Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs,
még nem hívtam fel őket, de most nézem a SOTE I-nek rendesen fent van a rendelési ideje, meg mindene. Nem lehet, hogy ott csinálják az ilyen ambuláns vizsgálatokat?
i.kata

Hbzs,
na felhívtam őket, a portás bácsival beszéltem :lol: Sok infót nem tudott mondani, csak annyit hogy biztos van, csak előtte be kell menni a felvételi irodába. Azt sajnos már ismerem. :roll:
Lehet holnap reggel elmegyünk, mert most megint véreztem és szörnyen feszül a hasam.
i.kata

Kata!
Sajnálom, hogy nem tudtam sokat segíteni, csak azzal a számmal. A SOTE I-en csak látogatóban voltam, a II-n pedig csak S. doki dietetikusánál... :roll:
Mindenesetre nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!! Ha téged megnyugtat, akkor szerintem menj el holnap mindenképpen!
Puszi és pocaksimi nektek! :D
hbzs

Hbzs,
így hogy megint vérzek, inkább elmegyek, megnézetem magam. Végig fekszem, meg sem erőltettem magam. :roll:
Amúgy az a szám a mellékkel együtt az egyetem száma volt, de továbbkapcsoltak. Nagyon idióta oldaluk van :roll:
i.kata

Kata drukkolok holnapra nagyon, és bízok benne, hogy minden rendbe lesz.

Én ma voltam dokinál.8,5 cm a babák jól vannak mind ketten. Az egyik úgy néz ki, hogy kislány a másik kisfiú ( nagyon örülnék neki )
A vizeletem nem lett a legjobb, úgyhogy kaptam valami hüvely krémet.

Puszi nektek!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok

Kata
jártam a IIes nőin ultrahangra, először bejelentkezés nélkül voltam, sokat kellett várni, de végül megcsinálták. Másodjára időpontra mentem, szülés előtt 1 nappal :D Sipos doki csinálta. Drukkok mennek :)

Beus
örülök hogy minden rendben a bébekkel :) egy fiú, egy lány, kívánni sem lehetne szebbet!

Dezsi
örülök hogy benéztél, remélem gyakrabban fogsz erre járni :) kutyulihoz jó szórakozást kívánok :D képet kapunk? :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata, remélem minden oké lesz veletek! A Sote II-re mindenképpen időpontot kell kérni, különben ott ülhetsz estig!!! Annak idején én is SZTKba mentem, és nagyon jó dokit fogtam ki, mert rendes volt velem nagyon. Szerintem is érdemes lenne odamenni, de ha nem, akkor mondd el a Sote központosnak, hogy miért kéred "sos" az uh-t, és akkor biztosan segít időpontot szerezni. MEGAhegyekDRUKKOK mennek, hogy minden oké legyen!!!
babszi

Minnie,Hbzs!
Igyekszem majd nyaralás után szervezkedni! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kata!
Remélem holnap minden rendben lesz a babával!Nagyon fogok szorítani!!!!!!!!!!!
Én ugyan voltam sokat uh-on a Sote II-n,de amikor bejelentkezés nélkül voltam egy "rossz" ctg. eredmény miatt,szinte ott éjszakáztunk párommal!De remélem bárhová is mész sikerül hamar sorra kerüljél!Gondolok rátok sokat holnap!Puszi!

Dezsina!
De jó,hogy benéztél!!!!!!
Én is láttam a kutyust ám!Olyan cuki!!!!!!
Esküvői előkészületekkel mizujs???????Írjál többször!Millió ölelés!!!!!!!

Beus!
Micsoda fantasztikus lenne egy fiú- egy kislány!
:P A fő,hogy egészségesek,de még is szuper lenne valóban ha így maradna a nemek aránya! :wink:
Sokszor puszillak!Pocid mekkora??????

Ladiva,Ancsa,Szilvi!
Pocak simik elküldve! :P

phpBB: Kép
belluska

Kata!
Nagyon drukkolok! Remélem, hamar végzel, s nem kell ott éjszakáznod... :roll:

Belluska!
Hová mentek nyaralni, és mikor? Jó pihenést nektek! :D Gondolom, addigra a festéssel már végeztek. Jó levezetés lesz! :lol:

Babszi!
Te hogy állsz most az IR-rel? Mikor mehetsz végre a 2. lombikra? :?
hbzs

Kata! Drukkolok továbbra is +++++

No lányok én azt hiszem elbujdosok és nem tudom mikor járok erre újra. Párom melóját úgy néz ki elkiabáltam, így most kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velünk. Döbbenet milyen emberek vannak, mikor már mindent lebeszélnek elétolnak egy olyan szerződést, amit ép ésszel senki nem írna alá. Elnézést, hogy off voltam! :(
Örültem, hogy itt lehettem!
Puszi és ölelés mindenkinek!
sonjus

Drága Sonjus!
Nagyon sajnálom!!! :( Hihetetlen, hogy mik vannak! Még jó, hogy időben észrevettétek, s nem utólag derül ki a ti károtokra, hogy mi minden van a szerződésben... :?
De azért ne bujdokolj el; nagyon hiányoznál!!! A párodnak meg nagyon drukkolunk, s remélem, hamarosan most már tényleg talál valami rendes munkát!!! :roll:
hbzs

Szisztok!

Besus,
vegyes páros, tök jó :lol: Jó korán megmondták a nemüket.

Sonjus,
nagyon sajnálom, hogy párod ilyen peches a munkával. Megkérdezhetem milyen területen dolozik?

Mindenkinek köszi a tippeket, végül a SOTE II-re mentünk.
Hát na, aki teheti kerülje el nagy ívben az ambulanciát. Odamentünk 7.45-re, felvettek az adataimat, közölte a csaj, hogy menjünk az ambulanciára és 8.30-tól lesz rendelés. Vártunk, vártunk, de a dokik csak jöttek-mentek, engem mégsem hívtak be sehova.
Férjem 9.15-kor rákérdezett, hogy akkor mikor is lesz orvos, és akkor hívták fel. Pedig látták a gépben, hogy mi ott az ambuláns dokira várunk, de semmi. Végül megjelent a doki, ő átküldött uh-ra. Az uh-os doki azt monda a magzat rendben van, 5,7 mm-es, de van mellette egy 6 mm-es képlet. Visszamentünk a dokihoz, kérdezte tőlem, hogy mi az a magzat mellett, mert ő ilyet még nem látott. Ő is csinált ott egy uh-ot, és tényleg, az a folt a babától független, de csak találgatni tud, hogy mi lehet. Azt mondta vagy egy sűrűbb szerkezetű szikhólyag, vagy bevérzés (ezt az uh-os doki kizárta), vagy egy másik baba, csak nem vehető ki egyértelműen. Mondjuk szerintem ennek elég kicsi a valószinűsége, mert pénteken még nem volt ott semmi.
i.kata

Kata!
Ez nagyon jó hír, hogy (első :wink: ) baba rendben van! Aztán ki tudja, lehet, hogy a 2. eddig takarásban volt? :lol:
És akkor most hogyan tovább? Mikor kell menned, és hova?
A baba méretéről mondtak valamit? Remélem, az, hogy rendben van, azt is jelenti, hogy behozta a lemaradását, s most már a korának megfelelő!
hbzs

Sziasztok.

Sonjus nagyon sajnálom, remélem hamarosan a szerencse mellétek szegődik.

Kata nagyon örülök , hogy a kisbaba rendben van, ez a fontos.
Szerintem ne aggódj, hogy mi az ott mellette valószínű, hogy bevérzés.Én már halottam ilyet egy másik topikba. Az egyik csajszi ugyan így volt mint most te,jelenleg 20 hetes.Mikor kell menned Sipihez?

Puszi

Kép

beus84

Hbzs, Beus,
azt mondta az uh-os doki, hogy a CRL: 5,7 mm. Igaz a papíromra csak 5 mm-t írt végül. Ezzel a mérettel még mindig le vagyunk maradva, visszanézetm a tavalyi papírokat és tavaly ET+40-en volt 7 mm-es a baba, ma meg még csak ET+27-en vagyok és majdnem 6 mm. Szóval tavalyhoz képest már jók vagyunk :lol:
5-én megyek Sipos dokihoz.
i.kata

Na látod!!!!
Minden rendbe lesz! Ő már most nagyon sok mindent kibírt, veled fog maradni.

Kép

beus84

Kata, nagyon örülök, hogy elvileg minden okés!! Ambulanciára valóban nem olyan jó menni, órákig váratják az embert. Hülye fejemmel mondhattam volna ezt konkrétabban is. Ne haragudj!!! Amúgy meg milyen dolog már, hogy baj van, bevérzel meg minden, mégsem vesznek előre...

Drága hbzs, nagyon köszönöm kérdésedet. IRrel még nem tudjuk hányadán állunk egymással, de jövő héten fény fog derülni mindenre, mert akkor megyek kontroll vv-re. Kolléganők szerint már nem kellene fogynom, de szerintem csak az irigység beszél belőlük, hátha csinosabb leszek tőlük... :) Bíznom kell abban, hogy végre látható jelét is adja IR, hogy meg fogunk békülni egymással, mert elég szigorú vagyok magammal szemben miatta. Te hogy vagy? ??? Mesélj nekem kérlek!!!
babszi

Babszi,
nem is kellett volna előre venniük, mert én voltam az egyetlen ambuláns beteg :lol: Jó, még egy nőt lehoztak, aki fekvőbeteg volt.
Óriási drukk megy az IR kontrollhoz. Nem tudom van-e benne értelem, de szerintem az is sokat számíthat, hogy előző pár napban miket eszel, de az tuti számít, hogy egy nappal korábban mit eszel. Hajrá!!! :lol:
i.kata

Köszi, köszi, köszi!!! Kép
babszi

Kata!

Örülök,hogy jól van a kis babócátok!!!!!!Pihenj sokat továbbra is!Puszillak!

Babszi!
Drukkolok nagyon,hogy jó legyen az IR eredményed!!!!!
+++++++++++++++++++

Hbzs!

Festéssel készen vagyunk szerencsére!Jól kifáradtunk mindannyian.Még apró dolgok maradtak hátra,de most már legalább mindenki a helyén alszik.
Megy a külön szobába altatás szoktatása,mert tudod nálunk el lett kicsit ez a dolog rontva, igaz sokszor megyek át hozzájuk éjjel,de kitartó vagyok! :lol: 8)
Július 24.-én megyünk nyaralni egy hétre a Balcsira.Remélem jó időnk lesz,aztán augusztusban összeütünk valami találkozást! :wink:

belluska

Hajrá Babszi:):)+++

kata, hogy vagy?

Belluska jaj de jó nektek:)Biztos szuper lesz a nyaralás:P
Remélem nagyon jó idő lesz rátok.

hbzs nagy ölelés

Ancsa , Ladiva merre jártok? Hogy vagytok?

Kép

beus84

Jó reggelt!

Belluska,
biztos nagyon csini lesz a ház :lol: Katusék jól viselik az "elkülönítést"? Nincs esténként sirdogálás?

Beus,
megvagyok, de lassan hozzá kell szoknom ehhez a vérezgetéshez, mert ma megint elkezdtem. :evil: Nagyon nehéz ezzel nem foglalkozni, pedig nagyon igyekszem.
i.kata

Babszi!
Drukkolok nagyon, hogy jó legyen az IR kontrollod, s akkor talán augusztusban együtt lombikozhatunk! :wink:
Én köszönöm, jól vagyok! Ugyan augusztusban elvileg megyünk (végre) a 2. lombikunkra, de én továbbra is nagyon bízom benne, hogy nem lesz rá szükség, hanem addig megtörténik a csoda! 8) - Ez a jó idő, a hosszú nappalok nagyon jót tesz az optimizmusomnak! :lol: És elvileg semmi akadálya a spontán babának! :D

Belluska!
Nagyon jó nyaralást nektek! Biztos szuper lesz a Balcsi! :D
A házatok pedig biztos szuper lesz! :wink: (Szerintem tavaly is az volt - nem is értettem milyen festésről beszélsz; először azt hittem, Katával festegettek, most ez a legújabb kézműves technika, amit tanul... :lol: )

Kata!
Drukk-drukk! :D A baba jól van, a vérezgetés tőle független, így biztos hamarosan meg fog szűnni! Remélem, hétfőn Sipos doki most már tényleg meg fog tudni nyugtatni! Alig várom, hogy láthassam a te vonalzódat is!!! :wink: Hol is tartasz most?
hbzs

Hbzs! Augusztusban nem lesz nekem lombik, még ha sikerül az IR-t rendbe szednem se. A lombik előtt néznek egy ciklust, és mivel júliusban egyáltalán nem lesz bent senki az intézetben, ezért a júliusi ciklusfigyelés elmarad. Augusztusban nézhetik csak a ciklust (hacsak nem jön ki pont úgy a lépés, hogy jó legyen időpontilag...) Szóval a kezdés inkább szeptember lenne. Nagyon gondolkodom a kezdés valódi dátumán (persze annyi mindentől függ majd), mert elsős osztályfőnök leszek, és becsapásnak érezném a kicsik szüleivel szemben, ha hetekig nem lennék... Vagy úgy csinálok lombikot, hogy dolgozom közben. Az pedig a munkahelyi stressz miatt lenne nehéz (van jópár irigyem, aki pályázna az osztályomra, és nem bírja kivárni, míg babás leszek, hogy megkapja, hanem ahol tud keresztbe tesz sajnos - pedagógusvilág). Nem tudom mit csináljak, de előbb megvárom a végét a labornak :) Akkor majd dönthetek a szívem vagy az eszem szerint.
Ma beszéltem Zsuzsával, hogy milyen áldott jó lélek!!! A szíve nagyon a helyén van!!

Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm, aki drukkol!!! :) Sokat jelent nekem!!
babszi

Sziasztok!

Kata!
Ismét mennek a ragacsok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Babóca veled van és veled is marad!!!!!!!!!!!!!! :P
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus!
Neked is pocaksimi a két csöppségnek!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan szuper, ha így lesz: 1 lány, 1 fiú. Ennél kívánni sem lehetne ennél szebbet-jobbat!!!!!!

Belluska!
Igaza van Hbzs.nek szerintem is nagyon szuper volt a ház, nem értem a festés okát? De most biztos még szebb lett, már alig várom, hogy lássam... :lol: :lol: :lol:
Remélem a gyerkőcök hamar megszokják a külön szobákat. Puszi nekik!!! :D

Babszi!
Szorítok, hogy jó legyen az IR eredményed!!! :)
Nem semmi, hogy milyen harc folyik nálatok is a munkahelyen... :? Hát így tényleg elgondolkodtató, hogy mikor és, hogy lenne ideális a lombik... kívánom, hogy sikerüljön jó döntést hozni. :P :P :p

Hbzs!
Hajrá spontán baba!!!! :D :D :D

Íme egy fotó Natiról, bár még nem szabadna neki, de állandóan ülni akar és nagyon ügyes... :lol:

Kép Én már ezzel is próbálkozom...

Napsütéses szép napot mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Hbzs,
hűűűű, még csak 6+6. Nagyon messzinek tűnik így fekve a 12. hét :roll:

Babszi,
az asszisztens Zsuzsával beszéltél? Kérdezd meg tőle, hogy miket néznek a 3. és 21. napon, mert akkor meg tudod csináltatni magadnak júliusban :wink: Tudod, itt a Bálint analitikában minden féle vizsgálatot kérhetsz.

Minnie,
Nati arca nagyon jól össze lett gyúrva belőletek :lol: Mindkettőtöket nagyon látom benne :wink:
i.kata

Kata, tényleg!!!!!!! Hogy nem jutott nekem eszembe????
babszi

Babszi,
akkor hajrá! :lol: Tudod, ha rá vagy kényszerítve, akkor ott kell spórolni az idővel, ahol csak lehet :wink:
i.kata

Babszi!
Ez nagyon jó ötlet Katától, hogy ha jó az IR-ed magánban nézesd meg azokat az értékeket, amiket az intézetben néznének neked. Így mire kezdődik a suli, pocakos is lehetsz! :wink: Nagyon drukkolok neked hozzá! :wink:

Kata!
Hamar itt lesz az a 12. hét. Aztán majd a 40. is! :wink: :lol:

Minnie!
Tüneményes Nati baba! :D
hbzs

Kata!
Gondolom,hogy most előrerepítenéd a 12.hétig az időt!De meglátod minden a legnagyobb rendben lesz és van is a babával!Remélem hamar múlik majd ez a vérezgetéses dolog!

Minnie!
Nati cuki nagyon!Valóban mindkettőtökre hasonlít!Hol téged,hol párodat vélem felfedezni benne! :wink: Már alig várom,hogy láthassam élőben! :wink:

Édesek vagytok,de azért kellett festeni,mert szoba csere történt!Miénk volt a nagyobb,így most ők kerültek a volt hálószobánkba!Férjem mondta,hogy nem szívesen aludt volna a macikkal díszített szobába! :lol: :wink:
De igen sírdogál Barnim!Van,hogy majd a frászt hozza ránk,mikor kirohan hozzánk és csak az ajtónkba sírja el magát.Most mindketten nagyon anyásak kb. fél éve,pedig eddig az apjuk volt a sláger,mert keveset látják őt.Én örülök persze! :lol:
Kata nem akart egyedül aludni,csak Barnival max.,így most még szokniuk kell a helyzetet.De remélem hamarosan már kevesebb rohangálás lesz éjjel!Van,hogy így is négyen alszunk fél órákat a gyerekszobába.Majd alakul biztosan! 8)

Hbzs!
Szívemből kívánom,hogy spontán babátok legyen!Micsoda öröm lenne!!!!De ha mégsem,akkor a következő beülti tuti meghozza a sikert!Puszillak!

belluska

Köszönöm mindenkinek, hogy ennyire gondoltok rám!!!!!!!!! Van egy kérdésem!! Aki IR-es (volt), hogyan csinálta? A vv-n:
1. megitta a fránya szőlőcukrot, levették a vért mindenféle gyógyszer nélkül, vagy
2. megitta a fránya szőlőcukrot, levették az éhgyomri vért, aztán bevette a gyógyszert, vagy
3. még otthon vette be a gyogyót minden előtt, aztán itta meg a fránya szőlőcukrot, majd levették a vért...

Én eddig minden után vettem be, amikor már nem vettek vért, de Kata jelezte a múltkor, hogy Sipos doki mást mondott, a labornál mást mondtak, Zsuzsa az intézetben mást mondott...
Ti hogyan csináltátok? Mondjuk az utolsónál???

Ja, kedden megyek majd... Kép
babszi

Babszi,
ezt a doki nem nekem mondta, hanem egy másik csajszinak, ésíén attól a csajszitól hallottam ezt.
Én az 1. kategória vagyok.
Zsuzsa mit mondott, mit csinálj?

Hbzs,
óóóó, az a 40. hét. Egyelőre ezt a héfőt is olyan távolinak érzem :oops:

Belluska,
akkor mozgalmasak az éjszakáitok, de biztos belerázódnak hamar Barnusék :lol:
i.kata

Babszi!
Én mindkétszer hozzád hasonlóan cselekedtem: első vérvétel éhgyomorra, utána megittam a cukros lét, majd 60 és 120 perc után ismét vérvételek. Ezután reggeli és gyógyszerbevétel.
Szerintem ennél a megközelítésnél azt nézik, hogy a gyógyszerek hatására a szervezetednek javult-e az a képessége, hogy most már önállóan kezelje az étkezéseid után fellépő magasabb vércukor-szintet. Míg a Kata féle megközelítésnél azt nézhetik, hogy most, hogy szeded a gyógyszert, a gyógyszerrel képes vagy-e megfelelően kezelni a vércukor-szintedet. Az első feltételezi azt, hogy "megjavulhatsz", a második pedig azt, hogy most egy ideig, de a terhességed végéig mindenképpen, szedni fogod a gyógyszered... - De lehet, hogy nem jól gondolom... :?
(És akkor arról nem is beszéltünk, hogy mi van azzal a gyógyszeradaggal, amit előző este, a vacsi után vettél be. Annak vajon van-e hatása másnap reggel?)
hbzs

Babszi, én többször is voltam IR-es löttyiváson, nekem az endokrin doki azt mondta, hogy aznap reggel, amikor meg kell inni a cukros italt, már ne vegyek be semmilyen gyógyszert, csak előző nap este, majd a löttyivás után egy, majd két órával is volt vérvétel, aztán aznap bevettem a következő adagomat, de nem a vérvétel után, hanem akkor, amikor egyébként is be kellett vennem.

Nekem így volt, de aztán úgy látom, elég sok eltérő gondolat van erről.
Vendég

Szerintem a mi esetünkben annak több értelme lenne, hogy a cukor megivása után be kell venni 1 bogyót, hiszen úgyis szedni kell majd szülésig. Az éhgyomrit meg úgyis gyógyszer nélkül látják és ha az nagyon rossz, akkor úgyis kiderül, hogy még gáz van.
i.kata

Babszi!
Abban mindenesetre (úgy tűnik) egyetértés van, hogy az éhgyomri vérvétel előtt semmiképpen se vedd be a gyógyszered (azaz a 3. eseted kizárva!!!), mert különben behipózol; a vércukorszinted szörnyűségesen lecsökken...

Kata!
Bár nem ezt gyakorlom, mert nekem nem ezt mondták, de egyetértek veled. A mi dokijainkat egyébként is elsősorban a 0 perces érték érdekli.
hbzs

Hbzs,
én sem vettem be bogyót a vizsgálatokhoz. Sőt, mivel én egy ideje retard kapszulát szedek, amit mindig este kell egyszerre bevenni a 3 bogyót, ezért én már az előző esti bogyókat sem szedtem be.
i.kata

Kata!
És akkor az előző esti bogyódat mikor vetted be? Vagy teljesen kihagytad?
hbzs

Hbzs,
azokat teljesen kihagytam. Vérvétel után sem akartam bevenni, mert akkor teljesen borult volna a rendszerem. Vérvétel után csak este vettem be legközelebb. de ugye az előző esti kimaradt.
i.kata

Sziasztok!!!
Én is forgácsos kismama vagyok,ha nem gondd csatlakoznék!!! Beust ismerem már egy másik fórumról,ezért olvasgattam ezt a topicot is hogy mi van vele,így titeket is olvastlak folyamatosan már egy ideje.
Minden kismaminak gratulálok,a többieknek nagyon sok sikert!!!

Ja rólam annyit hogy március 04-én volt a 2. beültetésem (lombik),3 embriót kaptam vissza ebből 1 maradt velem,ő Benett baba és november 23-ra várjuk!! :D
lojcika
Nagyvenyim

Szia Lojcika!
Üdvözöllek közöttünk! Nagyon örülök, hogy csatlakozol hozzánk! :wink:
Benett babához pedig szívből gratulálok, s további örömteli terhességet kívánok!!! :D
Én szívesen hallanék bővebben is rólatok, pl. hogy miért kerültetek ti is az intézetbe? Találtak valami konkrét okot, vagy egyszerűen csak nem jött a baba?
hbzs

Sziasztok.

Lojcika:D:D:D jaj de jó, hogy csatlakoztál hozzánk:) Meglásd szuper kis társaság:P
november 23???? nekem is akkor van a szülinapom:D

hbzs, Lojcika nagy erőt adhatna Sonjának...

Kata pocid hogy van?

Kép

beus84

hbzs és beus84: köszi a fogadtatást!

Igazából nem volt semmi probléma minden leletünk jó volt még IR-en is voltam az is jó volt.... 10 éve várunk a kis csodánkra és 2007-ben spontán várandós letem,de sajnos elhalt a magzat.:(
Itthon még elötte volt 3 inszeminációnk.És az elhalt terhesség után döntöttem úgy hogy keresek egy jó kis helyet és akkor bukkantam rá a Forgács intézetre.Egy időbe még jártunk a Szent Jánosba(BMC),de nem jött be.

Beus84: Gratulálok hogy ilyen szépen sikerűlt összehozni a bébiket és egyből lesz fiad is és lányod is!:)))))))
Mozog már? Nekem 2 hete mozog már de eddig elég "lájtosan" mostmár 2 napja egyértelmű erős rúgásokat,forgásokat érzek,tegnap még hullámzott is a hasam!

Jó éjt!
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok!

Kata!
Remélem minden o.k.!!! :) Mennek a mai napra szánt ragacsok Babócádnak!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Lojcika!
Gratulálok Benett babához és üdvözöllek közöttünk! Jó, hogy itt vagy, Beusnak igaza van, tényleg szuper kis csapa a miénk... :lol: :lol: :lol: Olyan izgi, hogy most már mozog Benett baba, elképesztő érzése nem de???
Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus!
Millió simi a csöppségeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem jól vagy!!! Veséd? :P

Belluska!
Mozgalmasan telhetnek így az éjszakák... :wink: Reméljük Barni hamarosan hozzászokik, ehhez az új helyzethez és akkor már könnyebb lesz nekte is, addig meg kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok puszi és ölelés! :D

Babszi!
Szorítok az IR eredményedhez!!! :) :)

Ladiva!
Hogy vagy? Minden o.k.? Babóca? Mesélj!!! Olyan ritkán jársz felénk... :( Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek!!! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok,

nagyon szépen köszönjük a gratulációkat, nagyon kedves tőletek :lol:
Jól vagyunk, egy üvöltős éjjel és egy álom nyugdot éjjel van mögöttünk, kíváncsi vagyok ma estére mit tartogat nekünk a kis lurkó :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!
Gratula mindenkinek,akinek a Családja újabb lurkóval gyarapodott (monic80) és mindenkinek,akinek bővül a Családja!
Lojcika üdv a Csapatban!Gratula Benetthez!

Ami minket illet:
szerdán voltunk genetikai uh-n,minden rendben volt,CRL:61mm,NT=3mm alatt,minden oké.
Ma elmentünk 4D UH-ra,ahol a Babácskánk már óriási volt,hiszen ma már CRL:77,6mm,162bpm-mel teker a kis szíve,sőt!!!
megmutatta,mit rejteget a lába között. Lőrinc babánk lesz,ráadásul a vártnál 1 héttel korábban várható a szülés,hiszen ma 13w6d-t mértek,holnap betöltött 14.hét. Tehát 2011.01.02-én várható a szülés,bár ebből még lehet idei Lóci baba is.Küldök fotót is. Kép Erős vagyok,én tartom a placentát!!! :-)
Röviden ennyi van velünk. A hányinger szerencsére elmúlt,kezdem jól érezni magamat.
puszi Mindenkinek!!!
szilvi Kép Ekkora vagyok már!
bné_szilvi

Szilvi!

Hatalmas gratula Lőrinc babához!!!!! Tényleg nagy baba, remélem 2010-es Babóca lesz belőle... :wink:
Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Monic!
Szívből gratulálok a csöppséghez!!! Légyszi tegyél fel fotót róla, annyira kíváncsi vagyok, már biztos sokat változott a születése óta... :P :P :P
Nyugodt éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puszi

Kata!
Ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon sokat gondolok rád/rátok... :wink: :lol:

Bellsuka!
:D :D :D

Szép vasárnapot!!! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok.

Szilvi nagyon édesss a babátok!!! Gyere kicsit sűrűbben olyan jó rólatok hallani :wink:

Minnie Nati baba hogy bírja ezt a nagy meleget?

Monic remélem azért fogsz majd tudni pihenni:) Ugye azért majd még raksz fel nekünk képeket?

Lojcika, hát mocorgásokat én már érzek ha nagyon figyelek. de csak 3-4 napja és elég ritkán. Biztos, hogy nem keverem össze semmi mással, mert még ilyet soha nem éreztem.Szupi lehet, hogy már a hasad hullámzik :lol: :lol: gondolom apuka is szokta tapogatni :lol: :lol: pocak fotót nem csinálsz majd???

Kép

beus84

Jó reggelt!

Lojci,
üdv a csapatban és gratulálok Benett fiatokhoz :lol:

Szilvi,
nektek is gratulálok Lőrinchez, nagyon szépen fejlődik.

Monic,
örülök, hogy jelentkeztél :lol:

Beus,
te is csinálhatnál pocak fotót. 2 babával már tuti nőtt a pocid :lol:

Én már csütörtök óta szinte folyamatosan vérzem/barnázom, hol erősebben, hol gyengébben. Nem tudom hogy ez lehet-e a fekvéstől, de néha nagyon gyengének érzem magam.
i.kata

Drága Kata!
Nagyon-nagyon szorítok neked! :D Hányra mész Sipos dokihoz?
Szerintem nem csoda, hogy gyengének érzed magad, hiszen hetek óta jóformán csak fekszel, de ez a nagy meleg egyébként is mindenkiből kivesz minden erőt! A kismamikból meg pláne! :wink:

Szilvi!
Gratulálok Lóci babához! Nagyon édes, ahogy tartja a placentát! :lol:
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?