Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: nagyon sajnálom! ezt nem hiszem el! miért történnek ezek a dolgok itt velünk? Előbb Csip, aztán meg Te!
Annyira sajnálom tényleg! igen, lesz babátok és örülök h Te is így állsz hozzá, ez nagyon fontos!
Nagyon szomorú vagyok! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
csicsiy
 
 


Nagyon aranyosak vagytok lányok, jól estek az szavaitok...Az élet megy tovább :cry: Erösnek kell lennem,mert a páromat jobban kikészítette a dolog, sír rendesen...De tudom ez a baba beteg lett volna...na de akkor is szörnyü érzés elveszíteni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Megjártam a fogorvost, magas volt nagyon a tömésem, így csak lecsiszolt belöle, de egyből egészen más az érzés :DMindjárt másképp illeszkedik a fels fogsorom az alsóhoz :D
Ja és felhívtam a nőcidokim asszisztensét, és engedélyt kaptam a szexre a fürdésre még nem az még 2 hét, mert ebben a melegben a medencében még könnyebben össze lehet szedni a bacikat, sajnos szabira ment az orvosm :cry: így csak júliusra 5-re kaptam időpontot, de sabaj, ha nincs panasz mehet a szex :D
csip-csip18
 
 

 
 

Hahóóóóóóóóóóóóó

Mi van itt topictársaim, ne csináljátok ezt!!!!
Tessék jönni!!!!!!!!

Miujság?????????????????

Nálam jönnek a jó szar napok!!!Kivagyok!!!Anyámékkal azóta semm beszéltem Én nem hívom őket az 1000%, de ők semm hívtak!!!!Meglepő módon...Tegnap az emberrel is összekaptunk nem elég, hogy Vasárnap melozot, tegnap este 9 re ért haza, és megtudtam, hogy Szombat Vasárnap is melozzik Én meg kiborultam. Hétköznap aloig vagyunk látjuk egymást 2-3 órára, erre mostmár a hétvégének is löttek!!!!A tököm tele van....
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csip sajnálom h így alakult a szüleiddel, majdcsak alakul a dolog, nem szabad haragudni sokáig, akkor sem, ha neked van igazad hidd el!
Én megértelek tényleg, nálunk is ez a helyzet, párom egész júniusban dolgozik minden hétvégén, sőt lehet júliusban is, és hétköznap megy korán, 4-kor kel, és este 7-8-nál nem ér haza hamarabb, nagyon gáz! múltkor ugye beállt a dereka, aztán én voltam szarul, most meg hulla fáradt minden nap! alig vagyunk együtt, most már kb. két hete semmi mindig van valami!
ez van, nagyon szar!!!
a labor leleteim jók lettek, a vérnyomásomra a bogyót szedem, remélem jó lesz!
néha még most is fáj bal oldalon a hasam meg a derekam is húzódik, úgyhogy el fogok menni nődokihoz, lehet cisztám volt, régebben kétszer is volt már, amikor nem szedtem fogigátlót!
amint abbahagytam, pár hónap és kijött! de ez nem jó, mármint teherbeesés szempontjából! hát ez van, ezt kell szeretni, de szeretnék már babát, de mindig közbejön valami. lehet h ez nem véletlen, nem tudom....

reméljük most már jobb időszak jön!

Kriszti mikor mész kórházba? hogy vagytok? párod?
Tyuntyi remélem Te is jól vagy, vagyis Ti is a babáddal!

gyertek majd!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok

Túl vagyok a mütéti részén, de lelkileg még nem sajnos :cry:
Úgy alkult, hogy tegnap elött este be kellett vigyen a párom sos a kórházba,mert annyira begörcsöltem, hogy hánytam folyamatoan a fájalomtól. Bent is trtottak éjszakár, kaptamfájdalomcsillapítót, elöntött rendesen a vér. Le sem tudom írni mit éreztem,iszonyat volt. :cry: :cry: Aztán 10 körül elvittek müteni, arra nem emekszem,mert elaltttak, mire viszatoltak a szobába, jött a párom, aki sírva borult rám.... :( :( Iszonyat ürességet érzek...tudom az élet megy tovább, de nagyon nehéz, a részem volt és nem volt olyan picike sem :cry: :cry: :cry: Most p´robálom lekötni magam és elöre nézni, másképp nem megy, azért még sokat sírok... :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Süt a nap, jó az idö, megyek dolgozni is,mert most nem tudnék itthon egyedül lenni. Próbálom feldolgozni az eseményt, egyenlöre két kép van elöttem...ahol dobogott a kicsi szíve, a másik ahol már halott volt...Nade elmegyünk nyaralni augusztusban a párommal és ezt most örömmel tölt el, mert lassan 10 éve egyikünk sem volt tengerparton nyaralni. Tudom ez nem nagy dolog, van aki egész életében nem volt, de itt nem is ezt akartam hangsúlyozni, hanem hogy csak kettesben. Ez amolyan nászút lesz.
A babaprojektet év végéig eltoltuk, hiában mondják a 3-4 hónapot, mi egy kicsit többet szeretnénk várni, mert ezt mégegyszer átélni nem szeretném :cry:
Kiamamik vigyázzatok magatokra nagyon!
Aki meg még nem babás, menjen fogdokihoz amint lehet! Nekem is hamarabb kellett volna.... :( De sebaj szeptemberben kihúzatom az összes létezö, nem létezö bölcsességfogamat :P :evil:
Vendég
 


sziasztok,

Krisz: megy a nagy ölelés! a nyaralás pedig nagyon jót fog tenni. majd meglátod! ;)
hát a fogdoki: én most dilemmázom lányok rajta nagyon. félek, sok rosszat mondanak róla, hogy szabad vagy sem... a férjem sem támogatja, mondta, csak inkább akkor menjek el, ha netalántán valamelyik bedurranna. tömni kellene majd egy-két fogamat. hát majd meglátom.. egyenlőre marad a napi 4x-i fogmosás, így azért csak nehezebben indulnak neki elromlani.. :oops:

csip: remélem, rendbe jönnek a dolgok a szüleiddel.

egyébként, remélem, nem zavar titeket a hír..de tegnap voltam uh-n. :) és most már biztos, hogy kisfiam lesz, Levente. :) jaj, el sem képzelitek mennyire aggódom minden egyes uh előtt. és már várom, hogy mozogjon, akkor talán nyugodtabb lenne.
a tegnapi méretek alapján 17+3nak felel meg, és már 154 g. :)

este voltunk babalátogatóba, olyan tündéri volt.:) csak hát figyelnem kell, hogy nem emelgethetek, na meg nem hajolgathatok sokat. de olyan tündéri kislánynál voltunk. egyszer megemeltem, aztán miután eljöttünk, a férjem kérte, ilyeneket ne csináljak, mert félt. :oops: képzeljétek, csak most látom a férjemen, hogy ugy már igazán mer örülni a babábknak. :)
megjött az afp eredményem, azt mondták az is jó.

ma este megyünk barátokkal, talizni, holnap reggel pedig védőnő.
ki mikor tervezi a nyaralást? :) mit szólnátok egyszer egy talihoz? :)

puszi nektek, és kitartás!!!

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Kriszti: nem korai még ez a meló? tudom, legalább valamennyire leköti a gondolataidat, de fizikailag? vigyázz magadra kérlek!
Úgy gondolom jó döntés h kb. év végéig vártok, de hidd el, sikerülni fog hamar, hiszen most is sikerült és minden rendben lesz majd!

Henne: szépen fejlődik a kisbabátok! fiú és Levente, a keresztfiam is (húgomék nemsokára születendő kisbabája) Levente lesz, nagyon várjuk már! június 28-ra van időpont császárra, tehát már bármikor bármi lehet! Ma megyek hozzájuk!

Csip: szüleiddel beszéltél már? párod dolgozik hétvégén? úgy néz ki h az én párom a vasárnapot megússza, de még nem 100%!

Én 26-ra várom mensit, most várom, mert nem voltunk akkor együtt!párom dereka akkor volt gáz, amikor lett volna esélyünk, pedig fájt ám rendesen a hasim, menni sem tudott! talán majd legközelebb! Ja, voltam nőgyógyásznál a hasfájás miatt, megvizsgált, azt mondta nem ciszta, nem érzi, inkább csak középidős fájdalom! de azt mondta a biztonság kedvéért mensi után menjek el hozzá egy ultrahangra! tök normális volt, pedig sztk! Ja, és időpont nélkül fogadott mert időpontot csak 28-ra kaptam volna, és akkor valszínű h meglesz!

Na majd gyertek csajok!
már gondoltam arra, h akik nem jöttek régen, írok az iwiw-re!
szerintetek?
mindenkinek jó hétvégét, szép napot mára!

Kép
csicsiy
 
 


Henne szívböl gratulálok a bébihez, vigyázz is rá nagyon!!! :P :P Akkor mostmár 100%, hogy fiú?
Amúgy pont ma van Levente napja :lol:

Én nagyon jól vagyok a körülményekhez képest, testileg rendben, de a lelkem...hát ezt gondolom nem felejtem el sohasem... :cry:
Tegnap kiültünk a párommal a terszra mojitoztunk és néztük a naplementét és tervezgettünk...elsösorban a nyaralást. Most nagyon úgy érezzük, hogy ez kell....ez az egyetlen dolog ami most motiválni tud :P Sajna a munkaügyi központ is hamarosan jelentkezik majd nálam, mert most eddig békén hagytak a terheség miatt, de most ismét baszogatni fognak, hogy pályázgassak máshová... :? :?
Jövö hét szombaton lesz az 1 éves házassági évfordulónk, megyünk vacsizni! Alig várom! A hülye kolléganöm megpersze még a múlt héten felhívott, hogy nem-e tudnék helyette akkor dolgozni,mert mivel é most sokat voltam "oda".....ja mintha szabin lettem vona :shock: ...hülye picsa.... :evil: :evil: és mivel ö sokat kellett hogy helyettesítsen, nem-e dolgoznék akkor helyette...No erre a fönökasszonyom mondta, hogy sajna 3 hónapra elöre mindenkinek megvan a beosztása, az én esetem váratlan volt, nem szabadág, szóval bekaphatja. A fönökasszonyom kiállt mellettem! Tök jól esett!

Ígérem majd a táblázattal is visszatérek.... :cry:

Mi van a többiekkel? Tyuntyiról tudtok valamit???Szeszély? Gabóó??Hkitty??
Vendég
 


Sziasztok....

Csicsy: nem nem is hívtak és én semm hívtam őket, sőt lehet ez most nem szép dolog, de tegnap eléggé bedurrandtam és mondtam a páromnak kijelentettem, hogy ezért a ballagásra semm vagyok hajlandó elmenni...nagyot nézett rám...Én nem csináltam még soha ilyet!!!Már csak azért is dafke...Ráadásul ismerem anyumat és bizti panaszkodna ott a családnak és ha Én azt ott meghallanám, nem végződne jól a dolog...Ráadásul a párom dolgozzik és nem is biztos, hogy végezne addig. Ráadásul megkaptam, hogy külön életem van és párkapcsolatom, oldjam meg közössen a opárommal...Akkor nem vagyok hajlandó egyedül elmenni a párom nélkül!!!!
Na jól kipanaszoltam magam...
Hanyadik napodon vagy most???Nekem is megkellene jönnie...
26 nem várod???Nekem nem is tom ez hanyadik napom...Máj 18 volt az utsó menzim...Talán a 30 körül lehetek...Hát szerintem nem lesz nekem már 28 napos ciklusaim :(

Tényleg hol vannak a többiek???

Esik az eső :(
csip-csip18
 
 


Ma vagyok a 26. napomon, kb. még 5 nap és megjön szerintem!
peteéréskor nem voltunk együtt sajna, párom dereka miatt!
mondtam neki, h megint keveset vagyunk együtt, jó lenne belehúzni!

Csip: neked néha azért elhúzodott a ciklusod úgy emlékszem nem? volt h 35 vagy 40 napra is megjött már!
Gondolom most azért majd vissza fog állni valamennyire!
jó lenne ha megjönne neked és mehetnél vissza a dokihoz nem?
és megmondaná h mikor lehet próbálkozni újra!
Értem h haragszol és h azt mondták külön életetek van, de hosszú távon úgy gondolom mégis sokkal jobb ha az embernek jó a kapcsolata a szüleivel, hidd el! azért majd próbálj közeledni hozzájuk és nem haragudni.... tudom könnyű mondani!

Múltkor ugye írtam h a munkatársamnak nem sikerült a lombik, most egy másik kolléganőm ment inszeminációra, jövő héten kiderül h sikerült-e, vagy még hamarabb!

Tesómnak már nagyon közeleg az idő! szerencsére jól van, szerdán ctg, ma is mennek dokihoz amúgy, meglátjuk mit mondanak, de már egy picit lejjebb ment a hasa! nagyon várjuk már a pici Leventét!

Anyukám is ma megy vissza dokihoz, tudjátok a szeme miatt, szegény nagyon megszívta mert az egyik gyógyszertől nagyon fáradt, alig van ereje, le kell többször feküdnie pihenni és hólyagos lett a nyelve is, tuti nem jó az egyik gyógyszer, elolvastam a mellékhatások között vannak ezek, úgyhogy szerintem allergiás rá!remélem adnak neki másik gyógyszert!

Júliusban úgy néz ki megyünk 3 napra Tatára az Öreg tóhoz, képzeljétek nagyon jó áron találtam az interneten, 3 nap, 2 éjszaka félpanzióval (reggeli és vacsi) szauna használat + még egy-két kisebb dolog 2 személyre összesen: 15.500 Ft volt! Egyből lefoglaltam, a csak1utazas.hu-n minden nap van valami akciós út!
ja és szeptember végéig bármikor lehet menni, csak egyeztetni kell a hotellel! jót tesz majd egy kis kikapcsolódás, pihenés!

Ma jönnek szerelni a klímát, bár mostanában megvagyunk nélküle!
De panel, úgyhogy muszáj, mert ha jön a meleg, nem lehet kibírni!

Hogy vagytok csajok?
remélem a többiek is jönnek majd!

Kriszti: remélem az idő múlásával enyhülnek a lelki fájdalmak, de a pároddal együtt túl fogtok jutni majd rajta biztosan! biztos jó lesz a vacsi és a nyaralás is jót fog tenni nektek!
tényleg jó fej a főnökasszonyod, nem sok ilyen van!

Henne: hogy vagy? vagyis hogy vagytok? olyan jó h a párod ennyire aggódik értetek! aranyos nagyon!

majd jövök, remélem nem csak 4-en fogunk kommunikálni már!!! :(

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Csicsy: Akkor lehet egyszerre fogunk menzizni :? Igen, 35 napos körül volt elötte is a ciklusom, de szerintem nem fog nekem ez változni, sajna...Én is várom már, hogy megjöjjön...Már van időpontom orvoshoz kontrollra: Jún.6, mert szabira meg...Meddig most kellett volna mennem!!!!Na mind 1...Igazságszerint, megvárom most a menzit, és utána folytatjuk a babaprojectet, a szerveztem úgy is tudja, mikor képes újra a terhességre...Mikor áll készen :) De nem gyártásba kezdünk csak együtt vagyunk mikor együtt vagyunk, ami ügye nem sok, szóval kitudja megint mikor sikerülne...Lehet most lehet köv hónap lehet 4-5-6 hónp...Kitudja?!?!?!
De nem teszek ellene semmit, hogy ne sikerüljön :oops:

Kriszti: Hogy vagy???

Henne: Cuki párod!!!!

Tyuntyi: Nálad mizu?????????

Pinkiné: Peti, szereti a bölcsit???Munka van???Kistesóval mi van mi lesz???

Gabooo: Te is ezer éve voltál már!!!!!

Hkitty: Náald most mi van???Tudtak valamit azóta mondani vag segíteni??Párod otthon van még????

Nekem még mindig nem jött meg...Hát ugy látszik nekem soha nem lesz 28 napos ciklusom, már jóval elhagytam a 28dik napomat...Pedig azt mondták, hogy most lehet beáll, hát nem hiszem, maradok a 30-40 nap között szerintem...3 hét múlva kontroll...De nem izgat mit fog mondani, mert megvárom ezt a menzit, és után lesz ami lesz!!!!Ha sikerül, ha nem...A szervezetem tudja, mikor van felkészülve, egy ujabb terhességre, Én meg rábízom
Szombaton barátnőmnél voltam az 1hónapos kislányánál, jaj zabálini való, büfiztetem, pelust cseréltem, és elaltatam, nálam aludta el Tiszta boldog voltam, a barinőm is csodálkozot, mert csak ő tudta idáig elaltatni, még az apukának semm sikerült
Este meg barátoknál voltunk iszigattunk, huuu picit becsicsentettem Vasárnap meg a szerencsétlenek napja volt nálam:
Nem mentem kangoora, mert a barinőm lebetegedet na mondom otthon maradok...Teszek-veszek-főzök-takarítok.Párom melozot.
Elöször, kiömlöt a só aztán az üvege is eltört...a kinti szárítom összerogyót(persze, mikor az utolsó polót raktam rá)...a bent kád fölötti szárító mikor befejeztem a teregetést, azt hittem, hogy beaksztottam, na nem...Ráesett a fejemre(akkor már a sírás határán voltam)mikor nagy nehezzen kibujtam, a kezemmel levertem a kerámia fogkefe tartót, na pattant egyet a földön aztán elkaptam (mondom:húúúú), vissza húzom a szárítot és a lepedő beakadt megint abba a tetűrágó fogkefe tartóba na és persze leesett széttört!!!Akkor már nevettem
Aztán mondom megragasztom pillanat ragasztóval na persze nem sikerült, csak magamat sikerült összeragasztani!!!!!Azt a büdös élet nem hiszem el...
Aztán mentem fözni...Sikerült a elöször picit a mutató ujamat megvági...Na mikor meg már a sütőbe raktam be a lasagne akkor még meg is égettem az ujjamat!!!
Na és ez volt az utolsó...Hát nem mondom, hogy totálissan kiborultam, de aztán elszívtam vagy 5 szál cigit-pihentem fél órát és este 8 ra sikerült befejeznem a lakást!!!!
Kicsit sok lett

Szép Napot Mindenkienk!!!!!
csip-csip18
 
 


Képzeljétek el: KIRABOLTAK a szoliban...Nem térek magamhoz!!!!
Pontosabban nem engem, hanem az egyik csajt aki szolizot...Kinyitották az ajtót és kilopták a pénztárcáját a táskából. Én arra letem figyelmes, hogy mellettem gyorsan kisurran egy fehér polós srác...Befelé jövet nem láttam, mert irtam a standot és magas a pult.Mikor elmenten elszaladt mellettem Utána mentem és láttam már messze van 3 man voltak, de kurva lazán mentek...Jöttem vissza s akkor láttam, hogy lepattintották a műanygot...és nem láttam, hogy most zárva van vagy nyitva(olyan a zár mint a wc-ben az a műanyag fehér, amit ha elfordítsz akkor piros)na ez le volt szedve, Én meg benyítottam és láttom a csaj szedi össze a cuccát a földről...Na akkor tudtam már...Mondom a csajnak mindened meg van???Nem a pénzárcája nincs...Jó a jó budős kurva anyukat...Jött a rendörség...Ez a barom rendör, probálta vissza a műanyagot és sikeressen vissza pattant, amit persze nem sikerült levennie...nem lehetett igy rongálási nyomot látni vagy is inkább egy kis hangya faszni tű hegy nyomot...Jezgyőkönyvet vettek és elmentek, de Én még mindig nem térek magamhoz!!!!!
csip-csip18
 
 


Csip veled aztán zajlik az élet!!!!
De nehogy aszt hidd nálad, ugy látszik ebben is hasonlítunk, mert szombaton ugye dolgoztam és bejött egy csöves kinéztü ember, még az volt a szerencsém, hogy volt kuncsaft 4 is, plusz egyet éppen kiszolgáltam egy srác volt,mire ez a hülye csöves azt mondta, hogy hívjuk a mentöt,mert ö nem bír megmozdulni.... :shock: :shock: Köpni, nyelni nem tudtam, megkértem a srácot hívja a mentöket, de tudtuk, hogy az ember totál részeg és nem beteg. A mentösök már tudták kiröl van szó,mert már aznap ezt a sztorit eljátszotta máshol is. No mindegy, leült a lépcsöre bent a szoliban és nem tágított. Felhívtam a fönököm, hogy jöjjön azonnal,mert nem tudom mit csináljak. Ö hívta a rendöröket, azt mondta, azonnal jön ö is. A faszi elkezdett agresszív lenni,mert nem értette mit mondok, kérdezte, hogy akkor jön a mentö érte, mondom igen biztosan...de ekkor már a sírás keringetett, tiszta ideg voltam,mert mondtam neki, hogy lenne olyan szíves kimenni, kint jobb a levegö, erre ö nem akart, elkezdett vigyorogni, meg kérdezte van-e sör. Ja, közben 4en szoliztak. Na megjött a fönököm és megragadta, kirugdalta onnan,majd jöttek a rendörök is...arról már lemaradtam,mert azt kint intézték,megragadták a karját aztán betuszkolták az autóba...én meg remegtem mint egy falevél, azt sme tudtam hol vagyok. :shock: :shock: :oops:Így utólag szerencsém volt, mert abban a pillanatban még azt sem tudtam mi a rendörség száma...mostmár tudom :roll: Ez kellett ehhez a gyönyörü szép múlt héthez, komolyan...isten nem ver bottal, szokták mondani,még ez is kellett a lelkemnek :?
Nade nem sajnáltatni akarom itt magam, csak ha már sztorizgatunk, akor leírtam már én is.... :lol:
Úgyhogy Csip-csip eszméletlen sok a közös bennünk...!!!!

Szerdán megyek a nögyógyászhoz, kíváncsi vagyok mit mond, van pár kérdésem hozzá. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy most milyen lesz a ciklusom. Jó lenne, ha nem 35 napos, mint elötte volt, nade az sem érdekel, csak legyen minden rendben. Amúgy mi decemberig tutira nem próbálkozunk, ezt megbeszéltük, most nem is érzem magam késznek rá, persze mindennél jobban vágyom rá ismét, de túl mély ez a seb most nekem,illetve a lelkemnek, hogy megint átéljem ezt. Nem bírnám már ki :cry: Egyenlöre szeptemberben foghúzás, augusztusban nyaralás...no tegnap átrágtuk a dolgot a párommal, én megyek mégiscsak haza, mert ö most csinálja a német állampolgárságit és az nagyon sokba kerül, de ha az meglenne neki, minden könnyebb lenne!Szóval anyagi helyzetre hivatkozva mondta a párom, hogy mindenképp menjek haza, jót fog tenni, föleg, hogy barátnözhetek,mert higgyétek el ez most ebben a helyzetben iszonyatosan hiányzik.

Amúgy akartam kérdezni, hogy Henne, Csip milyen a vércsoportotok? Enyém 0 Rh negatív,kaptam is egy hatalamas szurit a kórházban az oldalamba, az sem volt valami kellemes, de muszáj.... :D

Jó lenne, ha már végre nyár lenne itt......12 fok van, szerintetek június végén ez normális???? :? :? :shock: :roll:
Vendég
 


Kriszti: na akkor Te is kaptál a fekete levesből rendessen :lol: :lol: :lol: ne félj a rendőrség száma nekem semm jutottt az eszembe...meg a csajnak semm, anniyr sokkot kaptunk...
Hát Nekem még mindig nem jött meg... :?Immár a 35 napomon vgyok...Szerintem nekem marad is....Nem lesz nekem soha 28 npos ciklusom...Sebaj, csak rendszeressen legyn meg...
Na hát 0 Rh negatív vagy???
Hát beszarok :lol: :lol: :lol:
Hát Én is az vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondom...Mien kicsi a világ :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Hát komolyan mondom, csak ámulok és bámulok Csip :lol: :lol: :lol:
Ez komoly? :shock: :shock: Akkor te is megkaptad az Anti-D injekciót?


JA, barátnöm tegnap megszülte az ikreket!!!! :P :D Annyira boldog vagyok és örülök nekik!!Az egyik kisfiút elvitték inkubátorba,mert a szívével volt valami szülés közben, nem tudom pontosan, e úgy volt elöször, hogy természetes szülés lesz, de mivel talán leállt a pici szíve, egyböl megcsászározták. ALig várom augusztusban, hogy láthasam öket!!! :P :P

Csip asszem 6 héten belül a mütét után meg kelle jönnie mindenképp, illetve az a normális...mikor mész a dokihoz vissza?
Bennem annyi kérdés van,már fel is írtam párat, mert minden érdekel most.... :roll:
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt...

Kriszti: Nem feltétlenül kell szerintem megjönnie...Vagy nem tudom...Érdekes, szerintem amúgy nekem megint most a napokban lehetet p.é... :roll: Mert fájt is a hasam, meg a folyásom is olyan volt...Hát nem tudom...Tudjátok nekem későn van nagyon a p.é...Amikor terhes is voltam akkor is így lehetet a 35 nap körül a p.é mivel 52nap volt pozi a tesztem... :roll:
Hát nem tudom mi lesz, majd június 6 meg tudom akkor kell mennem az orvoshoz....
Most itt vagyok a barinőmnél...Délután megyek melozzni, szóval kicsi pihi van...

Szép Napot de, basszus esik megint egy a szar eső....
csip-csip18
 
 


Csajok, hogy veletek mik történnek? ezek a szolis dolgok, nem semmi!
én is 0-ás vagyok, de nemtom hogy poz. vagy neg.!

Igen Csip emlékszem h neked nagyon későn volt pé-d, többször is!

látom a többiek nem jöttek megint... :cry:

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok,

Csip, Krisz, hogy mik történnek veletek a szoliban.. csak ámulok..
én A + vagyok.
Ez a rossz idő nem volt rám jó hatással, vissza jöttek tegnap az émelygéseim... ma reggelt is azzal kezdtem.. :oops:
sikerült két vizsgám, már csak egy van hátra. :)
most meg úgy döntöttem, mivel itthon vagyok, és elég sok időm van, elmegyek aug végén szakmai angolból nyelvvizsgázni. nem sok kedvem van tanulni, de baba mellett még kevesebb lesz, szóval most megpróbálom... :)
jövőhéten megyek a következő uh-ra, genetikai uh lesz. természetesen egy picit ettől is parázom, mint minden genetikai uh előtt.. megjött az afp eredményem is, komolyan mondom, ez tényleg arra van, hogy az ember felhúzza magát.. 2,2 lett. 0,7 és 2,5 között normális, szóval a normál tartományban vagyunk, de én nyugodtabb lennék, ha 1, valamennyi lett volna. Így jövőhét csütörtökig marad a para.
Már lassacskán meg kellene mozdulnia a babámnak, meg néha olyan, mintha finoman már őt érezném... de még nem biztos. :) majd ha határozottan kirúgja az oldalamat, biztos észre veszem.. :)

én lehet ráírok tyuntyira iwiwen, hogy mi van vele..
puszi nektek

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok...

Henne, jól tetted, hogy ráírtál Tyuntyira, hogy mi van vele...Én már basszus nem is tudom, de jól emlékszem ő bebabásodot, igaz??? :oops:
Sajnálom, hogy nem vagy megint jól...

Gabo: Semm jelentkezzik :(

Hkitty: Veled mizu???

Pinkiné: Hahooooooooooooo

Kriszti: Voltál melozzni???Hogy vagy???

Csicsy: Nálatok mizu???Párod???Van munka???Megjött már neked???Nekem még mindig nem...

Én nálam még valahogy nem rendeződtek a dolgok, kicsit zür van még bennem :oops: Nem vagyok valami fényesen semm lelkileg semm testileg, elegem van...Anyáméból is párom is csak dolgozzik meg Én is...A szoli is a rablás, ma már 2 bolond is megtalált...
Elkellene mennem egy lakatlan szigetre :?
csip-csip18
 
 


Megjöttem én is a dokitól!
Megvizsgált alaposan,mondta, hogy nagyn szépen takarítottak ki, csak most vékony a méhnyálkahártyám, de már látott tüszöt
:lol: Viszont azt mondta,nem kell 6 hónapot várnunk, 3 ciklust legalább, aztán jöhet a próbálkozás. Most hogy nem pont 3 hónap múlva kezdünk próbálkozni, hanem 4-5 az sem gond nekem.
Mivel mindent rendben talált, azt mondta lehet házaséletet elni is,mivel nincsennek komplikációk, csak védekezzünk most.

Csip-csip megértelek, hogy egyszer fent, egyszer lent....csak nem vagy te sem túl ezen az egészen.... :cry: Az ember most sodródik a napokkal és várja, hogy az idö begyógyítson mindent....habar ezt soha elfelejteni nem fogom tudni. Viszont a nödokim azt mondta, hogy negatív gondolatokkal inkább ne is vágjunk bele egy újabb terhességbe...hiszen ezt nem lehet elöre megmondani mi lesz a köv. terhességnél. Amúgy majd jön szövettani eredmény is, hogy mi volt a gond, de sajnos erre azt mondta a nödokim, hogy legtöbbször nem találnak semmit....csak megcsinálják,mert muszáj nekik :?
Azért jobban érzem magam a mai dokilátogatás óta... :roll: ...egy picivel

Henne fogod érezni a mozgást hidd el, még nagyon idöben vagy...egyébként arra az afp-röl olvastam ezt is azt is, csak ijesztgetik az embert, de nyugodj meg nem lesz baj!!!
Ha lesz majd pocifotód, tegyél fel nekünk... :P

Milyen érdekes, itt most nagyon meleg van, 30 fokot mondtak hétvégére..(azt itt nagyon nagy szó ám :lol: )

Tyuntyival mizuj lányok??Tudtok valamit?
Többiek?

Csicsy a tesódnak megvan a babája már? :P

Puszi csajok, megyek melózni....lehet ma alig lesznek,mert este Németország játszik a Vb-n....ohhh de nagyon sajnálom, hogy nem jönnek sokan :D :D
Vendég
 


Na hát Én már megint vonzzom a hülyességeket illetve. a HÜLYE EMBEREKET basszus, mentén kitépem megint a hajam!!!!

Nem elég, hogy reggel, mikor beértem a szoliban 7 kor van a nyitás Én 7:12 értem be...Már itt sétált egy csaj fel-alá a Kossuth lajos utcában és mellettem is elment, még nézzet is rám olyn nagy-ideges szemekkel...Erre bejöttem, és épp, hogy becsukodot az ajtó ő belépet, a nagy köszönés nélkül csak azt tudta kiejteni a száján, hogy nem 7 kor van a nyitás???(Ohhh, hogy már 7 kor itt toporzékolnak), mondom ki kellene fáradni, mert mit láttod most jöttem és kikellene riasztóznom és Jó reggelt neked is...DE 7 KOR VAN NYITÁS, mondom kifáradnál még 3percre?!?!?Már itt pipa lettem...
Erre rá 1 órára jönn egy férfi vendég!!!Törölgeti a homlokáról a vízet, ami nincs is, mert 8 kor még kurvára nem volt hőség a szoliban semm...És magyarázz nekem, hogy itt nincs levegő meleg van, és hogy szolizzon, és hogy lehet igy itt maradni....Nyissam ki az ajtót, persze, amikor igy is akárki bejönn és kurvára nem hallok semmit, mert minden másodpercben elmegy egy busz!!!!
Most kezdet meleg lenni, csajok kinyitom az ajtót elmentem gépet takaritani erre egy csöves szó szerint csöves, itt áll a pultnál...Na mentém eldurrant at agyam megint a mi naptól...
Hát a tököm tele van...
Ne haragudjatok, jó sokat panaszkodom itt nektek :(
csip-csip18
 
 


Kriszti: Ez valóban nagyon jó hír :D :D :D de jóóóóóóóó, úgy örülök neki :D :D :D
csip-csip18
 
 


Hát Csip...NO COMMENT :lol: :lol: :lol: Amik veled történnek....
Hát nálam ma csak 20 vendég volt, volt 2 órám, amikor malmoztam :shock: , mert a kutya se jött be. Úgy jöttem hza a városon keresztül biciklivel, hogy ember nem volt az utcán...itt komolyan nézik a focit ám....Mintha kísértetváros lett volna :D

Amúgy a szoliban ma beszélgettem egy törzsvendég csajszival. Nagyon csípem,meg ö is engem, ö 26 éves, van már egy 2 éves kislánya. Hallotta, hogy mi történt velem aztán elkezdett mesélni ö is..Neki 7 hónapos terhesen ment el a babáj, azaz a köldökzinór rátekeredett a baba nyakára....de minden úgy kezdödött, hogy ö szó szerint "seggreesett" a lécsön. Utánna volt a kórházban, semmi probléma....Aztán 1 hétre rá mégis..Na mindegy, azt mondta ne legyek elkeseredve,mindennek megvan a miértje...ö akkor 17 éves volt, örült volna a babának, de mivel se suli befejezve, se lakás, szóval a természet így akarta.. :?
Azt is mondta, hogy az elsö 3 hónapot nagyon komolyan kell venni...semmi eröltetés, fizikai meló...na mosthát ez a szoli ilyen..... :oops:

No megyek, iszom egy pohárka bort,mert itt most...k..va meleg van a tetötéri lakásban....Ja meg lehet egy fagyit is eszem :D :D

Jó éjszakát lányok!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Még nincs meg a húgom babája, de már nem is tudom írtam-e nektek, hogy ugye úgy volt, hogy a szeme miatt császárral fog szülni!
Aztán most a dokija átkerült egy másik kórházba, tök jó a szülés előtt kb. 1 héttel és ott is megnézték a szemét és nem tartják indokoltnak a császárt! szóval úgy néz ki ha beindul rendesen fog szülni! csakhát fura, mert ugye császárra készült hónapokon keresztül! tegnap volt ctg-n, minden oké, már bármikor jöhet!

Henne: gratulálok a vizsgákhoz, ügyes vagy! ezektől az eredményektől szerintem ne félj!

Csip: remélem ma elkerülnek a csövesek! a körmözés is megy?
még nem jött meg, picit a hasam már fáj néha, de még semmi eddig! kb. szombatra várom!

Kriszti: örülök h egy kicsit megnyugodtál, akkor Ti majd kb. decemberben kezditek a dolgot újra élesben?
szerintem is minden "valamiért" történik! csakhát ez néha nagyon fáj!

majd gyertek, persze ha beindul a szülés, próbálok hamar írni nektek!
Szép napot mindenkinek!

Kép
csicsiy
 
 


Csip: reggel írtam h még nem jött meg, na most már igen!!!
előbb 2-3 nappal, mint ahogy vártam!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Csicsy: na az jó, hogy legalább elöbb jött meg :) tegnap nekem is görcsölt a hasam...de nem jött még meg :( Körmözés megy, csak van ált egy olyan hét, mint ez hét is, hogy mindenkit megcsináltam, és kb.most vannak a fél időben így nem jönnek csak 1-2 múlva... :?

Kriszti: Hát igen, biztos van miértje...Gondolom, Te is szokszor keresed rá a választ, mint Én!!!!Én bár abban is hiszek, ha negaatív a hozzáállasod az is közre játszhat(szerintem Én nagyon negatív"pesszimista" voltam, mert nem nagyon hittem-fogtam fel, hogy...)Na mind1...Nekem ezen kell változtatni, mert baromi pesszimista vagyok :cry: Tegnap nálam dübörögtek a szoliban...
Na mi lett a meccs vége???
Végre lehet borozni :lol: :lol: Italozzni hányásig, szédülésig :lol: :lol:

Itthon vagyok csinálok, székely káposztát meg kókuszgolyót az Embernek :D Aztán ma megyünk át anyámékhoz, mert kijelentette nekem Kedden a telefonban, hogy ő beszélni akar a párommal is és vele is tisztázzni akarja a dolgokat :shock: Mondtam oké...Csak félek mert az uramnak is van egy véleménye elképzelése akármiről az életről és a fogorvosról is, és nem nagyon enged és ő is makacs, mint Én...
csip-csip18
 
 


Ja, lehet én is pesszimista voltam, örültem, hogyvégre terhes lettem, aztán mindenkinek csak "tudod, köszi a gratulációt, de kopp-kopp"....ja igen, nem lesz semmi baj, ne izguljak, jöttek a válszok.
Ezen nekem is kell változtatni, de már könnyebb,mint mondtam elfelejteni nem tudom, de úgy érzem tegnap óta skerült tovább lépnem és persze élnem....Eltettem most monden kismamás, babás újságot itthon, ezzel is óriásit tettem magamért, kettönkért. Most kiélvezem a nyarat a párommal, most még egy kevéske bulizás belefér, úgy módjával, aztán november környékén belevágunk.Addigra kimütettem a fogaimat is, hogy ennek se legyen akadálya :D

Csicsy, tudod a szokásos szöveg..."Új ciklus, új remények"...Tudom a mensihez közeledve az ember már inkább azt várja, hogy megjöjjön, föleg, ha az a hónap veszve van úgyis. No ez lesz nálm is most pár cikluson keresztül :D :D :roll:

Csip jó lesz anyudékkal tényleg tisztázni a dolgot, de egyet sose feledj, ne hagyd, hogy az életedet mások irányítsák....mert szerintem neked sem tett jót annak idején az a sok stressz a családod miatt... :?

Tegnap nyertek a németek 1:0-ra! Hazaértem fél 10 körül, halljátok aTV-t sem kellett bekapcsolnm,mert a környezö házakban ordított a tv, szóval mindent hallottam....amúgy meg totál nem izgat a foci...Most hétvégén az angolok ellen játszanak, no az lesz a keméyn, azt azért megnézem én is.... :P
Vendég
 


sziasztok,

hát teljesen megértem a hozzállásotokat.
amit én is tudok így visszamenőleg mondani: tényleg az első három hónap a legkritikusabb, és a legfontosabb.. akkor kerülni kell mindent, hagyni kicsit a munkát, és pihenni minél többet.. én is csak akkor hittem ezt el, amikor már harmadszorra is barnáztam..na akkor mentem el végképp táppénzre..
meglátjátok, lányok, gyorsan elmegyek az az egy-két hónap, és csatlakoztok majd hozzám. :)
én az utóbbi két napja már megint rosszul vagyok, émelygek, meg ilyenek.. remélem, csak ez az idő..

Krisz:kértél pociképet, rakok egy múlthetit :)
de ettől már picit nagyobb a pocim :)
puszi nektek
Kép
a fejemet ne nézzétek, szörnyű :D

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


ja igen, beszéltem tyuntyival. :) jól vannak mind a ketten. fog majd valamikor jelentkezni, csak nagyon sok mostanában a dolga..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne, jó a kép :D :D :D :lol:
De bocsika, biztosan unod már, de nagyon vékony vagy, hihetetlen!
De a legfontosabb, hogy jól vagytok a babával!
Jó hír, hogy akkor Tyuntyi is jól van!Remélem ö is jelentkezik hamarosan! :P

Mindenképp, amint tudsz mindig gyere Henne pocifotóval!Csináltam én is egyet még a 10. héten...de amúgy sem látszódott semmi, így kitöröltem :?
Vendég
 


sziasztok,

köszi Krisz. :)
hát, mindig ilyen alkat voltam. És eddig még a terhesség is csak annyit változtatott rajtam, hogy nő a pocim.:)
pedig eszek ám rendesen :)
a férjemet majd ráveszem a hétvégén, hogy csináljon megint fotót. :)
már megint borús idő van és már megint émelygek... blöö.. ez az idő...

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok...

Miújság????

Henne: jó a kép :D

Nálunk volt anyu tegnap 2 órát, már a hajamat téptem, hogy mikor megy haza, mert a párommal már ezer éve nem találkoztam, tegnap korábban végzet lett volna időnk egymásra beszélgetni meg stb...De anyú 10 ig volt...Lerendeztük...
Ma meg Péntek :)
Hétvégén otthon van a párom :D
Mien idő lesz????????
csip-csip18
 
 


Még mindig nem jött meg :( (39 ciklus nap)
Pedig jó lenne...
3 hét múlva megyek az orvoshoz Uh-ra...Jó lett volna, ha most a napokban megjönn, mert akkor hátha látnánk akkor az Uh-jó nagy tüszőket(mivel akkor a 21 ciklus napomon lennék) :) És megtudná mondani, hogy mikor lenne jó akciózni...De így...
csip-csip18
 
 


Szerintem nekem most van p.é...úgy nyilalok, hogy meghalok!!!!És a folyásom is...Tuti most...Meg is nézztem, mikor Én terhes lettem a tesztem 52 napon lett pozi, ami azt jelenti, hogy 38 nap körül volt p.é...És ez ma a 39 nap...Hát ilyet!!!!
csip-csip18
 
 


Igazából a missed ab napjától számolod a ciklust Csip?
Lehet a mensid visszaáll a "régire"....remélemmajd az enyém is, habár nem bánnám,ha kicsit rövidebb lenne, na mindegy.... :roll:
Vendég
 


Tényleg Csip a tamponhasználatról mondott neked valamit a doki? :roll:
Vendég
 


Kriszti: igen onnan számolom ÉN Május 18 tól, mert akkor volt...Hát akkor vérztem egy napig, de még anniyt semm...
Szerintem, most már lehet használni!!!Nem tudom, igazság szerint...Akkor nem lehetett csak betét!!!De ha lehet szex és lassan fürdeni, akkor gondolom tampont is használhatók...
szerintem is marad nekem is meg lehet neked is marad a ciklusod és nem rövidül meg :(
csip-csip18
 
 


A fenébe....ettöl tartok én is, nade ez legyen e legkisebb gondom...

Ma délután megint rámjött a böghetnék, egy lassú zene hozta ki belölem...node ez van,most megkönnyebültem picit
:( :?
A fürdövel én várok, annyira nem is hiányzik,max. napozok majd, mert hétfön délután akartunk strandolni picit...de én víz nélkül...Félek még azért. Párom meg a szexel fél, ugyhogy nem eröltetem,majd jön akkor amikor jönniekell....dehátholnap házassági évforduló,megyünk vacsizni, aztán itthon vár a behütöt pezsgönk :lol: :D
Vendég
 


Láttam Csip te is jártál a "mised ab-os" fórumon :P
Vendég
 


Hát igen :) Na akkor lesz ott lepedő gyürés :D Nem baj, jöjjön is csak kis belöled...Tegnap Én is hallgattam egy cd-t amin rajta van az a szám, amikor pozi lett a teszt, nem sírtam csak küszküdtem vele, és könnyeztem...De nem trt ki belölem.Úgy látszik kezdődik a feldolgozás 8) hidd el neked is könnyebb lesz idővel idővel rendeződik
:wink:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Nem volt senki itt mostanában!
Tesóm még nem szült meg, ma van az időpont, néha fájdogál a hasa, ennyi! Nagyon várjuk már a kis Lele babát! ma van a névnapja! :)

Csip, Kriszti: hogy vagytok?
Kriszti, sikerült összebújnotok? milyen volt az évforduló?
Csip: biztosan pé-d volt, ha megvoltak a jelek! amúgy megjött már?
hanyadik napnál tartassz?

többiek megint nem jöttek!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Hát igen nem jöttek a többiek :(

Csicsy: nem nem jött még meg, tuti akkor, hogy p.é volt...Ez ma 42 ciklus napom :?

Nálam remélem rendöződtek egy kicsit a dolgok...Képzeljétek Péntek este meghozták a szekrényt, amit 6 hete rendeltünk...Hát egész hétvégém ráment, Össze rakása, ruha selejtezés rendezés, stb...Még most is fáradt vagyok...De nagyon szupi örülök neki nagyon-aztán barátoknál voltunk Mind 2 nap és Lángost sütöttünk, tök fini volt :D
Egy hét múlva kontroll...Ami érdekes lesz, mert holnap van, hogy 6 hete műtötek és még mindig nem jött meg...Jó lenne, ha a napokban megjönne, mert akkor nem kellene új időpontot kérnem...Nem szeretném, ha pont Hérfőn még menziznék, jó lenne ezt valahogy elkerülni!!!
Süt a napcska!!!Legyen szép napotok!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok lányok :D

Meg volt a hétvége és nagyon jól sikerült! Még tegnap is tartott egy ici-picit, miután a párom hazaért a melóból. Mojitot csináltunk, aztán kiültünk az erkélyre néztük a naplementét, iszonyat jó zenét hallgattunk.....ami utánna volt, azt nem is mesélem :oops: :oops: :D :D :lol:
Szóval nagyon jó volt és jót tett a pici lelkemnek is :) Habár a kisbabánk nincs velem, de legalább tudom, hogy van egy párom, aki mindenben mellettem áll és támogat :wink:

Csajok, tudom, hogy otthon milyen a nyár, de itt szombaton indult be rendesen, hétvégére meg 36 fok, itt???!! :shock: :shock: Ja, és dolgozom akkor, szoliban meg nincs légkondi....szerintetek?? :roll: :shock: :shock:
Vendég
 


Csicsy, tesód? Szült már?

Többiek? :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti: nem, még nem szült, végülis július 1. a hivatalos időpont, ma mennek ctg-re! nem gondoltam h kihúzza eddig! úgy látszik nagyon jól érzi magát a baba!
Látod, milyen jó tényleg ha az embernek ilyen párja van! ez tök jó, örülök h jól éreztétek magatokat!!!! :lol: :lol: :lol:
Nincs légkondi? az nagyon durva lehet, nem is tudom h bírod!

Sajna a másik kolleganőmnek aki inszemre ment, neki sem sikerült.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok :D
Tegnap vltam a fogdokimnál, kaptam pár idöpontot, aztán majd szeptemberben kihúzzák aklinikán a két alsó bölcseségfogamat hála istennek :roll: :)
Kérdezte a doki, hogy hogy van a kismama?? :shock: AZtán meséltük neki, hogy mi történt, mondta, hogy nagyon sajnálja, ne keseredjünk el, nagyon sok növel történik ez sajnos, az ö felesége 3 babát veszített el, aztán ha jól értettem, akkor egy kis rásegítéssel, de hármas ikreik vannak!! :P :P Ettöl kicsit jobb kedvem lett akkor....egészen a bevásárlásig...Elmentünk a párommal az ALDI-ba, aztán csajok nem hisztek el, de 3 terhes nö is volt bent...mondom e nem lehet igaz...annyira szarul érintett a dolog, hogy mondtam a páromnak én kimegyek, ezt most nem bírom... :cry: Ki is mentem a kocsiba és bögtem egyet...Hhát igen, amikor már azt gondolja az ember, hogy kezd "túl lenni rajta" akkor elötörnek az emlékek és nagyon fáj. :( :(
Amúgy ha kisbabákat látok az utcán vagy a tv-ben az nem fáj annyira,mintha kismamát...föleg ha 3at is egyszerre :? :?
Vendég
 


Sziasztok...

Kriszti: velem ugyan ez van, hogy ha kismamit láttok pocakossat akinek látszik már a hasa, hogy terhes, engem is folytogat a sírás, sajnos....De pont írtam nektek, hogy mikor a barátnőmhöz megyek a 2 hónapos kislányához, az valami fenomenális érzés :D Pedig azt mondták, ne menjek nem tesz jót, hát pont ez jó nekem, a rossz meg ha terhes pocakos mamikat láttok :(
Képzeld nálunk van légkondi, de lószarra nem elég...ha elindul egyszerre az összes gép akkor 1000 fokra vissza melegedik itt a helység..
Szóval tökömröl is folyik a víz :)
Naa belesemm gondolok akkor mi volt az esti progi :D :D :D

Csicsy: Nálatok miujság???


Hkitty: Ide is jöhetsz ám!!!Csomoszór láttlak másik topicban, ide meg besemm kukantasz!!!!Ejnye bejnye!!!!!

Szeszély, jutott az eszembe, vajon vele mi lehet, na meg Gaboo val is....
Többiek is jöhetntek!!!!!!!

Nálunk a helyzet változatlan...nem tetszik a szekrény, ahova össze szereltüük Embernek semm....
Kezdünk gondolkodni, mert most má csak kanepé vagy sarokgarnitúra kell, amit nem sokára szeretnék, de jól meg kell fontolni, mert később nekünk az hálószoba is lesz, és akkor nem mind 1 mit veszek és hova teszem De tegnap lett egy szupi terve...Már csak ki kell nézzni a kanapét Meg egy gyereket
Aztán teljes minden

Ma is hőség van, nem tom, hogy bírom majd itt bent a szoliban
csip-csip18
 
 


Sziasztok Csajok!

El is hiszem h milyen szar lehet nektek pocakos mamikat látni! én mindig olyan irigykedve nézem őket! de ne izguljatok, mindenkinek sikerülni fog!

Kriszti: ez jó h szeptemberben mindent elintézel a fogorvosnál, nem kell majd ettől félned legközelebb!
3-as ikrek? nem semmi, barátnőm is így nyomja...

Csip: nekünk is olyan sarokgarnitúra kellene majd ami jó lesz alvásnak is, mert másfelesbe lakunk és ha lesz baba, akkor a kisszoba lesz az övé, mi meg a nappaliba fogunk aludni! legalábbis az elején biztosan, aztán majd úgyis szeretnénk szülők közelébe, vidékre költözni! majd írd meg h milyet vettetek!

Ma megyek ultrahangra nődokihoz mivel múltkor pé előtt , alatt és után is nagyon fájt a hasam, doki szerint nincs cisztám, de mondta h mensi után megnéz ultrahanggal. na ez lesz ma, majd megírom mi volt!

Képzeljétek, tegnap volt tesóm ctg-n, és azt mondták nagy a baba, már most 4 kg, és még semmi nem történt! mostantól már 2 naponta kell mennie ctg-re! mondták h a nagysága miatt 50-50 % lehet h császár lesz!

majd gyertek csajok!

Kép
csicsiy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?