Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Kata kérlek jelentkezz, hogy mi van veled. Nagyon szorítok érted holnap!!!

Ancsa köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem:)
Jól vagyunk,csak a gyomorsavam nagyon sok:( és csak ezt a vacak Reni-t ehetem.Sokszor, már a torkomat marja, és ez naponta van.Ráadásul fáj a vesém is, nem tudom mitől....
Holnap gyere ám te is a hírekkel!!!Nagyon szorítok!!!!

Belluska kitartás:):) Nagy ölelés:P:P

Ladiva Babszi Hbzs Sonja és mindenki pusziiiii

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Laptetőm, Katáé és Ancsáé !!!

Kép

beus84

Kata
most olvastam... :( De ne add fel,minden rendben lesz!!!!!!!!!
BÍZZZZZZ!!!!! nagyon szorítunk érted,és a babóért!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

sok puszi

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Kata,

rengeteget gondolok rád ++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Köszi a sok támogatást!
Mára csak egy enyhe barnázás maradt, remélem így is marad.
Nem akarok negatív lenni, de olyan nagyon rossz érzésem van. Próbálok nyugodt maradni és úgy érzem sikerül is.
UH-ra hányra lehet menni az intézetbe?
i.kata

Kata
nagyon szorítok, sokat gondolok rád! Szerintem nyugodtan menj oda korán és mondd meg hogy mi a helyzet, biztos megértik

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok!

Katám, most miattad ugrottam csak be..... holnapra egy halom Bencus termését kívánom!!!!!!! Nagyon nagyon szurkolok!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Olvaslak benneteket, de mire írni tudnék, addigra vagy már erőm nincs, vagy valami közbe jön.

Nagyon szurkolok minden kismaminak, halom babaragacsot mindenkinek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata,

nagyon drukkolok a holnapi uh-hoz!!!!!!! Örülök, hogy már csak barna van.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Kata!
Sok-sok drukk holnapra!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Nagyon sokat fogok rád gondolni!

Beus!
Remélem a vese fájdalom szűnni fog mindenképpen!
Sok simi a kicsiknek! :P

Ancsa!
Pihenj továbbra is nagyon sokat!
Simi nektek is! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Zsuzskám!
Isten éltessen nagyon sokáig születésnapod alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Puszi nektek!
Kép

belluska

Sziasztok!

Zsuzska, szia!!!!!!
Bencus nagyon tündéri... :D
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok neked!!! :) :) :)

Kép

Kata!
Nagyon sokat gondolok rád, holnapra sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha jól emlékszem UH a Klinikán már 07:30 vagy 08:00-tól van, szerintem is menj oda a legelejére!!!

Szép estét mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

sziasztok,

Kata,

egy kalappal a mai uh-hoz+++++++++++++++++++++

Kép}
monic80

Sziasztok!

NAgyon szépen köszönöm a köszöntéseket, olyan aranyosak vagytok!!!!!
Puszi nektek!

Minni!
Tündéri Nati baba!!!!!

Bellusa!
Jó felújítást nektek!!!! Kitartást!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Remegő térdekkel, de hazaértünk :lol:

Van egy 10 mm-es petezsákunk és egy púlzáló szívcsövünk :lol: Még nem tudtam felfogni, mert ez a pár nap szűrnyű volt, nagyon féltem a rossz hírtől.
Kaptam HCG szurit, vasárnap is be kell adnom egyet és 5-én megyek S. doki magánrendelésére.

Zsuzska,
utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
i.kata

Katus!
Gratulálok!!!! Kép Kép
20150601134430

Viki,
köszönöm szépen!
i.kata

Kata, én újfent és itt is gratulálok.
Vendég

Kata,

kimondhatatlanul megkönnyebbültem és boldog vagyok, mostanában ennyire nem izgultam senkiért sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon vigyázz továbbra is magatokra, nyelem az örömkönnyeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Maya a yorki a mai napig az ülemben utazik akkor is ha én vezetek, nem bírtuk leszoktatni róla. Sőt, tegnap délután a hatalmas pocakom tetején aludt, épp úgy mint amikor Danika volt a pocimban. :lol:

Kép}
monic80

Katám!
Hatalmas gratula!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kata!
Gratulálok!!! Olyan szuper! :D
De ugye most már nem mész vissza dolgozni, hanem otthon pihensz a babával? 8)

Ancsa!
Te is gyere hamar a mai UH-d után!!! :D

Zsuzska!
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked! :D
Gyere gyakrabban, ha tudsz, jó? :wink:
Bencust puszild meg a nevemben is! Most már biztos kúszik-mászik! :wink: Jó lenne hallani róla! :D
hbzs

Sziasztok!
Kata!

Miattad jöttem,már régen nem írtam,de olvaslak titeket, nem sok időm van a két csöppséggel :lol:
Végig drukkoltam neked, velem 14.-ik hétig ment ez a kálvária, ugyanígy görcsöltem,barna,piros ,bordó,rózsaszín....a piros minden árnyalata.ugyanígy kaptam hcg szurit, mindennap rettegtem,hogy nehogy baj legyen,de Sipos doktor úr "végig velem volt",azt mondta,csak akkor van baj ha ömlik a vér......nekem még a vörösbort mondta,hogy igyam, minden rendben lesz hidd el, én is örültem volna ha ezt megmondják nekem másfél évvel ezelőtt!!! :D
Legyél nyugodt,Ő már veletek marad!!!! :D
Mindenkinek problémamentes pocakosodást!
Akinek még nem költözött be a pocaklakója,annak pedig mielőbbi pocakosodást!!!
Mindenkit puszilok aki még emlékszik rám!
babyonboard77

Ladiva,
köszi!!!

Monic,
na, azt az enyémek nem merik megcsinálni, hogy vezetés közben az ölembe ugorjanak. Ezzel szerintem még sosem próbálkoztak. :lol:
Most felmentelek, és én izgulok innentől érted, hogy Dávidka kikívánkozzon :wink:

Bumikám,
nagyon köszönöm neked is a drukkokat! Egy kis eltéréssel ugyan, de remélem behozol és leszünk mi még együtt kismamik :wink:

Hbzs,
nem hiszem hogy megyek dolgozni. Később biztos bevállalok majd pár napot, mert van pár nyitott dolgom.

Baby,
hogy bírtad ezt a 14. hétig? Bele sem merek képzelni. Most elmondta S. doki, hogy nem szabad stresszelni, mert akkor minden vér az agyba tódul, és a méhbe nem, és ezt nem szabad hagyni. Na de a 14. hétig nem tudom hogy bírnám ki. :roll:
i.kata

KATA!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és gratulálok a picur pocaklakóhoz!!!!!!!!!!!! Millió babaragacs és pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép

Annyira örülök a hírnek, remélem most már minden a lehető legnagyobb rendben lesz! :)
Tessék pihenni sokat és ha lehet, mostantól elfelejteni a munkát úgy 2-3 évre... :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!

micsoda hírek!!! :D :D :D :D nagyon örülök, és megkönnyebbültem ilyen remek hírek hallatán, bár gondolom hogy Te mennyire megkönnyebbültél! :lol: vigyázz nagyon magadra, hidd el most minden várhat, csak ti ketten vagytok fontosak! A vörösbort nekem is mondták, egy kis pohárkával a magzatnak nem árt, viszont az a csekély alkohol ami benne van remekül ellazítja a méh izmait, így nem görcsölsz annyira.

Zsuzska
boldog születésnapot! Bencust puszilom, kérünk szépen képet róla :D

Baby
hát hogyne emlékeznénk :) jó hogy jöttél, egy képet dobhatnál nekünk :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Megint vérzek.......
Hívtam S. dokit, azt mondta feküdjek, igyak 1 kis alkoholt, és holnap hívjam.
i.kata

Drága Kata. Pihenj sokat, és ne idegeskedj.Próbálj meg nyugodt maradni, tudom, hogy nem könnyű....de most az a pici szív benned dobog, erre gondolj.
Millió babaragacs!!!!!!!!!!!!

Kép

beus84

Kata,

fogadd meg S. doki tanácsát, minden rendben lesz, mert rendben KELL lennie!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép}
monic80

Nyugton vagyok, fekszem egész nap....
i.kata

Kata,

azt találtam ki, hogy ne ments fel engem az izgulás és drukkolás alól, neked most nagyobb szükséged van az én drukkjaimra. :wink:
Dávidka meg ellehet még 10 napig a pocakomban, mostmár nem siettetem, hisz apukám elutazott már, jól is érzem magam, nem baj, ha csak időre jön.
Inkább veled legyen minden rendben. :wink:

Kép}
monic80

Monic,
édes vagy! :lol: :lol: :lol:
i.kata

Katám!

Minden áldott nap gondolok Rád ezerszer meg tízezerszer. Rendben lesz minden. Drukkolok. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy,
Kép
i.kata

Ancsa drága hogy vagy?

Kép

beus84

Kata!
Nagyon sokat gondolok rád, és nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen! :D

Baby!
De jó, hogy jöttél! :D Hát persze, hogy emlékszünk rád!!! :lol:
És én is szeretnék látni fotókat a csöppségekről! :wink:

Ancsa!
Gyere, nagyon várunk a jó hírekkel!!! 8)
hbzs

Kata, tudd, hogy még a párom is nagyon drukkol - sokat mesélek a babanetesekről - most éppen érted izgulunk.
babszi

Hbzs, Babszi,
nagyon édesek vagytok.
Képzeljétek, ma csak kismamik voltak az intézetben, mindenki 1. uh-on ha jól láttam. Többször megfordult a fejeben, milyen jó lenne, ha most csupa topik társ lenne ott :lol: Nagyon várom, hogy én is izgulhassak értetek!

Mindenkit puszilok!
i.kata

Sziasztok!

Kata!
Jajjjjjjj!Úgy szorítok!!!!!!!!!!MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!

Köszönöm!Aranyosak vagytok!Nemrég értünk haza!
MINDEN RENDBEN!Egyformák a babáink,8mm-esek mindketten!
NAGYON NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!!!! :D :D
Kép

Elég rossz minőségű sajnos,de nem jó a fényképezőnk! :(
Puszilok mindenkit!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
De jó!!! :D Már nagyon vártalak!!! :wink:
Marcinak elmondtátok már? :wink: Mit szólt? - Főleg, hogy nem csak 1, hanem egyből 2 kis tesója lesz? :lol:

Kata!
Köszi! :D Reméljük, hamarosan a mi időnk is elérkezik! 8)
hbzs

Katám!
Hát nem kívánom senkinek azt a 14 hetet, de látod én vagyok az élő példa,hogy két baba is megmaradt ebben a helyzetben,nekem is végig feküdnöm kellett,azt mondta a Sipi,hogy többet ártana ha mindig mennék uh.-ra, így 2 hetente nézte csak a babákat. Amikor már nagyon görcsöltem, azt mondta,hogy igyak egy kis konyakot,mert ha most kórházban lennék, vénásan kapnám az etilalkoholt,a legjobb izomlazító,és ellentétben a gyógyszerekkel,nincs semmi mellékhatása! Mindemellett elég furán éreztem magam,hogy terhesen innom kell,de lehet,h ezt segített nem tudom.(amúgy sem szoktam inniMindenesetre pihizz sokat, és tényleg nem szabad stresszelni, tudom nem könnyű,de minden rendben lesz erre gondolj!!! :wink:
Köszönöm lányok,hogy emlékeztek rám, próbálok képet feltenni,de tudjátok nem vagyok egy zseni,a vonalzómat azóta sem tudom feltölteni!!!
Képet hogyan tudok betenni?
Ancsa!
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok!!!El sem tudod képzelni milyen móka vár rád!!!!! :lol: :lol: :lol:
Bármi kérdésed lenne nagyon szívesen válaszolok!!!!

Kép
babyonboard77

Kata
Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Kata!
Nagyon örülök a babátoknak!!!!És annyian szorítunk értetek,hogy semmi baj nem történhet!Alig vártam,hogy most este bekapcsoljam a gépet.Szinte könnybe lábadt a szemem,hogy mennyien drukkolnak értetek,akárcsak én!Egy a lényeg most pihi,pihi,pihi és pihi!Már majdnem felhívtalak,de nem akartam zavarni :oops: ,csak sajna most este tudok géphez ülni!Ölellek milliószor!!!!!! :P

Zsuzska!

Még kitartok! :lol: Csak gyerkőcök nehezen viselik a dolgot!
Puszi Bencusnak!

Baby!
Én volt,hogy hiányoltalak téged is és Tündit is,így hát persze hogy nem felejtettünk el benneteket!Nagyon örülnék én is egy képnek a kicsikről!!!!!!Puszi nektek!!!!!!!Gyere többször! :wink:

Ancsa!
Örülök,hogy minden rendben veletek!!!!!Annnnnnyira szuper!!!!!!
:P Én is kíváncsi lennék,hogy Marci mit szólt a nagy hírhez!? :wink:
Puszi nektek!

Wepe!

Írjál nekünk!!!!!!!Puszi Zotinak! :P

Gabó!
Karolinának is megy az ölelés! :wink:

belluska

Kata!
Most értünk haza, és alig vártam, hogy jó hírt olvassak! Gratulálok a kis pöttyödhöz!
Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat! Minden rendben lesz! Meglátod!
Küldöm a babaragacsokat!
Holnapi híreket nagyon várom! Ölelés!

rodina74

Kata!
Kapaszkodjon a pici pocaklakó rendesen!!!!! Mennek neki a ragacsok és a simik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Ancsa!
Hatalmas gratula a babókhoz!!! Pocaksimi mindkettőnek!!!! :P :P :P

KépKép

Kép
minnie manó

Hbzs!
Elfelejtettem megírni neked Minnie tortáját. Az Ikeában kapható svéd mandulatorta (fagyasztott). Nagyon szeretjük mindannyian, isteni fincsi!!! :D :D :D

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Hoztam a drukkot és a babaragacsot!++++++++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kata!
Drukkolok továbbra is, de ahogy már mások is mondták, minden rendben lesz!!!
++++++++++++++++++++

Ancsa!
Annyira örülök nektek!
Eszembe jutott, mikor először mentél az Intézetbe, na az sem most volt
;) de kitartottatok, és most ketten vannak odabent :D Szupper

Lányok!
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki július 1-el dolgozik a párom, nekünk most ez nagyon sokat jelent!
sonjus

Drága Ancsa, annyira örülök!!! Szívből gratulálok!!!
Elmondtad már a családnak?

Sonjus nagyon örülök, most már akkor remélem helyre rázódtok.

minnie na most aztán kiéheztem a tortára:)

Belluska és többiek nagy ölelés:)

Kép

beus84

Sziasztok! :D

Sonjus!
Annyira örülök a jó hírnek! :D Utána pedig a baba is jön hamarosan! :wink:

Baby!
Egy kis technikai segítség :wink: :
Kép feltöltése: Az üzeneted szerkesztő ablaka alatt bökj rá a "Melléklet feltöltése" linkre. A megnyíló ablakban add meg, hogy melyik képet szeretnéd a gépedről beilleszteni az üzenetedbe. Arra kell csak ügyelned, hogy nagyon nagy képeket nem enged beilleszteni a rendszer, ezért általában a képeket előbb le kell kicsinyíteni. De majd úgyis szól a rendszer, ha ezzel gond van.
Aláírás: Látom, Lilypie-st szeretnél. Szerintem mindent jól csináltál, mert csak értelemszerűen végig kell menni az utasítások szerint. Csak annyi lehet a gond, hogy a Babanet rendszere nem engedélyezi a HTML használatát, hanem helyette a BBCode van bekapcsolva. Ezért a Lilypie oldalán, amikor megkaptad a kódot, amit be kellene itt illesztened az aláírásodba, kattints rá a kód felett a "Forum Signatures" sorban arra a linkre, hogy "PseudoHTML, UBBCode and BBCode", így egy másik kódot fogsz kapni, s ezt kell beillesztened itt az aláírásodba. Remélem, így már minden menni fog! :wink:

Minnie!
Akkor azt az IKEA-s mandulatortát majd mi is kipróbáljuk! :wink: :lol:
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?