Sziasztok!
Sysy, Kriszta
Sajnálom, hogy megjött
Reménykedjünk ebben a ciklusban!
Mea
Ez a sok akciózás csak meghozza az eredményt az utazás ellenére
Nagyon drukkolok!
Judyt
Neked is megy a rengeteg drukk!
Zsófi, Tamás
Örülök, hogy a nehezén túl vagytok! Nagyon sokat gondoltam rátok a hétvégén. Nagyon vigyázzatok magatokra. Zsófi, ha szigorú fekvés akkor be kell tartani, a babáért mindent! Tamás nagyon segítőkész és rendes férj, látod, még velünk is foglalkozik, hogy mi itt aggódunk értetek
Várjuk a további híreket!
Babus, Edina
Meséljetek, mi volt a védőnéninél és a vérvételen?
Móni
Nagyon szorítok nektek a mai naphoz, remélem, holnap már valami eredménnyel jössz
Sysy
Nem irigyellek, hogy anyósodékkal laktok együtt. Még akkor is, ha most jól megvagytok. Én albérletben laktam mielőtt tudtunk lakást venni. Anyósomék mondták már pár hónapos kapcsolatunk után, hogy költözzek oda, ne fizessem az albérletet. Nem mentem, és nem bántam meg, pedig mi is nagyon szeretjük egymást, meg is értették, hogy nem megyek oda. Azért fogok neked szorítani a baba mellett, hogy tudjatok lakást venni és külön költözzetek, és hogy ezt a kedvesed is megértse, és valami megoldást csak találtok erre a lakáskérdésre. Bízzál a kapcsolatotokban! Ha igazán szeretitek egymást, akkor csak ez számít és igenis meg fogjátok tudni oldani a gondotokat! Egy vita után pedig nagyon jó a kibékülés
Vita nélkül nincs házasélet, ne keseredj el!
Képzeljétek, nekem szombaton reggel felment a hőm 36,7-re, tegnap is annyi volt, ma 36,6. Ez kicsit korai, nem igazán tudom mire vélni. Megfázást nem érzek, remélem, nincs valami kis gyulladás a szervezetemben, ami bezavar. Na, megint van min aggódni
Tündi