sziasztok!
írtam szombaton egy hosszút, elszállt, utána egész délelőtt nem volt nálunk elérhető a babanet, írtam tegnap megint, hát boti egy mozdulattal kitörölte, hogy hogy csinálta nem tudom.
a konyhám újra lett feste, most már nagyon szép, a hibákat kezdi kijavítan a festő, szóval alakulunk,mint pupos gyerek a prés alatt. esküszöm,hogy hívok valami ördögűzőt. képzeljétek a leszakadt plafont megcsináltattuk gipszkartonnal, erre tegnap megyek le, végig van repedve, vállalkozót már kifizettük, tengap 10-re mondta,hogy jön, du 4 kor még senki. állandóan az ismerősömet hívtam, hogy mi a fene van, erre jött és azt mondta,hogy vizes az egész, mozog, de ez így természtes gipszkartonnál, kb 1 hónap múlva jön, megerősíti az üvegszálat, mert az tényleg végig repedt és újra gletteli vagy szilózza az egészet. tök király, akkor már ott fogunk lakni .
viszont a fax kivan, tegnap egész nap a konyhát sikáltam. hiába van takarófólia, hungarocell, nem használják, nem értem,hogy mindenki ilyen trehány? nagy nehezen a konyhabútort méltóztattak letakarni. mindenhol az a kis por, amit a csiszolásból otthagytak
1 zsák szemetet szedtem össze utánunk. tejesdoboz, dinnyehéj, stb. mondom mi az isten ilyen büdös, hát le volt takarva, ott díszelgett az erkélyen. hamutartó tele csikkel, férfiak
szombaton költözés, de persze az én uram elszámolta a beosztását, úgy szóltam rá, hogy nem csüt-pént van itthon, hanem szomb-vas. erre senki nem ér rá akkor, mert mindenkit csüt-péntekre rendeltünk ide. szóval hála az uram nagy eszének marad pénzért költöztetés.
grácus!
nehogy azt hidd már,hogy miattad nem írunk! sőt, pont az ellenkezője, a te sajnálatos sztorid még jobban összehozta a csapat szellemet, látod, mindenki szívből veled van. sajnos nálunk rohanás van, én azért nem írok, ha meg írok, lsd hozzászólás elején.
lucám!
szegény kis vigyori sebesült. nektek legalább volt eszetek és elvittétek a sebészetre. nekem nem és marad is hegg boti szeme alatt, mikor az egymást evő hörcsögökhöz rohant és ráesett az akvárium szélére. órákig vérzett, de nem jutott volna eszembe, hogy vigyem összehuzatni a sebet, én csak rettegtem,hogy nehogy varrni kelljen. de botit ismerve, lesz még lehetőségem sebészeten ülni vele.
úgy döntöttem, hogy megszuratom, nézzék meg nála az tejallergiát. a spéci tápszer kua drága, de eddig megvettem, de most liter számra issza a kakaót, ha van gastroenterológus vélemény, akkor lehet olcsóbb, házi gyerekorvos nem elég hozzá. sajnáltam megszuratni.
dobok majd képeket, de egyenlőre hulla vagyok. én nem is tudom,hogy eddig mibe fáradtam el, a háztartás vezetése és a boti most gyerekjátéknak tűnik a nagytakarítások, rohangálások mellett. ennek soha nem lesz vége. de legalább megtapasztalom,hogy milyen lesz, ha dolgozom, kb akkor lesz ennyi melóm, de akkor napközben nem kell még játszóra is rohangálnom.
ja és botikám a szokásos, 2 fog megint jön, most már szinte mind kint lesz, vagy csak 1-2 hiányzik, aminek 2 éves korig ki kell jönnie. tiszta takony, csorog az orrából, semmilyen orrcsepp nem dugítja ki az orrát, két napja nem alszunk. most várom a lázat és a torokgyulladást, szokásos procedúra fogzás alatt. már minden gyerek orrcseppet kipróbáltam, hasztalan. szó szerint úgy folyik, mint a csapból, kiposzívózom, jó sok kijön,mire kimosom az orrszívót, addigra már mind a két orrluykából vastagon folyik. nyála viszont nem annyira, pedig az jobb lenne. szegénykém, mindig rossz, ha beteg, de most nagyon rosszkor időzített.
szerintem kéne tényleg egy ördögűző, mert a norbi családja tuti átkoz minket
na megyek, mert lassan felébred a főnök és kéri a kakaót. jobban mondva követeli.
többiek remélem jól vagytok, lassan majd írok mindenkinek, előbb vagy utóbb.