Új privát üzeneted érkezett!

lányok, most akkor mákot nem lehet enni? vagy mi? én annyira kívánom! múltkor csak úgy is ettem mákos tésztát, nasiként... :oops:

Nava, vasas dolog remélem, hogy rendeződik, nagyon ijesztően hangzik ez a transzfúzió és társai! :(

málnalevél teát tényleg mi is annó a 36. héttől kezdtünk csak iszogatni, de persze biztosan vannak sokkal okosabb emberkék is, akik megmondják a tutit! gyógynövényeket én sem innék olyan nyugodt szívvel! :S de ez az én egyéni véleményem! ;)

szopipárnánk van, szopotatásra nem igazán vált be, minden egyébre igen! alvás, gyereket rátenni, stb. stb. szerintem, ha kifogsz jó áron, akkor megérheti!

sophie27
 
 


Sophie, Lucuzs,
jah igen, természetesen kibékültünk apával.
De amíg túl nem leszünk aug. végén a svájci versenyén, szerintem még lesz feszültség belőle. Persze most már engem is cseszegetnek, hogy ne menjek, mert nem fogom kibírni a stresszt meg a strapát 31. hetesen, és van benne ráció, de a muszáj az muszáj, pont olyan muszáj mint hogy most bent rohadjak az irodában, és 3an tartjuk a frontot, amikor az összes főnök nyaralni ment!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Az eddigi kis beszerzéseim legszebb darabja, a párja Vayaé!
:D

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Eclipse!
Szegény, akkor te is nyomod a melót ezerrel. Nekem tegnap meg ma volt egy mély pontom, totál kiakadtam az idióta főnökömre, és már ott tartottam, hogy nem érdekel, hogy kire terhelődik rá a munkám, holnaptól nem jövök. Elegem van a cs..sztetésből, akkor amikor még én teszek szívességet azzal hogy bejárok, ennyi mindennel a hátam mögött, és 39 évesen terhesen. Komolyan mondom, az emberek már annyira elfásultak, hogy nemhogy értékelni nem tudják az áldozathozatalt, hanem még én vagyok a bunkó. Brrrrrr...................
Bocsi, hogy belinkeltem azokat a dolgokat, és esetleg összezavartalak, de a málnalevélről én még eddig soha nem hallottam, hogy végig iható, és féltek minden kismamát. Inkább rám haragudjatok, hogy kekeckedek, minthogy valami bajotok essen :oops: :oops: :oops:

Sophie!
Azt hiszem, én is fogok szopipárnát venni. Elég jó árban vannak, és valóban, a szoptatáson kívül sokmindenre hasznos lehet. Én sokszor letetem a földre, beleültettem a gyereket, és nyugodtan tudtam tenni a konyhában a dolgokat. Ő meg látott engem is, és játszani is tudott a kezeügyében lévő játékokkal.

Mákot nyugodtan lehet enni, csak szerintem a nagymértékű fogyasztás lehet ártalmas. Mákos tészta, guba, stb simán mehet. Na, a mákos tésztát szeretem. Meg is kívántam!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie,
ugyan nem kell bocsánatot kérni, jó hogy megosztjuk egymással az infókat.
Én is megkívántam a mákos tésztát, de ma már biztos hogy nem eszem, és talán holnapra elmúlik. :lol:
Munkahelyen pontosan akkora bunkók velem is, és én is mindig elmondom otthon amikor hazaérek, hogy jó, elegem van, holnaptól otthon leszek, de nem leszek, mert kell a pénz a babára, meg a svájci útra is, meg egyebekre, és apa így is minden 2. héten 6 napot dolgozik, és úgy érzem rá sem terhelhetek többet, így is el van hanyagolva szegénykém egy kicsit... :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!
Na jó, akkor megnyugodtam :)
Én még anyagilag sem járok sokkal jobban, ugyanis nekem benzinre elmegy havi majdnem 50e ft. Ha meg táppénzre mennék, akkor nem sokkal kapnék kevesebbet, talán 1-2 tízezerrel. Ami azért nekem nem igazán éri meg, mert Vácról a Délibe beautókázni és délután haza, plusz 8 órás ülőmunka igencsak megterhelő. Én a becsületemért járok be, de ezek szerint sem a főnökömet sem pedig az asszisztens csajszikát (akinek el kellene végeznie a munkámat, ha nem jönnék többet) nem értékelik, hanem még én vagyok a bunkó, hogy el merek menni mindkét hónapban 2-2 heteket táppénzre, és az asszisztens miattam nem tud akkor menni, amikor akar. Nekem a munkám intenzitásához is kell alkalmazkodni, nembeszélve arról, hogy a dokim szerint már rég táppénzen lenne a helyem. Ráadásul ez a nő gyereket nevelő anya :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyancsi, hatalmas gratula a kis nőszemélyhez! Látod, én ettől félek, nekem teljesen mindegy volt az elején, h. fiú v. lány, csak tudjam.De már kislány kell, hogy legyen, mert sok a rózsaszín :D Anyukám is ma mutatta az új szerzeményeket, azt hiszem, kisfiúra nem tudnám adni :D

Eclipse, Angie kitartás a melóhoz!Nekem is rohadt lelkiismeretfurdalásom van.Egyrészt a pénz miatt, másrészt, h. pont most indul egy program a megyében, amit koordinálnom kellett volna.
De inkább a pénz miatt idegeskedek, főleg azért, mert igazán nem is vagyok rosszul...Ma is tiszta ideg lettem a híradótól, a kocsira már 45.000,-et fizetünk a lakásra, meg 70.000,-, aztán még a számlák meg stb. Katasztrófa!
Bejárati ajtó kéne, mert árad be a hideg, vízórát szereltetni, az is 40.000,-.Nem is tudom, hogy mi lesz, és hogy lesz!

A mai napot én is anyukámnál töltöttem a kertben, lett végre egy kis színem, meg voltunk fagyizni.Teljesen kidőltem, alig bírom nyitva tartani a szemem!

Csajok, nekem mindig voltak emésztési gondjaim, amióta babát várok, semmi, olyan fura,
Ja, meg azt hiszem, nagyon elkezdtem hízni.Majd kedden megyek a védőnőhöz...Lemér...

Vikoo, kaptam kúpot a folyásra, meg valami gyogyit is.
4D: én erre a hónapra tervezetm, de anyagilag nem tudom, hogy belefér-e a hónapba sajnos.Csak az a baj, hogy 26-án az anyósom hazautazik Oroszországba, és szeretném, hogy jöjjön ő is, és az anyukám is.

Lucuzs, még visszamegyek dolgozni, mert nem lehet folyamatos a táppénz.22-én megyek dokihoz, visszaíratom magam 2-3 hétre, még nem tudom, és szeptemberben is tervezek szó szerint pár napot.

Szisszak, na ez a gázszámla csodás, és utána olyan természetes, hogy azonnal fizesd be.Durva nagyon!
Milyen volt anyukádnál?
Szuper lehet ez a spontán dolog, de megnéznék egyszer egy ilyet!!!!

Vayacon, de édes a story, hogy tetszett a babádnak a Noémi név, és rúgott egyet vagy csak érezted?


Eclipse, sajnálom ezt a vasas dolgot, remélem hamar megoldódik!!Nagyon édesek a rucik!!!!

Aranyoska, mit főztél?

Navared, én meg szerintem allergiás lettem a csípésre.Rám is kevesebbet jönnek, de ha megcsípnek, akkor csalánkiütéses lesz az egész testem!Szerencsés vagy mindenestere!!!
Remélem a probléma meg megoldódik, vagyis tuti megoldják a dokik!

Ági, megnéztem szuper a kocsi!

Sophie, nekem is a talpamom volt szemölcs, átérzem a helyzeted, bár nekem leégették
:( Még mindig ott a nyoma a talpamom :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Hulla vagyok ám! Marci alszik már, nagyon elfáradt. 5 fele értünk haza, utána még a kertben játék, medencézés :)

De durva, érkezik a vihar...

A flash mobra sajnos nem jutottam el, abban a dög melegben képtelen voltam elindulni :roll: Inkább pihiztem anyunál, meg begöndörítettem a hugom haját :D

Mindjárt visszaolvasok, nem tudom meddig fogok jutni, mert olyan álmos vagyok... :lol:
Aztán lehet, hogy az lesz az egészből, hogy holnap írok :D

szisszka
 
 


na Szisszka, akkor ezek szerint holnap lesz belőle! :) jó pihit! nem semmi vagy, hogy kétnaponta bevállalod a tömegközlekedést a XI. kerületbe!

holnap lehet, hogy mi is bemegyünk apával, mert kiugranék a melóhelyemre... megbeszélni a szabit, stb., de nem tudom. ő annyira nem repes az ötlettől, persze ő melózik, csak én mennék a gyerkőccel Budaörsre. még majd eldől, hogy mi lesz!

Dorka, sajnálom a sok idegeskedést. átérzem a szitut. mi 110 körül fizetünk a lakásra... páromnak diákhitel, nekem életbiztosítás, stb. stb. ja, és egy gyerekünk is van, aki, mint a gomba, növi ki a cuccait! szóval nagyon nehéz a helyzet. remélem, hogy lesz valami változás, na nem a kormánytól várom, vagyis tőlük, de nem hiszek benne sajnos, hogy lesz számottevő változás, ami a mi életünket teszi könnyebbé! :S

Eclipse, nagyon szép az overáll! gratula hozzá! ebben aztán igen csinos lesz a kisasszonyka! :) annak örülök, hogy Apival kibékültetek! nálunk is vannak súrlódások, sajnos én vagyok az odamondósabb, de ő az, aki tovább emésztgeti, szóval egyik sem jó! :(

jujj. mindjárt péntek! nagyon várom már!!!

tényleg, akik kislányt vártok, mit gondoltok a fülbevalóról!? vagy volt már szó róla? én szeretnék, és lehetőleg minél hamarabb. mi a vélemény erről? persze nem létszükséglet, de, ha úgy alakul, akkor jó lenne egy igazán csajszis csajszi! :)

jó éjt mindenkinek! szép napot holnapra, ha nem jönnék, akkor a nyakunkba vettük a fél várost! :) de pénteken tuti jövök, mert anyuéknál leszünk, de csak a doki után!

Szisszka, elkerült minket a vihar, csak a szele jött erre! :S jó lett volna picit felfrissülni!

sophie27
 
 


Lányok!
Milyen szempontok alapján választotok szopipárnát? Én is szeretnék mindenképpen, de nem tudok választani. Olyan sokfajta méretben, formában, töltettel lehet kapni. Szerintetek milyen a jó?
Vendég
 


Ági, szopipárna: mi sok minden másra használjuk, és nálunk a mikorgyöngyös jött be. Járt itt egy nagyobb golyókkal , az nem jött be.

A bábateát én ittam, jó volt, most már csak meg kéne csinálnom. Stadelmann (Bába válaszol szerzőÖ), nagyon profi... de nem emlékszem a málnalevélre... Viszont az nem megindítja s zülést, hanem egyrészt fitoösztrogéneket tartalmaz ( a málna is, női hormon), és a simaizmokat lazítja. Nem indítja, csak könnyíti a szülést. Elvileg. És van aki nem is reagál rá. :)

De tény, csak óvatosan a gyógynövényekkel. Homeóval is. Én pl. sosem szedek megelőzésre, mert a homeo TÜNETEKET kezel. A várandósság önmagában nem az. Khm, .a pókhasra meg nincsen szer. :)

freestyler
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.07.01.

Kép
Kép

szisszka
 
 


sziasztok! jó reggelt!

szopipárna ügyben, én innen rendeltem: http://www.szopiparna.hu/

Ági, nekünk is a mikrogyöngyös van, azt hiszem két méretben, de nekem a normál van, és teljesen elég! persze, akinek ikrei lesznek, az a nagyobbat veszi, teljes joggal, de amúgy elég a normál is! most már többféle huzattal létezik, mint anno, de talán ez a legkevesebb! :)

gyerekem amúgy két napig aludt a helyén, egyedül, végig az éjjelt, de most megint kel éjszaka, szóval közöttünk durmol! igaz, hogy hiányzott nagyon, de azért kényelmesebb volt úgy, hogy nem lógott a praclija a számba! :P

na. fel is kelt! :D

szép napot mára. lehet, hogy mi lelépünk, ahogyan tegnap már említettem, de még nem érett meg bennem az elhatározás 100%ig! :)

sophie27
 
 


Este már nem volt erőm írni, letettem a fejem és elaludtam :D
Jó sokat írtatok tegnap :)

Angie
Szupi, hogy tényleg jó a babakocsihoz az ülés :) Én sem vagyok a hordozózás híve. Anyu nekem is azt mondta mindig, h a baba gerincének az a legjobb az elején, ha vízszintesben van.
Jó bunkó a főnököd :shock:

Vaya
Jó dolog ez a beszélgetés a babával :) Én mindig beszélgettem Marcival. Szerintem meséltem is már, hogy így választottunk neki nevet. Nagyon tanácstaanok voltunk a fiú nevekkel kapcsolatban (ugyanúgy mint most :lol: ). Egyik este vacsit készítettem, és rúgott egy nagyon nagyot és akkor ugrott be a Marci név. Rohantam is be apához, hogy mit szólna hozzá. Ez azért volt érdekes, mert eszünkbe sem jutott előtte, hogy lehetne Marci :D
Most viszont már sajnos nincs annyi időm Marci mellett ezekre a dolgokra :(

Eclipse
Én sem értem, hogy minek írt fel a doki neked vasat :shock:
nem is biztos, h kell a vaspótlás neked... sőt ha jó volt a leleted, akkor végképp nem értem :o
A babók tényleg kevesebbet mocorognak amikor nagy meleg van. Nekem is kevesebbet mocorgott tegnap a pöttöm! Úgyhogy nyugi, minden rendben van :) A nagy melegben Marci is mindig lustibb volt!
Cuki az overál :)

Ancsa
Hatalmas gratula a kis Lilihez :) Ha nekünk lányunk lett volna most, akkor ő is Lili lett volna (Lilian).

Navared
Hát mi is néztünk nagyot a gázszámlán :shock: Annyit sikerült tenni, hogy üvöltöztünk egy sort az ügyintézővel, -aki tök paraszt volt természetesen- és közöltük, h kétszerre fizetjük ki, mert ők hibáztak! De azért 2x30.000 is tud hiányozni a kasszából :roll:
Szúnyog: amikor Marcival voltam terhes, engem sem csíptek meg. Most pár csípés van rajtam, de Marcin jó pár pötty van :?
Nekem van szopipárnám, és nagyon szeretem :) Fizukor tervezem a felújítását :D (mert 3 évvel ezelőtt varrtam )

Ági
Szupi babakocsit vettetek :wink:

Szopipárna:
Nekem van, és nagyon szeretem :) Fizukor tervezem a felújítását :D (mert 3 évvel ezelőtt varrtam)
Én direkt nagyot varrtam, 140x40 - ezen én nagyon kényelmesen tudtam aludni :) A szoptatáshoz nekem sem nagyon jött be, de minden másra viszont nagyon :D


Sophie
Háát ha más nem, akkor tényleg megyünk együtt a talira :wink:
Bár fogggalmam sincs, h innen hogy lehet eljutni Tatára :D Én csak tömegközlekedve tudnék menni. Bár tömegközlekedve nem tudom meddig tartana az út, és hogy Marci egyáltalán bírná e?!
Nincs jogsim, nem is akarok vezetni, nem érzem magam alkalmasnak magam rá, plusz látom, h sokszor hogy vezetnek mások, és ezért nem bízom más vezetőkben! :oops:

Dorka
Sajnos mindig van valami fizetni való. Úgy vagyok vele, hogy idegeskedni kár, mert attól úgysem oldódik meg semmi. Mi is úgy vagyunk, h örülünk, h dejó, most majd lesz egy kis plusz pénzünk, aztán meg tuti jön valami :shock: Általában akkor tudunk beszerezni valamit, ha apa plusz pénzt kap... (ami volt megtakarított pénzünk após lenyúlta, de ez egy hosszú sztori)
Plusz augusztusig él a bérleti szerződésünk itt, úgy volt, h hosszabbítunk, de úgy döntöttek a tulajék, h eladják a házat, februárban meghirdetik... :roll: :oops:

Szúnyogriasztós karkötő: 1100-ért én is sokallom, a neten egy oldalon 700 ft-ért láttam. Viszont nekem azért is tetszik, mert jól néz ki :lol:

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Szisszka, köszi! Kicsit megnyugodtam.

Freestyler, köszönjük az építő jellegű hozzászólást! Szerintem fogunk még téged nyösztetni, mert aki a 6.-at várja, az sokat tud :D :D :D
Én homeozok, de erre szakosodott doki írta fel a mit, mennyit, mikort, mire. :D

Tegnap turiztam apának két jó minőségű pólót 900ft/db-ért, meg 3 gyönyörűséges bodyt. Látszik hogy sosem, vagy max 1-2x voltak használva. Fehér piros szegéllyel, meg rószaszín csíkosak, meseszépek. 400Ft/db, ez már a kategória felsőbb árfekvése volt, mert 200-300-ért is voltak, de ezek voltak a legszebbek.

És ma a Vámház körúton, a Kálvin tértől 2 percre teljes árukészlet csere a turiban Az eladó nagyon ajánlotta, hogy ma is menjek vissza, szerinte rengeteg babaholmi lesz!!! :D
Ez a Bon Marche használtruha üzlet.
Én 17:00-re megyek oda, meló után.

Ja igen, szóval ezek az első darabok, amiket hazavittem... és nagyon, nagyon eldugtam apa elől, és ő nem is akarja meglátni, tehát keresni nem fogja :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ancsa,

a Lili név nagyon szép!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
Örülök, hogy picit sikerült megnyugtatani :)
Szerintem ahogy mi is lustábbak vagyunk a melegben, a babák is! :)
Gratula a bodykhoz! Ügyes vagy :)


Fáj ma a fejem, hihetetlen, hogy már most milyen meleg van!
Mosok, meg közben takarítgatok, de csak egészen óvatosan :D Lusta vagyok nagyon! :D

Többiek!
merre jártok????

Meg akik régen írtatok, ha olvastok, gyertek és írjatok 1-2 sort magatokról, h hogy vagytok?!! :wink:

szisszka
 
 


Eclipse, Vaya
Én még azt szerettem volna kérdezni, h ez a várandós tea egyébként mire való? mire jó?
Lehet, hogy írtátok már, akkor bocsi, h figyelmetlen voltam :oops:

szisszka
 
 


Sziasztok lányok!

Eltűntem pár napra,nem igen volt,se időm,se kedvem a gép előtt ülni,de próbáltalak olvasni titeket. :wink:
Most megpróbálkozom emlékezetből írkálni,aztán majd jövök egy alaposabb irománnyal.

Először is GYancsikának szeretnék gratulálni a kis törpillához és a Lili névhez.Nálunk is játszott ez a név,csak sok belőle az ismerősök között és ezért esett ki a pixisből :wink:

Eclipse:ügyi voltál a turiban tegnap,én is,én is mennék...imádok turizni :wink: Remélem sikerül összevadászni pár jó kis rucit.Képeket nem tudsz feltenni a babarucikról?


Tábla:ááááá...jól látom,h átvették a nők az uralmat? :shock: :lol: :lol: :lol:

o.ági:nekem is van szopipárnám :oops: én már a terhesség 13 hetében beszereztem egyet és hasznosnak bizonyult.Én nagyon jókat alszom vele.Nem állítom,h minden éjjel azzal alszom,de ott van mellettem és van amikor csak azzal találok kényelmes poziciót :oops: .Én Vaterán vettem 3500.-ért,újonnan készítőtől és kaptam külön még egy zacsi golyót is bele.Én csak ajánlani tudom.

Sophie:én mindenképpen szeretnék majd fülbivalót a kis hercegnőnknek,de tüzetesebben még nem jártam utána a dolognak,h mikortól ajánlják stb.
De,h lesz neki az tuti :lol:
Rutinos lányos anyukák..segítsetek a tudatlanon :wink: :lol: :oops:

Kismama tali:a Tata szerintem nekem is jó,kivéve,ha olyan napra esik majd a dátum,amikor apa melózik,mert csak apával tudok menni.Ő a sofőröm(ugye akinek van jogsija,de beszari vezetni :? )Bár egyedül pocisan amúgy sem hiszem,h elmernék indulni.Minden elismerésem azoké,akik vezetnek.

4D:mi ahova jártunk genetikaira,ott minden alkalommal volt lehetőségünk 4D-ben nézni a kislányt,de babamozizini holnap megyünk délelőtt 10-re.
Nem olcsó,de én ragaszkodtam hozzá,h csináltassunk,no nem mintha apa ellene lett volna :wink:Már alig várom.

Ma vagyunk 24 hetesek.Lassan kezd bennem tudatosulni,h kevesebb idő van hátra,mint amennyi elment már a várandósságomból!
Emlékeztek amikor írtátok,h milyen jó nekem,h betöltöttem a 20.hetet.Most meg...lassan mindenki elhagyja már.

Dorci:eper krémleves,chilis bab(először babát írtam a bab helyett) :roll: és barack lekváros palacsinta volt az ebéd tegnap és hála égnek ma is az lesz,mert annyi maradt épp,h ma ,ne kelljen főznöm.
Helyette találok más elfoglaltságot :wink:

Ennyi voltam egyenlőre lányok.
Holnap péntek!kITARTÁS és Szép napot mindenkinek!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Szisszka:sajnálom,h fáj a bucid.Nálunk elég fülledt az idő most,nincs kizárva,h esni is fog még ma:(JOBBULÁST! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska,

a chilis babon kívül a többit enném :D :D :D

Meg azért is fordulópont a 24. hét, mert ha ne adj isten megszületne, innentől nem minősítik "vetélt magzatnak" hanem koraszülöttnek, és megpróbálják menteni, még ha nagyon rosszak is a kilátásai egy alig több mint félkilós babának... de ezt a témát hagyom is a francba, mert senkinek sem hiányzik. Csak hát eszemben volt, elnézést kérek :(

A babruhákat most nem tudom fotózni, egyrészt mert a masina otthon van, az azért kicsit komoly lenne, ha melóban kipakolnék az íróasztalra és elkezdeném fotózni meg feltölteni, otthon meg azért nem megy, mert félek hogy apa akkor ér haza az edzésből amikor éppen ki vagyok pakolva az ágyra, és nem tudom eltakarni... :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi Csajok a tanácsokat a szopipárnákkal kapcsolatban.

Aranyoska!
Én úgy tudom, hogy fülbevalót már bármikor be lehet rakatni. Nincs korhoz kötve. A nővéremék 2 hónaposan csináltattak lyukacsakát a pici babájuknak. Én ami a legjobb, hogy ugyanazt a fülbevót hordja a kicsi, amit anno az anyukája:) Elvitték ékszerészhez aki befuttatta még egy réteg arannyal a régi kis fülbevalót így varázsolva belőle egy újat.
Ha esetleg Barnabásunk valamilyen oknál fogva mégis kicsi lány lesz, vagy ha lesz majd kislányom, akkor tuti én is ugyanezt fogom csinálni az én régi fülbevalómmal.

Szerintem is nagyon meleg van ma. És a buszon már megint nem volt senki reggel aki ágengedte volna a helyét:( Nem tudom mekkora pocakomnak kellene még lenni, hogy az emberek észrevegyék, hogy babát várok. Lehet, hogy a nyakamba kellene akasztanom egy táblát TERHES VAGYOK felirattal?
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Ma iszonyat meleg van, szerintem melegebb, mint tegnap.Komolyan úgy örülök, hogy nem dolgozom ebben a hőségben!
Angie, Eclipse kitartás!!!

Képzeljétek, reggelre bedurrant a torkom!Tök piros!Fáj is!Elég vicces! :D Csak nem tudom, hogy mit ehetnék rá, méz meg sajnos nincs itthon, csak a szopogatós tabletták.

Sophie, én is nagyon szeretnék fülbevalót Lucababának. Én sem vagyok vele tisztában, hogy mikor jó kifúrni a kis füleit.
Vigyázzatok a városban, mert nagyon meleg van!

Szissz, sajnos már nekünk sincsen megtakarított pénzünk, csak A hitelünk.Ami volt, azt feléltük.
Tegnap beszélgettük Andrissal, hogy most nagyon be kell húznunk a nadrágszíjat.
Apósod nyúlta le?Az kemény....
Sajnálom a házat, hogy tervezitek tovább?Anyukámnál is ez a helyzet,albérletben van, mert az állítólagos apámtól nem tud elválni, a vagyon megosztás áll, de nagyon szuper kis lakást tláltunk neki, de azt is el akarják adni.Megvenni, nem sok esély van, úgyhogy nem tudom, ni lesz.

Eclipse, gratula sz új szerzeménykehez!Én is úgy elmennék egy kimondottan baba turiba, de a környéken szerintem nincs, max.Győrben, de a neten ott sem találtam semmit :(

Aranyosak, ezen én is sokat agyalok, hogy mennyire telik az idő!Holnap 4d!De jó nektek!!!!!!!!!!!!!De várom a képeket!

Jaj, azt meg nem is meséltem szerintem, hogy anya két olyan édes rugit vett, de nem adta még oda :D

Kéne valmit táplálkozni, de ebben a melegben csak estére leszek éhes, akkor szó szerint zabálok!Ezért leszek duci!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


O. Ági,
a francba, pontosan tudom mit érzel. :evil: Nekem is ez a vesszőparipám már mióta. Ma reggel szerencsém volt a metrón, kaptam helyet.
Szűk felsőt kell felvennem, hogy hangsúlyos legyen a pocak... ha kicsit lengébbet veszek fel, már nem biztos hogy észreveszik.
De eddig is csak nő adta át a helyét, meg öreg papi.
A fiatalabb pasikat, akik önelégült fejjel terpeszkednek, mind agyoncsapnám péklapáttal. :twisted:

fülbevaló: nekünk nem lesz a picinek. Nekem sem volt. 14 éves koromban saját elhatározásból lyukasztottam, 1 évig volt fülbevalóm, aztán meguntam, kivettem és azóta nem volt, össze is forrt teljesen.
Persze senkinek nem tanácsolom ezt, ez csak a saját szempontom.

Szisszka,
nálunk egy jó darabig, azt hiszem a 3. hónapig anyósom nyúlogatta a párom pénzét ilyen-olyan indokokkal, amióta csak ismerem, meg azelőttről is, de az unoka miatt jó útra tért és leszokott róla :)

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorci:ha a győri babamurik is érdekelnek,akkor gondoltam leírom neked,h elméletileg július 18.-án 8-14 óráig lesz a Vásárcsarnokban bababörze.Hermann Ottó utca 8.

20/573-7122 ezen a számon lehet érdeklődni,h nem marad-e el.

Gondoltam hátha..még az is lehet összefutunk ott:)

Amúgy ilyenkor én is csak és kizárólag gyümit bírok enni,azt is jó hidegen!Most a nektarin a favorit :oops:

O.ági:ez nagyon aranyos és jó ötlet,meggondolandó :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Hát, fülbevalónk nekünk sem lesz az TUTI :lol: :lol: :lol:

Szissz! Eclipse!
Milyen anyósok és apósok vannak, hogy elveszik a pénzt a gyerekeiktől :!: :roll: :roll: Nálunk pont fordítva van, anyuéktól sokat kaptunk (pedig egyszerű munkás emberek voltak, most meg nyugdíjasok), és ha tehetik, anyósomék is adnak (csak ők nem tudnak spórolni, kicsúszik anyósom kezéből a pénz). Sajnálom ezeket a sztorikat :(

Lányok tényleg jól belehúztak, már 13-an vannak a 11 fiúval szemben. Na de még van kiadó hely, a végeredmény még akárhogy alakulhat :)

Én is néztem szopipárnát a tesz-veszen, és van vadi új is tök jó áron. De a szopipárna.hu-n is jók vannak.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Én is most ettem meg két nektarint, de már túl vagyok két almán és egy joghurton is :)
Felálltam a mérlegre, és kevesebbet mutat, mint pár napja. 4,8 pluszban voltam és ma kereken 4 a gyarapodásom. Hogy ezt hogyan csináltam :roll: Ki érti, pedig zabálok esténként :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szopipárnán is is vacillálok már egy jóideje, hamarosan be is fogok szerezni, mert nem találom a helyem az ágyban, csak úgy jó, ha valamit a lábam közé veszek. :lol: Én is a szopiparna.hu-n akarom megrendelni.

Én nem is tudtam, hogy kérdőjeles a mák :roll: , múlt héten csináltam mákosgubát, de gondolom normális mennyiségben nem lesz baj. Sőt, most hogy rákerestem, ezt találtam:
„A további tudományos kutatások kiderítették, hogy a mák olajának rendkívül magas foszfor tartalma volt a "felelős" a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba beépüléséért. Ajánlatos tehát a kismamáknak rendszeresen mákos ételek vagy mákolajat fogyasztaniuk!”

Nagyon sajnálom aki dolgozik, nem könnyű lehet egy stresszes munkahelyen így várandósan, és az utazás sem semmi lehet ebben a melegben! Én nem voltam hajlandó kitenni magam ennek, tehát én már eleve szóltam, ha sikerül a lombik én már nem megyek, mert biztos nem bírtam volna még egy babával sem napi 10-14 órát bent a stresszben +3-4 óra utazást utanként 5 átszállással, akármennyire is jól jönne a pénz! Valamikor be is kellene mennem pofaviztitre, mert márciusban amióta lejöttem a petesejtleszívásra, azóta nem láttak. :shock: Eleinte kb. 2 hét után elkezdtek nagyon hiányozni, de már nagyon jól megvagyok nélkülük. :lol: :lol: :lol: :lol:

4D – valamikor a 20-22 hét után tervezek egyet, vagy majd attól függ mikor megyek a dokihoz genetikai Uh-ra, hétfőn vagy kedden fogom felhívni, mert akkor jön vissza szabiról, így beszéltük meg, illetve úgy, hogy majd akkor megyek hozzá, amikor az amniocentezis eredményemért kell visszamennem. Nahát ez júli 22 –ekkor már 22 hetes leszek, jó lenne ha előbb megcsinálná a genetikai UH-t, mert azt a 18-21. héten szokták.

Nehéz anyagi helyzet – látom általánosan mondható, hogy jelen van sajnos. :( :( Szerencsésnek érzem magunkat, mert sem lakáshitel sem autóhitel nem nyomaszt bennünket. Sikerült a házat úgy felépíteni, hogy nem vettünk fel hitelt, ennek nagyon örültünk, bár van egy hátulütője, hogy még mindig vannak kisebb dolgok, amik nincsenek meg, ezek főleg asztalos munkák (Zuram asztalos), mert hát ugye ez így szokott lenni. Szóval csak egy személyi hitelünk van, de így is nagyon nehéz, férjemnek most éppen van munkája, nem panaszkodom, de tavaly novembertől egészen június elejéig csak egy fizetésből (táppénzem) éltünk, mert állt az építőipar és valószínűleg a következő télen ugyanez lesz.

Bocsi, hogy nem név szerint írtam, csak így általánosságban, de mosok ezerrel, rossz volt a gép, ma volt a szerelő és már hegyekben állt a mosnivaló,
de közben meg megyek készülődni, mert megyünk a kllinikára magzati szív Uh-ra.

Nem emlékszem, hogy írtam-e, kedden voltam védőnőnél, meghallgattunk mindkét kicsinyem szívhangját, elég bátortalan volt a védőnő, az egyiket nem is találta, segítségül hívta a kolléganőjét, aki határozottabban kereste B bogyót és egyből meg is lett! Megkönnyebbültem így magzatvízvétel után, de ma végre újra láthatom is őket!

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok,

gyancsi: gratula a kislányhoz! :)

szopipárna téma: nekem nagyon bejött, jól tudok vele aludni. Mondjuk amit Angie írt igaz, hogy a gyöngyök hangját meg kell szokni. :)

dorka: jól tették, hogy kiírtak. Ebben a melegben tényleg minden elismerésem annak, aki még bejár dolgozni. :)

tali: nekem is jó lenne Tata. már csak az időponttól függ. Mivel már az elején el lettem tiltva veszélyeztetettként a vezetéstől, én is a férjemtől függök. :)

éés, túl vagyok a genetikai uh-n, ma voltam minden rendben az én picikémmel, mindene ép. 19 hetes, rendesen fejlődik
méreteink:
NB: 4,8 mm
BPD: 44,5 mm
HC: 166,3 mm
AC: 134,1 mm
FL:27,8 mm
és 258 g már.

azt hiszem, már több napja őt érzem.. ma uh előtt, kétszer is éreztem, pici finom mozgást. Az uh-n pedig tologatta a kis lábait, és azt is éreztem, csak ilyen finoman.:)
tündéri volt, mutatta mindenét, tátogott a szájával, integetett, édes volt. :)
a 2,2-es afp-vel meg mondta ne törődjek, határon belüli érték is, na meg minden eredményem jó, így ne is foglalkozzak vele. mondtam ok. :) megerősítettek abban is, hogy tuti kisfiam lesz. :)

ma megyek vissza este a saját dokimhoz, viszem vissza a leleteket. :)

megbeszéltük a férjemmel, most hogy már az utolsó genetikai uh-n is mindent rendben találtak, elkezdünk lassan vásárolgatni :)
puszi és pocisimi[:)]

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne,
18+6-on nekünk is majdnem tizedmilliméterre és grammra pontosan ilyen adataink voltak :D :D :D :D
Gratulálok!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


köszi eclipse. :)

és íme két fotó róla. :)

Kép

Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem... A topic indulása óta olvasgatlak benneteket (nagyon megörültem, amikor Aranyoska elindította), de akkor még csak eldöntöttük a férjemmel, hogy hozzákezdünk a babaprojekthez. Azután kimaradt 1 hónap és azóta sem értem utol magam az olvasásban. Jelenleg még június 12-én járok, mert csak a munkahelyről olvasgatok, ha van egy kis szabadidőm :)
Viszont most teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom, hogy mit csináljak, ezért muszáj írnom. Ma voltam a 18 hetes genetikai uh-on (19+5 vagyok ma) az István kórházban (elvileg ott fogok szülni). A nőgyógyászom azt mondta, hogy csütörtökre jelentkezzek be, mert akkor van a legjobb uh-os doki. Nagy rohangálás volt ott reggel, aztán megérkezett az orvos és be is hívtak. Ő telefonált 10 percet, majd leüvöltötte a fejem, hogy miért nem tudom az AFP eredményemet fejből (ott volt a papírjaim között egyébként), majd kemény 2 percig vizsgált: baba fej átmérő, törzs átmérő, meg az egyik combocskájának a csont hosszát. Ja és kikiabálta még az asszisztensnek, hogy a szív dobog, gerinc rendben. Túl sok minden egyébként nem is látszódott, mert hason alukált a kis drágám. De a papírra az volt írva, hogy a szív mind a négy kamrája látszik, billentyűk rendben, végtagok rendben, meg hasonló dolgok. Pedig azokat nem is láthatta. Még a kezecskéjét sem kereste meg.
Igazából tudom, hogy minden rendben van, de én úgy gondoltam, hogy ez egy részletes vizsgálat lesz, hogy az ujjacskáit is megszámoljuk, meg hogy megnézi a belső szerveit is.
Most azon gondolkodom, hogy felhívom a dokimat, hogy mit csináljak, csak nem akarom minden kis hülyeség miatt zaklatni, meg sajna reggel óta el-el sírom magam és félek, hogy a telefonálás közben is ez történne.

Előre is köszönöm a segítséget és ha esetleg még így félidősen befogadtok, akkor csatlakoznék hozzátok. Akkor később részletesebben írok magamról.
(Bocs, hogy ilyen sokat írtam.)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Henne, újabb sztárfotók!Gratulálok!Már milyen nagyok ilyenkor, nem is férnek bele a képbe teljesen:D

Vörösmacs, de jó, hogy jöttél!!!Azt nem írtad, hogy hogyan érzed magad?!Ma újra látod őket, de szuper!Képet, ha tudsz rakj fel, olyan kíváncsi vagyok!
Szerencsések vagytok, hogy csak személyi hiteletek van.Nekünk sok minden összejött, és az a vicc, hogy külön-külön nem is tűnt soknak, csak így a kettőnké volt sok.Új autó nekem többet soha az életben nem kell, kívéve, ha nyerek a lottón.
Asztalos munka
:D Az mindig így van, ahogy nálatok, ott nincs kész a szekrény, ahol asztalos a férfi, csöpög a csap a vízvezeték szerelőnél stb.
Nektek akkor félre kell tennetek télre.Én nem tudok jól spórolni,sajnos :( De próbálkozom rendszeresen, de nagyon nincs is mit félretenni.

Aranyoska, köszönöm a tippet :D Sajnos ebbe a hónapba nem biztos, hogy belefér....Lesz még szerinted?

Ági, nagyon durva, hogy senki nem adja át a helyét.Szerintem az emberek nagyobb része látja apocakodat, csak nem akraja sajnos észrevenni.

Eclipse, tényleg mikor mentek a megjavult anyóssal a 4d-re?

Csajok ötletetek nincs a torokfájásomra?Mármint valami gyógymód?

Kéne sütnöm palacsintát, de nem visz rá a lélek, hogy nekiálljak...Ebben a dög melegben!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szia Tatjana!

Örömmel látunk, és örülök, hogy még mindig bővülünk :D

Nekem is kb. 5 perc volt a genetikai u.h, és lehet, hogy emlékszel is rá, én is kétségbe voltam esve, de szerintem próbálj meg megnyugodni.Én is rágódtam rajta napokig, de nincsen semmi baj.Ha gáz van, biztosan látta volna doki!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


tatjana: én pont ma voltam 18. heti genetikai uh-n. Nekem a vizsgálat 16 percig tartott, még mindenét megnézte részletesen. Ha nem vagy nyugodt, nyugodtan hívd fel a dokidat. De ha valami baj lenne, azt biztos látta volna ez a doki is, aki csinálta. Ne aggódj emiatt! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


dorka: a palacsinta sütés jó ötlet. :) most én is megkívántam. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Tatjana!
Szerintem sem kell aggódnod. Nekem sem volt hosszabb a genetikai UH 3-4 percnél. Szerintem semmi szükséged arra hogy idegeskedj egy hülye doki miatt. Sőt, amikor én voltam a genetikain, akkor nem is láttam manócskából semmit, mert úgy állt a képernyő, hogy esélyem sem volt rápillantani. (még szerencse hogy ott volt a párom és Ő végig tudta nézni)
Ha meg meg akarsz nyugodni az ujjacskák számát illetően és van rá lehetőséged, akkor menjetek el 4D-re.

Dorka!
Torokfájásra: Reszelj le egy ujjnyi gyömbért, önts rá forró vizet és hagyd állni 15 percig. Utána lehetőség szerint ízesítés nélkül idd meg az egészet. Rettentően rossz íze van és mar miközben iszod, de nekem a legmakacsabb torokfájást is pikk-pakk elmúlasztotta. És szerintem ezt kismamák is csinálhatját.
Vendég
 


Ági, szerencsére én olyan vasat kaptam, amitől nem voltak wc-gondjaim! :)

Megvannak az eredményeim és szerencsére a hemoglobinom nem csökkent… igaz nem is emelkedett, de a védőnő szerint 3 hét vas szedése után még nem is oldhatta meg a problémát. Viszont a vas a véremben az szuper… szóval kicsit furi, h. akkor miért ilyen szar a hemoglobinom… :shock: most még szedem tovább a vastablettát, aztán majd meglássuk!

Angie, nem vagyok hál’Istennek vashiányos! Pont ez a vicces, múltkor is inkább magas volt, most meg tökéletes, de azért eszem mindent, ksözike!
A laptető a másik topicban, ahol nyomulok, szerencsét hoz ám… :wink: persze csak babona, de ott kell hinni valamiben!
A málnalevélről én is úgy tudom, h. csak a szülés előtti utolsó hetekben szabad! A’sszem maradok a jól bevált vizecskémnél, gyümi leveimnél és teáimnál… úgysem vagyok ideges, pisi is megy, szóval szerintem annyira én sem merem ezt a várandósat bevállalni :roll:

Sophie, szerintem is baromság akkor megjósolni a nemét, mikor még nem biztos! Akkor mondanák csak, ha már szinte tuti! Mert hát 100%-ra ők sem mindig tudják… :?
Húú szemölcsök, nem irigyellek, de legalább most megszabadítanak tőlük! Kitartás!

Eclipse, milyen verseny??? Sorry, de én le vagyok maradva :oops:
Milyen cuki rucik! Ezek mekkora babáknak valók? Jó nagynak tűnnek!

A szopipárna a szopiparna.hu-n a legocccsóbb állítólag újonnan. Valahogy ebből nem akarnék használtat venni… :oops:
Itt a normál méretű (140 x 40-es) mikrogyöngyös (hungarocelles) 4.200,- körül van, szállítás nélkül! A Brendonban csak a huzat ennyi… vagy lehet nem jól láttam. Sőt van ahol 11.000,- :shock:
Jó látom Zsófi már írja is, h. onnan rendelte!

Jajj olvasok tovább és én is megkívántam a mákos tésztát :D

Dorka, nekem is sokkal jobb az emésztésem, mióta babát várok, sőt a vastabival még jobb, csak kissé fekete a végeredmény :lol:
Hát a múlt héten egy dög meg akart csípni, belém is döfte a kis lándzsáját, mire rácsaptam, szóval szerintem nem volt ideje belém nyomni a mérgét… legalább is nem látszódott, nem viszketett :roll:

Fülbevaló: Sophie, én nem vagyok fülbevaló párti… nekem kicsit olyan furi, mikor a kis kopasz lánybabák fülében ott virít a fülcsi, csak hogy ne nézzék fiúnak. Ez az én véleményem… majd ha már nagyobb lesz és szeretné, akkor kap! Nekem is 3. osztályos korom körül lyukasztották és hát nem haltam bele a fájdalomba abszolút :)
Ajjaj, látom csak én ellenzem ezt ennyire… aztán majd én leszek az első, aki megcsináltatja :lol:

Freestyler, még jó, h. a mi pókhasunkra nincsen ellenszer! :D

Szissz, akkor csak hiú ábránd, h. soha többé nem szeret a szúnyog és a babát is kíméli majd :(
Sajnálom, a gázos dolgot… ez elég gáz-os! :D
Ügyes vagy, h. varrtad a párnát… én elég balf@sz vagyok ilyen téren. Bár anyu meg tudná csinálni, de nem biztos, h. olcsóbban jönnénk ki :roll:

Aranyoska, micsoda ebéd… ááá… én is akarok palacsintát, meg eper krémlevest, meg-meg… :D
A nektarin is nagyon megy nálam is!

Igen lányok 5 hét alatt sikerült felszednem 2 kg-ot, ma derült ki a védőnőnél! Amúgy összesen 3-at eddig :D de ha így folytatom... :shock:

Macsesz, akkor most azt fogják mondani a lányok, h. asztaloshoz kellett volna feleségül menniük… nekünk sincs hitelünk hála az égnek, de persze ez a vállalkozásosdi is elég megterhelő, főleg, h. rapszodikus, h. van meló épp v. nincs és hajtani kell! :?
Na akkor kooperációban meglett mindkét lurkó! :D
Nekem ma, mikor odatette a szerkentyűt szívhanghallgatás céljából, azonnal halottuk, aztán rájött a kis drága, h. ő ezt nem szereti és utána alig lehetett megtalálni… kis rafkós! :wink:

Henne, szuper jó eredmények, 100% kicsi fiúkához gratula!
Látom, ti is óvatosak vagytok a vásárlással, nem sietitek el!
Milyen kis édes pofa! :D

Tatjana, bár nekem viszonylag sokáig nézte (előző 2 perchez képest) a doki a monitort és szinte semmit nem mondott, a papír tele volt szöveggel, h. lényegileg minden rendben. Ez egy standard szöveg, amin csak akkor javítanak ha gáz van! De ha aggódsz, mindenképp beszélj a saját dokiddal!
Én sem régóta vagyok, szerintem befogadnak a lányok téged is! :oops: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Tatjana,
én is az Istvánban fogok szülni. Nagy bunkó volt a doki, mint az aki engem a MÁVban vizsgált. Mivel engem sem nyugtattak meg, sőt, én elmentem privátba 4D-s helyre, ahol már ismertek, és 2D keretében mindenét holtpontosan lemérték, elmagyarázták stb. Ez 6000Ft-omba fájt de megérte a lelkibékémért.

Dorka,
sajnos nekem semmit tuti tippem nincsen torokfájásra :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jaj, mindenkinek nagyon köszönöm a megnyugtatást. Jövőhéten csütörtökön kell mennem terhesgondozásra és szerintem akkor beszélek a doktornővel, hogy csináljon ő egy uh-ot (az elején is ő csinálta és nagyon alapos volt), csak valamiért ezeket a genetikaikat nem ő csinálta. Szerintem akkor sem lesz még késő, mert éppen töltöm a 20. hetet.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Lányok!
El vagyok havazva, 4 angol + 2 magyar riporton dolgozom, és már a szemem is jojózik a sok adattól.

Mákos tésztát én is megkívántam. Vennem kell ma mákot :lol: :lol: :lol: Szerintem normál ételként nyugodtan lehet a mákot fogyasztani, én még nem hallottam volna, hogy gondot okozna kismamáknál. Nagyon nagy mértékben talán csinálhat valamit, de az a nemterheseknek sem jó.

Most gyorsan csak Tatjánának: Először is Isten hozott! Gyere és mesélj magadról!
Engem az ország legjobb genetikusa kb 3 perc alatt megnézett. Szerintem egy profi szem (aki már több 10ezer uh-t látott), ránéz a monitorra, és összességében látja a dolgokat. Gyorsan végigméricskélt pár dolgot, És már készen is volt. A leletemem összesen három méret van (BDP, FL és THQ). Még annyit ír, hogy átlagos mennyiségű magzatvíz, és hogy valamilyen protokollnak az előírásai szerint fejlődési rendellenesség nem állapítható meg. Mondjuk, én azt a dokit nem ismerem (sajnos vannak felületesek is), ezért nem tudok tanácsot adni. Én maximálisan megbízok abban a nőben, aki nekem csinálta, így nincs kétségem affelől, hogy nem végezte el rendesen a munkáját. Ha tudsz, jár utána, hogy milyenek a hírek arrol a genetikus dokiról, és ha jókat írnak, akkor lehet, hogy csak annyira profi volt, hogy pillanatok alatt átlátta a dolgokat. Sok várakozó volt egyébként még utánad?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Tatjana:isten hozott közöttünk,jó sokáig bírtad némán :wink: Nekem nem kenyerem a hallgatás,csacsogós nőszemély vagyok.Én maszekban voltam genetikain mind a kétszer,és ahogy Eclipse is ,én is megfizettem az árát,de én min. 45percig feküdtem ott mindkét alkalommal...és ahogy te is írtad,még a kis ujjacskáit is megszámoltuk.
Persze ezzel most nem azt mondom,h nálad fél munkát végeztek,sőt,ha ,ne adja isten valami nem stimmelt volna,azt tuti látja bunkó professzor is. :wink:
Én már nem is bíznám másra,talán te is emlékszel rá,ha már június elején jársz az olvasásban,h engem ő küldött fel Győrbe,mert talált a picim szívén valamit,amiről aztán ott kiderült,h nem kell tőle tartani.De előtte nap a kórházban u.hangoztak a haza engedésem előtt és nem vették észre.

Dorka:nem tudok egyenlőre több börzéről,de,ha hallok valamit...leadom a drótot :wink:

Navared:látom egy rugóra jár az agyunk,de palacsinta ügyben más is csatlakozna :wink:
Húúúú...el tudom képzelni micsoda dőzsölést tudnánk így együtt rendezni :lol: minden az összes kismamival.

Gyancsika:[/bhol jársz báránykám?...ebben az okádék melegben? :wink :wink:

[b]Henne.
édi-bédi a kismanócskád :wink:

Navared:szopipárna van a vaterán is 3500.-ért és az is vadonatúj,ha gondolod linkelek át neked :wink: Készítője hirdeti és van többféle..és nagyon segítőkész!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem most egy darabig maradok az olvasó üzemmódban!Túl ritkán jövök mostanság,és nem tudlak benneteket követni!

Szisszka! Olvasom a blogodat,én regisztráltam magam nálad mint rendszeres olvasó!Remélem nem gond! :wink: :D
Ja és kérni akartalak,hogy a tábliba az életkoromat javítsd már ki 34-re,nem tudom,hogy írhattam neked a múltkor,hogy 35 vagyok mikor majd csak jövőhónapban töltöm a 34-et! :roll: Biztos el voltam varázsolva!

Lányok puszilok mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Ja,és ha valakit érdekel a blogom,itt a vonalzó alatt a www-re kattintva megtalál! :oops: :)

Sziasztok!

Kép

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Aranyoska, érdekelne a vaterás link! Köszi :D De ott nem licitálni lehet csak rá? Vagy ha készítő hirdeti, az más?

Kankalin, én új vagyok itt... gondolom rájöttél :wink:
Meglestem a blogodat... tényleg szép nagy a pocid! Ikrek? :lol: :shock: :lol:
(csak poén volt!)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


ANNAK aki még nem vett vagy választott szopipárnát,de szeretne.Itt egy újabb oldal,ami segíthet megkönnyíteni a !választást:www.pocifix.hu :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Navared:Bocsi,nem vatera,hanem tesz-vesz.A link nem ment át,amit priviben küldtem?? :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska, de-de átjött, csak előbb olvastam ezt, utána a privit!
Már ki is néztem kettőt, de még nem tudtam dönteni :D
Amúgy nem túl nagy, azaz hosszú? Ez nagyobb, mint a standard méretű... csak kíváncsiságból kérdezem :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Nekem ez ideális,mert nem csak apocakot támasztja alá,hanem a lábaimat is jól rá tudom pakolászni.Többféleképpen is lehet vele aludni,én gyűröm össze-vissza :wink:
Szerintem ideális,de hát tudod kinek a pap,kinek a paplan :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Navared! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: