynek......
A NÉVRŐL még mindig nincs döntés......
A Gizella senkinek nem tetszik........ na sebaj....

Egyenlőre ennyi: Szép napot: PUSZI: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Eta
Írtam privit!
Remélem már jól vagy!
Úgy érted, h Sote 1-et írjak be szülési helynek?


Emese
Boldog Névnapot!!!!

Kép

szisszka
 
 


Helló lányok!

Szisszka:NAGYON KÖSZÖNÖM...DRÁGA VAGY!!!!!! :wink:

Hát én sok mindent nem tudok mesélni,isteni jó végre itthon lenni.Ragyogó időnk volt eddig,Balcsiba ugyan nem megyek bele,de az itthoni medencét nagy előszeretettel sajátítom ki.
Rántott cukkinit eszek okádásig,meg mindenféle házi finomságokat.Nagy a kert és az anyumék kis szorgos hangya módjára művelik minden évben.

Amint tudok jövök,addig is mindenki vigyázzon magára.

puszika

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok....

Régen írtam..... vissza-vissza nézegettem.... jók kis pocakfotók vannak már :-) telik az idő lyányok
Balcsin voltunk tegnap este jöttünk haza... ( de minek :-( )én fürdőztem, még a hidegebb vízben is a múlt hét elején... gyerkőccel muszáj volt bemenni nekem is, a napot viszont semennyire nem bírom így terhesen..... 10 perc után úgy érzem, hogy elájulok.... nagy rohanás volt ez a "nyaralás".... tarthatott volna tovább is... sajnos apuci megy vissza egyiptomba...... ma még elmegyünk egyet ultrahangra.... hogy ő is találkozzon a kistesóval...

jó nyaralást mindenkinek, aki oda készül, vagy csak van... amúgy jó pihizést ilyen dög melegben....

ps: hasszorítás nálam is van... meg sajnos vizesedés is... :-( de egyenlőre nem olyan vészes "csak" szorít a papucsom.... meg kezdem "vonszolni" magam... egyre csökken a sebességem.... :-)

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki kihasználta a jó időt. Mi is, bár én sem mentem vízbe, még anyuék otthoni medencéjébe sem. Borzasztóan félek a fertőzéstől, pedig nem is vagyok rá hajlamos :roll:

Fiam okozott egy kis meglepetést, mert a tegnapi vonatozás alatt a megállókban el kezdte sorolgatni a számokat, amiket az ablakból látott (peronok száma, jelzéseken számok). Azt tudtam, hogy a 8-ast ismeri, na de a többi számot :roll: Este folytatódott a meglepi sorozat, mert ahogy hazaértünk, odaállt az autó elé, és elsorolta a renszám betűit és számait is. :roll: :roll: :roll: így néztünk. Ki gondolta volna, hogy a micimackós laptopjából megtanulta az ábécét és a számokat. Ilyeneket is mond, hogy elipszilon, duplavé :lol: :lol: :lol: Még most sem térek magamhoz, hogy ilyen okos az én pici fiam, aki már nem is olyan picike :D :D

Sajnos sok a meló, és nem tudok most személyesen írogatni, de majd jövök, ha egy kicsit lazább lesz. Szép napot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára angie34-- 2010.07.05 11:25-kor.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Csajok!

É is megérkeztem.Nekünk is jól telt a hétvége nagyon:)

Pénteken anyukámmal Edda koncerten voltunk, nagyon jól érzetöük magunkat, Lucababa meg sem mozdult, nem nagyon érdekelte a dolog.
Szombaton és vasárnap többnyire egymással foglalkoztunk, semmi extra program nem volt, jó volt ez a kis nyugalom, tudtunk sokat beszélgetni, összebújni, filmet nézni. :D

Csajok, ma van jó idő!Süt a nap, meleg van, nincs hőség!

Vörösmacs, köszi a tippet, én sajna azt a programot nem ismerem, de apósom, mintha használná.
Nagyon édes a pocakod, szépen gömbölyödsz :D

Telokin, nekm is átküldheted a képeket!

Szisszka nagyon komoly a poharas dolog :D El sem tudom képzelni, nincs róla kép?Húú, annyira édes lehet Marci!!!
A képet, amit felraktál, már láttam valahol, nagyon komoooooly!
A kertben sütöttétek a hambit?

Gyancsi,Henne érzzzétek jól magatokat!!!

Eclipse, apának extrán jó érzéke lehet az alkudozáshoz!!!!! :D Nagyon ügyes!!!

Csillag, örülök neked.Nekem is az esti órákban jellemző a keményedés, és nekem is akkor ha sok mindent csináltam aznap.

Aranyoska, én is Boldog Névnapot szeretnék kívánni neked!Meg persze jó lazulást a Balcsin :)

Nyusztika, gyere és mesélj az u.h után, ha van kedved!!!

Angie, kitartás!!!
Szilárd nagyon ügyes akkor tényleg!Micimackós laptop?Szuper lehet:)

Én most átmegyek a mamámhoz Bábolnára, lazulok egy kicsit, csak azt várom, hogy Andris hazaérjen, mert ő visz, a céges kocsi szervízben, így a másikkal rohangál, így személyi sofőröm van

:D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma reggel megvolt a cukorterhelés.
Nem lettem rosszul, végig aludtam, jó érzékkel negyed órával a 2. vv előtt ébredtem fel :lol:
De megmondom őszintén, hogy most kegyetlenül be vagyok sz@rva :( :( :(
Holnap reggel lesz eredmény, amit egyből viszek is vissza a nődokihoz. Az a bajom, ha viszonylag jól tartott diéta és metformin szedés, meg nem hízás mellett is cukros leszek, akkor megcseszhetem, mert nem tudom mit tudnék csinálni... jön az inzulin.
Akkor meg lőttek a további szép várandósságnak, megnézhetem magamat, halálra vegzáltatnak és a szülésemet is megnézhetem...

Szóval nagyon nagyon szurkoljatok!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Angie,
nagyon gratulálok a szuperokos kisfiadhoz!! :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok lányok!

jól el van tűnve mindenki, de ez a dög meleg... :S én nem bírom, sehogy sem! bár nyakig valami vízben talán jó lenne, de most Beni megint taknyos, már az agyam eldobom, hogy 40 fokban is képesek vagyunk benyelni minden szirszart!:(

Eclipse, miért lennél cukros? nem lesz semmi gond! szépen tartod a diétát, szeded a gyogyit és tök szupi lesz az eredményed! de azért drukkolok, de én bizti vagyok benne, hogy ügyes vagy!

Angie, nagyon okos a fiacskád! :) édes lehet a micimacis laptop, biztosan ő is imádja, ha ilyen sokat forgatja, hogy már megy az abc és a számok is! ;)

Emese nagyon boldog névnapot Neked! na meg jó pihizést!

Dorka, neked is jó "nyaralást"!

lányok, most megyek a gyerekem mellé, mert utálom, amikor így köhög, szóval megigazítom a párnáját, vagy nem tudom! :(

sophie27
 
 


Sophie!
Egész nap a komputeren lóg (mármint ezen a micimackóson, mert a nagy mellé nem engedjük oda). Karácsonyra kapta, és az elején rá sem nézett. Kb másfél hónapja fedezte fel, és azóta mindenhova visszük magunkkal :)
Szilárd is köhög már 2 hete (én is 4 napja, apja is tegnap óta :twisted: ), főleg ha alszik és a hátára fekszik. Én lefekvés előtt mindig adok neki Fenistil cseppeket, és az annyira lecsillapítja, hogy a nappali alvásnál már egyáltalán, az éjjelinél pedig csak hajnalban kezd el köhögni. (férjemnek a horkolását csillapítom - persze, azt egy másik nevű szerrel :lol: :lol: :lol: :lol: )

Eclipse!
Ha tartod a diétát, nem hiszem, hogy inzulinra fogsz kényszerülni. Az ismerősöm is betartotta a diétát, és meg is úszta az inzulint.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Látom, nincs nagy pörgés ma, de nem csodálkozom... hihetetlen ez az idő ma, meleg, fülledt, de legalább nem tűz a nap.
Egyébként meg fáradt, pilledt, bamba vagyok ma, pedig kialudtam magam!

Elhatároztam magam, és kértem időpontot a nőgyógyimhoz, holnapra kaptam is, 11-re, úgyhogy reggel megint megyünk anyuékhoz :lol:

Emese
Irigykedem a Balcsi meg a kényeztetés miatt, érezd magad nagyon jól! :)

Nyusztika
Jó hogy jelentkeztél! Szupi, hogy nyaraltatok :) Ha tudsz, jelentkezz majd uh után, hogy mi volt :) Várjuk a képes beszámolót
:P

Angie
Gratula az okos nagyfiadhoz! Hihetetlen miket tudnak ezek a gyerkőcök! Egyébként tényleg hasznosak ezek a tanuló játékok!

Dorka
Akkor nektek is szupi hétvégétek volt :) Biztos tetszett Luca babának az Edda, azért volt olyan kis nyugodt :D
Én azt hittem, h a babám össze vissza fog mocorogni, amikor autóverseny lesz, azt hittem hangos lesz neki. De ngyon jól viselte :D
Szét nézek apa gépén majd, hátha van poharas kép... nem tudom. Egyébként az újszülöttek nagyon nagyon ügyesen isznak ám pohárból! Ez komoly! Sokaknál van az, h a cumisüveg (vagy játszócumi) zavart okoz, és azért nem megy rendesen a szopi.
A lényeg, h ilyen kifelé hajló szélű pohár legyen (pl. mint a kávés pohárkák :D)
Igen, a teraszon volt hambi sütés :)

Eclipse
Te hős vagy, hogy ilyen jól viselted a cukor terhelést :) Én tehettem bele citromot, úgyhogy olyan volt mint egy édesebb limonádé :)
Gratula, ügyes vagy! Ha szépen tartottad a diétád, akkor tuti nem lesz gond, de mennek a drukkok! Aztán ha megvan az eredmény gyere, és számolj be róla!!!

Sophie
Sajnálom, h Beni megint beteg :( Jobbulást neki. A babyluuf balzsamot nem próbáltátok? Ha Marci köhög én azzal kenem be a hátát és az használ.

Csináltam babapiskótás csokipudingos "tortát". A fiúk nyaggatak, h ennének valami édességet, sütit, de semmi kedvem nem volt ilyen melegben nekiállni sütni :o, úgyhogy maradt az egyszerű megoldás és hamar kész is van, csak az sok idő, amig lehűl... :)

szisszka
 
 


Szisszka, köszi a tippet, már más is mondta, de tök elfelejtettem! ;) lehet elszaladok holnap a gyógyszertárba és beszerzek egy dobozzal!

igazából csak lándzsás útifüvet adok neki, de ez, mintha nem igazán hatna... :(

na. holnapi ebéd kész! az uram is lassan hazaér, vagy nem! :)

szúnyogriasztót akartam venni Beninek, hát szerintetek lehet kapni az Auchanba!? nem! :( de semmilyet, csak a kerti motyókat árulják, annyira durván ki van fosztva a bolt!

na, végre megjött apa, kicsit átpasszolom a babát ;)

sophie27
 
 


Sophie
Remélem használ a babyluuf! A lánzsásutifüvet mi is toltuk egy időben, egy ideig használt, aztán mintha elvesztette volna a hatását, vagy nem tudom... :roll:
Jajj, hallottam, h sehol nem lehet szúnyog elleni cuccokat kapni :shock: Ez tök durva :shock: Mondjuk talán a tesco újsiban láttam most akcióban., csak kérdés, h a boltban van-e ?! :S

Mi kint voltunk a kertben, aztán Marci segített kidíszíteni a "tortát" tejszínhabbal :lol: Majd faltunk belőle, a fele már elfogyott. Lassan fürcsi, és fekvés... :)

szisszka
 
 


Sziasztok!

Sophie, jobbulást kívánok Beninek! Az tényleg idegőrlő, hogy már ennyi ideje kínlódik szegényke... :cry: én is mindig annyira tehetetlennek érzem magam ilyenkor...

Angie, Neked is jobbulást kívánok, meg persze a kis családodnak is!
Szilárd nagyon okos kisfiú! Büszke lehetsz rá!

Szisszka, köszönöm, amit bemásoltál a haskeményedésről.
Szó szerint megindult a nyál a számban amikor olvastam a "tortád"-ról. Biztos nagyon fincsi lett!

Eclipse, ne aggódj a cukrod miatt, hiszen tartod a diétát!!!!! Nem lesz semmi gond! Azért majd gyere és meséld el milyen lett az eredmény!
A ház pedig tutira szuper lesz! Apa ügyesen alkudozott!!!!!

Nyusztika, sajnállak, hogy megint egyedül lesztek és a férjed elutazik. Az azért jó, hogy el tudtatok menni nyaralni.

Dorka, Edda koncerten voltál? Kemény rocker csajszi lesz Luca babából (hihihi) :lol:


Én egy kicsit dögrováson vagyok... szombaton volt egy kis hőemelkedésem, tegnap nem, ma délután megint... e mellé én is felsorakozok a köhögők táborához. Nálam sajnos nem megfázásról van szó, hanem elkaptam Apától. Ő már 3. hete köhög, múlt héten volt dokinál, kapott antibigyót. Akkor egy hétre külön szobába költöztünk, de aztán visszamentem a közös ágyunkba, mert már sokkal jobban volt, erre most hétvégén nálam kezdődött a dolog... Orvoshoz nem mentem el, úgysem csinálna semmit, de azért holnap rákérdezek a védőnőnél, hogy mit ajánl.

Na nem panaszkodom tovább...
Mindenkinek szép estét, nyaralóknak jó pihizést!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, jobbulást nektek! sajnálom ezt a köhögős mizériát... :( remélem, hogy semmi komoly! vigyázz magatokra!

Beninél nem tudom, hogy mi ez, szerintem picit meghült, és azt vettem észre, hogy ha sokat vagyunk a levegőn, vagyis délelőtt a napon, melegben, akkor az ebéd utáni alvásnál nagyon durván előjön a köhögése, talán akkor indul be a meleg hatására jobban az orrfolyása, és ez irritálja, ahogy lefolyik a torkán! :roll: :oops: nem tudom, de dokihoz most nem viszem, mert amúgy meg semmi más baja nincs! az orra sem igazán folyik, néha kell csak törölni, na meg reggel kiszívom!

Szisszka, guszta tortát gyártottatok! nyammi! én szoktam háztartási keksszel is csinálni! az is nagyon fincsi! :P nekem most van itthon egy doboz ribizlim... lehet, hogy megcsinálom van. pudinggal gyümitortának! bár ahhoz lehet, hogy kevés az 1 doboznyi mennyiség! majd kiderül!

holnap jön anyósom, mert nem bírtam magammal, és holnapra áttetettem a fizetős uh-t, úgyhogy kérnék egy kis drukkot, hogy mindent jól lássuk (nem feltétlen a lába közére gondolok, persze arra is), elsősorban a kis arcát, ujjacskáit, stb. stb. :) 10re megyek, szóval reggel már elindulok! aztán bőrgyógy, és végül haza! :)

cukiterhelésre nekem azt mondták, hogy a 24. és 28. hét között csináltassam, és a doktorbácsi múlt pénteken azt mondta, hogy olyan 4-5 hét múlva menjek el, csak a XI.ben Beninél az volt a rutin, hogy egyik nap éhgyomri cuki, aztán másnap szintén éhgyomri és utána a cukros lötyis és 2 órára rá a terheléses! Szisszka, ha esetleg mész holnap, rákérdeznél majd a dokidnál, hogy ez még mindig ilyen kétnapos procedúra? köszi előre is! én balga, elfelejtettem...

mindenkinek jó éjt, és kellemes pihit! én aludtam Benivel egy laza 2 órácskát délután, szóval most még picit sem vagyok álmos, viszont a tv-ben sincs semmi néznivaló... :( na. talán a vacsoracsatát visszanézem :P

sophie27
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.07.06.

Kép
Kép

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: