Új privát üzeneted érkezett!

Ha nem leszek terhes, "megverem" a Babanetet..... 8)
franci

Angienek :lol:

A macska és az egér

Itt is volt, ott is volt, édesapámnak is volt, édesanyámnak is volt, nekem is volt, neked is volt, volt a világon egy macska. Ez a macska egyszer tejet evett egy tálból; odamegy egy kis egér, csak nyalogatja, csak nyalogatja a tál szélét. Mondja neki a macska:
- Ne bolondozz ám, egér pajtás, ne nyalakodjál, mert majd bekapom a farkincádat!
A kis egér nem hitte, csak nyalakodott, a macska bekapta a farkincáját. Rítt-sírt a kis egér, kérte a macskát, adja vissza neki a farkincáját, de az nem adta.
- Hozz nekem tejet a tehéntől, akkor visszaadom a farkincádat.
Elment az egér a tehénhez.
- Tehén, adj nekem tejet, tejet adom cicának, cica visszaadja farkincámat.
- Nem adok addig - mondja a tehén -, míg nekem a kaszástól szénát nem hozol.
Elment a kis egér a kaszáshoz.
- Kaszás, adj nekem szénát, szénát viszem tehénnek, tehén ad nekem tejet, tejet viszem cicának, cica visszaadja farkincámat.
- Nem adok addig, míg nekem a sütőtől kenyeret nem hozol.
Elment a kis egér a sütőhöz.
- Sütő, adj nekem kenyeret, kenyeret viszem kaszásnak, kaszás ad nekem füvet, füvet viszem tehénnek, tehén ad nekem tejet, tejet viszem cicának, cica visszaadja farkincámat.
- Nem adok addig - mondja a sütő -, míg nekem a disznótól szalonnát nem hozol.
Elment a kis egér a disznóhoz.
- Disznó, adj nekem szalonnát, szalonnát viszem sütőnek, sütő ad nekem kenyeret, kenyeret viszem kaszásnak, kaszás ad nekem füvet, füvet viszem tehénnek, tehén ad nekem tejet, tejet viszem cicának, cica visszaadja farkincámat.
- Nem adok addig - mondja a disznó -, míg nekem fától makkot nem hozol.
Elment a kis egér a fához. Amint ott nézeget fel keservesen, hogy mi módon kellene onnan makkot hozni le, hirtelen egy szem makk leesett, a kis egérnek a fejére esett, úgy megütötte, hogy mindjárt megdöglött bele.
Ha a kis egér meg nem döglött volna, talán az én mesém is tovább tartott volna.
franci

Franci!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is hallottam, hogy csücsülni kell, nem szabad mászkálni. 5 percre lakunk a kórháztól. Itthon addig ki tudtam teregetni.
Mikor kell nem megjönnie?????

Danyu!
Te, hogy bírsz ennyi mindent csinálni???? Én néha még a fenekemet is lusta vagyok megemelni.
Akkor szerencse láz huss eltűnt, Gabus jól van.

Angie!
Olyan sok munkát nem vállalj!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Minden napra egyet. :lol: :lol: :lol: :lol: könnyen mondom, mi??? :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

A muszáj nagy úr... :oops: nem csinálja meg helyettem senki, kivitelezőt nem bírunk kifizetni, csináljuk mi magunk...

De már fogytam 2 kilót :oops: és az jó :lol: :lol: :lol:
Meg én alapjáraton is szeretek pörögni :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek! Boró kúszik...olyan cuki...már eljut bárhova...Gabim ezt 11 hónaposan adta elő, és ez nekem olyan furcsa...csak kapkodom a fejemet... :lol: :lol: :lol:

Ja és azt hittem, ehhez a halál témához már felnőttem...de még nem... :oops:
danyuci

Danyu!
Az előbb elfelejtettem. köszönöm szépen!!!!
Nagyon ügyes Boró. Bár az is igaz, ha magatok is megtudjátok csinálni, kár érte sok pénzt kidobni egy mesternek. De csak óvatosan!!!!!
Nálunk is rákban halt meg a mamám, annak a szülei (dédszülő), sőt a mama 2 testvére is. Én úgy irigylem akinek még él a mamája. Nekünk a dédimamám, gyereknek már ükmamájuk volt, pont Réka születése előtt halt meg, áprilisban. Sajnos csak Leventét ismerte. :cry: :cry: :cry: :cry:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Danyu, nagyon ügyes Boró. Kis kommandós lédi :).

Franci, én szorítok hogy ennyi laptető szerencsét hozzon neked.

Halál témához, édesapám 4 éve halt meg rákban, az ő apukája is ugyan abban halt meg. A sors fintora egyik se láthatta az unokáját.
Danyu, szerintem ehhez nem lehet felnőni.
Ja és még valami 3 éve volt az autóbalesetünk majdnem az nap mikor apukám meghalt.

Jól eltűnt mindenki.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

danyuci: megkaptam a privimet? Valamiért nem láttam, hogy elment volna...

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Annamari: BOLDOG NÉVNAPOT!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Jó reggelt!

Azt hiszem sose fogom megszokni a korai kelést.

Lillanyu, hogy vagytok? Mikor tudhatunk rólatok valamit? Vonalzód mikor lesz?

Benitával vajon mi lehet?
Pannyról is régen hallottunk.

Sucer jelentkezz veled mi van?

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Annamari! nagyon boldog névnapot neked is és Leventének is!

A balesetes betegeknek jobblást! Petrával szerencsére most nem történt semmi , ő kicsinek volt ágyról lepotyogós.

Angie! Gratula a kisfiúhoz!

danyu! Nagyon sajnálom a mamádat! Nem csodálom h nem nőttél fel a halálhoz. Ahhoz nem is lehet.

Mi most lent vagyunk apánál, mindennapos program: anyósék jönnek vagy nekünk kell menni. Kicsit kezdem unni.
Most biztos hülyének fogtok nézni, de múlt héten közölte Zoli h ő biza felmondott, erre én jól letoltam h ezt mégis hogy képzelte, mivel még semmi állás nincs kilátásban és amig nem találunk valamit, addig ezt nem teheti. Ha ezen múlik, akkor kibírunkk így még egy évet, de annak az a feltétele, h végre elvégezze az egyeemet. Mivel középiskolában akar tanítani ahoz ez kell, és addig határozatlan idejű szerződésről ne is álmodjon. Úgyhogy lehet h még egy év távházasság lesz belőle. Normális vagyok én??? Anyósék persze elkezdtek örülni h ezt azért mondtam, m biztos vissza akarok ide jönni. Na, de ez az ami ki van zárva. Elég volt az a 2 év..

Teri

KépKépKép
pruci

Jó reggelt!
Én ma olyan álmos vagyok, hogy alig látok ki a fejemből. Pedig a szemüvegem se koszos.

Annamari!
Nem tudom mikor volt peteérésem, ezért nem tudom mikor kéne megjönnie.
Te is jól hasznosítod magad. vérvétel – teregetés – vérvétel. Mikor lesz eredmény?

Danyu!
Boró nagyon ügyes. 5 hónaposan kúszik. Gergő se vitte túlzásba a mozgásfejlődést.

Kri!
Engem zavar a korai kelést, ha időbe lefekszem aludni. :lol:

Évi!
Mi van veletek? Voltál dokinál?

Boni!
Mikor mentek Rómeó és Júliát nézni?

Angie!
Kérsz még olvasnivalót???? :lol:

Beze!
Pihengetsz?

Moti!
Drukk a férjednek!

Teri!
Nem értem a férjedet. Eltudja dönteni anyuci nélkül mit akar? Férjed mért nem ott tanul ahol ti vagytok? Minden nagyvárosban van tanárképző. Milyen messze vagytok egymástól helyileg?

Nincs valakinek egy jó programötlete holnapra? Gergő szája miatt nem merünk strandra menni. Az volt az én tervem.
franci

Franci!
Kérek, de elolvasni már nem fogom tudni :oops: Ma is sok munkám lesz, 6 riportból kettő van alakulóban (és nem rajtam múlik, hogy mikor fejezzük be, mert a fennmaradó infót mástól várom). Még van 4 riport, amit jövő hét végéig kell megcsinálnom, de már csütörtökre be szeretném fejezni, mert péntekre nagyon fáradt leszek, úgy ahogy mára is az lettem. Szerintem ma legkésőbb 3-kor lelépek (meccset is akarok nézni, ami 4-kor kezdődik, és addig még Szilárdot is el kellene hozni az oviból).

Teri!
Sajnálom ezt a helyzetet. Biztos nagyon nehéz, én el sem tudom képzelni a távházasságot gyerekkel. Még kapcsolatot talán, de tuti sok kerő és kitartás kell hozzá!

Tényleg!!! Eltűntek!!! (LOST :lol: ) Bújjatok elő! Sucer, biztos már otthon vagy már, és remélem, minden rendben a pocival.

Évi!
Tüneteid?

Na majd még jövök olvasni, meg talán pár szóra :)

Angie

Kép
Kép
angie34--

Franci! 200 km-re vagyunk egymástól. Ő már eldöntötte h jönni akar, ez idáig ok, de még nem talált állást. Anélkül meg ne jöjjön, m én nem tudom eltartani 100000 ftból. Anyucinak már ninsc beleszólása, he-he. De keressük az álást és ha találunk, akkor jön mindenkép. A sulit meg Debrecenben kezdte és van még 3 vizsgája, meg az álamvizsga. Ezeket kéne letennie és kész. De most mondtam neki h inkább menjen át egy másik suliba és ott végezze el, m itt már direkt szivatják. Még a régi rendszer szerint kezdte el( ami szerint 3-5 év az egész), de közben halasztott és emiatt átsúszott ebbe a bolognai folyamatba (ami meg 1 év lenne), és így rendesen szivatják. l ilyen dolgokkal h a régi szerint levő tárgyakból kell vizsgázni, de nem írak ki hozzá se gyakorlatot, se vizsgát... Így meg elég nehéz levizsgázni belőle.

Teri

KépKépKép
pruci

Angie!
Azért ne erőltesd meg magad a munkával.
Milyen meccs lesz? Kit érdekel jobban, téged vagy Gombóckát? Szilárd nézi a focit?

Teri!
Jó sok az a 200 km. Ti itt vagytok Pesten?
Férjemmel a házasságunk előtt a munkahelyünk 220 km-re volt. + kb 50 km a lakhely. Kb 1-2 hetente taliztunk. Akkor az még izgi volt. De most gyerekkel jó nehéz lehet. Van segítséged?
franci

Franci!
Gombóckám a brazil meccseknél mindig rugdosott :lol: Ma is az lesz (hollandokkal). Szilárd csak néha odaragad 15 percekre a tévé elé, amikor nézzük.
Mára leálltam a munkával. Lájtosan még bütykölöm az egyik prezit, de ma hamar le fogok lépni.

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Akkor drukkolok a braziloknak. :lol:
franci

Évi,
már két választ is írtam a privire, vagy nem ment át???
Hévízen tudok szállást, megbeszéltem a munkatársammal, mert ők foglalkoznak ilyesmikkel, csak közben nem tudom a számát, mert kártyacsserekor rengeteg szám elveszett, de ha érdekel a dolog, akkor kinyomozom és szívesen átküldöm...
Akkor tudtok egymással egyeztetni...ha neked így megfelel...

Mindenkinek puszi...szétdolgoztam és még fogom is az agyam...léptem
danyuci

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést!
Voltam uh-n csütörtökön, persze még csak petezsák látszik, 2 hét múlva kontroll. Doki mondta: terhesség ténye megállapítható...
Állandóan aludnék. F8-8 körül kelünk, kb. 11 óra, mire használható állapotba kerülök. Addig ásítozás, fetrengés. Aztán 1 körül ebéd, Lillussal együtt szunya. 3 körül kelés, és 8 körül már majd elalszom! Emlékszem, ez Lillával is így volt.
Ami vele nem volt, az a hányinger. Tulajdonképpen a 6. hónapban kezdtem vizesedni, abba is kellett hagynom a melót miatta. Ezen kívül más tünetem akkor nem volt. Nade most!!! Minden nap kerülget róka koma, szerencsére csak kerülget. Tegnap temetésre mentünk, 50 km-ert utaztunk kocsival dimbes-dombos úton, hát én olyan rosszul voltam... Aztán másfél óra a tűző napon... Estére teljesen kipurcantam. Ráadásul a délutáni szunya is kimaradt...
Hát ennyi. Olvaslak benneteket folyamatosan, de mire reagálnék, addigra lecsukódik már a szemem...
Most is megyek, puszilok mindenkit!
Azért jövök néha!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Közben látom, hogy üzenetet is írtál...bocs, csak rohanok...ha úgy alakul, találkozhatunk... :lol:

Évi,
a hányinger szuper tünet, csak nehéz elviselni...kitartás
danyuci

danyuci: arra már válaszoltam is! Azt nem tudtam, hogy a válaszom átment-e?! De a lényeg, Vonyarcvashegyen találtunk tegnap egy klassz apartmant, oda megyünk szerdától pár napra. Ha időd engedi, összefuthatunk. Készülünk egész napos Keszthelyi barangolásra...
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Teri, Évi!
Nagyon szépen köszönöm!!!!

Évi!
Örülök, hogy jól vagy, terhességi tünetek működnek. 2 hét múlva már szívhangot is fogtok látni.

Teri!
Remélem férjed talál állást, s tudtok együtt lenni. Akkor anyóssal jól kijösz??? :lol: :lol: :lol:

Ma én olyan dögnek érzem magam. Délután lefeküdtem, tv-ét néztem, aztán szépen aludtam egyet.
Holnap mi is megyünk Balcsira, Zánkára.

Moti!
Reggel mutatták a kékszalag versenyt, gondoltam Rád, hátha a férjedet is mutatják. Jól benézte a célt???? :lol: :lol: :lol: :lol: Velük nem megy valamelyik "mokkás műsorvezető"????

Angie!
Tetszik Gombóckának a meccs???? Haza értél időben???

Franci!
Nekem gyanús vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drukkolok, hogy hamarosan hozd a képet a zebrás tesztről!!!!

Beze!
Te bírod ezt a meleget?????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Annamari! Igen, jól kijövünk :twisted:

Bocsi, de most annyira ki vagyok akadva h muszáj leírnom mielőtt felrobbanok. Minden nap át kell menni hozzájuk, persze ők jönnek értünk, mi kocsink szervízben. Tegnap gyerek nem aludt semmit délután, m menni kellett, ott voltunk, 6kor mondtam h akkor most mennénk haza, m gyerek nem aludt... Erre megsértődtek h közöltem h mi nem megyünk akkor már vendégségbe, m a gyerek fáradt és aludnia kell, a válasz, dehogynem jöttök. Mondtam h ok, a zoli mehet, de előbb minket hazahoznak, m a gyerek fontosabb, m hogy elmenjünk vmi rokonlátogatóba este, és én a gyereket helyezem előtérbe és nem a rokonaikat. Ráadásul bulihétvége van és elvárják h egész nap ott rohadjunk.
Zoli mára megbeszélte h 10 körül jönnek értünk, erre már negyedkor telefonált anyós h akor mikor jöjjenek, m menjünk már. A gyerek ma se fog napközben aludni, de ők a fasza nagyszülők akiknek csak az a fontos h villoghassanak vele...A faszom is tele van az egésszel! Kezdek nagyon kiakadni. Lehet h megint jól össze fogok velük veszni. Bocsi, de ki kelett írnom...

Teri

KépKépKép
pruci

Teri,
ilyeneket jobb, ha kiír magából az ember...én megértem, hogy 200 km-re menekültél tőlük...remélem találtok munkát apának és együtt lehet végre a kis család messze a :twisted: rokonoktól...
ezt neked küldöm +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
danyuci

Sziasztok!

Teri: azt hiszem, én is ki lennék akadva! Én nem szoktam hagyni, hogy ennyire beleszóljanak/irányítsanak... Mondjuk az én anyósom nem is olyan, plusz 150 km-re van. Havonta egyszer megyünk hozzájuk egy hétvégére, de senkinek nem engedem, hogy felborítsa Lillus szokásait, ha tetszik, ha nem. Lehet, hogy az kéne, hogy jól megmondjad neki a magadét, de gondolom ezt párszor már megtetted. Férjurad legalább melléd állt? KITARTÁS!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Halihóóóóó!
Megjöttünk pénteken....nagyon sok a tennivaló, s jó nagy a felfordulás...a köv. 10 hétre van mit csinálnunk..

Marci jól viselte az utat, szeretett Magyarországon lenni...Bence (most így hívjuk Pocaklakót) jól van..tegnap dokibácsinál is jártunk már reggel, kb.1 kg a súlya, kicsit nagyobb, mint a kora, de MINDEN RENDBEN VAN VELE, s a méhszájam is zárt :)

Mindenkit puszilok, s igyekszem felzárkózni, de nem ígérem, hogy most a köv. két hétben sűrűn leszek....

Lillanyuci! Gratula :lol:

Puszika Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

hello mindenki!!!

balesetes gyerkőcöknek jobbulást!ennyi törés zúzás!!!

Danyuci, szerintem a halálhoz sosem lehet felnőni......

Annamari, voltatok Zánkán?mi meg akartuk ott nézni azokat a katonai helikoptereket, meg tankokat, de kiderült, hogy csak jövő héten nyit.

na de képzeljétek, FÉRJEMÉK ARANYÉRMESEK LETTEK A KÉKSZALAGON A HAJÓOSZTÁLyUKBAN!!!!!!!32 órát vitorláztak egyhuzamban!éjjel annyi szúnyog támadta meg őket, hogy felvették a viharkabátot és nadrágot.annyira boldogok voltak, mikor kiderült, hogy nyertek.megdolgoztak érte.
egyébként szuper időnk van, nagyon jó a Balcsi!!!!

majd jövök még,
mindenki vigyázzon magára!

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Moti, gratula férjedéknek. Irigyellek most, hogy a Balcsin vagytok. :D :D :D

Piri tegnap megjött, úgy hogy már alig várjuk hogy elmúljon aztán hajrá :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri!
Sajnálom pirit, de látom optimista vagy, s ez jó. :lol: :lol: :lol: :lol: hajrá következő hónap!!!!

Moti!
Igen voltunk Zánkán, s láttuk is a katonai helikoptereket, ott parkoltunk le. Én azt hittem, hogy ezek mindig ott vannak. Nagyon jó volt, gyerekek szinte végig a vízben voltak, egyszer én is belementem, de csak térdig, kellemes volt a a víz.
Reggel a mokkában mutatták az aranyérmes, talán Nyári Zoltán?? volt a neve, vele nyert a férjed is???? Gratulálok neki!!!!! ezek szerint most nem tévesztették el a célt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
További szép időt nektek!!!Fiúk bírják?? Boldi elalszik egyedül?

Szilvi!
Várunk az élménybeszámolóval!!!! Minden rendben veletek, örülök neki!!!! Majd írj jó sokat!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!
Megjártam az ovit! Gergő jele a NAPOCSKA lett. Mindig jobb mint a kisvirág….
De a vezetőnő olyan bunkó volt, legszívesebben nekimentem volna.
Az óvó néni viszont aranyos. Gyerekem meg úgy is vele találkozik.

Évi!
Ha hánysz az jó! Persze a közérzet miatt rossz. Fiú lesz a kistesó?

Teri!
A te anyósod még az enyémen is túl tesz.
Amikor Gergő keresztelője volt, pont mikor megérkeztek kajaidő volt. Anyukám rám is szólt, ne vigyem egyből enni, várjunk legalább 10 percet, kicsit hagy fogdossák. 10-15 perc múlva szóltam bemennénk enni. Kétszer szóltam ráadja oda a gyereket, mire közölte „Te vagy a főnök” (persze olyan pofával mondta, hogy csak na). Közöltem vele, én nem főnök vagyok, hanem az anyukája.
Mikor befejezte a kajcsit, kértük ha fogni akarja vegye át a nadrágját, az enyémet akartam nekiadni, még az apum is mondta, pedig ő nem egy beleszólós fajta.
Persze kicsi fiam úgy lebüfögte hogy öröm volt nézni.

Szia Szilvi!
Bence???? Megértik a spanyolok? Milyen volt itt? Mesélj!

Moti!
ÉJJEN!!!
Gratula a férjednek!!!

Kri!
Fránya piri! Hány naposra ált be a ciklusod?

Annamari!
Fel is másztatok a helikopterekre?

Angie!
Kikaptak a brazilok! Most kiért rúgja a labdát Gombócka?

Danyu!
Sok meló volt a hétvégén?

Boni?
Beze?

délután megyek körmöshöz….
franci

Sziasztok Lányok!
Prezigyártás folytatódik, így én is szűkösen állok az idővel. De jövök olvasni néha :)

Látom, voltak programok hétvégére. Mi is voltunk szombaton anyósoméknál Salgótarjánban, este pedig kórházba babalátogati, mert pénteken megszületett az öcsémék kislánya, Adél. Tegnap pedig egész nap anyuéknál tengettük az időt, mert apa tanult egy szerdai vizsgájára, így minket elhajtott otthonról.

Fiam okozott is egy kis meglepetést, mert a vonatból (direkt vonatoztunk, mert már kérte egy ideje, hogy menjük valahova vonattal), szóval a vonatból el kezdte sorolni a számokat, amikor megálltunk egy-egy állomáson, és ki voltak a vágányokra vagy táblákra írva. Azt eddig is tudtam, hogy a 8-ast ismeri, de most a hetesen és az nulláson kívül minden számot elmondott. Este pedig, amikor hazaértünk, apa rendszámtáblát olvasta nekünk vissza betűstől együtt. Azt hittem leesik az állam. Van egy micimackós gyerek-laptopja, és azt szokta nyomkodni. Abban vannak betűk, számok, formák, stb. Onnan szedte fel, de eddig nem villogtatta meg nekünk még ezt a tudományát :lol: :lol: :lol: (na elég volt a dicsekedésből)

Kri!
Mensi :twisted: Új esélyek hajrá!!!

Franci!
A négy meccsből három nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, de a másik favoritok legalább tovább jutottak. Spanyoloknak drukkolunk tovább :D :D :D
Milyen körmöd lesz? Kapunk róla képet? Nekem még sosem volt mű, de szerintem nem is lesz. Egy esküvőre ragasztottak fel valamit, de majd megőrültem a végére. Igaz, nekem a saját körmöm is olyan erős, hogy még vágni is alig lehet, így nincs is nagyon szükségem rá. A tied biztos szép lesz! Kell is a szépségápolás. Nekem kozmetikushoz kellene mennem, csak mindig elfelejtek bejelentkezni :oops: :D

Moti!
Hatalmas gratula a férjedéknek! Épp gondoltam rá, amikor mutatták a sok vitorlást a tévében. Nekünk is volt céges hajonk több kategóriában is. A Sirocco elég jó eredményeket szokott elérni, de nincs még infóm, hogy most hogy szerepeltek.

Annamari!
Vasárnap mi is megyünk kis repcsit nézni. Jönnek az usá-ból a nagynénémék, és Szilárddal kimegyünk fogadni őket :) Biztos nagy élmény lesz neki!

Szilvi!
Biztos jó volt itthon, de otthon lenni a legjobb dolog. Majd várjuk az élménybeszámolót, hogy merre jártatok. Végül voltatok Kiss Imre doktornál? Benyomás? Várakozás?

Danyukám!
Úgy-e nem purcantál ki nagyon a sok melótól? Tető fent van?

Fiú név: óriási bajban vagyunk. Két három név van, ami tetszene, de az apának nem tetszik, és fordítva is ugyanez a helyzet.

Szép napot !!!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Egy kis segítség. Ezek az én kedvenc fiú neveim. Hátha ad egy jó ötletet.
Bálint, Benedek, Benjámin, Gábor, Krisztián, Marcell, Márk, Milán, Péter, Roland, Szabolcs, Zsombor, Dávid, Dániel, Kristóf, Tamás

Még nagyon szép a Gergely név is. Pláne a viselője. :lol: :lol: :lol:
Férjemnek az István tetszik….
franci

Franci!
Köszi a segítséget. Van is benne olyan, ami nekem tetszik. Pl. a Szabolcs, de ő az öcsém, így nem szereté a férjem, ha emiatt Szabolcsnak neveznénk (pedig az neki is tetszik és a vezetéknévhez is passzolna). Gergely nekem is nagyon bejön, de apa tömegnévnek tartja, így az is kilőve. Péter az apuka viseli, na meg Sziszkómnak az a második neve :), Gábor nekem nagyon tetszik, de nagy az esély, hogy Gabizni fogják, és azt egyikünk sem szeretné. Zsombor mindkettőnknek tetszik, és egyelőre nincs is akadálya, hogy megegyezzünk, csak még a vezetéknevünkkel kell letesztelni, hogy jól hangzik-e. A többi ezért vagy azért nem tetszik.
Nekem még tetszik a Zsolt (de túl rövid a vezetéknevünkhöz), Szilveszter (erre apa kicsit csavargatta a fejét), férjemnek a Károly (nekem túl komoly, mondjuk kicsinek lehet Karcsikázni, de nem magyar név). Nekem még a Zoltán és Levente is tetszenek, de apának nem :roll:
Szóval nehéz lesz dülőre jutni. Egyedüli név eddig a Zsombor, amivel mindketten ellennénk, de még az sem 100%-ban győzött meg.

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Majd megmutatom milyen lett a körmöm. Lehet csak megerősítem, a lényeg hogy ne rágjam, mert Gergő is megtanulta.
Akkor Gombócka miatt a spanyoloknak drukkolok.
Szilárd nagyon ügyes. Lehet beszerzek egyet Gergőnek.
A szomszéd kisfiút Bulcsúnak hívják. Még magyar név. Hunor, Regő, Bercel. Egyik se tömeg név, mint a Balázs.
A férjed olyan mint az enyém. mikor Gergő nevén gondolkoztunk, a férjemnek adtam egy listát vagy 20 névvel. 2 db-ot nem húzott ki (Gergely, Dániel), olyan indokai voltak, amikről én még nem is hallottam. :shock:
Gergőből szerintem van annyi mint Zsomborból? Vagy nem? Mindegy, sohase fogom megérteni a pasik észjárását.
franci

Angie!
A Levente szerintem is szép név. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Franci!
Csak a parkolóból néztük, mikor kipakoltuk a cuccot az autóból, hazának meg már fáradtak voltunk, hogy közelebbről is megnézzük, sőt Réka már kifele jövet elaludt apa ölében.
Kezet foghatunk, én is rágom a körmömet. :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D sőt nálunk Levente is eltanultam tőlem, meg mintha már Réka is. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Mi van lányok????
Elmentetek napozni???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Ja, elmentem napozni itt a mínus 20 fokban :twisted: :twisted: :twisted: Elegem van, hogy ez a légkondi rám jön, és nem tudok állítani rajta, mert beépített fix rácsai vannak :twisted: :twisted:
Egyébként a változatosság kedvéért most megbeszélésen voltam, és jól le is maradtam a saját anyagommal, amivel haladnom kellene.

Körömrágás: nem jó dolog, főleg, ha a gyerekek is eltanulják. Szilárd is néha rágja, de csak ami beszakad neki (mert a lusta anyja néha elfelejti levágni - most hétvégén is ez történt, pedig direkt vittem az ollót anyuékhoz). Én időszakosan a beszakadt bőrt rágom, de az sem jó. Ha stresszesebb vagyok, akkor szoktam. Onnan tudom, hogy milyen lelkiállapotban vagyok, hogy ránézek a körmeimre. Most, ha ránézek, nincs sehol beszakadás :lol: :lol: Tehát jó a lelkiállapotom :)

Franci!
Szerintem Gergőből sokkal több van, én például Zsombort nem is ismerek, Gergőt pedig legalább 5-öt, minden korosztálból :)

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Gratulálok a félidőhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt a szomszéd kisfiú is Gergely (Gergőnek hívják). :lol: :lol: Zsombort én sem ismerek személyesen.
Nem furcsa, hogy milyen meleg van, ha kimész az irodából? Egész nap a hűvösben vagy, utána meg ki a forróságba.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Angie, a Zsombor szerintem is nagyon szép név :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Később visszaolvasok, most csak beugrottam. Hétvégét végigfeküdtem, csütörtökön éjjel fél 12-kor elkezdtem vérezni, fenyegető vetélést állapított meg a szekszárdi kórház ügyeletese és a dokim is. A vérzés vasárnap délben elmúlt. Ma megint voltam uh-n, szerencsére minden rendben, veszély elmúlt, már nem kell egész nap feküdnöm, csak sokat kell pihennem. A méhszáj is zárt maradt. Kérlek benneteket, szorítsatok, hogy minden rendben menjen a továbbiakban!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Ilyenkor fenyegető vetélés??? :roll: :roll: :roll: :roll: Szorítok, hogy minden rendben legyen. És most már biztos a fiú????? Nagyon jó a vonalzója Marcinak.
És aztán egész nap csak feküdni, feküdni, feküdni!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!

És mitől kezdtél vérezni? megemelted magadat a nap folyamán?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari, hát igen, életemben nem gondoltam volna, hogy átlépek a 2. trimeszterbe és ettől kell félnem. :( Igen, biztos, hogy fiú. A vérzés pedig 2 ok miatt lehetett: szex, illetve felemeltem és kb 1 métert cipeltem a 12 kilós lányomat. :( Szex innentől nuku, az emelés szintén tilos. A héten tudok pihenni, mert a férjem itthon van, de jövő héttől csak akkor, ha Lexi hagy.
Köszönöm, igyekszem sokkal jobban vigyázni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Beze! Vigyázz magadra nagyon!!! Drukk+++++++++++++++!

Kri! AKkor szülünk egyszerre?:wink: Nekem is tegnap jött meg.

Angi! Károly:lol: Tényleg nagyon komoly név. Egyszer azt álmodtam h megyek le a suliba,. rámjön a szülés és az autópály mellett pont volt egy kórház. Ikreket szültem, a kislány Boróka lett, majjd közöltem a párommal (akiről fogalmam sincs a mai napig h ki volt), h ok, de a másik gyerek Károly lesz. Ekkor ébredtem fel röhögve.
Nekem tetszik Gergő, Zsombor, Levente, Zsolt, Attila, Zalán, Csanád

Moti! Férjedék nagyon ügyesek!

Köszönöm a bíztató szavakat! Azért szombaton bebizonyították h a gyerek alvás nélkül is kibírja este 10-ig. Nem voltam mérges, áááá. Csak azértis kellett menni aznap vendégségbe, ráadásul Zolira is nagyon megharagudtam, m nem állt mellém. Na mindegy, az biztos h oda többet kocsi nélkül nem megyek, m így állandóan az volt amit ők akartak.

Ezek után ma a legjobb barátnőm bejelentette h 9-11 hetes terhes. Én úgy kiakadtam ezen. Basszus: a doki engem fogyókúrára fogott, m szerinte az lehet a baj, 2 éve nem jön össze, 2 hónapja szenvedek, lement kín keservesen 5 kiló (van rajtam még 10 kiló felesleg), ő 135 kg, nem akart második gyereket, havonta 1* izél a férjével és durr bele, elsőre... Nagyon gonosz vagyok???
Nem irigyéllem tőle, örülök neki, de annyira nem való neki a gyerek. Már az elsőt is nyűgnek érzi, a házasságában sem igazán boldog (legalábbis ezt mondja). Na mindegy, nem nyavajgok tovább. Csak úgy elszomorodtam h másnak ennyi a baba, én meg itt szenvedek már mióta.
Azt hiszem rendelek lh tesztet a teszveszen...

Teri

KépKépKép
pruci

Teri!
ez úgy szokott lenni, ahol nagyon szeretnék már a babát, oda csak nem akar kopogtatni. Ahol meg nem akarják, ott meg potyognak.
Én is úgy érzem, hogy apának fontosabb az anyja, mint mi. Már párszor össze-összemorogtunk ezen.

Beze!
Gondoltam a sex-re is, de nem mertem feltenni a kérdést. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vigyázz magadra!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari! Ez annyira igaz, csak azt nem tudom h miért van így. De egyszer csak eljön az én időm is. Bár már megint kezdem feladni, pedig nagyon nem akarok sokáig dolgozni...

Franci! napocska jó jel! Petrának ez a bölcsis jele, oviban meg esernyő lesz.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

beze: nagyon vigyázz magatokra! Nem lesz semmi baj! Drukkolok!!!

pruci: tényleg így van, ahogy Annamari írta, oda potyognak, ahova nem kéne... Én csak bíztatni tudlak. Mi tavaly május óta próbálkozunk, és most jött össze. Kitartás!
Férjedhez és anyóshoz no comment. Én nem is tudom, mit csinálnék, ha nem állna ki mellettem BÁRKIVEL szemben!

Mi rendben vagyunk. Jövő hét hétfőn megyek megint uh-ra. Szerdán elmegyünk a Balcsira pár napra, biztosan nem leszek gépközelben.
Mindenkinek szép hetet!

Üdv. Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Pruci, Évi, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Pruci, sajnálom nagyon. :( Én se tűröm senkitől, hogy Lexi napirendjét felborítsák. Azon meg én is kiakadnék, ha a férjem az anyját védené velem szemben, bár régen mi is rengeteget vitatkoztunk a drága anyós miatt. :evil:
Hidd el, jönni fog a baba, csak sajnos nem tudom, mikor.

Annamari, nyugodtan megkérdezhetted volna, nem vagyok szégyenlős. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Beze!
Nagyon szorítok Marcikáért. Nem gondoltam volna, hogy ezért nem voltál a hétvégén erre felé. Azt hittem elutaztatok valahova. Na most tiszta ideg lettem….
Nagyon szép Marci vonalzója! A lilypie tud olyat is, hogy cm-ben adja meg a baba méreteit.
Hogy lehet megoldani, hogy az anyuka ne emelgesse a gyerekét? Én már nem cipelem a Gergőt, de attól még vannak olyan helyzetek amikor fel kell emelni: etető szék, kád, stb.

Teri!
Én múlt héten akadtam ki, azért mer körülöttem mindenki terhes, én meg nem.
Petra nem lett hisztis, hogy ilyen sokáig fent volt. Mert az én fiam, ha délbe nem alszik, 7-8 körül kidől. Szombaton az állatkert miatt nem aludt délbe, de 7.10-kor kijöttem tőle, reggel fél 7-ig nyomta.
Napocska jelet kicsit csajosnak tartom, bár a bölcsibe mindig fiúké volt. Viszont apának is tetszik, az egy kicsit megnyugtat.

Évi!
Jó Balcsizást!

Angie&Annamari!
Nem is tudtam, hogy ilyen sok Gergely(Gergő) van az országba. Gergely(Gergő): 56 864. Zsombor: 8 061.
2009-ben Gergely(Gergő)-ként 1 333, Zsombor-ként 865 kisfiú született.

Nem lett tegnap műkörmöm. Sajnos olyan gyenge az eredeti körmöm, hogy arra nem lehet feltenni. Most megerősíti a körmömet, valami japán manikűrrel. utána meg eldönthetem, hogy körömerősítést kérek e vagy sem. De így is olyan jó volt. Látszik a kezemen hogy foglalkoztak vele.
franci

Szép jó reggelt!
Szépen süt a nap kint, 30 fok van, én meg a légkondink mellett jól megfáztam. Egész éjjel köhögtem, a torkom is kapar :twisted: :twisted: Még jó, hogy csak ezen a héten vagyok, aztán viszlát cég két hét múlva még két hétre, aztán végleg viszlát :arrow: :arrow: :arrow: Én ide vissza soha többet!!! Erre az osztályra tutira nem!!!

Úgy látom, a Zsombor bejön majdnem mindenkinél. Hajlok ez a név felé :)

Franci!
Ilyen is van, hogy nem teszik fel, mert annyira gyenge :roll: Nekem lehet, hogy azt mondaná, hogy túl erős :) Na mindjárt be is jelentkezem kozmetikushoz, mert megkívántam a kényeztetést :) Egyébként oda sem szoktam járni, talán kétszer vagy háromszor voltam életemben (és nem 18 vagyok :lol: )

Annamari!
Köszi a félidős dicséretet. Észre sem vettem, bár én a félidőt egy hete ünnepeltem, mert el nem tudom képzelni, hogy 40 hétig ki tudnám hordani. 37-38 héttel már nagyon meg lennék elégedve :)

Beze!
Elég ijesztő lehetett ez a vérzés. Én tisztára emlékszem, hogy amikor anyum terhes volt az öcsémmel (én 6 éves voltam), bevérzett, és akkora pánikhangulat volt akkor éjjel, hogy a mai napig tisztán él bennem az a rohanás, mentőhívás, stb. Neki lent tapadt a lepény, és attól volt. Utána nem is mehetett ki a házból, mert 3. emeleten laktunk, lift nem volt. Talán 16 hetes lehetett. És ezek után a szülésnél azt mondták neki, hogy valószínűleg már nem él benne a gyerek, így kellett megszülnie, hatalmas vajúdások közepedte, és amikor kibújt az öcsém, tényleg nem sírt fel rögtön, és anyukám ott átélte, hogy halott gyereket szült. Aztán egy nagy sírás következett, és egy egészséges kisfiú, aki ma orvos :D Sok mindenen átmegyünk, és tényleg a lényeg a végeredmény :)

Teri!
Én totál megértelek az érzéseid miatt. Én is mentem át hasonlón elég gyakran, de muszáj tovább lépni. Így utólag már tudom, hogy nekem a görcsösségem miatt nem jöttek rögtön a babák. 6 terhesség után meg vagyok győződve, hogy akkor jön a baba, amikor relaxáltak vaguynk, nem akarjuk kézzel-lábbal. Nekem a terhességek egyre rövidebb idő alatt jöttek össze (ez az utolsó a csúcs, amikor még nem is akartuk :) ), és ha jól belegondolok, mindegyiknél valami mással voltam elfoglalva, mint a ciklusom, teherbeesés. Természetesen másak vagyunk, és a pszichénk is másként működik, de az enyém tutira úgy, hogy keményen befolyásolt rossz irányba.

Évi!
Jó pihenést!

Itt egy mai pocikép :) Növöget a tesólak rendesen :)
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Ezért nem szeretem én a légkondikat. Inkább megfövök. és ha melegem van, kevesebbet is eszem. az meg nem baj.

Szép a pocakod! Zsomborlak! :D :D :D

Már csak 2,5 hetet dolgozol? De jó!!!!
franci

Szép jó reggelt!

Pruci én benne vagyok az egyszerre szülésben :wink:

Angie, szép a Zsombilak :lol: :lol: :lol: De jó hogy már nem kell sokat dolgoznod. Gyógyulj meg gyorsan.

Beze, drukkok mennek ezerrel, hogy minden rendben legyen ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lillanyu, jó nyaralást nektek.

Hu már nem tudom ki kérdezte, de sajnos még nem állt be a ciklusom. Az elmúlt 3 hónapban így jött meg 43, majd 33, most 40. napra. Remélem hogy vagy most már beáll, vagy már nem kell és tesóbaba pociba költözik.

Többiek merre vagytok? Boni régen adtál már jelt magatokról.

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?