Új privát üzeneted érkezett!

Üdv mindenkinek!

Most értünk haza. Most megyünk eszünk valamit... aztán majd jövök.
Nyuszika :D
Ott voltunk igen. A 2. kezelő és az asszisztens nő között ültünk.
És ti?
daisy@79

Szia, mi fél 10-re értünk és 3/4 1 kor jöttünk el. A kettes rendelővel átellenben voltunk. A folyosó vége felé. :) Nézegettem a csajokat, gondolkoztam is, ki lehet az a fórumos lány :)
Majd mesélj Neked mi volt.
nyuszika85

Kicsigesztenye :D
Sziiiiaaaa!
Köszi a drukkot!!!

Krisztike :D
Megértelek, ha nem akarsz beszélni róla, ha ettől érzed jobban magad, akkor azt tedd!!! A lényeg, hogy neked jó legyen!!! :wink:

Ez inzulin-érték, nem cukor. Cukornál már nagyon! sok lenne.

Röpcsi :D
Én nem vittem citromlevet. Én megtudom inni, az a kevésbé rossz. Viszont, amikor rossz lett az eredményem, azt már kb. 20 perc múlva tudtam, mert olyan pokoli émelygés kapott el, hogy alig bírtam elviselni, ill. benntartani a lötyit.
Amikor jó volt az érték, akkor nem volt hányingerem (csak amíg meg nem ittam).

Mi csak 10,15-re értünk oda, a GPS megtréfált minket. :oops: :? :lol:

Odaértünk 10,15-re és 13,45-kor mentünk be. :twisted:
Hát azért már egy kicsit idegesek (és fáradtak) voltunk. Utána még volt vérvétel (AIDS, Hepatitis). Plusz még 3 óra az út hazáig.

A papírjaimat összekészítettem (ami nem kevés), de nem is nézték meg csak a citológiát, a hsg-s zárójelentést, ill. a férjem utolsó andrológiai vizsgálatát. Ezeket el is fogadták, nem kell őket ismételni.

A férjemnek ugyanúgy kell az 2. andrológia vizsgálat, amit már ők végeznek.
Nálam viszont gond van. A megszokott ultrahang felvétel: policisztás petefészkek szoktak lenni, de most egy megdöbbentő kép fogadott. Több mint 6 cm a balpetefészkem egy sárgatest ciszta miatt :shock: , ami ráadásul 1 hete még nem volt ott. Kérdezte is a doki, hogy volt menstruációm? És persze igen, így nem múlt ciklusról maradt, hanem most 1 hét alatt növesztettem. :evil:

Szóval uh. mensi alatt vagy közvetlenül utána és ha felszívódik, akkor ok., ha nem akkor lapar. Olyan dühös vagyok. Annyira nem akartam a lapart. A hsg vagy a méhtükrözés rendben van, de lapart nem akartam. Ráadásul elfogadták volna a régi hsg-vizsgálati eredményemet. :evil:

Ezt leszámítva egyébként azt mondta Murber doki, hogy ha ugyanazokat az eredményeket produkáljuk, mint eddig - plusz a pajzsmirigyemet még megvizsgálják: - mehetünk lombikra inszem nélkül.

Mi léptünk le 1/2 1 körül és ha jól sejtem, akkor ti jöttetek szembe az alagsorban 1 óra körül. :D

Örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid. Szóval, akkor hajrá. A vérvételeket augusztusban csináltatod meg? Én egyelőre úgy gondolom, hogy az augusztusi ciklusba fogom tudni beütemezni.
daisy@79

Volt már valakinek sárgatest cisztája?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daisy@79 2010.06.24 04:57-kor.
daisy@79

röpcsi
láttunk ma a klinikán a párommal 8-9 körül.
A terhes ambulancián vártunk a kartonomra.
Csajok!
Ma gyönyörű napom volt reggel 8-tól délután 5-ig ott
ültem a dokira várva.Este 7-re értem haza.Nagyon fáradt vagyok.
De hál istennek jó minden a baba szépen fejlődik.
A vizeletembe van aceton.De nem nagyon foglalkozott vele a doki.
Azt mondta egyek éjjel is.Ne éhezzek a diéta mellett.
Én már nem értek semmit.

Kép
Kép
krisztike54

Ennek a diétának az a lényege, hogy bizonyos időközönként muszáj enni, ha éhes vagy, ha sem.
Eredetileg nekem is úgy lett beállítva a diéta, hogy a vacsi este 6 - 7 közé essen, de túl hosszúnak bizonyult reggel 7-ig.

Fontos, hogy ne éhezzenek a sejtjeid és ehhez az kell, hogy 3 óránként megetesd őket, de köztes nasiról le kell szokni.

Legalábbis nekem így magyarázták.
daisy@79

Krisztike,
kitartás,már csak 2 hónap!Gondolj arra,milyen jó neked,ezek már a "jó problémák",ahogy mondani szokás.fel a fejjel!

Mary,
sajnálom,hogy nem jönnek össze a dolgok,amiket szeretnétek.Mi az a TEGYESZ?

Daisy,
fene azt a cisztát!reméljük,eltűnik és "simán" kezdhetitek a lombikot!Nem volt még sárgatestcisztám.
én könnyen beszélek,mert közel lakom a klinikához,de tény,hogy néha nagyon megvárakoztatnak minket.Olyan is volt,hogy hamar végeztem Murbernél és olyan is,hogy folyton rohangált a műtőbe és órákat csúszott.Pedig egyébként hihetetlenül gyorsan dolgozik.

Nyuszika,
nahát,a magánrendelőbe hívott,hogyhogy?Nem bántad?
Majd írd már meg,hogy hol van az a rendelő.Bár én már eldöntöttem,hogy nem fogok magánrendelőbe járni,ha kismama leszek,bármennyire szeretem a Murbert,mert eddig is sok pénz ment el,és még terhes se vagyok.A terhesambulanciára fogok járni,egy olyan dokihoz,aki kifejezetten oda van beosztva.

Röpcsi,
hogy haladnak a dolgaid?

Kamilla,
hát te sosem unatkozol!Milyen jól bírod!Tök jó! :wink:
Vendég

Sziasztok,
Mmzsó,
a TEGYESZ-Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat, tudod, náluk lehet elindítani az örökbefogadást.
De végre 1 pici öröm az ürömben, h. tegnap ismét hívta főnökasszonyom őket, és végre kinyögték, h. szabadságon van az a nő, aki erre "szakosodott".
Jó, h. 1 hét múlva eszükbe jut...:S

mary80

Daisy, igen, mi jártunk 1 körül az alagsorban, akkor azt hiszem találkoztunk, sőt, még köszöntünk is egymásnak :)))) Vicces!!!
A ciszta nem derült ki, hogy mitől alakult ki? Ha eddig nem volt... És akkor mikorra számolhattok a kezdéssel?

MMzsó, azért hívott a magánrendelésére, mert pont részletezte, hogy két hetente nincsen (oktatás, külföld), így a leleteimet csak ott tudja megnézni. Felteszem nem kér érte majd pénzt, de ha igen, ez van. Többen mondták, örülöhetek, hogy így 3 hét múlva meg is csinálja a tükrözést. És én is örülök, mert abban a hitben voltam, hogy júliusban bezárnak a kapuk és szeptemberben kinyitnak. Ehelyett pedig augusztus elejére megleszek a 4 soros vérvétellel, tükrözéssel, EKG, belgyógyászat, vérvételek (általános) és augusztusra csak a hepatitis... marad.

Teljesen felborult az életem a sok orvosi vizsgálattal, főnökömnek is elmondtam, megértő. De álmomban nem hittem, hogy ennyire fárasztó lesz...És a legszebb, hogy én egészséges vagyok elméletileg....

De a babóért MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyuszika85

Sziasztok,

Csajok, lehet terhesen fogathuzatni?
Kamilla,Kriszti, nektek nem fáj a fogatok???? már 2x voltam fogorvosnál tegnap is gyökérkezelni akarja de úgy fáj,hogy én inkább kihuzatnám..... :roll:
Amúgy jól vagyunk,hétfőn voltunk uh-on... :wink:
Krisz, ennyit várni???? mondjuk én is anno sokat vártam az Aron :roll: :?
Röpcsi, most kezdjük hétvégén a gyerekszobát....eddig nem csinálhattuk mert beáztunk és vártuk a biztosítóst... :?
Drukk mindenkinek :!: :wink:

Kép
Adri
badró1

adry
Igen lehet huzatni az egyik ismim is most huzatott szegény.
Neki is nagyon fájt.Nekem még hál istennek ezzel nincs
gondom.Elég nekem a cukor.
daisy
Megfogadtam a doki tanácsát ettem éjjel is és most ténleg
jobb lett a reggeli értékem.5.7 Tökéletes!!!!!!!
Eddig nagyon kockán és mereven csináltam ezt az egész
diétát de mostmár lazább leszek.Persze nem azt jelenti hogy
ne figyeljek oda csak nem leszek annyira görcsös.
mmzsó
Igen ilyenkor én is mindig erre gondolok hogy én ilyeneken
problémázok miközben másnak sokkal nagyobb gondjai vannak.
Csak tudod én nagyon aggódós vagyok és máshogy élem
meg a dolgokat.

Kép
Kép
krisztike54

Csajok,
Ha sokat vagyok fáradt(de nagyon), szédülök, sokat fájnak a petefészkeim, PCO-tól tartsak vagy csak 1szerűen kimerült vagyok?:(

mary80

Mary
Szerintem a tünetek alapján lehetsz kimerült és PCO-s. :( Érdemes utána nézni ennek a PCOS dolognak. :D
Vendég

Mary,
tudod,hogy vannak ilyen alapítványok is,akik ezzel foglalkoznak?Ott is próbálkozhattok.
Szerintem csak ki vagy merülve,ha PCO-s lennél,az már kiderült volna télen.

Kicsigeszti,
neked nem is írtam,bocs!Hát vigyétek el egy endokrinológusnak a papírokat,bár szerintem megmondani nem egyszerű,miért nem sikerült eddig.Gondolj bele,az inszem esélye 15-20% az elég kevés.Még 1 kéne,nem?És ha nem sikerül netán,jöhet a lombik.

Adri,
sajnálom a fogfájást,rémes lehet :?
Vendég

mary
Szerintem sem vagy Pco-s.Az idegesség miatt van minden
szerintem.Voltál mostanában vérvételen?

Kép
Kép
krisztike54

Köszi Csajok!
Kriszti,
Voltam;a koleszterinem magas, és a véralvadási faktoraim picit eltérnek, de vérzékeny nem vagyok.Ennyi.De tudod, nekem okt-ben volt cystám, bár csak 1, és az a mensessel kiürült.
Majd írok.

mary80

helló,

Most jöttünk meg kihuzattam.... :? elvagyok még zsibbadva....
baba egyfolytába rugdosott....szegény, biztos sajnálta anyucit.. :oops: :wink:

Kép
Adri
badró1

Igen, az alagsorban még köszöntünk is egymásnak.
Én sejtettem, hogy te vagy az, még mondtam is a férjemnek. :D

Azt mondta Murber egyébként, hogy ha a mensivel távozik a ciszta akkor nem foglalkozik vele. Ez a legvalószínűbb egyébként, azt szerinte. Azt nem mondta, hogy mitől alakult ki.

Most viszont azon gondolkodom, hogy jó ötlet-e a következő ciklusban megcsináltatni a vérvételeket. Nem fog a ciszta befolyásolni valamit? Azt hiszem fel is hívom őket holnap.

Zsó :D
Hát hosszú volt a tegnapi nap. Nagyon elfáradtam, de sebaj, legalább már ezen is túl vagyunk.

Őszintén megvallva az uh. után azt se nagyon tudom, hogy mit mondtak. Annyira sokkolt, hogy utána még a papírjaimat is ott kerestettem szegény asszisztensnővel, pedig már nálam voltak. Van mindenféle bajom, amit sikerült összeszednem, de már mindegyik kezelés alatt van. Úgy indultunk el itthonról, hogy már mindent tudok a bajaimról, és amikor megláttam az uh. képet..... teljesen kiakadtam. :cry: Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!! :evil:

Szuper!!!!!!!! Nagyon jó hír!!!!!!!
Látod, ha ráérzel a diétára, akkor rendeződni fog a cukrod!!!
És nem utolsó sorban nem leszel ideges. Nagyon örülök neki!!!!!!

Mindenkinek az éppen aktuális saját problémája a legnagyobb, de ha eszedbe jutunk mi, aki vágyunk a te problémádra, akkor lehet, hogy máris jobban érzed magad. :wink: :D

Mary :D
Mindkettő lehet. Mikor nekem kiderült a pco, ill. az IR. már pokoli rosszul voltam. Ájulásszerű fáradtság volt rajtam nagyon sokszor, akár naponta többször is. Állandó hányingerrel, szédüléssel köszködtem. Volt amikor táppénzen is voltam vele, de nem javult, így kénytelen voltam dolgozni. A petefészek szúrkálásokat éreztem, fájdogált is, és pokolian fájt, amikor megjött, de nem a méhösszehúzódások, hanem a petefészkeim akartak kiszakadni a helyükről. Még mostanában is fáj, de óriási a különbség. Viszont ezeket a tüneteket okozhatja a pco és bármi más is. Akárcsak ez az állandó intenzív időjárás-változás is. Elég ha csak nem tudsz olyan mélyen aludni, mint kellene.

www.pcos.hu - a pcosok bibliája. Petrányi doki és csapata hihetetlenül sokat tett értünk, pcos nőkért. Olvasd el, ha nem ismernéd.

Egyébként a policiszták egyértelműen látszanak az uh. képen, de olyan dokit keress, aki valóban tud uh.-t olvasni. Velem nagyon sokáig játszották: pco-s, nem pco-s, pco-s, nem pco-s. Aztán megelégeltem, és kerestem egy dokit, aki rászánta az időt, megnézte alaposan, még uh. képet is kaptam, azóta én is letudom olvasni, ha látom a monitort.

Na, ez jó hosszú lett... :oops: Bocsi
daisy@79

Daisy,
Köszi!
Átolvastam az oldalt.
Bízom benne, h. csak kimerültség...
IR-t meg úgyis meg fogom csináltatni!Addig nem megyek el a dokitól,amíg nem ad beutalót!
És...Bár az uh-n soha sem látszott ilyen, mégis benne van az emberben a félsz...

mary80

daisy@79 és Nyuszika megkérdezhetem hány évesek vagytok???

Kriszti örülök, hogy a cukroddal minden rendben van és a kisbabátok szépen fejlődik, jól van :!: :D :wink:
Szerintem mi is láthattunk Titeket, mert mi mindig jobbra, balra elnézünk, csak szerintem nagyon siettünk, mert mérgesek is voltunk :evil:, ezért nem vehettünk Titeket észre!:( Kár, jó lett volna élőben pocakosan látni! :oops:

Többiek írok, amint tudok. :D
Vendég

Csajok, ez komoly??? Tényleg, mindent a gyerekért, de most meglepődtem. Beszéltem Murber dokival és mondta, hogy végül június 14-re kapott időpontot tükrözésre. 13-án délután kell bevonulnom, 14-én műt és 15-én mehetek haza...Ez ennyi idő??? Azt hittem, megyek, jövök........

Elméletileg 9-re várom a mensim, addigra tuti nem múlik el, akkor most mi van? Úgy is meg tudja csinálni? Ezért spéciztük ki a 16-át.

Vagy kapok majd gyogyót, amivel előbb meghozza a mensit? De akkor meg lehet csinálni a hormon vérvételeket???

Mi a tapasztalat?

Röpcsi, én 25 vagyok!
nyuszika85

röpcsi
Igen láttam hogy mérgesek voltatok.Mondtam is páromnak
hú nem tudom mi történt de nem volt jó kedvetek az biztos.
Ténleg mi történt?Persze csak akkor mondd el ha nem titok.
daisy
Köszi szépen aranyos vagy.Igen mindenkinek más a problémája
tudom és én még szerencsésnek mondhatom magam
mert velem van életem értelme akire mindig is vágytam.
Még ha rögös is az utam.
Kívánom neked is és itt mindenkinek hogy sikerüljön az álmotok.
Tiszta szivemből.

Kép
Kép
krisztike54

Nyuszika,
az ég szerelmére,türelem!Bő 2 hét és meglesz a tükrözés!azt nem tudom,a mensi számít-e,kérdezd Murbert!
Szerintem a hormonügyek függetlenek a méhtükrözéstől,de ezt is kérdezd meg.

Nagyon fiatalka vagy,rengeteg időd van,lehet akár még egy focicsapatod is!
Vendég

Nyuszika, Te 25 vagy és a párod? Nálatok ha jól értettem akkor minden rendben van, ugye?
Hogyhogy egyből lombikprogramra mentek?
Vendég

A párom 33. OAT szindrómája van, azaz kevés, beteg, lassú katona. Vitaminkúra nem segített, marad a lombik. 3 millió volt a mostani kontroll eredmény, előtte 2,5...
nyuszika85

Nahát,Nyuszika,kezet foghatunk,az én férjemnek is OAT szindrómája van és 33 éves (nemsokára 34,én meg nemsokára 35)
Vendég

Neked milyen cisztád volt?

Badró :D
Együttérzésem a foghúzáshoz! De legalább már túl vagy rajta.

Röpcsi :D
A 31. évemet taposom.

Köszönöm a jó kívánságokat!!! Hát most nagyon optimista vagyok.
Bennem már nincs az a lendület, mint ami Nyuszikát hajtja, inkább csak csendben, "öregesen" ballagunk, de visszatért a hitem.

A mensit én sem tudom. Bár nekem Murber azt mondta, hogy a cisztát is nézessem meg mensikor vagy közvetlenül utánna(ezért nem kell hozzá felutaznom) és két dokival beszéltem uh.-val kapcsolatban és mindkettő teljesen elzárkózott attól, hogy mensi alatt csináljunk uh.-t az esetleges fertőzés miatt.

Egyébként a vérvételek miatt felhívtam az asszisztensnőt és megkérdeztem, hogy elkezdhetem-e a következő ciklusban a ciszta miatt (mivel az is hormont termel/tartalmaz) és azt mondta, hogy nyugodtan csináljam meg, ha esetleg mégis kiemelkedik az az 1 hormonérték, legfeljebb az elsőt megismételtetik.

Nyuszika, Zsó :D
Nálatok vizsgálták az OAT okát (bármilyen formában)?
Hormonok, genetika, uh., stb.?

Lányok, lenne egy kérdésem a vérvétellel kapcsolatban.

Az 1. az tiszta.
A 19. napi viszont valószínűleg szombatra esik. Ilyenkor a 21. napon leveszik a 19. és a 21. napit is? Jó eredményt fog ez adni? Ilyenkor kalkulálnak a 2 nap csúszással - gondolom.
Tulajdonképpen a 3-ból az egyik tutti nem arra a napra esik, amikor aktuális lenne, hacsak valami véletlen folytán nem munkanap a szombat azon héten.
daisy@79

Ja, igen.

Már nem szoktak kérni HPV, Candida és Clamydia szűrést?
daisy@79

Daisy,
Nem mondta a prof.és valójában ő akkor nem is cystát mondott, csak gondoltam magamtól, h. az.Aztán, amikor mentem vissza uh-ra, hogy akkor mi van, kezdhetünk-e, akkor mondta, hogy kiürült biztos mensessel a cysta.

mary80

Daisy,
nekem is pont így jött ki,ahogy neked,hétvégére a 19.Nekem azt mondták,menjek pénteken a 18.napon és legközelebb hétfőn,meg szerdán.szerintem te is így csináld.

OAT:Rusz doktor állapította meg,és semmilyen vizsgálatot nem csinált,.azt mondta,hormont nem érdemes,mert a férjemen látszik,hogy rendben a tesztoszteron (erős fekete szőrzet,stb.),mást meg nem tudnak,ill.nem tudnak segíteni,csak a lombikkal.Azért szed most Fer14-et,szeptemberben kiderül,van-e értelme.

Ami az UH-t illeti,furcsállom.A meddőségi klinikákon inszem és rövid protokollos lombik előtt mindig csinálnak uh-t a mensi alatt,mert muszáj látniuk,van-e ciszta,ha van,nncs kezelés,mert veszélyes.
Nem is értem,hol a fertőzésveszély,a vizsgálófejre ráhúznak egy steril óvszert,arra megy a gél,ami akkor jön ki a tubusból,így nem lehet fertőzés.

Hpv.Candida,Chlamidia szűrést nem kérnek.

Szép hétvégét,én ezennel eltűnök! :wink:
Vendég

Mmzsó, igen, ugyanez van. Nálunk néztek a férjemnek hormont, UH-t, mindenol minden rendben, magyarán nagy valószínüséggel így született, nem termel sok katonát. Nem akarlak elkeseríteni, de "mi" is FER14-t szedünk + E vitamint és semmi eredménye nincs, azon a 0.5 millión kívül (ami adódhat az emberi értékelésből is), teljesen egyező az eredmény...

Én azóta lenyugodtam, beszéltem Murberrel, kiderült, hogy a tükrözést megcsinálja, ha addig elmúlik a mensi. Ha nem, akkor szeptemberben.. De ami jó, ezek szerint nem hozza előbbre gyógyszerrel a mensimet, magyarán a 4 soros vérvételt megcsinálhatom júliusban. És ha úgy adódik, akkor a türközést megcsinálja a nődokim. De most ezen lapozok és felveszem Daisy stílusát... Öregesen ballagni. Jobb érzés, mint aggódni percenként.

Amúgy amióta az eszemet tudom, anya szeretnék lenni...Így a 25 évem ide-oda, rossz a sok várakozás.....

De tény: csajok, a babáink már csomagolnak, csak még nem tettek mindent a kofferba a nagy úthoz, ezért váratnak meg minket. DE CSOMAGOLNAK!!!!! :D
nyuszika85

Nyuszika,
Kitartás!
Tudom, ez közhely, és mindenhol ezt vágják az ember fejéhez, de itt mindannyian küzdünk, Ti is! Mi pl. 5 éve, és én már voltam 2x babás, csak épp az elején visszafordult az egyik, a másikba pedig szó szerint majdnem belehaltam...és én már 30 vagyok...

mary80

Ha nem haragszotok, bemásolom ide 1 barátnő blogbejegyzését!
"Az alábbi írást egy barátnőm blogjából másoltam ide. Olvasd el, remélem egy mosoly elhagyja a szádat!

"Lelkecskék kicsiny boltja

Mikor még kismama voltam, az egyik ezoterikus könyvben azt olvastam, hogy a gyerekek választanak maguknak szülőt. A születendő lélek kiválasztja magának az anyát és az apát, majd megfogan. Ez még akkor is létrejön, ha a nő és a férfi csupán csak egy egyéjszakás kalandot élt meg együtt. A kicsiny lélek tudja, hogy ki az a két ember, aki megteremtheti számára azokat az élethelyzeteket, amelyekre szüksége van a fejlődéshez. Ez azért van így, mert a szülők segítségével valósíthatja meg karmikus feladatát, és ezzel a szülők is tudják a saját küldetésüket teljesteni. Tegnap vacsora közben Isuapa megkérdezte tőlem, hogy vajon miért akart Lucus hozzánk kerülni. Kérdésére nem tudtam válaszolni, de azóta foglalkoztat a gondolat, hogy vajon hogyan mehet a szülők kiválasztása...

El tudjátok képzelni azt a nagy katalógust, amelyben mindannyian szereplünk? A kicsiny lélek ott ül naphosszat egy bolt kellős közepén egy kényelmes plüss fotelben és nézegeti a prospektust. Sokáig tépelődik, megfontolja, újra gondolja, majd egyszer csak bejelenti, hogy kiválasztott engem anyának és Isut apának. A lelkecskék kicsiny boltjának eladója nem kérdez semmit, gratulál döntéséhez, majd előkészíti a papírokat, és már küldi is a kicsiny lelket a Földre.

Röviden és tömören így került hozzánk Lucus. :-)"

Bocsi, hosszú, de ebben az esős időben 1 kis mosolyt szerettem volna az arcokra csalogatni!:)

mary80

Nagyon szép Mary, nagyon megható, nekem nagyon tettszik :!: :D :(
Nálunk még nem esik, szerencsére! :D
Vendég

Nyuszika
Gratula az életkorhoz, Te vagy most itt a legfiatalabb! :wink:
Látom, szépen haladtok a vizsgálatokkal :!: :D Akkor július 13-án (kedden) délután mész be a klinikára, 14-én (szerdán) meg lesz a méhtükrözés és 15-én (csütörtökön) mehetsz majd haza. :) A méhtükrözés sajnos nem egy napos, mert komolyabb beavatkozásnak számít, mint a hsg (ami csak egynapos, jössz, mész) vizsgálat. :(
Nekem tavaly októberben volt méhtükrözéses beavatkozásom, de nem Murber dr., hanem Bokor dr csinálta, mert a prof hozzá küldött. Nagyon meg voltam vele elégedve, mert mindent nagyon jól elmondott, a beavatkozás előtt elvégzendő vizsgálatokkal, a beavatkozással és az eredménnyel kapcsolatban is. :D :wink: Nekem vasárnap este fele kellett volna jelentkeznem a klinikán, de aztán hétfő késő délután lett belőle. Kedden délelőtt megvolt a beavatkozás és másnap végül haza is mehettem volna, de egy kicsit belázasodtam és így még egy, két napig bent tartottak. :oops: Mhmmmm………..mintha csak tegnap lett volna, annyira megmaradt bennem minden. :roll: Egyébként "szerencsére" semmit sem talált Bokor dr., minden rendben volt :!: :wink: A vérzés elmúlása miatt mondjuk én is paráztam. :?
Vendég

Röpcsikém,
Mi van Veletek?
Nem írtál!
Hogy vagy?
Megkaptátok már végre a papírokat????
Puszi

mary80

Kriszti
Örülök, hogy reggeli cukor értéked jó lett!
Kép Szerintem érthetődö, hogy eddig kockán és mereven csináltad ezt az egész diétát, hiszen a terhességed előtt és elején azthitted ez nálad szóba se jöhet majd, szép probléma mentes kismami napjaid lesznek majd, ami igaz is, de mivel még is adódott ez a probléma, aggódsz, ami teljesen érthető, hiszen nemcsak, hogy a saját, de a kisbabátok egészségét, fejlődését is félted :!: :!: :!: :D :oops: Most, hogy már valamelyest „megbarátkoztál” evvel a problémával, ismered, lazábban tudod venni ezt az egészet és így lazább is tudsz lenni. :wink: Biztos mindenki először úgy reagált volna mint Te, hiszen ha az embernek valami baja van, akkor a saját bajának is nagy figyelmet szentel, hátha még várandós is, akkor a figyelme sokkal nagyobb, hiszen már nemcsak saját magát, hanem a benne növekvő kis életre figyelnie, vigyáznia kell :!: :D

Igen, jól láttad, tényleg nem volt valami jó kedvünk:!: :evil: :? Az történt, hogy a lombikprogramunk eredményének kiderülése után júni második hetében a férjem felhívta a klinikát, hogy legyenek szívesek a leleteinket összekészíteni, mivel el szeretnénk őket vinni. Mondták, hogy jó rendben van, összeállítják és következő hét elején mehetünk is értük. :D Mivel ugye 2006 áprilisa óta odajártunk, gondoltuk sok leletet fogunk majd kapni és valami olyasmi papírt ami a lelet kiadásról, lelet elvitelről szól, alá is kell majd írni. Na, elmentünk a klinikára, az összekészített leletekért, amik annak ellenére, hogy előtte való héten, hogy szóltunk, hogy mennénk értük és ők azt mondták, hogy ekkor mehetünk is, mégsem voltak összekészítve. :evil: :? Papírokat azért kaptunk, férjem eredményeit, a vérképem eredményét a hsg és a méhtükrözésről szóló leleteket. A második lombikprogramunkról írásos dokumentumot, nemcsak, hogy az eredmény kiderülésének napján, de még most sem kaptunk, ami számunkra azért már bosszantó volt. :shock: :shock: :evil: :?
Megkérdeztük mikor jöhetnénk el a többi leletért és a második programunkról szóló írásos dokumentumért? Azt mondták telefonáljunk. Most múlthét elején felhívtam őket és mondták, hogy a héten bemehetünk értük. Be is mentünk és bevallom őszintén nagyon meglepődtünk. :shock: :shock: A 2006-2010-ig való odajárásunk, kezeléseink két bekezdésben elfértek. :shock: :? Tudjuk, hogy röviden, velősen fogalmaznak, de mi azthittük, hogy hogyha minden egyes hónapról nem is, de azokról a hónapokról, amikor pl. bejelentkeztünk, amikor kezelés indult el, annak a napjáról, a kezelés menetéről, azaz a gyógyszerek felírásáról, használatáról, uh eredményről, kezelés eredményről (erről mondjuk írtak), ha volt ciszta akkor meg annak nagyságáról stb. fognak majd azért írni, de nem. :oops: :cry: Nem azért mondom, de ha nem lennének nálam a szuris táblázatok és nem írogattam volna időnként a barátaimnak a kezelésekről, gyógyszerekről, akkor nem is nagyon emlékeznék arra, hogy milyen gyógyszereket írtak eddig fel. :( Na, jó az is igaz, hogy az ember soha, de soha nem fogja ezeket a kezeléseket elfelejteni. :roll:
Az is furcsa, hogy a méhtükrözésnél le van írva, hogy milyen gyógyszert kaptam, hogyan zajlott a beavatkozás stb. és amikor a zárómat átvettem egy könyvben alá is kellett írnom.
Vendég

Mary de aranyos a barátnőd blogbejegyzése,olyan szivhezszoló.
Röpcsi mikor mész a Kaáliba?Nagyon szoritok a váltáshoz hogy sikerüljenek a babáitok:!: :!: :!: :wink:
Tudom hogy ikreket szeretnétek :wink:
Uj társalkodóknak üzenem sok sikert,szépen haladtok előre!!!
Badró Kriszti Baba üdv a pici pociknak!Ami már nem is olyan pici!Sőt!Badró kérdezted a fogamat,nekem nem fáj.
Mmzsó Kicsike sok puszi,és az újrakezdéshez sok sikert :wink:
Kispatak hogy vagy?Egészséged?Neked is elnyiltak az amarilyszaid? :cry: Nekem sajna igen.
Twist csók a gyönyörűséges hercegnődnek!
Ha valakit kihagytam bocsi nem szándékosan,mindenkit szeretettel üdvözlök és kellemes hétvégét kivánok!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Szia Kamilla!
Olvastam, hogy most telt ház van nálatok, ott vannak a férjed gyermekei. :D Vigyázz azért magadra, ne hogy túlhajtsd magadat! :wink:
Jövő hét utáni héten megyünk, már alig várjuk :!: :D Igen, ikreket szeretnénk, de ha most egy babyke sikerül, akkor is kimondhatatlanul, nagyon, nagyon boldogok leszünk :!: :D
Az időjárás változáshoz mit szól a pici lány?
Vendég

Megvetted már az lh-teszteket? A megadott patikában vagy máshol? Tudod már mennyibe kerül?

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79

Nagyon aranyos a bejegyzés, engem megnyugtatott és valóban mosolyt csalt az arcomra.

Röpcsi, a tükrözés szerintem el fog maradni. A mensim pontos, és sajna eltart egy ideig, így akkor még csak az 5-6. napon leszek, ami biztos jelent némi vérzést. Erre készülök, aztán majd Murber doki megmondja jövő pénteken. Akkor viszem el az összes leletet, ami a tükrözés előtt kell. Alapvetően igen, 14-én műt, aztán majd eldönti. Semmi baj, most megnyugodtam. Csak hullámvölgyeket élek meg, vágyom a babára, mint Ti is...

Daisy, nem vettem meg, de én használtam is jó pár hónapon át LH tesztet, mindig a 14-15. napon lett pozitív. Vagy 1 napra, vagy 2-re. Szóval úgy vagyok vele, hogy ráérek, meg eleve ismerem a tesztet, a működését. Ugye július 9-ére várom, azaz 12-e lesz az első vérvétel. Utána meg az LH tesztet rá kb. 1 héttel kell elkezdeni. Majd a vérvétel napján megveszem a gyógyszertárban. Amúgy nem olcsó, általában 3000 körül van 5 db teszt. Én mondjuk a DMben vettem annó.

Szép napot Mindenkinek

Ja, a kedvenc dalom mostanában a Petőfin a Földlakó c. dal, ajánlom figyelmetekbe!!! Nem az ének, a dallam, hanem a szöveg!!!!!!
nyuszika85

Daisy
Jól mondta Nyuszika, a dm-be 3000,-Ft v. a körül van, múltkor néztem! :D Megveszed és találsz benne egy kis útmutatót ami alapján megvan, hogy mikor is kell alkalmazni! :wink:
Vendég

Csajok, akik a kezdés előtt álltok.
Bátran le merem írni, ha 1 mód van rá, akkor ne a szemközti patikában szerezzétek be a cuccokat, mert piszok drága!
Kriszti a Deca-t ott váltotta ki, mert ő nem tudta máshol, és fizetett 54 ezret, míg én a lakóhelyemhez közeli településen meg tudtam rendelni, és 46 ezret fizettem érte.
Persze, van olyan, amikor gyorsan kell, és az ember nem mer/tud rizikózni, csak gondoltam szólok!

mary80

Igaza van Marynek! :D
Nekem is maradt még egy doboz decám, de már nem használom fel, mert máshova megyünk és ott nem ez van.
Vendég

Ez nagyon aranyos kis történet, nekem is nagyon tetszett. :D

Meghallgattam a számot, nagyon aranyos. :D

Nekem a kedvencem a Szekeres Adrienn: Kicsi szív című száma.
Mindig megrígat, de már olyan sokszor erőt adott. Mikor meghallgatom, mindig eszembe jut, hogy mi is az ami számít.

Egyszer talán volt egy babánk. Már soha nem fogom megtudni, hogy így volt-e vagy csak tévedés volt, de 4 napig úgy tudtuk, hogy babát várok. Már nem tudok visszaemlékezni pontosan mit éreztem, de arra tisztán emlékszem mit gondoltam: "hogy tudtam eddig enélkül élni."

Mikor meghallgatom ezt a számot, mindig ez jut eszembe és ez erőt ad.

Röpcsi, Nyuszika :D
Nem muszáj a Sote által előírtat használni? Mert ők valami kis füzetecskét is írtak,(ami az lh-teszthez tartozik) hogy azt vezetni kell. Ha nem kérik akkor végül mindegy a típus.

Mary, Röpcsi :D
Köszi az infót!!!
daisy@79

Daisy,
Nincs mit!
Már nem emlékszem pontosan, hogy 1 csaj vagy a laborosok mondták, hogy tök mind1 milyen LH tesztet veszel.Csak a Klinika jobban szereti, ha a szemközti patikában váltod ki a cuccosokat.Vajon miért?...
Ment a privi!

mary80

Sziasztok Asszonykák!

Irok pár sort, de azért eddig is olvastalak titeket!

Krisztike: tudom nagyon megszenvedsz a gyermekért, de kitartás, már nem sok van hátra!

Kamilla: te is vigyázz magadra, mert nehogy sok legyen a hajtás. Nekem orchideáim vannak. A papucs elnyilt, a többi viszont egyre szebb. 2 nyilik és másik 2 készül nyilni. Van egy ami a szomszédban van hajtatáson, mert itt nem akart nyilni, igy volt egyikkel is, és most dupla hajtás jön már.

Röpcsi: remélem az uj hely több szerencsét hoz, hiszen Twistnek is segítettek. Kivánom igy legyen, bár a másik fórumon nem igazán dicsérték a Kaali-t.

Twist: sajna hogy már nem lehet olvasni babád blogját, de gondolom továbbra is meseszép és immáron fél éves lesz - istenem nagyon megy az idő! Hogy aggódtam annak idején értetek, és örültem mikor irtál, hogy minden ok ennyi év után.

Mary: hogy van a fogad és ugy egyébként?

Kicsigesztenye: nálad alakul valami fejlemény?

Velem sok jó nem történt mostanában. Az állásom elvesztettem, de a hitemet nem hogy egy jobban találjak, azon vagyok nagyon. Az utolsó hét nehéz és kemény volt, de amit ott hagytam munkát, hát nem irigylem az utódaimat. Hamarosan elmegyek pár napra pihenni és utána keresgélek tovább. A fogam megnyugodott, de pár nap és folytatódik a kezelés egy másikkal és fog még tartani szerintem jövő tavaszig. Félni nem félek, mert nincs mitől, doki szuper.

Az ujaknak üdv.

Tényleg érdemes patikákban szétnézni, mert vannak nagy árkülönbségek!

minden jót nektek

kispatak
Vendég

Szerintem is mindegy, melyik LH tesztet használod. Ha belegondolsz, mindegyiknek ugyanazt kell mutatnia, azaz mikor van max-on az LH szinted. Utána ha negatív másnap, valószínűleg akkor van PÉ. De most úgy vagyok vele, hogy betartom, amit kérnek, azaz majd megveszem a tájékoztatóra írt típust. Én nem olvastam jegyzetelést. Azt írták, hogy doboz tartalmazza az LH teszt használati útmutatóját, aszerint kell használni.
nyuszika85

Lányok!A Dei ovu LH -t ajánlják a klinikán LH tesztnek és állitólag azért mert nagyon megbizható a nagy érzékenysége miatt.
Előtte én sem azt használtam hanem a coraxot de a kivizsgáláskor és is inkább azt vásároltam meg amit ajánlottak.Bajban is voltam a szuperérzékenysége miatt mert 3 nap is pozitivat mutatott :roll: Csak néztem!
De azért nem volt gond vele.
Szépen meg lehetett határozni a pé-t!

KépKép KépKép
kamilla*

Daisy
A citromlevet a vérvételek előtt vagy után lehet inni? Én eddig citromlé nélkül ittam meg a lötyiket és volt, hogy egy kicsit rosszul voltam, de volt, hogy egész jól viseltem. Nagyon rosszul soha sem voltam, mert mivel korán reggel mentünk, a két vérvétel között mindig a párom oldalán szundítottam, így mondhatni a rosszullétet is átaludtam. :D :lol:

Sajnálom, hogy sokat kellett várnotok! :( Mi először 14:00 órára mentünk és egy szülés miatt csak késő délután 5 óra körül kerültünk páremberrel sorra. :? Mi is jó pár papírt vittünk magunkkal, de csak a citológiás, hsg-s és az andrológiai leletet vették el, a többit leletet nem nézték meg.

Sajnálom a sárgatest cisztát Kép remélem, hamar felszívódik és nem kell laparra menned :!: :D Nekem a kezelések alatt voltak cisztáim, amik fogamzásgátló szedése után vagy anélkül, de szerencsére elmúltak. :D

Nálatok miért indokolt a lombikprogram?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?