Új privát üzeneted érkezett!

Ugriparkos képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Dunaszegi képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Múlt héten minden estére ilyen fekete lett a lába az Elefanten szandiban... totálisan megfogja, még mindig ilyen halványan, pedig már másik szandit adok rá, gőzöm nincs mire fog lekopni :roll:

Kép

Kép
luca81

SZIASZTOK!

Luca!
Édesek ezek a Tamásos képek...a szandit próbáld meg ecetes vízbe beáztatni, akkor talán megköti a festéket és többet nem fogja meg a kicsi lábát, gondolom bőr.A feketeség meg majd lekopik a lábáról...:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etna: Lesza mondta h tud neked ajánlani vkit nem próbálod meg őt?

Íme a kiskutyánk :)

Kép

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajok!

Etna: Mi itt voltunk most 1 napig apával wellness-elni és nagyon jól éreztük magunkat:

http://www.bad-zalakaros.hu/hu/

Voltunk már mi is Kehidakustányban is, az is nagyon jó és abszolút bababarát. Illetve a tesómék Alsópáhokon voltak a télen, azt is dícsérik.

Petra: Nagyon jók a képek Kornálkáról! Alexa is kb. este fél 10 fele alszik el ebben a nagy melegben, 9 körül szoktam letenni, de utána még dumál magának egy darabig. :D Flóra is 2-t alszik még nappal? Alexa még igen, de. 3/4 11-negyed 1-ig és du. 3/4 4-1/4 6-ig. Reggel mikor ébred Flóra? Alexa 8 óra körül.
Én is mensizek most, ami érdekes, hogy 2 hónapja, amióta abbahagytuk a szopit, szépen megjön 28 napra és mindig érzem a pé-t is a szurkálásokkal, szóval olyan normális kezd lenni a ciklusom, pedig nekem régebben nem volt az. Ilyen konnektoros szúnyogrisztót tettünk mi is a hálóba, úgy tűnik, hogy bevált!

Angyalka: Megy a drukk neked, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!! Bár sms-ben már mi is beszéltünk.

Grácus: Sokat gondolok rád, szorítok neked a holnap miatt!!!!!! A vuk hiánya miatt meg ne aggódj, nekem pl. egyeltalán nem volt Alexával egyszer sem! +++++++++++++++++++++++++++++

Arte: Nagyon édes a kiskutyi! Hogy hívják?

Luca: Szuperek a fotók, ez a kalandpark nagyon jó lehetett, látszik, hogy Tamás nagyon élvezte! Hiszti nálunk is megvan, sokszor nagyon dúrván. Rettentő akaratos lett a kiscsajom! :D Viszont szerencsére hamar el tudom terelni a figyelmét ilyenkor! Noémi hogy van?

Laar: Örülök, hogy apósod jobban van! Timiről tudsz valamit? Nagyon eltűnt....

Zsuzsám: Hogy vagy, mi újság veletek?

Valamit még akartam, azt tuti, gyorsan visszaolvasok mégegyszer.

Kép

Kép
daniellla

Zsuzsám, neked akartam még, hogy nagyon aranyos volt az álmod, köszi, hogy leírtad. :)

Csináltam tegnap cicafarkat Alexának, mindjárt dobok róla képet. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!!

Itt vagyok :D :D :D ...
A monitorunkkal van egy kis probléma, azaz nem jön be a kép rajta, csak nagyon kitartó munka árán, ami most sikerült :D
Úgy tünik, gyűjtögetnünk kell egy másikra :x :x

Gyors átfutottalak benneteket...

Etnám: a járólapotok ugyanolyan, mint a miénk, nekünk is a konyhába, előszobába van, én nagyon szeretem, jól mutat, és a kosz nem látszik rajta :lol: és sok mindenkinek tetszik, aki rögtön belép, dícséri. Kitartás, a jó munkásembereket nehéz megtalálni, végezzék el a melót, és kész, nemigaz, hogy ott kell lihegni a nyakukba, ez nekik nem kellemetlen?!

Daniella: Lexinek hogy megnőtt a haja, jól türi a copfokat? Jó volt látni, milyen jól éreztétek apával magatokat... :D :D Biztos nyugodtan gyakoroltatok a kistesón :lol:

Arte: tündéri ez a kiskutya...tuti jól érzi magát nálatok, olyan családszerető kutyusnak tünik!

Luca: milyen jó képeket csináltatok, egész nap jól érezhette magát Tamás!Milyen boldog lehetett, biztos mindent kipróbált!

Grácus: Szívemből GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: Yuppí-yuppí...ne izgulj, ott van a kis babókátok!!

Pár szó rólunk: Vilcsi beteg volt, gégegyulladása volt, már felszakadt a torka, Stodal szirupot erőszakolom bele, most már csak 2szer 1 nap. Kiköpi, úgy kell a száját összecsuknom, hogy lenyelje. E miatt nem kaptuk meg múlthéten a kullancs elleni oltást, majd pénteken, ha addigra tökéletesen rendbe jön. Nagyon meleg van itt nálunk a panelba, hétvégén családi házba voltunk, grilleztünk, délután anyósékkal, este haverokkal.
Apa végre dolgozik tegnap óta. Van munkaszerződése, be van jelentve, most már csak kapjon fizetést is, és tök klassz lesz minden :D
Vilcsi kiomlott a melegtől, apró pöttyök vannak a mellkasán, vállán, picit a hátán, pedig egy pelenkába van itthon, és mégis...

Ennyi hirtelen, most gyorsan felmosok!

Puszi mindenkinek, és nyaraljatok, ha tudtok!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Csajok kezdek nagyon kiborulni :( Tamásom kereken egy órája hisztizik, apa sem bír vele, én most direkt nem megyek át a másik szobába hozzájuk. Engem akar, velem fürdeni (már régen túl vannak rajta), de apa szerint, ha hisztivel eléri amit akar, akkor mindig ezt fogja csinálni. nem lankad, öt perc múlva lesz egy órája, hogy tiszta erővel üvölt... nem tudom mi lesz így, ma már a második, délelőtt a boltban égetett be, eddig még soha nem csinálta a városban...csak akkor egyszer. Hát nem tényleg el vagyok keseredve... nem volt Ő ilyen, és tök hamar leszereltem én is, mint Daniella. Erre itt van, nem bírunk vele, egyre gyakrabban csinálja, lassan feljönnek a lakók is, zeng a ház :( Megverni nem fogom, leönteni hideg vízzel szintén nem - szerintem ezek semmit nem érnek. Tanácstalan vagyok, tényleg sokféleképpen próbáltam kezelni, sehogy nem megy :( Nehéz megállnom, hogy ne menjek át, de most megpróbáljuk ezt... na jó éjt, majd írok holnap.

Kép

Kép
luca81

Lucám! Nem próbáltad még, hogy azt mondod neki, hogy ha nem hagyja abba a hisztit, akkor sírsz?! és ha nem vesz komolyan úgy csinálsz mintha sírnál. Nálunk használt egy ideig. sajnos nem tudok tanácsot adni, mert ugye nálunk én hiába voltam erős és kitartó nekem itt van anyósom aki mindig mindent megadott neki. Flóránál még nem jelentkeztek ezek a dolgok. Remélem, még hanyagolja egy kicsit. nehéz ilyenkor okosnak lenni.... :S A párodnak igaza van, ha egyszer elér vmit a hisztivel utána már alkalmazni fogja. Bár néha tényleg komolyan kell őket venni.... Mit ír erről az a bácsi akinek a könyvét bújtad régebben?? Ő sem ír vmi okosat??

Timi! Örülök, hogy végre írtál. Mondom én aki szintén eltűnt egy kis időre.... :roll: Remélem, Vilcsi is meggyógyul teljesen, mire kell az oltást kapni. Én is Stodalt adok Flórának, de ő általában szereti. Gratulálok a párodnak a munkához, és drukkolok, hogy ezúttal minden flottul menjen.És fizut is megkapja.

Dobok néhány friss képet. 1 kivételével mind ma készült:
Ez pénteken készült, csiniben mentünk a mamához:
Kép

Azon tornászott, hogy mikor esik le az ágyról, közben én majd infarktust kaptam:
Kép

Tesó leterítve :D:D :
Kép

Szétcsúszott a firszkó :) :
Kép

Laar! ÖRülök, hogy apósod jól van, és hogy hamarosan mehet haza. Nekem a nevelő apám volt 2005-ben 1 hónapot füreden. Náluk is kevés volt a koszt, de ezt az infarktus miatt csinálják. Legalábbis ezt állítják.... :)

Arte! Édi a kutyi nagyon!! találtatok már neki nevet? kisfiú vagy kislány a drága?? Nekünk a kövi kutyánkat Bercinek, vagy Oszkárnak fogják hívni... A Benjink is néha olyan Bercis :D, valamelyik nap meg tiszta Oszkár volt!! :lol: :lol:

Angyalról van infója valakinek?? Remélem, minden rendben velük. Puszi drágáim, léptem csicsikálni!!
wpetra
Pusztavám

Nyugi van, kiscsávóm kidőlt, apa áthozta a Barátok alatt, valahogy megnyugodott... nehéz menet volt.

Petrám!
Próbáltam vele én is, hogy sírok. nem ér semmit... akkor azon üvölt, hogy anya nem sír... ma pl. a boltban azon akadt ki, hogy a biztonsági őr kinyitotta neki a kis csapóajtót, amit Ő egyedül akar. Innentől ment a hiszti, hazafelé fél úton hagyta abba. Nem tudok ilyeneket lereagálni, ha elkezdi, utána már semmi nem jó neki. Olvastam a Ranschburg Jenő könyvben régebben a hisztit, de most nincs itthon, tesóméknak adtam kölcsön, (azt hiszem visszakérem holnap) azt írta, hogy a legjobb módja, ha nem veszünk tudomást róla. OKé, ezt itthon kipróbálható, de mondjuk a boltban nem hagyhatom ott, hogy ordíts magadban... Nagyon nehéz ügy, főleg, hogy ezren bámultak ma is, hogy jééééé ordít ez a gyerek. Mintha Ő lenne az első. Ki tudok akadni ezen is, minek még jól megbámulni is? Ilyet csak az csinál, akinek nincs gyereke, csak annak újdonság. Én még akkor sem bámultam ordító gyereket, mikor Tamás nem volt. Na mindegy, mostanában mindenen kicsit érzékenyebb vagyok... mit kicsit? Nagyon is, lassan de biztosan haladok az idegosztály felé. totál fel tudom húzni magam hülyeségen, ezek a hisztik meg egyenesen kiborítanak, pedig próbálom higgadtan lereagálni, de ez sem használ :( Csak a remény marad, hogy hamarosan elnövi. Pedig olyan okos, értelmes a Drágám, már 10-ig simán elszámol, imádom. vannak nehéz periódusok és lesznek is, tudom jól, de ez most egy új helyzet. Na tényleg lépek aludni, jó éjt!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Lucám!
Ne keseredj el, sajnos a gyerkőcök mindig kitalálnak vmit, okosak nagyon.
El kell terelni a figyelmét az a legjobb megoldás...én mindig azt teszem és eddig bejött...Mírácska is nagyon hisztis.
A bnőm a hideg vizes dolgot csinálta még kicsi volt a gyerkőce ez be is jött, de most már nagyobb és nem használ az sem.
Ha megöleled , megkérdezed miért hisztizik, nem mondja el, nem nyugszik meg tőle? Próbáld meg, ő már beszél eltudja mondani, nekünk nehezebb a dolgunk.

most mennem kell.építő kockázunk kicsit, ügyesen állítgatja már a kockákat a manócska.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Három kicsi Angyalka vigyázza fentről lépteimet! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A mai vérvétel eredménye: Béta-hcg 6,6 :cry:
Mindenek vége................A spontán vetélés már elindult vérzek! :cry:

Kép
grácus

Grácus!
Nagyon sajnállak, nem értem miért kellett ennek így történnie. Pedig annyian szorítottunk Nektek és küldtük az energiát a babának, hogy maradjon ott. Ne adjátok fel kérlek, sikerülni kell egyszer Nektek is! Veled vagyunk és gyere nyugodtan kiönteni a lelked! Puszi

Laar!
Ahogy írtam már, nagyon jól működött az elterelés dolog egészen eddig. Most nem tudom leszerelni semmivel, hiába próbálok ezer dolgot felhozni neki, meg sem hallja. Mikor nagyon rákezd, nem is engedi megölelni sem magát, "anya nem bújik ide, anya nem jön be..." stb, üvölti ezerrel. Közben hüppög, alig kap levegőt. Nehogy azt hidd, hogy könnyebb, mivel tud beszélni. Mindig nagyon jól tudom min indul a hiszti, teljes baromságon pl.: hazaérünk, be akar csengetni én elfelejtem, bemegyünk enélkül..., kicserélem a szemetesben a zacsit, ő akarja visszatenni, én visszateszem, már megy is a hiszti.. szóval ennyi. Elmondja mit akar, utána már csak össze-vissza beszél, próbálom megnyugtatni itókával, túrórudival, erre nem kell iszi-kell iszi, nem rudi-kell rudi...odaadom eldobja.. szóval nagyon gáz, de ma még nem volt. Remélem nem ismétli meg a tegnap estit, mert kész leszek megint. Szerintem lesznek még Nálatok is (és a többi csajnál is) durvább hisztik. Milyen büszke voltam rá, hogy elkezdett hisztizni és tök hamar leszereltem, nyoma sem volt a sírásnak.. erre itt van, magam sem hittem volna. Mindegy ezt hívják dackorszaknak, majd túl leszünk ezen is. Most még anyukámnál vagyunk, lassan megyünk haza, majd meglátjuk mi lesz.
Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Grácus nagyon sajnálom, hogy újra kegyetlenül bánt veletek az élet!! Én is annyira nagyon drukkoltam nektek!! Miért nem tapad meg nálad a baba?! Mit mondott a doki bácsi? Hogyan tovább?? Ugye nem adod fel?!
Puszillak! És ölellek DRága!!

Lánykák! Bibócska puszil mindenkit. Olvas minket, de nem tud miről írni, és még egyenlőre nem is igazán tud. Még idő kell neki. De aki olvassa a naplóját tudhatja, hogy jól van és erősnek érzi magát, és vágyik vissza a munkahelyre, az emberek közé. Innen is puszillak Bibó!

Mára csak ennyi voltam. Jók legyetek!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok,

Gracius nagyon sajnalom :( Szoritottam neked. Lesz valami kivisgalas?

Akos ma kapta meg a 11 hos oltast. 8800gramm es 74,5 cm.
A bolcsiben sikerult elkapnia a baranyhimlot igy ezzel telt a hetvegenk. Hala Istennek konnyen megusztuk. Csak kiutese volt es egy tobbet aludt, de nem volt nagy laza se semmi.

Luca, a hiszti nagyon nehez. Akos mar most borzalmasan hisztis, es felek mi lesz kesobb. All es uvolt, ha nem tetszik neki valami. Alig tudom leallitani. En altalaban probalok nem figyelni ra, teszem a dolgom es kozben beszelek hozza normalis hangvitelben, mintha nem is hisztizne. Ez most meg mukodik kesobb nem tudom mi lesz. Nem tudom mit tehetnel, foleg a boltban. Megertem,hogy nehez. Az emberek olyan konnyen itelkeznek a masik felett.

Most megyek meg mosnom kell.

Jo ejt

Kép
lesza

grácus!

őszinte részvétem, sajnos ez borzalmas dolog, ha bármiben tudok segíteni bátran, akár telefonon is, csak szólj. ilyenkor nem tud okos lenni az ember, én sem tudok mit írni, csak azt, hogy összejött spontán, valószínűleg az uradnak jót tett a műtét. ezért nem szabad feladni! pco sajnos ilyen szemét dolog, sok vetélést okoz. nem kell műteni? nekem a műtét után maradtak meg az ikrek és utána boti. igaz, hogy most megint van, de a tesó előtt szerintem még vár rám egy kis műtét. már kérdeztem, de tuti jó dokinál vagy? nekünk "problémásoknak" külön gond az orvos választás. ha van rá igényed küldök át linkeket, azokról az orvosokról, akik nekem segítettek és nem horror az áruk. azért ezt olvasd el, hátha... nagyon aranyos a prof és tb támogatott!

http://www.vilaggazdasag.hu/kozelet/tar ... llen-49613

http://www.nlcafe.hu/noklapja/20080116/ ... elo_nokon/

dr fülöp vilmos engem nagyon alaposan kivizsgált, olyan vizsgálatokat is kért, amiket eddig egyik orvos sem hosszú idő volt mire végeztem kb 2 hónapig állandóan mentem, de aztán végre tudtak mondani valami támpontot! máv kórház, tb támogatott! talán kétszer 7ezer volt a magánrendelése, de kb 1,5 órát bent voltunk, egyszer, mikor felírta a vizsgálatokat a vitt leletek alapján, másodszor mikor kielemezte.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

lucám!
megint egy cipőben, én is szénné égek mindenhol botival. ő is ordít, én néha megrángatom, de az sem segít. a tescoban a néni meg is jegyezte, hogy milyen szülő vagyok. majdnem oda adtam neki a gyereket, hogy akkor vidd, mutasd meg te, hogy csinálod!én elítélem az erőszakot, de ha egyszer kiborít. képzeld fejbe vágtam, azóta veri a fejét, ha tudja, hogy rosszat csinál. persze azt hitte, hogy vicc, mert csak legyintettem, röhögött is rajta. néha nagyon kiborít.
nálunk a legújabb, hiába mondok neki bármit ,mintha a cipőmnek beszélnék, nem szedi össze a játékot, nem áll meg mellettem a kocsi mellett, hanem kirohan az úttest felé (ekkor vertem fejbe sok járókelő előtt, majd elviszi a gyámügy) eddig ezeket megcsinálta. direkt belemegy a vízbe, semmivel nem játszik, rajtam lóg. idegenek láttán sír, aztán csak pápázik nekik. hiába nincs úgy időm rá, de tényleg nagyon fárasztó a költözés, munkások, boti.
ha átköltöztünk nagyon oda fogok figyelni, mert egyenlőre uralkodik rajtunk :roll: én azért szigorú vagyok, még ha vérzik a szívem,akkor is. de anyámék állandóan rám szólnak, ha fegyelmezni próbálom. az apja meg nem fegyelmezi, mert szerinte olyan szép gyerek és jófej, mindig elröhögi. most már muszáj leszek őt is fegyelmezni :roll: egyedül kevés vagyok a neveléshez. marha jól le lehet kötni, imádja a zenét, mondókákat, építeni, de ott kell ülni mellette. ha nem vagyok ott inkább lóg a lábamba kapaszkodva a mosogató mellett (jó érzés :D ) még jó, hogy nem megy bölcsibe, szívás lenne. de a tesónak nehéz helyzete lesz, remélem azért később jobb tesók lesznek, mint akik a környezetemben vannak. nekem nincs tesóm, ösztönös leszek, remélem az elég lesz.

vasi!
mi van veled? rég írtál? drnő mit mondott?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Grácus :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem tudok mit írni. Gondolom tudod hogy veled vagyok és nagyon megvisel engem is. Azt is gondolom ez nem vigasztal de hátha picit segít. Olyan hihetetlen. Nem érdemled ezt mert annyira de annyira aranyos csaj vagy. Bízzunk benne hogy többé soha nem fordul elő.
Etna, 28-án megyek dokinőhöz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Grácus: Annyira, de annyira sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Bíztam benne, hogy ez a babód most megmarad, hiszen feküdtél, pihiztél, a duphastont is szedted és a barnázás is múlóban volt....
Dokid mit mondd, hogyan tovább? Orvosi segítséggel megmaradhatna a baba? Nagyon-nagyon szorítok neked, fel a fejjel és gyere közénk bátran, ha valami nyomja a szívedet.

Lucám: Sokat gondolkodtam Tamás hisztijén, de ha a figyelemelterelés, a hideg vizes arcmosás és a nyugodt hangon beszélés sem segít, akkor csak azt tudom mondani, amit nekem tanácsolt a védőnő végső elkeseredésemben, amikor már mindent kipróbáltam Alexánál az öklendeztetése során, hogy próbálj meg egyszerűen nem venni róla tudomást ilyenkor, talán akkor hamarabb megunja és abbahagyja. Azt mondják, a gyerekek akkor csinálják a "műsort" a legszívesebben, ha van közönségük. Ez a dolog nehéz, nekem sem ment könnyen Alexánál, de hátha eredményes lesz, szorítok nagyon!!! Kitartás!!!!

Etna: Szóval akkor te is benne vagy ebben a cipőben, mint Luca. :( Nem irigyellek benneteket. Nálunk is dúrva hisztik vannak, illetve csak dúrvának indulók néhány mp-ig, aztán eddig még mindig sikerült elterelnem a figyelmét. Viszont igaza lehet Lucának, szerintem hamarosan én is megtudom, hogy milyen az igazi, brutál hiszti, ahogy látom Alexánál, megvan hozzá az érzéke maximálisan. :lol:
Lakásotok szép lesz, szépen alakultok. Kb. mikor tudtok költözni?
Kisvideót megkaptam, köszönöm szépen, nagyon szép!

Mi jól vagyunk, ebéd után megyünk a városba anyummal és Lexivel, be kell vásárolnunk a holnapi vendégségre, anyukám és a kisebbik húgom szülijét ünnepeljük, nekünk a fél család júniusi születésű, tiszta anyagi csőd ez a hónap! :lol: :lol:

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!
Ma voltam a dokimnál. Hála az égnek nem kell műtenni és méhen kivülim sincs. Pedig először azt hittem hasi uh-t csinált és bal oldalt látott valamit jó nagy is még Én laikus szemmel is látam, hogy bizony van ott valami! Utána csinált hüvelyi uh-t és kiderült, hogy a sárgatest cisztávál alakult át 60x45mm-es. A méhben már nem voltak szövetdarabok. Mondta, hgoy ha erős fájdalmat érzek vagy erősen vérzek akkor menjek kórházba mert akár a ciszta megcsavarodhatott és akkor sűrgőssen műteni kell! 1 hónap múlva megyek kontrollra és remélem addigra a ciszta is felszívodik! Háziorvosnál is voltam már ma már megyek dolgozni nem nagyon akkart de nekem most ez a terápia addig sem gondolkodok, hogy mit csináltam rosszul, vagy mit kellett volna még tennem!!

Etna
Köszi szépen. Pcos most rendben nem policisztás a petefészkem rendszeres is volt a ciklusom eddig de most már tudom, hogy nem késet hanem terhes voltam!!
Zsuzsa
Remélem veled találkozok ma!! Kellene egy nagy ölelés!!!!

Puszilok mindenkit és nagyon köszönöm a törödést!!!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Grácus!
Nagyon sajnálom ami történt, de ne adjátok fel.Sok erőt és kitartást.

Luca!
Reméljük megoldódik ez a hiszti ügy...és ritkán fog előfordulni...

puszi mindenkinek, bocsi, h csak ennyi de rengeteg dolgom van..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Meg meg mindig 2in1 vagyunk. Bra ma azt hittem hogy korhaz lesz a vege, csak nem a szuleszet, hanem a dilihaz. Etna, Luca mi lenne ha bedobnank oket a hidegvizbe. Mar en sem tudok mit kezdeni egyszeruen megorulok, es meg erom sincs felemelni vagy elhozni valahonnan mert kiszakad a hasam. Borzaszto ez a hiszti. Nallunk van bunteto lepcso az bevallik. De most a 2nap alatt anyamek ugy elkenyesztettek, hogy ha megkerem, hogy rakja el a jatekat nem eleg, hogy nemet mond, de meg a foldhoz is vagja. EZert ma bunti volt, mondjuk, most estere ossze is rakta oket, de 2nap alatt nagyon durva lett. Elmentunk megnezni a bolcsit, mert rajottem, hogy ha felakarom nevelni a gyerekeimet eszternek szeptembertol bolcsibe kell menni megszakad a szivem, de maskepp nem megy.

Gracus, oszinten sajnallom, a tortenteket. HIszem hogy hamar megerosodsz, es a doki ezutan figyelni fog, hogy valami megelozest talaljon ki.

Petram, mekkora mar a hercegnod. Eszter is igy tornazik fejet a foldre teszi, es mondja anya tojnazok. Nagyon edesek, ahogy ketten jatszanak. Jo lenne mar, ha miis itt tartanank. KOszonom a biztato sms-eket.

Daniella, nagyon jol allnak Lexinek a copfok igazi csajszis, nem panaszkodik, hogy huzza neki?

Leszam, jo, hogy ilyen jol veszelte at a himlot. Legalabb tul van rajta kkicsinek. Puszi nektek!

Arte, nagyon tunderi a kiskutyus a mienk is ilyen edi volt kicsinek. Persze most is az. Eszterrel dul a lamour meg a kajat is kiveszi a szajabol a kutyanak, az meg meg a fuvet is megeszi eszter kezebol hihetetlenek.

Laar, remelem jol van a kekszemu hercegno. Ti hogy alltok a jarkalassal?

TImi a gyogyszer nallunk is problemas volt, meg jo, hogy csak nagyon ritkan kellett. Ez jo trukk. Esetleg kiproballhatod, hogy masik kezedben a teas uveg igy hatha az ivasra keszul fel.

Huu lassan megyek mert leszakad a derekam. Bocs, hogy nem tertem ki mindenkire. GOndolok ratok, es koszonom, hogy aggodtatok, ha Mate meggondolna magat szolok. JO ejt mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!
Első munkanap vége. Jó volt kicsit kikapcsolodni nem járt folyton az agyam a csajok lefoglaltak na meg a darabszám is. Zsuzsa olyan jó volt veled találkozni az ölelésed olyan erős volt és biztató szeretettel teli!!!!!!!! Ma annyi ölelést kaptam a csajok nem győztek ölelgetni nagyon jó volt erőt adot! Műszak vége felé már pokolian fájt a hasam meg a derekam is :cry: most, hogy már nem állok kicsit jobb és nem sokára ágyban leszek és akkor még jobb lesz!!

Angyalom
Drukkolok, hogy Máté minél hamarab kibújon!!!++++++++++++

Puszi!!!

Kép
grácus

Sziasztok csajszik!

Angyal!Örülök, h még egyben vagy és jól vagytok.
Az én kislányom még nem indult el...már csak az egyik kezét kell fogni úgy megy, de egyedül nem akar..kell neki egy biztos pont..de nem baj én nem siettetem, majd ha ő úgy érzi, h már megy neki akkor úgy is elindul...

Lányok!
Ma hajnalban brutál eső volt itt, meg jég...arra ébredtem..mentem ki..a támfalból mosta ki az eső a földet a felső szomszédtól folyt a víz...azt hittem sírva fakadok és ez csak fokozódott, ha nem tudott volna elfolyni a víz akkor bejön a lakásba, pedig egy magas terasz van a bejárat előtt.Egész árkot csinált a támfal mögött a víz..és kimosta a földet, a virágaimmal együtt, még nem tom mit csinálunk ezzel a sok földel az udvarban, hogyan fogjuk visszatölteni, vagy mi lesz vele.

nem is tom minek álljak neki, tanácstalan vok most

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!
Nagyon megált a topik :cry:
Remélem azért mindenki jól van és csak nem értek rá!!!
Én meg vagyok a körülményekhez képest pokolian fáj a hasam már 2 fájdalom csillapító meg görcsoldó van bennem. Én hülye meg felíratkoztam tegnap túlórázni is már szidom magam érte. De legalább a munka eltereli a gondolataimat.
Kicsi szívem most darabokban idő kell neki mire jobban lesz. És pokolian félek egy újabb terheségtől és csalódástól!! :cry: :cry: :cry:
Remélem azért fogtok írni és remélem, hogy nem miattam nem írtok!! :roll:
Puszilok mindenkit!

Kép
grácus

Lányok merre vagytok??????????????????????????????????????????
Remélem a vihar nem okozot senkinél sem kárt!!!
Mindjárt megyek dolgozni!!!
Puszilok mindenkit!!!!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok...

Grácus, miért miattad ne írnánk? Butus csaj. :-)
Sajnálom, ami történt veled. Kívánom, hogy minél hamarabb helyrebillenjen a lelked, és újra tudjatok próbálkozni.

Én azért nem jöttem, mert el vagyok havazva, zajlanak az események. Petrám, valamikor a héten beszélnünk kell. :-)

Laar, sajnálom, hogy nálatok is károkat okozott a vihar. Mi tudtál csinálni a támfallal?

Angyalka, hihetetlen, még mindig 2 in 1. :-) Máté kitartó kiskrapek. :-)

Luca, a gyerekek ilyen korban kezdik először a határaikat feszegetni. Hiszti ilyenkor teljesen "normális". A legfontosabb a következetesség. Nem éri meg hideg vízzel locsolgatni, mert attól csak megfázik, és nincs nevelő értéke. Sztem ilyenkor egyedül kell hagyni, - még ha megszakad a szíved, akkor is - és megvárni, amíg abbahagyja. Ha ilyenkor foglalkozol vele, csak mégjobban hisztiszni fog.

Csajok, bocsánat, most nem írok többet, mert készülünk a Múzeumok éjszakájára. :-) Majd mesélek, merre jártunk, és milyen volt.

Puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Jó reggelt Lányok!

Nem nagyon tudok jönni, mert egyfolytában úton vagyok, és ha itthon vagyok, akkor sem enged a főnök írni, de majd igyekszem sűrűbben jönni!

Grácus, nagyon sajnálom :(

Petra, Daniella! Nagyon édesek a lányok :) Remélem a következő, nekem is lány lesz :)

Luca! Sokszor hallottam már, hogy 2 éves kor körül jön a dackorszak, de nem tudok hozzászólni! Kitartást, állítólag elmúlik!

Angyalka! Örülök, hogy még egyben vagytok :) Vigyázz magatokra!

Ákos felébredt, mennem kell, puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok lányok!

Megvolt vasárnap estére az ijedelem nálunk: Tamásom elesett a járdán (jó rücskös, nem sima járda), koppant akkorát a feje azt hittük agyrázkódása lesz... felkaptam, majdnem elájultam, folyt a homlokából a vér, tök mélyen berepedt. Persze sírt aranyom torka szakadtából, tiszta idegek lettünk apával, hazarohantunk vele, majd irány a sebészet. Végig üvöltött a kocsiban, de mire a kórházba értünk megnyugodott, a liftet kezelte, majd az orvosnál már egy hangja sem volt, tiszta hősiesen tűrte az egészet. Szerencsére nem kellett összevarrni neki, hanem húzató tapaszt tettek rá, hogy ne maradjon heges. Úgyhogy kész voltunk teljesen, remegett kezünk-lábunk, hogy mi nem jön még. Mindez persze úgy történt, hogy Tamás középen, anya-apa jobbról balról, csak éppen nem fogta a kezünket. Esélyünk sem volt elkapni, olyan gyorsan vágódott el aranyom. Úgyhogy ennyi a történetünk, szerencsére az ijedelem nagyobb volt, de hát ki ne ijedne meg, ha így dől a vér a gyerek fejéből... dobok pár képet, család-Noémiset, bibiseset és egy igazi kis hölgyeset :)

Kép

Kép

Kép

Ez a két kép még a héten készült, mikor vigyáztunk Noémire Tamással.

Kép

Kép

Gárucus!
még Neked akartam írni, hogy ne mondj ilyen hülyeséget, hogy miattad nem írunk! Szerintem el vannak foglalva a lányok is, ezer dolgunk van a gyerkőc körül. Gyere nyugodtan, én minden nap olvaslak Benneteket, csak nem mindig tudok mit írni. Puszi és örülök, hogy jobban vagy! csak így tovább!

Laar!
durva amit írtál a viharról. Aznap pont hallottam a hírekben dél körül, hogy Kozármisleny környékén milyen brutál vihar volt, eszembe jutottatok. A támfallal végül mi lett? Sikerült visszatenni bele a földet? Szegény virágok... nekem is tönkrevágta már párszor az erkélyen a vihar, mindig siránkoztam, hogy ezért fáradtam vele... aztán megfogadtam mit érdekel engem ez a pár virág, semmi azokhoz képest, akiknek a házuk úszott el.

Na megyek, átviszem a Drágámat, itt aludt el apa mellett, ki volt fáradva rendesen. Holnap jövök, remélem addig írtok is valamit, kinek hogy telt a hétvége :wink:

Kép

Kép
luca81

sziasztok!

írtam szombaton egy hosszút, elszállt, utána egész délelőtt nem volt nálunk elérhető a babanet, írtam tegnap megint, hát boti egy mozdulattal kitörölte, hogy hogy csinálta nem tudom.

a konyhám újra lett feste, most már nagyon szép, a hibákat kezdi kijavítan a festő, szóval alakulunk,mint pupos gyerek a prés alatt. esküszöm,hogy hívok valami ördögűzőt. képzeljétek a leszakadt plafont megcsináltattuk gipszkartonnal, erre tegnap megyek le, végig van repedve, vállalkozót már kifizettük, tengap 10-re mondta,hogy jön, du 4 kor még senki. állandóan az ismerősömet hívtam, hogy mi a fene van, erre jött és azt mondta,hogy vizes az egész, mozog, de ez így természtes gipszkartonnál, kb 1 hónap múlva jön, megerősíti az üvegszálat, mert az tényleg végig repedt és újra gletteli vagy szilózza az egészet. tök király, akkor már ott fogunk lakni .
viszont a fax kivan, tegnap egész nap a konyhát sikáltam. hiába van takarófólia, hungarocell, nem használják, nem értem,hogy mindenki ilyen trehány? nagy nehezen a konyhabútort méltóztattak letakarni. mindenhol az a kis por, amit a csiszolásból otthagytak :evil:
1 zsák szemetet szedtem össze utánunk. tejesdoboz, dinnyehéj, stb. mondom mi az isten ilyen büdös, hát le volt takarva, ott díszelgett az erkélyen. hamutartó tele csikkel, férfiak :roll:
szombaton költözés, de persze az én uram elszámolta a beosztását, úgy szóltam rá, hogy nem csüt-pént van itthon, hanem szomb-vas. erre senki nem ér rá akkor, mert mindenkit csüt-péntekre rendeltünk ide. szóval hála az uram nagy eszének marad pénzért költöztetés.

grácus!
nehogy azt hidd már,hogy miattad nem írunk! sőt, pont az ellenkezője, a te sajnálatos sztorid még jobban összehozta a csapat szellemet, látod, mindenki szívből veled van. sajnos nálunk rohanás van, én azért nem írok, ha meg írok, lsd hozzászólás elején.

lucám!
szegény kis vigyori sebesült. nektek legalább volt eszetek és elvittétek a sebészetre. nekem nem és marad is hegg boti szeme alatt, mikor az egymást evő hörcsögökhöz rohant és ráesett az akvárium szélére. órákig vérzett, de nem jutott volna eszembe, hogy vigyem összehuzatni a sebet, én csak rettegtem,hogy nehogy varrni kelljen. de botit ismerve, lesz még lehetőségem sebészeten ülni vele. :D

úgy döntöttem, hogy megszuratom, nézzék meg nála az tejallergiát. a spéci tápszer kua drága, de eddig megvettem, de most liter számra issza a kakaót, ha van gastroenterológus vélemény, akkor lehet olcsóbb, házi gyerekorvos nem elég hozzá. sajnáltam megszuratni.
dobok majd képeket, de egyenlőre hulla vagyok. én nem is tudom,hogy eddig mibe fáradtam el, a háztartás vezetése és a boti most gyerekjátéknak tűnik a nagytakarítások, rohangálások mellett. ennek soha nem lesz vége. de legalább megtapasztalom,hogy milyen lesz, ha dolgozom, kb akkor lesz ennyi melóm, de akkor napközben nem kell még játszóra is rohangálnom.
ja és botikám a szokásos, 2 fog megint jön, most már szinte mind kint lesz, vagy csak 1-2 hiányzik, aminek 2 éves korig ki kell jönnie. tiszta takony, csorog az orrából, semmilyen orrcsepp nem dugítja ki az orrát, két napja nem alszunk. most várom a lázat és a torokgyulladást, szokásos procedúra fogzás alatt. már minden gyerek orrcseppet kipróbáltam, hasztalan. szó szerint úgy folyik, mint a csapból, kiposzívózom, jó sok kijön,mire kimosom az orrszívót, addigra már mind a két orrluykából vastagon folyik. nyála viszont nem annyira, pedig az jobb lenne. szegénykém, mindig rossz, ha beteg, de most nagyon rosszkor időzített.
szerintem kéne tényleg egy ördögűző, mert a norbi családja tuti átkoz minket :lol:
na megyek, mert lassan felébred a főnök és kéri a kakaót. jobban mondva követeli.
többiek remélem jól vagytok, lassan majd írok mindenkinek, előbb vagy utóbb.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Jól van na tudom, hogy nem azért nem írtok. Rosszul fogalmaztam!!!! :D

Luca
Tamásnak küldöm a gyógypuszikat!! Nagyon jók a képek!!!
Etna
Kitartást a felújításhoz mindjárt vége!!
Nofi
Te voltál dokinál? Mit mondott???
Zsuzsa
Jó volt veled ma találkozni ha csak pár percre is. Családi napra jöttök szombaton???

Kicsit jobban vagyok. Hasam már nem fáj. Dolgozok próbálom elterelni a gondolataimat!!
Puszilok mindenkit!!

Kép
grácus

Sziasztok CSajok!

Légyszi szavazzatok a csemetéimre. Sajnos egy nap csak egy képre lehet. de regisztrálni nem kell... Köszike!!

http://szallas.hu/bababarát-pályázat/fotó/100000158
http://szallas.hu/bababarát-pályázat/fotó/100000127

Nofi! Állok rendelkezésedre!! Várom a hívást!!

Etna! Kitartás mindjárt szombat!! Remélem, a költözés már zökkenő mentes lesz! A gipszkarton ilyen. Mindig fog kicsit repedezni. A mienk még így 2 év után is reped. Ez a hőmérséklet ingadozás miatt van. Na és persze kell neki száradni is... Fel a fejjel!!

Luca! Gyógyulást a bibikézhet!! Nálunk is minden naposak a borulások...

Most mennem kell a Flóra a konyhában garázdálkodik!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Csak gyorsan írok kicsit, mert van munkám bőven.

Sajnos a hétvégén elpucolt sarat az udvarból a tegnap előtti első eső megint kimosta az udvarba...uh majd ha jó idő lesz és szárad akkor megint le kell pucolni, így is valószínű h újra kell füvesíteni hátul, mert ezt az iszapot nem bírja ki a fű, a sok munka a gyönyörű virágaim és a fű, egy pillanat alatt elszállt.Háát ez van sajnos 5-6 óra alatt pucoltuk el az iszapot szombaton, és 5 perc alatt újra kimosta...a nagy esőben a fiúk felmentek és ástak árkot, sajnos előbb kellett volna, de mivel fent az a kert nem a mienk ezért nem szívesen piszkáltunk bele, de sajnos nem volt más választásunk.
Tegnap kihívtunk egy bádogost is mert ázik a kéményünk és a tűzfalnál is a gerenda a szélén, ma elküldte az árajánlatot 120 rugó lenne, felhívtuk a vállalkozót aki múlt héten azt mondta h kifizeti, most már közölte h ez lehúzás és nem fizeti ki, kiküldi majd az ő bádogosait(akikre már február óta várunk)és azok majd megnézik mert csak szilózni kell...a mi bádogosunk azt mondta h látszik a nem hozzáértés a munkájukba.Uh megint ott vunk ahol eddig..ázunk...és várjuk a bádogost

Timiéknek tönkre ment a monitorjuk, uh sajnos nem tudnak jönni még nem lesz másik.Jól vannak, kicsi meggyógyult.

Luca!Mi a neve annak a kencének amivel Tamás szúnyogcsípéseit kened?Fel kell iratnom nekem is, mert nekünk sem múlanak hiába kenem s még körülötte udvar is keletkezik a kicsin.
Az én bokám is brutálisan bedagadt és kő kemény lett...nem tom milyen szúnyogok ezek..

Solyim!
Merre vagy? Dolgozgatsz?
Tegnap elkezdtem a Gastroyalnak a lugosítós étrendjét, 4 adag kajcsi, plussz limonadé, nagyon laktató és finomak.

puszi mindenkinek....várom már a jó időt nagyon.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Jöttem egy kis bekukkantásra én is. Úúúúúúúútálom már ezt a rossz időt, elegem van az esőből és a hidegből is, gondolom, nem vagyok ezzel egyedül!!! Milyen nyár ez???? :evil: :evil: :evil:
Remélem, szombatra már jó idő lesz, családi grillezést tervezünk a Balatonon. Azt sem bánom, ha nincs 30 fok, csak az eső ne essen!

Luca: Sajnálom Tamást, gondolom, nagyon megijedtetek! Édesem, olyan aranyos a képen a ragtapasszal a kis bibijén! Alexának is vannak különböző sérülései, már harmadszor fordult elő, hogy fut ezerrel, hasra esik a járólapon és felreped a kis szája. Legutóbb szombat este történt meg a dolog, még jó, hogy a foga nem tört ki. Folyt a vér a kis szájából, nagyon dúrva látvány volt. Jól meg is dagadt neki. Szerencsére hamar megvígasztalódott.
Noémi gyönyörű baba, nagyon aranyos a képeken!

Laar: Sajnálom a sok bosszúságot nálatok a házban az esőzések miatt. Remélem, most már kijönnek a bádogosok és megcsinálják rendesen a munkájukat! Nálunk is volt leázás a kéménynél, a biztosító fizetett is. Vannak még bosszúságaink, pl. a fürdőben a zuhany és a kád körül a sziloplasztozást ki kéne javítani, illetve a garázs előtt a térkőből megsüllyedt néhány darab, felszedték és újra rakták, de nem lett egyenes, van benne egy kisebb gödör, hát milyen szemmértékük van ezeknek az iparosoknak? :twisted: :twisted: Meg néhény belső ajtónk pattog, amikor kinyitod, állítólag ez beállítási hiba, jön majd az asztalos és megcsinálja.
Mírácska hogy van?

Petra: Mindjárt szavazok a gyerkőceidre. Megkapta már Flóra a 15 hós szurit? Mi holnap megyünk. Napközben ő is 2-t alszik még? Vagy már csak 1-et?

Grácus: Fel a fejjel, nagyon sok lelki erőt kívánok neked, hogy mielőbb túl legyél ezen az egészen és újra sikerüljön teherbe esned!!!!! ++++++++++++

Zsuzsám: 28-án mész a kórházba, ugye? Az már csak pár nap. Hogy vagy, mi újság veled?

Most megyek lányok, Etna neked akartam még, hogy nem semmi ez a lakásfelújítás nálatok, kifogtátok a leghülyébb embereket. Köszi a festős sztorit, elolvastam, hát...elég dúrva! :shock: Most már csak a végére értek ennek az egésznek! Boti fogzásához kitartást, pussz csajok mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla

Laar!
A szúnyogcsípésre a kencét nem kell felíratni, gyógyszertárban simán lehet venni, kb. kétszáz ft volt, ha jól emlékszem. "Rázókeverék szúnyogcsípésre", ezen a néven lehet kérni, gyógyszertári kevert cuccos. Még mindig ez a legjobb nekünk, ettől legalább nem lesz gennyes, és nem is lesz olyan vörös. Bár lehet most már immunisabb a csípések ellen. Egyetlen szépséghibája van, hogy olyan, mintha mésszel kented volna be a gyereket, viszont sokáig a helyén marad és nem dörzsölődik le, szóval ezért is tartósabb, mint mondjuk a fenistil. Remélem sikerül venned, majd írd meg!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Gyors írok pár sort mert már rég nem jelentkeztem!

Grácus: kitartás és fel a fejjel! Vigyázz magadra!

Látom ez az idő mindenkit tönkretesz...

1. nálunk olyan az udvar mint az "utolsó tyúkkert" - öcsém szavaival élve.... ugyanis elkezdtük feltölteni az udvart és az eső következményeképp csak gumicsizmába lehet közlekedni ha kimerészkedünk

2. a pincénk beázik mert még nincs eresz és addig nem is lesz míg nem szigetelünk és mindenkitől hozzánk folyik a víz

3. a fiúk kiásták múlt héten a lépcsők alapját mert múlt szombaton betonoizni akartunk de a gödrök vízzel lettek tele nem betonnal

4. én árvizest játszottam próbáltam a pincét menteni, nekiálltam vizet merni 10 l-es vödrökkel és megcsúsztam azUram 46os gumicsizmájába és beleestem a 80 cm mély alapba..... a lábaimat agyonvertem..... szép színesek tenyérnyi foltokkal

5. megjött a havim.. szerdán megyek petevezeték átfúvásra.... meglátja a doki a lábaim aztán kihívja a rendőröket, h ver azUram az tuti!!!! :D

6. ki vagyok mint a ló, mert a kisebbik öcsémmel egyfolytába németeztem 7 napon keresztül, korán keltem, délutános voltam és ezáltal későn feküdtem....

7. 2 heti vasalnivaló vár rám....

8. pénteken hozzuk el Bredit :D :D

9. megszállt a teraszajtónk és a szél a kétujjnyi hézagon csak úgy sűvít keresztül a nappalin, elvileg ma jönnek.... az ajtó olyan hangokat ad ki h alig tudok aludni, mert annyira félek, h a nappali kövén landol az a szaros ajtó.....

csak ennyi... majd próbálok még jönni!!!

Puszkák és ölelések!!!

Kép
Kép
arte

De a lényeg h hétfőn lesz a 2. házassági évfordulónk!! :D :P

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Daniella!
Épp kérdezni akartam, h nálatok mi a helyzet, azt hittem nincs semmi gond...mi a fürdőt úgy csináltuk, h ne kelljen szilózni, mert a panellban állandóan csinálni kellett, mert penészes lett meg egyéb gondjai voltak, szerencsére ügyes volt tesóm a csempézésnél, a csempe mögött, meg olyan védőréteg lett felhúzva ha netán alá megy a csempe alá a víz akkor sem ázik stb...és utálom a szilót..mondják, h penészedésgátlós meg ilyesmi aztán a nagy lószart..a penészt semmi nem tudja megállítani.Én ajánlom a műanyagot amit lehet kapni a kádhoz, csak sajna asszem az utólag nem lehet feltenni, rá kellett volna csempézni, de érdeklődjetek utána.
A kéményünk nekünk csak a padláson ázott el de végig,a lakásban nem, arra is fizet a biztosító?
Szerencsére a térkövek nem süllyedtek meg, de a támfalelemek a lakás mellett azok igen.

Mi is megvettük múlt héten a kerti kürtös grillt le is festettük, h felállítjuk, de annyira átázott a föld h hiába csinálnánk neki alapot az egészet elnyelné a föld mert 200kg.A hétvégén már mi is grilleznénk remélem jön a jó idő és sikerül megvalósítani a dolgokat.

Luca!
Szerencsére Tamáskának nem lett nagy baja..mihamarabbi sebgyógyulást neki.
Megpróbálom a gyógyszertárba ezt a kencét, köszi.

Arte!
Vigyázz magadra.Sajnos a mi udvarunk is ilyen, pedig már be volt füvesítve, de ez a sok föld sajna amit rámosott az eső ilyenné tette...örülnék ha jobb idő lenne tudnánk hátul takarítani, és a fűmagot is elvetni újra,mert ez a sok eső és sár nem tett jót a fűnek.

puszika mindnekinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Lucám, sajnálom Tamásod sérülését, de ahogy írod, kis hős. :-) Gyógypuszit küldök a kis buksijára. Noémi nagyon édes, érdeklőső kislánynak tűnik. Tündéri baba. :-)
Mi a helyzet a hisztivel? Sikerült rá megoldást találni?

Laar, szívem, szomorúan olvasom, nálatok is milyen pusztítást végzett ez a xar idő. :-( Reméljük, hogy a meteorológusoknak lehet hinni, és holnaptól végre jó lesz az idő.
Nincs garancia a javításokra? Kergesd a bádogosokat, mert ha nem vagy a nyakukon, nem foglalkoznak a javításokkal.
Milyen ételeket eszel a lúgosítás nevében? Hátha kapok tőled jó ötleteket...:-) Mirácskának puszijaimat küldöm. :-)

Timiéknek is puszi, reméljük, hamar lesz új monitor, és tud jönni. :-)

Grácus, fel a fejjel csajszi, meglátod, nemsokára eljön a Te időd is, és ne félj, ha orvosi felügyelet alatt leszel, mégegyszer nem történhet meg a szomorúság. Csak pozitívan, és meglátod, minden rendben lesz. :-)

Daniella, anniyra édes a képeken Alexa. Nagyon csajos... :-) Sajnos, a szakemberek trehányak, ha egyáltalán lehet a legtöbbjét szakembernek hívni. Anyukámék lakásában pl. a derékszöghöz képest 12 cm volt a falban. Le kellett bontatni, felszedni a parkettát, vagy 1 hónapos csúszással vehették át a lakást. Persze a lakóparki lakásokról elég sok rosszat lehet hallani, de nem gondoltuk volna, hogy nálunk is ez lesz a tendencia.

Arte, gratulálok a 2. évfordulóhoz. :-) Szorítok, hogy az átfúvás után végre sikerüljön a baba. :-) A foltjaidra jó az árnika krém, az ilyen jellegű sérülésekre tuti. Vigyázz magadra... :-)

Petrám, köszi a beszélgetést. Flóra visszaaludt, vagy Kornélod nyert?

Zsuzsám, tényleg, mindjárt 28-a... Hogy vagy? Írj valamit, hiányzol....

Etnám, kitartást, már látnod kell az alagút végét... Nem semmi, amiken keresztül mész, lakásfelújítás címén.
Botit sajnálom, hogy ennyire megszenvedi a fogzást. Jobbulást neki.

Nálunk semmi extra nincs, voltam dokinál, mindent rendben talált, megyek hormonszintet nézetni, és ebben a hónapban még nézzük a hőmet. A többit majd a vérvétel eredmény után beszéljük meg, ami nem értem, de 2 hét alatt készül el.
Lehet, hogy kicsit fel fog megint borulni nálam minden, mert bár nem csinálok semmi különlegeset, már 10 kg-ot fogytam. :-) Bár - a hormonok miatt híztam meg - lehet, hogy most állok teljesen helyre. :-) Majd 2 hét múlva többet tudok.

Most megyek, mert ez az idő rám olyan hatásal van, mintha ősz lenne, és aludnom kellene. :-) Puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Solyim!

Ilyen kajákat eszem...az alap minden nap ugyan az csak másképp van elkészítve, egyszer magyaros egyszer kínai mexikói stb.ezt eszem ma:
1.étkezés: Fahéjas meggyleves, zabkorpás túrógaluska

2.étkezés: Zöldséges erőleves

3.étkezés: Erdélyi káposztakrémleves

4.étkezés: Magyaros burgonyaleves
+1l méregtelenítő limonádé lúgos vízzel
+lúgosító hatású ganodermás zsírszegény tejeskávé

Etnám!Kitartás lassan végeztek...

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

CSak par sort irok. Meg mindig bent van a hos fiam. Ugy latszik nagyon tetszik neki, pedig nem igazan fer el. EGYre kevesebbet tud meg nyujtozni is. MOstmar mintha ment volna lejebb. De ezt se mindig latom igy. MOstmar tenyleg minden keszen all a fogadasara penz felreteve mindenkinek. CSomag kesz szpba kesz. Ruhak rendben, szoval....Igaz meg van matol fogva hivatalos 2hetunk tehat meglatjuk. Mar attol kezdek tartani, hogy ha tul nagy lesz hogy fogom kinyomni, de bizom benne menni fog.
Kozben Eszterkem egy rontas. Nagyon eleven rosszasag, de remelem kinevi. Legalabb pelenka ugyben jol allunk, szoval alakul a dolog. Minden nap elmondja, hogy akar menni oviba.

Puszilok mindenkit lanyok! Aldott estet, sokat gondolok ratok, csak mar semi idom jonni!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Lányok...

Nagy a pangás... Mi van veletek?

Angyalom, kitartó baba ez a te Máté fiad...:-) Bár azt szokták mondani, hogy a fiúk kitöltik az idejüket a mami hasában...a lányok sietnek :-)

Laar
, ezek nagyon ínycsiklandó ételek... És jópofa összetétel...
Én almaecetet iszom, ez is jó kis kúra...:-)

Sokat nem tudok írni, teljesen simán mennek a napjaim, pedig nem szeretem, mégis nézem a focit, a legjobbnan a zenék tetszenek, meg a leopárdfigura táncai...:-)

Most lépek, majd visszanézek, hátha...
Puszi mindenkinek

nofertiri

Sziasztok lányok!

Most már lassan tényleg nem tudom elképzelni mi van Veletek :) Senkinél semmi hír? Igaz nálunk sem történik sok minden, ma kéne visszavinnem Tamást a sebészetre, de még nem szántam rá magam, félek, hogy letépik neki tapaszt és akkor ott leszünk, ahol vasárnap. Amúgy fél cm nyílt sebet írtak neki a papírjára, elég durva volt, egy kavics állt neki bele.
Na és még valami: ma egy éve, hogy drága apukám örökre itthagyott bennünket. Rá emlékezem a következő kis verssel:

Jó lenne újra beszélgetni Veled,
Melléd ülni, s kezemben tartani kezed.
Elmesélni neked, ha boldog vagyok,
vagy ha a bánat cseppje szememben ragyog.

Hiányzol és néha nem igazán értem,
miért mennek el azok, kik fontosak nékem.
Fáj, ha Rád gondolok s megszakad a szívem,
bár egy év telt el, de kín gyötri lelkem.

Apa szeretlek! Bár gondolom tudod,
hogy szívemben egy zugot csak számodra tartok.
Itt mindig lesz helyed, és biztosan érzem,
találkozunk mi még valahol a létben.

Tudom, nem éppen egy vidám dolog, nem is akarlak untatni Benneteket ezzel, csak nekem tényleg nagyon fáj :( Tamásommal tegnap voltunk temetőben, mindig kiabál papinak, hogy "szia papi, hoztunk vijágot". Olyan édes, majdnem megszakad a szívem.

Laar!
sikerült beszerezni a kencét? Használ? Nem tudom írtam-e, de kb. két hete volt szúnyogirtás nálunk, háááát..azóta még szarabb a helyzet, sokkal több van, mint előtte.

velem még annyi van, hogy tegnap este zuhanyzás közben mikor a hátamat mostam, valami "roppant" a hátsó bordáimnál jobb oldalon, azóta alig bírok oldalra nyúlni. Gőzöm nincs mi lehet ez, de nagyon szar :(
Ja és még egy rossz hír: mamikám tesójánál kiderült: mellrákja van. Ami az érdekesség: hogy férfi... kedden műtik. Szóval próbáljon az ember pozitív lenni ennyi rossz után. Na megyek, nem túl rózsás kedvem van ma, remélem Veletek jobb a helyzet! Puszi mindenkinek, gyerkőcöknek is!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Solyim!
Én vettem almaecetet, majdnem hánytam tőle, akkor már a kapszula, anyukámnak adtam, iszogassa ha akarja...

a kaják tényleg finomak, és nem kell koplalnom, mondjuk a káposzta levesnek eddig csak a levét ettem, mert borzasztó rossz volt, az erőleves, gyümölcsleves, nagyon fini...Ezek mint zsírszegény, korpás, zsírégető lisztből készülnek, legalábbis ezt írják.Jövő hétre már nem menüt rendelek, hanem magam válogatom össze a kajákat.
Tegnap óta futok is,tegnap mindjárt nehéz nagy dombos tereppel indítottam, 6 éve nem futottam már, uh kicsit lehettem volna eszesebb, majd kidőltem, úgy elfáradtam..és iszonyat szúrt az oldalam..de nagyon lelkes vok, naponta tornázom is...4 nap alatt fogytam 2 kilót koplalás gyógyszer nélkül, és ment le comból hasból is 2 cm..uh nem adom fel...és erre még rátesz az itthoni meló is, tegnap már 10kor szunyáltam..hulla voltam.

Angyalom!
Egyben vagy még?

Luca!Még nem voltam gyógyszertárba sajnos...de már nagyon kellene.Részvétem apud miatt, nehéz lehet az emlékezés.

Etnám!
Mi újs nálatok?

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok! Látom, nem nagyon vagytok ti sem!

Lucám! Szokták mondani, hogy idővel jobb lesz, de nem! Én 8 éve minden nap meghalok egy kicsit, és legutóbb pénteken sírtam végig valamelyik napomat, miután a versedet olvastam!! Erősnek kell lennünk a gyerekeink miatt! (Már megint potyognak a könnyeim)

Most nincs időm írni mindenkinek, csak azért jöttem, hogy elmeséljem mi volt ma, és érdekelne a véleményetek!
Ákost sosem szoktuk vezetgetni, majd elindul magától ha akar, meg amúgy is fáj a hátam, nem hiányzik ez a rengeteg hajolgatás!
Ma itt volt az anyósom, és vezetgette az Ákost! Megkértem, hogy ne csinálja, mert nem akarom, hogy hozzászokjon. Erre ő-minden gyereket vezetgetnek! Én- nem mindet, ha mégis, az enyémet akkor sem, így is fáj a derekam, nem hiányzik ez még plusszba! Ő- és? az enyém is fáj!
Na köszi, jó fej mi? Akkor fájjon az enyém is vagy mi? Na, lényeg, hogy ok, nem vezetgeti. Talán 1 perc sem telt el, már megint vezetgette! Kivettem a kezéből az Ákost, és mondtam neki, hogy most kértelek meg, hogy ne csináld, inkább felviszem!
És a továbbiakban nem adom neki oda, felügyelet nélkül! Már más ilyesmit is csinált, pl. mákos sütit adott neki, mikor direkt külön kértem, hogy ne, mert neki még nem szabad!

Ha ez lenne az első eset, akkor sem örülnék neki, de mindig keresztbe tesz nekem! Szerintem ez a hobbija :)
Anya szerint túl pörgetem magam, szerintetek is hülyeség?
Attól, hogy az ő fiai 7-8 hónaposan indultak el, az enyémnek nem kell, ráér még!

Luca! Drága Tamás, nem csodálom, hogy félsz visszavinni, igazi kis hős! Noémi apukájáról nem láttam képet, de szerintem tiszta olyan mint te meg a tesód :)

Laar! Sajnálom, hogy így jártatok! Valamit tudnak csinálni a támfallal? Az egyik volt osztálytársam, Felsőzsolcán lakik, mesélte, hogy náluk is milyen cudar világ van! Remélem most már jön egy kis jobb idő! I diétád nagyon jó hangzik!

Angyalka! Drukkolok nektek!

Most mennem kell, Ákos nem bír magával, de mindig ilyen, mikor itt van az öreganyja! ha csak fél órára jön, akkor is ilyen utána, egész estig! Kész vagyok!

Puszika mindekinek!

kiru84

Sziasztok Lányok!

Kiru: Barátnőm egy napon szült velem, tehát a kislánya elmúlt 15 hós. Nem jár még önállóan, mondjuk már nem sok kell neki. Minden mozgásban egy kicsit későbbi volt, mint a nagy átlag (átfordulás, mászás stb.), de ők akkor nem vitték el fejlesztésre, mert a gyerekorvosuk nem mondta nekik. Most néhány hete elvitték és azt mondta nekik egy szakember, hogy nem szabad vezetgetni a babát!!! Ők pedig eddig sokat vezetgették. Majd elindul önállóan, ha megérik rá. Ugyanígy nem szabad ültetni sem, amíg a kis gerince nem érik meg rá. Barátnőmék kislányát már akkor el kellett volna vinni szakemberhez, amikor az átfordulást jóval később csinálta, mint a többi baba. Bár Ákossal nem ez a helyzet, mint a kiscsajjal, csak nekik ez a teljes történetük, ezért írtam le neked a sztorit végig, a lényeg belőle, hogy a vezetgetést nem kell csinálni Ákossal, úgyhogy jól döntöttél. Amúgy ezt sosem értettem, hogy a szülők, anyós-após stb. miért csinálja direkt annak az ellenkezőjét, amit egy szülő kér tőle??? :twisted: :twisted: Szerencsére nálunk nem volt ilyen szitu.

Laar: A szúnyogcsípésekre van egy ősrégi, fehér színű rázókeverék: CINKRÁZÓ a neve, gyógyszertárban kapható most is, de mi már gyerekkorunkban is ezt használtuk.
Arról fogalmam sincs, hogy a padláson a kémény leázására fizet-e a biztosító, ezt meg kéne kérdeznetek.

Etna: Bár, már beszéltünk telefonon, azért itt is írom, szerintem néhány nap és megszokja Boti az új lakást és az új környezetet. Ez sajnos türelem játék, bújj hozzá és próbáld meg neki elmondani, hogy ez az otthonotok, itt fogtok lakni és itt senki sem bántja őt, nincs mitől félnie. Remélem, nem kell sok idő neki.

Luca: Őszinte részvétem apud miatt, elhiszem, hogy fájt az emlékezés. Hihetetlen, hogy már eltelt 1 év. Az én Nagymamám 12 éve halt meg, de a mai napig nagyon fáj a dolog és még mindig álmodom vele, nagyon hiányzik! :cry:

Zsuzsám: Régen írtál már. Holnap mész dokihoz, ugye?

Mi jól vagyunk, holnap lesz 4 éve, hogy megismerkedtünk apával!
Ja és képzeljétek, Alexa benne van a júliusi Kismamában, a "Megérkeztünk" rovatban. Egy 8 hós kori képe van benne.
Mi jövő szombattól mennénk 1 hétre nyaralni a Balcsira, remélem, jó idő lesz most már!
Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Luca
Részvétem :cry:
Zsuzsa
Drukk a mai doki látogatáshoz remélem jó hírekkel jösz!! Este jó lenne össze futni megint :wink:
Lányok nagy a pangás mostanában!!
Velem semmi különös.
Puszilok mindenkit!

Kép
grácus

Sziasztok!

Keressétek meg a kis csajomat videán, megpróbálom elküldeni a linket, de ha nem sikerül így akkor keressétek ezen a néven:míra táncol

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... H69GoW4cTk

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Jaj Laar, hát ez haláli édes, behaltam rajta, nem semmi a kiscsajod, muzikális, az egyszer biztos! :lol: :lol:

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Csajok!

Már 1000 éve nem adtam életjelet magamról, e az a helyzet nincs nagyon életkedvem! Ügyünknek még mindig nincs vége.Másodfokon is elutasítottak. Bíróságig meg nem mentünk el. Most meg kérik vissza a GYÁS teljes összegét, kamattal együtt, amit fél évig kaptam tőlük. "Csekély" fél millió forint. Csak azt tudnám miből. Megosztották a férjem és köztem fele-fele arányban, mivel ő a munkáltató. Én fellebbeztem, Gabié ellen nem lehet. Február óta csak a családit kapom havonta. Igényeltem Gyest, de amíg az egészségpénztár nem adja le rólam a papírokat, addig azt sem kapok. Meg ha visszakérik a lóvét, akkor ELVILEG visszamenőleg járna a gyes szeptembertől. Vagy akkor én felnevelem a gyerekemet 12.000 Ft-ból? Röhejes! Voltam APEH-nál, hogy ha kérik a pénzt és törölték az egész munkaviszonyomat amit a férjemnél töltöttem, akkor mi is visszakapjuk a járulékokat amit befizettünk utánam? Azt mondták: Elvileg igen, de náluk még úgy szerepelek, mintha dolgoznék és folyamatban lenne a biztosítási jogviszonyom. Azt meg sajna nem tudják megmondani, hogy mikor vezetik be a nyilvántartásba a változást. Szóval kapni nem kapok, de én adjak. Elég szar a helyzetünk. Szülők segítenek amennyit tudnak, de náluk sem rózsás a helyzet. Na ennyit a panaszról.

Danim elmúlt 9 hónapos. Felül, feláll, mászik, körbetotyogja az asztalt, ágyat. Elkerülte a 9 kg-ot és 77 cm. Úgy nő, mintha húznák.Most éppen beteg, gégegyulladása van.Szerda éjjel 39,4 volt a láza. Mostmár egész jól van, újra virgonc, csak ugat a gyógyszerektől elég keményen, de legalább tisztul. Ha lesz egy kis időm, majd képet is küldök. Már mindenevő.Minden kell amit mi eszünk. Foga egyszál se még, de csak olyan kaját hajlandó megenni, amit rágni kell. Haja begöndörödött hátul. Ahogy nő, mindig jobban apja.

Gyarapszik a család, sóginőm babát vár, decemberre. Már alig várjuk.

Egyenlőre ennyi voltam, mindenkinek sok-sok puszi!!!!!!!

Kép

Kép
tina84

Sziasztok Lányok!

Gyors egy kis közérdekü közlemény!!

Az anyaméh gyümölcse jutalom! Megszületett Máté Szilveszter, 3400 gramm és gyönyörű. Dicsőség az Úrnak érte.

Ezt az üzenetet kaptam Angyalkától!!

Velünk minden rendben. Zajlanak a napok, nem unatkozom...

LaaR! Nagyon tuti a videó!!

Daniella! Mi majd 14-én megyünk tanácsadásra akkor kapjuk a 15 hós oltást, mert a dokinénink 4 hét szabin van. 5 fogunk van. 1x alszik egy nap, általában 11-től kb 2 órát, hacsak a Kornél fel nem kiabálja. Ma pl 1-et aludt...

most csak ennyi voltam. Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?