Új privát üzeneted érkezett!

Dorka!

Tök jó ez a fotózás dolog. Én is szeretnék majd ilyen képeket. Aki az esküvőn a fotósunk volt, szokott csinálni sorozatokat kismamákról is, meg babákról. Nagyon ügyes, az esküvő alatt nagyon megkedveltük. Már mondtam a páromnak, hogy ha belefér majd a keretbe szertnék én is néhány profi kismamis képet.
Vendég
 


Itt vannak kismamis képei:)
http://www.gyermekfotok.hu/foto_kismama.php
Vendég
 


sziasztok!

köszi a kérdést, Beni talán jobban. durmol éppen. voltunk is ma lent a játszón, szépen süt a nap, és elég meleg is volt! ;) az orrát még kell szívni, de nem köhög talán annyit, és láza, hőemelkedése sincs! remélem, hogy 7végére teljesen meggyógyul! :)

jajj, lányok, annyit írtok, hogy nem győzöm olvasni, persze ez egyfelől tökre jó is, de azért az itthoni teendő mellett nehéz is, mert reagálni igazán nem egyszerű erre a rengeteg infóra! :)

de azért majd megpróbálom este felé, mert most megyek teregetni! ;)

sophie27
 
 

 
 

sziasztok!

sikerült nagyjából visszaolvasnom!
A dokinak való parapénz adásról a véleményem:mivel én is egészségügyi dolgozó vagyok ezért kizárt hogy bárkinek is pénzt adjak,az első terhességem alatt sem a szülés után nem adtam pénzt,készítettünk egy kis ajándékcsomagot amit a dokim nagyon szívesen fogadott el.aki normális orvos az nem fogad el pénzt,és ilyen meg nincs hogy mennyiért vállal el meg hogy mennyit szoktak neki adni.Ha semmit nem adok akkor is kutyakötelessége ellátni, én nem is mennék olyan orvoshoz aki megmondaná mennyi nála egy szülés.

Nagyon filózom ezen a mosható pelus dolgon.Most hogy a Virág már 11 hónapos látom hogy mennyit költöttem erre a néha sz-r pelenkákra(mert hiába márkás,nem mindig jó).A mosás dologgal nem is paráznék főleg hogy eláll 2-3 napig is.Főleg hogy nem lehet olyan büdös mint az eldobhatók.A másik meg sok pelenkánál észrevettem hogy kijön belőle a "belseje"vagy nem tudom mi(kis gyöngyök).

Szerncsére a párom nővérétől és a barátnőmtől mi is sok ruhát kaptunk.Nem is vásároltam eddig csak 2-3x új ruhát a Virágnak.Turiba járok én is ha éppen vmi nagyon kell.Az meg hogy fiús cucc volt néha a lányomon, szerintem pár hetes korában nem fontos.Van itt Pécsett egy tök jó babaturi,ahol csak gyerekruhák vannak.Ja és börzére is szoktam menni ha tudok.
Szerintem az új babakocsi is tiszta fölösleg:-nagyon drága,sokx a használtak jobbak,-ha csak egy gyerek lesz akkor sokan nem tudnak vele mit kezdeni...

De u.e a véleményem az autósülésekről is.Eleve az nem megy tönkre,szinte újakat lehet kapni(használtan),nagyon gyorsan kinövi és váltani kell.

Akinek kicsit határeset az AFP-je ne izguljon az még nem jelent semmit,főleg ha a doki sem izgul ez miatt.

Kép
Kép
telokin
 
 


Sziasztok Lányok,

Tegnap mi is megjártuk a dokit, sajnos vagy nem sajnos, de azért én bánom, ismét csak Boldi posi lyukáról van képem. A doki imádja alulról fényképezni az én Drágaságom, oké van mit nézni, mert hát ugye kisfiú, de akkor is, az arcoskáját még alig láttam. 1ébként minden rendben van. Korának megfelelően növekszik, viszont a buksija és a pocija két héttel nagyobb, tiszta Apja… :D Tegnap is sokat mocorgott, és most is, de már olyan kis vasgyúró, h dudorodik a pocim. 36 deka, a Lelkem, úgy szeretem már most, de gondolom, ezt mindenki megérti. Én viszont csak 3,5 kg-t híztam, és ennek örülök, mert sajnos sokkal többnek tűnik. Még a dokim is megjegyezte, h most nem olyan ödémás a fejem, mint Bendinél.. kösziii, de sajnos igaza van, ameddig egyik végtagom sem dagadt, addig sajnos a fejem, mint egy lufiiii... :D

Jujj, Rita, nagyon szép a babakocsi….Már én is annyira várom, h végre használhassuk a miénket. Nekem is nagyon tetszenek azok, amiket mutattatok, de sajnos a forgó kerekű, dizájn babakocsik az itteni utakon nem sokáig bírnák… nagy kár, mert igazán, nagyon-nagyon gyönyörűek.

Az orvos témához, csak annyit, h az én dokim, nem akart mondani semmit, azt mondta a pénzről ne beszéljünk, de pl eszembe sem jutott, nem rákérdezni. Mikor pedig megtörtént a baj, és az elejétől a végéig ott volt velünk és nagyon sokat segített, megbeszéltük a Férjemmel, h adni fogunk vmennyit. Ő továbbra sem mondta, h mennyit, vagy, h adjunk, sőt mindig hárította a témát, mi viszont rákérdeztünk az asszisztensénél és mégis adtunk. Mivel nála maradtam, most is fogunk adni. Én úgy gondolom, ha már felkérek vkit a szülésemre, h biztosan ott legyen velem, és figyeljen rám, mert számomra fontos a tudat, h vigyáznak Rám, Ránk, akkor természetesnek tartom, h fizetek. Sajnos olyan világban élünk, h nem mertem volna csak úgy bemenni a kórházba, h jöttem szülni és vki mutassa meg, h hol telhetem. Nagyon sok rosszat hallottam, láttam, így pedig ha mondhatok ilyet még Bendi születését is sikerült olyan emlékké tenni, ami hatására rögtön úgy gondoltuk, h jöhet a kistesó, és hasonlóan gyönyörű szülést szeretnék. 1ébként szülésznőt is fogadtam, és azt sem bántam meg, most is Ő lesz majd, és mivel láttam, h többen szülünk majd az I-es női klinikán, Juhász Ágnest mindenkinek szívből ajánlom.
A barátnőim dokijai viszont azonnal rávágták, h mi mennyi, sztem az sem olyan rossz, mert így legalább tud az ember kalkulálni.

Reméljük, Vörösmacs jól van és minden rendben zajlott a mai amnion.

Valóban nagyon sokat írtatok, így csak gyorsan.. örülök, h mindenki jól van, Dorka továbbra is kitartás, mindjárt vége az első 7nek. Nézem a képeke is gyönyörűek. A Férjem most vett egy prfibb fényképezőt, pont ma csinált rólam képeket a stégünkön és olyan szépek lettek, sajnos nem én vagyok a legszebb rajta, hanem a Pocak!!!
Vayacon, drukk a tesódnak, h minden rendben menjen, nagyon jó dokik vannak, akik a végsőkig elmennek, h a szülés valóban olyan élmény legyen egy nőnek, amire vágyik és amit megérdemel, és ezért a végsőkig segítenek. Nem lehet semmi baj…

A soproni tali, sajnos nekem is nagyon kiesik, de egy pestiben bármikor benne vagyok! Sajnos én nem nagyon ismerek jó helyeket, kávézókat, cukrászdákat… most megyek, hamizunk vmit, mert Boldi borzalmasan buborékol odabent. Mindenkinek puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttem, voltam védőnőnél.
A kis Bogaram agyonrúgdosta a doppleres szívhang hallgatót, csak úgy rengett a hasam meg visszahangzott, a védőnő is csodálkozott a nagy tiltakozás ellen. Aztán le is vonult a méhem legaljába, ott összegubózott kis csomóba, jelezve hogy hagyjuk már. A szívhangja nagyon szép volt, a kis ijedtségtől megugrott, ami a védőnő szerint jó jel, hogy a keringése jól reagál a stresszre.... hát azért én nem szeretem stresszeltetni a babámat.... :roll: :(
Vizeletteszt negatív, vérnyomás jó, minden jó.

A háziorvosnál írattam fel gyógyszertárból kiváltható benti keverésű (magisztrális) kakaóvajas krémet stria megelőzésre, apa fogja kenni vele a pocit :D

Jó éjt!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggeltet!

Mai tábla 2010.06.24.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Angie
A kórházba én sem nagyon jutok el előbb :) Legalábbis nagyon remélem (kopp-kopp-kopp)
No, mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy öcsi vagy hugi lesz :D
Én a babakelengyés dolgot nem hallottam még, de nálunk ezzel nem volt gond (a dolgok nagy részét kaptuk :D), és most használtak lesznek a tesó cuccai :)
Én is nézegettem ezt a hordozót, olyan szupi :) A pihenőszék is klassz nagyon!

Emese
Sikerült ágyneműt találni?

Doki és pénz: nekem mindenki azt mondta, hogy nyugodt szívvel bízhatom magam ügyeletesre, szóval igy nem aggódtam, és mi nem is adtunk így pénzt a dokinak. Akit egyébként akkor láttam először, amikor a kitolás kezdődött, de én nem is igényeltem többet...
Viszont a magándoki azért tök más... akkor ugye alap, hogy fizet az ember. És akkor is, ha valaki felkér egy orvost, általában szokás adni, cserébe az odafigyelésért, meg h "bármikor ugrasztható" a doki...
Én megint ügyeeteseknél tervezek szülni, a lényeg, h apa velem legyen :) Én úgy vagyok vele, hogy az ügyeletes ugyanúgy megkapja a pénzét azért, h lvezeti a szülésemet.
Viszont ahhoz képest, hogy ügyeletes volt, nagy kedves, figyelmes volt, a szülésznő is szuper volt.

Rita
Nagyon szupi kis babakocsit vettetek :)


Jajj, én is mindig el-el csábulok 1-1 babakocsira, de apa megmondta, nem veszünk :) Pedig Vikoék Micimacis babakocsiáért még mindig oda vagyok :)

Ancsa
Csak sikerül meggyőzni apát a 4d-ről :D :wink:
Receptek és társaik majd jönnek :)

Dorka
Balatonlelle tök jó szerintem! :) Én sokat voltam még Almádiban is, meg Szárszón. Balatonszárszón egy csomószor találkoztunk Csukás Isvánnal a kürtös kalácsosnál :D Ez nekem nagyon nagy élmény volt :)

Vaya
Szupi kis kocsit néztetek ki! :) Azért ti is menjetek el a baby outletbe, főleg, ha kifutó, mert akkor szerintem ott is lesz ilyen, és lehet, hogy még ennél is olcsóbban!
Jujj, nagyon nagyon mennek a drukkok a tesódnak!

Nekem a kismama fotókkal csak egy bajom van :) Utálom ha fotóznak :D Egyébként nagyon szépek!

Sophie
Örülök, hogy Beni jobban van! Remélem, hogy hamar meggyógyul a kis drága!

Eclipse
De jó, h mondtad ezt a kakaóvajas krémet! Én is ilyet akartam, de nem tudtam, h a gyógyszertárban is kevernek ilyet!

Ma megyünk anyuhoz :) Délután ha hazajöttünk, lehet h írok, ha nagyon fáradt leszek, akkor csak holnap.

szisszka
 
 


még gyorsan annyi, hogy megint van blogom, és tettem fel pár képet Marciról, akit esetleg érdekel :lol:

http://fecsegek.blogspot.com/

szisszka
 
 


Sziasztok!

Lehet,hogy maradiak vagyunk,de én is és a párom is a mosható pelenka mellett tettük le a voksunkat.Igaz,hogy a párom nem túl sok pelenkát fog kimosni,de majd befogom őt is. :D
Az orvosnak adandó vagy inkább adható hála pénzzel kapcsolatban,nagyon sok aggályom van.
Én is egészségügyben dolgozom és nagyon sok mindent tapasztaltam.
Mióta elkezdtem dolgozni nem sűrűn járok kórházba,de az egészségügyben maradtam,mint asszisztens.Nem tartom jó dolognak a hála pénz fogalmát és intézményét.Sajnos ezt már sok sok évvel ezelőtt elrontottuk.Én inkább csomagot készítek elő,mint hogy pénzt adjak az orvosnak.
Ez a saját véleményem.Nem minden orvos érdemel bármit is ,mi is sokat dolgozunk még se kapunk érte plussz pénzt vagy bármit is.
Minden dolgozó megérdemelne a sok munkáért plussz pénzt vagy ajándékot szerintem.

Tudtok nekem segíteni hol lehet szép pólyákat kapni,Budapesten?
Annyira várom már,hogy hétfő legyen látni szeretném,már a picikémet. :?
Annyira várom már azt is,hogy mocorogjon akkor már minden nap fogom érezni azt,hogy itt van velem.Annyira jó már ahol mocorog a baba.
Szép napot kívánok.

ágica78
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Most hívom majd fel a panziót, szurkoljatok, hogy legyen még hely! :D

Ági, megnéztem a képeket, tényleg nagyon szépek.Egyébként én is attól félek, hogy nem igazán szeretem, ha fotóznak, de ezt nagyon szeretném :D

Sophie, hogy érzi magát ma Beni?

Telokin én nagyon imádok turiba járni, és nagyon élvezem is a keresgélést :D
A használt dolgokban is igazad van, bár mi új babakocsit és hordozót vettünk(a hordozót megbántuk), de a babakocsi annyira jó vétel volt szerintünk,hogy úgy gondoltuk megvesszük.

Vikoo, akkor a te kisbabád is olyan, mint az enyém.Pont tegnap beszélgettük az anyósommal, hogy tuti a háttal fogjuk csak őt látni, és nem fogjuk látni a kis arcát.Mert ő is és anyukám is jönnek velünk 4d-re július végén, és már most nagyon be van sózva :D
Nem akarsz feltenniképet, amit csináltatok?Olyan kíváncsi lennék rá!!!!!!

Eclipse, szerintem a ti kisbabátok egy futóbajnok lesz!!!Jó lehetett hallani a szívhangot!Nálunk nem nézi a védőnő sajnos.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell kérni pontosan a gyógyszertárban ezt a stria elleni krémet?Mennyibe kerül kb?

Szissz, akkor majd gyere, ha nem leszel túl fáradt.De ha anyukádnal vagytok, tudsz pihenni kicsit, nem?
Mindjárt a képeket is megnézem :D

Ágica, most ahogy itt szó van róla, én is egy percig talán elgondolkoztam a mosható peluson, de én tudom, hogy kb 2 hétig mosnám, aztán vennék eldobhatót.De nagyon ügyesek vagytok, hogy ti csináljátok, haragszom is magamra a lustaságom miatt!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok,

köszi mindenkinek az afp-vel kapcsolatos biztatásokat. :) a dokim még nem látta, csak egy másik orvos. jövőhét csütörtökön megyek az Istenhegyire genetikaira+ a saját dokimhoz is.
Tényleg, valaki meg tudja nekem mondani, hogy mennyibe kerül ott egy genetikai uh vizsgálat? voltam már ott, de akkor kombi tesztettel együtt volt. :)

hálapénz téma: hát majd én is bajban leszek. Nekem a férjem orvos, így kíváncsi vagyok mit fog egyáltalán elfogadni tőlünk. Az én dokim szerencsére olyan, hogy már azt sem szereti, ha felteszik nekik ezt a kérdést, hogy mennyit kell adni..

csillag: nagyon szép poci :)

vaya: drukkolok, hogy tesóddal minden rendben legyen!

olyan jó, hogy már érzitek a babót.. nálam még semmi.. vagyis két napja olyan furi a pocim, meg mintha kis szúrkálásokat éreznék..

fürdőrucit nekem is kell majd vennem, mondjuk jövőhéten. :) két hét múlva megyünk pár napra wellness szállodába, ha még nem is fürdök, egy száll lepedőbe mégsem ülhetek ki napozni. :D

azt hiszem, neki állok tanulni, de semmi kedvem sincs hozzá..:D

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Na, mégsem megyünk anyuhoz ma :D Majd inkább holnap, mert eszembe jutott, hogy kéne mennem háziorvoshoz is (anyuéktól 1 utcára van a doki) és holnap reggel rendel, ma csak este...

Mosható pelus:
tényleg le a kalappal az előtt aki bevállalja :wink:
Nem tudom, hogy mi hogy csináljuk, de nálunk igy is mindig annyi szennyes van, én minden nap mosok :oops: kivéve ha nincs jó idő, mert akkor nem száradnak a ruhák olyan tempóban :?

Dorka
Tudok pihenni anyunál persze, csak az út másfél óra kb. tömegközlekedve oda másfél vissza. Én már abban baromira elfáradok.
Drukkolok a nyaraláshoz!!!!

szisszka
 
 


Dorka,
sajnos íratni kell a háziorvossal kakaóvajat, mert magisztrális gyógyszer! Nekem 700ft volt egy adag krém.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

Olyan rosszul aludtam az éjszaka,nem tudom mi volt,lehet a front miatt.Képzeljétek az előbb idejött a Virág és mondtam neki hogy kérek puszit(eddig erre nem reagált semmit)erre most idedugta a fejét!Annyira aranyos:)
Ma kell mennünk a gyerekorvoshoz,lemérik,megvizsgálják...Ilyenkor mindig bőg mint a sakál,szegény utálja az orvosokat(születése óta sokat kellett vinni még kórházba is voltunk vele).
Végre jobb idő van.Megreggelizünk és utána kimegyünk az udvarra.

Kép
Kép
telokin
 
 


Kérdés még a mosható pelusról (bocs, ha hülyeséget kérdezek):
ez úgy van, h venni kell mosható pelenka külsőt meg mostható belsőt? :roll:
Csak azért kérdezem, mert apa mondta, h azért nézzünk utána, és esetleg vehetnénk vésztartalékba 2-3 db-ot.
Marcival jártunk úgy, h azt hittük, hogy van még a szekrényben egy csomag pelus, aztán kiderült, h elfogyott :oops: :lol: Úgyhogy lehet, hogy tényleg jól jönne 1-2 db :lol:

szisszka
 
 


Jó reggelt Lányok!

Ágica-Nem emlékszem, hogy mikor is mentek a pároddal az UH-ra??Csak, hogy tudjam mikor kell szurkolni :D ja, meg is van, hétfőn!!!! :D Az már mindjárt itt van :D

Eclipse- Köszi, nagyon várom a listát, kiváncsi vagyok :D Te inkább kirándulni szeretsz??Csak, mert írtad, hogy hegyvidékre többet fogsz menni, mint strandra.....Itt kint nagyon sokan vannak akik ezt űzik, mennek mindig a síbot szerű botjaikkal, nagy batyukkal kaparnak felfelé a hegyi utakon :D Örülök, hogy minden okés volt a védőnéninél, babád cuki lehet ahogy elbújdokolt :D

Vaya- Remélem tesódnak most már jobb élmény lesz a szülés, mint az előző volt, nagyon drukkolunk neki :wink:

Angie-Nagyon jól néz ki ez a hordozóóó :shock: Aztaaaa, nagyon szuper a színe, a kialakítása, nagyon bejön :D

Ebba- a fürdőruci 40-es méret ( a felső része,az alsó meg 38-as), és C kosaras ( ami fura, mert amúgy D-set hordok most már :D de ebben most pont kényelmesen elfér a cicim, a pocimon meg picit nagy ), direkt azért vettem ekkorát, hogy egy hónap múlva is még kényelmesen beleférjek :wink: A legjobb ha megpróbálgatod őket, hogy melyik méret kényelmes!

Dorka- Én is csak azt hittem, hogy fogok tudni napozni tegnap, mer ahogy kitettem a lábam , jött egy nagy felhő és eltakarta a napot :D ...nagyon jó lesz ez a fényképezkedős dolog, mi is akarunk ilyet Csabival, ráadásul az egyik barátja szeret és tud is jól fotózni, szuper géppel, így már le van zsírozva, hogy megyünk majd hozzá képeket csináltatni a nyáron :D Szerintem is muszáj megörökíteni ezeket a gyönyörű pillanatokat :wink:

Vörösmaccs- Remélem jól vagytok, pihengess!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ági-Nagyon jók a képek, ügyes ez a fotós tényleg :D

Sophie- Örülök, hogy Beni a gyógyulás mezejére lépett :wink:

Vikoo- Akkor a te babád nem szégyenlős, mutogatja magát odalent állandóan :D :D Örülök, hogy minden rendben vele!!A 3,5 kg nem sok, szerintem én is kb ott tartok, bár a tegnapi kínai étterem biztos nem tett jót a kikóimnak, viszont fincsi volt :D

Szissz- Én ugyanígy fogom csinálni ahogy te , az ügyeletesnél fogok szülni :wink: Remélem azért így is jó élmény lesz majd számomra az egész!Megnéztem a blogodat, cuki Marci :D

Henne- Irigykedem a wellness miatt, hova mentek pontosan?? :D Én is csak nagy ritkán érzem a babót, ha nagyon odakoncentrálok, akkor érzek kis bugyorgást, kapirgálást :D

Telokin- Sajnálom a rossz éjszakát, tuti, hogy a hülye frontok miatt!

Ma neki állok a sütőt kitakarítani, a tepsik iszonyúan néznek ki!!Ma nézegettem autókat, ha hazamegyünk leszeretnénk cserélni a mostanit egy kombira, de basszus ezen is van még hitel, persze svájci frank, így nagyon sokat kéne visszafizetni belőle a banknak, alig maradna valami a kezünkben :shock: ....Lehet elkéne ezt napolni :? Na majd meglátjuk.....

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Lefoglaltam a nyaralást!!! :D Júli 10-júl 14 (4 éj) Balatonfüred :D
Most már csak az idő is kedvezzen nekünk :D
Az ára sem vészes, és egy szép kis panzióba megyünk, még medence is van :D

Úgy volt, hogy most szombaton meg Siófokra megyünk, mert Andris a 30.szülinpjára tandemugrást kapott repülőből.
De sajnos hívtam a srácot, azt mondta, hogy a 10-i hétvége lesz a tuti, úgyhogy itthon mradunk.De én már annyira beleéletem magam, hogy csavargunk, hogy azt találtam ki, hogy elmegyünk Szentendrére a skanzenbe.
Nem tudom mi jött rám :D

Henne, milyen orvos a férjed?Már múltkor is akartam kérdezni.Merre mentek wellneselni?Hány vizsgád van még?

Szisszka, elhiszem, hogy kimerítő az út tömegközlekedve.Marci szeret utazni?

Eclipse, köszönöm. És akkor ez a pontos neve, ugye?Mert keresztanyám gyógyszerész és vele szertném akkor kikevertetni, és akkor majd ő felíratja nekem.
Én most dm-s krémmel kenem magam, eddig nincs csík, de nem is szertnék, és ez olyan jól is hangzik.

Teloki, tuti, hogy a frontok, bár én most kivételesen nagyon jót aludtam szerncsére :D Édes lehetett Virág!
:D
Kitartás a dokihoz!

Gyancsi, hát most valóban szar a helyzet forint erősség fronton.Nekünk a lakás és az autóhitel is svájci frankos, és egy katasztrófa.Állandóan csak jönnek a kamatkülönbözetes csekkek, nem érnek véget soha :D
Reméljük hétvégére már jó idő lesz!!!És tudsz napozni is :D
Jó takarítást!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ancsi!
Épp most hívtam a boltot, és mondták, hogy van belőle 17 db. Csak ezt a színt árazták le ennyire, majdnem félár. És tényleg kényelmesnek néz ki és a karja is egy kézzel dönthető, ami nem utolsó szempont. Emlékszem, mennyit szenvedtem az előzővel, hogy mindkét oldalt be kellett nyomni valami gombot rajta. 19 000-ért egy sima hordozót is alig talál az ember, ez pedig egy jó és megbízható márka. Szilárdnak is Concord az ülése, ami 15 kg-tól jó.
Azon filózom, hogy megszegem a saját szabályomat, és megveszem ezt az ülést, mert ilyen áron nem biztos, hogy hozzá fogok jutni augusztusban.

Szissz!
Jó messze laknak anyudék. Még jó, hogy ilyen bevállalós vagy, de a picivel már nehezebb lesz. De akkor talán már ovis lesz Marci, és mehettek napközben az öcsikével. Nekem ilyen terveim vannak, csak úgy-e mi autóval tudunk eljutni anyuékhoz, kb 25 perc. Busszal macerás, mert sokat kell gyalogolni a buszmegállótól, és felénk ilyen emeletes szerű buszok vannak, amire nem is lehet felvinni a babakocsit, be kell tenni a csomagtartóba. A babát addig meg foghatnám. Pedig anyagilag olcsóbb lenne, mint autóval. Szilárddal néha szoktunk, de ő már nem babakocsizik. Egy kis séta pedig nem árt neki sem :)
Ilyen megfontolásból lehet hogy mi is beszerzünk pár mosható pelust. Ha lesz rá időm, szívesen kimosom, de nekünk is rengeteg állandóan a mosnivaló, nem tudom, hova tudnám még beszorítani a pelusmosást.

Dorka!
Gratula az üdüléshez. Csak összehoztad!!! Biztos jó lesz, úgy kell hozáállni. A lényeg, hogy kimozdultok otthonról. Én is most foglaltam Keszthelyre, céges üdülőbe. Még nem igazolták vissza. Remélem, lesz hely.

Vikoo!
Doki :roll: :shock: :roll: Miért mindig alulról fotózza?
De legalább a te babád nem szégyenlős. Nem úgy, mint az enyém. Én attól tartok, hogy jövő kedden sem fogom megtudni. Mondjuk, annyira nem is izgat. Mindenki (szó szerint) lányra tippel, és azt is vár, én pedig fiút érzek, vagy inkább gondolok. De legyen bármi, én nagyon örülni fogok, és fő az egészség!!!

Vaya!
Ha az ovros nyugtatja, akkor biztos minden rendben lesz. Lényeg, hogy szigorúan tartsa be az orvosa utasításait. Ne terhelje nagyon magát, és sokat legyen vízszintesben. Én mindig a méhszáj-kinyílástól tartok, mert Szilárdnál hamar kinyíltam, a tavalyi szülésnél a tágításra hirtelen reagáltam, és 10 perc alatt kinyíltam, így mindig rémálmaim vannak, hogy nehogy kinyiljon a méhszájam túl korán. Ráadásul sokat is ücsörgök a munkahelyemen. Otthon sokat fekszem, olyan vagyok, mint egy gondatlan anya és feleség, mert mostanság mindent a férjem csinál, a gyerekem meg egyre többet nézi a mesét, de muszáj a 10 órás ülés után lefeküdnöm, hogy ellazuljanak bent a dolgok.

Mosható pelus:
Engem is érdekel, hogy amit (talán) Telokin feltett - harmadik linkkel - abba kell még külön betétet venni, vagy minden benne van? Az anyatejes kakit elég nehéz kiszedni, ezért el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet belőle kimosni, ha nem lehet például kifőzni vagy fehérítőzni :roll: :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Látom pörögtök :-)

Én is reggel óta vasaltam, mostam(mindennap mosok én is) meg az ebédet megföztem: fokhagymakrémlevest, rizs, sülthúsival pároltkápsztával, desszertnek meg egy kis fagyit szolgáltam fel. Mostanában egyretöbbet főzőcskézek. Eddig mindannyian a munkahelyen ettünk, voiszont most hogy itthon főznöm kell :-)

Dorka: de jó, hogy sikerült találnod panziót! örülök. Mi a neve? Én is megnézném, mert sokszor járunk füreden is ...

Mosható pelus: én is sokat olvastam róla, de nem merem bevállalni, mivel nekünk is iszonyú sok a mosnivaló.aztán lehet, hogy én is megprobálok pár darabbal és ha bevállik nem nagy nyűg akkor áttérek majd :-)

Most jutott eszembe hogy jövöhéten hétfőn megyek uh-ra... teljesen kiment a fejemből :-D

Orvos-pénz: én feszegettem a témát, de kimondottan a fogadott orvosra gondoltam... aZ én dokimmal még nem beszéltem erről(magánba járok, mert egy éve csak az van neki, nem lehet a kórházba menni hozz), de az ismerősöm tavaly 60000ft-t fizettett neki, de császár volt.
Egyébként nagyon megvagyok vele elégedve mind emberileg mind szakmailag kiváló. (pedig nem vagyok könnyű eset 4 elhalt terhességgel. Volt oylan hogy egy másik doki kiakarta vanni a méhem, ő meg tiltakozott és neki lett igaza. Ez tavaly volt...)Én nagyon hiszek és bízok benne, de a pénz miatt egyre többször gondolom, hogy ő viszi végig a terhesgondozást aztán végül annál szülök aki épp bent lesz. A fiamnál nem láttam nagy hasznát hogy fogadott (másik) dokim volt. Sokkal többet ér szerintem egy jó szülésznő és egy megértő férj :-D

utazások: nos én elég jól bírom a fiam meg kimondottan imádja így sokszor megyünk csak ugy bkv-ni... mára is ez lett volna aprogramm: busz, metró, földalatti, villamos stb.... de szerncsére meggondolta magát, ínkább itthon játszik. Majd holnap megyünk :-)
Ma még kocsit akarok takaritani meg a lakást felmosni és KÉSZ!!!

Macs: gondolok rátok egésznap, de Te csak pihenj :-)

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat a vizsgáimhoz, meg lett az eredménye:)Túl vagyok mindenem.:)

Köszönöm a sok-sok hozzászólást a "mérni vagy nem mérni a gyereket" kérdésemhez.Közben kiderült, hogy egy barátnőmtől kölcsönkapom, így hát méricskélek majd néha.:)

Viszont!!! nem akarok senkit elkeseríteni, remélem, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de egy hete már megint hányinger, gyomorégés és társaikkal küszködöm.Volt kb 1,5 hónapom, ami jó volt, és most újra fekvés, nem evés....:(

Henne - az Istenhegyin 15.000 Ft-ba kerül a genetikai uh.
Nekem 0,71 lett az AFP-m. Minden más eredményem (kombi teszt, integrált teszt,uh-k)jó, és azt mondta Hajdú Krisztina, hogy ne aggódjak, ő egyáltalán nem javasol további vizsgálatot, az afp-vel ne foglalkozzak.Ami engem illet, én bízom az ő tudásában, és nem is vizsgáltattam magam tovább.

Egyelőre ennyi...

Szép napot Nektek!

Akra

Kép
akra
 
 


Csajok!
Nem én raktam fel a mosható pelusról a linkeket,hanem freestyler.Ő már használ is,én csak erősen érdeklődöm,de szerintem nem kell külön megvenni a betétet,azt egyben adják.Lehet kapni extra betéteket is,ami mondjuk éjszakára vagy nagyobb gyerkőcnél jobb.Ma is a hülye pamparstől teljesen zselés lett a Virág popója!

Na, megjártuk a dokit.Pont olyan rossza időpontot kaptunk(12.30)hogy már tiszta nyügi volt(ilyenkor már aludni szokott)
Persze a vizsgálat, mérlegelés, mérés közben végig sírt,de már nagyon utálja a dokikat:)Sőt, még le is pisilte a doki lábát,jutott mindenhova,így megnézte a vizeletét is,ami jó volt.Hízni most nem nagyon hízott(persze mert össze-vissza rohangál)hosszra sem nőtt(sőt most egy másik védőnő volt aki még egy cm-el kevesebbet is mért)de így is átlagos.
Szegény most alszik,teljesen kidőlt,enni még nem evett,de így gyorsan megcsináltam neki a főzeléket.

Kép
Kép
telokin
 
 


akra:nekem is rettentő gyomor-és nyelőcsőégésem van most,hányinger csak akkor néha ha a Virág bekakkant:)
Nálam az első terhességem elég keményen kezdődött:annyira fájt a hasam hogy az orvosaink(sebészeten dolgoztam)már vakbélre gyanakodtak,elmentem nőgyógyhoz(csak rutin vizsg.,cytológia...)és megemlítettem neki a hasfájást,mire ő:lehet hogy endometriosisom van vagy összenövések,gondolkozzam el az endoscopián,műtéten.
Teljesen kiakadtam,tovább dolgoztam,de már alig bírtam menni,mire az egyik sebész dokink ajánlott egy jó nőgyógyászt,elmentem hozzá és képzeljétek még le sem vetkőztem már azt mondta hogy terhes vagyok:)
Szinte végig gyomorsavproblémákkal küszködtem(mindenki mondta:biztos nagy haja lesz,én ebben nem nagyon hittem),akkora haja lett a Virágnak,és olyan sűrű,hogy mindenki "nevetett" rajta.

Csajok!Hogy lehet fényképet berakni????(igaz már 2009-ben is fórumoztam,de képpel még nem próbálkoztam)

Kép
Kép
telokin
 
 


Lányok!
Köszi a mosható pelusos tippeket. Majd akkor még Freestyler-től várunk konkrét tanácsokat, mert akkor ezek szerint ő már használja is. Engem csak az érdekelne, hogy hogyan mossa ki belőle az anyatejes kakit, hogy utána ismét szép fehér legyen. És hogy a pelus külső részét le kell-e cserélni, ha mondjuk már nagyobb a gyerek, 1 év feletti, vagy állítható valahol kisebbre-nagyobbra. Mert ha 3-4 kilónként váltonak a méretek, akkor egy éves koráig többször is le kell az egész készletet cserélni :?: :roll:

Gyomorégés/hányinger-hosszú haj összefüggés: Én nem hiszek benne. Nekem semmi ilyen gondom nem volt az első terhességemnél, és íme, ekkora hajjal született a fiam:
Kép
De nem is értem a feltételezést, mivel a magzatnak elég későn kezd el nőni a haja, amikor már legtöbb nő nem is érzi rosszul magát :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Pólyapártiak: A fenti képen látszik, hogy Sziszkóm pólyában van (csak a feje alá tettem egy gézpelust). Én a pehelybetétesre esküszöm, mivel abban melegben sem izzad bele a baba, a legszuperebb hőszigetelő, hidegben melegít, melegben pedig nem fűt be.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Itt vagyok ragyogok... hulla vagyok, takarítottam, meg Marcival voltunk kint a kertben 2 órát, most alszik.
Elkezdett fájni a derekem, elég vadul :shock: igy nem is álltam neki a fürdőszobai nagytakarításnak.

Ágica
Sokfelé tudsz venni szép pólyát. Pl. baby outletben is van, meg kenguru gold, de én pl. itt az auchanban is láttam múltkor szépet.

Henne
Biztos szupi lesz a wellness :)

Ancsa
Nekem jó élmény volt a szülés, sokat dobott rajta, h apa velem volt :) Készültünk rá :D mondjuk nem jártunk szülés felkészítőre meg ilyenekre, csak sokat beszélgettünk róla, meg nézett velem "Élet az anyaméhben" c filmecskét. ilyenek :)

Dorka
Naaa, gratula a nyaraláshoz! Engem is érdekelne, h hol sikerült szállást találni ;)
Egyébként Marci szeret utazni, azzal nincs gond. :)

Angie
No, akkor hajrá a hordozóért :) Tényleg nagyon jó fajta és az ára is szuper!

Mosható pelus:
Én is ezt kérdeztem, hogy mivel mossátok??? Csak mert én a pelenkázóra mindig raktam egy tetra pelust, és volt h Marci rárottyantott és sehogyan nem jött ki a pelusból a folt... :roll:

Rabbe
Te is pörögsz akkor rendesen :D
Nyamm, nagyon finomat főztél :)

Akra
Gratula a vizsgákhoz!
Sajnálom a rosszullétet, tegnap nekem is égett a gyomrom a kígyóubitól, pedig imádom. Gyomorégésre lehet bevenni Rennie-t, azt kismamik is szedhetik!

Telokin
Az eldobható pelusok ilyenek... mondjuk mi is pamperst használunk, de nem szokott zselés lenni Marci feneke. Bár volt egy méret, amitől igen, de már nem emlékszem melyik volt az...
Viszont a liberoval meg a huggies-zal sosem volt gondunk.
fényképet úgy tudsz berakni, h itt az ablak alatt, ahova írod a szöveget, van egy "melléklet feltöltése" felirat. Arra katt rá, kiválasztod a képet és megnyomod a feltöltés gombot :)
Viszont a képmérete max. 600x600 pixel lehet, nagyobbat nem enged feltölteni!

szisszka
 
 


Angie
De éééééédes Szilárd a képen! :)

szisszka
 
 


Szissz!
Én is olyan mimóza vagyok ezzel a terhességemmel. Én is szenvedek mostanság a hátfájással, azaz inkább a belenyillalásokkal. Mindig úgy megijedek, hogy valami baj van. Azt sem tudom, hogy mennyire jó nekem napi 8 órát ülni. Úgy be tudok néha parázni.
Azokban a pólyákban pehely töltet van? Mert én a legtöbb helyen mű töltetüt láttam. De a miénkben is csináltatott pehely betét van. Anyukám varratta valami párnásnál. Pont aznap lett kész, hogy beindult a szülés Szilárddal, és amikor hívtam anyut, hogy megyek szülni, ő pont a párnásnál volt. A nő meg annyira megörült, hogy az általa készített pólyabetétbe még aznap baba kerül, hogy a kispárnát, amit még anyu varratott, ingyen odaadta :lol: :lol: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


akra: köszi, hogy megírtad az árat. hát már az afp-vel én sem akarok foglalkozni, nem érdekel most. :D

Angie: nagyon édes Szilárd. :)

dorka:tök jó, hogy találtál nyaralást :) a férjem egyébként urológus.

gyancsi: csak pár napra, 3 éjszakára megyünk wellnesre. a férjem nehezen kapott 2 hét szabit, így 5-5 nap lesz szülőknél, közben pedig Egerbe megyünk. :) kilométerhiányunk nem lesz, mert a férjem szülei Vajdaságban élnek, az én szüleim pedig Miskolc környékén. :D így jutott a választásunk a közelben Egerre. :)

tényleg, lányok, valakinek van valamilyen infoja, hogy császár esetén mennyit szoktak adni az orvosnak? nálam lehetséges, hogy az lesz, emiatt is kérdezem.

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Angi: gyönyörű a nagyfiad :-)

rabbe78
 
 


fél kézzel, rossz a töltő...

szóval fehérítés dm.ben kapható gallseife ez egy szappan, minden foltot kihoz... legalábbis sokat, na

anyatejes és későbbi kakihoz is van papír a pelusba, tök jó, csak én sokszor elfelejtem beletenni :lol:

van külső-belső, van több méretes, nekem az aio, minden az egyben jött be, ennek a mérete is egy, patenttal lehet állítani, a kétévesem 16 kiló, még jó, hatkilósan kezdtem vele ezt a típust,

ha vki megnézné, szívesen mutatom, akár postán is, de van bolt is, mondjuk én csak netest ismerek...

http://www.e-baba.hu/
http://www.babamosoly.hu/
http://bambio.hu/


haasználtan:http://www.mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=8



ugyanitt másik topoikban kendőfélék is vannak.


és ajánlanék még néhány könyvet: nekem mind sokat adott :)
http://www.libri.hu/konyv/az-elveszett- ... maban.html

http://www.libri.hu/konyv/a-baba-valaszol.html

http://portal.szuleteshete.hu/Konyv-es- ... -szuleshez

http://bookline.hu/product/home!execute ... optatashoz

freestyler
 
 


Köszi a fiam dicséretét. Picinek egy igazi kis angyal, mostanság pedig egy kisördög. Egyébként most már így néz ki :D
Kép

Freestyler!
A betéteket is meg a papírt is ugyanott lehet megrendelni? A harmadik linkről rendelted a tieidet?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


http://moshatopelus.blogspot.com/ még info...

igen, a bambioról van pont majdnem minden

bourette selymet rendeletem a babamosolyról, az jó ha piros, sebes a popsi, de macera, mert kézzel kell mosni. :cry:

freestyler
 
 


Angie, nagyon helyes a kisfiatok!!!!!!
Tegnap megszegtem a fogadalmamat, miszerint szeptemberig nem veszek semmit a babának... :oops: turizni voltam és volt néhány annyira szuper játék, hogy nem bírtam ellenállni. Mindegyik márkás, kifogástalan állapotú, finom plüss anyagból, olyan tapizós, színes, tükrös, felakasztható... Nem is szoktam játékokat nézegetni a turiban, de most valahogy megakadt a szemem rajtuk és megszólalt az a bizonyos kisördög... :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hol van itt az akaraterő???????????
Egyébként Bence annyira aranyos volt mikor mutattam neki a szerzeményeimet, egyből rávágta, hogy "Ez... Gergőé!!!" :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!

már napok óta próbálok reagálni, de egyszerűen, mikor ide ülök, hogy na, akkor most, akkor vagy felkel a gyerekem, vagy éppen nagyon hiányol, szóval pár perc és állok is fel... amúgy, ha alszik, annyit tudok szöszölni, hogy mindig kifutok az időből és ide már nem jut annyi időm, amennyit szeretnék! :( nézzétek ezt el nekem!

most még alszik, így megpróbálok most írni, de nem ígérem, hogy mindenre tudok reagálni, amire szeretnék... :S

Dorka, nagyon jól hangzik ez a kismama fotózásos lehetőség, főleg ingyen, bár nálam is alapvetően az a probléma, hogy nem szeretem, ha fotóznak... :P szóval nálam ez ki is fújt! ígértem a szülés előtti képemet is... hát, még meg sem kerestem, mert a pici notebook-ban nincs DVD meghajtó, így a másik gépre kellene mennem, és általában ott alszik Beni. na de majd talán ma! :)

nyaraláshoz külön gratula, ügyi vagy, hogy tudtál foglalni! hova mentek pontosan?

Gyancsi, gratula a táppénzhez! igazad is van! :) én is eléggé hamar leléceltem a melóhelyről, igaz, nekem tömegközlekedve baromi messze is lett volna, de amúgy is, akkor költöztünk, volt itt mit csinálni, szóval nem bántam meg! :)

aztán a másik jóság az a TGYÁS volt, mikor már itthon babáztam, akkor jobb lóvét kaptam, mint, ha melóztam volna... igaz, ez csak 168 napig él! :S

Vaya, drukk a tesódnak, de, ha a doki nem paráztatja, akkor talán tényleg nincs is miért aggódni! ;) fel a fejjel, annyira azért ő sincs lemaradva, már hozzám képest... :P

hálapénz, vagy hogy is nevezzem, hát nekem sem volt választott dokim, vagyis volt, de ő otthagyott a szarban, így az ügyeletesnél szültem. nagyon profi volt a doki is, a szülésznő is. de pénzt végül nem is adtunk, mert a dokinő elhúzott szabira, így vele többet nem is találkoztam... most sem tervezem választott orvos felkérését, inkább a szülésznőn gondolkozom! ha probléma lenne, úgyis százan nyüzsiznének körülöttem, de úgysem lesz, így minden megy majd, mint Beninél! ;) én erre készülök!

mosható pelus... minden elismerésem a tiétek, akik ezt a fajtát választják! én is szeretném óvni a környezetet, de ez nekem sem menne! :( inkább gyűjtöm szelektíven a hulladékot, nem pazarolok vizet, villanyt, stb., de sajnos ezt nem tudom bevállalni. szomszédasszony amúgy azt csinálta, hogy vett pár darabot, amit itthon hordtak, de, ha elmentek az eldobhatósat választotta. és, ha belegondolok, tényleg vannak olyan helyzetek, ahol nem igazán tudod megoldani eldobható nélkül! :( vagy csak én vagyok nehéz eset? pl., ha elmész valahova, akkor hova teszed az éppen elhasznált mosható pelust? kis vödröt csak nem viszel magaddal!? és a másik, hogy tényleg a mosáshoz használt mosószerek nem éppen annyira károsak, mint az, ha eldobhatót használsz? lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, akkor bocsi... :oops:

örülök, hogy amúgy mindenki szuperül van! ennek így is kell lennie! ;) babócák meg iszonyatosan szép motyókkal gazdagodtak, ügyes anyukáik által! babakocsi, rucikák, hordozó, stb. stb. :)

én még nem igazán vettem semmit, inkább Beninek vettünk új ágyat, meg szekrénykét az ikea-ban, amit a férjem kedden össze is szerelt, szóval most ez a nagy újdonság! :)

Angie, nagyn szép kisfiad van! babának is cukkancs, de ilyen nagyfiúként meg már kész férfipalánta! :)

szerintem bátran vedd meg az ülést! nem lehet gond belőle! ;)

Csillag, ne bánd, hogy megvettél pár játékot, nehogy azt gondold, hogy ez rossz ómen, vagy ilyesmi, mert, ha azt érezted, hogy meg kell venned, akkor bizony meg kellett venned! szóval nyugi, minden okés lesz és novemberben már lesz is gazdája a játékoknak! :)

ja, és többedik gyerkőcös lányok, kérdés, hogy mikor igényeltétek a GYESt, mennyivel előbb, mint a gyermek betöltött 2. életéve?

illetve a másik, hogy van most az alexandrán 40%-os könyv akció, a mai nappal ér véget, így bocsi, hogy csak most szólok, de hátha valaki rámoccan... pl. Anna Peti könyvek csak 1499 Ft-ért! amúgy 2500 szokott lenne... ;)

és még egy, hogy meséltem itt lent a játszón, hogy hány nap szabim van, és tökre kiakadtak a lányok, hogy biztosan nem annyi, és próbálja meg kibulizni a dolgot, hogy adjanak oda többet. nem tudom, valaki esetleg nem jártas ilyesmiben? én úgy tervezem, hogy Beni 2. szülinapja után kiveszem a szabikat, és utána megyek táppénzre...

sophie27
 
 


Sophie!
A szabi kivétele nem mindig jó választás, ugyanis, ha kiveszed a szabadságodat, akkor ismét elindul a munkaviszonyod, és azzal úgy-e nem lesz meg a 180 nap, amit bér-alapul tudnak venni. Ez azokra érvényes, akiknek magasabb a keresetük, mint a minimálbér. Nem tudom, milyen cégnél dolgozol, de ha TB kifizető hely, akkor ott meg tudják mondani, hogy mi számodra a jó választás. Nekem anno azt javasolták, hogy ne vegyem ki a szabijaimat, hanem menjek táppénzre, mert nekem akkor is magasabb lett volna a táppénzem, mint a GYED. Ezt a bérszámfejtők ki tudják számolni. És a TGYÁS-t is rossz irányba befolyásolta volna, ha kiveszem a szabijaimat.

Köszönöm a fiam dicséreteit, tényleg szép kiskölök, de kinek ne tetszene a saját gyereke :lol:

Környezetszennyezés: Szerintem a mosószappanok nem szennyezik a környezetet, mert alapvetőleg lúgból vannak. De még a mosószer sem annyira, mint egy darab eldobható pelus. Csak azt nem tudom, hogy itthon miért nem lehet kapni természetbarát, könnyen lebomló pelusokat. Nekem Berlinből hozott régen a barátnőm, Pampers volt. Itthon nem találkoztam vele :roll: Látott már valaki itthon ilyet?

Szissz!
Csaknem 8-ig aludtatok ma?

Csillag!
Jól tetted, hogy megvetted azokat a plüssöket! Jövő héten én is megyek a hordozóért. Ezt nem hagyom ki!!!!!!! De ha már ott leszek a Babyoutetben (ahova évente egyszer, de lehet, hogy még ritkábban jutok el), akkor lehet, hogy körülnézek :lol: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, szerintem a DMben van valami öko pelus... lehet, hogy ez azt jelentené, hogy könnyen lebomló? még sosem néztem meg tüzetesebben, mert megvan a megszokott márkánk BabyLove-ból is... ;)

a melóhelytől kérdeztem már, de elég töketlenek... :S

sophie27
 
 


Sziasztok Lányok!

Dorka,
ööö, izé, valami cocoa butterica volt a papíron. A lényeg, hogy kakaóvaj :D Tudni fogják egészen biztosan. Jó zsíros, sűrű. Este bekenem reggelre szívódik be teljesen.

Gyancsi,
igen mi pont olyan hegymenők vagyunk.
De a vizet is imádom, sőt, csak valahogy úgy érzem, 1-2 alkalom miatt már nem vennék külön fürdőruhát, a tavalyi meg bikini, és valahogy nem szívesen tenném ki benne a pocit csupaszon :oops:
Feszülős ruhában szeretem ha látják,de csupaszon nem esne jól.

Még lógok a homeós tippekkel, de le van írva papíron, és le kellene másolnom, csak úgy el vagyok úszva mindennel.
Tegnap bevásároltam apának, mert ma reggel elmentek Ausztriába haverokkal a hétvégére egy hegyifutó versenyre, én meg most munka után anyukámhoz megyek Hódmezőre, de előtte még Csucsutól babaruhát válogatok :D
Szóval a hétvégén nem leszek.

Így ma két hátizsákkal, egy kicsivel meg egy naggyal kellett keresztül utaznom a városon melóba, hát egy élmény volt.
Ki ugrik a metrón hogy segítsen, hát a 70 éves papa, akit még úgy neveltek régen, hogy tanult valamit az illemről, udvariasságról.
Jellemző.
De azért már jobban helyhez jutok, de elsősorban a nőktől persze.
Nah mindegy, lerágott csont, nem is morgok rajta tovább, csak ahogy nő a pocim, én meg nehezülök, úgy lesz egyre kevesebb türelmem a tömegközlekedés szépségeihez...[/url]

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mi is felkeltünk.Megint elég hülyén aludtam,ráadásul most meg fáj a fejem,persze nincs itthon Algopyrin:(
ti milyen gyógyszert/vitamint szedtek most a terhesség alatt.Nekem a doki a Femibiont mondta,de ez szerintem marha drága(5000 ft 30 szem,napi 1 tabletta)ráadásul ebbe több vitamin is van mint csak a folsaf/vas.Nem tudom én mostanában alig eszem vmit,de még is nagyobb szerintem a hasam az ilyenkor átlagosnál,tavaly elég volt még csak sima vastablettát szednem.Csak azon filózom hogy nehogy óriásbaba legyen,(a Virág sem volt mondjuk pici:3760,mondjuk ott ilyenkor már azért többet ettem)

Most hétvégén nem leszek,megyünk haza vidékre.

Kép
Kép
telokin
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap este elég későn értünk haza, babázni voltunk, aztán még Andris szüleinél, úgyhogy ma extra hulla vagyok!
Képzeljétek, eddig nem kaptuk meg a kajajegyet, és most egyben jött a 6 havi.Olyan szuper.És állítólag már a Tescoban is elfogadják a melegétel-utalványt :D Ti tudtok erről valamit?

Akra, örülök, hogy jöttél, és remélem elmúlik a hányinger és a gyomorégés.Bár a gyomorégés nálam is be szokott köszönni sajnos, meg feljön a savam, de nem szedek rá semmi, szerencsére nem gyakori.Gratulálok a vizsgákhoz!!!!

Telokin, szegény kis Virág!Remélem estére jó kedve lett!!!


Angie, nagyon édes Szilárd!Már jó nagyfiú :D Húú, én ezekbe a Gyes,Thgy és társai dolgokba már egyszer mélyen beleástam magam, de tiszta dilis voltam tőle, pedig jó lenne utánanézni a lehetőségeknek, de nincs humorom nekilátni.......Ráadásul nekem határozott idejű a szerződésem.

Szisszka, tényleg alszotok remélem :D Ma hogy van a derekad?Remélem már nem fáj!Ne vidd túlzásba a takarítást!!Ma mentek anyukádékhoz?

Henne, nekem a barátnőm fogadott orvosnál szült, nem tudták, hogy császár lesz, és annyit adtak, amennyiben az elején megegyeztek( 50.000,-)

Freestyler, tényleg le a kalappal előtted, és mindenki előtt, aki a mosható pelust választja!!!

Csillag, nem baj, hogy vásároltál!Gondolj bele, hogy örül majd neki Gergő baba :D :D Húúú, most nézem, gratulálok a félidőhöz!Ilyenkor azt hiszem, már indokolt a pénzköltés!!!!!!!!

Sophie, ha lesz időd várjuk a képeket :D Elhiszem, hogy nehéz követni, olyan sokat írunk, csak úgy pörögnek az események :D

A nyaralás, többen kérdeztétek: Balatonfüredre megyünk 4 éjszakára.
www.goldhaus.co.hu
Már annyira nagyon várom!!!!

Ja, és én ma tüntetőleg tangapacskerban jöttem, hogy majd biztosan jó idő lesz, de nincsen :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sophi!
Akkor egy kicsit jobban körül fogok nézni, hátha találok valamit. És áttérek arra, hacsak nem duplája a simának. Nem is értem, hogy miért mi anyukák próbálunk környezetet kímélni, amikor a pelusgyártól magasból lesz....ják. Nem nekik kellene megoldást találni, hogy hogyan állítsanak elő olcsón könnyen bomló pelusokat??!! Ha már létezik, akkor csak az kellene megoldani, hogy olcsón előállítsák, nem??!!

Vitamin: Nekem az orvosom nem tűnik vitaminpártinak. Azt mondta, hogy ha meg tudom oldani, hogy napi 3-4-szer egyek gyümölcsöt és/vagy zöldséget, akkor nem kell szedni semmit. És hát én amilyen nagy gyümis vagyok, ez nekem nem gond. Egyedül egy folsaf-vas készítményt írt fel, mert azt mondta, hogy folsav nélkül nem tud beépülni a vas, akármennyi zöldséget is eszek. Folsavat meg nem egyszerű a magyar táplálkozással bevinni. Ha eszembe jut, naponta bekapok egy ilyen folsavas vas gyogyit.

Helyátadás: Én az első terhességemnél közlekedtem BKV-val, inkább metróval. Nem nagyon volt kellemetlen tapasztalatom, az is igaz, hogy későn jártam, és akkor már diákok nem utaztak. Inkább velük van a gond.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ha valakinek nem profik a munkahelyén a TBsek, akkor létezik valamilyen tanácsadó szolgálat, de erről sajnos semmi infom nincs. Kicsit nézelődni kell a neten, hátha találtok valamit.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Lányok!
Itt kérdezte valaki, hogy mit lehet a savra szedni?
A sógórnőm súlyosan savasodik, és neki a Rennie nem vált be, nem volt elég. Talált egy jobbat, Dr. Stomi a neve, és van belőle pezsgőtabletta és elrágcsálós változat is. A második hatásosabb. Nagyon bevált neki. Ebből napi 2-nél nem is lehet többet bevenni, mert olyan hosszú hatásideje van. Patikában és DM-ben is lehet kapni.

Kilókkal hogy álltok. Én ma reggel mértem magam, +4kg-nál tartok. Ez szerintetek átlagos?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Helló Lányok!!

Dorka- Örülök, hogy végül csak sikerül egy nyaralást lestoppolnod, minden jó ha jó a vége :D Képzeld az én párom októberben lesz 30 éves és én is ejtőernyős ugrást találtam ki neki :D Bár ha szar idő lesz akkor nem fog összejönni.....Ő viszont tetováltatni akar :roll: Már alig van szabad hely a felsőtestén....Na jó elöl még van, de hátul már nincs, bolond a lelkem :D

Angie- Szerintem simán ugorj rá a hordozóra, mert ennyiért tényleg nem biztos ( vagy inkább biztos, hogy nem :D ), hogy fogsz kapni :wink: Szilárd valami nagyon szépséges kisbaba volt, az a hajzuhatag :D Most meg már kész fiatalember! :wink:

Rabbe- Húú most nagyon megkívántam a párolt káposztát, de régen ettem :D Ne pörögj azért túl sokat :D ( mondom ezt én :D )

Akra- Jó, hogy adtál egy kis életjelet :wink:

Telokin-Sajnálom a gyomorégést, próbáld ki amit Angie ajánlott....Szerencsére engem ez a gond eddig elkerült!

Szisssz- Hogy van a derekad??Remélem javult!!Voltatok-mentek ma Anyudhoz?

Henne- Akkor tényleg nem lesz km hiányotok, jöttök-mentek szépen a nagyvilágban :D Hogy fogjátok megoldani ha meglesz a baba??Mármint , hogy a látogatást a szülőknél??Én kicsit parázok tőle, hogy innen 430 km Anyuék és onnan még majdnem 200 km párom szülei ( Baja) :?

Csillag- Hajrá vásárlás!!!! :D Én is akarok már nagyon venni mindenfélét, egyelőre kinéztem a neten, hogy hol mit-mennyiért vesztegetnek, aztán ha hazamegyünk akkor fogok mindent megvenni, már nagyon várom.....Az első utam engem is a Babyoutletbe fog vinni az tuti :D

Sophie-Beni helyrejött már teljesen??Szerintem is valami szakértőtől kérdezz rá erre a táppénz dologra ( ha gondolod megkérdezem itt az egyik lányt itt a babaneten, egy másik fórumban van, hogy nem baj-e ha írsz neki, ilyen helyen dolgozik és 32.hétben van, szóval tudja mi a dörgés, szerintem tuti, hogy szivesen segít, nagyon rendes!!Hmmm??)

Eclipse- Nem, az szerintem sem jó semmiképp sem ha a hasadat kiteszed a napra, mindenképpen takarja valami :wink: Esetleg ruhában fürdés?? :D

Képzeljétek jövő hét szerdára kaptam időpontot a nőgyógyásztól egy sima UH-ra, mondtam neki, hogy nem bírom ki július 19-ig, az nagyon messze van :D Úgyhogy jövő héten megkukkolhatom a kis szépségemet, juhéjjjj :D

Ma már kihúzgáltam a gazokat a kertben, lefestettem egy falat ( mert foltos volt), kiporszívóztam, mostam, teregettem, főztem :D Nagyon büszke vagyok magamra :D Virtuális hátbaveregetés nekem :lol:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsi!
Te jó ég, milyen aktív voltál ma!
Ha nem laknál olyan messze, igénybe venném a kertészkedési szolgálataidat :lol: Én ültettem pár palánta paradicsomot és paprikát, de lassan nem lehet megkülönbözetni a gyomtól. Minden hétvégén van valami program, hétközben meg esik az eső, és foglalmam sincs, hogy mikor álljak neki. Holnap is Gyerekszigetre készülök Szilárddal.
Egyébként köszi a fiam dicséreteit. Nagyon bírtam, hogy ennyi haja van :) És most is olyan kis drótminőségű a haja.
Én már meglestem a másik fórumon, hogy kibuliztál egy potya uh-t :lol: Jól tetted!!!

Szissz!
Ma mentél anyudékhoz? Csak mert nem jöttél, még a táblával sem, és hiányzol. Remélem, nincs semmi gond.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jajj csajok azt el is felejtettem, hogy Tesómtól kapok egy csomó babaruhát, tegnap átküldte a képeket róluk, nagyon cukik és vagányak, szinte semmi ruhát nem kell vennem, harisnyát-zoknit csak ilyen apróságokat, annyira örülök :D

KépKép
gyancsi
 
 


Angie- Na nehogy azt hidd, hogy én ilyen nagy kertészlegény vagyok, minket is már inkább a gaz lepett el, mint a burjánzó virágok mostanában( azok bezzeg nem nőnek, amiket direkt ültet az ember :D ), úgyhogy nem bírtam már nézni :D Ez kb minden hónapban egyszer jön el :D Úgyhogy én is nagy lusta vagyok ám ilyen szempontból :D

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsi!
Úgy látszik, ma itt csak ketten dialógozunk :)
Én szívesen kertészkedem, de ahhoz otthon kell lennem hétköznap is, mert esténként nincs erőm hozzá, hétvégén meg van jobb dolgunk is :wink:
A rucikért hálás lehetsz. Sokat lehet így spórolni. Én is fogok kapni a tesóméktól, ha lány lesz. Fiúra meg a Szilárdé jó lesz :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


na. az előbb írtam, erre mikor elküldtem, kiírta, hogy előbb jelentkezzek be :twisted: bakker, ebbe a szar babanetbe... :(

Ancsi, ha Tündire gondolsz már túl vagyok rajta, látom, hogy vagytok közös topikban is! ;) ismerem őt én is, mert az előző babánk nekünk is augusztusi lett volna...

gratula az előrehozott UHhoz! de jó neked! ;) na meg a sok babaruha, amit kapsz, szuper jó dolog, hogy nem kell mindent megvenni!

Telokin, Eclipse, jó utat, és vigyázzatok magatokra! :)

Szisszkáék biztosan az anyukájánál vannak, hogy ennyire hallgat! :)

huh, izgatja a fantáziám az AFP eredményem... már biztosan készen van. lehet, hogy jövő héten be is ugrok érte az SZTKba, aztán pénteken vééééégre doki, na meg UH! :)

nem is tudom, hogy mit írtam még az előzőbe... :S

Beni jobban, vagyis jól, még vasárnapig van az antibióból, addig adom neki. az orrát még szívni kell, iszonyat trutyis!

és végre nálunk kisütött a nap, pedig egész nap majd megfagytam, vagyis lent a játszón, mert persze kint voltunk :)

sophie27
 
 


Angie- Ha nálunk mégis kislány lesz, én akkor leszek bajban, Tesómnak 2 kisfia van, csupa pasis kisruhát kapok :D Este nekem se lenne kedvem kertészkedni, úgyhogy megértelek :D

Sophie-Igen, Tündire gondoltam én is, de akkor már túl vagy rajta :D Beninek továbbra is jobbulást :wink: Ez a bejelentkezés dolog már velem is többször kib@szott, azóta mindig kimásolom egy Word-be mielőtt rányomok a küldésre :D

Na megyek meccset nézni!

KépKép
gyancsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: