Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

De édesek vagytok, hogy hiányoltatok! :)


Reggel fél 8-ig aludtunk, utána felkelés, kaja, készülődés, és mentünk anyuékhoz. Meg voltunk Intersparban is, vettünk Verdás napellenzőt az autóba :) Vettem két csomaggal, aztán amikor anyunál kibontottam, akkor derült ki, h egy csomagban kettő is van :D De nem volt drága 799 ft/csomag, és beváltottam supershop pontokat :)
No, meg kiváltottam a Felicitasos csomagot, persze, hogy rózsaszín cumi van benne :P A Baby planetben váltottam be, és tele volt olyan de olyan cuki micimackós dolgokkal :lol:Ha Apa kap fizut tuti visszatérek a boltba :lol:
Köszönöm, derekam jobban volt napközben, most estére megint fáj :S


Angie
Annyira édes Szilárd kicsinek és nagynak is!!!!! :)
Pólya: Annyira nem volt időm megvizsgálni őket, de szerintem sajnos nem pehelytöltetűek voltak :( Nem is tudom, hogy vajon lehet e kapni olyat még?! Majd körülnézek. Az auchanba tuti mű töltetes pólyabetét volt, viszont voltak szép kis huzatok rá.
Most én is mimózább vagyok, mint Marcival voltam... igaz, Marcival több időm volt pihizni meg ilyenek.

Mosható pelus: amire jutottam: láttam, h van pelenka belső, amihez van pelenka betét és a pelenka külső az meg ilyen vízhatlan cucc... jól értelmezem????

Jajj, Marci annyira édesen mondja, hogy foci :D :D:D Mindjárt megeszem :D
Öcskös meg egy órája hihetetlen aktív :D

Csillag
Jól tetted, h megvetted a játékokat :) Biztos megérezted :)

Sophie
Gyest nem tudom, én az elejétől azt kapok... :roll:
Akkor Beni jobban van? Remélem :wink:

Mesekönyv: nálunk a Mazsola a nyerő :) Marci imádja. Szereti a kipp-kopp sorozatot, meg a "mi újság a futrinak utcában?"-t :D

Telokin:
Jobbulást a fejednek, az enyém most este kezdett fájni.
Vitamin: én elevitet szedek, kb. 2000 ft a havi adag. Most nem szedek minden nap, mert nem jut eszembe... Viszont amikor Marcival voltam terhes akkor minden nap szedtem, de nem lett nagy baba!!! 53 cm, 3000 gramm.

Dorka
Tök jó helyre mentek! Azért megmutizom apának. beszéltük, h ha plusz pénzhez jutunk, akkor pár napra mi is elmennénk. Nem tudod, h lehet úgy is menni ide, h csak 2 éjszaka? Mert mi csak úgy tudnánk menni, h pénteken megyünk, vasárnap jövünk, apa munkája miatt. Meg a kutyáknak is úgy tudnánk csak felügyeletet.

Ancsa
Láttam ugyanolyan tankini felsőt a C&A-ban, mint neked van. Alsó nem volt olyan, a felső 3200 ft körül volt, az alsó is kb.
Nem semmi, h mennyi mindent csináltál ma is :) Tök jó, h kapsz babaruhákat! :) Mutathatnál nekünk is cukiságokat, hadd olvadozzunk :)

Eclipse
Jó hétvégét Neked!
Én tömegközlekedek, általában azért nincs rossz tapasztalatom...
Bár nálam van plusz 1 gyerek :D


Na jó viszem Marcit fürdetni, aztán remélem hamar elalszik, mert ilyenkor szoktam nézni a jól megérdemelt Kés/Alatt-ot
:lol: Ez az a sorozat, amit apa nem hajlandó nézni velem.


[/b]

szisszka
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szoritást tesómért. azt mondta ez a külső méhszáj repedés állitólag tényleg nem gáz csak ha a belsővel van valami. azzal van gond ha kinyilik stb. szóval nem parázik szerencsére

Eclipse engem már a tudat megnyugtat hogy Erika ott lesz nekem nem menne segitség nélkül hiába megértő a férjem. de ezt mindenkinek magának kell éreznie nekem nagyon sokat számit hogy tudom számithatok egy hivatásos segitőre. Nekem sem esett annyira jól a szivhang hallgatás a védőnőnél ott nem is volt annyira rossz csak utána volt olyan fura érzésem

Fotózás: szerintem is nagyon jók ezek a fotók én is szivesen csináltatnék de nem akarok mindenre költeni úgyhogy majd meglátjuk. nekem azok a sejtelmes művészi fotók tetszenek amikor csak a poci látszik meg mondjuk rajta van a kismami keze. olyan szép simán kiraknám a falra is :D

lányok szerintem a 3-4 kiló nem olyan sok, én is annyit hiztam én azt hittem többet fogok. hát én nagyon szeretnék megállni 10-15 kilónál mert igy is volt felesleg rajtam. talán sikerül igyekszem odafigyelni rá

Dorka szupi ez a hely jót találtál

Akra gratu a vizsgákhoz

Angie elolvadtam a kisfiadtól olyan kis tökéletes :D én keresztfiam is sok hajjal született, kis kefe volt, fekete Süninek hivták a csecsemősök. Most szöszi és nagyon erős.

Vitamin: én is egyre több helyről hallom hogy felesleges mindennap szedni. én heti 2-3szor szedem a Femibiont már csak azért sem mert attól lehet nagy a baba és a mi családunkban sok nagy baba született. most nyáron annyi gyümit zöldséget lehet enni én csak akkor szedném minden nap ha kisebb lenne a baba mérete mint amennyinek lennie kell a korához

megyek olvasgatok a mosható pelusos blogot rákattantam a témára :)

ja még ezt el kell mesélnem: múltkor a mekiben egy pasi tök nézte a hasam szerintem gondolkodott hogy most akkor kövér ez a lány vagy terhes. először előre akart engedni de aztán zavarba jött szerintem nem volt benne biztos. olyan vicces volt

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy kéretlenül betörök ide, de remélem, hogy lesz, akinek segítség lesz.
Angol (alig) használt ruháim vannak nagyon nagyon olcsón. Márkák Next, George, MarksandSpencer, Mothercare, Ladybird és hasonlók.
Az árak kb: body 100-200ft, rugi 200-300ft, póló 100-200ft, rövidnadrág 100-200ft, kocsikabát 200-300ft, nadrágocska 100-400ft
Érdemes körülnézni! A képek alatt ott a konkrét ár, állapot és márka is. Nagyrészt néhányszor mosott, egy gyerek által hordott dolgokról van szó.

http://picasaweb.google.com/gabikikocs

Ha tetszik valami, írj privit vagy e-mailt a gabikikocs kukac gmail pont com e-mail címre.
Köszönöm!

kikocska
 
 

 
 

sziasztok,

gyancsi: Te milyen ügyes vagy. :) ennyi mindent megcsinálni egy nap. :) hát, majd az utazás felváltva lesz, egyik hónapban majd mi megyünk, illetve majd utána ők jönnek. a szüleim "csak 220 km-re" laknak, 2 óra alatt le lehet érni pályám. a probléma az anyósomékkal van, ők 330 km, és van határ is. :S 4-5 óra út oda...

angie: tüneményes a a kisfiad nagyfiúként is. :)

sziszka: jobbulást a derekadnak!

képzeljétek, ma végre elmentem a szopipárnámért. Vaterán rendeltem, teljesen új, már alig várom, hogy este kipróbálhassam. :D
ma megvettük a férjemmel az első ruhácskát is a fiunknak. :) én még nem nagyon akartam, végül ő beszélt rá, hogy vegyük meg. :)
itt egy kép róla. :) ebben nem fog fázni. :)

Kép

ma egész nap mászkáltunk, nézelődtünk, nagyon jó volt. :) el is fáradtam picit..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!
Szerdán megvolt az amniocentézis. Nem fárasztalak benneteket a részletekkel, lényeg, hogy nagy kínkeservek árán túlletem rajta, szörnyű volt.
De ami a lényeg, hogy azóta pihizek és úgy néz ki, eddig megúsztuk a komplikációkat, nincs arra utaló jel hogy gond lenne, de még pihi és még két hét extra kímélő életmód.
Most csak ennyire jöttem, kölcsön laptopon írok, majd ha gépemhez jutok, jvök rendszeresebben. Eredmény 4 hét múlva lesz. Alacsony AFP-vel nem foglalkoztak.

Maccs
vörösmacska
 
 


Jó reggelt! :)

Mai tábla 2010.06.27.

Kép
Kép

szisszka
 
 


Vaya
Örülök, hogy a doki jókat mondott a tesódnak! De azért gondolom kimélnie kell magát!
Hizás: pont ebben a felicitasos könyvecskében néztem, h a 14 kg hízás az átlag :wink: rám 18 kg kúszott fel, de le is ment szülés után 13, majd az első 6 hétben a maradék 5 is.
Vitamin: én Marcival minden nap szedtem az elevitet, és nem lett nagy baba egyáltalán, 3000 gramm, és 53 cm. Szerintem ez nem vitaminfüggő. Inkább testalkat és genetika. De most én sem szedem minden nap az elevitet, mert rengeteg zöldséget-gyümölcsöt eszem.

Henne
Cuki kis ruhát vettetek :)

Macs
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy, és hogy rendben vagytok! Eredményhez drukkolok nagyon, de úgyis minden rendben lesz! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk, és írtál nekünk :)
Továbbra is mennek a drukkok, vigyázz magatokra nagyon, pihenj sokat!!!!!

Többiek???? Merre jártok????

szisszka
 
 


Sziasztok!

Mi ez a pangás :wink: ???

Nálunk sok újdonság nincsen.Hála égnek az én kis picurom nagyon fitt kislány és rengeteget mocorog.Tegnap éjjel még fél kettőkor is fent voltam akkora volt odabent a buli :oops:
Derekam egy picit jobb. :oops: Felhívtam a szülésznőmet és ő mondta,h ilyenkor nyugodtan bevehetek eggyel több magne B6-ot és mellé egy Algopyrint.Hát segített is,azóta meg próbálom méginkább kímélni,de nem könnyű,mert a házimunkát csak meg kell csinálni. :roll:
Jövő hét végén megyek haza Balcsira és otthon leszek majdnem 2 hetet :wink: mondanom sem kell,h alig várom :wink:
De megpróbálok úgy intézkedni,h még előtte valamelyik nap eltudjak menni babamozizni....teljesen be vagyok zsongva :oops:

Dorka:örülök,h sikerült helyet foglalni,remélem istenien fogjátok érezni magatokat és az idő is kegyes lesz majd hozzátok!Ha ajánlhatok egy jó helyet,akkor Csopakra menjetek át és keressétek meg a Szent Donát Borházat.Étteremként működik,de nem a legolcsóbb hely,viszont fel lehet menni csak körül nézni is,a neten találsz róla képeket ,ha beírod a google-ba.Gyönyörű pincéje van és belátni onnan az egész Balcsit.Fantasztikus hely.Ott dolgoztam pár éve :wink:

Szisszka:sajnálom,h neked is rosszalkodik a derekad.Próbálj te is egy Algo-t rá,hátha segít.

Macsek:örülök,h túl vagy rajta és ez már egy jó jel,h hála égnek semmi probléma nincsen.Csak pihengess ezután is és meglátod semmi ,de semmibaj nem lesz :wink:

Henne:édes a kis rucika :oops: Hogy szuperált a szopipárna?Beváltotta a hozzá fűzött reményeket?Én imádok vele hemperegni. :oops:

Hízás:én most tartok +3-4 kg-nál,az jó,nem?én az étvágyamban semmi változást nem észleltem,..egyenlőre :wink: Eszek,de nem többet,mint előtte.
Viszont pár napja visszatért a gyomorégéses érzés.Valakinél olvastam,h szintén ezzel küzd.Hát nem örülök,olyan jó volt az elején amikor sikerült ettől a fránya érzéstől szabadulni.De most megint itt van és ég az agész nyelőcsövem,meg állandóan büfizném vissza a kajcit(bocsi) :roll:

Angie:párommal el voltunk olvadva a kisfiad képétől...amikor apa meglátta az újszülött fotóját,csak annyit mondott,h :na igen,ilyen egy tökéletes kisbaba" :wink:

Vitamin:én Elevitet és magne B6-ot szedek,de sajna van ,h elfelejtem bevenni.Úgy,h számolhatjuk úgy,h minden másnap :oops: De azt mondják,h ilyenkor már elég is.

Fotózás:ti boszorkányok vagytok :wink: Épp most olvasom,h már téma...pedig annyira siettem most,h elújságoljam a hírt.Van egy kismama ismerősöm,aki ajánlott egy fotóst,ma este talizom vele.Megbeszéljük a részleteket és hamarosan lencsevégre kap.Apának lesz meglepi :oops: Meg persze emlék mindannyionknak.Szeretnék egy nagyot is,ami kikerül majd a babaszoba falára is..és kértem a csávót,h csak fekete-fehér képek legyenek.

Voltunk festéket,tapétát és bordűrt is nézni,de ennek a fele sem tréfa.Nem tudom,h fogok dönteni,mert szebbnél szebbek voltak és teljesen levett a lábamról az összes.De amíg haza leszek,a páék valószínű megcsinálják a festést.Jó lenne... :wink:

Na megyek lányok...puszi mindenkinek!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó reggelt!

én is vagyok olvaslak titeket, csak nem nagyon tudok mit írni...

Macs: anniyra örülök, hogy minden rendben, nagyon izgultam értetek :oops: :oops: , de még pihengess! :-) De mi megmondtuk, hogy minden rendben lesz. :-D

Aranyoska, Sziszka: sajnálom hogy fáj a derekatok. Probáljatok meg óvtos gerinctornát az is segíthet. fontos hogy az ágyéki csigolyák megfelelően álljanak, edzve legyenek, hogy bírják a terhelést. nekem a fejem fáj nagyon sokszor, volt hogy két naponta kellett bevegek algopyrint, de mivel nem nagyon mertem így mindig csak felet vettem be. De az is használt.
Én vitamint nem szedek :oops: :oops: viszont rengeteg gyümit eszem, bár nem tudom hogy ezekben van-e valami jó.....

mi is készülgetünk a gyerekszobával, eddig a fiamnak volt kettő( egy alvós-tanulós és egy játszó) nos a játszóból kipakoltunk teljesen és a jövöhéten talán lesz időnk festésre. nekünk lila szoba lesz, kicsit félek is tőle, de láttam már ilyet és az tetszett. fehér lesz a kiságy és szép fehér habos-babos baldachint akarok majd rá varrni, talán az megtöri a lila szint. Annyira várom már hogy rendezgethessem, de azt hiszem lesz még rá bőven idö :-)

Holnap megyek délelőtt uh-ra, aztán még csavargok egy kicsit, de este jövök majd ha lesz erőm és beszámolok....

Ja és még annyit: köszönöm, hogy bíztattatok a mocorgásokkal kapcsolatban, mostmár pár napja újra olyan intenziv :-) Imádom. A kidomborodst is rendszeresen műveli, olyankor a legédesebb :-)
Ma anyósomékhoz megyünk vendégségbe :-)
Legyen szép napotok! napsütéses!!!

rabbe78
 
 


És ráadásként egy 19 hetes pocifoto :-): Kép

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Macs, én is sokat gondoltam rátok, de nem volt kérdés, h minden rendben lesz!!!!! Pihizz sokat, mert ez a frontos idő, úgy egyébként is megviseli a pocakosokat…

Aranyoska: otthonra sok, fincsi pihenést kívánok, remélhetőleg az majd segít a hátadnak is regenerálódni.
A képeket már mi is nagyon várjuk, biztosan felraksz majd párat, h mi is megkukolhassuk. Rólam a Férjem csinált, és én is nyomatékosan kértem, h csak fekete-fehéret csináljon. Sajnos vagy nem sajnos, de én elég szeplős vagyok, és most a terhességi hormonok miatt még sokkal jobban előjöttek… mindjárt én is mutizok képet magunkról. :-)

Rabbe: szerintem vannak gyönyörű lila szobák, bár láttam már nem szépet is.. de ha tudod, h milyet szeretnél, akkor nagyon könnyű kikevertetni és az tényleg olyan is lesz…
A holnapi beszámolót nagyon várjuk, de jó Neked, h látod a kisbabád!!...
A pocakod pedig nagyon ÉDES!!!!

Tegnap elég húzós napom volt, kocsiba be, kocsiból ki, ácsorgás.. és estére nagyon elfáradtunk, sztem vmi front is volt…. Úgy fájt a méhem alja középen, h csuda!!! Nem görcsölt, inkább csak nagyon kellemetlen érzés volt… mikor végre lefeküdtem éreztem, ahogy szép lassan megy kis a fájdalom és aztán elmúlt. A frász tud rám jönni, h mi lehet ez, de sztem vagy az van, h húzódnak a méhtartó szalagjaim, nő a méhem, vagy a baba, meg a mindenség súlya, nyomja a szeméremcsontom és az hat ki a hüvelyembe. A doki múlt7-en látott és akkor teljesen zárt méhszájam volt, igaz „csak” 2000-es volt. Már nem tudom ki de, vki írta, h az a legnagyobb félelme, h hamarabb nyílik ki a méhszáj, hát nekem is ez… Éppen ezért, már úgy szeretném, ha min a 27. hét környékén járnánk… de most még olyan picikék. 1ébként Boldi nagyon sokat mocorog, imádja ha szól a zene, vagy ha énekelek (jelenleg Ő az egyetlen a világon, aki ezzel így van) :D
Nektek szokott fájni a poci alja??? Ill milyen érzés, amikor keményedik a pocak?

Remélem mindenki jól van, pihizzetek sokat, pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


és íme a kedvenceim...
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Ők pedig a büszkeségeink...
Samu és Teo

Kép

Samuka
Kép

Teo
Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 



Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Vörösmacs, örülök hogy túlvagytok rajta!

Csajok,
pénteken Csucsunál válogattam és félretettem babaruhákat 10 rongyért iszonyú sokat.... de nem hozom el őket még jó darabig :oops: Nagyon elszállt velem, a ló a válogatás terén, még ezt meg azt!!! :oops: :oops:

Vaya,
elvittem a párját a rózsaszín overallnak!!!
Egyforma overallba járnak majd a lányaink télen!!!!

:D :D :D :D

A hétvége anyukámnál nagyon jól telt!
Végig etetett itatott, meg a pocimat is simizte, rugdalt neki a baba, teljesen odavolt tőle :lol: :lol:
Nagymamámmal ők is beindultak vásárlás terén, vettek mindenfélét, hálózsáktól a fürdőlepedőn át a ruhácskákig, de nem mutattak meg semmit belőle csak 2 pár kis zoknit :lol: :lol:

A párom Ausztriában nagyon jól érezte magát, jól futott, büszke vagyok rá.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kedves Babavárók!

Eladó egy natúr fenyő kiságy, a legfelső és a középső állás között egy plusz furattal így 4 magasságba állítható, 2 gyermekünk használta, egy-két karcolás és a forgó játék rögzítőjének a nyoma van benne, de szép állapotban van. Brendon márkájú. Fekvőfelület 60×120 cm.
Szétszerelve vihető el, az ára 5000 forint.
Van néhány rácsvédő is, azokat ajándékba adom hozzá.

Akit érdekelne írjon privit. :wink:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt! :)

Mai tábla: 2010.06.28.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Csak egy Anya?
Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban
a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása.
A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.
Úgy értem -magyarázta a hivatalnok-, van munkája, vagy csak ...?
''persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő,
''Anya vagyok."

''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"-

hangsúlyozta a hivatalnok.


Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszercsak

ugyanebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban.
A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott,

hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:

"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".
''Mi a foglalkozása? "-kérdezte.
Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom, csak úgy kibuktak belőlem a szavak.
''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''

A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében

és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall.
Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat.

Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet

fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.
''Megkérdezhetem, "-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel-

"Pontosan mit csinál ezen a területen?"
Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni:

"Továbbképző kutatómunkát végzek,

(amit az anyák nem)

laboratóriumban és terepen,

(általában úgy mondom a házban és a házon kívül).
A főnökömnek dolgozom (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak),

szereztem már négy elismerést (mind lány).
Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön,

(akar valaki ellentmondani? )

és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).
De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier

és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''
A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat,

felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.
Amint ráhajtottam a kocsifelhajtó nkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve,

szaladtak elém a laborasszisztenseim : 13, 7 és 3 évesek.
Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk

új kísérleti modelljét (6 hónapos kisbabánkat),

amint egy új hangmintát tesztelt.
Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!
Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb

az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.


Anyaság!

Micsoda nagyszerű karrier!
Különösen, ha egy cím is van az ajtón.
Akkor a Nagymamák

"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '',

és a Dédnagymamák

''Ügyvezető tudományos munkatársak"?

Szerintem igen!!!

És hiszem, hogy a nagynénik

"Tudományos munkatárs-helyettese k".

Kérlek küld el ezt egy másik Anyának,

Nagymamának,

Nagynéninek,

És más barátoknak, akiket ismersz.

Legyen kevesebb problémád,

Több örömed,

És csak boldogság kopogtasson az ajtódon!

Légy kedvesebb mint kellene.

Mindenkinek, akivel csak találkozol meg kell vívnia a saját harcát.

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Hát itt is pörögnek az események!

Örülök hogy mindenki jól van!
Ami azt illeti, a genetikai uh-tól még kicsit féltem, de miután azt mondta a doki hogy egy kis gézengúz van odabenn, megnyugodtam.

A gerincfájásra a tornát és a jógát szokták ajánlani: )
ÉN MA MEGYEK kipróbálni ha minden igaz.: ) már tök várom

MACS: pihenj sokat! Örülök hogy minden rendben van.

Egy kérdés:van valami előrelépés a találkozóval kapcsolatban?

Remélem összejön: Ha senki nem akar szervezkedni akkor majd nekiállok: )) végülis ezt tanultam vagy mi a fene :lol:

Puszi mindenkinek: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Emese
Tegnap én is olyan nehezen aludtam el, folyton mocorgás volt :D
Majd muti muti muti muti a babaszobát :) Annyira kiváncsi vagyok, biztosan angyon szép lesz!
Jajj, én is olyan cuki bordűröket láttam a baby planetben. Volt kis zsifis (zsiráfos :lol: ), meg Micimackós :) Annyira oda voltam :) Az a bolt tele volt szebbnél szebb micimacis dolgokkal, nekem pedig az a gyengém, kiskorom óta :D

Rabbe
Fejfájás nálam is előfordul, főleg amikor időváltozás van. :shock: Én egyébként is nagyon fejfájós vagyok.
A lila szoba biztosan szép lesz, tuti jól megálmodtátok. A hugomnak volt lila és fehér a szobája meg tettünk bele pár halványrózsaszín kiegészítőt. Nagyon szép szoba volt!
Gyere majd, és számolj be az uh-ról! :) Jujjj, és szép a pocakod!!!!!

Viko
De jók a képek! :) Ügyesek vagytok! A kutyusok is édesek! :)

Eclipse
Gratula a kis szerzeményekhez! :) Jajj, nagyon meg tudja érni igy a ruci vásárlás! Az ember lánya ha beindul... :D Tudom én :D Én is így vagyok :) bár Marcival annak idején nem tehettem meg,úgyhogy erre fogom, amikor apa háborog :lol:
Örülök, hogy jól érezted magad otthon, meg a párod is Ausztriában! :) Na igen, a nagyik meg a dédik is nagyon oda tudnak lenni :)

szisszka
 
 


sziasztok!

nagyon szépek a pocakfotók, na meg a kutyákok is! :)

nálunk jó kis mozgalmas hétvége volt. vasárnap szülinapozni voltunk, szombaton meg csak szimplán anyósomnál, meg a párom nagymamáját látogattuk meg! szóval megint jó keveset voltunk itthon! ;)

ma már nagyon korán keltünk, Beni a helyén aludt egész éjjel, de ilyenkor félő, hogy nagyon korán kel, hát most ez volt! szóval már 3/4 7 előtt fent voltunk! :S

jajj, ezek a babaruha vásárolások annyira, de annyira jó dolgok, bízom benne, hogy pénteken nálunk is kiderül, ki is lakik a pocakban! ;) egyébként én most már óvatosabb leszek! sajnos Beninél is szétvásároltam az agyam, akkor két fizuból jobban meg tudtam tenni, de annyira sajnálom, mert tényleg van egy csomó ruhácska, amit fel sem adtunk rá! :( szóval szerintem érdemes inkább kevesebb darabot venni, de azok szupi édesek legyenek, mert olyan picin még úgysem maszatol össze semmit, szóval én most nagyon kevés ruhát veszek, ha kislány, akkor is!

Eta, nagyon jó ez a kis szösszenet a hivatalról, meg az anyaságról! ;) komolyan melegséggel töltötte el szívemet!

Maccs, nagyon örülök, hogy túl vagy rajta, azért, ha már jobban lehet mocorogni, stb., én kíváncsi lennék magára a procedúrára is, szóval nem untatnál ezzel szerintem minket! egyébként meg pihizz sokat, és vigyázz magatokra nagyon, de biztosan nem lesz semmi probléma, és a kisbabók is egészségesek! ez teljesen tuti! ez egy szerencsés topik! minden baba makk egészséges, és csodaszép! :)

tábla, tök jó, hogy az elején, már mindenki, sőt, szinte már mindenki tudja, hogy mi lesz a babája neme! :)

és a nagy hírem, hogy a tegnapi napon először voltam 100%ig biztos abban, hogy a babám rendetlenkedik a pociban, sőt, már apa is érezte a rúgást és a helyezkedést, amit viszont én nem, de szóval tuti, hogy a babánkat érem most már! :) tökre jó volt!

Vikoo, nekem is volt ilyen fájdalmam tegnap, én azt gondoltam, hogy a baba van valami olyan helyen, ami ezt a kellemetlenséget okozza... de aztán a fekvésnél, főleg, ha oldalt fekszem, úgyis odébb kúszik a kis Drága! :)

mindenkinek nagyon szép hetet, a mukába járóknak kitartást, egy újabb hét telik el hamarosan! remélem, hogy most már jobb időnk lesz, mint a múlt héten, eddig egészen jól haladunk, szépen süt a napocska!

sziasztok!

sophie27
 
 


Eta
Tök jó amit beírtál (hivatal-anya )
Hát hajrá, akkor szervezés! :) Eddig csak dobáltunk ötleteket :) Valakinek kézbe kell vennie a dolgot :D

Sophie
No, akkor jó kis mozgalmas hétvégétek volt! Legalább nem unatkoztatok :)
Korán keltetek 3/4 7kor???:lol: Én örülök, h negyed 7-ig aludtunk :lol: Nálunk ez már sokáig :lol:
Péntekre mennek a drukkok. Lassan már nekem is be kéne telózni az sztk-ba időpontyért... meg kéne mutizni a leleteimet a Zsigmondnak. :D
Vásárlás: én pipálgatok, h akkor ez is meg az is megvan :D Én teszveszen veszem a cuccokat :D Aztán 1-2 újat is kap majd az öcsi :wink:

szisszka
 
 


sziasztok lánykák

Henne szopi párnáért én is oda vagyok nekem tv nézéshez vált be legjobban :D annyira jó érzés azzal fenteregni. nekem is fájt tegnap picit a derekam és tök jót tett neki. Nagyon édi rucit vettetek

Macs szegénykém ennyire szörnyű ez az amnio? Nem is gondoltam volna. A lényeg, hogy túl vagytok rajta, nem történt semmi baj és biztosan kiderül nemsoká, hogy makk egészségesek a babák. Eredményhirdetésnél megtudod a nemüket is? Már furdalja az oldalam a kiváncsiság :D

Szisszka még csak annyit sem mondtak tesómnak, hogy kimélnie kell magát. dúlánk is mondta,hogy igazából a külső méhszájon lévő sérülések nem befolyásolják a terhességet illetve a szülést. szóval én is megnyugodtam már hogy nem lesz gond. Én is azt tapasztaltam hogy inkább genetikától függ, mekkora a baba, de azért szerintem aki hajlamosabb lehet rá hogy nagy bébije születik érdemes kevesebb vitamint szedni.

Aranyoska jó lehet hogy annyit mocorog a bébi. Nekem kicsit lustibb a babám viszonylag ritkán érzem a mozgásokat, de azért remélem még beindul. Jó lesz neked a Balcsin... :D Nem lehet jó ez a gyomorégés fura hogy visszajött páratoknál. Nekem a mostani időszak nagyon jó, annyira jól érzem most magam. Izgi a fotózás, majd muti képeket :)

Rabbe gyere majd beszámolni az uh-ról. szép a pockod :)

Vikoo nekem is fájogat a hasam egy-egy mozgalmasabb nap után. veszek is ma magnéziumot ilyen esetre. nagyon jók a képek rólad meg a kutyikról is

Eclipse overall :D nagyon teccik nekem is olyan kis csajos :D

Eta nagyon jó ez a szöveg, sok mindenkinek elküldeném, akik azt hiszik hogy a gyereknevelés hawaii mert vannak egy páran.. Tali ügyben nincs előrelépés, sajna még nem vállalta el senki a szervezést.

Zsófi de jó hogy érezted a babát tök szupi. Én tegnap este panaszkodtam a férjemnek hogy legutoljára hajnalban mocorgott és megmozdulhatna már. Utána rá is kezdett a drága :D

Velünk minden okés, ma végre jól aludtam. Ha minden igaz, ma végre eljutunk jógázni tesómmal. nem jön valaki? ;)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyancsi, te tényleg energiabomba vagy!!!:)Én decemberben fizettem be Andris ugrását, de csak nyáron lehet ugrani, Siófokon fog.
Tetoválás:tesóm is most csináltatott egy újat a kezére.Nem olcsó mulatság.Láttam az iwiwen, tényleg sok van rajta.Nekem tetszenek, amik szépen vannak megcsinálva.
Szuper, hogy kapsz ruhákat!

Sophie, örülök, hogy biztos vagy benne, hogy a babádat érzeted!!!
Igazad van, a vásárlásokkal vigyázni kell, én igazából Szisszka listáját szoktam nézegetni, de ruhákban tényleg tanácstalan vagyok.Tetszik valami, megveszem, vagy megvenném :D

Szisszka, jaj de jó, hogy jöttél!Annyira megszokta mindenki szerintem, hogy minden reggel te vagy az első, hogy komolyan aggódtam. :D
Nyaraló: szerintem 2 éjszakára is lehet menni, de mindjárt megkeresek neked még egyet, az jobb, csak nekünk üdülési csekkünk van, és ott nem fogadják el sajna.

Rabbe, nagyon szép a pocakod!!!Hogy kijött már a köldököd, az enyém még mélyen van.
U.h után gyere és mesél ám!

Csajok, ti hogyan álltok köldök ügyileg?

Vikoo, szuperek a képek, az első tetszik a legjobban! :D Az egy művészfoto :D
A kutyusok is édesek, és pózolnak.Az én kutyám sosem képes jól megállni :D
Nekem is sok félelmem van, többek között a méhszáj is, meg minden, éppen, amit hallok.De már nem idegeskedek :D

Aranyoska, köszönöm a tippet CSopakkal kapcsolatban :D Annyira tetszik az a képed az iwiwen, komolyan mondom, már rengetegszer megnéztem :D
De jó lesz neked is most otthon, a Balcsin.Jó idő is lesz most, legalábbis remélhetőleg!

Vörösmacs, pihenj sokat!Megnéztük tegnap este Andrissal a filmet, aminek a linkjét felraktad.ÁÁ, én azért félek a szüléstől.Nem a fájdalomtól, hanem az ismeretlentől.

Eclipse, garatulálok a párodnak a jó eredményért!A ruhák szuperek lehetnek :D

Eta, örülöltem a kis történetnek, amit írtál.Kíváncsi leszek majd a tornára.

Csajok, nekünk extra mozgalmas hétvégénk volt, hulla vagyok, azt sem tudom, hogy mi van, mindjárt lefordulok a székről itt a dolgozóban.Pénteken Karthago koncerten voltunk, szombaton Szentendrén és Visegrádon kirándultunk a barátainkkal, szuper jó volt, jó idő, jót ettünk, és rengeteget nevettünk, tényleg nagyon jól érezetm magam.Vasárnap Andris barátaival találkoztunk, aztán takarítottunk, aztán vacsorára vártuk Andris szüleit, mert ők a Balcsin voltak, és gondoltam, meglepem őket.Csajok 2 egész csibét megsütöttem, és elfogyott.Szerintem ízlett nekik, pedig nagyon izgultam :D

Még egy dolog.Képzeljéte, pénteken a koncerten, amikor dobszóló volt is vadul elkezdett rugdalni Lucababa, és Visegrádon is, amikor doboltak a lovagi tornán is ez volt.Pénteken Edda, kíváncsi leszek.Csak most nem tudom, hogy utálja vagy szereti. :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát ez lett a pénteki válogatás eredménye konkrétan :D

3 db 56-os rugi
3 db 62-es rugi
1 db 68-as hálózsák
1 db 62-es hálózsák
1 db plüss kispulcsi
4 db 56-os bady
2 db 62-es bady
2 db pamut sapi
3 db eldobható bugyi
1 db vastag téli overáll

Tegnap este volt az első alkalom, hogy a babamocorgás át lépte azt a mértéket, hogy elaludjak tőle, és legalább egy órát nyűglődtem, mert a baba nagyon kalimpált, és most először eltalálta a hólyagomat is, és kicsit megijedtem, ha 23 hetesen ilyen erős, mi lesz velem 1,5-2 hónap múlva?! :shock: :shock:
Végül apukája a hasamra tette a kezét, úgy maradt abba a rúgkapálás, és tudtunk elaludni.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Szissz- A Micimacis dolgok nekem is nagyon bejönnek :D Remélem most már jobban lesz a derekad!Majd mindjárt felnyomok pár képet a Tesómtól kapott cucok közül :wink: Persze mondanom sem kell, hogy a teszveszen már vettem hozzá ezt-azt :oops:

Vaya- Nincs ismerősötök aki szeret fotózni és van normális gépe???Mi a párom egyik barátját akarjuk megkérni, ő imád fotózni, hogy csináljon rólunk a nyáron képeket :D Nekem is a fekete-fehér illetve a barnított képek jönnek be :D Vitamint én is csak 2 naponta szedek vagy is iszok ( Hipp Natalt)

Henne- Nagyon jó a kis szerkó, tüneményes lesz benne a kispasid :D Akkor ez az utazás nem csak nekünk lesz ilyen hosszú túra :wink: Hogy vált be a szopipárna?

Eta- Hajrá szervezés, szerintem áldanánk a nevedet ha elvállalnád ( én sajnos antitálentum vagyok szervezésben, egy napmat se tudom redndesen megszervezni) :D Én is benne vagyok a taliban, nagyon szuper lenne ha összejönne :D Majd számolj be a jógáról-tornáról,hogy milyen volt!!

Vörösmaccs-Nagyon örülök, hogy minden okés, a lényeg, hogy túl vagy az egészen és soha többé nem kell ilyet csináltatnod :wink: Pihnegess amennyit tudsz!

Lányok én is 3,5 kg hízásnál tartok ma vagyok pontosan betöltött 19 hetes terhes :D Én elégedett vagyok ezzel, azt hittem , hogy jobban fogok hízni az elején, de nem akarom elkiabálni a dolgot...Jó lenne olyan 12-13 kg körül megállni a végén, de hát úgy is annyi lesz amennyi, diétázni tuti nem fogok, max kicsit odafigyelek, sok zöldség, kevés édesség, szerintem akkor nem lesz baj!

Aranyos- Örülök, hogy segített a Magne -Algo kombi :wink: Már akartam kérdezni, hogy mikor kell neked a pénzt utalni?? ( tudom, hogy fárasztó vagyok az állandó kérdezgetésemmel, de utálok tartozni :wink: )Remélem összejön a találkozó és akkor személyesen át is vehetné mindenki :D A képek biztos szuperek lesznek :lol: Sajnálom a gyomorégést!

Rabbe- Nagyon szééééép poci! :D

Vikooo-Én már láttam ám a képeidet, mert néha be-be kukkantok a blogodba :wink: Nagyon jók és a párod szerintem nagyon ügyes!!Nekem általában csak estére keményedik be a pocim, de észrevettem, hogy ha jó az idő akkor kevésbé, ha borús akkor annál inkább :!:

Eclipse-Teljesen normális, hogy bezsongtál a ruháktól, azt nem is lehet elkerülni szerintem :D Ugye én is kapok Tesómtól egy csomó mindent, hát még kisgatyákat, meg hálózsákokat, meg farmertnacit, meg ezt-meg azt azért szépen még hozzá rendelgettem a teszveszről :D Már most tuti, hogy a fele nem is lesz a gyereken :D De hát 300-400 Ft-okért ki az aki ott hagyja??Ancsi biztosan nem :D

Sophie- Akkor mi most is egy cipőben járunk ( félig :D ), mert most már pár napja én is érzem biztosan a babónkat, legfőképpen mikor leküldök neki valami kaját, na azt nagyon csípi, egyből elkezd ficánkolni odabent, annyira édes, úgy megzabálnám :D Viszont szegény párom még nem érez semmit kívűlről, pedig mindig simogatja a pocimat :wink:

Dorka- Nagyon jó lesz párodnak az ugrás, ez tuti :D Irigykedem :D Igen, elég sok a tetoválása a páromnak, most a legújabb , hogy majd a gyerek nevét tetováltatja magára :wink: Bevallom a jelentéssel bíró tetoválások nekem szimpatikusabbak, mint amik csak a dísz kedvéért vannak ott ( mondom ezt én akinek szintén van 2 tetoválása és csak dísz :D )Szerintem szereti Luca baba a dobszólókat :D Nagyon jó lehetett a koncert :D

Lányok mi szombaton bevásároltunk Apjukkal a Bauhaus-ba , megvettük a festékeket és tegnap már ki is lett festve Gombóckának a szobája, egyelőre még csak az oldalfalak, a plafont majd a hétvégén csináljuk szerintem :wink: Annyira jó lett, úgy be vagyok sózva, hogy csak na, már annyira szeretném készen látni, de a legfőképpen a kis lakóját szeretném benne látni :D

És akkor íme a Tesóm féle ruhácskák:
[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1277711322.6603.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.1441.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Lányok!
Hú de sokat írtatok! Én ezeket a hétvégi lemaradásokat nem bírom behozni :oops: :oops:

Dorka!
Szerintem inkább nem szereti :( bár mi hajlamosak vagyunk bebeszélni magunknak, hogy amire a baba reagál, azt szereti. De én meg vagyok győződve, hogy nem. Inkább azt szereti, ha ráteszem a kezemet a hasamra. Akkor mindig olyan csendben van, és szerintem megnyugszik olyankor. Bár talán még nem hallanak, csak a dübörgést érzékelhette :roll:

Eta!
Szerintem akkor láss neki, mert eddig senki nem vállalkozott a szervezésre, csak beszélünk róla. Talizni többen is szeretnénk, az már kiderült :)

Szissz!
Mi csináltattuk a pólyahuzatba a toll-betétet, azaz anyum, és talán 2 ezer ft-ba került. Nem drága! Ügyes Marcus, hogy ilyen sokáig hagy aludni mostanság. Szilárd is nézi néha a focit. Azt mondja, hogy Argentínának drukkol :lol: :lol: :lol: (az apja súgta meg neki :lol: :lol: )

Maccs!
4 hét!!! :shock: Azért mert két gyerek, vagy miért dupla idő??? Általában 2 hét alatt szokott meglenni az eredmény :roll:
Lényeg, hogy túl vagy rajta (remélem, azért beszámolsz a részletekről, mert nekem nem volt kellemetlen élményem vele, és kíváncsi lennék, hogy te hogyan élted meg). Az eredmény pedig tutira jó lesz!!! Azt mondják, hogy a vetélés általában az első hétben be szokott következni, így te már kint vagy abból az időszakból. Vigyázz magadra!!!

Vikoo!
Szép nagy a pocak!
A kisebb kutyi Beagle? Nekem a két kedven fajtám a labrador és a beagle. Ha kutyáim lennének, tutira ezt a kettőt választanám, elsőnek a labradort. De nem lesz egyelőre kutyánk :(

Rabbe!
A te pocid is már szép nagy! Én holnap megyek uh-ra! Gyere majd a hírekkel :)

Aranyoska!
Ti tényleg aranyoskák vagytok a férjeddel. Nektek is biztos ilyen tökéletes babátok lesz :) Köszönöm a dicséretet, el is olvadtam tőle :)

Vaya!
Én is azt hallottam, hogy a belső méhszájra kell nagyon odafigyelni.
Mekis sztori vicces :lol: :lol: Ilyen is van, hogy félnek az emberek, hogy nehogy benézzék a hájat terhes pocaknak. Én is volt, hogy filóztam ilyen okok miatt a helyátadással, de mára már meg tudom különböztetni a két dolgot :lol: Férfiaktól nem várhatjuk el :lol:

Ancsi!
Hétvégén kertészkedtem, de bevallom férfiasan, a fűszerkert kigyomlálásánál bedobtam a törölközőt. Hihetetlen mennyiségű gyom nőtt az esőzések alatt, amit egy nap alatt sem tudtam volna kiszedni. Györnyedni meg nem bírok már, így a paradicsomok, paprikák körül kigyomláltam, megkapáltam, közte megy maradt a gyom :oops: És még így is baromira elfáradtam. Utána még apának is segítettem szegélynyírózni, ami kész felüdülés volt a gyomlálás után. A virágaimat/növényeket viszont sikerült rendbe tenni :D Szilárd is segített :lol: :lol: :lol:

Én annyira izgulok a holnapi genetikától. Remélem, minden rendben lesz. Ha igen, egyenesen a babaülésért megyek :)

Pocak rendesen nő, baba lusti, alig-alig mozgolódik, de azért a megnyugtatásomra néha bejelentkezik :)
Dobok is képet a mai Gombóclakról:
Kép
Kép
Sajnos további egy kiló feljött, most 4,8-nál tartok :twisted: :twisted: 12-14 a végcél, de valószínűleg ennél több lesz :roll:

Nálunk mindennapi program a VB nézés, sorozatok meg hasonlók most kilőve :) Apa amúgy sem hajlandó semmilyen sorozatot nézni velem, mondjuk én sem vagyok nagy sorozatos, sőt, inkább egyáltalán :)

Ma szép idő van, aki tudja, használja ki!!!! Én nyomom ma is ezt a randa fekete széket. Brrrr........................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ja, most nézem, hogy a székem zöld :roll: Egy évig azt hittem, hogy fekete székben ülök (mivel a velem szemben ülőé az :lol: ) Na, zöld székben ülni azért egy fokkal jobb ilyen szép időben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, én szürke székben nyomulok :D De ez a mai nap ismét rettentően kritikus, soha enm lesz vége, de nem akarok nyavajogni, már csak kibírom valahogy :D

Igazából nem tudom, hogy szereti-e Lucababa a dobszólót, kíváncsi leszek, hogy a pénteki koncerten mit csinál majd. Ha nem szereti, nem megyünk több koncertre, de nekem valahogy az a sejtésem, hogy ő is szereti, mint én, vagy legalábbis bízom benne, ha nem, akkor csak otthon hallgatom :D

Angie, nagyon szép a pocakod!Olyan jó, hogy mindegyikünké már szépen nő :D Holnap minden ok lesz, az tuti :D

Gyancsi, szuperek a kis ruhák!!!Igazából nekem is a jelentéssel bíró tetoválások tetszenek, de nekem is díszítő jellegű van :D Én is festenék már, de igazából a mi picikénk majd csak félévesen költözik a szobájába, addig velünk lesz egy szobában.

Eclipse, szuper kis termés!Nálunk pont fordítva van, ha az apukája ráteszi a kezét a pocakomra, akkor mozgolódik, megmutatja, hogy ő ébren van :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Vaya, akkor kellemes jógázást kívánok délutánra nektek.
Érdekesek ezek a mocorgások, nekem most reggel óta meg sem áll Lucababa, lehet azért, mert mindjárt éhen fogok halni...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok!

Jelentem megvagyunk.Hétvégén anyuéknál majd anyósoméknál tengődtünk.Virág élvezte,unokatesókkal játszottak,az összes háziállatot leellenőrizte, hogy meg van-e még.
Nálam sem nagyon mocorog a kis lurkó.A dokimat ma kellene felhívnom,reggel óta próbálkozom,de semmi eredménye.

Kép
Kép
telokin
 
 


Dorka!
Azt írtam, hogy talán még nem hall a babád, de most kapok észbe, hogy a te babád 3 héttel idősebb az enyémtől, és a 22-ik hétre már kifejlődik a hallás is. Így simán lehet, hogy zavarta a dübörgés.(bár van némi esélye annak is, hogy rocker legyen :lol: )

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Helóka mindenkinek!

Hétfő és már milyen sok az írás.

Megjöttünk az UH-ról és minden rendben azt hiszem genetikai volt ez.Doki azt mondta babóka szépen fejlődik, de nem mutassa meg lába közét.Pedig most sokáig kukkoltuk. ha jól olvasom könyvecskémet akkor 340 g és 20 centi. Egyre aktívabb.

Nekem is keményedik a hasam többnyire csak helyezkedik szerintem.

Legközelebb július 20.án megyünk kontrollra azután pedig cukor vizsgálatra.

További szép napot kívánok mindenkinek.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Na a hétvégén hazaértünk, de most tudom csak átolvasni a sok-sok hozzászólást…
Valszín nem is reagálok mindenkire/mindenre, de azért próbálkozom! :D

Rabbe, a pólyáról én is úgy tudom, h. szeretik a picik, mert biztonságban érzik magukat, mivel amikor önkéntelenül mozdul/rándul a kis kezük, megijedhetnek… kb. úgy mikor mi álmunkban megrándulunk és azt hisszük zuhanunk… legalább is én szoktam ilyet érezni! :?
Ne izgulj, biztos minden rendben van a picivel, csak sokat pihizik, meg attól még mozog, csak nem rúgdos annyira. Bár neked van összehasonlítási alapod, mert van már gyerkőcöd. Na most olvasom tovább, h. beindult, szuper!!! :D
Elméletileg úgy szoktak adni a dokinak, h. a terhes gondozás 10x-esét… mi is így tervezzük!

Sophie, én a 19. héttől érzem a kisembert, már annyira vártam én is, de aztán beindult rendesen! Még van időd!
Nekem pontosan a 19. héten azt mondta a doki, h. 2 hét múlva már tuti érzem és 2 nap múlva már érezhetően mocorgott! :lol:

Szisszka, szívesen bekerülök a tábliba: 33 év, első baba, 20 hetes 5 napos vagyok, elvileg kislányt várunk: Zorka Léna, nov. 10. a kiírt időpont, Székesfehérváron fogok szülni… ha kell még vmi, szólj, köszi! :wink:

Csillagvirág, szép a pocid… az enyém is hasonló, majd dobok fel képet!

Lányok, fontos, h. a cukorterhelés mikor van. Úgy értem melyik héten kell csináltatni…? :oops:


Gyancsi, de cuki tankini!!! Nekem is kellene vmi, mert a fenekem nem nőtt, de a cicim… és kibuggyanok a tavalyiakból! :lol:

Vaya, én szedek külön kalciumot, Amwayeset, mert nem nagyon eszem tejterméket…
A legutóbbi uh-on a picúrkánk feje alul volt, de én azt hittem ez ilyenkor még nem számít?! Forog össze-vissza, vagy tévedek? :?
És a tesód most hány hetes? Biztos nem lesz semmi gond! Lehet jobb lett volna, ha nem is tud erről… ja most látom, h. 15 hetes...

Dorka, én is szeretném, ha készülnének szép pocakos képek, de a húgom mostanában szakít (kicsit elhúzódik) a fotós pasijával. Igazán várhattak volna még kicsit :lol:
Babakocsi-témában én is rendesen le vagyok maradva, sőt mindenben: nálunk egyedül a pelenkázó készül, de az is csak azért, mert a férjem csinálja :)

Ági, de szép profi fotók!!! Én is akarok ilyet!

Angie, gyönyörű baba!!!!
Szerintem is baromság az összefüggés, mindkét tesóm kopaszon született és anyunak folyton gyomorsav gondja volt :roll:
Szépséges a pocid is és a genetika miatt ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Vikoo, milyen helyes képek! Szép nagy a pocakod! A kutyákok is édesek! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Akkor az ígért pocifotók :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok! Én is vagyok, csak teljesen elhavazva, a hétvége meg telezsúfolva ünnepekkel, összesen 4 családtagot köszöntöttünk 3 nap alatt... :D

Megpróbálok majd alaposan visszaolvasni, most csak amit már régóta akartam:

Macs! Drukkoltam neked nagyon az amniohoz!!! Örülök, hogy minden rendben volt!!!! Pihenj sokat!!!

Aranyoska! Én benne vagyok egy soproni találkozóban!!!! Szuper lenne ha mások is tudnának jönni!!! :lol:

Angie! Drukk holnapra! Nyugi, minden rendben lesz!!! :D

Ritya! Szuper, és persze természetes, hogy minden rendben a babóval!!! :lol:

Gyancsi! Eclipse! Aranyoska! Tündériek a ruhák!!! Olyan jó nézni őket!!! :D :D :D

Én is teszek egy mai pocakfotót (nekem úgy tűnik, az enyém elég nagy, nem azért mintha verseny lenne:wink: ):
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok!
Nem semmik vagytok! Alig győzök visszaolvasni :D De ez a jó! :lol:

Vaya
Nagyon örülök, hogy a tesóddal minden rendben van akkor! :)

Dorka
Valószínűleg azért jövök majdnem mindig elsőnek, mert ugye korán kelünk :D Marci megkapja a kakaót, elindul a mese, kiviszem a kutyákat, megetetem őket, és utána jövök a kis kávésbögrémmel a gép elé ébredezni :lol:
Ha valami baj lenne mindenképp jelzek úgyis, ha nem itthon vagyok, apánál mindig van net :D És ha ősszel megöröklöm a csodatelót akkor nálam is lesz :lol: no igen... 2010... és kicsit sem vagyok net függő... khm... :oops:
Húúú látom, nem semmi mozgalmas hétvégétek volt :D Mi itthon voltunk nyugiban, pihi volt :) Vasárnap apa elvitte Marcit a Dunapartra sétálni, meg játszózni, meg elmentek vettek kaját :D
Addig tudtam takarítani :D

Koncertek:
Nekem azt mondták, h a vége felé már ne nagyon menjek, mert beindulhat a szülés a magas zajszinttől vagy valami ilyesmi :shock:
:roll:

Eclipse
Tök jó sok dolgot vettél! :wink:

Ancsa
Nagyon édi-bédi rucikat kaptál a tesódtól! :)

Angie
Majd kitörpölöm ezt a pólya dolgot :D És hol lehet ilyet csináltatni? Hogy keressem?
Szééééép a pocakod! :)

Rita
Örülök, hogy rendben van veletek minden! Nahát milyen szégyenlős babátok van :) Lehet, h kiscsajszi?! :D

Navared
Welcome back :)
Be is tettelek a tábliba, holnap már láthatod is :)
Szép a pockakod neked is! :) És nagyon tetszik a név, amit választottatok a kiscsajnak!

Én ma már főztem, mostam, teregettem takarítottam :) Ügyes vagyok, majdnem mindennel kész vagyok :D Még blogoltam is :D
Sőt még játszottunk is a kertben Marcival, fociztunk :lol:

szisszka
 
 


Csajszik, ez a nap tényleg nem akar telni....Mondjuk szerintem az elkövetkezendő 2 hét is ilyen lesz, amíg tutira jönnöm kell dolgozni.De ezt már fél lábbal is :D

Telokin, de akkor nem kellett főznöd gondolom, és az jó :D Időpontot kérnél a dokitól?

Angie, lehet, hogy zavarta nem tudom :D Még ezt a pénteket megpróbálom, mert anyával erre nagyon készülünk, aztán ha nem tetszik neki, akkor hagyom a koncertre járást.

Ryta, akkor örülök, hogy minden ok :D

Navared, tényleg sokat termeltünk. :D Nem vagy olyan viszonyban a fotós sráccal?Hogy esetleg így is lefotózna?
Nagyon szép a pocakod!!!

Lucuzs, nagyon szép a pocid, nagyon tetszik!Nekünk az október és a november olyan, hogy névnap szülinap dömping a családban, minden hétvégén van valami.Luca baba is igazodott :D

Szisszka, akkor te ma rendkívül hatékony voltál :D
Azt hiszem, én is eléggé netfüggő vagyok :D Facebook, iwiw, babanet....E-mail.Nem telik el nap, hogy többször rá nem kacsintanék :D De nem baj.

Húúú, csajok még 14 óra sincs, ez kész!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szisszka, ez az a szállás, amit írtam, de ide nem fogadják el az üdülési csekket.De szerintem szuper jó lehet!

http://www.castlehouse.hu/

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Lucuzs,
de jó hogy jöttél. Te időutazáson voltál, már a 8. hónapban és mindjárt szülsz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


De szépek ezek a pocakok!!!
És Lucus, tényleg, a tied viszi a pálmát. Hatalmas, bár várjuk ki a két hetet, amikor időben ott fogok tartani, mint most te. El tudom képzelni, hogy az enyém is akkora lesz, mint a tied :lol: :lol: :lol:

Szissz!
Anyukám csináltatta egy sima paplanosnál (vagy minek hívják azokat, akik tollból csinálnak paplant, párnát, stb). Valahol a 4. ker-ben. De biztos felétek is van ilyen vállalkozó.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Lucuzs
Hatalmas pocak!!!! Aztaaaaaa! :lol:

Dorka
bejelöltelek facebook-on :D Remélem nem baj :oops:
Köszi a szállást, jujj, ez nagyon szupinak tűnik! Hát én azért reménykedem, h egy hétvégére el tudunk menni valahova... Nálunk ugye nem gond, h nem fogadják el az üdülési csekket, mert nekünk nincs is :roll:

Angie
Utána nézek akkor ennek a paplanosnak. Mintha múltkor láttam volna ilyet valamelyik hirdetési újságban, h feltöltik a tollpárnákat, paplanokat... megpróbálom megkeresni az újságot. Meg megkérdezem, h esetleg hátha meg is csinálják a pólyabetétet, mert nekünk nincs már meg sajnos.

szisszka
 
 


Lucuzs, ez aztán szép nagy poci! :shock: :D Én elbújhatok melletted! De majd behozunk mi is!

Szisszka, köszike... a táblit és a poci dicséretet is! Ja és örülök, h. tetszik a nevünk :D

Dorka, hát nem volt túl hosszú életű a kapcsolatuk, de azért lehet bepróbálkozom a fotóssrácnál... egy két kattintás erejéig :lol:

Lányok, nektek is szokott nagyon lent "rugdalózni"? Szinte a szeméremcsontomnál :oops:
Meg újra kérdezném, h. mikor kell megcsináltatni a terheléses cukrot? Plííz :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared
Én úgy tudom, hogy a terheléses cukor a 24. héten van.
Nekem is szokott lent rugdalózni a babám, hát azt nagyon nem szeressem :(
Marcival is volt ilyen, a végefelé elég fájdalmas tudott lenni, volt h kb. csillagokat láttam :(

szisszka
 
 


Szissz, naon köszike! Igen, én is így emlékszem, h. a 24. héten csinálják.
Elég furi, mikor lent lubickol, jobb érzés, mikor feljebb akrobatikázik, bár nem fáj vagy ilyesmi, csak olyan érdekes :roll:

Igazából két legyet akartam ütni... mert hogy holnap megyek laborba: vérkép+vizelet (ezt még tolhattam volna 1 héttel), ui. nem lett jó a vérképem az előző vizsgálatnál :( a hemoglobinom túl alacsony volt és kaptam vasat 3 hétig... azt ellenőrzik most!
Úh. kérném szépen mindenkitől a drukkot, h. jó legyen az eredményem, mert különben vénás vassal riogat a doki :shock: :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Pénteki uh - még mindig nem tuti, hogy kislány lesz, csak inkább arra fogadnának. A nevünk: Adél. Mindenesetre hosszú combú, pocakos kistesó lakik bennem :-))) Uh 23-24 hetesre saccolja a két méret alapján, és 56 dkg a súlybecslés. (Tapasztalatból tudom, hogy utóbbi elég nagyot is tévedhet.....)

Szombat eltelt, vasárnap délben anyósommal összevesztem. Egész délután rosszul voltam, sírtam, fájt a hasam. Soha többet látni nem akarom, nem hogy beszélni vele.
Vasárnap éjszaka bölcsis ajándékon törpölés, gyártás, levél a szülőknek.

Vasárnap éjfél és hajnali öt között betörtek hozzánk. Hétfő reggel jött a helyszínelő, rohanás a bölcsibe Atival, késtem a terhesgondozásról, reggeli a kocsiban, irány a munkahely. Késtem a tréningről, baj volt a múlt heti leadott prezivel, jaj még azt csináljam meg, mielőtt beülnék az oktatásra. Délután Karcsi hív, hogy mégsem tud a gyerekért menni, fél négykor elrohanás. Ati hiszti - hegyek, már a kocsiból sem akart kiszállni, nem volt jó neki semmi. Ordító gyerek mellett telefonos egyeztetés a riasztóssal, hogy hogyan is van akkor beprogramozva a rendszer, hangya írtás - mert hogy belepték a nappalit, motorozás Atival, egypár hisztis jelenet itthon az előbbieken túl, esti tejbepapi főzés Atinak vacsira, mikor apa hazajön és kérdezi: "Virágokat nem locsoltad meg?". ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Már csak azt nem értem, hogy mindezek mellett hogy lehet 80/50-es a vérnyomim. :shock:

Ne haragudjatok, de egyáltalán nem tudtam senkiről semmit olvasni, és nagy önző módon csak magunkkal foglalkoztam. :oops:
Remélem a Ti napjaitok békésebben, nyugodtabban telnek.

Első babás csajok: élvezzétek a terhesség minden másodpercét. A másodiknál erre már nem igazán lesz idő........

Pussz

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Hu de jó! Milyen sokat írtatok!!! :-)
Vmacsek: Annyira jó a születés videó :-) köszönjük. Mikor mozoghatsz már rendesen? Mocorgások? Beindultak?
:lol:

Sziszka: Mom értékem 1.09 és ugye azt már régóta tudjuk hogy fiú. :-)


Eta: nagyon jó ez az anyaság, én már ismeretm :-) de jó mindig olvasni. Várjuk a jóga beszámolót . És hajrá szervezkedés. :-D

sophie: az én fiam régebben mindig reggel 5 körül kelt :-D

Dorka: nekem mindegyik terhességnél szinte rögtön kibukott a köldököm. Sőt ez most egész jól tartja magát. kb a 8. héttől szinte változatlan, inkább csak a teteje van kifordulva.... igazából nem tudom ez mitől függ, de ha valaki tudja kivi lennék rá....
Nem semmi mozgalmas hétévgéd volt. Milyen jól bírod! Én mostanában nagyon jól vagyok, de a sok mászkálást nem birom, hamar fáradok...

Ancsa: hu mennyi ruhát kaptál! tök jó! de azért megértelek, ha mégis vásárolgatsz... én is alig bírok időnként magammal, de azért igyekszem :-)
Milen szinű a szoba? képet etszel fel? Mi is a héten kezdünk neki, már kipakolva teljesen :-D

Navared: Köszi, aranyos vagy :-) igen, mostmár jobban mocorog, úgylátszik csak panaszkodnom kellett :-D vane gy ismerősöm aki Zorka, nekem nagyon tetszik ez a név. Ma mondta a dokim, hogy a cukrot a 23-26 héten kell levenni, mi a 24.héten fogjuk...
Édes pocid van, ruhában jobban látni, legalábbis itt a képeken...

Luczus: jó, hogy olvashatlak :-D rég voltál, vagy csak én futott át annyira a hozzászolásokat, hogy nem igazán láttam a neved....

Azta, két órába telt mire acsalád mellett ezt a rengeteg hozzászolást elolvasni !!! :-D és reagálni...

szóval ma: reggel 8-kor indultunk anyummal itthonról. uh előtt az afp leletem elkellett kérnem. Nos miközben álltam az ajtóban, előttem egy pár, hátam mögül elém lép egy pasi és az előttem levő pasit nekem lökte(elkezdett lökdösödni és ordított vele, hogy mit keresel itt????!!!! ). jól megijedtem, arrébb léptem, ők meg civakodtak, mindneki attól félt hogy végül lelökia lépcsőn. Kiderült valami szerelmi háromszög lehet,m ert a csajtól is kérdezgette, hogy vele jöttél???!!! végül eltüntek mindannyian de már a biztonságiakat hivták...

uh: már 309gramm a kis Patrikunk, mindene tökéletes. Nagyon aranyos volt a szonográfus, alapos munkát végzett. Ja és most 19+5 napra hozta a gép. Úgy látszik a végén még behozza a mensihez való korát. (eddig uh alapján számolták mert én menstruáltam véreztem amig 8 hetesen ki nem derült...)

aztán mentem a saját nődokimhoz, de nem miattam, hanem anyumnek kellett hozzá menni(klimax, rákszűrés stb. ) én is váltottam vele pár mondatot, de mondta hogy majd a23-héten menjek: uh, és vizsgálat is lesz már mert még nem volt :wink: akkor ad a cukkros vv-re beutalót is.

Aztán még anyummal csavarogtunk boltról boltra, nagyon elfáradtam.

hazajöttünk és azóta fáj a fejem... :x :x :x :x :x

Megyek beveszek algot aztán lepihenek.. Jó éjt mindnekinek!!!! Holnapi uh-nak drukk!!!

rabbe78
 
 


sziasztok!

nekem ma megint csak annyi időm volt szinte, hogy végigolvastam a napi termést... reagálni már nem fogok tudni! sajnos! :(

ma megint anyós nap volt, jött, mert mentem a bőrgyógyászatra a szokásos fagyasztásomra! :S már nagyon unom, de még mindig menni kell! :(

aztán hirtelen ötlettől vezérelve, elmentem az AFP leletemért, amin kicsit beparáztam...

Szisszka, 0,78 lett a Mom... kérdezném azokat, akiknek 0,8 alatti lett a sima MoM érték, szóval nem a korrigált, hogy a doki mit szólt hozzá!? nálunk 0,8 és 1,5 között hozza ki a normál értéket! szóval picit alacsonyabb, és tudom, hogy lehet, hogy korán vették le, vagy bármi, de milyen esetben a dokik hozzáállása!? azt hiszem, hogy Kankalin, Akra, akik eddig bediktálták az AFP tábliba a 0,8 alatti értéküket. nektek kellett további vizsgálatokra mennetek?

Eclipse, azt hittem, hogy több cucc kerül 10e Ft-ba... :roll: bár igaz, hogy a téli overáll sokba kerül, és ezzel nem is számoltam :P egyébként ismeritek a Rákóczi út 73. háda boltot!? gyerekcuccok vannak csak, és iszonyatosan jók, szépek, olcsók! én ott vettem Beninek max. 2e Ft-ért csodaszép téli cuccokat. sajnos a mostani méretére már elég nehéz kapni jókat, de azért néha ki lehet fogni, viszont újszülöttből nagyon sok van, és tényleg nagyon, nagyon szupik!

Lucuzs, pocakod nem semmi! tényleg nagyon nagy! de nagyon szép is! én is vágynék ilyesmire. rajtam még most is sokan észre sem veszik, hogy mi a szitu... :oops:

lányok, mindenkinek gyönyörűséges a pocija amúgy! jó uh ereményekhez gratulálok, a holnapra esedékes uh-hoz pedig mennek a drukkok! én már úúúúúúgy várom a pénteket! remélem, hogy beigazolódik az AFP elméletem a mi esetünkben :P vagy nem :D

most megyek pihizni, mert sokfele rohantam, és nagyon meleg is volt, így ki vagyok, mint a liba! holnap jövök mindenképpen! jó éjt nektek! :)

sophie27
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.06.29.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Navared
Mennek a drukkok, biztos rendben lesz minden! :) Nahát ez a dokibácsi, mikkel ijesztget! :shock: :o
No, igen, most még nem fáj, amikor Marci nagyobb volt, rendszeresen olyan erővel rugdalt a vége fele, hogy csillagokat láttam néha. :o

Mikegirl
Sajnálom, hogy ennyi minden összejött. Anyósok már csak ilyenek :wink: Egyébként múltkor ezen gondolkoztam, hogy milyen anyós leszek :D
Betörés durva :shock: Meg az utána lévő napod is!!! Apa beszólás meg no comment, de tipikus!
Ha tudsz, gyere majd, mesélj, h mizujs veletek! Remélem rendeződnek a dolgok mielőbb!

Rabbe
Beírtam az afp-t, köszi, hogy megírtad :)
Uh, nem semmi ez a szerelmi háromszöges dolog :o
Gratulálok a jó uh eredményekhez! :)
Fejfájásod remélem elmúlt!

Sophie
No para az apf miatt szerintem okés :wink: Már majdnem 0,8 :) A korrigált amúgy mennyi lett? Szerintem nem fognak semmiféle vizsgálatokra tovább küldeni, főleg ha addig mész még ugye a genetikai uh-ra is! Ott tuti mindent rendben fognak találni ;) Úgyhogy legfeljebb Beninek hugicája lesz :P
Én csak neten néztem ezt a boltot, amit emlitettél :) Terveztem is, hogy elmegyek... de mire én eljutok oda... :shock: :lol:
Meg így is annyi mindent terveztem venni, h nem fogom győzni pénzzel :D (nem csak bébi dolgokat)

Én ma önállóan keltem fél 6-kor, kidobott az ágy, összevissza álmodtam... :shock:

Jajj, Marci meg a Totya (egyik kutyánk) olyan aranyosan feküdtek itt az előbb :D Ölelték egymást :D De mire elővettem a fényképezőt felkeltek :twisted:

Holnap megyünk anyuhoz, ha sikerül időben kelni, akkor jövök előtte mindenképp, minimum táblával. Ha nem tudunk időben kelni, akkor nem fogok tudni jönni, de nem izguljatok :lol:
Ha időben hazaérünk és nem leszek hulla, akkor jövök majd. :)
Csak menni akarok az Alle-ba körülnézni, meg délután 3-kor lesz ott FlashMob, és azt mindenképp szeretném megnézni :D

Mindjárt dobok egy afp-s táblit is... már rég volt!

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: