Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nem volt időm írni tegnap.
A dokim azt mondta lehet ,hogy fiú,de majd köv.alkalommal jobban látszik.(3 hét múlva jelentkezzek).Különben minden rendben szerencsére,még levette a cytologiát is,ja éskérdeztem hogy kell-e ennem ezt a drága tablettát,vitamint azt mondta akkor sok gyümi és zöldség és nem kell szednem.Hát én nem is fogok havi 5000Ft-ot kifizetni ezért így csak heti 1-2x szedem majd.
Ma voltunk a Virággal meg egy szintén terhes csaj ismerősömmel vo-lfagyizni,baromi meleg van.Meg lehet dögleni,pedig 18 óra körül voltunk.

Kép
Kép
telokin
 
 


Csajok!
Nem tudok egyszerűen képet feltölteni!
Hogyan és mivel kicsinyítitek le a képeket?Milyen programmal?

Kép
Kép
telokin
 
 


Telokin:a program neve amivel én kicsinyítek: Fotosizerezt töltsd le egyszerű és gyors :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 

 
 

Megjöttem a magzati echókardiográfiás vizsgálatról, jó alaposan megnézték a kicsikéim szívét, vagy fél órát bent voltam, súlyos szívfejlődési rendellenességeket kizárta a főorvos asszony, a B kisbabimnál talált mérsékelt jobb szívfél tágulatot, de azt mondja ezen nem kell aggódni, egy hónap múlva újra megnézi..................................de amikor mondtam, hogy még nem tudom a nemüket, azt is megnézte :lol: :lol: :lol: :lol: , és nagy valószínűséggel:

VEGYESPÁROS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A baba kisfiú Kép
B baba kiscsaj Kép
úgy ahogy gondoltuk, a nagyobbacska a pöcsös, a kisebb a nunis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként mondta, hogy az orvosomtól Sz tanárúrtól hiába vártam volna, hogy elárulja, mert nem szokta :roll: :roll: :roll: , persze ő mint nő máshogy állt a kérdéshez.

Maccs
vörösmacska
 
 


Macsek:ne aggódj,ha az orvos azt mondta,h nem lesz gond,akkor nem lesz gond :wink: ez amúgy sem egy olyan fórum,igaz lányok??? :wink: :wink:
..és naggyon gratulálok,h mindjárt kapsz mindegyik nemből egyet :wink: biztos izgi lesz(bár így is,úgyis,de mindjárt két lurkóval.... :roll: )
Neveket már találtatok?Vagy még korai ilyet kérdeznem? :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska, köszi, nem aggódom, mert a prof asszony azt mondta ez nem olyan dolog amin aggódni kellene, én elhiszem neki és bízok benne maximálisan.

Nevek: Hát most a kis unokaöcsim és az unokahugim nagyon megzavart, két kis lurkó és ma, ahogy megtudták, hogy egy fiú egy lány lesz nekem, ajánlottak a drágák neveket és nagyon kizökkentettek az eddigi gondolatmenetemből, mert nagyon tetszenek :lol: :lol: , úgyhogy még rágódom, mert most nagyon megzavartak, meg még apával konzultálok, jól beletrafáltak nekem :roll: :roll: .
Lány: Izabella, Annamária újak: Kitti, Betti
Fiú: Krisztián, Balázs, új: Kristóf

telokin, én az office programban lévő Picture Managerrel kicsinyítek képeket...

Maccs
vörösmacska
 
 


Navi örülök, hogy vas rendben :D dee most akkor rendben :oops: ?????! Holnap én is nézek szopipárnát.

Henne nagyon jók a képek, édes a Kicsikéd! :lol: Gratula kisfiúú! Kép :lol: Henne mi sem vettünk még egy kiszoknit sem, bár nagyon sok mindent kapok a nővéremtől és a húgomtól, de még meg sem néztük, hogy mi van, milyen cuccok lesznek, még várunk egy kicsit! De már nagyon nehéz!

Tatjana ne aggódj, nem teheti meg az orvos, hogy elkapkodja a genetikai Uh-t, meg akik ezeket a genetikai vizsgálatokat végzik, azok általában nagyon jók!! Nekem a dokim ilyen Uh specialista, így szerencsés vagyok, mert ezeket a nagyvizsgálatokat is ő csinálja. De ha nem vagy nyugodt, menj el valahová egy fizetősbe!

Dorka, ma képet nem kaptam sajna, mert ez kimondottan szív Uh volt. Egyébként köszönöm kérdésed, jól érzem magam, már tegnap sem feküdtem, még főztem is, szóval az amniot- megúsztuk úgy tűnik!!!! :lol:
Hát igen, félre kellene tenni télre, de most nem megy így, hogy táppénzen vagyok, pedig elég széép pénzzel voltam bejelentve. Míg dolgoztam mindig félretettünk, ezért is volt pénz lombikra, de most nem megy, de hála még maradt egy kis zsozsó és a biztosítóm is elég szépen fog fizetni a szülésért, így a babákat „útnak tudjuk indítani”, ezzel nem lesz gond, aztán meg majd lesz valahogy! Nővérem tudott ma elvinni dokihoz, aztán egy kicsit nézelődtünk, betértünk a Camponába, hát a H&M-be olyan édi cuccok vannak, hogy lehidaltam :shock: :lol: :lol: :lol: , de nem vettem semmit még mindig, persze már alig tudtam megállni!!!! :lol: :lol:
Torokfájásra Tantum Verde cukorka!

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!


Bocsánat mindenkitől de amint látjátok ilyenkor jutok csak haza és el addig hogy írjak.

Macs!!
Grat a vegyespároshoz!!! A férjuram szerint TE EGY PISZOK MÁZLISTA vagy!
Ezt idéztem.

A szopipárnát én próbálom összehozni, de még csak addig jutottam el hogy megvan az anyag, és hál Istennek és ennek a fórumnak, a szabásminta....Én úgy alszom mint akit fejbevertek...

Lényeg: Ha mindenkinek tetszik a Tata akkor vágjunk bele!
Első időpont júli 24, vagy inkább aug 14, vagy más?? Ezt főleg az apafüggőktől kérdezem: ))

Én kb du 3- 4 körüli kezdést tudok elképzelni a meleg miatt... VÉLEMÉNY???

Más:
Ha bárkinek jobb Tatabányára jönnie, vagy valahova a közelbe csak szóljon! Szívesen átviszem Tatára.
Mára azt hiszem ennyi.

Csak egy kérdés: MIT CSINÁLTOK AMIKOR ÚGY FESZÜL A HASATOK HOGY NEM BÍRTOK ÁLLNi?? de még ülni sem esik jól??

SEGÍTSÉGG

Kép
Kép
eta
 
 


Ja

elfelejtettem elköszönni: JÓ ÉJT :oops:

Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Jó regg!
Eta az egész hasad feszül? Keményedik? Nekem olyan még nem volt, de ha az, akkor a Magne B6-nak segítenie kell.

Hát nekem tegnap UH után úgy fájt valami legalul, hogy alig bírtam elvánszorogni a wc-ig pisilni, utána jobb lett egy kicsit, de ha leültem, utána alig bírtam felállni, fél óra múlva újra pipiltem és elmúlt.
Éjszaka ugyanez van, ha nagyon pisilnem kell (általában 4-5x kell kimennem), annnyira fáj, hogy alig bírok elbotorkálni, aztán enyhül, most is már egy órája fent vagyok, háromszor voltam pipilni és még csak most kezd alábbhagyni.... ezzel lehet összefüggésben. Most éjjel viszont tényleg alig bírtam kimenni és a wc-n is nagyon görcsölt, már éppen ébreszteni akartam a férjemet, hogy irány kórház, de aztán további hasgörcsök és hasmenés féle lett felőle (bocsi :oops: ), de nem nyugodtam meg teljesen, mert nem hiszen, hogy ilyen fájdalmak jót tesznek a kicsiknek. Nem tudom mi lehet ez, még figyelgetem magunkat és ha ilyen ijesztő marad, irány a kórház, dokimat most nem tudom felhívni, mert csak hétfőtől van.

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok!

Maccs, gratula a valószínű vegyespároshoz! :) legközelebb már tuti 100%ra megmondják, ha nem a saját dokid, hát a mostani kedves prof. asszony! :) egyébként amniónak mikor lesz eredménye? örülök amúgy, hogy jobban vagy! de csak óvatosan...

Eta, ez olyan a hasadban, hogy mondjuk ülsz, és mikor felállsz, akkor érzed, hogy ott feszül alul? nekem ilyen szokott lenni, nem fáj, vagy ilyesmi, de elég fura, és kellemetlen... én ma lehet, hogy rákérdezek a dokinál! :S

a találkozóra nekem mind a két időpont jónak hangzik! de a 3-4, ha kánikula van, akkor talán a legmeleggebb. nem? :roll:

telokin, kicsinyítésre én az irfanview progit használom, ezt ingyenesen le lehet tölteni a szoftverbázis.hu oldalról pl...

jujj, lányok! én már úúúúgy izgulok! fent vagyok, mióta apa elment, és várom a tesóm, aztán ő visz be minket anyuékhoz, és 11kor uh... :roll: :D szóval bennem van a para rendesen, de csak a neme miatt... :oops: délután megpróbálok hamar jönni, és akkor újságolom, hogy mi volt, vagy mi nem! :)

ja, Szisszka, úgy gondoltam, hogy én vinnélek titeket, de ez egy elég nagyképű ötlet volt, mert azért én is parázom hosszú távon, meg nem is biztos, hogy a férjem elengedne már nagyobb pocival... :oops: szóval majd valahogy megoldjuk! egyébként az 1es úton kell menni, az tutti!

(bár én kissé tudatlan vagyok, úgy olvastam, hogy többen ismerni vélik a párod, talán zenész volt? bocsi, hogy nem tudom! de az enyém férjem is nagy muzsikus... gitározik a lelkem, szóval lehet akár ez is vonzerő a férjeinknek, hogy nem kell feltétlenül a nyakunkban lenniük, addig ők zenélhetnek! :P)

megyek készülődni! légyszi szorítsatok, hogy minden okés legyen! szép napot!

sophie27
 
 


Maccs, remélem, hogy csak A vagy B törpike fekszik valamiden! :S jobbulást! aztán írj, hogy mizu veled! ;)

sophie27
 
 


Vörösmacska!
:D :D :D GRATULÁLOK!! :D :D :D De jó egy fiú,egy lány! :D

Eta!
Hát úgy még nem voltam,hogy annyira feszült,hogy nem bírtam volna állni.De olyan volt már,hogy nagyon kellemetlen volt,és beparáztam,de itt a lányok,hogy írták a Magne B6-ot én kipróbáltam,és nekem az akkor segített,meg persze pihentem sokat!Lehet,hogy a frontra ilyen képpen vagy érzékeny!Ami azt illeti mostanában van belőle bőven! :?

Telokin!
Képfeltöltés! Ha van Microsoft Office-od a gépeden abban van egy nagyon jó és egyszerű képszerkeztő a Microsoft Office Picture Manager,én ezt használom,és nagyon jó.

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Most olvasgattam egy cikket "urológiai eltérések a terhességben" és úgy látom a növekvő méh és magzat össze-vissza nyomorgatja a szerveket, hólyagot és húgycsövet is, lehet ezzel van összefüggésben, de persze ha nem javul, akkor megnézetem magam... de talán ha nagy baj lenne, azt tegnap látta volna a doktornő még ha nem is az volt a feladata, hogy általános képet fessen rólunk!

"A húgyhólyagot érintő élettani változások: a méh növekedésével a hólyag előretolódik és összenyomódik. Emiatt már a korai terhességben is jelentkezhet gyakoribb vizelési késztetés. Ezt elősegíti a hólyag fokozott erezettsége, a hólyagnyak fellazultabb állapota is. Kóros esetben a tágult varicosus vénák megrepedhetnek, és fájdalom nélküli, ijesztő vérvizelést okozhatnak. Kifejezetten megnagyobbodott méh a szeméremcsonthoz nyomhatja a hólyagot és a húgycsövet. Ezáltal akár vizeletakadás is bekövetkezhet.

A terhesség alatt észlelhető átmeneti urológiai elváltozások oka egyszerűen a magzat "térfoglalása".
"

Sophie nagyon drukkolok a mai Uh-hoz :arrow: :arrow: KépKép - minden rendben lesz!!!
Magzatvízvétel eredménye még 3 hét, 22-én mehetek, de ha előbb megyek az orvosomhoz, akkor vagy megkérem kérdezzen rá a genetikán, hogy nincs-e meg, vagy én bekopogok.... abból is egyértelműen kiderül, mert lehetett kérni a nemek meghatározását. :lol: :lol: :lol: :lol:



Jaj lányok annyira :lol: :lol: :lol: boldogok vagyunk Kép Kép én meg triplán Kép, mert a férjem szinte röpköd a boldogságtól, olyanjó látni, pedig neki már van egy nagyfia, de ez a fiú-lány párosítás az egekbe emelte és ez annyira jó, mert nagyon szeretem és annyira örülök, hogy ennyire örül és nagyon büszke, tegnap már világgá kürtölte :lol: :lol: ezt jól megmondtam és most pityeregni lezdtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van!

Macs: tök jó, hogy vegyespáros-gratulálok!!!! Milyen orvos az, aki kérésre sem mondja megt a neműket???? :?: :?: :?: :shock:

Gázszámla: na hétfőn mi is kaptunk és ugyanugy jártunk, mint.....(bocsi már nem tudom ki írta :lol: ) csak nekünk 71000 ft. Na attól fájt annyira akkor a fejem, csak nem volt kedvem akkor leírni a történetet :-D
Nekünk is azt mondták, hogy az ő hibájuk, kérjek részletfizetést, de hát azt csak 2-3 hónapra szokták adni..... persze amikor kétszer is 100 000 ft fölötti túlfizetésem volt, akkor nekik tökéletesen megfelelelt, hogy kb fél évig kezelhették a pénzem és 0 számlákat küldtek minden hónapban, amig kitartott.... brrrrrrrrrrr!!!

Tata: hát nagyon szégyellem, de lehet, hogy én nem tudok menni :roll: :cry: :cry: . Pedig imádom Tatát, sokszor jártunk ott családdal sétálni, biciklizni, de a férjem szerint most sporolunk és ő mindig a benzinen sporol. De lehet, hogy majd vonattal lemegyek.... Ti csak tervezzétek, és ha már közeledik az időpont akkor puhitom férjuramat :wink:

Vezetés: érdekes, nekem eszembe sem jutott, hogy nem kéne vezetni vagy hogy a férjem ne engedné..... persze a szülőszobára már nem én fogok volánhoz ülni :lol:

Tegnap előtt fiammal strandon voltunk( Budapest X. Újhegyi) pici medence 1x bementem aztán inkább a fa alatt hűsöltem. Összetalálkoztunk a fiam bölcsistársával (már 6 év eltelt) és akkor a két gyerek jól játszott megbeszéltük, hogy ma is megyünk :-) ugyhogy lassan készülödünk. Mi mpost rettenetesen sporolunk, így viszünk szendvicseket, inni... hogy ne keljen költeni. A strand nekem mint pedagógusnak ingyenes és vihetek magammal 1 vagy 2 gyereket is. Szóval tök jó, mert ingyen jól érezzük magunkat. Hétfőn mikor beszéltem a dokimmal, mondta hogy nyugodtan strandra is mehetek (nemcsak term. vizbe) de ha valamit összeszedek akkor rögtön ő hozzá vissza kikezeli és akkor többet nem megyek vizbe :-) Azt mondta, hogy még soha egy kismamájának sem okozott bajt egy starndolás vagy onnan összeszedett fertőzés. Persze jobb félni, mint megijedni....Én annó a fiammal is jártam rendszeresen úszodába (pont ide ahol a strand is van) és soha semmit nem szedtem össze...

Tegnap meg a várost jártam: van egy ismerősünk, aki egy nagy használtruha kerben dolgozik, már vagy 2 hónapja teszi nekünk félre a szép babarucikat mentem megnézni. Hu nagyon szépek, vadiujjak, plüssök meg minden. Mondta, hogy most csak válogassam ki, aztán majd ő megveszi és elhozza két hét múlva, mert akkor 70 %-os leértékelés lesz a boltban-szóval az amugyis 300-500 ft-os rucikat megkapom 90-150 ft-ért :-D Nekem tetszik!!! Csoda, hogy még vagy 10 darab bekerülta kosárba? Még magamnak is néztem 2 rucit, persze csak jövö nyáron lesz jó :lol:

Na jó hosszúra sikeredett a levelem, nem is untatlak titeket tovább , legyen nektek is nagyon szép napotok!!!! Simizzétek meg a pocitokat a nevembe is :-D

rabbe78
 
 


Uh, igen még ezt is akartam írni: párszor nekem is előfordult, hogy begörcsöltem vagy azonnal kellett pipilnem.... de nekem megsem fordult a fejemben hogy nem a baba miatt van :lol:
Nyugi csajok! csak nőnek a picik és kell a hely nekik! :D

Na legyetek jók és ne dolgozzatok sokat, élvezzétek a nap minden édes percét :-)
Puszi.

rabbe78
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla:2010.07.02.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Jujj, lányok, már igy reggel nagyon aktívak vagytok! :)

Éjjel nagyon sz@rul aludtam, fájt a fejem :( Most is fáj. De Marci sem aludt jól, többször felsírt. Igy viszont most fél 8-ig aludtunk! :D


Sophie
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!

Majd jövök, csak ki kell vinnem a kutyákat, meg ki kell mennem a boltba tejért, mert Marci kakaót kér. Én azt hittem van még itthon tej :?

Utána jelentkezem.

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Vörösmacska,
óriási gratulációm a két szép babához!!! :D
Én biztos vagyok benne, hogy mindkettő teljesen egészséges lesz!
Szerintem emésztési gondod lehetett csak... az meg nem hat a picikre, csak a te közérzetedet rontja.

Navared,
a párom aug végén készül egy nagyon komoly nemzetközi terep ultrára, emiatt folyton edz vagy edzőversenyekre meg edzőtáborba megy, de ezt már csak megemlítem, mert annyira szokványos :)

Szopipárna:
nekem még eszembe sem jutott, lehet majd esetleg szoptatáshoz ténylegesen. Stabil oldalfekvésbe leteszem magamat, és alszom mint a bunda. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap megrendeltem a szopipárnát a szopipárna.hu-n:) Már nagyon várom:) Köszönöm a segítséget Nektek.

Maccs!
Fiú-lány, hihetetlenül jó párosítás:) Gratulálok hozzá:)

Dolgozó sorstársaimnak kitartást kívánok a mai naphoz. Fel a fejjel, már csak pár óra és jön a jól megérdemelt pihenés.
Vendég
 


Gyakorló anyukák, kérdésem lenne hozzátok!

Létezik, hogy egészen fölül, a köldököm vonalában vagy még egy kicsit feljebb is érezzek babamozgást? Még látszott is szemmel egy kicsit. De én szerintem nem lehet annyira fent a baba. Vagy igen? Vagy a gyomrom rángatózott? :shock: Tudom hogy hülye kérdés...

Köszike!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Csajok.

Most indulok babamozira és,ha a kisasszony hajlandó lesz produkálni magát egy tutkó kis dvd-vel jövünk haza :wink:
Alig várom,h lássam :lol: Már napok óta mondogatom neki,h most kell majd bukfencezni,nem éjjel 2kor,amikor anya is aludna :wink:

Remélem kapok fotót is.Ha végeztünk jövök!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


nem váltott át a vonalzóm?! :roll: :shock: :?:

ma már 24+1 vagyunk

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse, nekem a kiscsajom ott van a köldökömnél keresztben, illetve már feljebb is. szerintem egy babánál is lehetséges, főleg majd 24 hetesen :lol: :lol: :lol:
Mutatok egy képet, az én picukáim pont így fekszenek, persze még kisebbek :lol: :
Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Eclipse!
Igen létezik,sőt nem,hogy létezik de tuti,hogy a kisbabád mocorog ott,és nem a gyomrod rángatózott! :wink: :D Csodálatos érzés! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Megjöttünk a boltból, rohadt meleg van! :o :x Ez felháborító, komolyan!

Emese
Teljesen lázbahoztál az eperkrém levessel, úgyhogy nálunk is az lesz ma :D Köszi a fejfájásom napközben elmúlt, de estére megint visszatért és fájt egész éjjel! :(
Majd gyere és mesélj nekünk az 4d-ről :D

Eclipse
Biztosan édesek a babarucik! Tegnap sikerült még valamit beszerezni? Azért ha titokbal le tudod őket fotózni, szeretettel várjuk :lol:
Nálatok legalább ilyen-olyan indokkal nyúlta anyós a pénzt, nálunk após közölte, h bebukott a közös vállalkozás, amiről aztán kiderült, h a mai napig működik!
Após még nem is látta Marcit...
A héten nekem is volt, h köldököm vonalában rúgott egy hatalmasat a babóka, már egyre nagyobbak! :wink:

Ági
Én is fe vagyok háborodva, ez emberek inkább elfordítják a fejüket, minthogy átadják a helyet! Múltkor kimaradt két 138-as busz, addig én ott álltam a megállóban pocakosan, és egy alvó két és fél évessel a kezemben, de senki nem adta volna át a megállóban, több mint 40 percet álltam igy ott...
Meg azon vagyok kiakadva, ahogy a kis tizenévesek terpeszkednek a buszon, meg nem mozdulnának, szegények biztosan olyan rohadtul elfáradnak a nyári szünetben! :evil:

Dorka
Jobbulást, remélem már jobban van a torkod! :)
Igazából nézelődünk albérletek után, házat keresünk, de most nem nagyon vannak :( Ami van, az megfizethetetlenül drága!!!! :evil:
Végülis a lakással sincs bajom, de nagyon nehezen adnak ki egy lakást olyannak aki két gyerekkel és két kutyával akar odaköltözni... :? Megvenni nem tudjuk, mert jelenleg nem vagyunk hitelképesek, pedig imádjuk ezt a házat, ha tehetnénk, megvennék!

Szopipárna:
A teszveszes tényleg nagyon jó áron van!:wink: Ha jól emlékszem 3500 + postaköltségért adja a csajszi. Ha varrjátok, akkor kb. 3000-ből jön ki, szerintem, mert szép kis anyagokat egész olcsón lehet kapni. Viszont a polisztiroll golyót egy babzsákos boltban 2000 ft-ért adnak egy zsákot. Bár építőanyagosoknál, meg szigeteléssel foglalkozó helyeken olcsóbban is be lehet szerezni. De mire az ember utána jár... Bár én élveztem, h én varrtam, nekem tök jó érzés volt, h én csináltam meg :)


Macs
Tényleg szerencsések vagytok, hogy nincsenek hiteleitek!
Gratula a kisfiúhoz és a kislányhoz! Felesben színeztem a táblit nálad, egyenlőre igy tudtam megoldani, remélem, azért igy is jó lesz :)
Nekem is szokott igy fájdogálni a hasam, olyankor ha épp úgy fekszik a babó.


Henne
Gratula a jó uh-hoz!!! Na, ugye, hogy minden rendben! :wink:
Nagyon aranyos a babó a fotókon! :wink:

Tatjana
Üdv itt! Sajnálom, h ilyen bunkó dokit fogtál ki :( Látom, közben itt a csajok már megnyugtattak :) Biztosan nincs semmi baja a babádnak!

Navared
Örülök, h azért látszik, h használt a vas! :wink:
Én szeretek ilyesmivel molyolni mint a szopipárna, stb. :) Csak lehetne több időm is rá :lol: no meg pénzem :lol:

Kankalin
Aranyos vagy, köszi, dehogy baj, azért van a blogom :) Én is megnéztem a tiédet, és én is regisztráltam :)
Táblit javítottam... egyébként simán lehet, hogy én írtam el...
:shock: :shock: akkor bocsi :oops:
Azért ha lesz időd, gyere majd és irj pár sort magatokról, hogy vagytok! :)

Telokin
Én megelőlegeztem neked a tábliban a fiút :D Ha változás van, legfeljebb színt cserélünk :lol: :wink:

Eta
Ilyenkor magne b6, lehetőség szerint egy kis fekvés, pihi.

Sophie
Jajjj, annyira izgulok veled én is! :) Tudom, h én milyen voltam, amikor mentünk és én is hogy izgultam?! :D Várunk nagyon a hírekkel!!!!
Tatát meg kitaláljuk :) Lehet, h az lesz a vége, h többen megyünk vonattal :D Bár tényleg nem tudom mennyi ideig tart az út és a törpéink ezt hogy viselnék, annak ellenére, h Marci szeret utazni, de nem hinném, h túl sokáig megmaradna egy helyben. Igen, apa zenész volt :D Hehe, lehet, h ismerik is egymást a Zuraink?! :)

Rabbe
Nekünk jött a 60.000-es gáz számla :twisted: Ez annyira durva :shock: Nálunk kardoskodtak, h egyszerre kell kifizetni, na meg a nagy.... Úgyhogy két részletben fizetük...
A strand nagyon jó igy nektek akkor! :)

szisszka
 
 


Sziasztok!Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Tatjana!

Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk :D :D .
A doki aki megvizsgált nagyon bolond volt.Vannak sajnos ilyen bolond orvosok,pedig ez lenne a feladatuk.De ne izgulj biztos,hogy minden rendben van.Az orvosodnak minden féle képen említsd meg.
Buta doki nem érti meg némelyik,hogy ez nekünk mennyire fontos és bensőséges dolog.Szerencsére az ultrahangon mindig jó dokit fogtam ki,nekem nőgyógyásszal volt rossz tapasztalatom.
Ne izgulj biztosan minden rendben van.Vigyázz magadra és nagyon örülök,hogy csatlakoztál hozzánk. :D

Angie!

Köszönöm szépen a segítséget az ultrahanggal kapcsolatban.Sajnos nem tudott eljönni velem senki és így fél nyolctól egészen fél egyik voltam ott.Kb. én voltam a 32-dik,mivel az előző héten elmaradt a vizsgálat valami kongresszus miatt és szerintem ezért voltunk olyan sokan.Elöszőr nagyon rosszul érintett,hogy ilyen sokan vannak,de aztán valahogy nem zavart igazán.Kb. 15 percig vizsgált a doki,mindent rendeben talált.

Szisszka!

Minden rendben volt a genetikai ultrahangon,úgy örülök neki.Azt mondta a doki,hogy nem esküszik meg rá de kisfiúnak látszik.Nagyon boldog vagyok,mert már régóta úgy érzem,hogy kisfiú.Akkor Tibornak fogják hívni,be írod nekem a táblázatba.Köszönöm szépen.

Henne!

Nagyon örülök neki,hogy minden rendben van veletek.Nagyon aranyosak a képek,nagyon tetszik.

Olyan jó,hogy most egy kis ideig nem kell mennem orvoshoz,majd csak 5 hét múlva a doktornőmhöz.Igaz,hogy addig nem is látom az én picikémet,de most már remélem érezni fogom már alig várom.Olyan jó végre most hétvégén elmegyünk egy kicsit vidékre,jó lesz már végre egy kicsit kimozdulni újpestről.Szeretek itt lakni,csak jó néha egy kicsit szabadon lenni,kimozdulni.


Szép napot. :D :D :D

ágica78
 
 


Szisszka!
Nem te írtad el,hanem én adtam meg így! :roll: De látom már javítottad köszi! :D Láttam,hogy regiztél,Köszi! :D Eperkrémleves???Nyami nagyon fini lehet!Van recept? :D

Ahhoz képest,hogy olvasó üzemmódban vagyok ma már egész sokat írtam nem? :lol: :lol:

Rakok egy aktuális pocakfotót ide is!(tegnap készült)

Kép

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Tegnap nem tudtam jönni, mert egész nap rohangáltam, csak enni jöttem haza 4 körül, aztán mentünk is tovább Apjukkal és 23 órakkor értünk haza, hulla vagyok :?

Most meg persze szalad a lakás, takarítani, mosni, főzni, bevsásrolni kéne, elkéne menni délután úszni, meg 2 hete ígérgetem a kolleganőmnek, hogy elmegyek hozá látogatóba....Aztán este meg csajtalálkozó lesz, oda is menni kéne....Kész vagyok :D

Megpróbálom a hétvégén behozni a lemaradásomat :D

Mindenki vigyázzon magára és a babákra :wink:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


A lemaradást a fórumra értettem, szóval, hogy visszaolvasni és reagálni :D

KépKép
gyancsi
 
 


Helló Lányok!
Vörösmaccs! Egy fiú, egy lány? Jól látom? De jó, gratulálok! Hogy bírod a babók mozgását? Érzed már őket? Juj, egy kolléganőm is ikres, az utolsó hetekben csak szuszogott, de képzeld, 2,60 és 2,30-al születtek a csajok!!! Ennek már 16 éve, gyönyörű két leányzó:)

Mi július 20-án megyünk 4D UH-ra, kíváncsi vagyok, milyen lesz.
aranyoska! Várom a híreket!! Mi is pont úgy megyünk UH-ra időben, mint te ma:) Érted, ugye?

eclipse! Szerintem azt láttad. Már ha hanyatt fekve láttad, szerintem biztos.Milyen időközönként mocorog? mikor a legaktívabb?


Kép
ebba
 
 


Vörösmacs, Kankalin, köszi a megerősítést! Az az ábra nagyon szemléletes! :D
Furi, mert annyira nem hű de nagy a pocakom, el sem tudom képzelni, hogyan teszi-veszi magát a babuci meg hogy férnek el a szerveim, és mi lesz később :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kankalin! Mekkora a pocid!!Olyan szép! Nekem ilyen!

Kép

Ágica!
Én meg Pest imádó vagyok, alig várom, hogy mehessek, csak a bibi, hogy a párom meg utálja a fővárost:) Na? :)

Kép
ebba
 
 


Jó reggelt Lányok!

Eclipse: már én is észrevettem, h mintha ott is mocorogna, és, ha olyan kicsit görnyedt pózban ücsörgök a kanapén, akkor simán lehet. Szívhang hallgatóval le is csekkoltam a kis lurkót és valóban Ő volt egész fent. Sztem, ha egy kicsit még a hólyagja is telve van a mamának, akkor még az is feljebb nyomhatja a babát, meg a póz is, és akkor bizony képesek rá ezek a kis Csöppek!!!

Tegnap Boldi, 1ébként a nagy meleg ellenére is hiperaktív volt. Arra már korábban rájöttem, h imádja ha énekelek, de tegnap egész nap zenét hallgattunk és meg sem állt, olyan Édes volt. Aztán van egy zenélős babája, amit minden este meg szoktunk hallgatni, na, attól is úgy felpörgött, h alig tudtam elaludni a buborékolásától. Imádom!!!!

Ági: nekem is szopiparna.hu-s szopipárnám volt, és imádom… én elég sok tölteléket kivettem belőle, mert ők alapból úgy küldik, h túl van töltve és olyan pufi volt, h megmászni sem tudtam… mára kicsit összeszottyant, de én imádom, nélküle már nem is tudok olyan igazán pihentetőt aludni.

Rabbe: irigy-irigy a strand miatt, ezt a meleget csak, így lehet kibírni, bár az én dokim nem tanácsolta a strandot, így én mindig a 7végét várom, h mehessünk Balcsira…
A babaruhákhoz nagyon gratula, milyen jó is ha az embernek ilyen figyelmes barátai vannak.

Gázszámla: hát nálunk sem túl jó a helyzet, mi ilyenkor nyáron kapjuk meg a víz-, gáz, és villanyszámlák egész évi korrigálását. Ebből a víz, csak 50 ezer szokott lenni, a gáz 20-30 ezer, a villanyt múlt7-en olvasták, remélem ott nincs sok elmaradásunk.

Maccs: szerintünk is nagyon szuper, h vegyespáros lakik a pocakodban. Nagyon gratulálunk Hozzájuk!!! Amikor olvastam a soraidat, még az én szememben is összegyűltek a könnyek. Az őszinte, tiszta szívből jövő örömnek, boldogságnak ilyen hatása van rám! :-)

Poci fájás: nekem a frontoktól és egy túlpörgött nap után szokott előjönni. Elég kellemetlen tud lenni, volt, h már fájt is. De, egy magnerot és a fekvés megoldja. Tény, az előző babámnál nem éreztem ilyet, még 35 hetesen sem.

Sophie: iszonyat drukk, h a Csöpped széttárt lábakkal várja a kukkucsotokat. Gyere, amint tudsz!!!

Pusziii mindenkinek!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Ebba,
ez félig ülő-félig fekvő helyzetben volt.
Ágika általában reggel, felkelés előtt, este, lefekvés után és az étkezések után a legmocorgósabb, de már a legkülönbözőbb helyzetekben is volt hogy erősen ficánkolt.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vásárlás:
nos, tegnap sikerült letarolni a felhozatalt a turiban :oops: :oops:
Nagyon bevásároltam, két szatyorral vittem haza, és rejtegetem, rejtegetem...
Ígérem, amint tudok, fotózok. :D
Csodaszépeket vettem, főleg 56-osokat, de van már 2 db 62-es.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ebba!

Én is Bp. imádó vagyok,mondhatni de azért néha jó egy kicsit kikapcsolódni.Pár évet vidéken laktam és alig vártam,hogy újra Pesten élhessek.Nem volt rossz vidéken,de nekem nagyon csendes volt.Jobban szeretem a nyüzsgést.

ágica78
 
 


Ágica
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n! Gratula a kisfiúhoz, beírtam a tábliba! :)

Kankalin
Nagyon szép nagy már a pocid! :)
Tegnap Emese megemlítette az eperkrém levest, azóta be vagyok sózva, receptet majd kereseke a neten, egyenlőre képtelen vagyok rávenni magam arra, hogy megmozduljak :D Lusta dög vagyok!

Ancsa
Hihetetlen, hogy pörögsz :D Jó úszást, barátnőzést stb. A takarítás meg ráér :D

Ebba
Neked is szép a pocakod!!!! :)

Viko
De jó lehetett a mocorgás :)
Nálunk az öcsi tegnap akkor tiltakozott hevesen, amikor felemeltem Marcit. Tudom, h nem kellene emelgetnem, de néha muszáj!
A számlákat sajnálom :( én azon voltam felháborodva, h nekünk diktálós módszer van, de a rendszerük nem rögzitette az egyik diktálást meg még valami volt, igy kijött a 60.ezer :S
Érdekes, h én sem emlékszem rá, h Marcinál ennyit fájdogált volna a pocakom, igaz, vele többet is tudtam pihenni.

Eclipse
De szupi, akkor jól bevásároltál :) Miket vettél? Bodyk? Rugik? Biztosan nagyon édesek :)

szisszka
 
 


Én nem szeretem Pestet :cry: :oops: Sokat laktam ott, és jártam át évekig a dzsumbulyon. Enyhefokú tömegiszonyom is van, és mindig totál kivoltam estére. A munkahelyemről tök frissen jöttem el, és mire hazaértem, mosogatórongy lettem :( :( Hát én ezért nem szeretem, mert ilyen olvasztótégely szerű. De vásárolász szempontból tényleg Pest a legszuperebb hely. Élni nekem a kis vidéki falúcska sokkal jobban bejön. Gyönyörű panorámás kilátás a nappaliból, erdők, dombok, szántóföldek. Hát mi ilyen helyre költöztünk. A férjem is hegyekben nőtt fel, gyerekkoromban és is hegyek közt nevelkedtem :)

Szissz!
Ki tudnád a koroma javítani: +1 (nem a te hibádból van rossz adat a táblában, hanem közben én léptem át a 3X-em utolsó évébe :( :D )

Mocorgás: Én mostanában alig-alig érzem :roll: :(

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Én eddig összesen két fidres-fodros kisruhát turiztam a terhességem alatt, mert annyira megtetszett (pedig végig tudtam, hogy fiam lesz), de nem tudtam otthagyni, annyira cukik, és darabja 300 ft volt. Majd megkapja az öcsém kislánya, ha végre méltóztatik kibújni :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jó, hogy leírtam, hogy alig érzem mostanság a babámat, mert utána rögtön el kezdett csuklani :lol: :lol: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie
Kijavítottam. Boldog Szülinapot!!! Szabad tudni, h mikor volt?

Én szeretem Budapestet, én ott nőttem fel, Budán. Szeretem benne az egyszerű közlekedést, meg hogy lehet jönni menni, viszonylag egyszerűen.
Viszont évek óta Pest megyében élünk (össze-vissza), és imádom, h van kert, meg nyugi :D Csak azt nem szeretem, hogy tömegközlekedve eljutni valahova órákba telik :(
Nekem leginkább az a megoldás tetszene, h egy szép kis kertes házacska Budapesten, egy külső kerületben :D De ehhez nyerni kéne a lottón :D bár nem is lottózom...:roll: igy ennek nem sok esélye van :lol:

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!



Húú, van termés :D Én ma reggel nagyon korán keltem, nyakamba vettem a várost,elhoztam azAventes cumisüvegkészletet, voltam postán, meg ékszerésznél, meg a turiba :D :D :D Nagyon szuper cuccokat szereztem!!!

Csajok, ma nagyon nagyon meleg van!!!!
Akik dolgoznak, kitartás!!!!

Telokin, örülök, hogy minden ok volt, és akkor halk gratula a kissráchoz! :D :D :D
Én egyszerűen csak Paintben kicsinyítek.
START-PROGRAMOK-KELLÉKEK-PAINT-FÁJL MEGNYITÁS-BEHOZZA A KÉPET, UTÁNA-KÉP-NYÚJTÁS, DÖNTÉS-OTT ÁTÍROM 40%-RA ÉS KÉSZ, VAGY HA KELL MÉG KEVESEBRE.
hÚ, mindent nagybetűvel írtam :oops:

Vörösmacs, hatalmas GRATULA!!!De jó :D :D Nem akarsz feltenni képet a pocidról?Kíváncsi lennék rá :D
Remélem ezek a görcsök elmúlnak, de szerintem is igazából a babócák térhódítása miatt van.

Eta, nekem a 24. nem jó, vagy csak 1-2 órára tudok menni, mert addigra koncertjegyünk van anyukámmal.De persze akkor is elmegyek mindenképp, csak keveset tudok maradni.
Olyan ügyes vagy, hogy szervezed :D Tényleg köszi!!
Hasfeszülés:én is magneb6-t szoktam rá.

Sophie, pont most vagy az u.h-n,gondolok rátok, gyere a hírekkel!!!!

Rabbe, jó strandolást nektek!!!Én is várom a Balcsit, de én nem megyek vízbe, most már tuti!!!

Szissz, tényleg nem lehet egyszerű ez a lakás dolog.Főleg a kutyák....Mi amikor albérletben laktunk, ott kaptam a kutyámat rejtegettük a tulaj előtt, mert nem engedte.Miért döntöttek úgy, h.eladják, azt nem lehet tudni?

Eclipse

:D Nekem is szokott ott rugdalózni :D

Aranyosak, rátok is gondolok!!!Gyere ám a képekkel!!!

Ágica, jó pihenést a hétvégére!Merre mentek?

Kankalin, szép a pocakod!!!

Gyancsi, te extrán pörögsz!!!Gyere majd, és azért pihenj is!!!

Ebba neked is szépséges a pocakod!!!

Köszönöm mindenkinek a torokfájás elleni a tippeket!Ma már kicsit enyhült!De este Edda, ahol hangosan fogok énekelni, félő, hogy ne fog túl jót tenni...

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hát akkor elmondom én is, hogy mit tervezünk...

Én apám halálával örököltem 2x fél lakást, Hódmezőn, ahol mi nem szeretnénk lakni. Nem azért, mert nem szeretnénk a vidéki életet, sőt, épp ellenkezőleg, az 55ezres megyei jogú város nem elég vidék... mivel a tanyasi élet nem biztonságos, és mind a ketten súlyosan hegylakó emberek vgayunk, mint tudjátok, és már 4 éve fizetem a Fundamentát, ezért eljött az ideje, hogy valahogy saját kis vityillóra tegyünk szert.

Ezért mi itt hagyjuk a fővárost, és egy csodálatos, eredeti kis ékszerdoboz falucskába szeretnénk költözni, ahová a párom 20 éve jár, és a hegyi kunyhónkkal együtt 2-3. otthona, és ott őt mindenki ismeri és rengeteg jó ismerőse van.

800 fős kis falu, van 2 bolt, 2 kocsma, 2 templom, egy óvoda, egy általános iskola, háziorvos, más nem kell.
Az ingatlanárak 2,5-3,5m között vannak.

Rátesszük a jelzálogot a HMVH-i ingatlanra, mert ebbe a faluba nem adnak rá, mondván, túl olcsó meg eladhatatlan, és anyukámmal közösen megvesszük. Még idén megvesszük, jövő tavasszal kipofozzuk, és jövő nyáron költözünk majd el, addig is ott lesznek a szomszédban az ismik, figyelnek a házra.

Holnap megyünk válogatni, vasárnap jövünk. 4-5 házat is megnézünk. Borospince, nyári konyha, tyúkól, patakpart, jó levegű, szép hegyek, nincsenek dakoták, rulez!!!

Szurkoljatok!!!! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szissz!
Júni 20 :)
Biztos a külső kerületi bp-i kerteshát is jó, de a levegője sosem fog felérni egy dunakanyarhoz közeli falúcskához :wink:

Eclpise!
Nagyon jól hangzik ez a terv :) Szabad tudni a nevét a falunak, vagy hogy merre van :) Az ingatlan árakilyen alacsonyak? Hihetetlen, hogy még lehet ilyen olcsón házat kapni, és még nyárilakja is van.

Dorka!
Én fázok :oops: Itt van fölöttem ez a vacak légkondi, és még ablakot sem tudok nyitni, mert fix ablakok vannak az egész épületen :twisted: :twisted:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 



Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!
B-A-Z megye? Olyan messzire elmennétek? Munkalehetőség arrafele?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jaj, Eclipse szuper, nagyon szorítok értetek!!!
Anyukám minden vágya, hogy a hegyekben lakjon!
Én személy szerint a kisvárost szeretem, ahol most is lakunk.

Nekem a kertes ház minden vágyam, nagyon szeretném,de elérhetetlen.

Angie, nem ám megfázol!!!A légkondi is olyan rossz tud lenni, én a kocsiban sem nagyon használom!Utólag is nagyon boldog szülinapot!!!

Bp: én szerettem ott lakni, mikor fősulis voltam nagyon, nehezen jöttem vissza, de most már semmi pénzért nem laknék újra ott.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Lányok! Ne haragudjatok, hogy senkinek nem reagálok, de fontos kérdésem lenne!!!!

Ti nem vagytok mostanában rosszul pszichésen? Nekem egy nap többször is előfordul, hogy szorongásos érzés jön rám, remeg a kezem, az előbb pl alig láttam a monitort.
Jövő héten megyek laborba, mert lehet, hogy újra a pajzsmirigyemmel van gond.Sokáig szenvedtem ezzel, de az utóbbi években tünetmentem voltam...

Kíváncsi vagyok, hogy Nálatok mi a helyzet...

Köszi

Akra

Kép
akra
 
 


Dorka
Milyen cumisüvegkészletet vettél? A nagyot?
Te sem vgy semmi, mennyi helyen voltál :D Én attól majdnem kipurcantam, h elmentünk a kisboltig :D
Azért adják el a házat, mert a tulaj fiának kell a pénz, mert építkezni akarnak. :?
Mi eddig csak olyan helyen laktunk, ahol engedték a kutyákat. Pl. volt olyan, akit az sem zavart, h a panelba vittük őket, pedig nem kiskutyák :D

Eclipse
Nagyon szép a hely, apa miskolci, de ő nem akar oda visszamenni semmiképp.

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: