Mia, na most nagyon szep a teszt!! Most kapd el Apat es most mondd neki, malterozzon jol, had` kosson az a betony, Anya!!:) Mia, meg mondom oszinten, nem erzek semmit. Azt erzem, hogy nagyon akarod es szeretned es boldogsag is van benned de nemtom meg. Ez majd akkor fog jonni Nalam, ha elmult a pe-d. Most meg elotte vagy. Sorry, Te Draga de ne aggodj! 2 nap mulva meg tudom mar erezni.
En is birlak am csajos!!:) Jo fej vagy! Es koszi a bokot!:) Viszont!!:)
Mia, ez a teszt egyebkent gyonyoruseges, most megint megneztem! En elfogadnam gyerekgyartashoz.
Drukk, dogonyozzetek Apaval egymast! Hajra!!!:)
Zsuzsi, Neked is koszi!! A fejed sem fog fajni salala Zsuzsi, marad am a jo ido!
Viragom, na mit szolsz? Nem megmondtam ket napja, hogy megy a jo ido?? Alapitsunk boszi szovetseget! Az szupi, hogy jol erezted magad! Te figyu, en aprilisban jartam Gyorben. Arrol a terrol irtal, amelyik olyan nagy? Ott szoktak lenni Bocskorek a Slagerrel? Pont aznap voltunk amikor ott voltak. Mondjuk en nem birom Bocsit de embere valogatja.
Barcsak ugy beszelnek angolul, mint Te.
Nem semmi zene csalad vagytok! Bencenek jo hallasa van? Fogekony lesz szerinted a zenere? Vagy meg ehhez kicsi, hogy eszre lehessen venni?
Beze, Te jol vagy?
Kati, el vagy tunodve!! Gyere, gyere!! Varunk!!!
Nita, mizus anyossal?
Valamiket meg akartam de elfelejtettem. Olyan sokat irtatok mig meloztam. Amugy tokocskem ha lenne, tele lenne ezzel a munkaval. Asszem felmondok ugy isten igazabol, vegleg. AAhh, embertelen ez a munka, tocsogsz a tejben, ragadsz, egymero mocsok vagy. A kormeim a husomba beszakadva, ma is olyan sokan voltak, hogy allandoan alltak a pult elott kb. 10en. Nem volt se papir poharunk elvitelre, se keramia helybeni fogyasztasra, az asztalokhoz nem lehetett leulni mert tele volt ures poharakkal, a hamus tele volt, a foldon szemet eldobalva minden fele.., aaaaaa, erre ket ember nem eleg. Raadasul ma egy no reklamalt kiszolgalas utan 1 oraval, hogy en nem adtam neki a 10 fontjabol vissza. Egyel zabot, itt a penzed ujra gondoltam magamban, aztan meg egy idos hazaspar szendvicset felejtettem a sutobe ami kozepesre sult es visszahoztak, hogy kerik a penzuket. De olyan sokan voltak, hogy mig a szenyo sult en ugye szolgaltam ki, de egy ember 5-6 felet kert mert kave, meg csoki, meg muffin, meg szenyo, meg viz, meg pohar jeg meg anyampicsaja a kaja meg ott maradt es hat... allt a bal de vissza adtuk a penzuket. Akkor egy nonek nagy rohanasomban tultoltottem kapucsinoval a poharat, folyt minden fele, akkor ujat kellett csinalnom a sor meg mogotte aaaaaa, tokom tele. Ez meg hagyjan de embertelen az egesz, tocsogsz cukorban tejben, gozben, meleglevegoben...sorolhatnam. Enni, inni nem tudsz mert az utcan all a sor vege, a vasarlo sietne, rohannak, nem ertik miert nem haladunk, vagjak a pofakat.. nekem ez nem hianyzik, oreg vagyok en mar ehhez. Egy 20 eves szivjon en ebbol ugy erzem mar kinottem. Ugy erzem magam, mint aki most kerult ki az iskolapadbol es tanulja, hogy mi az elet. Asszem ebbol nem kerek. Mar 3x kapartam ki magam a kakibol, most kezdjem megint?? 36 evesen azt hittem lesz egy normalis eletem de ez...ez nem. Nem tudok aludni miota itt dolgozom, leszakadnak a labaim, nincs etvagyam.
Raadasul ma megallitott melo kozben egy ciganyasszony akit eddig meg soha nem lattam, hogy "nagyon kemeny ez a munka amit csinalsz de az egeszseged tobbet er kislanyom!" es ezt 3x is elmondta, es azt is hozzafuzte, hogy a penz nem minden! Na, en ekkor eldontottem, nem csinalom mert valo igaz, a szervezetem is jelez, hogy ezt ne csinaljam. Raadasul szombaton reggeltol zarasig vagyok beosztva. Na, meg a kis puncikam az!! Elegem van!
Bocsi lanyok de annyira szarul erzem magam. Egy hasznalhatatlan senki vagyok akinek meg ez a munka sem tetszik. Sz@r ez az egesz. Faj a fejem is mert nem ettem egesz nap, 1x ittam egy pohar vizet de azt is ugy, hogy a kedves vevo dumalt ezerrel mit ker. Agyam elmegy.