Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csodabigék!

Úgy vagyok mint Bumi, én is nagyon el vagyok havazva. Készítem a férjem irodáját, holnap még jönnek a festők, aztán megrendelem a bútort, megyek szőnyeget venni, meg lámpát, aztán takarítani is akarok, van dolog bőven. De miénk lesz a legklasszabb ügyvédi iroda. :lol: Tiszta izgalomban vagyok miatta. Ma szereztem függönyt, kell még sötétítő, aztán megvarratom és az is pipa. Jajj, jut eszembe még függönykarnis is kell csipeszekkel. Holnap, lehet hogy csak este tudok jönni. Akkor majd beszámolok mindenről.

Kikiről hírt adok. Remélem nem haragszik meg érte. Köszöni jól van, de kell még neki egy kis idő. Most pihen. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Bikfy,

te aztán minden téren egy szuper csajszi vagy :lol:
Nem csak okos vagy de még profi lakberendező is! Jó karnis vásárlást.

Beze,

tényleg nagyon el van tűnve mindenki, remélem azért rendben vannak a dolgok.
Hogy bírod Lexike mellett a terhességet? Én már azért is várnám a végét mert Dancit sokszor kell emelgetnem és mostmár van, hogy olyankor nem nagyon kapok levegőt. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Beze,

úgy számoltam, hogyha Dávidka nem jön ki időre ami pont vasárnap akkor 40+1-en kell befeküdnöm a kórházba amikor adnak majd OPT-t amitől remélem be is indul a szülés és akkor DÁvidka is úgy születik mint Lexike. 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Sziasztok!

szavazzatok légyszi Grétusra!
http://szallas.hu/babafot%C3%B3p%C3%A1l ... /100001023
Köszi

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,

lehet, hogy nagyon béna vagyok, de nem látom hol kell szavazni. Amikor rákattintok a linkre Grétus fotóját látom, de nem tudom hol lehet leadni rá a voksot. Segítesz ebben? És bocsi, hogy ilyen sötét vagyok :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
ott van,hogy SZAVAZOK,és rákattintasz a csillagokra,aztán e-mailben meg kell erősíteni a szavazatot a kapott linkre kattintva.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Bikfy, de jó, akkor jó rendezkedést!

Monic, értesítesz, ha megszületik Dávidka? Szívesen hozom a hírt! :wink: Ha igen, akkor megírom a számom pü-ben. 40+1 az egy jó nap. :D
Köszi, egész jól, bár még mindig nagyon fáradt vagyok. El se tudom képzelni, milyen lesz majd kettővel, de azt hiszem, nekem könnyebb lesz, mint neked.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem, hogy megvagyok. :)
Időm egy szál se, állandó kapkodásban vagyok.
Holnap évzáró, ma korán reggel már kipityeregtük magunkat az oviba, ugyanis az én kis pici fiam, ma megy utoljára oviba. Szeptemberben suli. Szóval én is a gyerek is az ovónéni is, meg a dadus is meghatódtunk, csak apus bírta a búcsúzkodást. Nemsokára megyek érte az oviba és még egy dadus nénitől el kell köszönnünk. el sem hiszem higy ennyi idő eltelt.

Bikfy: Neked gratulálok a szép eredményhez. Ügyes voltál. Jó rendezkedést. Köszi a hírt kikiről. Remélem visszatér.

Monic: Még mindig egyben? Jaj egyre izgalmasabb.

Rodi: Neked jó készülődést. :)

NÁlunk szerintem leállt a babaprojekt. Ugyanis apus elment az andrológiára és megint gyenge lett a spermakép, így nincs értelme inszemizni. Úgyhogy kedden lesz meg a vérvétel és akkor kell majd visszamennie az orvoshoz. Azt mondták antioxidánsokkal szerintük helyre lehet hozni ezt, mert végül is nem annyira nagyon gáz. Na majd meglátjuk mi lesz. Lombikra addig nem jegyeznek elő, míg andrológus le nem írja hogy javasolja. Szóval most várjuk a jövőhetet, addig próbálkozunk természetes úton. Bár nem sok esélye van. Ráadásul closztit szedtem, az meg jól elvékkonyítja a méhnyálkahártyát, bár a tüszőm elméletileg holnapra jó lesz. Kedden volt 17 mm-es. (5 szem clostitól)

A lombiktól parázok, addig felírtak egy csomó vizsgálatot, hogy esetleg el kellene kezdeni megcsináltatni őket. Szóval ez van. Most már ebbe beletörődtem, a nyarat a pihenésre akarom szánni és hogy Marcimmal legyek.

Nati: Veled mi újság?

Szaladok tovább.

A kismamik vigyázzanak magukra, a babáknak meg egy nagy puszit küldök.

Nem semmik a vizes képek! Remélem azóta mindenkinél minden rendben.

Sziasztok!
babicsek
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a gyámhivatalt, de h ennek mi értelme volt, azt nem tudom...majd kiküldik a határozatot postán. A lényeg, többé nem kell mennünk, ők se jönnek ide. Majd lesz jópár köröm az új papírok miatt (születési anyakönyvi kivonatok, személyi igazolvány, lakcímkártya, taj-szám, adószám, stb.), de az a legkevesebb. :)

Gyerkőceim kidőltek a korai kelés meg az utazás miatt, húzzák a lóbőrt. :D

Bikfy! Ejha, látom, micsoda eredménnyel zártál, GRATULÁLOK! Gondolom, az iroda berendezése inkább élvezet, mint feladat, más jellegű dolog és az eredmény Téged ismerve elegáns lesz! ;) Ja, dinnyét én is eszem egész nyáron, a sárgadinnye a halálom...nem szoktam érzeni, h gondom lenne tőle, pedig elvileg tiltólistás.

Monic! Gondolom, nem könnyű így a végefelé eleve a pocak maga, de így, h azért Danikát is emelgetni kell, még nehezebb.

Babicsek! Hm, az andrológiai lelet nem a legjobb, de vannak ilyen időszakok, amikor kell egy kis rásegítés antioxidánsokkal és újra helyrebillen minden. Talán ezzel is jelez a szervezetetek, h szünetre van szükségetek, egy pihenős nyárra.

Dy! Szavaztam, és nem mellesleg gyönyörű szemei vannak Grétának! :)

Beze, remélem, sikerül kipihenned magad!

Vius! Eszemben vagytok a vizsgálattal; remélem, minden okés (volt) és végre ismét együtt alhattok! Darinka hogy bírta a környezetváltozást?
Vendég
 


Beze,

jöhet priviben a számod :wink:

Babicsek,

de jó, hogy jelentkeztél, gratulálok az iskolás nagyfiadnak!
Elhiszem, hogy nehéz volt az elválás az ovitól :cry:
Remélem a párod eredményei megjavulnak és a spontán baba is sikerül. A lombik tényleg bonyolultnak hangzik, de nem annyira gáz ám. :wink: Az eredmény megéri. 8)

Aagassi,

de jó, hogy vége ennek a hivatalos procedúrának! Akkor mostmár tényleg a ti neveteken lesznek a gyerekek, hurrá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó, hogy alszanak, Danci ma egész nap kemény 3/4 órát aludt, szerintem megbolondítja ez a hülye időjárás, ezáltal én is megbolondulok :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ciao, ciao!

Pettyikét hamarabb hazaértem, mint gondoltam, pedig azt hittem, ma megváltom a világot. -hát majd legközelebb. Akkor hátha sikerül.
Namost ez úgy történt, hogy a festők kb. már 3x lekenték a falat, ma reggel kellett volna utoljára. De az esők miatt felázott a fal, méghozzá nem gyengén. Hatalmas tenyérnyi darabokban pereg le. Mikor megláttam, azt hittem, menten szélütést kapok. Lehet kaptam is, mert azóta is félreáll a szám... :shock:
Mondtam a mestereknek, hogy 1 percet kérek, addig ne fogjanak neki a melónak, felhívom a férjem. Felhívtam és mondtam neki, hogy én márpedig leállíttatom a munkát és legipszkartonoztatom az épületet. Ha finom akarok lenni, akkor a papi nem örült neki. Még jó, hogy volt 1 kis félretett pénzem, amiből kifizettem a mestereket, megrendeltem az anyagot és mondtam, 3 napon belül készen kell lenniük. Most bizakodok. És reggeltől ott ülök a nyakukon, hogy dolgozzanak. Mert nekik ugye nem olyan sietős. Reggeli, aztán kávé, majd cigi, utána ebéd és csak du. 2 óráig hajlandók dolgozni. Nem egyszerű. Most én vagyok a hajcsár. Roppant megtisztelő feladat, de rajtam ne múljon. Ha kell, korbáccsal ütöm őket.
Azt már nem is írom, hogy szétjött a vécé is. Abból ömlik a víz...
Férjecske egyszer nap közben felhívott, hogy mi a helyzet a vizesedéssel? Mondom melyikkel, mert azóta több vízügyi probléma is akadt. Nem tudom, láttátok-e a pénznyelő című filmet. Tom Hanks játszik benne, az egyik kedvenc filmem. A feleségével vesznek egy csodaszép házat, ami végül romjaira esik. Aztán persze megcsinálják, de rámegy a házasságuk és egy vagyonba kerül. Na én most pont így vagyok. De sebaj, Bikfy néni kemény csaj, ebből 1-jére iroda lesz!!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!
Szavaztam ám!

Bezém!
Te hozod majd Moncsiről a nagy hírt? Az bizony jó lesz!
Mit csináltok a nyáron? Mentek valahova pihizni?

Babika!
Nálatok is leállt a projekt? Sebaj. Vagyunk ezzel most többen is. Bumi, Kiki, Aagassi, Te, de nem baj. Most erőt gyűjtünk és mi leszünk a következő babásodós transzport. :wink:

Aagassi!
Örülök, hogy végre vége a papírtologatásnak. Az egészben tán ez a legnehezebb rész.
Sárgadinnye nélkül még bírom, de most mindent kívánok, ami piros. Görögdinnye, ribizli, meggy, barack ami piros héjú. És ha mindez lement, utána kell küldenem egy nagy adag káposzta salátát. Nem hiszitek el, de remegek érte. Fura egy ízlésem van, de már kezdek megbarátkozni vele. :lol: :lol: Káposzta saláta mindenhez. A palacsintához, a főzelékhez, de mondom, még a dinnye után is. Napi 1 fej. Tudom, hogy gáz, nem is mondjatok semmit! És ez így megy vagy 3 hete. :lol:

Egyszer hallottam egy mondást, miszerint az vagy, és azzá válsz, amit megeszel. Hát akkor elég nagy a gáz, mert én lehet, már holnap káposztaként ébredek fel reggel. :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.06.24 16:19-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi, de jó, hamarosan akkor minden lezárul! Szép család vagytok nagyon!
Köszi, ma tudtam délután aludni, még mindig szükségem van rá. :oops:

Monic, máris küldöm. Te nem szoktál ledőlni Dancival?

Bikfy, amit írsz, az olyan tipikus! :evil: Ha nem ülsz a munkások nyakán, nem dolgoznak semmit! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Moncsi!

Képzeld én szinte mindig alszom egyet délután, ha csak tehetem. Persze ha dolgozom, akkor csak úgy állva. De ma olyan szinten pörgök, mint akit felhúztak. Még gondoltam is rá az előbb, hogy mi a fene van. Nem csodálom, ha Dancsi sem tudott aluszkálni. Tényleg lehet, hogy ez a nyomi idő. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Itt vagy még?

Ha nem, akkor elugrok enni, mert éhes vagyok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Na? Elmentél? Ne már!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!

Mire Bikfy megírta, hogy jól vagyok (köszi, miért haragudnék? ;)), addigra pont megszületett a döntés, hogy visszatérek. Köszönöm a türelmeteket.
Tegnap voltam a dokinál, aki műtött, és megállapította, hogy fizikailag már rendben vagyok. Ezt örömmel hallottam, és ma már el is mentem futni. :)
Írtam egy verset, lelkiekben elég sokat segített. (Ha érdekel valakit, szívesen elküldöm.)
Új avatárt választottam, de ez már biztos feltűnt. :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!
Köszönöm a hiányolásokat, aranyosak vagytok. Sokat gondoltam rátok!
A gyerkőcök mind nagyon édesek! :)

Beze!
Annyira jó, hogy betöltötted a 12. hetet. :) Az epe kínoz még?

Bumi!
Nagyon sajnálom a lombikot. Úgy látom ez a nyár most sokunknak pihenős lesz! De aztán ősszel jön megint az esős idő, hátha lesz babaeső!

Monic!
Danikánál kimaradt ez az időszak, úgy látszik Dávidka ragaszkodik az utolsó hetekhez is! :) Kitartást neked, nem lehet egyszerű várni, de látom, jól lefoglalod magad munkával! Nagyon ügyes csajszi vagy!

Babicsek!
Megértem, hogy meghatódtatok az oviban. Hát, hiába, nő Marci, egyre nagyobb!
Sajnálom a leállást! Írtak végül fel a párodnak antioxidánsokat vagy csak beszéltek róla?
A lombiktól szerintem se kell félni. Engem kevésbé viselt meg, mint az inszemek! De most tényleg élvezd a nyarat!

Aagassi!
De jó, hogy legalább a gyámhivatalba nem kell mennetek többet. Végre névben is egy család lesztek! :)

Vius!
Hogy vagytok? Rendben van a párod? Én is gondoltam rátok.

Bikfy!
Sajnálom, hogy nem úgy alakult a napod, mint ahogy tervezted! De drukkolok, hogy ügyesen megszervezz mindent, nem könnyű! Máris tudsz mit kezdeni a nagy szabadsággal... Bár inkább csak a lakberendezés lenne!
Bikfy-káposzta!!! :lol:

Rodi!
Jó együttlétet a testvéreddel meg a családdal! :)

Lucuzs!
Merre vagy? Hogy vagytok?
Sajnálom a terhességi cukorbetegséget. Biztos nem könnyű, de a babáért mindent! És végülis nem ártalmas dologról van szó. :oops:

Nati!
Hogy vagytok? Merre jársz?

Timejka!
Sajnálom, hogy nem voltam pont, mikor jöttél. :( Bence milyen hatalmas már!

Bazsa!
Sajnálom, hogy elköszöntél tőlünk, de elfogadom. :(

Syl!
Minden rendben? Hogy vagy?

Mné?
Nálatok mi újság?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


köszönöm csajok,hogy szavaztatok,és ha nem nagy kérés,akkor kérném minden nap.... :oops:

Kiki
üdv újra a fedélzeten!

Bikfy
nem sütsz holnap egy kis sütit,és már meginnék egy jó kis péntek esti kakaót is! Na,mit szólsz hozzá? Szervezünk egy régi fajta jó kis dumcsizós péntek estét? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Annyira próbáltam senkit sem kihagyni, és pont te maradtál ki, bocsánat! Pedig én is néztem, hogy milyen jó képet neveztél be a versenyre! Gyönyörűséges kislány Gréta! Gondolzam rá a névnapján is többször. Ünnepeltétek?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikikém!
Jujj, de szuper! Hát mostantól újra együtt küzdünk? Boldog vagyok, hogy vissza tértél.

Hogy tudnánk Bazsát is visszacsalogatni? Hiányzik ő is, valamit találjunk ki. :wink:

Dy!
Sütikét kérésedre nagyon szívesen megsütöm. És lesz kakaó is. De figyelmeztetlek. Hozzá káposzta salátát szolgálok fel. :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!

Szuper az új avatarod. Édes ez a méhecske. (még ebben is kapcsolódunk: méhészek vagyunk férjem családja révén.) :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hahó!

Bikfy, drága káposztafej-barátosném! :D Már csak nem ütött meg a guta a jó magyar munkásemberek miatt! Logisztikából is ott vagy szeren ;) Jó, tudom, nem egy hálás feladat a nyakukon ülni, de a cél szentesíti...és TUTIRA meglesz az iroda időre, sőt!
Hmmm, ami nyers gyümölcs-zöldség, az nekem nagyon csúszik mostanság. Persze azért főzni is szoktam, de ritkán eszek belőle az utóbbi időben. Ha káposztát kívánsz, akkor azt kell enni, tudja a tested, h miért van ez így.

Kikinda! Jaj, de örülök Neked, h visszatértél! Esetleg küldöd a verset priviben, ha megkérlek? Az új avatarod igen jól néz ki :)

Beze, örülök, h pihentél délben! Én bizony, ha épp semmi halaszthatatlan dolgom nincsen, szintén ledőlök mostanában, amikor a Gyerekek. Ha csak 30-40 percet, de pihenek, olvasok, netezek, esetleg alszok; utána megcsinálom, amit csendben meg lehet. Bár nincs okom panaszra, mert Tőlük éjjel jóval többet alhatnék, mint korábban (csak hát mindig elizélgetem az időt az olvasással, scrapbookkal, stb.).
És nagyon várjuk, h hozd azt a BIZONYOS HÍRT Monic-ékról, ha itt lesz az ideje! ;)

Babicsek! Bizony ez egy nagy váltás most Marci életében (és a Tiétekben is); iskolás nagyfiú lesz...de olyan jó volt olvasni, h így ragaszkodik a dadusokhoz, óvónénikhez; szeretettel nevelgették eddig, az sokat számít.
Vendég
 


Kiki, jaj de jó! :D Örülök, hogy itt vagy megint! :D
Köszi, talán már jobb egy fokkal.
Az új avatarod is szuper!

Most már Nati is jöhetne... :roll:

Bikfy, igen, közben elmentem. Sajnálom. :(

Aagassi, jól teszed, ennyi kell nekünk. Én utána mindig jobban érzem magam, akkor is, ha nem alszom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Moncsi!
Visszaszívva, amit délután írtam neked. Akkor nem aludtam, de most este bepótoltam. Nemrég keltem fel. Dani? Ő hogy bírja? Ő is korán kidőlt?

Lassan elköszönök, el kell mennem még enni. Aztán fürcsi és megvígasztalom az ügyvéd urat. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!
Szuper ötlet az esti parti! :)

Bikfy!
Én is kérek sütikét! :) Holnap csak későn érek haza (9 után), ha lesz itt még valaki, szívesen kakaózom vele! Öööö, még nem próbáltam hozzá a káposzta salátát... :lol: Majd azt odaadom a férjemnek vacsira! :D
Köszi az avatár dícséretet. :)

Aagassi!
Megértem, hogy pihensz, mikor a kicsik. Jól teszed. :)
Mindjárt küldöm a privit.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csak azt tudnám, nekem mi a t...kömnek a vonalzó? Kb. 2 hónapja nem újítottam rajta semmit. Na majd holnap.

Jó éjt királylányok! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!

Hát Te mekkora f...sza csaj vagy! Te frankón megsütizel, kakaózol, api meg egye az ecetes káposztát. :lol: :lol: :lol: A leggondoskodóbb kisfeleség, akit csak ismerek. :lol: :lol: Ínnye, de röhögök. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Viszon'látás, Hölgyeim! Holnap este jövök én is enni-inni, némi hazai meggyet, sárgadinnyét, esetleg jeges kávét tudok bedobni a közösbe!
Vendég
 


Aagassi!

Káposztád nincs? :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na akkor jóccakát! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!
Sárgadinnyét én is jövök enni!

Jó éjszakát! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikikém!
Jó, hogy végre itt vagy újra! Látom azóta megjártad az orvost és szerencsére minden rendben van. Végre a 3 hét is eltelt, remélem hamar összekócolja apa a hajad! :lol:
A szövettantól tényleg ne várj sokat, nálunk sem derült ki belőle semmi.
Jó, hogy itt vagy! Hiányoztál!

Lányok nagyon fáradt vagyok! Végigolvastalak benneteket, de már nem is emlékszem nagyon semmire. Tegnap fél kettőkor -éjjel- értünk haza, de már 8-kor keltünk, és most jöttünk meg ismét. Zenénk még mindig nincs, de apának már megvettük az új inget és egy új nyakkendőt! Holnap is rohanás lesz! A húgomtól két bazi nagy bőröndnyi babaruhát kaptunk és még ezer babával kapcsolatos dolgot. Majd ha lesz időm, csinálok fényképet, mert a húgom a régi fényképezőjét is megkaptuk. Így már pocakfotót is könnyen fel tudok rakni, nem kell a párom telója hozzá!

Aagassi!
Örülök, hogy ennek a gyámügyi dolgoknak végre vége! Lassan minden elintéződik és nyugodtan tudjátok élni a szép, családi életet!

Moncsi!
Nagyon várjuk majd a híreket rólatok! Valakit majd értesítesz? Bezét? Jaj, mi már nagyon várjuk Dávidkát!

Beze!
Már nagyon várom a vonalzód. Tudom, hogy még kb. 10 nap, de akkor is.
Natiék jól vannak, minden rendben velük, csak nekik is most sok dolog összejött, kicsit behavazódtak!

Natikám!
Hiányzol, tényleg visszajöhetnél!

Babicsek!
Pusszantás neked! Vigyázz magadra, és azért legyen időd pihenni!

Dy!
Tegnap is szavaztam, és már ma is megtettem! (másik gépről) Hajrá Gréta!

Bikfykém!
Neked is lesz most dolgod, akkor elég! Olyan izgalmas egy irodát berendezni! Majd kérünk képet, ha lehet! Várjuk az új vonalzót!

Bocs lányok, ma ennyit bírtam, holnap majd talán többet tudok jönni! Puszi mindenkinek és szorítok a leendő kismamáknak!

rodina74
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kiki,

nagyon-nagyon örülök, hogy visszatértél hozzánk, remélem nemsokára már lelkileg is könnyebb lesz nem csak fizikailag.
Nagyon tetszik a méhecske.

Beze,

van, hogy ledőlök Dancival, néha nem is szándékosan, mert ahhoz, hogy elaludjon ebéd után oda szoktam feküdni mellé és van, hogy 2 óra múlva riadok fel.

Rodi,

további jó készülődést, remélem nem fáradsz el nagyon.
Életed egyik legszebb eseménye áll előttetek, és még szebbé teszi, hogy a pici babátok is jelen lesz a pocakodban
:wink:

Bikfy,

Danci nem aludt egyáltalán, és éjjel is úgy feküdt le ahogy szokott, egy perccel sem korábban.
Káposztafejen nagyot nevettem :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Én gyakorlatilag beköltöztem a munkahelyre. Már csak aludni járok haza, de gondolkodom azon, hogy azt is ott kéne megoldani. :)
Na jó, azt azért nem. De jobb is, mert így nincs időm agyalni vagy sajnálni magam.
Most hétvégén megyünk haza édesanyáékhoz.

Bikfy!
Gratula a vizsgákhoz, az irodaberendezéshez. Mentek akkor a Kaáliba?

Kiki!
De jó hallani rólad!

Moncsi!
Biztos hamar meglesz már Dávid. Az időjárás meg mindenkit megzavar, így nem csoda, hogy Danci sem alszik.

Aagassi!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok szaladgálással és papírmunkával jár ez az egész. De most már legalább tényleg egy család vagytok.

Babicsek!
A meleg is ronthatott apid eredményén, szóval én ezért nem halasztanám az inszemet. Persze a pontos eredményt ti tudjátok. Egyébként a lombik sem gáz annyira.

Dy!
Ment a szavazat, és igyekszem minden nap megismételni.

Kismamik!
Pihizkézzetek, növesztgessétek a pocit.

Pusz

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Köszönöm csajok,hogy szavaztok,tegyétek meg minden nap!!!!

Bikfy
én imádom a káposzta salit,most meg hogy fogyózok,én szerintem csak azt fogok enni! :wink:

Mikor kezdjük este a partyt?????
Monic:ugye Te is jösz?????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodi!
Igen, ahogy mondod, a szövettan nem mond semmit, azt is megkaptam a dokitól. És nem kellett kétszer mondani a férjemnek, hogy megszünt a tiltás... ;)
Várjuk majd a fényképeket. Ha lesz időd, mindenképp oszd meg velünk fényképekben a sok-sok kapott babás cuccot! :)

Monic!
Köszi, lélekben is egyre jobban vagyok, bár persze hullámzó a hangulatom, de alapjában véve pozitív vagyok. A nyár most szerintem egész jól fog telni, aztán ősszel meg már lehet készülni a következő lombikra. Annyira szeretném, hogy sikerüljön!
Monic, előtted is életed egyik legszebb eseménye áll! Legalábbis nagyon drukkolok, hogy az legyen.

Bumi!
Sajnálom, hogy megint/mindig ilyen sok munka van! Azért ugye lesz egy kis nyári üresjárat? Rám is üdítőleg hatott a munka. Ez már a harmadik hét, hogy újra bejárok dolgozni. Egy-két napig még tiltakozott valami belül, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba, aztán rájöttem, hogy könnyebb így. Persze nem mondhatnám, hogy minden a régi, de az nem is lenne jó szerintem.

Lányok!
megint sikerült úgy írnom nektek, hogy közben meg csak magamról írok szinte. Bocsánat. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Dy!
Látom, Bikfy nem tudott rosszat mondani! :lol:
Legközelebb nem is lesz süti, csak káposzta sali? Egészséges, finom! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Helló Pipikéim!

Megjöttem, épp focit nézek. És este is szuper meccsek lesznek. De azért jövök majd traccspartira. :wink:

Nemrég hívott a dokim, abban egyeztünk meg, hogy július 13-án műtét. Jövő héten fel kell mennem hozzájuk, hogy konzultáljunk az altatóorvossal. Nagyon szeretnék már túllenni rajta. Érzem, hogy ez nagy lépés lesz nekünk előre. :wink:

Merre vagytok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikorrigáltam végre a vonalzóimat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Aviubi!
Ti nem értetek még haza a nyaralásról? Merre vagy? Milyen volt? Nincs esetleg nagy híred a számunkra? :wink:

Syl, Eclipse, Bazsácska!

Merre vagytok? Gyertek néha és adjatok hírt magatokról.

Bazsám!
Nem akarsz ma este jönni a traccspartira? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Kívánok neked olyan szuper kis altatóolvost, mint az enyém volt a kórházban. Olyan kedves hangja volt! És nem zöld műtős sapka volt rajta, hanem vidám, színes. A tavaly nyári nagy műtétemhez is ő altatott, meg most legutóbb is. Én úgy örültem neki (már persze amennyire ilyen esetben az ember örülni tud valaminek). Mondhatni, már kétszer aludtam vele, csak api meg ne tudja... :P

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

CSak gyorsan mert ma Darinka egész nap nyervog és már az idegeim kötélen táncolnak.

Megjártuk Pécset minden oké volt Darival Apának majd szeptemberben kell visszamennie.

Kikinda de jó hogy visszajöttél!!!

De jó Bikfy akkor nem sokára nálatok is babaeső lesz:)

Monic Remélem jól vagytok!!!

MA megyünk melózni éjjel(apa diszkózik).
Lány a mamával lesz remélem aludni fog mondjuk éjjle mindig alszik.

Rakok egy két képet.Este így fürcsiztünk.
Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jah Dy ma is szavaztam!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bazsa írt nekem egy hete, hogy üzeni, hogy jól van, de szeretne elszakadni teljesen tőlünk, és nem napi szinten a babán agyalni, így azt gyanítom, nem olvas minket. :(

Vius!
Olyan édes ez a lány! Jó szórakozást estére!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hát sajnálom, ha Bazsa így döntött. Majd rájön remélem ő is, hogy nem szabad ennyire komolyan venni a témát. Élni, vágyakozni de nem görcsölni. Én már hála Istennek eljutottam idáig.

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!

A vérprofi retikül tartás és a két kis gumicsimmás gyerök képek annyira jók, hogy percek óta kacagok rajtuk. Mondjuk az alvás utáni anyához bújás meg szívbemarkolóan szépséges. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Rodi drága, jó készülődést, nagyon szép lesz a nagy nap, meglátod. Ugye kapunk képeket?
Érzed már a mocorgást?
Köszi a hírt Natiékról, a mailemre is olyan régen nem válaszolt. :(
Vonalzó a következő uh után lesz, megígérem. :wink:

Bikfy drága, örülök a jó hírnek, meglátod, utána rögtön beköltözik a baba a pocakodba! :D Drukkolok nagyon!

Kiki, olyan jó, hogy visszajöttél! Mi lesz nálatok a következő lépés?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Este én is benézek, mit hozzak? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok, én most elmegyek futni, azután jövök. Vagy mikor kezdjük a traccspartit?

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: