Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Belluska,
nyugodtan hívhattál volna :lol: Tudod, sosem zavarsz:-)

Felhívtam még 9 körül S. dokit, azt mondta jó lenne ha jövő héten megnézne valaki, de ha kibírom 5-ig, akkor majd ő. Elkértem barátnőm dokijának a számát és azt mondta ma 13 h-ig bármikor mehetek. Már haza is értem tőle. Megvolt a baba, pulzált a kis szíve, de szerinte nem felel meg 6 hetesnek, csak 5 hetesnek. Kicsit gondterhelt volt a tekintete, azt mondta ne nézegessem az uh képeket, az a lényeg, hogy van pulzálás.
Vegyes érzésekkel jöttem el tőle emiatt a kisebb méret miatt, de azért az sokat segít a nyugalmamon, hogy a tegnapi vérzés nem okozott túl nagy galibát. Remélhetőleg később sem lesz gond.

Csajok, ahogy Belluska is írta, hogy ilyen sokan aggódnak értünk...ez el sem tudjátok képzelni, milyen jó érzés nekem. Én minden nap meghatódom, hogy a régi topikból is ennyien aggódtok értem. Tényleg kimondhatatlanul jól esik.
Mindenkinek nagy ölelést küldök. :lol:
i.kata

Kata!
Ez nagyon jó hír, hogy pulzál a kis szíve! :D A lemaradást meg biztosan hamarosan behozza! :wink:
Továbbra is nagyon-nagyon szorítok értetek!
hbzs

Kata
:D jaj de jó hírek megint! Örülök hogy rádnézett a doki. Pihenj sokat, lógasd a lábad és próbálj lazulni! Drukkolok nagyon!
Pepével 6 hetesen voltam az intézetben, Tanár úr csinálta az uhut és nem volt pulzáció, ő is nagyon aggódott akkor, mondta hogy következő héten csináljak egy tesztet és ha még pozitív csakis akkor menjek vissza uhura... mondanom sem kell hogy hogyan telt az a hetem... a kis lustaság csak a 7. héten produkált szívpulzációt. Úgyhogy ne aggódj!
puszi!

Baby
írhatnál kicsit bővebben magatokról ha van időd, szívesen betennélek a táblázatunkba!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Katus!
Lalónál 6+0nál még nem is volt szívdobi, csak egy jóképű petezsák. Szóval nyugi és pihi! :wink:
20150601134430

Kata!
Mennek a ragacsok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Kata!
Nyugi! Pihizz sokat,meglátod,minden rendben lesz!

Mi tegnap voltuk UH-n (12.hét),mert a doki a vészes hányás miatt berendelt azonnal,csináltak sűrgősségi labort is,szerencsére nem volt benne aceton,így nem kellett bentmaradnom a kórházban.
A Baba nagyon szépen fejlődik,a teljes hossza már több,mint 6,5 cm. Integet,megszámoltatja az ujjait,nagyon jófej.
Feltöltöm a fotót is.
Kép 12.hét-integet a Baba
bné_szilvi

Ancsa, Szilvi,
olyan jó ránézni a képeitekre:-)) Nagyon gyorsan telik az idő, persze ezt magamnál nem érzem. :oops:

Viki, Hbzs, Fitie, Minnie,
Köszi a bíztatást.
Azért olyan sokminden van fent a neten, hogy az már szinte zavaró. Kerestünk Ladivával leírásokat magzati méretekről, de elég nagy eltérések vannak közöttük. :evil:
i.kata

Szilvi!
Szuper jól néz ki a babó! :wink: De jó! :D Gratulálok hozzá! :D
S drukkolok nagyon, hogy holnap, amikor betöltöd a 12. hetet, a hányós időszakod úgy érjen véget, mintha csak elvágták volna!!! :wink: :lol:
hbzs

Sziasztok,

Kata,

visszaolvastam és pontosítanék, 6+2-n voltam Dancival először uh-n és egy jó darabig nem talált semmit a doki a petezsákban, aztán végül rálelt egy 4 mm-es szikhólyagra és egy pulzáló szívcsőre. És hát Danci is rendesen összeszedte magát, hisz 36+6 napra 3560 g-mal született :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Kata
hát ha ez segít neked, Pepével a 6+1 első ultrahangos papíron csak annyi van hogy 12 mm a petezsák, szívpulzáció nem volt.
Szerintem amúgy nem érdemes hasonlítgatni.

Szilvi
:lol: integetős fotó nagyon tuti :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata!

Nyugi,felturbózza majd magát a kis drágaság!Sok pihi!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszillak! :P

Szilvi!
Nagyon cuki a kicsi!!!!!És ez az integetős kép nagyon fantasztikus! :P Sok simi!!!!!!Remélem "rókakoma" hamar távozik! :wink:

Minnie!
Épp ma voltunk az Ikeában,és gondoltam rátok!Jól hangzik a torta!Pedig nem vagyok nagy édesség evő! :lol: Az összes kép olyan cuki Minnie-ről az iwiwen!Natiról nem is beszélve!A legújabb kép nagyon tetszik ahol kettesben vagytok a kicsivel. :wink: Puszi!

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
Köszi!!! puszi :P :P :P

Kata!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) :) :)

Szilvi!
Nagyon édes az integető pocaklakód... :D Simi neki!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Örülök, hogy minden rendben! Mindenkinél másképp vannak a dolgok. Szóval ne izgulj, minden rendben lesz!
Küldöm a babaragacsokat!

rodina74

De jó, ez tetszik, hogy ennyien utna néztetek, hogy Nektek mikor mekkora volt a babátok :-) Látjátok, van lehetőség nosztalgiázásra :lol:
Köszi, hogy ilyen sokat segítetek! :lol:

Minnie,
azt a mandulás tortát én is imádom!!! A rebarbarás is nagyon fincsi szerintem. :wink:
i.kata

Jó reggelt,

Kata,

hoztam a mai drukkokat++++++++++++++++++++++++
Tényleg nagyon érdekes, hogy ahány ember annyi féle terhesség van...
Én pont a vége miatt kutakodok és nekem sem mondott még 2 ember egyformát, úgyhogy én is belenyugszom és nem keresek annyira már tüneteket, hagyom, hogy sodorjanak az események.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic,
ma még utoljára átnéztem a tavalyi papírjaimat és akkor 30 nappal a transzfer után volt egy picivel nagyobb a baba, mint most az ET+21. napon. Ettől most megnyugodtam.
De azért milyen furcsa, hogy pl. akivel egyszerre volt transzferünk, a csajszinka 15 mm-es a petezsákja, de még nem volt pulzálás.
Neked már alig van pár napod, nagyon várom az 1. képeket :lol:
i.kata

Szilvi, szuper a sztárfotód. Már elég szép nagy a babád:) Nekem 12+3 voltak 61, és 62 mm.Gratulálok:)

Ancsa merre vagy? Hogy vagy?

Minnie, én is nézegettem a képeidet az iwiw-en, és meg kell hogy mondjam, le vagyok nyűgözve Nati hatalmasat nőtt, és álom szép :)
Nagy ölelés!! :wink:

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Szia!

Kata!
Sajnos nem ismerem a rebarbarás tortát, melyik az??? :?
Mennek a ragacsok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) :) :)

Beus!
Nagyon szépen köszönöm/köszönjük! :P
Sok-sok pocaksimi a babóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Mindenkinek szép hétvégét! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Kata,

örülök, hogy megnyugodtál :lol: :lol: :lol:
A hagyomány szerint ismét neked szeretném elküldeni Dávidka első fotóját, és megkérlek, hogy tedd fel mindkét inszemes topicba. :wink: 8)
Viszont tiszta bajban vagyok mert ma egész nap mensi szerűen fáj a hasam és a derekam, de keményedés talán 2-3 volt, fogalmam sincs, hogy ez most szülést jelent-e vagy csak jósló fájásokat :oops:
De azért ha a párom és Danika felébred elküldöm őket kamera kazettáért, mert a férjem lányának ballagásán mindet elhasználtuk. Ne éjjel kelljen szaladgálni mint ahogy Dancinál fényképező gép után :oops:
Este beszélek majd a szülésznőmmel és majd ő segít, hogy most igazából mi a helyzet...

Kép}
monic80

Monic
huuuuu de izgi! :D nekem anno azt mondta a szülésznő, hogy ha pihenés vagy egy jó meleg fürdő/zuhany hatására elmúlik, akkor az jóslófájás, ha nem múlik akkor indul a műsor :D
Drukkolok Nektek is :lol:
ugye mi is kérhetjük majd a fotókat? 8)

fitie

Monic,
szívesen segítenék benne, hogy mire utalnak a tüneteid, de sajnos nincs még benne tapasztalatom. Írjál, vagy hívjál, ha mentek szülni. A képet pedig nagyon szívesen felteszem a csajoknak :lol: Igazán megtiszteltetés, köszönöm szépen! :lol: :lol:

Minnie,
a rebarbarásban sok a rebarbara krém/szósz, és jó kis fanyar ize van. Bár csak 1x ettem és már az is volt vagy 5 éve, de nekem akkor nagyon bejött :lol:
i.kata

Bocsánat a bepofátlankodásért..

Kata Zsigával 6+2 n voltam először KAáliban és nem volt pulzálás :wink: nagyon drukkolok és tiszta szívből örülök

SOnja párodnak++++++++++++++

Ancsa nagyon és még annál is jobban örülök nektek! :lol:
Vendég

Sziasztok,

még egyben de szerintem már nem sokáig, hajnal 2 óta fent vagyok mert eléggé erős fájásaim vannak.
Nem tudom, hogy mi lesz, annyit érzek, hogy a 40. hetet nem várjuk ki.

Kép}
monic80

Boni,
hát te is itt?! Nagyon örülök Neked is! :lol: :lol:
Köszi a nyugtatást!!!

Monic,
:lol: :lol: :lol:
Kína összes termését küldöm, hogy Dávidka gyors legyen :lol:
i.kata

Monic!
Egy HATALMAS kalappal!!! Gondolok rád, kívánom, hogy minden rendben menjen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Várom majd a híreket és a babafotót is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma megyünk az Ikeába, ha lesz ilyen torta, kipróbálom... :wink:

Kata!
Mára is ragacsok a pocaklakónak!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P :P :P

Sonjus!
Én is kívánok párodnak SOK-SOK +++++++!!! :D :D :D

Szép napot mindenkinek!!! :)

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!Kata!Nagyon szoritok neked,de biztosan rendben van minden odabennt,csak próbálj meg tényleg pihikézni(könnyű mondani:))Minnie!Nagyon szépen megnőtt Nati babád,még mindig milyen nagy hajacskája van! :lol: Belluskám,hogy vagytok?Birod még?Zsuzska!Bevált a gyógyszer amit irtál,de talán már túl leszünka hasfájós korszakon :cry: Ti hogy vagytok,Bencus?Beus,erre a vesefájdalomra nem ártana rákérdezned...Hbzsm,mi zujs veletek,milyen volt a kiruccanás?Mindenkit puszillok!

salygabó

Sziasztok!

Boni!
Köszönöm a privit!Nagyon aranyos vagy!!!!!Remélem hamarosan én is gratulálhatok nektek! :wink:

Kata!
Remélem jól vagy??!!!!!

Beus!
Jól vagyok,köszönöm!Remélem...

Tegnap volt egy kicsi barna,meg éjszaka 3 erős görcs!Azóta semmi!Kicsit megvagyok ijedve!3 hét múlva kell csak mennem dokihoz! :evil: Nagyon sokat fekszem,ezért nem tudok írni,csak olvasni!Ne haragudjatok!

Kép
Kép
ancsa81

Szép jó reggelt mindenkinek.

Gabó jaj de jó, hogy itt vagy. Sikerült kinyomozni ezt a vese dolgot, ugyanis vér van a vizeletembe:( Most csináltunk egy új labort holnap lesz eredmény és holnap megyek dokihoz is.
Ti hogy vagytok? Karolina? Új képek nem lesznek? :wink:

Ancsa drága ne aggódj, minden rendben lesz.Még biztosan fészkelődnek a babák, azért néha egy kicsit sétálgass, kell a vérkeringés.

Monic hogy vagy?Szurkolok nektek
:wink:

Kép

beus84

Jó reggelt!

Éjjel 1-kor jött az üzenet:
Dávidka 2010.06.27-én 23 óra 25 perckor 3550 grammal és 52 centivel megszületett. Mindenki jól van :lol:
Kép

Gabó,
a hasfájáson kívül hogy vagytok? Csajok hogy vannak a pici hugival?

Ancsa,
az most hülyén jönne ki ha én mondanám, hogy ne idegeskedj, de nálad tuti minden rendben lesz, mind2x nagyon szépk voltak a babóid.
Én azt hiszem jól vagyok :lol: :roll:
i.kata

Hatalmas GRATULA gyönyörű kisfiú:)

Kata mért nem vagy biztos abba hogy jól vagy-e?

Kép

beus84

Beus,
lelkileg még van bennem egy pici küzdelem...
i.kata

Kata. Sajnos én megnyugtatni, nem tudlak úgy vettem észre, de majd a doki amikor mész ultrahangra és majd meglátod hogy, hogy dobog neked a pici babád szíve.

Kép

beus84

Monicnak gratulálok a gyönyörű kispasihoz! :D

fitie

Köszi Katám drága,jól vagyunk.Linácska már 5,60 kg,és 60 cm,23.-án volt 2 hónapos.Mosolyog,és 2 napja már "beszélget" is velünk.Küzködünk a szopival,mert olyan kis mohó :oops: :lol: Lányok imádják,ez azt jelenti,hogy már most kizárólag csak kézbe marad el :roll:Nemsokára rakok fel friss képeket az iwiwre,ott megtekinthető :wink: Nyugodj meg,ez a baba biztos veled akar maradni,ne gondolj semmi bajra, :wink: emlékezz Wepére.Ő is mennyit vérzett a legelején,aztán ma már van egy édes kicsifia :lol: Ancsa,ez rád is vonatkozik....Szoritok mindkettőtőknek...Beusom neked van már dokid?Pesten,otthon jársz t.rendelésre?

salygabó

Fitie,hogy van kicsi Pepéd?

salygabó

Gabó,
ok, majd megnézem a képeket, ha feltetted.
Nem emlékszem, hogy Wepe is vérzett. Én viszont megint fogok, ez kiderült az utró felhelyezésénél. :cry:
i.kata

Gabó,
visszakerestem, és Wepe párszor pecsételt. Én amikor vérzek, akkor úgy rendesen...
i.kata

Sziasztok

Kata
nekem is volt ilyen, mármint hogy látszott az utrónál hogy vérezgetek. Pihenj és ne gondolkodj! puszi

Gabó
:D köszönöm, nagyon jól! Kis gézengúz, ma letépte az apja által gondosan elrejtett kábeleket az ablakpárkány alól :lol: kilopott egy szem sült krumplit a tányéromból, ököllel szétcsapkodta a padlón majd felnyalta... szóval zajlik az élet :lol: pici lánykádat megkukkolom én is majd iwiwen

fitie

Monic!
Gratulálok a gyönyörűséges kisfiatokhoz!!!!!!Jó egészséget,sok örömöt,boldogságot kívánok! :P

Kata!
Pihenj sokat és semmi baj nem lehet!Párod itthon van most?Puszi!

Gabó!
Kis hercegnő a kis Karolina otthon,mondtam én,hogy az lesz!De ez így helyes! :lol: :wink: Millió pusszancs neki,na és neked is persze! :wink:

belluska

Sziasztok!

Monic!
Gratulálok pici fiad születéséhez, jó egészséget, sok boldogságot, és rengeteg tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kata!
Mennek a ragacsok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ancsa!
Neked is rengeteg babaragacs és pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus! Szintén babaragacs és pockasimi a két csöppségnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó, szia!!!
Nagyon tündéri baba Karolina! Kerestem az új képeket iwiw-en, de még nem találtam... :( Puszi neki!!!!!!! :P :P :P

Belluska!
Puszi és ölelés, a gyerkőcöknek is!!! Mikor megyünk gulyást főzni :?: :?: :?: Norbi mindig emlegeti... :lol: :lol: :lol: Nosztalgiázik az isteni savanyúságodról is... :wink:

Fitie!
:D :D :D

Mindenkinek szép estét!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
olyan jót mosolyogtam,mert párom épp a napokban kérdezett a "fórumos" kismamikról,leendő kismamikról,és kérdezte hogy mikor ehet már Norbi főztjéből.Neki is mutattam Nati babát és azt mondta igazi csajszi!Tudjátok csak szóljatok és szervezem. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Augusztus????? :oops: :oops: :oops: Addigra kicsit még jobban megnőnek a bébik és a "legfrissebb" kismamiknak is már látványos lesz a pocakjuk.
Van még savanyúság!Hagyunk addigra! :wink:

belluska

Belluska,
csütortök-péntek nem lesz itthon. Tesóm viszont a héten nem dolgozik, úgyhogy mondtam neki, hogy jöhet majd szórakoztatni :lol:

Beus,
mi volt a dokinál?
i.kata

Sziasztok Kislányok!

Katám!
minden drukkom Nálatok!!!!! :D :D :D

természetesen mindenkinek mennek az aktuális drukkok! :wink:

nekem most kutyagyerekem van :D és mit mondjak.... elég fárasztó :P

puszi és ügyesek legyetek!!!!
Dezsina
dezsina

Szia Dezsina!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok a gyerkőchöz!!! :lol: :lol: :lol: Kérnék képet róla! Milyen fajta, mennyi idős, neme???
Mi újság veled, jól vagy? puszi

Kata!
Mennek a ragacsok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P
Pocaksimi a csöppségnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Belluskla!
Tényleg jó lenne már az a találkozó, Norbi főzne finom pörit vagy gulyást... :wink: Üzeni, hogy készíti a pocakját a savanyúságra... :lol: :lol: :lol:

Beus!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!
Doki :?:

Szép napot!

KépKép

Kép
minnie manó

Dezsikém,
olyan jó hallani felőled :lol:
Én láttam iwiw-en a kutyusodat, egy kis boxer, ugye? Nagyon helyes kis kölyök :lol:
Hogy álltok a készülődéssel? :lol:

Minnie,
köszi a simit. Ránk fér, mert megint elég rendesen fáj a pocim.
i.kata

Dezsina!
De jó, hogy jelentkeztél!!! :D Mesélj magadról, meg persze az új családtagról is! :wink: :lol:

Belluska!
Nekem is eszembe jutott, hogy milyen jó lenne ismét egy találkozó, ahogy tavaly beszéltük! :wink: Csak nem mertem szóba hozni... :oops: :lol:

Monic!
Én is szívből gratulálok a kis Dávidka érkezéséhez!!! :D

Gabó!
De jó, hogy ismét itt vagy!!! Örülök, hogy minden rendben a kis Karolinával, s drukkolok, hogy mielőbb érjen véget a hasfájós korszaka is! Gyere most már gyakrabban, jó? :D
A "kiruccanásunk" jó volt, köszönöm kérdésed! :D Az iwiw-re raktam fel képeket - meg tudtad nézni? 8)
Puszillak mindnyájatokat!

Kata!
Nagyon szorítok továbbra is! :D Akkor ugye hétfőn mész Sipos dokihoz UH-ra?

Ancsa, Beus!
Hogy vagytok az ikrekkel? 8)
hbzs

Csajok, ha még a héten el szeretnék menni uh-ra, akkor hova érdemes menni? Próbáltam ide a Szt. Imrébe előjegyzést kérni, de mivel 14h-ig vannak, ezért az előbb felvették és egyből le is tették a kagylót :evil:

A SOTE II-n hogy lehet, meg egyáltalán hol uh-ra?
i.kata

Kata!
Az SZTK-tokba nem akarsz menni? Én hasonló helyzetben biztos, hogy a kerületi SZTK-nkba mennék. Ott mindig van valaki, s nem kell előre bejelentkezni.
hbzs

Hbzs,
nálunk az a Szt. Imrében van, és ott még nem sikerült elérnem senkit, a neten meg az van, hogy előjegyzés kell terhes uh-ra. Most azért gondoltam a S II-re, mert csütörtökön S. doki és Tanár úr mintha azt motyogták volna, hogy miért nem oda a Sotéra mentem ügyeletre.
i.kata

Kata!
Értem. A SOTE II-vel kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni... :(
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?