Új privát üzeneted érkezett!

laptetuuuuuuuuuu!!!!!!!! Mia, laptetum van!!:)
Vendég

Nita, szivesen!!!! Puszikallak! Anyost meg be a sutobe! Vagy ki az esore lehuteni!:) Ha meg alattatok laknak, dubogjel neki amikor alszik! Vagy amikor pihikezni akar! Mondd a gyereknek jatszatok ugralosat!:):) hopp-hopp! Es meg egyszer hopp-hopp! Aztan egy kis helyben futas! Ugyis rossz ido van kint a testmozgas meg kell a gyereknek!:):):) :lol: :D
Vendég

Bogárka azt nem kell mondanom...ugrál az a gyerek meg szaladgál is......... :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bogárka, ha még 4 hónap szünetet kell tartanotok, akkor köthetünk egy egyezséget. Én novemberben megszülöm Gergőt, Te pedig mutogatod nekünk a zebracsíkos tesztedet! :wink:

Nita, ugri-bugri......kell is az egy gyereknek... :lol: :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14

Thans, Virag: deal!!:)

Nita, akkor meg hajra!! Mondd nekik, hogy aki jobban ugral az jutalmat kap!!:) hihihi!!!:):) :lol: :lol:
Vendég

Viraaag, Thanks-et akartam. Bar, tudom, hogy tudod de na, ha mar itt elek, csak kijavitom magam!!:):)
Vendég

Bogárka, tuuudtam, hogy mit akartál írni!
Itt nem piros tollal a kezemben olvasom az hozzászólásokat. Azt meghagyom a diákjaimnak! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14

Azert ha otthon elnek, lennek am a diakod!:):) Tenyleg, ezt mar akartam is kerdezni, hogy milyen szintig oktatsz angolt?
Vendég

sziasztok :)

igen elkaptam apát meg ma is elkapom mert még van tojásfehérjés váladék :):):

Mia: akkor ma kapd el apát mert a petécske ha jól tudom csak 24 órát életképes viszont a katonák akár három napig is :) szóval neked is apára fel :)most olvastam hogy a csíkod ma még erősebb :) na akkor nem maradtál le semmiről :) akkor ma este már nyugodtan elkaphatod apát :)

Betty: én mindig mondom apának kicsit tovább süsse a pizzatésztámat mert én szeretem mikor kicsit ropogós a széle :):):

NITA: BOLDOG SZÜLINAPOT

Virág: sajnálom a rossz éjszakát.Érdekes régebben én is mindig olyan félig hason aludtam most már nem tudok csak oldalt :)

nika70
Salgótarján

Nika köszönöm:))))))))
Bigárka :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITA!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

kovacszsuzsi

Csajok!!! Ki, hol, merre, hova? Sehol senki?

Kati!!! Gyere!!!

Nekem nincs gyermekem csak en unatkozom itthon. :oops:
Holnap nem hianyollak am Benneteket, mehetek kavekat fozni. grrrr.brrrr.

Mona, jajj, Neked meg nem is irtam vissza, hogy koszi a valaszt. Tudod elado nem szivesen lennek, erre mar nem jelentkeznek, ebbol mar kinottem. Tulkepzett is vagyok hozza es a szakmai tapasztalatom is tul lo egy eladoi szinten. Lehuztam mar 8 evet kereskedelemben nem eladoi poszton, hanem vezetokent. Szoval csakis valami komolyabb munkara palyaznek. Voltam mar manager es vezeto, ennel lentebb nem szivesen tennem azt a bizonyos lecet.
Vendég

Boldog Születésnapot NITA!!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

bogárka

nem baja az ha vásároltál magadnak pár cuccot,kellenek azok :)

nika

az tényleg fini ha picit ropogós a széle de némelyik boltinak már ehetetlen kemény lesz akkor.

KépKép
bettike83

Bogárka: jaja,te megmondtad a frankót :D Gratulálok a laptetűhöz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nika: bizony, ma elkapom majd,csak aludhatna már ez a gyerök :D

Nemrég lettem kész a sütimmel, Kinder Buenot csináltam,most a hűtőben van,de már alig bírok magammal,hogy meg ne kóstoljam :P :lol: :lol:
Vendég

ja nálunk apa frissen csinálja a tésztát itthon :):):) mi már nem veszünk bolti pizzát sem :)

Mia: nálunk már alszik :):):) vagy ha nem de akkor is bent van a szobában 8-kor :) Én már a foci előtt elkpatam apát :9 :oops:

nika70
Salgótarján

mondtam neki most egy hétig semmi hogy szépen eljusson a megtermékenyült petécske a méhemig :) ne akadályozza semmi az útját :)

nika70
Salgótarján

Nika: te mikorra is nemvárod mensit?és mióta próbálkoztok?
Én egyébként is este akartam elkapni apit,mert utána popó alá párna és reggelig fel sem kelek :wink: :lol:
Vendég

Nika: és mit szólt? :shock:
Vendég

Mia, Te maris kivanos vagy?? :lol: :lol: Vajon meddig birta a suti a hutoben?:):) :lol: :D

Nika, akkor hajra pete es katonak!! Van egy olyan erzesem, hogy sikeres akciotok volt! Nemtom mostanaban valahogy jol megerzek mindent. Mar csak a kozeli jo ido hianyzik, hogy a Virag boldogsaga is teljes legyen.
Es a Nitae is! Gyerekek ki a kertbe!;) Zsuzsinak meg oda lenne a fejfajasa. De komolyan, annyira tutibiztos vagyok abban, hogy meleg lesz otthon!

Mia, leptetu, laptetu, de ez mar a 3. miota ide irogatok oszt megsem jott eddig a gyerek.
Vendég

Bogárka: na szerinted meddig bírta????? :lol: :lol: :lol: :lol: 5perc után már nembírtam tovább és muszály volt ennem,fincsi lett csak még össze kell állnia,holnapra tuti jó lesz :D Jólvan na,hát hogyne lennék kívánós csajeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig nemjött,majd most fog jönni a gyerök,ennyi laptetűvel bakker :lol: :lol: :lol: :lol: Adhatnál eggyet neköm is :lol:
Vendég

Bogárka: a hűtőajtót sikerült úgy letépnem,hogy még apa sem bírta megcsinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég

Bogárka: és nálam mit érzel???? :shock: el sem mered mondani,ugye????? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Csillag, Nita,Bogárka, ha jó eperlekvárral is, mert végülis azt raktam bele, akkor küldöm. :wink: Finom lett, pont 3 darab maradt. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Na csajok,én mára elköszönök :wink:

Szép Estét nektek!!!!

Bogárka: megyek betonozniiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia, aztan jol bebetonozzon Apa!!!:):)
A hutoajton meg annyira rohogok, hogy meg!!:):) Elkepzellek es kesz!!hihihiihihihi!! Apanak feladat. Beton+hutooo!!! :lol: :lol: Nem vagy semmi!:):)

Beze, nekem aztan mindegy milyen lekvar!! Johet!!:):) mmm, megint csorog a nyalam, ez igy nem er!!!!

Mia, alaposan kevertesd meg Apaval a betont, hogy jol kosson!!:) hihi!! (jol elvagyunk ocsem, meg ne mutasd ezt Neki:))
Nalad nem erzek meg semmit. Majd 1-2 nap mulva. Meg Rad kell hangolodnom!:) Most meg nem "erezlek".
Azert Te is kuldhetnel a sutitbol Csaj!!:) Es mi lett a huto ajtoval?? :lol: Szep estet!! :D :) :D :) :D :D
Vendég

Bogárka de jó lenne ha beigazolódna :) ++++++++++++++++++++Ezek szerint rám már rám hangolódtál :) az jóóó most én is úgy vagyok vele hogy összejött :) két hét múlva egy zebrás teszttel meglátjuk :)
csak pozitívan :9

apa nem szólt semmit :):) mi amúgy (jó hogy kibeszélem) nem vagyunk olyan vérmesek :) heti egy max kettő de ebben a hónapban kicsit többet voltunk együtt szóval kibírja az egy hetet :)

Mia: mivel császárral szültem doki azt mondta a heg miatt várjunk legalább egy évet.Szóval lassan két és fél éve próbálkozunk de nem vittük túlzásba :) most nagyon jól elkaptuk a pét :) nekem most Kedden kellett volna megjönnie de nekem negyedévenként vacakol a mensim :) de 1000% tudom mikor van pém :) onnan 14-15 nap a mensi.De most nem lesz :)

Beze: bukta nekem is jöhet mindegy milyen lekvárral :)

nika70
Salgótarján

Guten morgen! :)

Fejfájásom nincsen már, de tegnap megint mahdnem előjött erre az esőre (nálunk megint esett). Most elég jó idő van. Nemsokára indulunk anyósékhoz. Vadast csinált nekem. :) Imádom! Képzeljétek, szegénykék akkorát csalódtak, mert úgy volt, hogy Panka náluk marad 3 napig most egy kis nyaralásra. Ahogy eljöttünk csütörtökön haza, elkezdett Panka nagyon sírni. Nem tudták megvígasztalni, érte kellett menni. Úgyhogy most pótoljuk egy kicsit a közös programot.

Beze: Jaaaj, jöhet nekem is bukta! Annyira szeretem!
Én meg küldök mindenkinek kefíres fánkot (10 perc alatt kész). Olyan cuki minifánkok lesznek. Mi imádjuk! Eperlekivel ettük.

Nita: A teszen van egy megfigyelőnk :) Az jó hír. Nekem is a megfigyeló vette meg a kocsit :)

Bogár: Te tök cuki csaj vagy! Pörögsz, mint állat! Hasonlítunk :)

Mia: Drukk!!!!!

Nika: Drukkk!!!! Valahogy most én is azt érzem veled kapcsolatban, hogy sikarült! :)

Csillag: Hogy vagy?

Betti: És te?

kovacszsuzsi

jajj csajok most azt mondom beszéljétek már belém azt ababát :):):):):):):)

Mia: mesélj elkaptad apát??? én igen :) :oops: és egyfolytában beszélek a babámhoz :) vagyis a petécskémhez hogy fogadja be apa katonáit és utána szépen utazzon el a méhemig ahol kényelmesen helyezkedjen el és 9 hónap múlva egy egészséges kibabát hozzak világra.Most úgy gondolom mindegy hogy fiú vagy lány mert állítólag akkor is téves lehet a bevonzás ha nagyon akarsz egyfajta nemű babát és mondjuk pont nem az a lélek van melletted.Szóval nekem mindegy csak egészséges legyen :)

nika70
Salgótarján

Nika: Én nagyon drukkolok! Szuper lenne!!! Nekem is mindegy, milyen nemű lesz :) (mármint az enyém hehe)

kovacszsuzsi

Na Sziasztok!!!!!! :D

Bogárkám: én küldtem volna sütit,de nem maradt belőle semmi :oops: :lol: :lol: :lol: jól befaltuk :P Délelőtt ittvoltak anyósék és hát simán elfogyott :D
A betonozás jól sikerült,remélem sőt érzem,hogy megfog kötni hihihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja a hűtőajtót azt csak viccből írtam,nem ám komolyan :lol: :lol: :lol:

Akkor hangolódjál rám gyorsan,mert már kíváncsi vagyok(lerágtam mind a 10 körmöm) hogy nálam mit érzel :lol: :lol: :lol:

Nika: én e???tegnap jól elkaptam apát, szegénykém moccani sem bírt ahogy rávetettem magamat :lol: :lol: :lol: :lol: (na nem azért mert kövér vok) :D :D
Vendég

Nemis meséltem,tegnap voltunk vásárolni az auchanba....Hááát a parkolás sosem úgy sikerül ahogy szeretném :roll: :oops: de a lényeg,hogy beálltam 2 kocsi közé,úgy hogy felőlem elég közelre sikeredett és alig bírtam kiszállni is a kocsiból :lol:
Gondoltam magamban,hátha addig elhúzza onnan a belét a másik kocsi mire végzünk... :roll:
Hát nem húzta... :oops: Bakker ahogy nyitottam ki az ajtót,gyorsan beakartam szállni,de nemjött össze és jól bevertem a fülemet az 1ik oldalon,a másik oldalon meg a fejemet...tök vicces lehettem,de akkor nekem nemvolt az....
Ráadásul a kocsiban még ültek is,úgyhogy elég ciki volt :oops:
:shock: De én már csak ilyen vok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na szóval ittvan a mai tesztem:
Kép
Vendég

Erősebb a tesztcsíkom a kontroll csíknál,tehát a tesztek amiket pár napja csináltam nemjók? vagy most mivan?mert ez full erős csík.... :roll:
Vendég

Csááááóóóóóóó Beton-brigád! :D

Látom jól elvoltatok itt tegnap este és hát még ma is... :lol: hihihi :lol:

Az osztálytali nagyon jól sikerült, hajnali 2-kor értem haza... :shock: alig pár perccel Apa előtt... (Ők ugye a Margitszigeten játszottak tegnap este). El is volt hűlve, hogy mit bírtam annyi ideig csinálni, de hát tök jót dumcsiztam. Győr belvárosában voltunk egy étteremben, ahol a sétálóutcán volt megterítve az asztal olyan kiúlős helyen. Ez az utca merőleges azzal a térrel, ami az "élet" központja a városban, szóval rengeteg ember jött-ment, meg valami szabadtéri koncert is volt. Szuper jól éreztem magam!!!!!!!!

Zsuzsi, Bence is sírt tegnap este amikor anyukám fürdette, vacsoráztatta meg fektette... :cry: Állítólag mindenre azt mondta a kis drágám, hogy "ne a Mama csinálja...Anya fürdessen, Anya adja a tejecskét... Anya adja a pizsamát!..." stb. A szívem szakadt meg, amikor Anyukám ezt elmesélte. :cry: Lehet, hogy a tesó dolog zavar be már most... Korábban ilyen gondunk nem volt...

Nita, én is úgy érzem, hogy sikerülni fog Nektek a baba. :wink:

Mia, szép erős ez a teszt! Szerintem betonozzatok még egy kicsit... :wink:

Beze, köszi az eperlekváros buktát! Isteni volt! nyami-nyami-nyami

Bogárka, nálad meg csak a meló, meg a meló, meg a meló... Na mindegy, azért az a shoppingolás egy kicsit fel tudja dobni az ember hangulatát! Legalább is én mindig jobb kedvre derülök tőle!

Tök jóóóó, végre kisütött a NAP! Most már aztán maradjon is itt, mert különben "lesz majd ne mulass"!!!!! :lol:

Megyek, pihenek egy kicsit, hulla vagyok... kb 5 órát szunyáltam, azt is több részletben... Pusszantás!

Kép

Kép
csillagvirág14

Csillag: örülök hogy jólérezted magadat :wink: igen-igen szép erős, úgyhogy ma is betonoztunk kicsit :oops: :lol: Tomi anyóséknál,úgyhogy elvoltunk :D :D

Te jólvagy?illetve ti :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kati hol vagy?
Vendég

Na, ma szinte csak én írkálok...sebaj,lesz ez még így se :!: :lol: Megyek is,este majd benézek! Remélem addig Bogár is előkerül :lol: pusziiiiii
Vendég

ja még valami,és már itt se...

Nálam nem éreztek semmit?????? :shock: :D
Vendég

Zsuzsi: csatlakozom hozzád, szerintem is tök cuki,jópofa Bogár :lol: Csíplek csajsziiiii :D :D :D

Tényleg húzok mostmár!!!!! :oops: :D
Vendég

mia

ez a parkolásos dolog nálam is elég gyatra,főleg az a baj h én bestresszelem magam rajta.mikor a párom velem van akkor még plusszban cseszeget is közben és volt h kiszáltam a kocsiból h akkor áljon be ő,na nagy f.... volt mert azt mondta nem áll be helyettem :D :D :D ezért van jogsim :!: :!: :!: :D :D de aztán végül sikerült.

KépKép
bettike83

Mia, köszi a kérdést, teljesen jól vagyok! Szerencsére Bence is bedobta a szunyát délután, úgyhogy most szépítkeztem egy kicsit. Kilakkoztam a lábujjkörmeimet és most már reménykedem abban, hogy nem kell cipőbe dugdosnom a "patáimat". Szeretnék már nyári papucsban flangálni.
Na meg a kismama halászgatyám is rám vár. Egy hónapja vettem egy tök jót a teszveszen, a múlt héten meg egy ennél is tutibbat (kemény 900 Ft-ért szintén a teszveszen), amit még nem tudtam felvenni. Ott "sóvárog" utánam a szekrényben illatosan, vasalva... Na de majd MOST!!!!!! :lol:

A parkolással nekem nincsenek gondjaim, bárhová bármikor beállok! :D gondolom azért, mert kb. 10 éve naponta vezetek... Na meg persze saját kiskocsim van. :P

Bogárka, most jut eszembe, hogy nem válaszoltam egy kérdésedre... :oops: Elvileg bármilyen szinten taníthatok angolt, gyakorlatilag a középfokú környékéig szoktam. Gyerekek esetében a sulinkban 3. osztályban kezdik, na ott ezerrel megy az éneklés, rajzolgatás, mondókázás... Sokkal többet kell készülnöm ezekre az órákra, mint a gimnazistáknál, felnőtteknél. Még az a szerencse, hogy jó hangom van (tudok zongorázni, meg szólista voltam kórusban egészen Bencus születéséig), meg rajzolni is tudok. Azt sajnos nem fejből, de ha látok egy képet, azt bármekkora méretben képes vagyok "lemásolni". Az új szavakhoz, kifejezésekhez szoktam képeket rajzolni, amivel aztán mindenféle módon "előhívom", gyakoroltatom a dolgokat.
Azt már írtam, hogy érettségiztetek is, úgyhogy 8 éves kortól 18-19 éves korig tanítok suliban.
Amikor nyelviskolában is dolgoztam, akkor felnőtteket is tanítottam, de ott se nagyon csináltam középfok feletti tanfolyamot. Igazából nem is nagyon vannak felsőfokú kurzusok. Elég kevés ember csinál ilyen szintű nyelvvizsgát...Sajnos...

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag

talán már nem sokáig kell nekik sovárogni :D

KépKép
bettike83

Bettike, Neked kellett már venned kismama gatyót? Mennyit nőtt a pocid?

Kép

Kép
csillagvirág14

Mia, na most nagyon szep a teszt!! Most kapd el Apat es most mondd neki, malterozzon jol, had` kosson az a betony, Anya!!:) Mia, meg mondom oszinten, nem erzek semmit. Azt erzem, hogy nagyon akarod es szeretned es boldogsag is van benned de nemtom meg. Ez majd akkor fog jonni Nalam, ha elmult a pe-d. Most meg elotte vagy. Sorry, Te Draga de ne aggodj! 2 nap mulva meg tudom mar erezni.
En is birlak am csajos!!:) Jo fej vagy! Es koszi a bokot!:) Viszont!!:)
Mia, ez a teszt egyebkent gyonyoruseges, most megint megneztem! En elfogadnam gyerekgyartashoz.:) Drukk, dogonyozzetek Apaval egymast! Hajra!!!:)

Zsuzsi, Neked is koszi!! A fejed sem fog fajni salala Zsuzsi, marad am a jo ido!

Viragom, na mit szolsz? Nem megmondtam ket napja, hogy megy a jo ido?? Alapitsunk boszi szovetseget! Az szupi, hogy jol erezted magad! Te figyu, en aprilisban jartam Gyorben. Arrol a terrol irtal, amelyik olyan nagy? Ott szoktak lenni Bocskorek a Slagerrel? Pont aznap voltunk amikor ott voltak. Mondjuk en nem birom Bocsit de embere valogatja.
Barcsak ugy beszelnek angolul, mint Te.
Nem semmi zene csalad vagytok! Bencenek jo hallasa van? Fogekony lesz szerinted a zenere? Vagy meg ehhez kicsi, hogy eszre lehessen venni?

Beze, Te jol vagy?

Kati, el vagy tunodve!! Gyere, gyere!! Varunk!!!

Nita, mizus anyossal?

Valamiket meg akartam de elfelejtettem. Olyan sokat irtatok mig meloztam. Amugy tokocskem ha lenne, tele lenne ezzel a munkaval. Asszem felmondok ugy isten igazabol, vegleg. AAhh, embertelen ez a munka, tocsogsz a tejben, ragadsz, egymero mocsok vagy. A kormeim a husomba beszakadva, ma is olyan sokan voltak, hogy allandoan alltak a pult elott kb. 10en. Nem volt se papir poharunk elvitelre, se keramia helybeni fogyasztasra, az asztalokhoz nem lehetett leulni mert tele volt ures poharakkal, a hamus tele volt, a foldon szemet eldobalva minden fele.., aaaaaa, erre ket ember nem eleg. Raadasul ma egy no reklamalt kiszolgalas utan 1 oraval, hogy en nem adtam neki a 10 fontjabol vissza. Egyel zabot, itt a penzed ujra gondoltam magamban, aztan meg egy idos hazaspar szendvicset felejtettem a sutobe ami kozepesre sult es visszahoztak, hogy kerik a penzuket. De olyan sokan voltak, hogy mig a szenyo sult en ugye szolgaltam ki, de egy ember 5-6 felet kert mert kave, meg csoki, meg muffin, meg szenyo, meg viz, meg pohar jeg meg anyampicsaja a kaja meg ott maradt es hat... allt a bal de vissza adtuk a penzuket. Akkor egy nonek nagy rohanasomban tultoltottem kapucsinoval a poharat, folyt minden fele, akkor ujat kellett csinalnom a sor meg mogotte aaaaaa, tokom tele. Ez meg hagyjan de embertelen az egesz, tocsogsz cukorban tejben, gozben, meleglevegoben...sorolhatnam. Enni, inni nem tudsz mert az utcan all a sor vege, a vasarlo sietne, rohannak, nem ertik miert nem haladunk, vagjak a pofakat.. nekem ez nem hianyzik, oreg vagyok en mar ehhez. Egy 20 eves szivjon en ebbol ugy erzem mar kinottem. Ugy erzem magam, mint aki most kerult ki az iskolapadbol es tanulja, hogy mi az elet. Asszem ebbol nem kerek. Mar 3x kapartam ki magam a kakibol, most kezdjem megint?? 36 evesen azt hittem lesz egy normalis eletem de ez...ez nem. Nem tudok aludni miota itt dolgozom, leszakadnak a labaim, nincs etvagyam.
Raadasul ma megallitott melo kozben egy ciganyasszony akit eddig meg soha nem lattam, hogy "nagyon kemeny ez a munka amit csinalsz de az egeszseged tobbet er kislanyom!" es ezt 3x is elmondta, es azt is hozzafuzte, hogy a penz nem minden! Na, en ekkor eldontottem, nem csinalom mert valo igaz, a szervezetem is jelez, hogy ezt ne csinaljam. Raadasul szombaton reggeltol zarasig vagyok beosztva. Na, meg a kis puncikam az!! Elegem van!
Bocsi lanyok de annyira szarul erzem magam. Egy hasznalhatatlan senki vagyok akinek meg ez a munka sem tetszik. Sz@r ez az egesz. Faj a fejem is mert nem ettem egesz nap, 1x ittam egy pohar vizet de azt is ugy, hogy a kedves vevo dumalt ezerrel mit ker. Agyam elmegy.:(
Vendég

Bogárka sajnálom, hogy így érzel a munkával kapcsolatban! Ha tényleg ennyire rossz, akkor jobban jársz, ha keresel valami mást, mert az egészség mindennél fontosabb, és baba szempontból sem jó, ha állandóan stresszes vagy!!!

Velem kapcsolatban érzel valamit Kis Boszika? :)

Bettike nem kapunk pocak fotót???

Kép
Kép

Moncsi
monalux

sziasztok!!!!!!!

Zsuzsi,Mona köszönöm:)))
Beze mindegy milyen lekvár van benne.......JÖHEEEEEEEEEEET!!!!!!!!:))))))
Zsuzsi na ez jó hír!!!!!!!!!!!!!
Mia neharagudj de olyan jót nevettem ahogy meséled a parkolós storid...a fejedre egy puszit küldök azért:))))))
Virág nekünk ne sikerüljön már több baba,,,,,,,:)))))
Bogárka anyós sajnos még él..............de most egyenlőre kussol..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mona, varjal, Te most hogy is vagy? Nektek volt betongyar? Vagy most nem? Jajj, ne haragudj de annyira kihagy ma az agyam, keptelen vagyok osszeszedni magam.:( Varjal, lehet, jol emlekszem es Te mar iszod a gyogytejjjat, ugye? Tul vagy a pe-n? Nalad bekavar az, hogy a kinezes no azt mondta: oktober! De az tok jo volna, addigra mar vege a sulinak, meloban is lemegy a nyari hajra, konnyebben fog jonni a Babus. Persze ha most akarod, Beled varazsolom!:):) Oda ragacsozzzuk a csajokkal!! Egyebkent en is szerintem oktober kornyeken fogok Babasodni. Csak, hogy magamra is erezzek mar vmit!:)

Nika, Neked drukk! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Tsoooo, Nitaaa!!! No, anyoss kussol? Az enyem is!! Vihar elotti csend?
Jajjj, hagyddddd mar! Az enyem holnap erkezik!! Behalok! Nemtom meddig marad, de ha megint haldokolni fog itt nekem, segitek am neki!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?