Nyuszika
Igen, az alagsorban még köszöntünk is egymásnak.
Én sejtettem, hogy te vagy az, még mondtam is a férjemnek.
Azt mondta Murber egyébként, hogy ha a mensivel távozik a ciszta akkor nem foglalkozik vele. Ez a legvalószínűbb egyébként, azt szerinte. Azt nem mondta, hogy mitől alakult ki.
Most viszont azon gondolkodom, hogy jó ötlet-e a következő ciklusban megcsináltatni a vérvételeket. Nem fog a ciszta befolyásolni valamit? Azt hiszem fel is hívom őket holnap.
Zsó
Hát hosszú volt a tegnapi nap. Nagyon elfáradtam, de sebaj, legalább már ezen is túl vagyunk.
Őszintén megvallva az uh. után azt se nagyon tudom, hogy mit mondtak. Annyira sokkolt, hogy utána még a papírjaimat is ott kerestettem szegény asszisztensnővel, pedig már nálam voltak. Van mindenféle bajom, amit sikerült összeszednem, de már mindegyik kezelés alatt van. Úgy indultunk el itthonról, hogy már mindent tudok a bajaimról, és amikor megláttam az uh. képet..... teljesen kiakadtam.
Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!!
Krisztike
Szuper!!!!!!!! Nagyon jó hír!!!!!!!
Látod, ha ráérzel a diétára, akkor rendeződni fog a cukrod!!!
És nem utolsó sorban nem leszel ideges. Nagyon örülök neki!!!!!!
Mindenkinek az éppen aktuális saját problémája a legnagyobb, de ha eszedbe jutunk mi, aki vágyunk a te problémádra, akkor lehet, hogy máris jobban érzed magad.
Mary
Mindkettő lehet. Mikor nekem kiderült a pco, ill. az IR. már pokoli rosszul voltam. Ájulásszerű fáradtság volt rajtam nagyon sokszor, akár naponta többször is. Állandó hányingerrel, szédüléssel köszködtem. Volt amikor táppénzen is voltam vele, de nem javult, így kénytelen voltam dolgozni. A petefészek szúrkálásokat éreztem, fájdogált is, és pokolian fájt, amikor megjött, de nem a méhösszehúzódások, hanem a petefészkeim akartak kiszakadni a helyükről. Még mostanában is fáj, de óriási a különbség. Viszont ezeket a tüneteket okozhatja a pco és bármi más is. Akárcsak ez az állandó intenzív időjárás-változás is. Elég ha csak nem tudsz olyan mélyen aludni, mint kellene.
www.pcos.hu - a pcosok bibliája. Petrányi doki és csapata hihetetlenül sokat tett értünk, pcos nőkért. Olvasd el, ha nem ismernéd.
Egyébként a policiszták egyértelműen látszanak az uh. képen, de olyan dokit keress, aki valóban tud uh.-t olvasni. Velem nagyon sokáig játszották: pco-s, nem pco-s, pco-s, nem pco-s. Aztán megelégeltem, és kerestem egy dokit, aki rászánta az időt, megnézte alaposan, még uh. képet is kaptam, azóta én is letudom olvasni, ha látom a monitort.
Na, ez jó hosszú lett...
Bocsi