Avrenim: Köszi a tanácsokat, olyan jó, hogy itt vagy a csapatban!!! Sajnálom, hogy nem keres a férjed (ha jól értem), és neked meg ilyen nehéz a munkád! Vértől ilyesmitől én sem iszonyodom, mert biológia tanár vagyok, de ami sok, az sok(kk)!!
Rebeka: Sajnálom a rosszullétedet, remélem, neked is nemsokára múlni fog. Down szűréshez (kombinált teszt) csak 1 ampulla vért vettek tőlem, úgyhogy ne aggódj!
Lenojo: 12 heti UH-nál nem látják még a baba nemét, bár lehet, hogy nagyon nagy nagyításban látszik valami, de a 18 hetin már látszani fog, ha megmutatja. (Van egy ismim, neki akkor se mutatta meg még.) De nagyrészt a 18 hetesen már látszik. Én is megkérdeztem a dokimat most, hogy látszik-e, de mondta, hogy ilyenkor még nem szokott látszani.
Névválasztás: Ha fiú lesz, akkor Gyula lesz, ha lány, akkor még nem tudom, Boginak is olyan nehezen választottunk nevet.
Nyufó: Nem irigyellek a hosszú autóút miatt!!! Az jó, hogy Regina ilyen jól szokta viselni. A DVD jó ötlet, mi CD-t szoktunk berakni, van egy kedvenc, amit Bogi imád, sokáig leköti a figyelmét.
Dalmicsek: Én is tudok hisztis lenni, a múltkor már apósomat is kioktattam.
Szonce: Szép babócád van! Én is már úgy szeretném érezni, hogy mozog!!!
msi: Boldog házassági évfordulót utólag is! Én is jót derültem a sztoridon.
Jó lehetett a játszóházban kikapcsolódni. Étvágyam nekem is óriási, most is már nem tudom hanyadik szelet pizzánál tartok.
Drukkolok az UH-hoz!!!
Beze: Sajnálom, hogy ilyen rosszul láttak el, és beteg lettél, nem is értem, hogy lehetnek ilyenek az orvosok???!!! Engem jól megvizsgált a dokim, még no-spát és utána oxitocint is adott, hogy jól kiürüljek szülés után (mondjuk az csak a vért tisztítja ki), és jól megnézte a méhemet is, hogy nem maradt-e bent valami. Köszi a gratulációt neked is! De jó neked, hogy már érzed a babódat! Én is már alig várom a nagy pillanatot! Emlékszem, Bogit 16 hetesen éreztem először. Hátha most hamarabb! Lehet, hogy 1 napon szülünk?
Salsifraga: De jó lehetett neked úszni, én is, én is!!!
t.timi: Gratula a jó eredményekhez!!! És ahhoz is, hogy 2 nappal idősebb terhes vagy, így hamarabb láthatod a babócádat!
Spumilla: Nem semmire vállalkoztál, le a kalappal előtted! Amit eddig írtál menünek, nagyon fincsi lesz bizti.
Milyen tornára jársz? Én Rubint Rékára nyomom itthon, heti 3x kb.
Krisztin: Megy a drukk az UH-hoz!!!
Ildikó: Üdv itt!
Monka: Gratulálok a vizsgádhoz!! Köszi szépen!
Zsuzs: De jó, hogy megnyugtatott a dokid, és minden OK, megvan a picuri.