Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Én elnézést kérek mindenkitől, amiért hosszú hetek óta nem voltam.
Lucuzs jól írta fent, volt 5 hét egybefüggő rémálom amit vizsgaidőszaknak hívnak, ezalatt már mindent bevetettem a túlélés érdekében, a természetgyógyásztól a perui sámán kúráig.
4,15 lett az átlagom, ami nappalin bőven elég lenne ösztöndíjhoz, de ugye levelezőn vagyok :(
Mindemellett, a munkahelyen egészen elképesztő mértékben szemét módon viselkedtek velem, a nem köszönéstől a trágár hangú levelekig, a túlóráztatástól az ugráltatásig, az állapotom legkisebb figyelembe vétele nélkül, sőt, bosszút állva azon meg a vizsgák miatti hiányzáson.
Közben apám is meghalt, az ő temetése miatt is ki kellett vennem 2 napot stb.
De hálistennek már túl vagyok rajta.
Most nincs egy főnök sem, mindenki szabin van, így tudok írni, egyébként melóból már nem, mire hazaérek, meg már kedvem meg erőm nincs...

Sajnos addig kell dolgoznom, amíg bírok, a legjobb, ill. legrosszabb esetben 36. hétig, mert kell a lóvé.

Kiki,
nagyon sajnálom hogy elvesztetted a babádat, Bikfynek meg szurkolok a közelgő műtéthez, és hiszem hogy rendbe hozzák és jön a baba hamar! Katának drukkolok nagyon.

Monicnak óóóóóriási gratula a gyönyörű kisfiúhoz!! :D

Most ennyi.
Sajnos nem ígérem hogy gyakrabban fogok tudni jönni, de azért igyekszem.

Jövő hétfőn cukiterhelés, szurkoljatok!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kata!
Ez olyan rossz, mikor egyszerre kapsz megnyugtatást is, de további aggódásokra is okot. :( Azért az legalább nagyon jó hír, hogy a baba rendben van. Úgy látszik, tényleg nem lehet mit csinálni, ki kell bekkelni ezt az időszakot, nem lehet siettetni, hiába mégy dokihoz, az igazán megnyugtató a betöltött 12. hét lesz!

Lucuzs!
Köszi a híreket Eclipse-ről! :)
Már most melegszik a Balaton ebben a szép időben, hétvégén megyünk is leellenőrizni, hogy hogy áll! :) Majd beszámolok. :)

Eclipse!
Pont ma emlegettelek! De jó, hogy tudtál jönni egy kicsit! Az átlagod tényleg nagyon jó, sajnálom, hogy erre már nem jár ösztöndíj. Kemény lehetett ez a pár hét tényleg; kismamaság, vizsgaidőszak, munka... De jó, hogy már legalább részben javult a helyzet! Részvétem édesapád miatt!
Köszi az együttérzést. Egyre jobban vagyok. Ma kérdezett rá egy munkatársam, akivel ritkán találkozok, hogy hallja, anyai örömök elé nézek... És tudjátok mit, szinte meg sem rázott. :shock:
Gondolok rád hétfőn a cukorterhelésen. Én is megyek cukorterheléses vérvételre holnapután, kora hajnalban. Ha nem a cukor miatt leszek kóma aznap, akkor a kevés alvás miatt biztos! :P Meglátjuk, kiderül-e valami, ami okozhatta a gondot. Én nem tudom, minek örülnék jobban... :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
mivel a cukorral kapcsolatos dolgok szinte mindig teljes mértékben kordában tarthatók, és a saját dokim szerint még nem volt olyan, akinél ne tudott volna javulást elérni, ezért szerint jobb ha bármi kiderül, mert pár hónap alatt rendeződik!!
Drukkolok!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek szép reggelt! :wink:

Hazaértem Pestről, minden nagyon klassz volt. Aneszteziológussal konzultáltam, műtét július 13-án. Reggel 7 órára kell oda menni, étlen, szomjan. A vérvétel előtt már most is rosszul éreztem magam, mert utoljára este ettem. A hosszú koplalást nem bírom. Így abban állapodtak meg a dokik, hogy aznap reggel, amint beérek, rögtön kapok is infúzióban cukros löttyöt.

Vettem magamnak egy csomó új ruhát, meg cipőt, papucsot, mindezt potom fillérekért. Minden le van árezva, nagyon élveztem. Estére viszont nagyon kiütöttem magam, így mire húgommal taliztunk, már csak némán ültünk egymás mellett, beszélni sem volt erőnk.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ígérem, később majd visszaolvasok, és mindenkinek reagálok. Látom felbukkantak régi motorosok is, akikről mostanában keveset hallottunk. Nagyon örülök, hogy mindenkivel minden okés. :wink:

Katuska, ne feledd, minden nap mennek feléd a pozitív energiahullámok. Sikerülni fog!
A barátnőm lánya egyébként 40. hétig vérzett, és nem tudták megállapítani, hogy honnan, vagy miből. Végig élő piros vér. Minden nap. És makk egészséges a kislánya. Most már olyan 3 hónapos körüli lehet. A dokik értetlenül álltak az eset előtt. Emlékszem, végig imádkozni kellett értük. Először hogy elálljon a vérzés, aztán hogy kihúzza a 28. hétig, aztán ...szóval mindig valamiért. És mikor a 40. héthez ért, még lépcsőzni is elküldték, mert nem akart a baba megszületni. (Jól beletapasztottuk imáinkkal a mami pocójába. :wink: ) Mondjuk ő a 40 hetet végig feküdte.

Ígérem este felé megpróbálok jönni és írok a többieknek is. Addig is puszi!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Úúúúúúúú, Bikfy, akkor reménykedjünk, hogy a 12. hétre elmúlik, különben megint hosszú imádságok elé nézel/nézünk :wink:
13-a mindjárt itt van, gondolom már nagyon várod :lol:
i.kata
 
 


Hi!
Gondoltam benézek. :)
Itt rohadt meleg van.

Bikfy!
Tök jó lehetett, én is elmennék már egy vásárló körútra.

Kata!
neked megy a drukk továbbra is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Eclipse!
Köszi, metglátjuk, mi lesz az eredmény.

Bikfy!
Jó, hogy mindent meg tudtál beszélni az anesztessel! Mindjárt itt a műtét, aztán túl is leszel rajta, és kis pihi után végre jönni kell a babának! :)
Hol vásároltál ilyen sok mindent? Tudsz valami helyet?

Kata!
Ha kell, végig imádkozzuk érted a 40 hetet is, de bízom benne, hogy szépen elmúlik a veszély és boldog, kiegyensúlyozott kismama-heteid lesznek!

Bumi!
De jó, hogy jöttél! Itt is meleg van, bár koradélután kiugrottam a postára, és olyan hatalmas cseppekben kezdett el esni az eső, hogy majdnem eláztam, szerencse,hogy már közel jártam az irodához! :D

Rodi!
Gratulálok a betöltött 20. héthez! Gondolok rád sokat, remélem jól telnek a mézes hetek! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Halihó lányok!
Ma nagyjából leszek, bár sok dolgom van mert holnap jönnek vendégek a húgomék esküvőjére, és nálunk is alszanak 2 éjszakát. Szóval holnaptól megint rohanós lesz a nap!
Majd még jövök, most csak a legfontosabbakat!

Képek majd a jövő héten lesznek, igaz családi képek készültek, ha lesz időm kikeresek néhányat és felteszem őket! Nászútra majd később megyünk pár napra valami jó kis helyre, de hogy hova még nem tudjuk! Ha van ötletetek, akkor bombázzatok vele nyugodtan. Valami szép szállodába akarunk menni, ahol sok a látni való. Igaz, már sok helyen voltunk. Majd ha a húgomék elmentek mi is jobban elgondolkodunk rajta!

Monic!
Még egyszer nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Vius!
Darinka remélem azóta meggyógyult!

Kata!
Jaj de jó, hogy visszatértél ide! Sokat gondoltam rátok, örülök, hogy minden rendben veletek! Vigyázz a kis picurra! Küldöm a babaragacsokat!

Lucuzs!
Nagyon szép a pocakod! Szerintem az enyém még nincs ekkora!

Bezém!
Hát már te is milyen előrehaladott vagy! Alig várom a vonalzót!

Natikám
Jaj, de jó, hogy itt vagy! Remélem, nem tűnsz el! Remélem, azért időnként jössz! Ugye???
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Babicsek!
Remélem Bencus hamar túlesik a bárányhimlőn, és ti nem kapjátok el!

Kikikém!
Örülök, hogy rendeződik a lelked és találtál magadnak egy kis elfoglaltságot! Biztos nagyon jó kis vendéglátás volt, Istenke biztos látta, hogy nagyon jó anya lennél!

Aagassi!
Hogy álltok a szülinapi előkészületekkel?

Bikfykém!
Nagyon szurkolok a műtéthez! Meglátod, fogod még ebben az évben simogatni a növekvő pocakod! Én tudom, érzem!!!!!

Ja, a lényeget nem írtam! KISLÁNY! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rodina74
 
 


Rodi!
Gratulálok a kislányhoz!!!! :)
De jó, hogy jöttél! Sugárzik a szavaidból a boldogság, annyira jó! Várvavárjuk a fotókat, de megértem, hogy nem ez most a legfontosabb... :) Megvárjuk!

Lányok!
Holnap megyek terheléses vérvételre. Hát majdnem elfelejtettem a korai vacsit... :oops: Fél hétre értem haza. Azt mondták a telefonba, hogy 6-kor egy könnyű vacsi még belefér, aztán csak víz mehet éjfélig, utána már semmi. Viszont 6 és 7 között bármikor mehetek reggel. Na, így kiszámoltam, hogy ha háromnegyed 7-ig megvacsizok, akkor csak annyi a lényeg, hogy 3/4 7-re elég odaérnem reggel, hogy azután vegyék az első adag vért... Nem hiába lennék én matematikus! :lol: Csak az esti nasira kell nagyon odafigyelni, hogy ne legyen, mert egy kis csokit, vagy gyümit, vagy valamt úgy ennék... Félek, hogy észre se veszem, és befalok valamit. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikikém!

Mikor lesz meg az eredményed? Nem is tudom mit kívánjak, hogy derüljön ki mi az ok, vagy azt, hogy ne legyen semmi bajod! Legyen úgy, ahogy akarod! Szorítok!

rodina74
 
 


Éhes vagyooook! Ez olyan rossz. Ha nem tudnám, hogy nem ehetek, eszembe se jutna, hogy éhes vagyok-e. Most meg éhezek... :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodi!
Köszi! Magam sem tudom, mit akarok. Az életem egyszerűbb lenne, ha nem lenne bajom a cukorral. Mert ha van, akkor próbálhatom a Mens tanácsait összeegyeztetni a dokim tanácsaival. Úgy, hogy ne kerüljek nehéz helyzetbe a dokimmal szemben, akivel egyébként meg vagyok elégedve... :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nem tudom, mikor lesz eredmény, holnap megkérdezem.
A férjem sincs ma itthon, mert bulizik, így olyan üres a ház. Kicsit elkedvtelenedtem. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok, megjöttem. :wink:

Rodikám!
Nagyon örülök, hogy kislányod lesz. Én mindig is arra vágytam. Meglásd milyen jó lesz a kis copfossal. :wink: Képeket várjuk.

Katus!
Ha kell, simán végigimádkozok 40 hetet. Ezen nem fog múlni. Különben is, már gyakorlott vagyok. :lol:

Kiki!
Ismerős a szitu, amikor nem ehetsz, rögtön úgy érzed, éhes vagy, mint a fene. Én amióta cukorgondokkal küzdök, kívánom a sütit. Előtte rá sem bírtam nézni. Most hogy tilos minden nap enném.
Holnapi naphoz nagyon szorítok, de ügyes leszel. :wink:

Viusom!
Mi van Darival? Jobban vagytok?

Moncsim!
Nagyon várunk ám haza és jó lenne még több kép a piciről. Nem tudunk betelni vele. Olyan picur és olyan cuki. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!

Hát hol ez az embör? Hol bulizik? Mesélj! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi!
Legközelebb szólok, ha megyek bevásárló körútra. Gyere velem. Bár addigra már lehet kismama cuccokat kell vennünk majd. De jó lenne.
Kevesebbet melózol már?

Babim!
Jobbulást kívánok. Remélem hamar túl lesztek rajta. :wink:

Beze!
Mi a helyzet? Ti hogy vagytok? Meséltek már Lexinek a kistesóról? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Az előző munkahelyével mentek el bulizni. Velük még normális emberi kapcsolatban voltak.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Köszi a drukkolást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Eclipsem!
Már ezerszer hiányoltalak, örülök, hogy jöttél. Persze megértem az okokat, annál is inkább, hogy nekem is vizsgaidőszakom volt. Azt hittem, sosem lesz vége, ráadásul itt volt az év vége, a napló zárások, minden.
Jövő heti cuki terheléshez szorítok. Ügyi vagy amúgy nagyon, hogy így aktívkodsz. Vigyázz azért magadra nagyon! Ölellek. :wink:

Monyo!
Kösz, hogy jöttél, minden drukkra szükségem van. Picit izgulok, de tudom, hogy túl kell lennem rajta. A Mercformin xr szépen rendbe tett, 28-32 napos ciklusaim vannak, stabil peteéréssel. Remélem csak ez a sövény az utolsó gát, aztán jöhet a spontán baba.
Te babód olyan szép, néha azért átolvasok oda hozzátok, és akkor megcsodálom a képét. Kis Tünemény. :wink:
Gondolom azt mondod, megérte a sok küzdelem. Ugye? :wink:

Lucuzs!
Meseszép a pocakod, remélem hamarosan nekem is lesz ilyen.

Aagassi!
Na végül hol sikerült tortát rendelned? Ha a Manna patika mellett, azt úgy gondolom, nem fogod megbánni. Szuper finom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!

2 pontosra mész a Mens-be?

KépKépKép
bikfy
 
 


Most majdnem elmondtam, hova szaladtam ki, de nem akarlak bosszantani. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Teszek fel egy pár képet, de majd a hivatásos fényképész képei lesznek az igaziak!

Kép
Húgommal


Kép
Én

Kép
Húgommal és a férjével

Kép
Mi

Kép
Mi

Kép
Húgommal és Kittivel a pocakomban

rodina74
 
 


Rodim!
Elállt a szavam is. Mesésen szépek voltatok. És a pocakod.........hm, hát elfogadnám. Nem csodálom a boldogságod.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Húgodék hol is élnek? USA? Férje milyen nemzetiségű? Ők is szimpatikus pár. :wink: Gratulálok nekik is.

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!
Azért hiányzol ám, annak ellenére, hogy megértem, ha most egy ideig nem tudsz jönni. Várlak nagyon. Ha van egy csepp időd, azért jelentkezz le! Puszillak.

Dy!
Hogy van Grétus fogacskája?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Három pontosra. Úgyhogy viszek könyvet olvasgatni... :) Remélem jól viselem majd.
Gondolom, nem zuhanyozni mentél... :P

Rodi!
Gyönyörű menyasszony voltál! És látom, titokban elárultad a pici nevét is! Szépséges!!! :) A hugod is csini, de te is nagyon szép vagy a pocakoddal! Meghatóak már ezek a képek is, látni a boldogságotokat! Nekünk is van esernyős képünk az esküvőnkről... :)

Légyszi, nekem is mondjon valaki ilyen kedvesen szépet, hogy x időn belül már én is simogathatom a növekvő pocimat... Most olyan jól esne! :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikim!
Miért? Ez neked kérdés? Még jó, hogy simizni fogod te is a pocidat a közeljövőben. Tudod, emberek, eszmék, melyek hozzád tartoznak úgyis eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen szóval, mozdulattal sem siettetni közeledtüket. Csak várj türelmesen. :wink: Meglesz hamarosan a mi babánk is, nyugalom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Ja, igen: krumplis flutát ettem diabetikus szamóca lekvárral. :lol: De nem akartam elmondani, hogy ne legyél még éhesebb. Most már mindegy. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mikor jön haza az urad?

KépKépKép
bikfy
 
 


A két bőrönd:
Az egyik már kicsit szétszedve, a másik még egyben. (A puffon az én új terhes ruháim vannak. Szintén tesómtól kaptam!)

Kép

Kép

5 nappal ezelőtti pocakfotó:

Kép

rodina74
 
 


Kikikém!

Ti Bikfyvel együtt fogjátok itt a topikban megdumálni, hogy melyikőtök hogyan viseli a terhesség boldogító érzését! Még ősszel követelni fogjuk tőletek a pocis képeket!

rodina74
 
 


Légyszi kapj fel majd pár kismama rucit is! Kíváncsi vagyok, azok milyenek. Tudom, hogy most nincs sok időd, de ha egy picurit ráérsz..........naaaaaaaaaa, lééééégyszi.

Mennyiségük nem semmi. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


El is felejtettem írni: irodánk gyönyörűséges lett, jó, hogy legipszkartonoztattam. :wink:

Holnap takarítás, meg bútorbolt látogatás.

Megyek is aluszni. Jó éjt mindenkinek! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Még nem is volt időm felpróbálni őket, csak egy farmert és egy rövid nadrágot hordok belőle. A többit beraktam a szekrénybe, majd ha lesz időm felpróbálgatom őket!
Jó éjt!

A gipszkartonozással készült falak nagyon szépek! A mi is azt csináltuk meg a lakásba! Majd kérünk képet az irodáról!

rodina74
 
 


Rodi, Bikfy!
Köszönöm. Most itt ülök a gép előtt, és sírok a soraitokon, de most tényleg erre van szükségem. Azt hiszem, hiányzik a férjem ( ő szokott ilyenkor átölelni, hitet adni), nem tudom, mikor jön, addigra már aludnom kéne a holnapi korai kelés miatt. De már jön is, úgy hallom! :)

Bikfy!
Igazad van, le is mentettem az idézetet, mikor Katának írtad.
Egészségedre! Remélem jól esett!

Rodi!
Tényleg szuper sok ruhát kaptál, csak győzd felpróbálni! :)
És ezen a képen még jobban látszik a pocid! Tényleg nagyon szép!!!
Köszi neked is a bátorító szavakat. Tudom, már annyit kaptam tőletek korábban is, reméltem, hogy nem értitek félre, nem keveslem én, csak most ez kellett a lelkemnek. Köszi még egyszer.

Bikfy!
Gratulálok az irodához! Fotók? ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó reggelt!

Látom itt este indul be az élet!

Rodi,
gratulálok a kiscsajhoz! Nagyon szépek voltatok a nagy napon, és így pocakosan szerintem még szebb lehetett ez a nap :lol:

Kiki,
ne aggódj, hamarosan a te és Bikfy pocakos fotóit nézegetjük :wink:
Tudom, ilyenkor még minden olyan távolinak tűnik. Én ilyenkor mindig kitűztem valami újabb célt, ami lekötötte a gondolataimat. Így sokkal gyorsabban telik az idő.
Utólag is együtt érzek veled, mert az én férjem meg Észt országban volt tegnap, meg még ma is. Holnap is egyedül leszek, mert szerdán meghalt férjem nagybátyja és akkor lesz a temetés. 3 hét sem telt el a nagymamája és a nagybátyja halála között :cry:
Anyósom jófej volt, mert mondta hogy ne menjek, inkább feküdjek, mondjuk én is így gondoltam, de így legalább nem lehet belőle konfliktus.
Drukk a vv-hez!

Bikfy,
mi az a krumplis fluta? :lol:
i.kata
 
 


Rodina,
fantasztikusan szép menyasszony voltál! Nekem nagyon, nagyon tetszik az az együttes amit viseltél!!! Még egyszer sok boldogságot kívánok a nemsokára Kittikével kibővülő családnak! :D :D :D
Gyere a várandós topikba is, oda is tegyél képet! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Rodi: Nagyon szép voltál és szépen gömbölyödik odabent a kiscsajszi is! :)

Nálunk az a helyzet hogy egyre több pötty jelentkezik, amiket a kis drágaságom már nagyon nehezen visel. A fütyijén is van, az ínyén is, a haja közt. De ha a hátát látnátok, na az nem semmi. Eddig mentolos hintőporral kenegettük, de azt mondta nem használ, úgyhogy tegnap vettem 3000 forintért kimondottan bárányhimlőre való habot. Na arra sem mmondta hogy hű de jó lenne. Szóval próbálunk türelmesen tűrni. Még az a szerencse, hogy az arcán nincs olyan sok pötyike.

Ráadásul holnap esküvőre vagyunk hivatalosak, de így már őt nem visszük. Most azon izgulok, hogy mi van ha most jött össze spontán a baba. Ma vagyok a 20. napon. Remélem most nem sikerült. Úristen e fura ezt leírni. Fogalmam sincs hogy jelentene e valami rosszat ha most sikerült volna, pláne úgy hogy én már voltam himlős.

Kiki: De jó nektek hogy mentek a Balcsira!

Kata: Örülök hogy minden rendben. És ez így is fog maradni!!!!

Kiki: Mi sem maradhatunk ki a sorból.Még ebben az évben babásak leszünk és kész. Én is itt nyúzom apust, hogy hívja már fel a dokit, hogy mi van a labor eredményével, de most is kint van és szigeteli a házat. Pedig minél előbb el kellene kezdeni a kúrát.

NA most megyek, csinálok reggelit.
Tegnap paprikás szalonnát ettem lila hagymával vacsira! :) Ma már nem kell mennem dolgozni és ezzel ünnepeltem meg a nyári szünet kezdetét. :lol:

Bikfy: 13 már nemsokára itt van. Végre történik valami, és máris közelebb kerülsz a sikerhez.

eclipse: Nem semmi babásan ilyen stresszben dolgozni. De hátha jobbra fordulnak a dolgok a munkahelyeden. A hülyékkel meg ne foglalkozz.
babicsek
 
 


Bikfy,

kérlek szépen hogy segíts nekem! Kérdezd meg a férjuradat, vagy, mivel te is jogot tanulsz, lehet tudsz nekem segíteni a következőkben?! Nagyon fontos lenne!!!

Mennyi időbe telik a hagyatéki eljárás?
Apám május 21-én halt meg, jún. 1. temettük.
Még az értékbecslés idejéről sem küldtek értesítőt...

Az a helyzet, hogy 2x fél lakást örököltem, amikre jelzálogbejegyzést szeretnénk tenni édesanyámmal közösen, és venni egy olcsó kis családi házat vidéken...
4 éve fizetem a Fundamentát, és azt is fel tudnám használni hozzá.
De így amíg fele a halott nevén van, és nem halad az eljárást, nem tudunk semmit csinálni :cry:

Meg lehet ezt valahogy sürgetni?

Másik kérdés:

a hitelfelvételhez anyámmal közösen leszünk adóstársak, a párom kimarad a buliból, mert nem vagyunk házasok.
Anyámtól meg tőlem is kérnek jövedelemigazolást, konkrétan munkáltatói igazolást.
A félelem az, hogy a hagyatéki elhúzódása miatt, mire ide eljutunk, már meglesz a baba, hiszen 24. hétben vagyok, és okt. végére várjuk, és ha megszültem és tgyáson leszek, milyen jövedelemigazolást, meg milyen munkáltatóit hozzak??? :cry: :cry: :cry:

Kérem szépen a segítségedet.

Nagyon szépen köszönöm!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kata!

Igen, napközben kevesen tudunk ránézni a netre (most a jó időben a babások is inkább levegőznek), este viszont többen benéznek, és így lehet alakul egy kis beszélgetés! :)
Köszi neked is a bíztatást! Furcsa, mert mi elindultunk az örökbefogadás útján is. Így 2-3 éven belül biztos lesz babánk, csak ezt az időt kell valahogy kibekkelni, túlélni, átélni. De mégis olyan nehéz, mert lassan csorognak a napok le a homokórán. De ezt pont neked mondom, mikor most épp te is várakozásban vagy gondolom, hogy mikor mehetsz megint uhura... Hogy vagy? Rád is sokat gondolok és imádkozom, hogy minden rendben legyen!
Részvétem a családtagok elvesztése miatt, az legalább jó, hogy megértik, hogy most a fekvés mindennél fontosabb.
Nem jó egyedül, mikor az ember párja máshol van, de én pont nagy magányomban döbbentem rá, hogy mennyire tud hiányozni akár csak egy este alatt is, és hogy észre se veszem, de tényleg mennyire lelki társ! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babicsek!
Sajnálom szegény Marcit. A bárányhimlő az, mikor viszketnek is a kis pöttyök, ugye? Szegénykém, kitartást!
Szerintem, ha voltál himlős, akkor nem okozhat gondot neked sem, meg a babának sem, ha esetleg pont most költözik be! :)
Remélem sikerül megtudnotok a laboreredményét a párodnak. Attól függ, hogy kell-e szednie gyógyszert? Vissza kell mennetek megbeszélni a dokival, vagy hogy működik ez?
Babi! Ez a beszéd! Legyünk babásak mind még idén! Na jó, a "frissen" babások kivételek lehetnek, de csak ha akarnak! ;)

Eclipse!
Azt érdemes megtudni, hogy mennyire friss jövedelem igazolás kell nekik, és mielőtt elmégy szülni, még kérni kell igazolást, hátha azt be tudjátok adni. De ez csak egy tipp, nem értek a témához.
Drukk a hétfői cukor terheléshez!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!
Túl vagyok a vérvételen. 3 (v)érvétel 5 szúrásból. Úgy nézek ki, mint aki drogozik... Megszenvedett velem szegény nő, aki szúrt, azt mondta, hogy ugrálnak a vénáim, és kitapogatja, de mire szúrná, már nincs ott. Hát nem irigyeltem. Kérdezte is, hogy ki kért tőlem 3 pontos terheléses vizsgálatot... :roll: De hát a doki nem nézte, hogy milyen vénáim vannak, lehet-e háromszor is csapolni őket egy nap... :lol:
Csak azt nem tudom, holnap mit fognak gondolni rólam a strandon... :lol:
Ja, egyébként fizikailag nem éreztem semmi különöset, nem vágott agyon a cukros lötyi, jó citromos is volt, szinte marta a torkom. Úgyhogy nagy gond talán nincs... De hétfőn már többet tudok.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodina! Nagyon szép volt a kismamis esküvői ruhád!!! :D Szépek vagytok Kittivel hármasban!!! Gratula a kislányhoz!!! :lol: :lol: :lol:

Babicsek! Ez a bárányhimlő elég rosszul hangzik. :evil: Még nekünk is az összes ilyen betegség hátra van... :?

Kiki! Drukk a mai vv.-hez!!!
Hamarosan kismami leszel! Bikfyvel és a többiekkel együtt!!! :D :D :D

Dejó, hogy ilyen élet volt itt tegnap este!!! Végre!!! :lol:
Csak kár, hogy én épp nem voltam itt...
Bár én sem éreztem rosszul magam :wink: , tegnap délután kimentünk a Volt-fesztiválra!!! :lol: Nagyon feltöltős volt!!! Az a sok ember, mindenki vidám, lődörgés, zenehallgatás, nosztalgiázás, szóval tényleg kikapcsolódás! :D

Monic! Lassan már otthon lesztek, ugye? Nagyon várjuk a képeket, minél többet!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Puszi Lányok!!! Megyek, mert Bogi játszani akar, ezt a hszt, is egy óra alatt keráltam. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Látom, közben Kiki meg is érkeztél! :lol: Szóval hétfőn eredmény? Drukkolok!!! Amihez, csak akarod! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jaj Csajok! Olyan boldog vagyok!!! Nagyon jó hírt kaptam egy kedves barátnőmről, van, aki emlékezhet rá, a pcos-topikból Ranita. Remélem nem haragszik meg, ha veletek is megosztom a boldogsága okát, de sokaknak erőt adhat az ő csodájuk.
Gondolom ez után a bevezető után már sejthető, hogy kisbabát vár!!!
:lol: :lol: :lol: És spontán fogant!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez azért csoda, mert kb 3 éve próbálkoznak, volt egy méhenkívülie, amiben sajnos elszállt az egyik petevezetője, pcos, IR, 2 sikertelen inszem után 2 sikertelen lombik, asszem a múlt ciklusban a maradék petevezető újboli átfújás, ezek után kiderül, hogy apa sincs rendben és akkor, egy csodálatos meglepi zebra!!!! :D :D :D :D :D
Most 5 hetes, 7 mm-es petezsák méhen belül!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok!!!! Vannak CSODÁK!!!! Tegnap óta borsózik a hátam, ha csak eszembe jut!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Jól emlékszem, hogy neked most oda kell figyelni a cukorra? Hogy vagy? Bírod a diétát?
De jó, hogy kijutottatok a Volt-ra! Szuper, hogy jól éreztétek magatokat! Én nem vagyok egy fesztiválokra járós, de szinte kedvet kaptam, olyan lelkesen írsz róla! :)
És köszi a híreket Ranitáról! Ismerős a neve, de szerintem csak olvastalak titeket még, mikor írt ide. Azért ezek a hírek mindig nagyon sokat jelentenek, hogy van élő példa rá, hogy sikerülni fog!!! Gratulálok neki, így ismeretlenül is, és drukk, hogy minden rendben legyen! :)

Babicsek!
Látod, nagy előny, hogy ezen most túl lesztek, és a bárányhimlő kipipálva! :) Egy betegség sosem jön jókor, az viszont igaz. Kitartást nektek továbbra is!

Vius!
Darinka hogy van? Meggyógyult már? Mi van veletek?

Dy!
Gréta baba foga kibújt már? Könnyebbek az éjszakák?

Monic!
Nagyon várunk haza, hogy ha csak pár szóban is, de írj, hogy hogy vagytok!

Syl!
Te is régen jártál erre! Hogy vagy? Mikor mégy vizsgálatra?

Beze!
Hányat kell még aludnunk a vonalzódig? :lol: Már nagyon várjuk! ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Igen-igen, jól emlékszel, most oda kell figyelnem az étkezéseimre. A cukrom teljesen normális, folyton figyelem, van itthon mérőm.
A diéta megy, bár töredelmesen be kell valljam, hogy a hétvégi 4 köszöntés, kaja és süti hegyek nem tettek jót az "ellenállóképességemnek". :oops: Ettől meg is ugrott a súlyom, pedig előtte 2 hétig egy dekát sem mozgott. :evil:
Aztán most megint összeszedtem magam és normalizálódni is látszik a helyzet. De őszinte leszek, iszonyat kemény... :( Nehéz lesz ez a hátralévő időszak...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


na megint eladó egy laptető!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Aszta! Gratulálok én is Ranitának így ismeretlenül. De jó! Ez annyira felpörget, hogy igenis vannak csodák! Jó ilyen híreket hallani.

A bárányhimlőre visszatérve, tényleg jó hogy legalább túllesz rajta a drága, mert felnőttkorban rosszabb. Ma egész jól viseli a dolgot, de az egyik fülét fájlalta reggel. Olyan is mintha váladékozna a füle. Remélem nem lesz gennyes fülgyulladása tőle,mert szövődményként ezt mondta a dokinő. Ráadásul pont az a füle,amit már egyszer felszúrtak.

Apus kint dolgozik, de én meg nem bírok kimenni, mert az allergiám rögtön kikészít. Már hülyét kapok az orrfolyástól és tüsszögéstől.

Kiki: ügyes voltál, biztosan jó lesz az eredmény is. Szorítok!
babicsek
 
 


Sziasztok!

Húú, micsoda pörgés van itt tegnap(előtt) óta! :D

Bikfy! Örülök, h mindent sikerült egyeztetni a dokival és már vágom a centit a műtétedig. Komolyan, mintha a sajátomat várnám, elképesztő érzés :) Majd az irodáról hozol képeket (vagy legalább priviben egy címet és majd arra járok véletlenül...hehe)? Ja és igen, a Manna mellől lesz a torta.

Kikim! Egy kis picsogás mindig belefér, sőt...és hidd el, hamarosan felhőtlenül boldog kismami leszel, Bikfyvel, Babicsekkel együtt! A hétfői eredményhez drukkolok, majd írd meg, jó?

Kata! Sajnálom, h így megterhel Benneteket az élet mostanában, de ennek így kell lennie, oka van és én hiszem, h a másik oldalon jön a sok jó is...pl. a PiciBabátok! Ha imádkozni kell akár 40 hetet, én benne vagyok! :)

Rodina! Köszi a fotókat! Jaj, nagyon gyönyörűséges, elegáns menyasszony voltál, nekem rettenetesen tetszik a ruhád! Minden fotóról süt a boldogság! Tesódéknak is, Nektek is a legjobbakat kívánom továbbra is! A 2 bőrönd ruci azért nem semmi :D És h KittiBaba van a pocakodban, no ehhez sőtpláne gratulálok!!!

Eclipse! Remélem, kapsz érdemben válaszokat a jogi kérdéseidre. Én amire emlékszem: hitelfelvételhez tőlünk a bank az elmúlt 6 hónap átlagkeresetéről kért munkáltatói igazolást. Bár a soraidból némi keserűséget olvasok ki, a nehéz időszak végén joggal lehetnél büszke a vizsga-átlagodra! Nagyon erős nő vagy, pláne a munkahelyi légkör miatt!

Lucuzs! VOLT??? Mázlista... :D Én úgy elmennék idén is Balaton Sound-ra pl. De nem megyek...egyszer voltam, 2 éve, hihetetlen élmény volt.

Ami a meglepetés-Babákat illeti: az ismeretségemben is időről-időre születnek ilyen csoda-Babák. Számomra ez mindig azt jelenti, h hinni kell, bármilyen elkeserítőnek tűnik az adott helyzet. Én pl. szilárdan hiszem, h életet fogok adni egy (vagy kettő) kisfiúnak, teljesen spontán.

Rólunk: tegnap kimenős voltam, találkoztam egy szívemnek-lelkemnek nagyon kedves barátommal, ami hihetetlen módon feltöltött, voltam könyvtárban, és persze Kis(fenéket, már Nagy)Fiam szülinapjára is vettem apróságokat még. Holnap lesz a nagy nap. Délelőtt a falunapon kódorgunk, megcélozva a gyerekprogramokat. Majd a vendégek du. 4 és 5 között jönnek. Jaj, úgy izgulok, mint egy sz@ros gyerek...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: