Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Valaki oldalán láttam egy keresett szalvétát:freskószerű,tehát festmény és a Szent család van rajta.Ma kaptam egy ilyet.Jelentkezzen aki kereste mert én már nem emlékszem!

Jucus
20170114224602

Jucus! Én voltam! Nézd meg a keresettjeim között!!! A babanetes albumjaim között van! Edit

Koda! Üzit megkaptad?? Mert nem látok listát a kértekkel!!!!!
Anyu azt nézte ki magának, ami egy rózsaszínű rózsaszál bimbókkal, és ez volt 3D-ben elkészítve fa keretben! Hát mit mondjak??? Gyönyörű munka volt!!! Úgyhogy most fel van adva a lecke!!!
anizs007

ÁnizsKép
Tényleg nagyon köszönöm, de tegnap kaptam 400 !! db szalvétát.....és az is volt közte bőven, amit tőled kéretmKép Tényleg felesleges lenne költened rámKép Inkább én adok neked, ha kell valami keresettKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda! Nincs mit szívesen!Kép Így megy ez, segítünk itt mindannyian 1másnak és ezt úgy élvezem...annyi ötletet kapok tőletek, hogy csak kapkodom a fejem!Kép)
Kodám de jó ismerőseid vannak! 400 szalvi! Azt nevezem, ez már aztán mennyiség! Mikor nyitod a boltot?!Kép)))
Fejlemények: Voltam az oviban és az óvónéni rendelt jó pár képet, de hála az égnek faalapra így nem kell még önteni is. Fizetni akar, de nem hagyom, hanem kiteszem a képeket az ovuba hátha kell valakinek... remélem lesz rá igén yés akkor én is sorozatba nyomom majd mint anykó!Kép))
No megyek mert holnapra igértem neki 2 képet!
Este jövök!

abby
abby

Ánizs!

Akkor mégis jól emlékeztem,hogy Te vagy az,de a portálon néztem csak a szalvétáidat.Szóval meg van a szalvéta de mivel ma adtam fel az Angels-t ezt csak a jövő héten dobom fel!

JUbi!

Most derült ki,hogy a barátosném(őt kértem meg) még csak tegnap adta fel neked a szalvétákat.Bocsánat!

Jucus
20170114224602

Ma is alkottam pár képet. Igaz csak 2-ről készült fotó.
Az első egy 100 éves kép! Kép Vagyis próbáltam olyannak megcsinálni!
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=84
A kép közelről:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=85
Amúgy ez égetett sziéna lenne. Találtam egy csomó festéket ma a kupi alján. Igaz teljesen be volt száradva, de a víz csodákra képes. Amikor még nem szárast meg a festék a kereten, az újammal ledörzsőltem azt! Így lett ilyen a keret, amilyen! Kép
És még egy. Csak úgy:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=86

Na mentem is!
Jó éjt nektek!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Infok: aki pesti annak a 7. kerületben van egy üzlet ahol a 20 ft-os képakasztók 3.6 ft-ba kerülnek! A gyártónak az üzlete ez és már az áfát is tartalmazza. A 100-as csomag netto ára valami 295 ft!!! Valaki ha tud ebben segíteni az jó lenne! Én minimaxiban bíztam, de stuci szólt, hogy Érden lakik. pedig már el is terveztem, hogy megvenné-ha szépen megkérem-aztán elküldi jubihoz, ő pedig hozta volna Miskolcra! De most más megoldás után kell néznem!...
Koda! Ma kaptam egy fülest...nem olyat!Kép)-hogy a fonoda udvarban is vágnak ilyen lapokat méretre. Ott egy nagy tábla-ami több mint 1 nm2 valami 4000 ft. No abból vagy 40-50 db kép kijönne. Bemegyünk megnézni holnap-ha vannak-és akkor írok róla ha érdekel! Jó?!Kép
Ma viszem az óvónéninek a 2 képet. Egy olyan fekvő macisat ami van a portalomon és annak a fiús párját! Remélem tetszik majd neki!
Ma Lilla igen megnézte magának ezt a képet. De annyira szereti a katicát, hogy nem is érdekelte a dupla szalis nagy macika, hanem a pici katikát szúrta ki rögtön!Kép)) nem semmi egy gyerek!
No majd még benézek...ha lezy még topik, mert alig írtok mostanság! Mindenki alkot?!..remélem aztán mutiztok is!Kép
abby
abby

Sziasztok!

Egy kicsit OFF kérdés:
csinálnám a g-portálos honlapomat, de nem tudok egy adott modulba több képet feltölteni. Mindig kicseréli a régit az újraKép
Miért?
Mit csinálok rosszul?

Era

Era
Kép
era75

Na most gyorsan...
Szóval nincs időm írni, mert az időmet a tanulás - meg néha egy kis kopácsolás Kép - teszi ki, de azért mindent elolvastam ám. Kép
Nagyon ügyesek vagytok!!

Anyko!
Nagyon jó lett a százéves!!

Engem most a "Bibliatértelmezés" tantárgy ezekre ihletett Kép
koszorús macilány
rózsás minikép

Jucus!
Nem gond, nagyon örülök, hogy elküldöd!!

Pussz mindenkinek!!
JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi,
megjött a csomag! Kép Köszi!

Pusz
Miszike
miszike

Miszike!
Én is megkaptam a tied! Kösziii!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Csináltam pár képet, amolyan fél centis keretű fa alapú képek, szeretem ezeket. itt kezdődik és csak léptetni kell a végéig.

Mindenki szépeket alkotott! Lopom rendesen az ötleteket.
A héten feláldoztam magam két gesztenyepürére is, tök jó mécsestartó forma a doboza! (tesco) Ma ki is öntöttem, remélem vasárnapra megszárad.

Puszi, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Jubi! Lehet nekem is kellene megint tanulnom a bibliaértelmezést és akkor én is ilyen csodákat készítenék?!
Conti! nagyon jók lettek! A vicces az, hogy itt sokan u.azt a szalit csináljuk meg különböző megoldásokkal és ez benne a legjobb4 Így lehet igazán ötleteket lopni! Nagyon jók lettek az olivásak is nekem ezek a szívemcsücske! Tegnap én is feltettem 1 új darabot a konyhába erre lemászott a falról szegény...én voltam a hibás már ott akartam látni mindenképp! Az a konyhai polcos szali ha van valakinek fölösbe akkor bevállalnám!Kép Tetszik nekem nagyon!
Eri megjött a szali! Köszi szépen!Kép
Én is a somlói alját használtam föl és még a ramas doboz is nagyon jó!Kép Csak éppen a múltkor mikor öntöttem elfelejtettem beletenni a kis joghurtos poharakat így lett pár darab mini képnek való gipsz! Tegnap csináltam is belőle egy kezdetleges anygalkás képet és a mécseseket is kidekoráltam már! Remélem 7végén tudunk fotózni és akkor bemutathatom a bénaságaimat!
abby
abby

Conti,
szépek lettek a képek! Az egyik szalvi valahonnan ismerős Kép. Jó látni, hogy jó kezekbe került Kép.

Jubi,
macis nagyon bájos Kép.

Era,
amikor létrehoztad az új modult, akkor a "képtár"-at választottad, mint típust, v. az "egyszerű"-t? Mert ha nem képtár, akkor max. egy képet lehet betenni.

Anyko,
100 éves kép nagyon réginek sikerült, jó értelemben Kép.

Koda,
csipkés kép jó lett! Mikor láthatjuk az egész konyhát??? Amúgy a KIKÁban most van régies tűzhely 50 e-ért...

Első repesztett keretem:
http://gportal.hu/picview.php?prt=37224&gid=138006&index=4

Mai alkotás:
http://gportal.hu/picview.php?prt=37224&gid=138006&index=5

Pusz
Miszike
miszike

Conti!

Szépek és az egyik konyhás nagyon tecc,eddig nem tudtam evvel a szalvival mit kezdeni de most már alakul a kép bennem is!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Anyko, Conti, Jubi, MiszikeKép
Nagyon tetszik, amiket csináltatok!!

Miszike!
Igen, igen, az volt a hiba, most már megy a dolog.
Köszi, köszi, kösziKép

Megyek is töltögetem a képeket, majd mutizok, mert csináltam egy két dolgot...

Era

Era
Kép
era75

Újra itt...

A képek:
http://gportal.hu/picview.php?prt=38003&gid=139860&index=11

http://gportal.hu/picview.php?prt=38003&gid=139860&index=12

Ezekből karácsonyfadísz lett volna, de mivel nem tettem bele akasztót, így hűtőmágnes lesz.
Most vettem ezeket a sablonkat.
http://gportal.hu/picview.php?prt=38003&gid=140059&index=1
http://gportal.hu/picview.php?prt=38003&gid=140059&index=3

mécsesek:
http://gportal.hu/picview.php?prt=38003&gid=140059&index=2

Bocsi lányok, de lekoppintottam az üzenős ötletet....úgy tetszett, de azért másKép
http://gportal.hu/picview.php?prt=38003&gid=140059&index=6

Megyek is mert nyűgi a lány.

Era

Era
Kép
era75

SziasztokKép

AnykóKép
Egy pozítiv dolog már történt, Ppicur irt, hogy ő megkapta a csomit, igy már csak Zsuzsimanó szalviainak hollétét fedi sürű homályKép

EraKép
Nagyon édesek a diszekből visszaavanzsált hütőmágnesekKépKép én is jártam igy nem egyszerKép
A mécsesek és aranyosakKép Ma vettem én is egy mécses formát, meg szalvétagyürű formát, este majd öntögetekKépKép

MiszikeKép
Nagyon édi a pöttyös képed, és a repesztés nagyon jól sikerültKépKép

JubiKép
a maci a gyengém igy nem kell tovább mondanom semmitKép

Nah most mentem mert a fiam épp a számitógépet akarja szétszedni és talán azzal még ráérKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Jucus!
Megérkeztek a szalvéták! Hogy háláljam meg? Mindjárt megnézem, hogy a te oldaladon vannak-e wanted-ok...

Conti!
Nagyon jók lettek a bemart keretű képek! Igazán tetszenek!! Kép

Miszike!
Az első repesztés gyönyörű lett, a pöttyös pedig nagyon aranyos!!

Era!
Nem volt nehéz ilyen apró darabokat precízen kifesteni? Én nem biztos, hogy vállalkoznék rá Kép Jól sikerültek!! Ha elkészült, elárulod az oldalad címét? Kép

Én most átöltöztettem az oldalaimat, ha valaki kíváncsi rá, akkor itt és itt megnézheti őket.

Jocccakát!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

jajjj.olyan szépeket alkottatok, hogy csak tátoma számat!

Conti!
Biztos első repesztésed? Nincs benne valami kis huncutság? Le a kalappal előtted! Nagyon szép lett! Irígykedem!!! Én még most sem tudok igazán szép repedéseket! van mit tanulnom! Kép

Én is alkottam egy tálat gipszből. Vettem ilyen kiöntőformát. Majd mutizok, csak most épp ablakmatricázok!

Jó éjt!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Hali lányok!

Anykó!

Szépek a képek! Bár az angyalka nem az én világom, de tökéletes a maga nemében Kép A kombinált keretűnek festettél hóbuckákat az aljára? Vagy ott is szalvi van?

Koda!

Ennyi rémhír után, örülök, hogy odaértek a rózsák.Mondjuk, azt tudtam, hogy tetszeik Kép
A recepteskönyved, csudiszép! Szerintem, jobban menne az én konyhámba Kép ... na jó nem, csak írígykedek Kép Najóvan, még ez a babosüveg is! Na most meg egy csipkés kép! Ilyent! Te totál komolyan gondolod azt a konyhát, már látom! Kép

Abby!
Nehogy azért feladd a szögeket! Uramatyám, drágább a bélyeg mint a szög! Kép

Conti!
Szépeket csináltál, mind fán van, vagy az első az gipsz?

Miszike!
Hát te biztos őstehetség vagy, ha az első repesztésed, ilyen klassz lett!
És azt a pöttyösszélűt, hogy csináltad??? Tök ötletes!

Era!
Legalább a hűtő is karácsonyi hangulatba kerül Kép Tecces a sirályos kép is, hogy úgymondjam "siráj" Kép

Na én pedig pont semmit sem csináltam, csak művelődök itt, napokóta. De majd jól lelopok minden ötletet, aztán juj nektek!

krimo

Kép
krimo

Tudtam, hogy valakit kifelejtek!

Era!
A karácsonyfadísz helyett hűtőmágnes nagyon tetszik. Mennyi idő kifesteni őket? Én is nagyon szeretnék ilyeneket, de valszeg nem lenne türelmem!
A mécsestartók is nagyon jók. Venni akartam sablont, de csak olyat árulnak, aminn már minta van. Nekem pedig az olyan nem tetszik.

Jubi!
Neked nem is tudok újat mondani! Megint szépet alkottál! Kép

Tényleg megyek! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Era,
jó ötletet adtál a hűtőmágnesekkel! Nekem is itt van kiöntve egy csomó betlehemes meg karácsonyi cucc, persze akasztó nélkül... Kép

Köszi a dícséreteket! Kép Nem csalás, nem ámítás, tényleg az első volt. És azért látjátok ilyen jónak, mert távoli a kép Kép...
A pöttyös nem ilyennek lett szánva. Kicsi piros üveggyöngyöket szórtam még frissen a festékre, reméltem, hogy ott maradnak. Hát nem. Úgyhogy beszórtam hajlakkal, amitől leoldódott a festék róluk. Így nagyon idétlen lett, úgyhogy ledörzsöltem a golyócskákat. De nem adom fel!!! Kép Valahogy majd ott marasztalom őket Kép.

Újabb műremek a férjek gyöngyének:
http://gportal.hu/picview.php?prt=37224&gid=138006&index=6

Pusz
Miszike
miszike

Miszike!
Bocsi, hogy az előbb átkereszteltelek Continak! De gondolom tudtad, hogy a te repesztésed dícsértem! Kép
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Anyko,
legalábbis sejtettem Kép. Conti nem olyan zöldfülű, mint én, hogy az első repesztését kelljen dícsérni Kép. Ettől függetlenül nagyon jól esett, amit írtál Kép.

Pusz
Miszike
miszike

Miszike!

Üveggyöngyök?! Miket találsz ki te jány! Szerintem így tök jó, de hát ezt nem vállalom, hogy kipróbáljam Kép

Kép
krimo

Sziasztok Lánykák!

Az elkövetkező napokban (kb.egyhétig) valszleg csak annyi időm lesz, hogy olvassalak és megnézzem az alkotásaitokat :-( Van egy határidős melóm, ami húzós, és nonstop csinálni kell:-( Így aztán se alkotás, se szómenés itt :-(
Mindenkitől bocsi, hogy nem sorolom fel névszerint, de isten bizony megnéztem minden alkotást és annyi időm volt hogy közben tátsam a számat :-))) Fantörpikusak vagytok, mint mindíg :-))))
A köcsögök nagy része készen van, de holnapra meg lesz minden, és akkor a jövő héten, - még nem tudom melyik napon, de szólok ha megvan - útnak indítom Debrecenbe Jubikához :-))))
Aztán szeretném ám látni, hogy mi lesz belőlük :-))))
Némi írígységgel búcsúzom mindenkitől akinek lesz ideje alkotni:-( De azért mindenkinek szép végeredményt kívánok, és várom a kész műremekeket, hogy legalább gyönyörködhessek :-))))
Sziasztok
Éva
minimaxi

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteketKép
Bevallom, hogy nem egyedül festettem ki a karácsonyi díszeket. Itt volt a hugicám, és ő is festegetett.
Én szeretem festeni az ilyeneket, bár azért elég sok idő,meg a hátam is belefájdulKépKép

Miszike!
Én is kérdezni akartam, hogy hogyan csináltad azt a keretet, jó ötlet az üveggöngy, így ráolvadva még jobb.

Minimaxi!
Jó munkát! Aztán siess viszaKép

Jubi!
Ma utalom a pénzt.
Nagyon csinik lettek az oldalaid, olyan jó a hangulatuk.
Lassan készülök ám az oldalammal, de ha kész, mutizom.

Conti!
A fa alapot honnan szerzed?

Megyek ebédelni.
Era

Era
Kép
era75

Miszike!
Hirtelen a 'nagyon állat!'felkiáltást csalta elő foltos-piros keretű képed, de gyorsan 'tuti'-ra disztingválokKép
nagyon-nagyon-nagyon tetszik, csak sztem még egy ilyent nehéz lesz utánozniKép

Conti!
A faalapot vetted, vagy vágtad? Mert akkor hogyan vetted el ilyen szépen az élét?
Itt mindig új rejtélyekbe akad az ember lánya...

Én tegnap tortát sütöttem, a párom ma 30 éves!
Alul csokis krémű dió-csoki-dió lapokkal - hogy jó magas legyen, étcsokimázzal bevonva, az emelet pedig tejszín-túró-citrom-csöpp ananász, natúr, teljes kiőrlésű lisztből, édesítővel készült alapra. Ha már fogyózik az ember, de tejszínkrémet tesz rá?! Kép Kép Kép
Bocs, kicsit off voltam, de éjjel csináltam meg, 6-kor keltem a gyerekekkel, hogy a lufikat felfújni, meg megteríteni legyen időm. Meg aztán 30 mécsest meggyújtani sem fél perc.
8-kor jó reggelt buli volt!
nagyon bejött...
Utána 11-ig aludtamKép
paat

Paat!

Ne mán! itt csurog a nyálam! Nem lehetek a férjed? Kép Csak amíg a szülinapom van ! Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

A lemaratott falap 210 ft-ba kerül, de már rajta van a hátulján az akasztó (ragasztópisztollyal, megkérdeztem) a XVIII.ker. lőrinc centerben van egy hobby bolt, ott szoktam venni. A sima falap négy lyukkal a sarkában az 170,- Itt nagyon sok féle faanyag van, hát nem olcsó, de még nem mertem a kezembe venni a dekop fűrészt.

Paat, egy fénykép jó lett volna a tortáról, nagyon fincsin hangzikKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Paat,
boldog szülinapot a férjednek! Torta nagyon jól hangzik! Kép

Jubi,
szép őszi lett az oldalad Kép.

Era,
ha tudok még vmit segíteni a honlappal kapcsolatban, szólj nyugodtan Kép!

Minimaxi,
hamar túlleszel a munkán, azután jöhetsz alkotni Kép

Krimo,
nem nehéz reprodukálni a pöttyös keretemet, este majd neki is látok Kép.

Pusz
Miszike
miszike

Paat!
Nagyon ügyi vagy!!
Meg amiket Miszike és Anykó alkot, az sem semmi!!

Jubi!
Megpróbizom neten keresztül átutalni a pénzt, ha nem megy, akkor viszont csak kedden tudom, mert holnap hosszú napos vagyok, nincs időm Otp-zni...
Remélem jó úgy is...
Pussz mindenkinek:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

SziasztokKép

Végre végeKép
Ma volt a dupla keresztelő a két kisebb lánykámnakKép És a Pici 1 éves szülinapi bulija isKép
Jól sikerült, jó buli volt..még a templomban is nagy volt a jókedvKép ( Pap bácsi adott rá okot:o )
No, bocs az off-értKép

Van sok alapanyagom, most kezdhetek is neki a munkánakKép
Jókat csináltatok nagyonKép tccenekKép lesz mit koppintanomKép

Most vissza olvasgatok.

cupp
Hajni
hajnii

Szép új hetet mindenkinek!

A nagy érdeklődésre való tekintettel bemutatom a tortát:
http://www.gportal.hu/portal/paat

A lapom még csak váz és próbálgatás, de dolgozom rajta.
Így most máson nem tudok dolgozniKép

De legalább kisütött a nap és elmegyek a kisasszonnyal sétálni.
Ja! És a posta felé, Koda, Conti, Ánizs!!! Kép
paat

Kelet-magyarországi köcsög megrendelők figyelem!Kép
Minimaxi telefonált, és holnap-holnap után ideérnek a köcsögök! Lehet izzítani a szalvétákat! Kép

Zsu!
Lehet gondolkozni, hogy hogyan jusson el a te adagod Nyíregyházára! Kép

Koda!
Hozzátok vinnénk a Tied és az Abbyét! Otthon lesztek szombaton 13 óra körül?

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Miszike!

Na ha másodszor is sikerül, ilyen pötyit csinálnod, lehet, hogy én is kipróbálom! Kép

Hajni!

Gratula, a keresztelöhöz!

Paat!

Na ez már aztán tényleg sok! Nem elég elképzelni, most még a látvánnyal is tetézed?! Kép
Bosszúból feltettelek az oldalamra Kép

Kép
krimo

Jubi!
Szívesen átudrunk érte valamikor, amikor nem zavarkodunk...
Köszi előre is:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Jövök csajok, de a konyhámat csinálom ezerrel, ezért most csak Jubinak gyorsan.

Jubinak:
Igen gyertek nyugodta! Itthon leszünkKép Abbyhez meg majd mi elvisszükKép
Nagyon köszönöm..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

SziasztokKép

Egy gyors linkelés fürdés előtt.
ma csináltam: http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40269&index=53
egy kis koppintásKép Apájának nagyon teccc...
Kicsit repesztettem is alá: http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40269&index=54

bocs a képek nem igen jók..kezd kiöregedni a gépem.. (már írtam a JézuskánakKép )

PaatKép Remekül néz ki (nincs feléd tartozásom?? )

KrimoKép
KöszikeKép

Nemrég jöttünk haza a Kikából, Mimuska elhagyta a babáját...milyen éjszakánk lesz???Kép
Gyorsan leteszem Őket aludni,és ha nem alszom be Velük, keresgethetek egy hasonlót a neten...

Hajni

Koda: küldtem ma Neked elsőbbségitKép
milyen lesz a konyhád????
hajnii

Sziasztok!

Paat,
nagyon guszta a tortád! Kép

Hajnii,
az enyémet még nem adtad fel? Én feladtam a tiédet, majd írj légyszi, hogy megkaptad-e.
Szép lett a képed, igazi régiség! Kép

Jucus,
arik az angyalkáid Kép.

Képek lyánykámnak:
http://gportal.hu/picview.php?prt=37224&gid=138006&index=7 és utána levő.

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok!

Miszike!
Nagyon szépek lettek a képekKép
Az utolsó szalvi ismerősKép

Jucus!
Látom már karácsonyi lázban égsz.
Nagyon jók a gömbök.

Hajni!
BabaKép
Mi pont most vettünk Annának pót nyulat, mert sajnos még kimosni sem tudom, egész nap azzal rohangál. De sajna az új, ami pont olyan mint a régi, csak tiszta, és még szép,azt nem szereti annira.
Még jó, hogy a radiátoron megszáradt estére a régiKép
Nagyon jó lett a koppintásKép

Paat!
nyam-nyam...fincsi lehetett a tortaKép
Gondolom hamar elfogyott.

Én most nem alkottam semmit.

Era

Era
Kép
era75

Miszike! DEDE!! elfelejtettelek írni??..bocsi

EraKép
Írtam most a Kikának egy levelet..hátha....
Meg most én is megpróbálok levadászni valahol egy ilyen babát...simba játék..de már 2 éves....
cccccc

Hajni

köszi a képreKép
hajnii

Hajni,
Jujjdejó, hogy föladtad! Kép
Hogy néz ki a baba? Itt a környékünkön árulnak ilyesmit, megnézném, ha gondolod.

Era,
nagyon tetszik a szalvi lányomnak, végigmutogatta, hogy mit lát rajta Kép. Mégegyszer köszi! Kép

Pusz
Miszike
miszike

Miszike:
itt látszik valamennyi belőleKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=3640&page=2&image=81789
nem valami húúú de baba...csak hiányoljaKép

kösziiii
hajnii

bocsi az OFFért!!
H
hajnii

Sziasztok!
Nem vesztem ám el, csak kicsit pihengettem! Kép Élveztem a "jó" időt! Kép
Háááát....nagyon szépeket csináltatok!
Ki is emelnék egyet, ami nagyon tetszik!!! Kép
Miszike! Kép A 2. repesztett járműves nagyon nagyon jó lett. Elárulod, hogy mia titka a nagy repedéseknek? Nekem nem sikerül! Kép

Közben alkottam, mert kértekk képeket a boltba. Őszii hangulatú legyen, de szalvit nem tudnak szépet árulni...Kép Kaptak is fejükre a tulajék! Kép
Szóval pár őszi kép:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=87
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=88

Egy rózsás. Arannyal van satírozva a keret, ami a képen nem mutatkozik meg.
És még egy rózsás. A keret ugyan azzal a technikával van, mint az előző:

Két tálka. Az első mondjuk kis ékszeres, a második per pillanat gyertyatartó:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=54
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=55
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=56

És készült még1 konyhai üzenőtábla. Sikerült szépen lefestenem a szélét! Kép Egyszerűen cellux-szal leragasztottam. Könnyen le tudtam szedni és semmi kárt nem okozott! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=57

Ennyi!
Jó éjt!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Nem vesztem ám el, csak kicsit pihengettem! Kép Élveztem a "jó" időt! Kép
Háááát....nagyon szépeket csináltatok!
Ki is emelnék egyet, ami nagyon tetszik!!! Kép
Miszike! Kép A 2. repesztett járműves nagyon nagyon jó lett. Elárulod, hogy mia titka a nagy repedéseknek? Nekem nem sikerül! Kép

Közben alkottam, mert kértekk képeket a boltba. Őszii hangulatú legyen, de szalvit nem tudnak szépet árulni...Kép Kaptak is fejükre a tulajék! Kép
Szóval pár őszi kép:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=87
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=88

Egy rózsás. Arannyal van satírozva a keret, ami a képen nem mutatkozik meg.
És még egy rózsás. A keret ugyan azzal a technikával van, mint az előző:

Két tálka. Az első mondjuk kis ékszeres, a második per pillanat gyertyatartó:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=54
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=55
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=56

És készült még1 konyhai üzenőtábla. Sikerült szépen lefestenem a szélét! Kép Egyszerűen cellux-szal leragasztottam. Könnyen le tudtam szedni és semmi kárt nem okozott! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=57

Ennyi!
Jó éjt!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Hűűűha. Bocsi..nem így akartam! Kép

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek